<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

فرمان مشترک حاج حبیب و حاجی فتح الله: آتش بس!

ورزشی - برخی از افراد مورد انتقاد قرار گرفته از سوی مایلی کهن به سکوت دعوت شدند.

به گزارش«24»، محمد مایلی کهن در مصاحبه انتقادی خود، برخی از چهره های استقلال و پرسپولیس را به شدت مورد حمله قرار داد تا در انتظار پاسخ های این چهره ها باشیم اما خبر می رسد که علی فتح الله زاده سرپرست موقت باشگاه استقلال دو شب قبل در جلسه ای از روشن و شرفی خواسته دیگر پاسخی به مایلی کهن ندهند.

از سوی دیگر حبیب کاشانی نیز از استیلی خواسته است پاسخی به انتقادات مدیرفنی سابق پرسپولیس ندهد و بر حواشی موجود در این تیم اضافه نکند که این توصیه مورد قبول استیلی قرار گرفته است.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

خیلی جالبه این همه کاربر ذکور تو این سایت داریم ؛یعنی هیچ کس فوتبالی نیست؟:dx-(=((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا خسته شدم از بس تنها این تاپیک را زنده نگه داشتم :(:(:(

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

خب خانم خادمی ما خواستیم زنده نگهش داریم (البته با جنجال:d) که پستامون حذف شد:(
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
          خب خانم خادمی ما خواستیم زنده نگهش داریم (البته با جنجال:d) که پستامون حذف شد:(
          آقای مصطفی اون مطالبی که شما نوشته بودین مربوط به تاپیک "کل کل ها فوتبال +نتایج فوتبال" می شد .....یعنی الان قهر کردین؟!!:d...همش دو سه تا پست حذف کردم ها ;)

موفق باشید و شادکام

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
            خیلی جالبه این همه کاربر ذکور تو این سایت داریم ؛یعنی هیچ کس فوتبالی نیست؟:dx-(=((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#:-S#:-S=(([-([-(:-<

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

آقای مصطفی اون مطالبی که شما نوشته بودین مربوط به تاپیک "کل کل ها فوتبال +نتایج فوتبال" می شد .....یعنی الان قهر کردین؟!!:d...همش دو سه تا پست حذف کردم ها ;)

موفق باشید و شادکام
              :D
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ماهور
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1239

دوست صمیمی خسرو حیدری همبازی بکام می شود

مهرشاد مومنی ، بازیکن ایرانی شاغل در لیگ آمریکا در آستانه حضور در گالکسی لس آنجلس است.

مهرشاد مومنی ، جوان 24 ساله که متولد سال 1366 است و تا سال قبل در استقلال بازی می کرد ، پس از سفر به آمریکا برای زندگی در این کشور ، راهی تیم لس آنجلس بلوز شد که مدیریتی ایرانی دارد و پسر احمدرضا عابدزاده هم آنجا بازی می کند. مهرشاد یکی از 6 بازیکن رده سنی امید استقلال بود که در دوره صمد مرفاوی در لیست آسیایی استقلال قرار گرفتند. این بازیکن یار همیشگی خسرو حیدری در استقلال بود .

او پس از مهاجرت به آمریکا ، در فصل قبل ، 30 بازی برای آبی های لس آنجلس بازی کرد و 2 گل هم در لیگ حرفه ای آمریکا به ثمر رساند. مهرشاد حالا پیشنهاد بازی در گالکسی لس آنجلس را که ستاره اش کسی نیست غیر از دیوید بکام را دارد و اگر این قرارداد ثبت شود او همبازی یکی از سرشناس ترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان می شود.
                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1239

سلام بر آمن جان خودم :x
                  من به نوبه خودم بهت تبریک می گم که با پشتکار بخش آزاد رو فعال نگه داشتی ؛می تونم بهت قول بدم اگه در بخش گفت و گوی بورسی یک فقط یکی مثل تو عزیز من بود....کولاک به پا می شد توی سایت بورسی

موفق باشی عزیزم@};-@};-@};-@};-@};-@};-;-@};-@};-

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 617

دستمزد فردوسی پور: دقیقه ای 60 هزار تومان!

بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسی پور سال گذشته برای «نود»، دقیقه ای ۶۰ هزار تومان دریافت میکرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقه ای ۱۰۰ هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه می شود.

به گزارش وطن امروز بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازار گرمی مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی نود، این برنامه همزمان با آغاز لیگ یازدهم، روی آنتن شبکه ۳ رفت.

در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان همواره به طور قاطع پشت مجری و تهیه کننده این برنامه ایستاده است طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.

