تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

سلام سلطان زمان عزیز ،ببخشید من تازه پست شما رو دیدم
    من اولین تصویر شما رو بیشتر میپسندم با این تبصره که علامت مگنت(همون آهنربا نعل اسبی خودمون) رو اگه فعال کنین درست از ابتدای شدوها (یا انتهای اونها)خطوط ترسیم میشه که دقیقتر هست بنظر یکم نقطه اول و دوم(نقاط رو از چپ به راست شماره گذاری میکنیم) از ابتدای شدو به سمت داخل اومده و نقطه سومتون هم من ترجیح میدم یه کندل بیارین به سمت چپ ،برای اول کار تا شکل امواج تو ذهنتون جابیوفته بد نیست از یک اندیکاتور مثل همین ار آس ای (البته با استوکاستیک یه مقدارراحتره چون بهتر وارد اشباء میشه) زیر نمودارتون داشته باشین و هر نقطه چنگال رو جایی در نظر بگیرین که اندیکاتور در اشباء خرید یا فروش باشه ،بعد که موج شماری کارکردین دیگه نیاز به این کار از بین میره ولی فعلا کمک کننده خواهد بود ،
    این برای چنگال استاندارد در هر تایم فریمی هست ،اما بعضی مواقع میخواین چنگالهای کوچکتر رسم کنین ،اینجا تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم اینه سعی کنین سه نقطه ایی که انتخاب میکنین از ابتدا و انتهای موجهایی باشه که از نظر اندازه برابرند (یا نزدیکند)
    موفق باشین دوست عزیز
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• سلطان زمان
      کاربر فعال
      • Jan 2011
      • 176

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
      سلام سلطان زمان عزیز ،ببخشید من تازه پست شما رو دیدم
      من اولین تصویر شما رو بیشتر میپسندم با این تبصره که علامت مگنت(همون آهنربا نعل اسبی خودمون) رو اگه فعال کنین درست از ابتدای شدوها (یا انتهای اونها)خطوط ترسیم میشه که دقیقتر هست بنظر یکم نقطه اول و دوم(نقاط رو از چپ به راست شماره گذاری میکنیم) از ابتدای شدو به سمت داخل اومده و نقطه سومتون هم من ترجیح میدم یه کندل بیارین به سمت چپ ،برای اول کار تا شکل امواج تو ذهنتون جابیوفته بد نیست از یک اندیکاتور مثل همین ار آس ای (البته با استوکاستیک یه مقدارراحتره چون بهتر وارد اشباء میشه) زیر نمودارتون داشته باشین و هر نقطه چنگال رو جایی در نظر بگیرین که اندیکاتور در اشباء خرید یا فروش باشه ،بعد که موج شماری کارکردین دیگه نیاز به این کار از بین میره ولی فعلا کمک کننده خواهد بود ،
      این برای چنگال استاندارد در هر تایم فریمی هست ،اما بعضی مواقع میخواین چنگالهای کوچکتر رسم کنین ،اینجا تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم اینه سعی کنین سه نقطه ایی که انتخاب میکنین از ابتدا و انتهای موجهایی باشه که از نظر اندازه برابرند (یا نزدیکند)

موفق باشین دوست عزیز
      ممنونم جناب هالي عزيز

در ارتباط با يادگيري موج شماري
      شما لينك پي دي اف سراغ دارييد كه بتونم دانلود كنم؟
      @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
      پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
        ممنونم جناب هالي عزيز

در ارتباط با يادگيري موج شماري
        شما لينك پي دي اف سراغ دارييد كه بتونم دانلود كنم؟
        دوست عزیز
        در لینک زیر مصطفی 70 عزیز زحمت کشیدن و لینک کتاب وکتر ویلیامز رو قرار دادند که ترجمه فارسی هم هست و بسیار کتاب مناسبی هست و بعد از فصول ابتدایی میتونیم وارد بخش الیوت اون بشین.(پست 162)
        موفق باشین
        http://forums.boursy.com/showthread....B2-holy/page11
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
          استاد بوف عزیز ،
          از زحمتی که متقبل شدین جدا سپاسگزارم و مشتاقانه منتظر ادامه تدریس هستیم @};-

