نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

    #1591
    پاسخ : نبض سیاست

    [QUOTE=MAGDAD2015;629198]
    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    MAGDAD2015نازنین
    این گفته ها , صحبت بنده نمیباشد
    حاصل سالها تلاش و مجاهدت شهید بزرگوار اسلام شناس, نظریه پرداز و فیلسوف مطهری میباشد , که امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ایشان را پاره تن اسلام و حاصل عمر خود میدانند.
    اگر چنین فخاشی ها و بددهنی ها و صفات ناپسند و زشتی را به جناب مطهری روا میدارید , امیدوارم حداقل حرمت شخصیت و منش و طبع بلند حضرت امام خمینی را با هزاران شهید داشته باشید که میفرمایند مطهری حاصل عمرمن بود .

    پ.نویس
    به نظرم شما قاطی کرده اید وهمه نظام و فیلسوفان و اسلام شناسان را به یک چوب میرانید !... پیشنهاد میکنم به خودتان مسلط باشید و حقایق را بپذیرید
    ************************************************** ************************************************** *********************************************

    عزیزم گیلان

    از منافقی *بهایی مسلک*در اون ور آب جای تعجبی نیست که شهدا رو هم با کنایه ای رذالت مندانه *به سخریه بگیری .من تعجبم بیشتر از

    مدیریت انجمن هست که چه جوری به امثال تو اینقدر اجازه لجن پراکنی و توهین به اعتقادات یک ملت رو می دهد.

    راستی از رفیق کامران چه خبر *همانکه از سازمان منافقین برید و از عراق به ترکیه متواری شد *هنوز باهش ارتباط داری یا مریم رجوی اجازه

    ارتباط با اعضای فراری رو بهتون نمی ده*

    هرچند عاقبت شما هم بهتر از اون نیست*

    و اما گفتی قاطی کردی !!!!!!

    نه عزیزم چرا قاطی کنم شما از سازمان منافقین یه ماموریتی داری جهت اغفال جوانان این مرز و بوم که اعتقادات شون رو نشان گرفتی

    با شعار زیر کامنتت *(جناب ویل دورانت ) جهت براندازی نظام ایران


    بنده هم وظیفم این است که به جوانان پاک و نجیب این مرز و بوم نسبت به نیت شوم و پلید امثال تو * آگاهی بدم که بدانند *در سر

    قبری که شما دارید گریه می کنید مرده ای نیست و درش شیطان خوابید. اونهم شیطانی از جنس نفاق و جمود حیوانی *
    والله چه عرض کنم !!

    شما به ماحصل سالها فکر واندیشه و تحقیق , عالی ترین مقام اسلام شناس و فیلسوف انقلاب میگوئید : نطفه ش حرام بسته شده یا بهایی مسلک است ,!! شخصیتی که امام خمینی فرمودند پاره تن اسلام و حاصل عمرشان بوده است !! ....بعد به من مبگوئید منافق و خارج نشین و آدرس مریم رجوی میدهید ؟!
    به نظرم مجددا گه(ضمه روی گ) زیادی میخورید .
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 20:03.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

    نظر

    • Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

      #1592
      پاسخ : نبض سیاست

      نهایت حماقت یک فرد اونجاست که وقتی توان درک و شعور مسائل منطقی رو نداره طرف مقابل رو از روی استیصال به جاسوس بودن یهودی بودن بهایی بودن نوکر انگلیس بودن متهم می کنه بعد در نهایت به حرامزاده بودن. بعد خودشو که کثیف ترین و پلید ترین افکار رو داره ملت شریف مردم مومن و خدایی و شهیدپرور معرفی می کنه مشکل عقب ماندگی ما همین دسته کم شعور هستند که کم هم نیستند

