تاپیک پرسش و پاسخ (مربوط به تاپیک آموزشی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط reza55 پست شده است View Post
    با استفاده از اندیکاتور زیگزاگ خطوط روند صعودی و نزولی وصنعت را کشیده ام . اساتید یه نظر بدهند درسته یا نه ؟ ممنون از وقتی که برای ما میذارین.
    [/URL][/IMG]
    احسنت رضا جان ،خیلی عالی بود
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط mahdijj پست شده است View Post
      با سلام حضور استاد گرامی همچنان که خواسته بودید نمودار روزاته خطی و لگاریتمی کمرجان خدمت شما
      نمودار خطی

نمودار لگاریتمی
      ممنونم دوست من ،خیلی خوب رسم کردین
      خوب حالا که زحمت رسم رو کشیدین میتونیم این نتیجه رو هم بگیریم که بهتره برای هر نمودار در هر دو حالت خط روند بکشیم و هر کدوم بهتر بود اون رو مبنای تحلیل قرار بدیم
      الا نمودار لگاریتمی کمر جان رو اگه نگاه کنین ،میبینین چقدر قشنگ سهم واکنش نشون داده ،حتی میشد با این نمودار دوروز قبل فهمید سهم احتمال برگشت داره حالا اینکه بعدش چی بشه باز بحث دیگه ایی هست ..............
      بسیار عالی بود دوست من

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
        سلام استاد هولی خوبی
        نگران شدم گفتم شاید تاپیک آموزش بستین

یه مدتی نبودم متاسفانه

اینو به همه میگم قدر این استاد هولی رو بدونید که یدونه است خیلی قبولش دارم ( فرزاد جان اینم پپسی)
        برم پیچ قبل بخونم

اقا یه سول به خدا هرکی بخنده قهر میکنم ........ دکتر رو چه مودی این روندها رو بکشیم یا کلا تحلیل کنیم وقتی امی بروکر نصب میکنیم توی بازه زمانی کلی نشون میده اونو چقدر کوچیکش کنم
        دیزل عزیز ممنونم ،شما به من لطف داری.......
        شما برای رسم خط روند تو همون بازه روزانه که سینا عزیز هم فرمودند ،باید ببینی چه نوع خط روندمیخوای رسم کنی ،کوتاه مدت میانمدت یا بلند مدت ،بر مبنای اون جوری زوم رو تغییر بده که بزرگترین جالتی باشه که ابتدا و انتهای خط روندت رو در چارت داشته باشی یعنی تمام اون کفها یا سقفها که فراره بهم وصل بشه در صفجه قابل دیدن باشه .....

سینا جان ممنونم از همکاریت ........

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

تشکر از استاد holy عزیز که با اینکه خیلی گرفتار هستند دوستان را تنها نمی گذارند
          و یک عذرخواهی از طرف خودم نسبت به همه عزیزان کم کاری من را ببخشید واقعا فرصت زیادی ندارم
          موفق باشید

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
            تشکر از استاد holy عزیز که با اینکه خیلی گرفتار هستند دوستان را تنها نمی گذارند
            و یک عذرخواهی از طرف خودم نسبت به همه عزیزان کم کاری من را ببخشید واقعا فرصت زیادی ندارم
            موفق باشید
            درود بر استاد راشین عزیز
            زحمت اصلی که آموزش بود رو جنابعالی کشیدین راشین عزیز ،همچنین در این تاپیک هم با توجه به وقت محدودتون همیشه لطفتون شامل حال بنده و دوستان شده ،
            سپاسگزارم

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

خوب دوستان ،این یکی دو روز آینده رو هم فرصت هست تا خطوط روندها رو در تاپیک بزارین ،به امید خدا آخر هفته جلسه بعدی رو با عنوان مقاومت ،حمایت و کانال در خدمت جناب استاد جمالی عزیز هستیم ،با شناختی که از دانش ایشون دارم ،قطعا جلسه مفیدی خواهد بود هم بنده و هم دوستان استفاده زیادی خواهیم کرد.

