نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

    #2251
    پاسخ : نبض سیاست

    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    محاکمه دولت پاکدستان و عوامل روی کار آمدن آنها در واقع محاکمه نادانی و خائنین است !
    زمینه ظهور چنین دادگاهی رویکرد جدیدی میطلبد , در واقع تغییر به عقلانیت میتواند چنین پیامدی داشته باشد !
    آیا شما چنین تغییری در برایند ریز گفتار و رفتار ملتی را مشاهده میکنید ...
    من به شخصه چنین چیزی مشاهده نمیکنم , ...مردم ایران یک نوع ارادت ویژه و همزادپنداری با نادانی میکنند و در ریز گفتار و اعمالشان مشاهده میشود...اینطور است که محاکمه چنین شخص خائنی نیز اگر صورت گیرد سمبلیک است و از دل آگاهی بیرون نیامده است ...مجددا مشابه چنین شخصی با شعارهای مشابه هاله نور و پول برکت امام زمان و غیره ... به قدرت خواهد رسید و روز از نو روزی از نو !
    مردم ایران عاشق دروغ و رویا هستند , دولت احمدی نژاد نیز خلاف خواسته ملت رفتار نکرد ...دروغ را میفروخت و واقعیت را میخرید(همان غارت و خالی کردن کشور).
    سلام بر گیلان گرامی
    بر سراسر نوشتار شما یک بدبینی عظیمی سایه افکنده که شاید همین سایه باعث میشود که کور سوهایی از امید و روشنایی را نبینید.
    در مقام تحلیل انتخابات نیستم ولی همین مردم اگر اندک نشانه ای در ازادی انتخاب بیابند بد انتخاب نمیکنند.
    از استثناها که بگذریم. فرایندی که در انتخاب 92 رخ داد مگر فردی مثل جلیلی حضور نداشت که تفکر احمدی نژاد را نمایندگی میکرد؟ و ملاحظه کردید نتیجه آن غیر از آنچه شد که در 84 رخ داده بود.
    در همان 84 هم اگر اجازه ورود افراد دیگری را میدادند چه بسا این فلاکت و بدبختی نصیب مردم و کشور نمیشد.
    الان هم به نظرم مردم به خوبی خطرات قطبی شدن شدید جامعه را حس کرده اند لذا از هرگونه راه کم خطر و مسالمت جویانه استقبال میکنند. تا بلکه انحصار موجود را به ملایمت کنار بزنند.
    مردم به خوبی دریافته اند که وقتی پول و سلاح و دروغ در کنار هم قرار میگیرند کار ساده ای نیست مقابله با آن.

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

      #2252
      پاسخ : نبض سیاست

      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      جهانگیری:
      هیچ وقت فکر نمی‌کردیم که قیمت نفت از ۶۰ دلار پایین‌تر بیاید

      معاون اول رئیس جمهور افزود: بحث اقتصاد مقاومتی فقط برای شرایط تحریم نیست، بلکه سیاست‌هایی است که می‌تواند کشور را در شرایط مختلف خوب پیش ببرد/ لغو تحریم‌ها به تأخیر نیفتاده است


      به گزارش «نسیم» فارس نوشت: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در نشست معاونان و مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت:‌ وضعیت منابع آب کشور به گونه‌ای است که هم باید بهره‌وری و هم صرفه‌جویی در منابع آبی داشته باشیم.

      وی افزود: بنابراین وزارت جهاد در این راستا طرح‌هایی را به اجرا درآورد که کشت گلخانه‌ای یکی از این طرح‌ها است.

      معان اول رئیس جمهور تصریح کرد: در دو سال گذشته علیرغم محدودیت منابع توجه به کاهش مصرف آب و بهره‌وری آن رشد خوبی داشته است.

      جهانگیری تصریح کرد: توجه به این مسئله در برنامه ششم یکی از اولویت‌های ما خواهد بود و در بودجه سال 95 و در برنامه ششم اعتبار مورد نیاز که وزارت جهاد در نظر گرفته شده دیده شده که امیدواریم بتوانیم آن را تخصیص دهیم.

      معان اول رئیس جمهور در پاسخ به سوالی در مورد واردات حجم زیادی از دانه‌های روغنی و وابستگی واردات آن گفت: بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی کشت کلزا در سال جاری 100 درصد افزایش داشته است.

      وی افزود: من فکر می‌کنم با همین سیاست و برنامه‌های کمی اگر وزارت جهاد در مورد کشت و تولید دانه‌‌های روغنی پیش رود می‌توان افزایش تولید و در نتیجه کاهش واردات را به همراه داشت.

      معاون اول رئیس جمهور در مورد نشست با معاونان و مدیران وزارتخانه‌ها گفت: این نشست‌ها باعث می‌شود، تا رابطه‌ای بین مسئولان و معاونان وزارتخانه‌ها و مسئولان دولتی برقرار شود و طرح‌های آنان مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

      جهانگیری اظهار داشت‌: هدف ما از برگزاری نشست‌های مختلف با معاونان و مدیران وزارتخانه‌ها هم تشکر از اقدامات آنها و هم قرار گرفتن در جریا مشکلات آنهاست، بنابر این اگر لازم باشد با برگزاری این نشست‌ها در مورد مسائلی که آنها مطرح می‌کنند پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.

