تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محاد
    عضو فعال
    • May 2011
    • 601

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی.
    {در خصوص ادامه آموزش}{شایدم من خیلی عجولم}
    واقعا آدم لذت میبره از صبر شاگردا و دانشجوهای این دوره زمونه(((یه حدیث داریم که میگه:یکی از علائم آخرالزمان صبر بسیار زیاد{یا بهتر بگم بیخیالی} شاگردا تو اون زمونست)))البته اکثر حدیث شناسا این حدیثو جعلی میدونن قضاوت با شما.[شکلک خنده]
    -----------------------------------------------------
    آخه دوستان دانش طلب وقتی اساتید عزیز هیچ تحرکی از طرف شاگردا نمیبینن دیگه میلی باقی نمیمونه-حسی باقی نمیمونه براشون.
    یه کم جنبش یه کم تحرک.
    از همه معذرت میخوام.ببخشید.
    ممنون
    آخرین ویرایش توسط محاد؛ 2011/05/28, 10:26.

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Sep 2025
      • 1113

در اصل توسط mohad پست شده است View Post
      سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی.
      {در خصوص ادامه آموزش}{شایدم من خیلی عجولم}
      واقعا آدم لذت میبره از صبر شاگردا و دانشجوهای این دوره زمونه(((یه حدیث داریم که میگه:یکی از علائم آخرالزمان صبر بسیار زیاد{یا بهتر بگم بیخیالی} شاگردا تو اون زمونست)))البته اکثر حدیث شناسا این حدیثو جعلی میدونن قضاوت با شما.[شکلک خنده]
      -----------------------------------------------------
      آخه دوستان دانش طلب وقتی اساتید عزیز هیچ تحرکی از طرف شاگردا نمیبینن دیگه میلی باقی نمیمونه-حسی باقی نمیمونه براشون.
      یه کم جنبش یه کم تحرک.
      از همه معذرت میخوام.ببخشید.
      ممنون
      سلام دوست من
      ممنونم از پیگیریتون ، به امید خدا پنج شنبه شب همین هفته ما آموزش خواهیم داشت.
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

دوستان اگه تصاویر مبحث آموزشی رو که دیشب قرار دادم رو نداشتید لحظه ای روی خود صفحه صبر کنید تا باز بشه.

با اپلودری کار کردم که برای دریافت تصاویر مشکلی نداشته باشید.

نظر

• بابک خان
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 246

در اصل توسط DADA پست شده است View Post
          من تاره amibrockerرو نصب کردم وtseclient رو هم همینطور که ظاهرا تا 25/12/2010 اطلاعاتش update شده است ولی وقتی کزینه get new dataرو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و همش پیغام not responding میده نمیدونم پکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟اینکارو چندباردرروزهای متفاوت تکرار کردم ولی بیفایده بود.
          استادholy-بوف کور عزیز
          منم دارم تلاش میکنم که به کلاس برسم تازه خوندن این تاپیک رو شروع کردم ولی تو همین مرحله اولشم موندم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ازاساتیدی که آقای جمالی هم معرفی کردن پرسیدم ولی جوابمو هنوز نگرفتم.بابا به خدا شاگرد خوبی میشمااااااااااا!!!!
          من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Sep 2025
            • 1422

استادholy-بوف کور عزیز
            منم دارم تلاش میکنم که به کلاس برسم تازه خوندن این تاپیک رو شروع کردم ولی تو همین مرحله اولشم موندم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم ازاساتیدی که آقای جمالی هم معرفی کردن پرسیدم ولی جوابمو هنوز نگرفتم.بابا به خدا شاگرد خوبی میشمااااااااااا!!!!
            دوست عزیز
            شما بعد از این که نرم افزار tseclient رو نصب کردید باید برید تو بخش تنظیمات و تنظیمات خاصی رو انجام بدید
            به ترتیب به این صورت است
            1- در بخش عمومی ستون 6 را به قیمت پایانی تغییر دهید
            2- در بخش پیشرفته :
            a- در محل دخیره ادرسی رو که قبلا تعیین کردید که دیتا در انجا قرار بگیرد همون ادرس رو قرار دهید
            مثلا در c یک فولدر به نام data بسازید و در محل دخیره همین ادرس رو مشخص کنید
            b- نام فایل رو نماد ؛ پسوند رو csv ؛ encoding رو ascii ؛ جدا کننده رو ویرگول ؛ و تا ریخ شروع رو 1380/1/1 انتخاب کنید
            c- ایجاد خودکار رو کلیک کنید و پروکسی رو غیر فعال کنید
            3- بانک اطلاعاتی رو تغییر خاصی ندهید