نظر

• paria
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 31

سلام خدمت جناب holly و سایر اساتید محترم
                سوالی که می پرسم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه.عذر می خوام که سوال بی ربطی هست.
                درباره حجم معاملات اگر سهمی چند روز مدام منفی و حجم معامله هم زیاد باشه دلیل و مفهومش چیه؟(مثال : فاراک)
                یا چند روز در منفی با حجم بالا معامله بشه ولی ناگهان حجم معامله کم بشه (مثال: بکام)
                یا چند روز با حجم بالا در مثبت معامله بشه ولی در منفی حجم معامله پایین بیاد(مثال: وتوصا)
                مثالها مربوط به امروز (6/1/90 ساعت 11)هست
                کلا ممکنه کسی از روی حجم، معاملاتش رو انجام بده و اهمیت حجم معاملات روزانه تا چه اندازه هست؟
                شرمنده که وقت ارزشمندتون رو گرفتم.

نظر

• رضا اسدی
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 61

در اصل توسط paria پست شده است View Post
                  سلام خدمت جناب holly و سایر اساتید محترم
                  سوالی که می پرسم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه.عذر می خوام که سوال بی ربطی هست.
                  درباره حجم معاملات اگر سهمی چند روز مدام منفی و حجم معامله هم زیاد باشه دلیل و مفهومش چیه؟(مثال : فاراک)
                  یا چند روز در منفی با حجم بالا معامله بشه ولی ناگهان حجم معامله کم بشه (مثال: بکام)
                  یا چند روز با حجم بالا در مثبت معامله بشه ولی در منفی حجم معامله پایین بیاد(مثال: وتوصا)
                  مثالها مربوط به امروز (6/1/90 ساعت 11)هست
                  کلا ممکنه کسی از روی حجم، معاملاتش رو انجام بده و اهمیت حجم معاملات روزانه تا چه اندازه هست؟
                  شرمنده که وقت ارزشمندتون رو گرفتم.
                  با اجازه دکتر فرزاد عزیز و همچنین اساتید بزرگوار جناب پناهی وراشین گرامی و....
                  البته بنده هم مثل شما اموزنده هستم و اطلاعاتم کامل نیست در مورد حجم معاملات بستگی به الگو ساخته شده در نمودار با اهمیت می باشند مانند هنگامی که قیمت در داخل یک مثلث در حرکت است از حجم کم برخوردار بوده وهنگام شکستن یکی از اضلاع با حجم زیاد همراه خواهد بود یادر الگوهایی مانند سر وشانه و مثلث و ÷رچم و...
                  البته یک نکته دیگر اینکه اوج وکفهای جدید که خیلی در سهام در بورس اتفاق می افتد. با عرض معذرت از اساتید قصد جسارت نداشتم هدف یاداوری مطالب بود

