نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad617
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 120

پاسخ : نبض سیاست

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

دو نماینده مجلس به دلیل برخی اخبار منتشره در مورد زمین‌خواری در گردنه حیران در صحن علنی مجلس با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.
      کد خبر: ۵۲۴۶۳۶
      تاریخ انتشار:
      ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲
      -
      16 August 2015
      دو نماینده مجلس به دلیل برخی اخبار منتشره در مورد زمین‌خواری در گردنه حیران در صحن علنی مجلس با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پس از سخنان صفر نعیمی‌رز در گفت‌وگوی ویژه خبری و افشاگری وی در مورد زمین‌خواری بستگان یکی از نمایندگان مردم اردبیل در گردنه حیران، در جلسه علنی امروز مجلس شاهد درگیری لفظی این دو نماینده مجلس بود.

کمال‌الدین پیرموذن در صحن علنی امروز مجلس با صدای بلند فریاد می‌زد و نعیمی‌رز را به دزدی متهم می‌کرد؛ صفر نعیمی‌رز نیز با در دست داشتن برگه‌هایی، اعلام می‌کرد که که سند زمین‌خواری بستگان پیرموذن را در اختیار دارد.

به گزارش تسنیم، چند شب گذشته و پس از اعلام خبر زمین‌خواری‌های گسترده در گردنه حیران، صفر نعیمی‌رز در گفت‌وگوی ویژه خبری پرده از این زمین‌خواری برداشت و گفت که برادر پیرموذن و مسئول دفتر وی و همچنین همسر و خواهر نوعی‌اقدم نماینده پیشین اردبیل در مجلس در زمین‌ خواری‌های گردنه حیران دست دارند.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

6 سال پیش احمدی نژاد در مناظره انتخاباتی بلاخره جرات کرد و حرف دل مردم رو زد و پرسید پسران آقای هاشمی در کشور چکار می کنند؟

سوالی که حالا بعد از 6 سال قوه قضاییه پاسخشو داد : اختلاس، ارتشا، جرایم امنیتی، و در آخرین مورد هم دکل خواری !

اونم تازه فقط در مورد مهدی هاشمی ! اونم فقط در مورد یک پرونده !!!

جدیدترین اخبار، تصاویر و فیلم‌ها از دانشجویان و دانشگاه‌های سراسر کشور

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

کدومشون نیستن؟

پسر هاشمی رشوه 15 میلیون دلاری استات اویل
          پسر خامنه ای قرارداد ایرانسل آفریقای جنوبی
          پسر علی آبادی قرارداد تیزرهای تبلیغاتی با صدا و سیما و نیروی انتظامی
          پسر قالیباف
          پسر حداد عادل
          پسر علا الدین بروجردی
          پسر شهید رجایی
          پسر رامین

کلا نظام مقدس دزد پرور بوده مردم کشور شهید پرور

نظر

• daylaq
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 292

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
            کدومشون نیستن؟

پسر هاشمی رشوه 15 میلیون دلاری استات اویل
            پسر خامنه ای قرارداد ایرانسل آفریقای جنوبی
            پسر علی آبادی قرارداد تیزرهای تبلیغاتی با صدا و سیما و نیروی انتظامی
            پسر قالیباف
            پسر حداد عادل
            پسر علا الدین بروجردی
            پسر شهید رجایی
            پسر رامین

کلا نظام مقدس دزد پرور بوده مردم کشور شهید پرور
            پسرها کلاً اینجوریند. پسر من هم اصلاً به حرف من گوش نمیده!!!!! بی تربیت
            ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

در اصل توسط daylaq پست شده است View Post
              پسرها کلاً اینجوریند. پسر من هم اصلاً به حرف من گوش نمیده!!!!! بی تربیت
              پسر آقای "علی آبادی" رئیس تربیت بدنی و سرپرست وزارت نفت محمود احمدی نژاد

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

اسمش احسان هست کرده کیان
                اسم خواهرشون زهرا بوده کرده یگانه
                پرچم آمریکا رو عشقه
                دلوت با تقوای پاک دست مموتی اینها رو داده بیرون
                حداقل بچه بقیه مسئولین میرفتن عیاشی خودشون رو تابلو نمی کردن اینها هنوز تجربه اشون پایینه تازه دستشون به بیت الحال باز شده

