عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabi
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 936

پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

اندر حکایت جهل و لجاجت و توهم

انتخابات 84 (دولت : خاتمی ) پیروزی احمدی نژاد
    هاشمی : تقلب شده است
    مخالفین احمدی نژاد : از مردم ساندیس خور این چیزا بعید نیست
    انتخابات 88 (دولت : احمدی نژاد)
    هاشمی : تقلب شده است
    مخالفین احمدی نژاد : تقلب شده است
    انتخابات 92 (دولت : احمدی نژاد) پیروزی روحانی بزرگترین مخالف و بزرگترین توهین کننده به احمدی نژاد با اختلاف رای 200 هزار رای

هاشمی : مردم بیدار شده اند و شاهد انتخاباتی سالم بوده ایم ، دیگه با خیال راحت می تونم بمیرم
    مخالفین احمدی نژاد : مردم ایران جزء فهیم ترین مردم ایران هستند ،تغییر آغاز شده است ، مردم ایران قیام کرده اند درود بر مردم ایران
    انتخابات مجلس 95(دولت روحانی ): پیروزی لیست امید در تهران و نه در کشور
    هاشمی : واقعا مردم ایران بیدار شده اند من خودمم تعجب کردم
    مخالفین احمدی نژاد : شادی و نشاط در همه مجالس و میهمانی ها و شادمانی از رفتن احمدی نژاد و شکست اصولگرایان و ضایع شدنشان
    رفتن احمدی نژاد برای مراسم شهدای مدافع حرم و استقبال ما فوق تصور و بی سابقه ی مردم :
    هاشمی : یک سیاستمدار همیشه نگران است و اگر تقلب نشود نتیجه مشخص است
    طرفداران روحانی : مردم ایران جهان سومی و کودن هستند و اکثر نخبگان از کشور خارج شده اند ،
    /:.winksmiley02.:/
    انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس و جنتی به ریاست خبرگان :

طرفداران روحانی : طرفداران احمدی نژاد دچار سوزش شده اند خیلی خوبه
    دو روز بعدش کامنت ها اینجوری تغییر می کنه : باز هم گول خوردیم و در انتخابات سال 92 نباید شرکت می کردیم
    پت و مت /.:biggrinsmiley.:/
    آخرین ویرایش توسط rajabi؛ 2016/06/01, 09:20.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      یکی از افرادی که حال منو تو این سایت بهم میزنه این نگار مینوی یا نقی مصطفوی هست.
      رفته از عکس ها ،هر کدوم که تعداد مردم کم بوده انتخاب کرده گذاشته اینجا.
      یه موردی رو توضیح بدم تا ببینید این عکسها چطوری شکار شده.
      مثلا امروز عصر روحانی از یه جایی برمیگشت بره به هتل اقامتش،ما هم توی خیابان بودیم با توجه به تحرکات نیروی انتظامی متوجه شدیم که ایشون داره میاد از این مسیر رد بشه،منتظر موندیم تا بیاد رد بشه .شما فکرش رو بکنید یه همچنین صحنه هایی رو شکار میکنند ،میذارند توی سایت ها ،که بگند بله استقبال کم بوده ،انگار مردم ارومیه باید در تمامی 24 ساعت در تمامی خیابانها خبر دار و پرچم به دست منتظر باشند تا سورژه ای دست افرادی مریضی مثل نگار مینوی نیفته.
      خانم دلواپس ،ملاک استقبال همون ورزشگاه بود اونم زمانیکه صحبت میکرد نه اینکه عکس دو ساعت قبل از اومدن ایشون در ورزشگاه با تعداد اندک بگیری،نشون بدی استقبال کم بوده.
      شما چند ماه پیش ادعا کردی من نقی مصطفوی هستم !!!

اما همان موقع هم نتوانستی اثبات کنی این ادعای دروغت را !

حالا باز هم دوباره این ادعا را مطرح کردی ! وجود داشته باش یک بار هم که شده، پای حرفت بمان و اینرا به همه اثبات کن اینجا !!!

البته بقیه دوستانت هم ادعاهای زیادی مطرح کردن ! و هیچکدام را نتوانستند ثابت کنند ! و اکثرشان هم الان ساکت شده اند و ترجیح می دهند چیزی ننویسند !