نظر

• shade
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 52

با عرض سلام و کسب اجازه . فقط جهت اینک ابهامات خودم رفع بشه عرض می کنم .
                    وقتی حجم معاملات با لا باشد یعنی اینکه توجه زیادی در ان مقطع زمانی به ان سهم جلب شده . و وقتی در حجم معاملات بالا رون هم صعودی باشد یعنی در این حجم معامله بالا تعداد خریداران و یا میزان خرید انها بیشتر از فروشندگان است .البته حجم معاملات بیانگر تعداد درخواست خرید و فروش سهم می باشد .به عنوان مثال اگر تعداد درخواست خرید و فروش در یک مقطع زمانی را 100 تا فرض کنیم اگر 50 درخواست خرید و 50 درخواست فروش باشد قیمت تغییر نمی کند .اگر درخواست خرید 60 و فروش 40 تا باشد قیمت کمی صعود و اگر درخواست خرید 70 و فروش 30 باشد با شیب بیشتری صعود و اگر خرید 80 تا و فروش 20 تا باشد شیب صعود بیشتر . اگر خرید 90 تا و فروش 10 تا شیب بیشتر و اگر خرید 100 تا و فروش 0 باشد ....با در نظر گرفتن حجم مبنا و محدودیت نوسان روزانه این نوسانات در نظر گرفته می شود .چون اغلب افراد مخصوصا انهاییکه سرمایه بالا دارند و همچنین حرفه ایها بر حسب سیگنال ها خرید و فروش می کنند ( نقاط حمایت مقاومت-چنگال اندرو - خط روند و کانال - امواج الیوت - نقاط حمایت یا مقاوت فیبو ناچی -الگوهای کلاسیک و هارمونیک -شیب های گن و ....) و دنباله رو ها هم از رودست حرفه ای ها معامله می کنند پس در نقاط دارای سیگنال خرید یا فروش حجم معاملات هم بالا می رود . حجم معاملات یعنی تعداد درخواست سهم برای خرید یا فروش در یک مقطع زمانی
                    اگر در مسیر صعودی حجم معاملات بالا و بالاتر برود یعنی تعداد درخواست خرید بالا و بالاتر رفته و احتمال صعود بیشتر هست . حال اگر به هر دلیل مسیر نزولی شود و در مقطع نزولی حجم معاملات پایین امده یعنی تعداد درخواست فروش کم هست و اگر در این مسیر نزولی از حجم معاملات مدام کاسته شود یعنی اینکه فروشندگان کمتر و کمتر می شود و احتمال اینک سهم خیلی نزول کند نیست . و برعکس .البته وقتی بازار ارام و معقول باشد حجم معاملات اهمیت بالا دارد . در این روزها که جو بازار هیجانی و غیر حرفه ای و دستوری و 30 یا 30 است نمی شود خیلی به این فاکتور اهمیت داد مگر اینکه مورد بنیادی خاصی در میان باشد .حال بازی حقوقی ها و جنگ جدل انها با هم سر جای خود .امروز صف خرید چند ساعت بعد صف فروش و عکس ان .برای معتبر دانستن و ادامه حجم بالا باید دنبال یک دلیل بنیادی و ذاتی و یا تکنیکالی گشت تا معتبر و مستحکم بودن ان حجم و ثبات ان بر اساس بازه زمانی مورد نظر ما و یا گذرا بودن ان بر ما معلوم شود .

نظر

• shade
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 52

در خصوص سیگنال های خرید یا فروش علاوه بر اساس تکنیکالی که در پست قبلی ذکر شد . بر اساس شرایط بنیادی هم هست که فراموش کردم مثل وضعیت اقتصاد جهانی - حوادث جوی و طبیعی و- انتخابات و شرایط س یا سی و برنامه ها ی پولی و مالی دولت و بودجه - تورم -رشد اقتصادی - اشتغال -تعرفه واردات و صادرات و تراز ان و نرخ بهره بانکی . شرایط بازارهای موازی ( مسکن - ارز - طلا - کالا و ..) سیاست مالی دولت و - عرضه تقاضا ی محصولات - و وضعیت شرکتی (تعدیل - سوابق رشد و توصعه و - محصولات .برنامه توسعه و افزایش سرمایه .شرایط نسبت های مالی- انحصاری یا رقابتی بودن صنعت مورد نظر و ....)
                      وقتی شرایط بنیادی و شرایط تکنیکالی با هم هم راستا باشد حجم معاملات هم بالا میرود که در این صورت درجه اعتبار این میزان حجم هم بالا می رود و می توانیم روی ان حساب کنیم .البته بازی یک حقوقی زبل را هم باید در نظر بگیریم ( آیکن کرتم ) .
                      حجم معاملات = تعداد سهم درخواست شده برای خرید یا فروش دریک مقطع زمانی . نه تعداد افراد
                      ببخشید که ادای استادا رو دراوردم . اینجا اینقدر اساتید شکسته نفسی می کنند که ادم پر رو می شه دیگه !!!!

نظر

• shade
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 52

با سلام
                        یکی از مواردی که در مبحث خط روند مهم هست شیب خط رونده . جسارتا در مورد ان از اساتید خواهش می کنم اگر امکان هست تو ضیحاتی بدهند ممنون می شوم .
                        با تشکر .