این موضوع اما موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا وسیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند که تهیه کننده نود باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسی پور در برنامه زنده، مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و... تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بی سابقه است.
                    تکذیب شد
                    برنامه ای 100 تومنه!

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

قلعه نویی در زندان تبریز!

قلعه نویی امروز به زندان تبریز رفته تا در مراسم گلریزانی که برای زندانیان چک در این شهر برگزار می شود شرکت کند

به گزارش گل امیر قلعه نویی به زندان تبریز رفته تا در مراسم گلریزانی که برای زندانیان چک در این شهر برگزار می شود شرکت کند. قلعه نویی که آدم دست به خیری هم هست بیشتر از اعتبارش استفاده می کند تا زندانیان بیشتری از زندان آزاد بشوند.

قلعه نویی همچنین در اجتماعات دیگری مثل روضه های روزهای گذشته مردم تبریز شرکت کرده است. او به دلیل نتایج خوبی که با تراکتور گرفته محبوبیت خاصی پیدا کرده است.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

دل هایی که در شب قدر از بازیکنان استقلال رنجید

بازیکنان استقلال ، کودکان بی سرپرست را در شب قدر ، سر کار گذاشتند.

به گزارش خبرآنلاین؛ بازیکنان استقلال که قرار بود در شب قدر همراه با کادرفنی و مدیریت تیم به بنیاد خیریه یاسر بروند تا در کنار کودکان بی سرپرست باشند ، سر قرار نرفتند و چشمان این کودکان بی سرپرست را که برای دیدارشان لحظه شماری می کردند ، به انتظار گذاشتند.

از جمع تمام بازیکنان استقلال که بسیاری از این کهکشانی ها در همان حوالی نیاوران هم ساکن هستند ، تنها این آرش برهانی بود که با کمی تاخیر به دیدار کودکان بی سرپرست رفت و دیگران همه را سر کار گذاشتند تا پرویز مظلومی و علی فتح الله زاده تنها علی نظری جویباری و علی امیری از معاونین باشگاه را همراه خود داشته باشند که به این کودکان که از ساعت ها قبل در رویای عکس یادگاری با فرهاد ، جباری ، خسرو ، آندو ، حنیف و...

به راستی اگر به جای افطار با این کودکان بی سرپرست ، میزبان ستارگان فوتبال مان ، علی انصاری ، حسین هدایتی یا امیدوار رضایی بودند هم تنها فقط آرش برهانی به مراسم می رفت؟ آیا دل های این کودکان بی سرپرست در شب قدر ، این قدر حرمت نداشت که اسمی های فوتبال مان ساعتی از وقت شان را به سختی بگذرانند؟

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

مایلی کهن: باغ 800 میلیونی من جنب ویلای 5 میلیاردی ضرغامی است!

ورزشی - جلسه روز گذشته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با حضور محمد مایلی کهن به جنجال کشیده شد.

جلسه رسیدگی به پرونده شکایت باشگاه استقلال از محمد مایلی کهن روز گذشته برگزار شد اما اخبار رسیده از این جلسه حاکی از آن است که مباحث مطرح شده در این نشست به جمع بندی مشخصی منتهی نشده است و مایلی کهن در خلال صحبت های خود با رییس کمیته انضباطی ضمن انتقاد از رویکرد این کمیته اعلام کرده که در این جلسه عدالت وجود ندارد تا همین موضع گیری وی به جنجالی شدن این نشست بینجامد و اهالی کمیته انضباطی از مدیر فنی سابق پرسپولیس بخواهند بزودی در جلسه دیگری شرکت کند.

بر اساس اخبار رسیده، مایلی کهن در این نشست به انتقاد از برخی مسوولان فدراسیون پرداخته است و گفته تا وقتی با فتح الله زاده نیز که یکطرف پرونده است مماشات شود عدالت کمیته انضباطی زیر سوال خواهد رفت. حسن زاده رییس کمیته انظباطی در پاسخ به مایلی کهن اعلام کرده که بخاطر رودررو نشدن وی با فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال را احضار نکرده است.

ضمنا مایلی کهن دیروز در پاسخ به این صحبت حسن روشن که گفته بود مایلی کهن باغ 800 میلیونی دارد به انتقاد از صداوسیما پرداخت و گفت متاسفم که آقایان این گفته را از رسانه ملی پخش کردند.

وی در ادامه گفته است:« باغ 800 میلیونی من جنب ویلای 5 میلیاردی ضرغامی است !» اما رسانه هایی که خبرنگاران آنها شنونده این صحبت های مایلی کهن بودند این جمله را سانسور کردند و حتی یکی از آنها در مطلب خودبجای اسم ضرغامی ... قرار داد!