مهم : در اینجا گزینه ثبت تغییرات رو حتما کلیک کنید ؛ چون دیدم معمولا این بخش رو فراموش می کنند و به مشکل بر می خورند

حالاتشریف ببرید تو بخش نماد ها رو نمادهایی رو که می خواهید داشته باشید در قسمت پائین دبل کلیک کنید تا به بخش بالا منتقل شوند

مهم : حالا تشریف ببرید به صفحه اصلی نرم افزار ( عملیات ) و ابتدا گزینه ایجاد فایل های معاملات رو کلیک کنید

تا به اینجا تمام کارهایی که کردید فقط و فقط برای بار اول است و از این پس شما فقط باید وقتی این نرم افزار و باز می کنید گزینه در یافت اطلاعات جدید رو بزنید و کار دیگری لازم نیست
            اگر تمام این مراحل رو رفتید و بازم مشکلی بود بگید تا حلش کنیم
            امیدوارم که مشکلی نباشد

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

سلام خدمت استاد pani و دوستان همکلاسی.
              ممنون از آموزشی که قرار دادید استاد pani.
              در مورد gap ها یه چند تا سئوال داشتم :
              1-اصولا علت ایجاد گپها چه چیزیه؟
              2-در یه قسمتی از مطلبتون گفتید(گپها به عنوان یک حمایت یا مقاومت طولانی مدت در بازار عمل میکنند)منظور از طولانی مدت-چه مدتیه؟
              3- در خصوص چگونگی رسم خطوط حمایت و مقاومت شکاف که در پست 13 رسم کردید یه توضیحی بدید.
              4-تفاوت بین شکاف متداول-و بقیه شکافها رو درست متوجه نشدم.(چون ظاهرا اگر شکاف متداول رو درست تشخیص ندیم تو شناسایی بقیه شکافها دچار مشکل میشیم).
              5-در هر روندی آیا هر سه شکافی که معرفی شد حتما باید ایجاد شود؟
              6-اگر در یک روند شکاف شکست رخ داد دو شکاف دیگه هم حتما باید ایجاد بشه؟
              7-در مورد شکاف صبحگاهی:
              طبق تعریفی که از شکاف کردید(شکافها به محدوده ای از قیمت اشاره دارند که در ان ناحیه معامله ای انجام نشده باشد) به نظر میرسه که شکاف صبحگاهی این محدوده ای رو که معامله انجام نشده رو نداره.
              تو شکافهای قبلی برای دیدن پر شدن شکاف به این محدوده نگاه میکردیم.در شکاف صبحگاهی باید به کجا نگاه کنیم؟
              خیلی خیلی ممنونم.

نظر

• بابک خان
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 246

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post

دوست عزیز
                شما بعد از این که نرم افزار tseclient رو نصب کردید باید برید تو بخش تنظیمات و تنظیمات خاصی رو انجام بدید
                به ترتیب به این صورت است
                1- در بخش عمومی ستون 6 را به قیمت پایانی تغییر دهید
                2- در بخش پیشرفته :
                a- در محل دخیره ادرسی رو که قبلا تعیین کردید که دیتا در انجا قرار بگیرد همون ادرس رو قرار دهید
                مثلا در c یک فولدر به نام data بسازید و در محل دخیره همین ادرس رو مشخص کنید
                b- نام فایل رو نماد ؛ پسوند رو csv ؛ encoding رو ascii ؛ جدا کننده رو ویرگول ؛ و تا ریخ شروع رو 1380/1/1 انتخاب کنید
                c- ایجاد خودکار رو کلیک کنید و پروکسی رو غیر فعال کنید
                3- بانک اطلاعاتی رو تغییر خاصی ندهید

مهم : در اینجا گزینه ثبت تغییرات رو حتما کلیک کنید ؛ چون دیدم معمولا این بخش رو فراموش می کنند و به مشکل بر می خورند

حالاتشریف ببرید تو بخش نماد ها رو نمادهایی رو که می خواهید داشته باشید در قسمت پائین دبل کلیک کنید تا به بخش بالا منتقل شوند

مهم : حالا تشریف ببرید به صفحه اصلی نرم افزار ( عملیات ) و ابتدا گزینه ایجاد فایل های معاملات رو کلیک کنید