      نظر

      • گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

        #1593
        پاسخ : نبض سیاست

        در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        نهایت حماقت یک فرد اونجاست که وقتی توان درک و شعور مسائل منطقی رو نداره طرف مقابل رو از روی استیصال به جاسوس بودن یهودی بودن بهایی بودن نوکر انگلیس بودن متهم می کنه بعد در نهایت به حرامزاده بودن. بعد خودشو که کثیف ترین و پلید ترین افکار رو داره ملت شریف مردم مومن و خدایی و شهیدپرور معرفی می کنه مشکل عقب ماندگی ما همین دسته کم شعور هستند که کم هم نیستند
        .
        دقیقا !!!
        حتی ناخواسته و خواسته آنچه را که مثلا جزو ارزشهایش میباشد را به باد فحش و ناسزا میگیرد !!
        این افراد آفت هر اجتماع هستند و جز به شکم و مسائل جنسی به هیچ چیز بها نمیدهند !!!
        اینها را بایستی با زبان خودشان سخن راند و به دامشان انداخت و چهره پلید و شومشان را نمایان کرد ! همانطور که بنده جناب MAGDAD2015 را مانند خر( با احترام به خرهای زحمتکش) در گل گیرش انداختم و مجبورش کردم به آنچه به ظاهر ادعای احترام و حرمتش میشود ناسزا بگوید !!! مثالش مانند همین گپ و گفت اخیر میباشد که ایشان افکار و صحبتهای شهید گرانفدر مطهری فیلسوف را, حرامی و بیگانه و اجنبی بگوید !...و غیر مستقیم جسارت به امام خمینی داشته باشد !
        ,
        بعد میگوید چرا گیلان را مسدود نمیکنید :-??
        آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 20:46.
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

        نظر

        • rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

          #1594
          پاسخ : نبض سیاست

          مصطفی کواکبیان:
          اصلاح‌طلبان با لیست 290 نفره واحد می‌آیند/
          روزنامه‌های منتقد توافق هسته‌ای عده‌ای وطن‌فروش هستند
          ---------------------
          مدعیان دموکراسی

          نظر

          • rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

            #1595
            پاسخ : نبض سیاست

            اینترنت 9 استان محدود می شود

            ----------------------------
            آروم آروم سطح آگاهی عمومی مجددا کاهش پیدا خواهد کرد
            و یکی دیگر از اقدامات بزرگ دولت قبل یعنی افزایش سطح آگاهی های اجتماعی که از طریق افزایش چشمگیر زیرساخت های ارتباطی ایجاد کرده بود یا ثابت باقی خواهد موند و یا کاسته خواهد شد

            نظر

            • Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

              #1596
              پاسخ : نبض سیاست

              طرف حتی خودش خبری که به اشتراک گذاشته رو سواد نداره بخونه /:.yead.:/

              نظر

              • TAJ2014
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 1027

                #1597
                پاسخ : نبض سیاست

                [QUOTE=گیلان;629161].

                به نظر بنده خدا ترسناک نیست و برای مسخ و زوال عقل توده ها ترسناکش معرفی میکنند , (البته اغلب در کشورهای عقب مانده (مانند ایران)چنین رویه هایی مرسوم و معمول است !)...کشورهایی که از شعور و فهم کمتر استفاده میکنند و بیشترتمایل به دروغ و رویا دارند ....مخصوصا خدایی که مسلمانها معرفیش میکنند بیشتر به جبار و دیکتاتور شباهت دارد تا یک مخلوق و آفریننده و البته بیشمار فرقه هایی که منشعب میشوند از اسلام بر اساس تعاریفی است که از قوانین این خدای ترسناک تفسیر شده اند و در نهایت اوضاع فلاکت بار مسلمانها هم که دیگر مشخص است,!در هر کشور و هر فرقه ایی از مسلمانها که قوانین اسلام در آنها جاری ست و حکمیت میکند اسمان همین رنگ است ! ,.... ( هر چند که با ترفندهایی میشود همین خدا را هم با پول و وعده خرید و قسر در رفت از بیشمار عذاب و مجازاتهایی که مرتب وعده ش را داده است ) ..
                لاقل خوب بخونیم و خوب درک کنیم که چی رو لایک میکنیم
                خدا خالق هست نه مخلوق این حرف کفر هست که خالق رو مخلوق عنوان کنی
                اون انقلابی که گفته از خدا بترسید نگفت خدا ترسناک هست اگرچه خداوند برای گناهکاران ترسناک هست نه برای صالحان

                نظر

                • rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

                  #1598
                  پاسخ : نبض سیاست

                  خرازی مدعی شد: احمدی نژاد کشور را تا دروازه جنگ و خشونت پیش برد.
                  صراط: رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: ریشه مخالفت ما با پدیده احمدی‎نژادیسم در فلسفه فکری است و مبنای آن این است که با زبان تقلب با مردم سخن گفت.