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        معاون اسبق بانک مرکزی در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

شکست تمام برنامه‌های اقتصادی دولت روحانی در ۱۱۰۰ روز گذشته

مستخدمین حسینی گفت: در این سه سال ما یک برنامه‌ریزی جامعی را که دربرگیرنده یک بسته کامل خروج از رکود باشد از دولت ندیده‌ایم و این به عنوان یکی از بزرگترین ضعف‌های دولت می‌تواند در نظر گرفته شود

حیدر مستخدمین حسینی، معاون اسبق بانک مرکزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم آنلاین» بیان داشت: نکته‌ای که در خصوص عملکرد و کارکرد دولت در طی سه سال اخیر می‌توان بیان کرد، نبود برنامه کامل اقتصادی در بخش‌های مختلف این حوزه است.

وی ادامه داد: دلیل این که دولت در این زمینه برنامه‌ جامعی را درنظر نداشت این بود که در تمام این مدت هم و غم خود را برای موضوع برجام و نتایج حاصل از آن گذاشت تا بتواند از این طریق با تکیه بر منابع خارجی و سرمایه‌ کشورهای اروپایی بتواند حوزه اقتصاد را تحرک ببخشد.

مستخدمین حسینی تأکید کرد: از آن جا که نتایج حاصل از برجام تا این زمان نتوانسته است انتظارات را برآورده کند، لذا دولت با یک شکست اجرایی در حوزه اقتصاد مواجه شده است.

وی گفت: شرایط اقتصادی ما در اواخر دولت قبل و به مرور تا این زمان، شرایط رکودی بوده است و نه تنها این رکود کاهش پیدا نکرده بلکه عمیق تر نیز شد و دولت هم برنامه‌هایی که برای خروج از رکود در نظر گرفت مانند اعطای تسهیلات برای خرید خودرو و یا لوازم خانگی با شکست مواجه شد.

این کارشناس مسائل اقتصادی افزود: در حقیقت اشتباه استراتژیک دولت این بود که احساس کرد صنعت خودروسازی صنعتِ پیشران اقتصاد است و به وسیله این صنعت میتواند در صنایع دیگر نیز تحرکی را ایجاد کند، در صورتی که این یک اشتباه بود و با این اشتباه کاری نیز پیش برده نشد.

وی تصریح کرد: دولت به واسطه انتظاراتی که از پسابرجام داشت برای اصلاح نظام بانکی و اصلاح نظام بیمه و همچنین برای چگونگی وضعیت بازار سرمایه و در حوزه های صنعت و تجارت و تصمیم گیری های استراتژی برای بحث‌های کنترل واردات موفق نبوده است و کارنامه موفقی نداشته است.

مستخدمین حسینی گفت: شاید برخی به بحث تورم و کاهش آن اشاره کنند، که آن هم دلایل خاص خود را دارد که اگر کاهش تورمی هم صورت گرفته است با توجه به شرایط حاکم و رکود عمیقی که وجود داشته این کاهش تحقق پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: افزایش نقدینگی نیز در این دولت بسیار بالا بوده است و با شرایط مشابه سایر دولت‌ها برابری نمی‌کند، به طوری که در این سه سال نقدینگی به بیش از 50 درصد نسبت به کل نقدینگی تاریخ اقتصادی‌مان افزایش پیدا کرده است، اما این که چرا این نقدینگی بر روی تورم اثر نگذاشته است به این خاطر است که 50 درصد این نقدینگی نزد بانکها به خاطر شرایط رکود قفل است.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: در حقیقت در بحث ساختمان سازی و مستغلاتی که دریافت کردند نتوانستند اصل مبلغ را به بانک‌ها بپردازند و دولت نیز به بانک مرکزی و بانک‌ها بدهی دارد. در رابطه با تسهیلاتی هم که در حوزه تولید به عنوان سرمایه در گردش داده شده است بنگاه‌های اقتصادی نتوانستند کالاهای تولیدی را به فروش برسانند لذا شاهد هستیم که مازاد تولید در انبارهای سیمان و کاشی و سرامیک و فولاد وجود دارد و این دلیل اصلی بحث رکود است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: میزان چک‌های برگشتی نیز خود دلیل دیگری برای وجود رکود عمیق در اقتصاد کشور است، لذا در این سه سال ما یک برنامه ریزی جامعی را که دربرگیرنده یک بسته کامل خروج از رکود باشد از دولت ندیده ایم و این به عنوان یکی از بزرگترین ضعفهای دولت می تواند در نظر گرفته شود.