تا به اینجا تمام کارهایی که کردید فقط و فقط برای بار اول است و از این پس شما فقط باید وقتی این نرم افزار و باز می کنید گزینه در یافت اطلاعات جدید رو بزنید و کار دیگری لازم نیست
                اگر تمام این مراحل رو رفتید و بازم مشکلی بود بگید تا حلش کنیم
                امیدوارم که مشکلی نباشد
                خیلی ممنونم
                ولی من همه این کارهارو از فایل راهنمایی که دوستان دیگه گزاشته بودم(فکر کنم حجت عزیز) انجام دادم تو محله آخر که میخوام اطلاعات رو آپدیت کنم همش پیغام
                not responding تو صفحه ظاهر میشه.
                من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

سلام خدمت استاد pani و دوستان همکلاسی.
                  ممنون از آموزشی که قرار دادید استاد pani.
                  در مورد gap ها یه چند تا سئوال داشتم :
                  1-اصولا علت ایجاد گپها چه چیزیه؟
                  2-در یه قسمتی از مطلبتون گفتید(گپها به عنوان یک حمایت یا مقاومت طولانی مدت در بازار عمل میکنند)منظور از طولانی مدت-چه مدتیه؟
                  3- در خصوص چگونگی رسم خطوط حمایت و مقاومت شکاف که در پست 13 رسم کردید یه توضیحی بدید.
                  4-تفاوت بین شکاف متداول-و بقیه شکافها رو درست متوجه نشدم.(چون ظاهرا اگر شکاف متداول رو درست تشخیص ندیم تو شناسایی بقیه شکافها دچار مشکل میشیم).
                  5-در هر روندی آیا هر سه شکافی که معرفی شد حتما باید ایجاد شود؟
                  6-اگر در یک روند شکاف شکست رخ داد دو شکاف دیگه هم حتما باید ایجاد بشه؟
                  7-در مورد شکاف صبحگاهی:
                  طبق تعریفی که از شکاف کردید(شکافها به محدوده ای از قیمت اشاره دارند که در ان ناحیه معامله ای انجام نشده باشد) به نظر میرسه که شکاف صبحگاهی این محدوده ای رو که معامله انجام نشده رو نداره.
                  تو شکافهای قبلی برای دیدن پر شدن شکاف به این محدوده نگاه میکردیم.در شکاف صبحگاهی باید به کجا نگاه کنیم؟
                  خیلی خیلی ممنونم.

با سلام.

در مورد سوال اولتون باید بگم گپ بدلایل مختلفی رو نمودارها بوجود می ایند.اغلب شکافها بدلیل اخبار و گزارشات شرکتها هستند که در حد فاصل زمان بسته شدن یک کندل و اغاز کندل بعدی منتشر میشوند.یا مثل زمانیکه شرکتها بعد از مجمع تقسیم سود بازگشایی دارند معمولا گپی نزولی رو نمودار پدید میاید و یا در بازگشایی ها بعد تعدیل مثبت شرکتها گپ صعودی.
                  ولی گپهای متداول معمولا بدون هیچ خبر خاصی در یک دامنه معاملاتی بدون روند پدید میایند.

سوال دوم شما حمایت بلند مدت سهم حمایتی است که اعتبار ان در بلند مدت زیاد باشد به عبارت دیگه وقتی در یک بازه بلند مدت سهمو بررسی میکنیم سهم در نزول خودش تا این حمایت یا محدوده حمایتی مورد حمایت قرار میگیره و سهم برمیگرده.

در سوال بعدی در مورد نحوه رسم حمایت و مقاومت پرسیده بودید
                  شرط اینکه گپ صعودی بعنوان یک ناحیه حمایتی عمل کند اینست که پس از نزول و پر شدن گپ سهم پایینتر از کف حفره نبندد و با پر شدن حفره سهم برگردد و به صعود خود ادامه دهد در این حالت کف حفره بعنوان حمایت سهم و حفره پر شده بعنوان ناحیه حمایتی محسوب میشه و ما انتظار حمایت رو از این گپ داریم.
                  در حالت عکس وقتی شکافی نزولی شکل میگیرد و سهم در صعود خود حفره راپر میکند ولی نمیتواند فراتر از سقف حفره صعود کند از سقف حفره بعنوان مقاومت و حفره بعنوان ناحیه مقاومتی یاد میشود.

سوال بعدی :
                  تفاوت عمده شکاف متداول با بقیه در اینست که از نظر تکنیکال بی ارزشند
                  گپی که داخل یک دامنه معاملاتی بدون روند شکل میگیرد گپ متداول میباشد و این گپها به کرات در نمودارها پدید میاید
                  گپ متداول و خستگی معمولا بسرعت پر میشوند ولی گپ شکست و تداوم معمولا در طی هفته ها و ماهها پر نمیشوند و به نقششون به عنوان حمایت و مقاومت بلندمدت ادامه میدهند.