استاد عزیزم
          در مقابل زحمت شما و سایر مدیران سایت انجام وظیفه ای ناچیز است
          اگر اجازه بدید این مبجث نکاتی داره که ادامه آن می تونه مفید باشه که بطور خلاصه در یک پست دیگه امشب تقدیم حضور کنم

نظر

• محاد
            عضو فعال
            • May 2011
            • 601

پرسش و پاسخ در خصوص پیوتهای محاسباتی

اول:
            سلام دوستان
            متن زیر پرسش و پاسخی است در خصوص پیوتهای محاسباتی بین اینجانب و استاد holy که به دستور ایشون در اینجا قرار میدم.
            1-آیا پیوت محاسباتی در بازار بورس خودمون هم درست کار میکنه؟
            *2-
            خطوط پیوت از قرار دادن اطلاعات کندل روز قبل در فرمولهایی بدست می یاد .و وقتی یک روز به جلو حرکت میکنیم با قرار دادن اطلاعات کندل روز جدید در فرمول خطوط جدیدی هم بدست می یاد.
            که مکانشون با خطوط روز قبل تفاوت داره.حالا با این تغییر هر روزه خطوط پیوت چطور میشه نمودار رو تحلیل کرد.
            مثلا خطوطی که بازار به اونها واکنش نشون داده
            اگه مکانشون بخواد تغییر کنه ......... (در کل نمیتونم درک کنم این مبحثو)
            بله دوست من این خطوط در بازار ما هم کارا هست و میشه ازش استفاده کرد (به عنوان مقاومت و حمایت)،ولی دوتا اما داره ،اما اول این هست که یه مقدار نیاز به تجربه و تسلط داره و اما دوم اینکه شما زمانی که از خطوط پیوت روزانه در فارکس استفاده میکنین ،تحلیلتون رو باید ببرین در تایمهای پایین تر ،مثلا شما کار تحلیلیتون رو در تایم اچ 1(همون یک ساعته)انجام میدین در کنارش میتونین از خطوط پیوت روزانه استفاده کنین ،اما حالا ماکه داریم در تایم روزانه در بورس کار میکنیم باید از پیوت هفتگی و ماهانه استفاده کنیم ،و این خطوط رو برنمودار داشته باشیم تا زمان برخورد اثراتش رو ببینیم ،این رو هم اضافه کنم که خطوط پیوت رو بچند روش دیدم محاسبه میکنند و همچنین کامریلا که تعداد روشهای بدست آوردن اون بیشتر هم هست ،بد نیست به سابقه سهمتون هم نگاهی بکنین تا ببینین با کدوم فرمولش بهتر پاسخ میده