http://nasimonline.ir/Content/Detail...B4%D8%AA%D9%87
        شکست تمام برنامه ها ! نتیجه بی تدبیری !!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1838

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post

انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس و جنتی به ریاست خبرگان :

طرفداران روحانی : طرفداران احمدی نژاد دچار سوزش شده اند خیلی خوبه
          دو روز بعدش کامنت ها اینجوری تغییر می کنه : باز هم گول خوردیم و در انتخابات سال 92 نباید شرکت می کردیم
          پت و مت /.:biggrinsmiley.:/
          البته شما حق داری کسانی که مخالف احمدی نژاد و حتی بالاتر (مخالف این رژیم)هستند را مسخره کنی و به اونها پت ومت بگویی!

من تا بحال 3بار در انتخابات شرکت کردم،اون هم نوجوان بودم و 15 یا 16 ساله !!!و از روی شور ونشاط کودکی بوده!!
          من حتی به میرحسین موسوی رای ندادم،چون انتخابش در دایره این رژیم بود،با اینکه خیلی قبولش دارم!
          اما من به نوبه خودم عهد بسته ام تا یکبار دیگر این رژیم را به رفراندوم نگذاشته اند دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نکنم!

بارها به نگار میناوی گفته ام که از اساس این رژیم را قبول ندارم و جزو آن 2%هستم،به شما هم میگم هرچند امید ندارم بفهمی!

پ.ن:
          جامعه ایران تا وقتی ریشه تفکر دینی دارد،وضع مردم به همین منوال ادامه دارد، چراکه دین مانع تفکر میشود(هرچند درظاهر چیز دیگری بگوید)و انسانها را تبدیل به زامبی میکند
          (نظر شخصی است و از مذهبی ها عذرخواهی میکنم)
          آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2016/06/01, 17:40.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1838

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            من هم بعد 88 و اون تقلب شرم آور دیگه شرکت نکردم و نخواهم کرد.
            وقتی آقای جنتی رو با سلام و صلوات و به زور نفر آخر بردن تو خبرگان باید به رای مردم احترام می گذاشتن و اون رو رئیس خبرگان نمی کردن ولی یک تو دهنی به مردم زد رهبر که رای شما پشیزی برام ارزش نداره حق هم داره ایشون پیرو مصباح یزدی هست که گفت رای مردم در نظام ولایی معنی نداره.
            اول و وسط و اخر این تیشه به ریشه زدن به ریشه مردم هست. احمدی نژاد یا جلیلی یک شخص هستند میان و میرن مردم چه گناهی کردن؟ چرا باید بهانه داد.
            نمیشه تفنگ دست گرفت و این احمقها رو کشت که.
            اگر جلیلی یا احمدی نژاد به هر دلیلی قدرت رو به دست بگیرند بدون شک جنگ خواهد شد.
            دوست من
            نمیدونم چقدر قبول دارید که به دست آوردن هر چیزی مستلزم پرداخت بهای آن است!!
            نمی شود دستمان را در جیبمان بگذاریم،راه برویم و سوت بزنیم و انتظار داشته باشیم به آزادی ،دموکراسی و مدرنیته برسیم!!!

همین فرانسه که امروز عالی ترین مقام کشورشان را بخاطر خرید یک صندلی گران قیمت از بودجه دولت برای محل کارش!!!و نه حتی برای خودش!!!مورد بازخواست قرار میدهند!!!!

800سال برای رسیدن به این مرحله رنج کشیده اند و سر ده ها هزار نفر با گیوتین قطع شده

پس واقع بین باشیم و از سختی نترسیم!!

من شما را نمی شناسم اما من در محله ای زندگی میکنم که مردم برای خرید پوشاک و نان شب با مشکل شدید مواجه هستند!وضع از این بدتر؟؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              دوست من
              نمی شود دستمان را در جیبمان بگذاریم،راه برویم و سوت بزنیم و انتظار داشته باشیم به آزادی ،دموکراسی و مدرنیته برسیم!!!