5 و 6 جواب منفی است.

ودر مورد سوال 7 همانطور که قبلا توضیح دادم درگپ صبحگاهی اصلا حفره ای بروی نمودار دیده نمیشه و طریقه بستن گپ رو هم سه حالت داره توضیح دادم.پر شدن گپ صبحگاهی رو به بالا:

1-نقطه حداقل کندل بعدی همان نقطه پایانی کندل روز قبل یا نزدیک به ان باشد
                  2-سایه پایینی کندل بعدی در بدنه کندل روز قبل نفوذ نماید.
                  3- بدنه کندل روز بعدی بدنه کندل قبلی را لمس کند بپوشاند یا در ان وارد شود

موفق باشید.

نظر

• محاد
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 601

در اصل توسط pani پست شده است View Post

با سلام.

در مورد سوال اولتون باید بگم گپ بدلایل مختلفی رو نمودارها بوجود می ایند.اغلب شکافها بدلیل اخبار و گزارشات شرکتها هستند که در حد فاصل زمان بسته شدن یک کندل و اغاز کندل بعدی منتشر میشوند.یا مثل زمانیکه شرکتها بعد از مجمع تقسیم سود بازگشایی دارند معمولا گپی نزولی رو نمودار پدید میاید و یا در بازگشایی ها بعد تعدیل مثبت شرکتها گپ صعودی.
                    ولی گپهای متداول معمولا بدون هیچ خبر خاصی در یک دامنه معاملاتی بدون روند پدید میایند.

سوال دوم شما حمایت بلند مدت سهم حمایتی است که اعتبار ان در بلند مدت زیاد باشد به عبارت دیگه وقتی در یک بازه بلند مدت سهمو بررسی میکنیم سهم در نزول خودش تا این حمایت یا محدوده حمایتی مورد حمایت قرار میگیره و سهم برمیگرده.

در سوال بعدی در مورد نحوه رسم حمایت و مقاومت پرسیده بودید
                    شرط اینکه گپ صعودی بعنوان یک ناحیه حمایتی عمل کند اینست که پس از نزول و پر شدن گپ سهم پایینتر از کف حفره نبندد و با پر شدن حفره سهم برگردد و به صعود خود ادامه دهد در این حالت کف حفره بعنوان حمایت سهم و حفره پر شده بعنوان ناحیه حمایتی محسوب میشه و ما انتظار حمایت رو از این گپ داریم.
                    در حالت عکس وقتی شکافی نزولی شکل میگیرد و سهم در صعود خود حفره راپر میکند ولی نمیتواند فراتر از سقف حفره صعود کند از سقف حفره بعنوان مقاومت و حفره بعنوان ناحیه مقاومتی یاد میشود.

سوال بعدی :
                    تفاوت عمده شکاف متداول با بقیه در اینست که از نظر تکنیکال بی ارزشند
                    گپی که داخل یک دامنه معاملاتی بدون روند شکل میگیرد گپ متداول میباشد و این گپها به کرات در نمودارها پدید میاید
                    گپ متداول و خستگی معمولا بسرعت پر میشوند ولی گپ شکست و تداوم معمولا در طی هفته ها و ماهها پر نمیشوند و به نقششون به عنوان حمایت و مقاومت بلندمدت ادامه میدهند.

5 و 6 جواب منفی است.

ودر مورد سوال 7 همانطور که قبلا توضیح دادم درگپ صبحگاهی اصلا حفره ای بروی نمودار دیده نمیشه و طریقه بستن گپ رو هم سه حالت داره توضیح دادم.پر شدن گپ صبحگاهی رو به بالا:

1-نقطه حداقل کندل بعدی همان نقطه پایانی کندل روز قبل یا نزدیک به ان باشد
                    2-سایه پایینی کندل بعدی در بدنه کندل روز قبل نفوذ نماید.
                    3- بدنه کندل روز بعدی بدنه کندل قبلی را لمس کند بپوشاند یا در ان وارد شود

موفق باشید.
                    ممنونم از لطفتون
                    پس با این حساب نمیشه به اون صورت از گپ به عنوان یه استراتژی معامله استفاده کرد.درسته؟

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

ممنونم از لطفتون
                      پس با این حساب نمیشه به اون صورت از گپ به عنوان یه استراتژی معامله استفاده کرد.درسته؟

سلام.
                      واقعا اینگونه استنباط کردید؟

بنظر من که خیلی با اهمیته خصوصا شناسایی انواع گپ. مثلا گپ فرار یا اندازه گیری اگه درست تشخیص داده بشه به ما نشون میده همین مقدار که سهمی راه رو طی کرده همون مقدار میتونه رشد کنه یعنی دقیقا میانه راه رشد و افت پدید میاد

ویا وقتی سهمی خیلی رشد کرده و گپی بوجود میاد با حجم معامله سنگین گپ خستگیه و نشان از خروج سهامدارها و اتمام روند میده خصوصا اگه کندل بعدش جزو کندلهای بازگشتی و یا الگوهای شمعی ترکیبی بازگشتی باشه.