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

دوم:
              1-وقتی ما نمودار رو میبریم به تایم هفتگی و ماهانه قیمتهای(high-close-low) چطور بدست می یاد؟
              (البته به نظرم نرم افزار خودش اینها رو بدست می یاره-فقط برای فهمیدن اینکه چه اتفاقی داره میوفته میخوام بدونم)
              2-من از آمیبروکر استفاده میکنم .وقتی میرم رو تایم هفتگی و خطوط رسم میشه وقتی که برمیگردم رو تایم روزانه این خطوط عوض میشه و بصورت روزانه رسم میشه.(به عبارت دیگه خطوط رو طبق فرمایش شما در تایم هفتگی باید بیاریم به تایم روزانه که موقع نقل مکان این خطوط ثابت نمیمونه )راهی داره یا باید بصورت دستی این خطوط رو بکشیم.
              3-یک سری از اندیکاتورها هستن که بجای رسم خطوط افقی خطوط زیگزاگی رو بعنوان سطوح پیوت رسم میکنن.در این مورد هم لطف کنید ممنون میشم.
              4-فرمولهایی که در این زمینه دیدم اکثرا با سه قیمت(بالایی پایینی و پایانی)نوشته شدن.و بعضی از فرمولها از قیمت باز شدن هم استفاده کردن .به نظر شما کدومش میتونه صحیحتر باشه.
              5-به نظر شما این روش اونقدر اهمیت داره که بخوام روش وقت بذارم(شما از این روش استفاده میکنید)
              1-استیو نیسون دوتا کتاب داره که اولیش به فارسی ترجمه شده بنام الگوهای شمعی که در دسترس همست ولی کتاب دومش که ترجمه نشده در ارتباط با ترکیب کندلها صحبت کرده ،نحوه ترکیب اینجوریه که مثلا اگه دوتا کندل رو بخوای ترکیب کنی(بیشتر هم به همین نحو) قیمت اپن کندل اول میشه قیمت اپن ترکیبی ،قیمت کلوز کندل دوم میشه قیمت کلوز ترکیبی ،قیمت های در هرکدوم از دو کندل بیشتر بود میشه قیمت های و قیمت لو هم در هرکدوم از دو کنل که کمتر بود میشه قیمت لو ترکیبی حالا تعداد بیشتر بود هم همینجور مثلا 5 تا کندل برای یک هفته یا 20 تا کندل برای یک ماه و .....
              2-شما در تایم هفتگی یا ماهانه که رفتی و خطوط پیوت رسم شد ،همونجا برروی خط یک خط افقی با امیبروکر رسم کنین،بعد که برگشتی تو تایم دیلی اندیکاتور رو حذف کن که مزاحمت نباشه ولی اون خطوط بر مبنای پیوت مونده
              3-اون پیوتی که میبینی زیگزاگ رسم میشه تفاوت داره ،مفهوم اون پیوت : دو تعریف وجود داره ،اول جایی که نمودار جهتش رو عوض میکنه بهش میگن نقطه پیوت و دوم جایی که یک کندل سمت راست و یک کندل سمت چپش از کندل مرکزی کوتاهتر هست (یا بلندتره)خیلی مواقع این دوتا تعریف مشابهت داره با هم ولی بعضی موارد هست که فقط یکیش صدق میکنه .
              4-نوع اول که از قیمت بالا پایین و پایانی استفاده میشه بنظر من ارجح هست ،چون قیمت اپن معمولا برمبنای شایعاتی هست که از بسته شدن بازار تا صبح روز بعد بوجود میاد ولی قیمت بسته شدن دراثر رویارویی عرضه و تقاضا.
              5-از نظر اهمیت ،بببینین این هم یک ابزار مثل تمام ابزار تکنیکال هست ،فرض کنین شما روی چارت اندیکاتور ار اس ای دارین و استوکاستیک ،حالا از من میپرسین آیا سی سی آی هم اهمیت داره؟پاسخ من اینه ،بله اهمیت داره منتها به این برمیگرده چقدر با اون تجربه بدست بیارین و بهش مسلط بشین ،خطوط پیوت در حکم مقاومت یا حمایتهای افقی علی الخصوص در تایم ماهانه مورد استفاده قرار بگیره خوبه و میتونه برای ما حکم هشدار رو داشته باشه حالا رو بعضی سهام بیشتر و بر بعضی سهام کمتر ،منتها اصل مطلب ارتباط برقرار کردن شما با این ابزار هست .

نظر

• محاد
                عضو فعال
                • May 2011
                • 601

آخر:
                1-پس طبق فرمایش شما اینکه کندلهای هفتگی در آمیبروکر با قیمتهای پایانی یکشنبه ها بسته میشه مشکلی در کار ایجاد نمیکنه.
                مهم ترکیب کندلهای روزانست(درسته؟ )
                ----------------------------------------------------------------------
                2-پیوتی که در تایم ماهانه رسم کردیم رو میشه هم تو تایم هفتگی وهم روزانه استفاده کرد(درسته؟ )
                ----------------------------------------------------------------------
                3-در قسمتی از مطلبتون گفتیدپیوتها ((بر بعضی سهام بیشتر و بر بعضی سهام کمتر)) اثرگذاری داره.
                چیزی که من به ذهنم میرسه(کلا در مورد پیوتها) اینه که:
                پیوتی که ما رسم میکنیم در تایم مثلا ماهانه و بر روی سهم اول خوب جواب میده ولی روی سهم دوم جواب نمیده دلیلش اینه که ممکنه سهم دوم با تایم دیگه ای این حساسیت رو داشته باشه.مثلا سهم اول تو تایم ماهانه-سهم دوم تو تایم پانزده روزه-یا ده روزه (درسته؟ )
                ---------------------------------------------------------------------
                در مورد تایم هفتگی تو آمیبروکر و اینکه قیمت پایانی یکشنبه بعنوان قیمت پایانی هفته در نظر گرفته میشه:

4-سئوالی که پیش می یاد در مورد ترکیب کندها(و محاسبه پیوتها) اینه که آیا این کندها همشون به یک اندازه اهمیت دارن.
                به عبارت دیگه آیا کندلهای شنبه تا چهارشنبه درجه اهمیت اونها یکسانه.
                1-ببینین روز اول هفته تفاوتش با روزهی دیگه اینه که این روز بازتاب دوروز تعطیلی قبل از خودشه،یعنی تمام وقایع و شایعات دوروز تعطیلی قبل نمودش در روز اول هفته مشخص میشه ،پس نمیتونی بگیم تفاوت نداره اما هرچقدر این بازه پیوتها طولانیتر باشه مثلا ماهانه بجای هفتگی ،از اثرگذاری اون در فرمول کاسته میشه ......
                2-بله کاملا صحیحه
                3-این طور هم میشه توجیه کرد یا میشه گفت هر سهمی راه کار خاصی داره،مثلا سهمی به مووینگ 20 بهتر جواب میده سهمی به مووینگ 15 و ....... این دیگه ذات سهم هست و از روی سابقش میشه تا حدودی به این مطلب پی برد
                4- درسئوال اول پاسخ گفتم
                شاد و پیروز باشید
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                با تشکر و سپاس فراوان از استاد holy

نظر

• محاد
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 601

سلام

ممنونم ازتون استاد بوف.
                  در مورد واگرایی ها چند تایی سئوال دارم .ممنون میشم ازتون:
                  1-اینطور من متوجه شدم در واگرایی معمولی مثبت باید انتظار برگشت روند و صعود رو داشنه باشیم.و در واگرایی معمولی منفی انتظار برگشت روند و نزول رو داشته باشیم.در واگرایی مخفی مثبت ادامه روند قبلی و صعود--و در واگرایی مخفی منفی ادامه روند قبلی و نزول رو داشته باشیم.
                  اگر این مواردی که نوشتم درست باشه .آیا 100% پس از واگرایی باید منتظر وقوع موارد بالا باشیم.
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------
                  2-طبق تعریف واگرایی ها آیا هر کف یا سقفی رو میتونیم ازش استفاده کنیم برای پیدا کردن واگرایی
                  (مثلا کفها یا سقفهایی با عمق خیلی کم )(یا به عبارتی آیا باید ماژورها رو برای این مورد انتخاب کنیم یا مینورها رو هم میشه)
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------
                  3-چه مدت طول میکشه تا پس از واگرایی معمولی شاهد برگشت یا در واگرایی مخفی ادامه روند باشیم(و پس از برگشت یا ادامه آیا ممکنه در حد فقط چند کندل باشه)
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------
                  4-شیب خطی که کف a رو به کفb مثلا در واگرایی معمولی مثبت وصل میکنه آیا مهمه که چقدر باشه؟مثلا اگه 1درجه هم باشه قابل قبوله(یا به عبارت دیگه b به مقدار خیلی کم پایین تر از a باشه)
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------
                  5-بعضی از قسمتهای میله های هیستگرام در macd خیلی کوچک هستند از اونها هم میشه استفاده کرد(اصلا اندازه این میله ها در واگرایی مهمه؟
                  --------------------------------------------------------------------------------------------
                  6-اگر واگرایی مثلا در macd مشخص باشه آیا این واگرایی در rsiوcci هم باید دیده بشه؟
                  (یا به عبارت دیگه ای آیا از این سه اندیکاتور فقط در یکیش واگرایی دیده بشه کفایت میکنه؟
                  -------------------------------------------------------------------------------------------
                  ممنون و سپاسگزارم

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1422

با عرض معذرت
                    پاسخ بند به بند رو خدمتتون خواهم داد فقط یکم صبور باشید