گفتنی است یکی از نزدیکان مایلی کهن خبر داد که این چهره قصد دارد بزودی حرف های تازه ای را درباره برنامه های ورزشی صدا و سیما مطرح کند.

نظر

• سرداربورسی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 458

استعفای مورینیو و مانور رسانه ای آقای سخنگو

فوتبال جهان - از زمان برگزاری بازیهای سوپر جام اسپانیا مورینیو در کانون انتقادات شدید رسانه ها و مسئولان بارسا بوده است .

در همین حال فلورنتینو پرس مدیر باشگاه رئال مادرید تابحال سکوت اختیار کرده است . او در گفته هایش پس از بازی نه از مربی عزیز دردانه اش دفاع کرد و نه دست به تایید حرکت کمدی او در دقایق تلف شده زد تا اینکه دیروز صبح خبر مهمی از یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیا و بعداز ان کانال پلاس فرانسه اعلام شد.

به گفته آنها الادیو پارامس سخنگوی مورینیو با پیامکی از عدم حمایت هیات مدیره باشگاه رئال مادرید از او خبر داده واشاره کرده بود مورینیو از این باشگاه خواهد رفت و در تدارک برگزاری کنفرانس خبری برای این منظوراست . چند ساعت بعد مورینیو با انتشار بیانیه ای در سایت رسمی باشگاه تاکید کرد هرگز مادرید را ترک نمی کندو پارامس هم بلافاصله پس از انتشار این بیانیه به روزنامه ها گفت این پیامک توسط موبایل اعتباری او که از زمان حضور مورینیو در کشو میزش بوده و استفاده نمی شده توسط فرد دیگری برای شبکه های تلویزیونی ارسال شده است!!

مشخص نیست این هم یکی از طرح های آقای خاص برای افزایش محبوبیتش بوده یا اینکه واقعا شخص دیگری با موبایل آقای سخنگو پیامک را برای شبکه های تلویزیونی ارسال کرده بود؟
                            ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                            نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

گفتوگویی به یاد ماندنی از ناصر حجازی:

از دیکتاتورها متنفرم

ورزش > لیگ برتر - خبرورزشی نوشت:

امروز دوم شهریورماه است. دوم خرداد برای اهالی فوتبال و البته بسیاری از مردم ایران یادآور آخرین پرواز عقاب فوتبال کشورمان است. پرواز ناصر حجازی مردی که هرگز از خاطرهها فراموش نمیشود. شخصیتی منحصر به فرد.ناصر حجازی نیازی به مقدمه و تعریف ها و تمجیدها ندارد.

قول دادهایم دوم هر ماه یکی از مصاحبه های خاص ناصرخان را برایتان چاپ کنیم، مصاحبه هایی که صرفاً در مورد فوتبال نبوده و کهنه نمیشود.

مصاحبهای که میخوانید مربوط به گفتوگوی نگارنده با ناصرخان حجازی در سال 1384 است، بخشی از متن کامل مصاحبه گلچین شده که تقدیمتان میگردد.

*هر آدمی حتی ناخواسته میتواند باعث رنجش دیگران بشود. شما فکر میکنید تا به حال به چند نفر بد کرده باشید؟

*قطعاً همینطور است. هر آدمی که فکر کند کم عیب است یا سرشار از خوبیهاست یا برتر از دیگر بندگان خداست قطعاً مشکل روحی دارد. من به خصوص از زمانی که مربیگری را آغاز کردم حتماً باعث رنجش خیلیها شده ام. مثلاً بازیکنان نیمکتنشین یا آنهایی را که نخواسته ام. مسلماً همه تصمیماتم درست نبوده اما میدانم براساس سلایقم بوده، نه بغض و کینه، نه زدوبند و...! در دوره بازیگریام دوران خوبی داشتم و اگر به یک نفر بدی کرده باشم منصور رشیدی است!

*چطور؟

او به لحاظ فنی خیلی خوب بود، اگر در آن برهه باهوشتر بود 10 برابر ناصر حجازی میشد.