                  سید محمدصادق خرازی شامگاه پنجشنبه در همایش اصلاح‎طلبان شهرستان‎های جیرفت و عنبرآباد اظهار داشت: ایران یکی از مهم‎ترین دوران تاریخی خود را سپری می‎کند.

                  وی بیان داشت: این کشور پس از دهه‎ها مبارزه، مجاهدت، مقاومت و استقامت اینک موقعیت ویژه و بازدارنده‎ای را در جهان به دست آورده است که تحقق چنین فضیلتی به آسانی و آرامی برای مردم میسور نبوده است.

                  موقعیت بازدارنده ایران حاصل مقاومت ملت است

                  خرازی با اشاره به اینکه این موقعیت با تحریم، توطئه و رفتارهای بسیار ددمنشانه صورت گرفت، تصریح کرد: اما مردم بزرگ ایران در شبستان تاریخ این سرزمین خوش درخشیدند و چنین مقاومت و حضوری در صحنه این پیروزی و موقعیت بسیار برجسته را به وجود آورد.

                  سفیر سابق ایران در فرانسه با بیان اینکه موقعیت بازدارنده ایران برای هر کشوری محقق نمی‎شود، گفت: تمام خاورمیانه و دنیای اسلام امروز متأثر از تاریخ، تمدن، فرهنگ و اندیشه انقلابی مردم ایران است.

                  وی با تأکید بر اینکه نام امام خمینی (ره) بر شبستان تاریخ ایران و جهان نقش بسته و نام ایرانی را باید با زر بر جریده تاریخ عالم نگاشت، افزود: ایران امروز در همه جا حضور دارد، زیرا انقلاب و مجاهدت‎های مردم بر سرنوشت مردم منطقه خاورمیانه نقش بسته است.

                  قاسم سلیمانی شخصیت تأثیرگذار فردای دنیای اسلام است

                  خرازی عنوان کرد: قاسم سلیمانی سرداری نام‎آور و شخصیتی بزرگ که افتخار دنیای اسلام می‎شود از این سرزمین آمده است، وی نام‎آشنای دیروز و امروز مردم و شخصیت تأثیرگذار فردای دنیای اسلام است.

                  مشاور رئیس جمهور دوران اصلاحات ادامه داد: قدرت بازدارنده ایران به این معنا است که شش قدرت جهانی 1+5 در کنار قدرتی بزرگ به نام ایران برای نخستین بار تحول بزرگی در ادبیات دیپلماسی جهان به وجود می‎آورند.

                  وی اضافه کرد: ایران تمام قواعد موجود را در مذاکرات به هم ریخت، پس از جنگ سرد دنیا درمانده است که بسیاری از قواعد بین‎المللی با آهنگ دوران جنگ سرد تدوین شده بود، دیگر برای امروز جواب نمی‎دهد.

                  خرازی خاطرنشان کرد: از جمله الگوهای آن کره شمالی است که تهدید شد، تمام تسلیحات لیبی گرفته و نابود شد، عراق سرکوب و کوبا تحریم و تحقیر شد، اما ایران بزرگ و بزرگتر و قاعده‎گذار جدید نظام بین‎الملل شد و این امر نشان‌دهنده بلوغ یک ملت هوشمند و متفکر است.

                  سفیر و معاون نمایندهٔ دائم ایران در سازمان ملل متحد اظهار داشت: تمام مردم ایران روحانی، ظریف و کنش‎گران صحنه سیاسی ایران امروز هستند که در تجلی اصلاحات و تحقق اسلام ناب که امام راحل منادی آن بود و مقام معظم رهبری به عنوان یکی از بزرگترین متفکران جهان تشیع همواره حامل آن است، خود را به نمایش می‎گذارند.