نظر

• محاد
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 601

با عرض سلام خدمت اساتید گرامی holy راشین و بابک پناهی عزیز
                          از زحماتی که دارید میکشید واقعا ممنونم.انشاء الله یه روزی استاد بشیمو جبران کنیم.
                          نرم افزار ab و tseclient رو دانلود و نصب کردم.اطلاعات رو هم دریافت کردم و وارد آمی کردم.و نمودارها رو هم دارم.
                          در مورد اطلاعات نمادها که دریافت کردم اکثرا اطلاعات,اطلاعات کاملی است.
                          منتها اطلاعات یه سری از نمادها در حد سه چهار تا تاریخ بیشتر نیست.در حقیقت اطلاعاتی وجود نداره(مثل اتمسفر,آزمایش و...)
                          به خود سایت که مراجعه کردم اتمسفر رو زده بود ممنوع و آزمایش رو مداخله ناظر-ممنوع یا مداخله ناظر یعنی چی؟
                          -بقیه نمادها هم که اطلاعاتشون ناقصه آیا همینطوریه وضعشون؟
                          البته اینم بگم اگه سئوالام یکم ابتدائیه دوستان ببخشن چون من هنوز وارد بورس نشدم.
                          یه سئوال دیگه:کندل یعنی چی؟(تو چند تا پست آقای holy ازش نام برده).
                          با تشکر
                          آخرین ویرایش توسط محاد؛ 2011/04/26, 19:29.

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 1422

در اصل توسط mohad پست شده است View Post
                            از زحماتی که دارید میکشید واقعا ممنونم.انشاء الله یه روزی استاد بشیمو جبران کنیم.
                            نرم افزار ab و tseclient رو دانلود و نصب کردم.اطلاعات رو هم دریافت کردم و وارد آمی کردم.و نمودارها رو هم دارم.
                            منتها اطلاعات یه سری از نمادها در حد سه چهار تا تاریخ بیشتر نیست.در حقیقت اطلاعاتی وجود نداره(مثل اتمسفر,آزمایش و...)
                            به خود سایت که مراجعه کردم اتمسفر رو زده بود ممنوع و آزمایش رو مداخله ناظر-ممنوع یا مداخله ناظر یعنی چی؟
                            البته اینم بگم اگه سئوالام یکم ابتدائیه دوستان ببخشن چون من هنوز وارد بورس نشدم.
                            با تشکر
                            با اجازه دکتر فرزاد عزیز
                            ببینید این سهم هایی که نام بردید خیلی وقته که معامله ای روشون انجام نشده و بنابراین دیتای دریافتی خیلی کمه
                            غیر از این سهم هایی که تازه وارد بورس شذه اند مثل شبریز و وپست و غیره هم دیتای کمی دارند چون روزهای معاملاتیشون کم بوده
                            اما در مورد کندل :
                            هر یکی از روزهای معاملاتی با یک مستطیل سیاه یا سفید نمایش داده می شود که به این مستطیل ها کندل می گویند
                            اگر کافی نیست بفرمائید تا شکل رو خدمتتون بذارم و بیشتر توضیح دهم

نظر

• farhad61
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 512

در اصل توسط mohad پست شده است View Post
                              با تشکر
                              سلام دوست من
                              در رابطه با سوال اولتون بهتر هست در قسمت مربوطه مطرح کنید تا زود تر به نتیجه برسید ( احتمال زیاد سوال شما قبلا جواب داده شده
                              http://forums.boursy.com/showthread....B1%D8%B3/page2
                              قسمت دوم هم که استاد فرمودند
                              موفق باشید
                              فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                              قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• farhad61
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 512

استادholy جان یه سوال
                                در پست 107 یه توضیحی در رابطه با فیبو زمانی دادین . توضیح مبسوط تر این بحث کی مطرح میشه؟
                                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

در حال کار...
                                X