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

اسمش احسان هست کرده کیان
                  اسم خواهرشون زهرا بوده کرده یگانه
                  پرچم آمریکا رو عشقه
                  حداقل بچه بقیه مسئولین میرفتن عیاشی خودشون رو تابلو نمی کردن اینها هنوز تجربه اشون پایینه تازه دستشون به بیت الحال باز شده
                  اینها چیزاییه که جلوی دوربین اومده
                  ببین اون پشتها چه خبره

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                    اینها چیزاییه که جلوی دوربین اومده
                    ببین اون پشتها چه خبره
                    اون پشت هاشو هم من دیدم منتهی در مورد خانواده علی آبادی مطلب بزنم خانم نگار مینوی به من میگه رانت خور جرات ندارم /:.yead.:/
                    دو سه مورد تهدید به قتل
                    لیدر شبکه هرمی گلدماین
                    روابط نامشروع
                    فروش سئوالات کنکور
                    قرارداد تبلیغاتی 7 میلیاردی با نیروی انتظامی
                    قرارداد تیزر تبلیغاتی با صدا و سیما
                    حقوق چند میلیونی از رایان سایپا
                    و
                    و
                    و

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

...
                      .
                      .
                      این نوشته زیبا هم بی ربط به موضوع نمیباشد که کاربر سعید در فروم دیگر همراه عکس ارسال کرده بودند..
                      (البته به نظر بنده مربوط به کل انقلابها و استحاله ها در جوامع انسانی میباشد...)

درست در زمانی که مردم گوشت بستگان خود را برای سد جوع می خوردند، باور رفیق مائو به وفور محصول مانع از چاره گشایی بود. مردم به گفته مائو باید سخت کوشی و کنار آمدن با مشكلات را یاد می گرفتند، خود رفیق مائو و سایر رفقای حزبی و فرزندانشان اما ترجیح می دادند عمده وقت خود را با نگهبانانشان برای نوشیدن مشروب و صحبت در مورد دوست دخترهایشان صرف کنند. یک بار منشی رفیق "وانگ ونژونگ" به او گفته بود:" اگر مردم بدانند که در حالی به قناعت و سختكوشی دعوت می شوند که رفقای حزبی اینطور زندگی میکنند، چه می شود"؟ و او پاسخ داده بود:"مردم اگر می توانستند تا بدین حد عمیق فكر کنند نیازی به انقلاب نبود...ما اینطور زندگی میکنیم چون چون زحمت هدایت آنهایی که مشكلات عمیق و ناتمامشان را به دست یک یا چند نفر ، ممكن می دانند بر گردن ماست، دانایی نیاز به رفاه دارد، نادانی نه". رفیق مائو و دوستانش درست در همان روزهایی که کنار استخر با مهمانان جنسی شان خوش می گذراندند جوانان را تشویق می کردند تا جامعه را در هم بشكنند و جامعه ای نو بسازند و مراقب نقشه های دشمنان و فرهنگ منحط بورژوازی باشند. مائو همیشه حامی دانشجویان تندرو دانشگاه پکن بود و همیشه می گفت:" من تلاش شما برای عدالت و شورش های بزرگ را تحسین می کنم".مزه شیرین عدالت طلبی دانشجویان پکن را رفیق مائو بیشتر از هركسی چشیده بود چون این عدالت طلبی همیشه اعتراض علیه مخالفین رفیق مائو بود!
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• علی کریمی
                        عضو عادی
                        • Jul 2014
                        • 95

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

6 سال پیش احمدی نژاد در مناظره انتخاباتی بلاخره جرات کرد و حرف دل مردم رو زد و پرسید پسران آقای هاشمی در کشور چکار می کنند؟

سوالی که حالا بعد از 6 سال قوه قضاییه پاسخشو داد : اختلاس، ارتشا، جرایم امنیتی، و در آخرین مورد هم دکل خواری !