گپ صبحگاهی یکم پیجیده است ولی برای نوسانگیری استفاده میشه و...

بنظرم مبحث گپ بسیار با اهمیت بود.

نظر

• محاد
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 601

سلام بر استاد پانی
                        باور کنید منظور من اصلا این نبود که این مبحث کم اهمیته.(اگه نوشتم اینو میرسونه معذرت میخوام-مبتدیم دیگه استاد ).
                        فقط یه جورایی برام گنگه هنوز.و تو تشخیص گپها مشکل دارم.
                        مثلا:
                        تشخیص بین شکاف متداول و شکاف شکست یه کم برام سخته.و ظاهرا در یکسری از موارد روند قبل از شکاف شکست هم خنثی هست.و پس از شکاف برای تشخیص نوع شکاف باید صبر کنیم تا ببینیم چه مدت طول میکشه تا این شکاف پر میشه که فرصت از دست رفته.
                        یا:
                        ممکنه دو شکاف اندازه گیری پشت سر هم اتفاق بیفته و ما دومی رو به اشتباه خستگی تشخیص بدیم.
                        و از این قبیل.
                        ممنون میشم اگه برا شاگردای دیر فهمتون یه کلاس فوق العاده ای چیزی بزارید.(حل تمرین)
                        بازم ممنونم ازتون.

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

سلام بر استاد پانی
                          باور کنید منظور من اصلا این نبود که این مبحث کم اهمیته.(اگه نوشتم اینو میرسونه معذرت میخوام-مبتدیم دیگه استاد ).
                          فقط یه جورایی برام گنگه هنوز.و تو تشخیص گپها مشکل دارم.
                          مثلا:
                          تشخیص بین شکاف متداول و شکاف شکست یه کم برام سخته.و ظاهرا در یکسری از موارد روند قبل از شکاف شکست هم خنثی هست.و پس از شکاف برای تشخیص نوع شکاف باید صبر کنیم تا ببینیم چه مدت طول میکشه تا این شکاف پر میشه که فرصت از دست رفته.
                          یا:
                          ممکنه دو شکاف اندازه گیری پشت سر هم اتفاق بیفته و ما دومی رو به اشتباه خستگی تشخیص بدیم.
                          و از این قبیل.
                          ممنون میشم اگه برا شاگردای دیر فهمتون یه کلاس فوق العاده ای چیزی بزارید.(حل تمرین)
                          بازم ممنونم ازتون.
                          سلام.
                          تشخیص انواع گپ از همدیگه واقعا سخته خصوصا تفاوت بین گپ خستگی و فرار

حتما چند تا تمرین میذارم همه با هم روش نظر بدیم.

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Sep 2025
                            • 1113

خیلی ممنونم
                            ولی من همه این کارهارو از فایل راهنمایی که دوستان دیگه گزاشته بودم(فکر کنم حجت عزیز) انجام دادم تو محله آخر که میخوام اطلاعات رو آپدیت کنم همش پیغام
                            not responding تو صفحه ظاهر میشه.
                            سلام دوست من
                            یکبار چک کنین ببینین در بخش نمادها ،تمام نمادهای شما در پنجره بالایی قرار گرفته یا نه ،اگه نه با انتخاب همه نمادها اونها رو به پنجره بالایی هدایت کنیدو بعد بقیه مراحل ..........
                            موفق باشین
                            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• محاد
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 601

سلام خدمت استاد پانی و دیگر عزیزان
                              حتما چند تا تمرین میذارم همه با هم روش نظر بدیم.
                              کماکان منتظر هستیم استاد.
                              -----------------------------------------------------------------------------------
                              -یه سئوال هم دارم .
                              در نمودارهای تعدیل شده باید دنبال شکاف باشیم .درسته؟
                              (منظورم از تعدیل اعمال افزایش سرمایست)
                              با تشکر

نظر

• سلطان زمان
                                کاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 176

دوستان من تازه دارم نقاشي كردن رو ياد ميگيرم
                                لطفا نظر بدين

كدام يك درسته ؟ و يك توضيح لطفا
                                @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                                پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

در حال کار...
                                X