                  وی بیان داشت: هنگامی که می‎نویسیم، می‎خوانیم و می‎گوییم، ما یک اصلاح‎طلب هستیم به معنای این است که کشور را از دایره جنگ به صلح رسانده و از بحران به جزیره امن و آرامش سوق می‎دهیم.

                  خرازی تصریح کرد: این پیامی است که طی این دو سال پیوند آن با 10 سال قبل در دولت اصلاحات خورده و در آن تأثیر داشته است به همین دلیل معتقد هستیم که اصلاحات ماندگار است و نمی‎توانند از آن عبور کنند.

                  رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان امام خمینی (ره) را منادی اصلاحات دانست و گفت: بسیاری از شخصیت‎ها، متفکران و منادیان صلح و امنیت و مصلحان اجتماعی از جمله مدرس، امیرکبیر، بازرگان، شریعتی و ... در تداوم تاریخ آن گام برداشتند.

                  امام خمینی (ره) عصاره فضیلت‎های تاریخ تشیع است

                  وی امام خمینی (ره) را عصاره و چکیده فضیلت‎های تاریخ تشیع دانست و افزود: ایشان مؤثرترین شخصیت دینی در تاریخ غیبت کبری امام زمان (عج) است به همین دلیل انقلاب به دستان پربرکت ایشان رخ داد.

                  خرازی با بیان اینکه اصلاحات، امام راحل، انقلاب و ملت به هم پیوسته و وابسته است، عنوان کرد: اصلاح‎طلبی به معنای آن است که ما باید به دردها و آلام مردم برسیم، آزادی و مردم‎سالاری یک روی سکه است، اما روی دیگر آن بحران زندگی مردم در این منطقه و کوچ آنان از روستاها به حاشیه‎ شهرها است که زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.

                  نخستین گام مدعیان اصلاحات ایجاد اشتغال در جنوب کرمان باشد

                  سفیر سابق ایران در فرانسه ادامه داد: ما هم‎اکنون در برهه بسیار سخت و دشواری قرار داریم، بنابراین باید نخستین گام و حرکت جدی تمام کنش‎گران سیاسی و مدعیان اصلاحات در راستای رفع فقر، ایجاد اشتغال و تولید در جنوب کرمان باشد.

                  وی اضافه کرد: حزب ندای ایرانیان تنها برای بیانیه دادن و اعلام مواضع و دلسوزی برای آزادی و مردم‎سالاری تشکیل نشده است، بلکه این آزادی با انقلاب مردم پیوند خورده است و آنان به خوبی می‎دانند، چگونه باید از آن دفاع کنند و از مردم‎سالاری دینی پاسداری کنند.

                  خرازی خاطرنشان کرد: مصداق آن تحول در رأی مردم در سال 92 بود که تجلی پیدا کرد و با وجود خواست تمام مخالفان و پیروزی رأی بر قدرت تحقق یافت، صندوق‎های رأی نیز نشان داد که باید با جدیت قدرت عینی مردم را به صحنه عمل کشاند.

                  مشاور رئیس جمهور دوران اصلاحات اظهار داشت: این حزب تشکیل شده است تا با همکاری جمعی، تمام کنش‎گران سیاسی و بازیگران صحنه اجتماعی را به هم پیوند زند و برای امروز و فردای این مردم گام بردارد.

                  وی بیان داشت: برای ماندگاری این حزب و خدمات آن در تاریخ این سرزمین باید بدانید که متعلق به کشور و خدمتگزار مردم هستید، نه اینکه مقدمه قدرت و تجلی منافع شخصی شوید که این برای ایران زیبنده نیست.

                  خرازی تصریح کرد: هنگامی می‎توانیم، فریاد اصلاحات سر دهیم و تحول بزرگی در جامعه ایجاد کنیم که با اخلاص، تواضع و تلاش و تکاپوی جمعی برای رفع مشکلات مردم گام برداریم.

                  سفیر و معاون نمایندهٔ دائم ایران در سازمان ملل متحد مردم ایران را از شایسته‎ترین و بافضیلت‎ترین انسان‎های تاریخ خواند و گفت: طی مدت فعالیت در دوران دیپلماسی هیچ مردمی را به غیوری، شجاعت و صلابت ایرانیان نیافتم، مردمی که اصالت اندیشه و تفکر را در مسیر تاریخ انسان و جهان نشان دادند و با وجود تحریم‎ها و تهدیدها با دستان خالی کشور خود را اداره کردند.

