پاسخ : عملکردهای دولت های احمدی نژاد و روحانی تا به امروز... .
اندر حکایت جهل و لجاجت و توهم
انتخابات 84 (دولت : خاتمی ) پیروزی احمدی نژاد
هاشمی : تقلب شده است
مخالفین احمدی نژاد : از مردم ساندیس خور این چیزا بعید نیست
انتخابات 88 (دولت : احمدی نژاد)
مخالفین احمدی نژاد : تقلب شده است
انتخابات 92 (دولت : احمدی نژاد) پیروزی روحانی بزرگترین مخالف و بزرگترین توهین کننده به احمدی نژاد با اختلاف رای 200 هزار رای
هاشمی : مردم بیدار شده اند و شاهد انتخاباتی سالم بوده ایم ، دیگه با خیال راحت می تونم بمیرم
مخالفین احمدی نژاد : مردم ایران جزء فهیم ترین مردم ایران هستند ،تغییر آغاز شده است ، مردم ایران قیام کرده اند درود بر مردم ایران
انتخابات مجلس 95(دولت روحانی ): پیروزی لیست امید در تهران و نه در کشور
هاشمی : واقعا مردم ایران بیدار شده اند من خودمم تعجب کردم
مخالفین احمدی نژاد : شادی و نشاط در همه مجالس و میهمانی ها و شادمانی از رفتن احمدی نژاد و شکست اصولگرایان و ضایع شدنشان
رفتن احمدی نژاد برای مراسم شهدای مدافع حرم و استقبال ما فوق تصور و بی سابقه ی مردم :
هاشمی : یک سیاستمدار همیشه نگران است و اگر تقلب نشود نتیجه مشخص است
طرفداران روحانی : مردم ایران جهان سومی و کودن هستند و اکثر نخبگان از کشور خارج شده اند ،
/:.winksmiley02.:/
انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس و جنتی به ریاست خبرگان :
طرفداران روحانی : طرفداران احمدی نژاد دچار سوزش شده اند خیلی خوبه
دو روز بعدش کامنت ها اینجوری تغییر می کنه : باز هم گول خوردیم و در انتخابات سال 92 نباید شرکت می کردیم
پت و مت /.:biggrinsmiley.:/
اندر حکایت جهل و لجاجت و توهم
انتخابات 84 (دولت : خاتمی ) پیروزی احمدی نژاد
مخالفین احمدی نژاد : از مردم ساندیس خور این چیزا بعید نیست
انتخابات 88 (دولت : احمدی نژاد)
مخالفین احمدی نژاد : تقلب شده است
انتخابات 92 (دولت : احمدی نژاد) پیروزی روحانی بزرگترین مخالف و بزرگترین توهین کننده به احمدی نژاد با اختلاف رای 200 هزار رای
هاشمی : مردم بیدار شده اند و شاهد انتخاباتی سالم بوده ایم ، دیگه با خیال راحت می تونم بمیرم
مخالفین احمدی نژاد : مردم ایران جزء فهیم ترین مردم ایران هستند ،تغییر آغاز شده است ، مردم ایران قیام کرده اند درود بر مردم ایران
انتخابات مجلس 95(دولت روحانی ): پیروزی لیست امید در تهران و نه در کشور
هاشمی : واقعا مردم ایران بیدار شده اند من خودمم تعجب کردم
مخالفین احمدی نژاد : شادی و نشاط در همه مجالس و میهمانی ها و شادمانی از رفتن احمدی نژاد و شکست اصولگرایان و ضایع شدنشان
رفتن احمدی نژاد برای مراسم شهدای مدافع حرم و استقبال ما فوق تصور و بی سابقه ی مردم :
هاشمی : یک سیاستمدار همیشه نگران است و اگر تقلب نشود نتیجه مشخص است
طرفداران روحانی : مردم ایران جهان سومی و کودن هستند و اکثر نخبگان از کشور خارج شده اند ،
/:.winksmiley02.:/
انتخاب لاریجانی به ریاست مجلس و جنتی به ریاست خبرگان :
طرفداران روحانی : طرفداران احمدی نژاد دچار سوزش شده اند خیلی خوبه
دو روز بعدش کامنت ها اینجوری تغییر می کنه : باز هم گول خوردیم و در انتخابات سال 92 نباید شرکت می کردیم
پت و مت /.:biggrinsmiley.:/
نظر