*چه بدیای در حق او کردید؟

مستقیماً به منصور بدی نکردم. یک بار هماهنگ کردیم برای تمدید قرارداد هر 2 نفرمان یک رقم را بگوییم و بگیریم. فرض کنید قرار شد هر 2 نفرمان به بگوییم 50 هزار تومان میگیریم. روز مذاکره رفتیم دفتر باشگاه. اول منصور رفت توی اتاق و مبلغ را گفت اما مدیر باشگاه به او گفت نه! بعد نوبت من بود که رفتم داخل اتاق، آقای مدیر پرسید چقدر میخواهی؟ تا رقم را گفتم قبول کرد، روی برگه نوشت و گذاشت جلویم و گفت: امضا کن. چارهای نداشتم. امضا کردم و نمیدانستم چکار کنم تا رشیدی بماند. آخر همین اتفاق موجب شد او از استقلال برود.

*یک بار در خاطراتتان به من گفتید قبل از جامجهانی خودتان را به مصدومیت زدید.

سر یک مسابقه دوستانه بود. قبل از این بازی به صورت اتفاقی یکی از بازیهای حریفمان را دیده بودم و همانجا به خودم گفتم ناصر اگر جلوی آنها بازی کنی، تو را گلباران میکنند. سر تمرین بعد از یک شیرجه کتفم را گرفتم و به رایکوف گفتم نمیتوانم بازی کنم. نیمه اول 3 تا خوردیم که بین دو نیمه رایکوف گفت باید بروی توی دروازه، اصلاً برو با همان یک دست سالمت گلری کن!

*گل خوردید؟

چون نیمه اول 3 گل زده بودند نیمه دوم بازی را اداره کردند تا همانطور به اتمام برسد. توپ زیادی وارد محوطه جریمه نشد و از خوش شانسی ام گلی نخوردم.

*در دوره سرمربیگریتان در استقلال یک هافبک را هیچوقت بازی ندادید، آیا این را کم لطفی به بازیکن مذکور تلقی نکرده اید؟

*نه تنها مشکلی با آن بازیکن نداشتم، بلکه برایش احترام قائلم. او را بازی ندادم چون در لیستم نبود و جذب شده بود.

*رمز موفقت را در چه میدانید ناصرخان؟

شرافت و مردانگی. اینکه برای موفقیت دست کسی را نبوسی یا پایت را روی شانه های کسی نگذاری. بزرگترین موفقیت در زندگی عزت است؛ نه ثروت و نه قدرت.

* پشت آدمهای بزرگ یا آدمهای مشهور حرف زیاد است. چرا؟

این مثال مختص به ایران نیست و در برخی کشورهای دیگر هم رایج است. به هر حال وقتی یک نفر چهره میشود و در معرض توجه قرار میگیرد، برخی چشمها و فکرها منفی باف هستند و حرف درست میکنند. مثلاً یک مقام پشت سر من گفته بود او تریاکی است.

* چه کار کردید؟

مقام ورزشی بود که بعدها معلوم شد خودش اینکاره بوده! من به دلایلی بارها آزمایش دادم و این حرفها به من نمیچسبد، اما همین فرد گفته بود اشتباه کردم ناصر ... مینوشد! مهم نیست برخیها چه بگویند، مهم این است که خودت چه هستی. من ناصر حجازی هستم و میدانم چقدر چشم مرا زیر نظر دارد، چقدر گوش نزدیک من است. مطمئن باشید اگر مشکلی داشتم یا داشته باشم به صورت گسترده بازتاب پیدا میکند حتی از شبکه های خارجی!

* یک مرتبه هم در زمان بازیگریتان با یکی از مسئولان فدراسیون حرفتان شده بود.

اواسط دهه 50 بود. با تیم ملی از کره شمالی بر می گشتیم یک تیمسار که مسئول کاروان بود خطاب به من گفت؛ مرتیکه احمق کراواتت را محکم کن، من هم درجا بهش گفتم مرتیکه خودتی، احمق هم پدرته!

* اذیتتان نکردند؟

چه کار میخواستند بکنند؟ توهین کرد، توهین شنید. جلوی بچه ها تهدید کرد که همانجا گفتم هیچ غلطی نمیتوانی بکنی. من همیشه به دیگران احترام میگذارم تا احترام خودم را حفظ کنم، وقتی یک نفر ناگهان توهین کند نمی توانم خاموش باشم. از بچگی همینطور بودم. کارم را انجام میدادم و درسم را میخواندم تا حتی پدرم نتواند به من حرفی بزند.

* از چهره ناصر حجازی مشخص است در منزلش مردسالاری حاکم است.

(میخندد) اینطوری هم نیست.