اونم تازه فقط در مورد مهدی هاشمی ! اونم فقط در مورد یک پرونده !!!

http://snn.ir/detail/video/433095/202

اگر احمدی نژاد عرضه و جرات داشت آن زمانی که استنادارش بود از این حرفها می زد یا زمانی که در انتخابات مجلس ششم توی لیستی بود که سر لیستش هاشمی بود.
                        سال 88 که نظرش به بعضی ها نزدیک بود که دیگه جرات نمی خواست.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

اون پشت هاشو هم من دیدم منتهی در مورد خانواده علی آبادی مطلب بزنم خانم نگار مینوی به من میگه رانت خور جرات ندارم /:.yead.:/
                          دو سه مورد تهدید به قتل
                          لیدر شبکه هرمی گلدماین
                          روابط نامشروع
                          فروش سئوالات کنکور
                          قرارداد تبلیغاتی 7 میلیاردی با نیروی انتظامی
                          قرارداد تیزر تبلیغاتی با صدا و سیما
                          حقوق چند میلیونی از رایان سایپا
                          و
                          و
                          و

این حرفها همه کشکه موقعی که احمدی نژآد در نیویورک بود و دلار 2400 بود تا 2600 در حال بازی بود پسر علی آبادی معاون مموتی رو تو فیسبوک دیدم همراه اون تو نیویورک بود گفت برو دلار بخر میره تا 4000. کمتر از ده روز دلار 4000 شد. خود مموتی از ملت نوسان می گرفت اون بار هم به من که خیلی حال داد از این رانت دولت مموتی استفاده کردم حالا ببینید خودشون چقدر حال می کردن
                          خوب دروغ هم میگی غیر از رانت خواری !

یادته نوشتی که من توی فیسبوک پسر علی آبادی رو دیدم و گفت دلار میشه 4 هزار تومان و دلار 2400 تا 2600 تومانی ظرف کمتر از ده روز شد 4000 تومان !

و البته هیچ وقت هم آمار اون 10 روز رو ندادی که از چه تاریخی دلار 2400-2600 تومان بود ! و بعد ده روز قیمتش چقدر شد !!!

از 2400-2600 تومان تا 4000 تومان ظرف 10 روز !!! همون موقع هم گفتم این دروغه، اثبات که نکردی هیچ تازه به من تهمت هم زدی که من دروغگو هستم !!!

حالا دیدی که رابطه شما با پسر علی آبادی بیشتر از یه ارتباط فیسبوکی بوده !!! اون پشت هاشو و اسم خواهرش و ... خدا قبول کنه آقای رانت خوار !

رانت خواری که چیز بدی نیست برای شما ! سرتو بالا بگیر !!

حالا از بقیه هم بگو، ببینیم دیگه با کی رانت خوردی ؟؟؟ اینوری اونوری ....

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            خوب دروغ هم میگی غیر از رانت خواری !

یادته نوشتی که من توی فیسبوک پسر علی آبادی رو دیدم و گفت دلار میشه 4 هزار تومان و دلار 2400 تا 2600 تومانی ظرف کمتر از ده روز شد 4000 تومان !

و البته هیچ وقت هم آمار اون 10 روز رو ندادی که از چه تاریخی دلار 2400-2600 تومان بود ! و بعد ده روز قیمتش چقدر شد !!!

از 2400-2600 تومان تا 4000 تومان ظرف 10 روز !!! همون موقع هم گفتم این دروغه، اثبات که نکردی هیچ تازه به من تهمت هم زدی که من دروغگو هستم !!!

حالا دیدی که رابطه شما با پسر علی آبادی بیشتر از یه ارتباط فیسبوکی بوده !!! اون پشت هاشو و اسم خواهرش و ... خدا قبول کنه آقای رانت خوار !

رانت خواری که چیز بدی نیست برای شما ! سرتو بالا بگیر !!

حالا از بقیه هم بگو، ببینیم دیگه با کی رانت خوردی ؟؟؟ اینوری اونوری ....
                            تو فیسبوک دیدم بله شما هر کی که تو فرندلیستت باشه تو فیسبوک نمی بینی؟؟؟؟ /.:blinksmiley.:/
                            من که گفتم 21 ساله باهاش آشنا هستم فراتر از فیسبوک هم بوده خونه اشون هم میرفتم تا سال 82-83 چه تناقض و دروغی توش هست؟؟؟
                            همچین میگی حالا دیدی گویا مچ گیری کردی من خودم از اول گفتم این به من گفت دلار 4000 میشه همون موقعی که 2400 تا 2600 بود دقیق یادم نیست 2650 بود شاید ولی در اصل داستان که اینها میدونستن دولت دلار رو 4000 می کنه هیچ خللی وارد نمی کنه
                            بنده هم خریدم و این رو مقبلا گفتم هر کی هم بود میخرید این اسمش رانت خواریه؟؟؟