همین فرانسه که امروز عالی ترین مقام کشورشان را بخاطر خرید یک صندلی گران قیمت از بودجه دولت برای محل کارش!!!و نه حتی برای خودش!!!مورد بازخواست قرار میدهند!!!!

800سال برای رسیدن به این مرحله رنج کشیده اند و سر ده ها هزار نفر با گیوتین قطع شده

من شما را نمی شناسم اما من در محله ای زندگی میکنم که مردم برای خرید پوشاک و نان شب با مشکل شدید مواجه هستند!وضع از این بدتر؟؟؟
              ما یه حکومت به اون احمقهایی که تاریخ رو نخوندن فکر می کنند حکومت عدل علی یه زمانی وجود داشته بدهکار بودیم، خیلی از همون احمقها وقتی آقای خمینی گفت حکومت اسلامی فکر کردند اون قصه های قشنگ دوران صدر اسلام راسته و قراره پیاده بشه، البته اسلام واقعی و ناب محمدی پیاده شد و گردن جوانهای این مملکت رو با گیوتین زد.
              هزاران اعدامی و صدها هزار نخبه فراری طوری که احمقی مثل محمود میگه من مهندس هستم و ببوگلابی طرفدارش میاد اینجا بقیه رو عوام و جاهل و پت و مت خطاب می کنه.
              مردم ایران رو آخوندها بسیار عالی می شناسند میدونه وقتی چهل هزار تومن یارانه بگیره مثل خری که بهش تی تاپ بدی ذوق مرگ میشه میتونی جیبشو با گرون کردن معاشش بزنی همون کاری که محمود به دست،ر حجج اسلام پیاده کرد.
              فعلا بعید میدونم مردم حاضر به هزینه دادن مثل فرانسه باشند تو فرانسه مردم به این شعور رسیده بودند که کلیسا و لویی شانزدهم دارن تیغشون میزنن اینجا هنوز ملت آویزان چاه فاضلابی در نزدیکی کاشان هستند که حاجت بده بهشون

نظر

• arman10
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 226

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                دوست من

شاید بهترین و واقع بینانه ترین مطلبی است که تا حالا در این تاپیک دیدم شرکت در انتخابات را همان محصورین و خاتمی عزیز توصیه و بلکه تاکید کردند ... از نتایج حاصله هم راضی هستند ...سیاست قواعد و بلکه آسیب ها و زشتی های خاص خود را دارد که چاره ای جز پذیرش آن نیست... ما در ایران باید همین روند موچود را با تمام هزینه هایش ادامه دهیم راه غیر از این میشه تجربۀ سوریه و لیبی و عراق .... احمقانه ترین قیاس هم مقایسۀ ایران با غرب است ایران ایران است و بازی خود را دارد.......

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

خوب این هم اسناد رو شده سیا که حضرت امام راحل التماس کرده به کندی و کارتر سیستم فاسد غیر مردمی

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    ما یه حکومت به اون احمقهایی که تاریخ رو نخوندن فکر می کنند حکومت عدل علی یه زمانی وجود داشته بدهکار بودیم، خیلی از همون احمقها وقتی آقای خمینی گفت حکومت اسلامی فکر کردند اون قصه های قشنگ دوران صدر اسلام راسته و قراره پیاده بشه، البته اسلام واقعی و ناب محمدی پیاده شد و گردن جوانهای این مملکت رو با گیوتین زد.
                    هزاران اعدامی و صدها هزار نخبه فراری طوری که احمقی مثل محمود میگه من مهندس هستم و ببوگلابی طرفدارش میاد اینجا بقیه رو عوام و جاهل و پت و مت خطاب می کنه.
                    مردم ایران رو آخوندها بسیار عالی می شناسند میدونه وقتی چهل هزار تومن یارانه بگیره مثل خری که بهش تی تاپ بدی ذوق مرگ میشه میتونی جیبشو با گرون کردن معاشش بزنی همون کاری که محمود به دست،ر حجج اسلام پیاده کرد.
                    فعلا بعید میدونم مردم حاضر به هزینه دادن مثل فرانسه باشند تو فرانسه مردم به این شعور رسیده بودند که کلیسا و لویی شانزدهم دارن تیغشون میزنن اینجا هنوز ملت آویزان چاه فاضلابی در نزدیکی کاشان هستند که حاجت بده بهشون
                    =D>...آفرین
                    حالا بامزه اینجاست طرف آمده میگه چرا 40 هزار تومن منرا قطع کردند !!!!...ایشان فراموش کرده اند با بلایی که احمدینژاد سرشان آورد ,دیگر 40 هزار تومن پول دو پاکت سیگار است ,.... به نظرم این اشخاص هنوز در خاطرات و رویای قبل از زمان احمدینژاد زندگی میکنند :D
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