                  وی با تأکید بر اینکه ایران قدرت مهم غرب آسیا است، افزود: هنگامی مردم به حزب ندای ایرانیان احترام می‎گذارند که مظهر وحدت، محبت، سمبل اخلاق و تواضع و یک اصلاح‎طلب واقعی باشد.


                  ریشه مخالفت ما با پدیده احمدی‎نژادیسم در فلسفه فکری است

                  خرازی عنوان کرد: احمدی‎نژاد تمام شد، اما احمدی‎نژادیسم خطری برای کشور است، ما سر تضاد و تنافر با کسی نداریم، اما کسان دیگری هستند و بودند که با وجود اختلاف‎های فکری به آن‎ها احترام می‎گذاریم.

                  رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان اظهار داشت: ریشه مخالفت ما با پدیده احمدی‎نژادیسم در فلسفه فکری است و مبنای آن این است که او یک ملت را تحقیر کرد با زبان تقلب با مردم سخن گفت و کشور را تا دروازه جنگ و خشونت پیش برد. /:.yead.:/

                  بخشی از صحبت های همین آقا در این مصاحبه : موقعیت بازدارنده ایران حاصل مقاومت ملت است

                  وی با اشاره به اینکه اگر مقام معظم رهبری نبود، معلوم نبود، این جریان چه بر سر کشور می‎آوردند، ادامه داد: باید در این زمینه روشنگری کرد و آگاهانه سخن بگوییم در این صورت مردم خود سره را از ناسره تشخیص می‎دهند.

                  ماجرای هولوکاست به ما ربطی ندارد

                  خرازی با بیان اینکه ماجرای هولوکاست به ما ربطی ندارد، خاطرنشان کرد: چرا باید مردم ایران تاوان جنایتی را که طی سال‎ها قبل رخ داده است، بدهند و مسئولیت پاسخگویی به جنایتی را که در آن دخیل نبودند، بپذیرند.

                  وی با تأکید بر وحدت اصلاح‎طلبان اضافه کرد: برای داشتن مجلسی که سنگ‎های موانع را از مقابل دولت بردارد، باید هوشمندانه به تفکری رأی دهیم که درد مردم را بفهمد و به فکر جیب خود نباشد.

                  خرازی هر یک از مردم را به عنوان یک رسانه ذکر و تصریح کرد: نخبگان باید در کنار مسئولان هوشمندانه در صحنه تحولات اجتماعی و سیاسی گره از کار فروبسته مردم باز کرده و با قدرت در این زمینه کار کنند.

                  اصلاح‎طلبی در تحمل یکدیگر خلاصه می‎شود

                  مشاور رئیس جمهور دوران اصلاحات با بیان اینکه ما اصلاح‎طلب هستیم و تاوان آن را داده‎ایم، مدعی شد: ما تمام اتهام‎ها، اهانت‎ها و تحقیرها را طی هشت سال دولت اصولگرایان تحمل کرده‎ایم، امروز چاره‎ای نداریم، جز اینکه اصلاح‎طلبی را در عقلانیت، وحدت و تحمل یکدیگر خلاصه کنیم.

                  وی بیان داشت: آینده متعلق به کسانی است که صادقانه و شفاف با مردم سخن می‎گویند، دغدغه پیروزی مردم را در سر می‎پرورانند، خود را فرزندان پاک‎باخته امام (ره) و یاران رهبر بزرگ ایران می‎دانند و این کشور را جزو کنش‎گران مهم و بازیگران قدرتمند صحنه‎های بین‎المللی و سیاسی می‎خواهند، این پیامی است که نسل امروز از تمام احزاب سیاسی طلب می‎کند.

                  خرازی عنوان کرد: باید بپذیریم که در دوره‎ای از تاریخ زندگی می‎کنیم که به دلیل توسعه دنیای انفورماتیک انسان امروز بینا و با گذشته متفاوت است و باید با آن‎ها با زبان استدلال و ادب سخن گفت.