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                      ممنونم ازتون استاد بوف.
                      در مورد واگرایی ها چند تایی سئوال دارم .ممنون میشم ازتون:
                      1-اینطور من متوجه شدم در واگرایی معمولی مثبت باید انتظار برگشت روند و صعود رو داشنه باشیم.و در واگرایی معمولی منفی انتظار برگشت روند و نزول رو داشته باشیم.در واگرایی مخفی مثبت ادامه روند قبلی و صعود--و در واگرایی مخفی منفی ادامه روند قبلی و نزول رو داشته باشیم.
                      اگر این مواردی که نوشتم درست باشه .آیا 100% پس از واگرایی باید منتظر وقوع موارد بالا باشیم.
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------
                      2-طبق تعریف واگرایی ها آیا هر کف یا سقفی رو میتونیم ازش استفاده کنیم برای پیدا کردن واگرایی
                      (مثلا کفها یا سقفهایی با عمق خیلی کم )(یا به عبارتی آیا باید ماژورها رو برای این مورد انتخاب کنیم یا مینورها رو هم میشه)
                      3-چه مدت طول میکشه تا پس از واگرایی معمولی شاهد برگشت یا در واگرایی مخفی ادامه روند باشیم(و پس از برگشت یا ادامه آیا ممکنه در حد فقط چند کندل باشه)
                      4-شیب خطی که کف a رو به کفb مثلا در واگرایی معمولی مثبت وصل میکنه آیا مهمه که چقدر باشه؟مثلا اگه 1درجه هم باشه قابل قبوله(یا به عبارت دیگه b به مقدار خیلی کم پایین تر از a باشه)
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------
                      5-بعضی از قسمتهای میله های هیستگرام در macd خیلی کوچک هستند از اونها هم میشه استفاده کرد(اصلا اندازه این میله ها در واگرایی مهمه؟
                      --------------------------------------------------------------------------------------------
                      6-اگر واگرایی مثلا در macd مشخص باشه آیا این واگرایی در rsiوcci هم باید دیده بشه؟
                      (یا به عبارت دیگه ای آیا از این سه اندیکاتور فقط در یکیش واگرایی دیده بشه کفایت میکنه؟
                      -------------------------------------------------------------------------------------------
                      ممنون و سپاسگزارم
                      سلام
                      در مورد گزینه اول برداشت شما کاملا صحیح است اما
                      در مورد واگرایی ها چه مثبت و چه منفی برای مطمئن تر بودن از بزگشت روند بهتر است موارد دیگری را هم پک کنیم مثلا در مورد واگرایی منفی چنانچه خط روند صعودی شکسته شد صد در صد واگرایی تائید شده و در موقعیت فروش قرار می گیریم و در مورد واگرایی مثبت هم چنانچه خط روند نزولی شکسته شود تائید صد در صد واگرایی مثبت است و در موقعیت خرید قرار می گیریم
                      در مورد واگرایی های مخفی منفی معمولا باید موارد دیگری رو هم چک کنیم
                      مثلا معمولا واگرایی های مخفی مثبت بر روی خط روند صعودی صورت می گیرد و واگرایی مخفی منفی بر روی خط روند نزولی
                      2- هر پیوت ساخته شده می تواند شامل حال واگرایی ها شود و عمیق بودن و نبودن اهمیت خاصی ندارد
                      3- اگر نقطه درستی رو برای واگرایی ها انتخاب کرده باشیم معمولا زود منتظر واکنش هستیم و برای به دست اوردن میزان برگشت هم از سایر ابزار مثل فیبو ها و الگو ها کمک می گیریم
                      4-در واگرایی های معمولی شیب کم نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست ولی در کل شیب خط جز همین یک نکته حدافل بنده چیزی در موردش نشنیدم
                      5- اندازه میله ها اهمیتی نداره و با اندازه کم هم می تونه الارم دلخواه رو صادر کنه
                      6-بله واگرایی در یکی از اندیکاتور ها کفایت می کنه ولی اگر شک کردید می تونید به سایر تایم فرم ها مراجعه کنید اگر تائید دادن مشکلی نیست
                      از سایر اساتید خواهشمندم اگر نکته ای رو عرض نکردم و یا ایرادی در پاسخ می بینند تصحیح کنند
                      با تشکر

نظر

• محاد
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 601

ممنونم خیلی لطف کردید استاد
                        واگرایی در یکی از اندیکاتور ها کفایت می کنه ولی اگر شک کردید می تونید به سایر تایم فرم ها مراجعه کنید اگر تائید دادن مشکلی نیست
                        منظور از تایید چیه؟
                        دیدن روند در تایم بالاتر یا واگرایی در تایم بالا؟