* پس در منزل دیکتاتور نیستید؟

هر جا قانون نباشد نظم و احترام نیست. در منزل من رد و بدل شدن حرف ناپسند و شوخی نادرست ممنوع است. کوچکتر باید به بزرگتر احترام بگذارد و فرزندان حریمها را حفظ کنند. اگر اسم این قوانین منزل من دیکتاتوری باشد، میتوانید فکر کنید دیکتاتور منزلم هستم اما شخصاً از دیکتاتوری متنفرم و این واژه پسندیده آدمهای کوچک، کثیف و عقدهای است. امروزه میبینم برخی از فرزندان حرمت بزرگترها را حفظ نمیکنند، میشنوم برخی تو روی پدر و مادرشان میایستند و از شنیدنش ناراحت میشوم. از نگاه من این بچه ها عاقبتبه خیر نمیشوند اما دلیل بد شدن آنها پدر و مادرهایشان هستند چون بستری را ایجاد کردند تا بچه درست تربیت نشود.

* تا به حال آتیلا را تنبیه فیزکی کرده اید؟

یکبار که خردسال بود یک کلمه بد از دهانش خارج شد و یک دمپایی را به سمتش پرتاب کردم و خوشبختانه هرگز نشنیده ام پسرم حتی در محفل دوستان هم سن و سال خودش هم از الفاظ رکیک استفاده کند. من خیلی سالها را از همسر و فرزندانم دور بوده ام و بخش عمدهای از تربیت آنها برعهده همسرم بوده است. فقط 5 سال را در بنگلادش بودم، چند سال را هم در کرمان، اصفهان، تبریز و... سپری کردم. به نظرم نان حلال سر سفره زن و بچه بردن هم در رشد آنها تأثیر دارد. روزهای اولی که در هند و سپس بنگلادش بودم فقط میتوانستم روزی یک وعده شکمم را سیر کنم آن هم نه با غذای خوب و مقوی بلکه با نان یا موز که ارزان بود. این سختیها را به جان خریدم تا از اصولم برنگردم، تا جلوی کسی تعظیم نکنم، تا دست کسی را نبوسم، تا مردانگیام را به حراج نگذارم، تا خداوند را ناراحت نکنم که آدم با شرافت و با عزتی باشم. خدا را شکر...

* هیچوقت به این فکر افتادهاید کتاب زندگیتان را بنویسید؟

خیلی ها هم به خودم پیشنهاد داده اند اما مقدور نیست.

* چرا؟

یا باید همه اتفاقات پیرامونم نوشته شود یا هیچکدام. وقتی میبینم خیلی از این اتفاقات را نمیتوان نوشت و اگر بنویسی هم اجازه چاپ پیدا نمیکند، پس بهتر است خودم را خسته نکنم.

* به نظر میرسد شما زیاد غصه می خورید.

بله، من روحیه خاص خودم را دارم و به خیلی چیزها حساس هستم و غصه میخورم. دوست دارم بعضی وقتها بیخیال باشم اما دست خودم نیست مثلاً وقتی در خیابان رانندگی میکنم مدام حرص میخورم که چرا هموطنانم باید اینجوری رانندگی کنند، چرا اکثر خیابانها چاله چوله دارد و یا اصولی ساخته نشده است، چرا فلانی دارد از خیابان رد میشود در حالیکه همانجا پل عابرپیاده ساختهاند؟ گدا گوشه خیابان میبینم حرص میخورم، اگر جوان باشد میگویم چرا نمیرود سرکار، اگر پیر باشد میگویم چرا به این روز افتاده و چرا حمایت نمیشود. شوخی زشت یا دعوا میبینم، میگویم چرا ادای بی فرهنگها را درمی آورند؟ میروم مسافرت که استراحت کنم دوباره آرامش ندارم وقتی امکاناتشان را میبینم برای مملکتم غصه میخورم و میگویم اینها که 50-40 سال قبل خیلی از ما عقب بودند. میروم برخی کشورهای عربی برجها را میبینم یادم میآید 60-50 سال قبل، از دیدن خانه های 3 طبقه در ایران تعجب میکردند و میپرسیدند چه جوری 3 تا خانه روی هم ساخته اند؟ خلاصه سوژه برای ناراحت شدن کم نیست اما غصه خوردن فایدهای ندارد و تلاش میکنم خلق و خوی خودم را تغییر دهم.

نظر

• aghaye boursi
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 109

ترینهای لیگ برتر
                                بیشترین گل زده : ملوان - صبا - پیروزی
                                بیشترین کل خورده: مس سرچشمه
                                بدون باخت: ملوان - استقلال
                                بدون برد: مس کرمان - مس سرچشمه
                                بیشترین مساوی: ملوان
                                آخرین ویرایش توسط aghaye boursi؛ 2011/08/24, 23:30.

نظر

در حال کار...
                                X