                  سفیر و معاون نمایندهٔ دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: اصلاحات به معنای کرنش در برابر بافضیلت‎ترین مردمانی است که خون خود را به بهانه دادند.

                  وی افزود: همچنین اصلاحات به معنای پیگیری مطالبات مردم، مبارزه با دورویی، نفاق، تفرقه و مردم‎فریبی، پاسداری از تمام فضیلت‎های ناگفته و نانوشته مردم و پیوند بین دو تفکر اصلاح‎طلبی است که می‎خواهد، ایران امروز را به جهان فردا پیوند بزند.

                  خرازی خواستار تکریم و حفظ حرمت رئیس دولت اصلاحات شد و خاطرنشان کرد: اصلاحات به معنای تبعیت از رهبری، وفادار بودن به مبانی مهم قانون اساسی به عنوان چراغ هدایت ملت ایران است و حزب ندای ایرانیان پیام‎آور چنین اصلاحاتی است.

                  تحزب پشتوانه توسعه و پیشرفت کشور است

                  رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان اظهار داشت: توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی محال است در کشوری تحقق پیدا کند، مگر آن که تحزب به معنای واقعی در آن جامعه اتفاق بیفتد، زیرا پشتوانه تمام موفقیت‎های عینی انسان امروز و فردا این مقوله است.

                  وی با بیان اینکه جیرفت پیوند در تاریخ، تمدن و فرهنگ ایران دارد، ادامه داد: جیرفت آغاز یک تمدن بزرگ است که هنوز بشریت در جستجو، پژوهش و کنجکاوی‎های آن مقالات و کتاب‎های فراوانی را به رشته تحریر درآورده و همچنان به این امر ادامه می‎دهد.

                  خرازی اضافه کرد: باستان‎شناسی در جهان نیست که جیرفت را ارج نهد و تاریخ‎دانی در عالم نیست که به تمدن، فرهنگ و تاریخ این سرزمین واقف نباشد، جیرفت یعنی تمدن ایران و ایران به معنای تمدن بزرگ بشری جیرفت است.

                  سفیر سابق ایران در فرانسه گفت: این مبالغه نیست، بیش از هزاران مقاله طی سال‎های اخیر پیرامون کشفیاتی که در منطقه جیرفت به دست آمده است، هم‎اکنون در پژوهشکده‎ها، کتابخانه‎ها، موزه‎ها و مراکز مهم تبلیغاتی طنازی می‎کند و مردم این منطقه چنین صبغه تاریخی دارند.

                  ------------------------------------
                  ژنرال ها به بهشت نمی روند /:.yead.://:.yead.:/ خیلی دوست دارم بدونم چطور یه آدم می تونه اینقدر جفنگیات رو با هم بگه

                  نظر

                  • TAJ2014
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 1027

                    #1599
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    .

                    به نظر بنده خدا ترسناک نیست و برای مسخ و زوال عقل توده ها ترسناکش معرفی میکنند , (البته اغلب در کشورهای عقب مانده (مانند ایران)چنین رویه هایی مرسوم و معمول است !)...کشورهایی که از شعور و فهم کمتر استفاده میکنند و بیشترتمایل به دروغ و رویا دارند ....مخصوصا خدایی که مسلمانها معرفیش میکنند بیشتر به جبار و دیکتاتور شباهت دارد تا یک مخلوق و آفریننده و البته بیشمار فرقه هایی که منشعب میشوند از اسلام بر اساس تعاریفی است که از قوانین این خدای ترسناک تفسیر شده اند و در نهایت اوضاع فلاکت بار مسلمانها هم که دیگر مشخص است,!در هر کشور و هر فرقه ایی از مسلمانها که قوانین اسلام در آنها جاری ست و حکمیت میکند اسمان همین رنگ است ! ,.... ( هر چند که با ترفندهایی میشود همین خدا را هم با پول و وعده خرید و قسر در رفت از بیشمار عذاب و مجازاتهایی که مرتب وعده ش را داده است ) .... ;)
                    لاقل خوب بخونیم و خوب درک کنیم که چی رو لایک میکنیم
                    خدا خالق هست نه مخلوق این حرف کفر هست که خالق رو مخلوق عنوان کنی
                    اون انقلابی که گفته از خدا بترسید نگفت خدا ترسناک هست اگرچه خداوند برای گناهکاران ترسناک هست نه برای صالحان