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                          ممنونم خیلی لطف کردید استاد

منظور از تایید چیه؟
                          دیدن روند در تایم بالاتر یا واگرایی در تایم بالا؟

ببینید در مورد واگرایی ها یک دنیا بحث و مطلب است
                          خواستم بصورت نکته ای در تاپیک اموزش بگذارم دیدم خیلی از مباحث هنوز تدریس نشده و نمی شه زودتر به این نکته ها اشاره کرد
                          واگرایی ها در ابزار متفاوت کارایی متفاوت دارند
                          مثلا در فیبو ها ؛ در چنگال ها ؛ در الگو های کلاسیک و هارمونیک و با توجه به این کهروی این مباحث کار نشده گفتن نکات فقط باعث سر در گمی بیشتر دوستان می شود
                          یافتن واگرایی ها به تنهایی و در هر زمانی صحیح نیست
                          به نظرم در همین حد کفایت می کند و اجازه دهید کمی مباحث بعدی ادامه پیدا کند مجددا بنده یکبار مزاحم دوستان می شوم برای تطابق نکات واگرایی ها با سایر موارد
                          از استاد عزیز هولی هم درخواست دارم اجازه دهند بحث رو خاتمه دهیم تا انشالله در زمان مناسبی که دوستان چند مرحله در اموزش پیشرفت حاصل کرده باشند مجددا خدمت برسم
                          اما در مورد تایم فرم ها : اگر شما واگرایی را در یکی از اندیکاتور ها دیدید و در سایرین هنوز دیده نشده برای این که تائید بگیرید به تایم فرم های کمتر و بالاتر برای چک کردن واگرایی مراجعه کنید و چنانچه دریافت کرید اطمینان بیشتری خواهید داشت
                          اما برای چک کردن واگرایی ها خودم یک تجربه شخصی دارم و اون اینه که مک دی اعتبار خیلی بالاتری دارد ولی ممکن است کمی تاخیر داشته باشد
                          همیشه چشمتون به سی سی ای باشد ولی به هیچ عنوان با اندیکاتور سی سی ای ترید نکنید
                          سی سی ای یک اندیکاتور حساس و شارپ است و نسبت به کوچکترین رفتار بازار واکنش نشان می دهد
                          وقتی در سی سی ای واگرایی را دیدید روی مک دی تمرکز کنید و اولین تائید رو که دیدید می شه با ریسک کمتر وارد بازار و خارج از بازار شد
                          آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/06/30, 09:10.

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post

استاد عزیزم
                            در مقابل زحمت شما و سایر مدیران سایت انجام وظیفه ای ناچیز است
                            اگر اجازه بدید این مبجث نکاتی داره که ادامه آن می تونه مفید باشه که بطور خلاصه در یک پست دیگه امشب تقدیم حضور کنم

در مورد واگرایی ها یک دنیا بحث و مطلب است
                            خواستم بصورت نکته ای در تاپیک اموزش بگذارم دیدم خیلی از مباحث هنوز تدریس نشده و نمی شه زودتر به این نکته ها اشاره کرد
                            واگرایی ها در ابزار متفاوت کارایی متفاوت دارند
                            مثلا در فیبو ها ؛ در چنگال ها ؛ در الگو های کلاسیک و هارمونیک و با توجه به این که روی این مباحث کار نشده گفتن نکات فقط باعث سر در گمی بیشتر دوستان می شود
                            یافتن واگرایی ها به تنهایی و در هر زمانی صحیح نیست
                            به نظرم در همین حد کفایت می کند و اجازه دهید کمی مباحث بعدی ادامه پیدا کند مجددا بنده یکبار مزاحم دوستان می شوم برای تطابق نکات واگرایی ها با سایر موارد
                            از استاد عزیز هولی هم درخواست دارم اجازه دهند بحث رو خاتمه دهیم تا انشالله در زمان مناسبی که دوستان چند مرحله در اموزش پیشرفت حاصل کرده باشند مجددا خدمت برسم