در سال 1393 و بر اساس گزارش وزارت کار

شاغلان کدام بخش‌ها بیشتر بیکار شدند؟ +نمودار

آمارها نشان می‌دهد در بین بیکارانی که قبلا شاغل بوده‌اند و در سال 93 شغل خود را از دست داده‌اند، بیشترین سهم به فعالیت‌های ساختمان با 28.8 درصد اختصاص دارد و همین‌طور در میان مشاغل مختلف، کارگران ساده بیش از دیگر شاغلان شغل خود را از دست داده‌اند.

به گزارش اقتصادنیوز بر اساس آمارهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال 1393 شاغلان فعالیت‌های ساختمانی بیشتر از سایرین شغل خود را از دست داده‌اند. بعد از این گروه، شاغلان امور عمومی و دفاع و تامین اجتماعی اجباری با 20 درصد در رتبه دوم قرار داد. بخش تولید صنعتی هم از جمله بخش‌های اقتصادی است که با 15.7 درصد بیشترین بیکاری را در میان گروه‌های شغلی تجربه کرده است.

در مقابل فعالیت‌های املاک و مستغلات و فعالیت‌های هنری و سرگرمی از جمله فعالیت‌هایی است که افراد شاغل در این بخش‌ها کمتر از دیگر گروه‌ها شغل خود را از دست داده‌اند و میزان آن کمتر از یک درصد بوده است.

همچنین بخش دیگری از این گزارش وزارت کار نشان می‌دهد کارگران ساده بیش از بقیه مشاغل (26 درصد)، کار خود را از دست داده‌اند. صنعتگران با 20 درصد در رتبه بعدی قرار دارند. در مقابل کارکنان عالی‌رتبه و قانون‌گذاران جزو افرادی هستند که در انتهای این جدول قرار دارند.

https://www.eghtesadnews.com/Live/St...AF%D8%A7%D8%B1
                      آمار بیکاری برای سال 93 است ! سالی که دولت راستگویان مدعی بود رشد اقتصادی 3 درصد شده ! و اقتصاد از رکود خارج شده !

در بهترین حالت اگر رشد اقتصادی ادعا شده را بپذیریم ! پس باید گفت این رشد، افزایش اشتغال به دنبال نداشته !

همین رشد بدون ایجاد اشتغال را مسئولان فعلی دولت بی تدبیر ! در سالهای گذشته بارها بهانه کردند برای زیر سوال بردن آمارهای دولت قبل !!!

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .

اگه حافظه تون ضعيف نباشه ايناها
                        پي نوشت
                        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

آمار بانک مرکزی؛

افزایش نقدینگی در دولت یازدهم پنج برابر دلارهای بلوکه‌شده + نمودار

دولت بهار: ابهام مهم درباره رشد نقدینگی در دولت یازدهم این است که با وجود افزایش میزان نقدینگی جدید بیش از کل تاریخ ماقبل آن، معضل کمبود نقدینگی در بخش تولید شدیدتر از قبل شده است.

به گزارش دولت بهار به نقل از مشرق، بر اساس آمار بانک مرکزی، از ابتدای دولت یازدهم تا پایان سال گذشته 538 هزار میلیارد تومان بر حجم نقدینگی کشور افزوده شده که بیش از 5 برابر معادل ریالی پول‌های بلوکه‌شده کشور است که قرار بود با اجرای برجام، آزاد شود.

در ابتدای مردادماه سال 1392 و هم‌زمان با تغییر دولت، حجم نقدینگی کشور 479 هزار میلیارد تومان بود. با تغییر دولت، رشد نقدینگی سرعت گرفت و طی حدود 2.5 سال بیش از 2 برابر شد.

بر اساس آخرین آماری که بانک مرکزی اعلام کرده، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه سال گذشته به 1017 تریلیون تومان رسیده است. این آمار بیانگر آن است که در دولت یازدهم نزدیک به 538 هزار میلیارد تومان نقدینگی جدید به اقتصاد کشور افزوده شده است.