                    نظر

                    • گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

                      #1600
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                      لاقل خوب بخونیم و خوب درک کنیم که چی رو لایک میکنیم
                      خدا خالق هست نه مخلوق این حرف کفر هست که خالق رو مخلوق عنوان کنی
                      اون انقلابی که گفته از خدا بترسید نگفت خدا ترسناک هست اگرچه خداوند برای گناهکاران ترسناک هست نه برای صالحان
                      شما کل مطلب را رها کرده اید چسبیده اید به یک اشتباه سهوی... این جهالت شما را میرساند نه باریک بینی و تیز هوشی تان را ;)
                      اگر اشتباه نکنم چند ماه پیش هم زیاد دور برداشته بودید که با سندی که برایتان از حضرت علی در جنگ بنی قریظه رو کردم دیگر کمتر به سمت من آمدید ...احتمالا الانه هم این ایراد بنی اسرائیلی را که گرفته اید پیرو همان آچمز شدنتان در جنگ بنی قریظه میباشد !!!!
                      الانه هم پیشنهاد میکنم خدا را با فهم و شعور خودت حس کن و ارتباط برقرار کن, نه از مسیری که برایت تعریف میکنند و مجبورت به تقلید میکنند که انتهایش جز بردگی برایت چیزی به ارمغان نمیآورد !!!
                      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/31, 22:27.
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                      نظر

                      • TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

                        #1601
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        دقیقا !!
                        شما به شعارها و مضامینی که مانند سنگ نوشته در جسم و روح چنین جوامعی حک شده است توجه بفرمائید , عمق زوال عقل و فهم را خواهید دید , ...و آنجاست که بایستی یک دست مریزاد و باریکلا به اطاق فکرها و طراحان چنین سیستم بی نقصی بگوئید !!!
                        شعارهایی مانند :
                        هر چه خدا بخواهد همان خواهد شد !!!
                        خدا با ماست !
                        ازخدا بترسید !
                        صدقه هفتاد نوع بلا را دفع میکند
                        :O....احتمالا این مرگ و میر و فلاکت و فساد گسترده در چنین جوامعی شماره شان از هفتادو یک به بعد است ;)
                        و
                        .
                        .
                        اینها ذکر و حدیث هستند یعنی شما مخالف اینها هستی و قبول نداری؟

                        نظر

                        • TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

                          #1602
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          شما کل مطلب را رها کرده اید چسبیده اید به یک اشتباه سهوی... این جهالت شما را میرساند نه باریک بینی و تیز هوشی تان را ;)
                          اگر اشتباه نکنم چند ماه پیش هم زیاد دور برداشته بودید که با سندی که برایتان از حضرت علی در جنگ بنی قریظه رو کردم دیگر کمتر به سمت من آمدید ...احتمالا الانه هم این ایراد بنی اسرائیلی را که گرفته اید پیرو همان آچمز شدنتان در جنگ بنی قریظه میباشد !!!!
                          الانه هم پیشنهاد میکنم خدا را با فهم و شعور خودت حس کن و ارتباط برقرار کن, نه از مسیری که برایت تعریف میکنند و مجبورت به تقلید میکنند که انتهایش جز بردگی برایت چیزی به ارمغان نمیآورد !!!
                          چون خودت اشاره کردی میگم دقیقا یادمه که عنوان کردی داعش به سنت اسلام عمل میکنه
                          و من عنوان کردم که چیه اینها به سنت اسلام هست از زنده به گور کردن تا آدمخواری داعش که اسنادش منتشر شده اما چرت تحویل دادی همه دنیا فهمید ه که داعش زاییده دست یهود و وهابیت هست اما تو مخالف این حرفی اینها جهالت تو رو نمیرسونه؟ فکر کردی خیلی باسوادی ؟
                          توی همون قضیه بنی قریظه هم اسناد معتبر هست پیامبر به اصل و مفاد پیمانی که بسته بودند عمل کردن و یهود خیانت کرد