نظر

• orion
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 61

بوف کور عزیز، اولاً که خیلی خیلی ازتون بابت مطلب آموزشی تشکر میکنم. امیدوارم بازار منفی، دل و دماغ این کار رو ازتون نگرفته باشه. :D
                              دوماً اینکه یه سئوالی داشتم درباره اهمیت یا الویت واگرایی. شما خودتون به واگرایی چه الویتی میدید؟ منظورم اینه که واگرایی در استراتژی ترید شما چه الویتی داره؟ بعضی ها صرفاً واگرایی رو مبنای تریدشون قرار میدن که شاید در بعضی مواقع درست کار بکنه. ولی لااقل تو این یکی دو ماه اخیر، این روش جواب نمیداد و اکثر واگرایی ها، وا میرفتند (!!) و Failed میشدند. در ضمن دوست دارم بدونم شما چه موقعی میگید که یک واگرایی Failed شده؟
                              و در آخر اینکه به نظرم بد نیست یه تاپیک ایجاد بشه در خصوص استراتژی های مختلف ترید و هرکی بیاد بگه از چه روال و استراتژی ای استفاده میکنه.

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

در اصل توسط orion پست شده است View Post
                                بوف کور عزیز، اولاً که خیلی خیلی ازتون بابت مطلب آموزشی تشکر میکنم. امیدوارم بازار منفی، دل و دماغ این کار رو ازتون نگرفته باشه. :D
                                دوماً اینکه یه سئوالی داشتم درباره اهمیت یا الویت واگرایی. شما خودتون به واگرایی چه الویتی میدید؟ منظورم اینه که واگرایی در استراتژی ترید شما چه الویتی داره؟ بعضی ها صرفاً واگرایی رو مبنای تریدشون قرار میدن که شاید در بعضی مواقع درست کار بکنه. ولی لااقل تو این یکی دو ماه اخیر، این روش جواب نمیداد و اکثر واگرایی ها، وا میرفتند (!!) و Failed میشدند. در ضمن دوست دارم بدونم شما چه موقعی میگید که یک واگرایی Failed شده؟
                                و در آخر اینکه به نظرم بد نیست یه تاپیک ایجاد بشه در خصوص استراتژی های مختلف ترید و هرکی بیاد بگه از چه روال و استراتژی ای استفاده میکنه.
                                والا بازار منفی تنها چیزیه که دل و دماغ منو نمی گیره
                                منفی بودن لازمه بازاره و تا این حالت نوسانی نباشه نمی شه سود برد و بازار بوس به نظرم بی معنا می شه
                                و در ضمن من شخصیتی هیجانی دارم و این هیجانا باعث می شه اطرافیانم یکم راحت تر زندگی کنند :D
                                سلامتی باشه هر چیزی قابل حله و شیرینی زندگی به همین بالا و پائین و سخت و راحتی هاشه و وای از روزی که عدم سلامت توانایی های ادم و بگیره :(
                                امیدوارم خدا همه مریض ها رو شفا دهد
                                اما در مورد بحث شما
                                شخصا عاشق جناب الیوتم :D:x خدا بهش رحم کرده که زنده نیست و الا دردسری می شد براش :p
                                اما مبحث دوم واگرایی هاست که به نظرم خیلی قابل اعتماد هست
                                ببینید در مورد واگرایی ها زمانی که سر هیستوگرام کج می شه شما می تونید وارد ترید شید و حد ضرر هم به محض بر گشت سر هیستو گرام هست
                                مثلا در مورد سایپا حدود 330 تا 3360 واگرایی مخفی مثبت به نظر خیلی ها اومد
                                اولا دو تا مشکل :
                                1- اینجا واگرایی مخفی منفی نبود ؛ چرا که میزان تصحیح به 50 درصدم نرسیده بود و این اشتباهی است که معامله گر می کند و مشکل از واگرایی نیست
                                2-وقتی ما واگرایی را شناسایی کردیم درست جایی که سر هیستو گراممون کج شد اگر در معاملات بعدی هیستو گرام ترتیب رو بهم زد سر یع باید خارج شیم و این که منتظر بشیم اشتباه از ماست نه واگرایی
                                پس بعد از این که سر هیستو گرام ما کج شد و یکی دو تا معامله بعدی هیستو گرام تغییر وضعیت داد در این صورت واگرایی فیلد شده است
                                در مورد تاپیک هم که اقایان هولی و جمالی صلاح بدانند به نظر بنده هم می تونه خیلی جذاب باشه :)

نظر

در حال کار...
                                X