ابهام مهم درباره رشد نقدینگی در دولت یازدهم این است که با وجود آن که در این دولت، میزان نقدینگی جدید بیش از کل تاریخ ماقبل آن شده، چرا معضل کمبود نقدینگی در بخش تولید کشور شدیدتر از قبل شده است؟

کمبود نقدینگی در بخش تولید موجب تشدید رکود اقتصادی در 2.5 سال اخیر شده به طوری که صدها واحد صنعتی در سراسر کشور تعطیل شده و هزاران نفر نیز بیکار شده‌اند و خالص اشتغال در دولت ، منفی شده است.

بنابراین با چشم‌پوشی از آثار تورمی رشد نقدینگی 2.5 سال اخیر که دیر یا زود دامان اقتصاد کشور را خواهد گرفت، مسئله مهمتر آن است که چرا این نقدینگی عظیم، راهی بخش تولید نشده است؟ به نظر می‌رسد با توجه به رونقی که اکنون در واردات کالاهای مصرفی و قاچاق کالا به کشور وجود دارد، بخشی از نقدینگی جدید راهی قاچاق کالا و واردات قانونی شده است. همچنین بخش زیادی از نقدینگی جدید در دولت ، توسط بانک‌ها فریز شده و چون برخی مسئولان روابط نزدیک و سوابق طولانی در نظام بانکی دارند، علاقه‌ای به اعمال فشار به بانک‌ها برای به چرخش درآوردن این نقدینگی در عرصه تولید ندارند.

* یک مقایسه قابل تامل

مقایسه میان حجم نقدینگی اضافه‌شده، با کل پول بلوکه‌شده ایران که قرار بود طبق برجام آزاد شود، نتایج جالبی به دنبال دارد.

کل پول بلوکه‌شده ایران که قرار بود به عنوان مهمترین فایده زودهنگام اجرای برجام و لغو تحریم‌ها آزاد شود و البته هنوز نشده است، 32 میلیارد دلار (حدودا معادل 100 هزار میلیارد تومان) اعلام شده بود.

دولتی‌ها امیدوار بودند با دستیابی به پول‌های بلوکه شده بتوانند بخش اعظمی از مشکلات اقتصادی کشور خصوصا مشکلات بخش تولید را رفع کرده، رونق را به اقتصاد بازگردانند و رکود را پایان دهند و اشتغالزایی گسترده‌ای ایجاد کنند.

اما آمار رشد نقدینگی در 2.5 سال اخیر نشان می‌دهد که مشکل اصلی رکود اقتصادی کشور، کمبود پول و نقدینگی نیست که با آزاد شدن پول‌های بلوکه‌شده و تبدیل آنها به ریال و تزریق آنها به اقتصاد کشور، رکود رفع شود. در این 2.5 سال، تقریبا بیش از 5 برابر معادل ریالی پول‌های بلوکه‌شده، پول جدید به اقتصاد کشور تزریق شده، اما به علت مدیریت نامناسب در توزیع نقدینگی، هیچ تاثیری در رفع رکود و مشکل کمبود مالی واحدهای تولیدی نداشته و بلکه اوضاع آنها را بدتر هم کرده است.

بنابراین مشکل اقتصاد کشور، مدیریت نامناسب نقدینگی است، نه کمبود نقدینگی.

در روزگاری که هزاران واحد تولیدی فقط به خاطر عدم دسترسی به چند میلیارد نقدینگی تعطیل می‌شوند، آنگاه بانک‌ها صدها هزار میلیارد تومان پول را حبس کرده‌اند، افزوده شدن پول محبوس در بانک‌ها با اجرای برجام، چه فایده‌ای برای بخش تولید خواهد داشت؟

http://www.dolatebahar.com/view/2670...AF%D8%A7%D8%B1
                          نمونه ای دیگر از عملکرد دولت بی تدبیر ! و مدعیان رشد نقدینگی در دولت قبل !