                          نظر

                          • گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

                            #1603
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                            اینها ذکر و حدیث هستند یعنی شما مخالف اینها هستی و قبول نداری؟
                            فهم و شعور خودت چه میگوید ؟!
                            به کی گفته و چی گفته کاری نداشته باش , به اعمالشان نگاه کن و سرانجام اینکه خروجی سیستمی که میپرستید بعد از نزدیک 1500 سال چه برایتان ارمغان داشته است !
                            جملات کلیشه ایی مانند ایراد از مسلمانی ماست را برایم مجددا بازگو نکن که دیگر حال انسان بهم میخورداز این دست مزخرفات !!
                            پا نویس :صحبتهای شهید مطهری که نقل قولشان از زبان استاد ازغدی در تاپیک موجود است هم میتواند برایتان رهگشا باشد !
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                            نظر

                            • TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

                              #1604
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                              فهم و شعور خودت چه میگوید ؟!
                              به کی گفته و چی گفته کاری نداشته باش , به اعمالشان نگاه کن و سرانجام اینکه خروجی سیستمی که میپرستید بعد از نزدیک 1500 سال چه برایتان ارمغان داشته است !
                              جملات کلیشه ایی مانند ایراد از مسلمانی ماست را برایم مجددا بازگو نکن که دیگر حال انسان بهم میخورداز این دست مزخرفات !!
                              پا نویس :صحبتهای شهید مطهری که نقل قولشان از زبان استاد ازغدی در تاپیک موجود است هم میتواند برایتان رهگشا باشد !
                              فهم ودرک من میگه این جز اعتقادات دینی ودکاملا درست هست اما تو هم اجازه نداری به هر نوع اعتقاد دینی توهین کنی
                              و کسانی که اعتقاد دارند رو متهم به نفهمی و امثالهم کنی
                              هر چه خدا خواهد همان خواهد شد هو ماشاالله لا حول ولا قوه ال بالله العلی العظیم
                              از سعادت انسان هست که درک کنه این اذکار عظیم از چه معنویات بیکرانی برخوردارن اونوقت تو این ذکررو به مسخره گرفتی ؟
                              صدقه هفتاد نوع بلا را دفع میکند بر اساس حدیث نبوی و قدسی اونوقت اینهارو به تمسخر میگیری و عنوان میکنی ؟
                              قبول نداری نداشته باش اما حق توهین هم نداری اونوقت دوستانت این اراجیف تورو لایک میکنن؟ دین نداری

                              نظر

                              • گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

                                #1605
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                                چون خودت اشاره کردی میگم دقیقا یادمه که عنوان کردی داعش به سنت اسلام عمل میکنه
                                و من عنوان کردم که چیه اینها به سنت اسلام هست از زنده به گور کردن تا آدمخواری داعش که اسنادش منتشر شده اما چرت تحویل دادی همه دنیا فهمید ه که داعش زاییده دست یهود و وهابیت هست اما تو مخالف این حرفی اینها جهالت تو رو نمیرسونه؟ فکر کردی خیلی باسوادی ؟
                                توی همون قضیه بنی قریظه هم اسناد معتبر هست پیامبر به اصل و مفاد پیمانی که بسته بودند عمل کردن و یهود خیانت کرد

                                مشخص است تلاش بنده بیهوده بوده و متاسفانه شما در همان جهالت پابرجا مانده اید!!
                                پیشنهاد میکنم تاریخ را از زبان و نقل قولهای اصیل همان قومی که جستجوی تاریخش را میکنید بخوانید ! آنموقع متوجه میشوید که داعش و طالبان و القاعده و سلفی و وهابی و زیدی و جندالله و حزب الله و زلف الله و عین الله , و دهها و دهها فرقه منشعب از یک اسلام ...سر و ته یک کرباسند و دقیقا طبق سنت صدر اسلام و تفسیر قرآن و اجماع علمای فعلیشان عمل میکنند...
                                اینطور است که بنده بارها گفته م مسلمانها هرگز به آرامش و سعادت نخواهند رسید و این مهم ریشه در زبان , تاریخ , فرهنگ و منش این قوم دارد !
                                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                                نظر

                                در حال کار...
                                X