من اصلا هیچ حرفی در مورد دروغگو بودن یا نبودن شما نزدم گفتم آدم سالمی نیستی چون حقیقت رو وارونه جلوه میدی چون باهوش تر از این حرفایی که نفهمیده باشی داستان رو

من رانت خوار بودم که الان مثل دولت پاک دست شما الان تو لاس وگاس بودم وقتمو تو این فروم هدر نمیدادم باری چندرغاز سود شرکت هایی که دولت پاک دست شما ورشکستشون کرد

چند درصد اینجا صداقت دارن اگه از کسی اطلاعاتی گرفتن بیان بگن من گرفتم و اعلام هم کردم اصلا اگر رانت خوار بودم چه نیازی به اعلام عمومی بود منفعتش چیه؟؟؟

بنده هم بیزنیس خود علی آبادی و برادراشو می شناسم و هم ارتباطش با باند کثیف سعیدلو زریبافان و خود میمون بزرگ رو
                            هم کثافت کاری بچه هاشو

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

تو فیسبوک دیدم بله شما هر کی که تو فرندلیستت باشه تو فیسبوک نمی بینی؟؟؟؟ /.:blinksmiley.:/
                              من که گفتم 21 ساله باهاش آشنا هستم فراتر از فیسبوک هم بوده خونه اشون هم میرفتم تا سال 82-83 چه تناقض و دروغی توش هست؟؟؟
                              همچین میگی حالا دیدی گویا مچ گیری کردی من خودم از اول گفتم این به من گفت دلار 4000 میشه همون موقعی که 2400 تا 2600 بود دقیق یادم نیست 2650 بود شاید ولی در اصل داستان که اینها میدونستن دولت دلار رو 4000 می کنه هیچ خللی وارد نمی کنه
                              بنده هم خریدم و این رو مقبلا گفتم هر کی هم بود میخرید این اسمش رانت خواریه؟؟؟

من اصلا هیچ حرفی در مورد دروغگو بودن یا نبودن شما نزدم گفتم آدم سالمی نیستی چون حقیقت رو وارونه جلوه میدی چون باهوش تر از این حرفایی که نفهمیده باشی داستان رو

من رانت خوار بودم که الان مثل دولت پاک دست شما الان تو لاس وگاس بودم وقتمو تو این فروم هدر نمیدادم باری چندرغاز سود شرکت هایی که دولت پاک دست شما ورشکستشون کرد

چند درصد اینجا صداقت دارن اگه از کسی اطلاعاتی گرفتن بیان بگن من گرفتم و اعلام هم کردم اصلا اگر رانت خوار بودم چه نیازی به اعلام عمومی بود منفعتش چیه؟؟؟

بنده هم بیزنیس خود علی آبادی و برادراشو می شناسم و هم ارتباطش با باند کثیف سعیدلو زریبافان و خود میمون بزرگ رو
                              هم کثافت کاری بچه هاشو

به قول بعضی ها مرد باش !!! البته از نوع رانت خوارش !

یه نمودار بذار از تاریخچه قیمت دلار که ظرف 10 روز از 2400-2600 رسیده باشه به 4000 تومان !

از 2650 تا 4000 هم 10 روزه بذاری قبوله !!!

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

دلار از 19 سپتامبر 2012 تا 15 ماه بعد در کمتر از 20 روز کاری از 2420 تومن رفت تا 3950 تومن دقیقا در همون مقطع سپتامبر که احمدی نژاد چند روز قبلش نیویورک بود و من هم دقیقا در همون تاریخ از پسر علی آبادی پرسیدم.
                                شما اگر صادق باشی نمودار رو نگاه کن بگو غیر از این بوده یانه دوستان اینجا همه نمودار دلار رو دارین غیر از اینه بفرمایید

دقیقا این نشون میده که دولتی که شما ازش طرفداری می کنی چه غلطی کرده و دقیقا هم به حضور اون مموتی در نیویورک ربط داشت. اولین تیمی که رفتن و از آمریکا درخواست کردن فشار بیاره همین تیم مشایی بودن چون میدونستن تا زمانی که فشار خارجی باشه آقای خامنه ای به دولت هیچ کاری نخواهد داشت به خاطر نگرانی عمیق شخصی اش از آمریکا

نظر

در حال کار...
                                X