نظر

• rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

هر چی میگذره همه دارن به این حرف احمدی نژاد می رسن که : قطعنامه های شورای امنیت کاغذ پاره ای بیش نیست (همانطور که قبلا گفتم احمدی نژاد اولین شخصی بود که گفت تحریم ها خیلی آثار بدی داره و به خاطر این موضوع هم به مجلس فراخوانده شد ، احمدی نژاد هیچ وقت نگفت تحریم ها کاغذ پارست )
                            همونطور که مشاهده می کنید الان قطعنامه های شورای امنیت لغو شدند ولی هنوز مشکلات بانکی داریم چرا؟!!!! همونطور که قبلا هم در اثبات کاغذ پاره بودن قطعنامه های سازمان ملل خدمتتون عرض کرده بودم که روسیه تحریم شد بدون اینکه هیچ قطعنامه ای ضدش در شورای امنیت تصویب بشه ، الان هم ایران با وجود لغو قطعنامه های شورای امنیت به دلیل تحریم های کنگره (غیر هسته ای) همچنان با مشکلات بانکی روبروست
                            هیچوقت یادم نمیره که در مناظره ی موسوی خائن و احمدی نژاد ، موسوی این موضوع قطعنامه ها رو به احمدی نژاد گفت و احمدی نژاد در جواب بهش گفت که ارزش حقوقی قطعنامه های شورای حکام بیشتر از ارزش حقوقی قطعنامه های شورای امنیته ، و به موسوی گفت که 7 قطعنامه ی شورای حکام در زمان آقای خاتمی ضد ایران تصویب شده

نظر

• kpkh
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 24

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                              هر چی میگذره همه دارن به این حرف احمدی نژاد می رسن که : قطعنامه های شورای امنیت کاغذ پاره ای بیش نیست (همانطور که قبلا گفتم احمدی نژاد اولین شخصی بود که گفت تحریم ها خیلی آثار بدی داره و به خاطر این موضوع هم به مجلس فراخوانده شد ، احمدی نژاد هیچ وقت نگفت تحریم ها کاغذ پارست )
                              همونطور که مشاهده می کنید الان قطعنامه های شورای امنیت لغو شدند ولی هنوز مشکلات بانکی داریم چرا؟!!!! همونطور که قبلا هم در اثبات کاغذ پاره بودن قطعنامه های سازمان ملل خدمتتون عرض کرده بودم که روسیه تحریم شد بدون اینکه هیچ قطعنامه ای ضدش در شورای امنیت تصویب بشه ، الان هم ایران با وجود لغو قطعنامه های شورای امنیت به دلیل تحریم های کنگره (غیر هسته ای) همچنان با مشکلات بانکی روبروست
                              هیچوقت یادم نمیره که در مناظره ی موسوی خائن و احمدی نژاد ، موسوی این موضوع قطعنامه ها رو به احمدی نژاد گفت و احمدی نژاد در جواب بهش گفت که ارزش حقوقی قطعنامه های شورای حکام بیشتر از ارزش حقوقی قطعنامه های شورای امنیته ، و به موسوی گفت که 7 قطعنامه ی شورای حکام در زمان آقای خاتمی ضد ایران تصویب شده
                              --------------------------------------------------------------------------------------------
                              احمدی نژاد: قطعنامه کاغذ پاره است
                              تاریخ انتشار : جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۸۵ ساعت ۱۱:۵۶
                              رئيس جمهور خطاب به قدرتهاي بزرگ گفت : شما فکر مي‌کنيد اگر جمع شويد و کاغذ پاره صادر کنيد، مي‌توانيد جلوي پيشرفت ملت ايران را بگيريد،
                              ------------------------------------------------------------

این احمدی نژاد گفت ولی اون احمدی نژاد رو نمیدونم

نظر

• kpkh
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 24

رییس جمهور تصریح کرد: می گویند چرا دولت قطعنامه ها را کاغذ پاره خوانده است و الان هم می گویم قطعنامه مال سازمان ملل و شورای امنیت بود که خنثی شد و اثر نداشت. اما الان چند دولت غربی و آمریکایی بدون قانون اقداماتی می کنند که باید برای مقابله با آن کنار هم بایستیم و با طرح اقتصادی و برنامه ریزی توطئه ها را بشکنیم و پیشرفت کنیم.
                                ------------------------------------------------------------------------------

print version increase font decrease font
                                تاریخ انتشار:دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 9:26
                                دفاع دوباره احمدی نژاد از کاغذپاره خواندن قطعنامه ها

نظر

در حال کار...
                                X