در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)
Collapse
X
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postسلام دوست عزیزم
برای ابتدا خیلی خوبه
شما الان روندهای کوتاه مدت رو نشون دادین ،هم در صعود و هم در نزول ،حالا یک سری ریزه کاری هست که من اونها رو هم اضافه میکنم تا بتونیم خطوط مستحکمتری رسم کنیم ،به امید خدا فردا شب که بازار هم پنجشنبه تعطیله و نیاز به بررسی نمودارها نیست ،حتما این نکات رو قرار میدم
خیلی خوب بود دوست من
جسارتا من منتظر ریزه کاریهایی که فرمودید هستم.
با تشکر:)
نظر
-
در اصل توسط mohad پست شده است View Postسلام استاد holy
جسارتا من منتظر ریزه کاریهایی که فرمودید هستم.
با تشکر:)
این نوشته رو هفته قبل زده بودم و همون چهارشنبه شب هم ،مطالب و ریزه کاریها رو عرض کردم ،الان هم اگه بخواین راحتتر پیداش کنین ،تشریف ببرین تو تاپیک آموزشی ،بعد از پستهای استاد راشین و قبل از پست جناب جمالی عزیز ،پست بنده در ارتباط با این مطلب هست ،
موفق باشینسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
با سلام و عرض ارادت خدمت استاد جمالی که زحمت کشیدند و دانش خودشون رو در اختیار ما قرار دادند.
اما یک سوال : من نمودار مرقام را بررسی نمودم در یک مقطعی قیمت حتی بالای 900 هم بوده و سپس نزولی شده اما در نمودار رسم شده برای مرقام توسط استاد جمالی با توجه به اینکه از سال 2006 رسم شده این قیمتها را نشان نمیدهد و از ابتدا صعودی می باشد. دلیل این اختلاف چیست ؟
نظر
-
در اصل توسط reza55 پست شده است View Postبا سلام و عرض ارادت خدمت استاد جمالی که زحمت کشیدند و دانش خودشون رو در اختیار ما قرار دادند.
اما یک سوال : من نمودار مرقام را بررسی نمودم در یک مقطعی قیمت حتی بالای 900 هم بوده و سپس نزولی شده اما در نمودار رسم شده برای مرقام توسط استاد جمالی با توجه به اینکه از سال 2006 رسم شده این قیمتها را نشان نمیدهد و از ابتدا صعودی می باشد. دلیل این اختلاف چیست ؟
من با دیتا تعدیل شده کار میکنم و بنابراین اگر سهم افزایش سرمایه یا تقسیم سود داشته باشه در این دیتا لحاظ میشه.
برای درک بهتر این مطلب میتونید به نمونه ای که در مثالهایی از بورس تهران در مورد شرکت بیمه البرز نوشتم مراجعه کنید.
اگر نیاز به توضیح بیشتر بود در خدمتم.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط reza55 پست شده است View Postاین هم یه نمودار از وبوعلی که سطح حمایت و مقاومت و شکست آنها نشان داده شده است
اساتید محترم لطفا نظر بدهند که درسته یا نه ؟ با تشکردر اصل توسط mohad پست شده است View Postسلام عرض میکنم خدمت استاد علیرضا
و بسیار ممنونم از زحمتی که میکشید برادر.
تکالیفم خدمت شما:
تصاویر شما کاملا درسته و نقش حمایت و مقاومت و تبدیل به دیگری رو نشون میده.
اما امیدوارم دوستان سعی کنند به عنوان تمرین بیشتر دنبال سطوح افقی حمایت و مقاومت باشند که هم سطح با پیوت های قبلی شکل گرفته و به روند واکنش نشون داده (یعنی سطوح حمایت/مقاومت افقی با دست کم 2بار تماس)از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط mohad پست شده است View Postاین چطوره
يك خط مورب حمايتي و يك مقاومت كه بعد از شكست تبديل به حمايت شده - در نزديكي نقطه تلاقي دو خط .
خطوط حمايت و مقاومت و تبديل شدن ان در صورت شكست به دفعات در روند تمامي سهمها اتفاق ميافته.
موفق باشيداز ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postممنون
يك خط مورب حمايتي و يك مقاومت كه بعد از شكست تبديل به حمايت شده - در نزديكي نقطه تلاقي دو خط .
خطوط حمايت و مقاومت و تبديل شدنان در صورت شكست به دفعات در روند تمامي سهمها اتفاق ميافته.
موفق باشيد
(مورب حمایتی )که فرمودید رو من نمیدونم چی هست.
یه توضیحی بدید ممنون میشم.
نظر
نظر