      وی در پاسخ به سوال خبرنگاری، مبنی بر اینکه چرا لغو تحریم‌ها به تأخیر می‌افتد، گفت: لغو تحریم‌ها به تأخیر نیفتاده است.

      اسحاق جهانگیری امروز در نشست معاونان و مدیران ارشد که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت:‌ با توجه به کاهش قیمت نفت یک شرایط غیرقابل پیش‌بینی برای کشور اتفاق افتاد.

      وی افزود: ما فکر می‌کردیم که درآمد نفت کاهش پیدا کند و کاهش آن جدی باشد، ولی هیچ وقت فکر نمی‌کردیم که قیمت نفت از 60 دلار پایین‌تر بیاید.

      جهانگیری بیان داشت:‌ این در حالی است که قیمت نفت به حول و حوش 30 دلار رسید و برخی می‌‌گویند که قیمت آن کمتر هم خواهد شد.

      معان اول رئیس جمهور تصریح کرد: این موضوع یعنی کاهش قیمت نفت بحث جدی است که اتفاقی افتاده است و کشورهای تولید‌کننده نفت از این موضوع به شدت آسیب دیده‌اند و آسیب می‌بینند، بنابر این وقتی اقتصادی بزرگ شود و خود را متناسب با نفت 100 دلاری تنظیم کند، برگشت آن به اقتصادی با نفت 40 دلاری به این آسانی‌ها امکان پذیر نیست و حتی در هزینه‌های جاری هم دچار مشکل و کمبود می‌شود.

      وی بیان داشت: البته علیرغم این اتفاق در برخی از بخش‌های اقتصادی کشور همچنان روند رو به رشد مشاهده می‌شود که از جمله آنها بخش کشاورزی است.

      جهانگیری بیان داشت: در 6 ماهه اول سال بخش کشاورزی بخشی از بار بقیه بخش‌های اقتصادی کشور را هم متحمل شد که کمک کند تا رشد اقتصادی کشور در 6 ماه اول همچنان در حد مثبت باشد.

      وی افزود: با توجه به اقدامات دوستان در وزارت جهاد کشاورزی این انتظار وجود دارد، تا هم در 6 ماهه دوم سال 94 و هم ابتدای سال 95 همچنان نرخ رو به رشدی داشته باشیم.

      جهانگیری بیان داشت:‌ بحث اقتصاد مقاومتی فقط برای شرایط تحریم نیست، بلکه سیاست‌هایی است که می‌تواند کشور را در شرایط مختلف خوب پیش ببرد و خوب سامان دهد و اقتصاد را تضمین کند و رشد پایدار ایجاد کند.

      وی بیان داشت: وزارت جهاد کشاورزی هم یکی از دستگاه‌هایی است که در اقتصاد مقاومتی سهم دارد و انتظار ما از تک تک مدیران و معاونان این وزارتخانه این است که کمک کنند تا به اهداف اقتصاد مقاومتی دست یابیم.

      جهانگیری تصریح کرد: اگر چه معاونان و مدیران ارشد این وزارتخانه دارای سوابق دیرینه‌ای در بخش کشاورزی هستند، اما انتظار می‌رود در کنار هر یک از این مدیران و معاونان به جوانان آموزش داده شود تا در آینده آنها امور را بر عهده بگیرند.

      وی بیان داشت: همچنین از مدیران این وزارتخانه انتظار می‌‌رود تا با اقدامات خود اقتصاد کشور را روی ریل خودش قرار دهیم و از مسیری که به انحراف رفته است آن را هدایت کنیم و اگر گفته می‌شود وضعیت شاخص‌ها در دوره‌ای بهتر بوده و در دوره‌ای کاهش یافته با اقدامات این مسائل را جبران نماییم و سیاست‌های ناصحیح را جبران کنیم.

      جهانگیری تصریح کرد: به محض اینکه یک محصول در بخش کشاورزی گران می‌شود، همه فکر می‌کنند که در این بخش خوب کار نشده است، در حالی که بخش کشاورزی بخش بسیار گسترده‌ای با مسئولیت‌های فراوان است و اجرای این بخش با توجه به گستردگی کار بسیار سختی است.

      معان اول رئیس جمهور اظهار داشت: همچنین وقتی یک بیماری در بخشی از این حوزه اتفاق می‌افتد باز هم تصور می‌شود که مسئولان آن خوب کار نکرده‌اند، در صورتی که تنوع در این بخش بسیار زیاد است و مسئولیت این بخش بسیار سنگین است، بنابر این باید این تنوع بیان شود و مردم با قسمت‌های مختلف این وزارتخانه و وظایف مربوط به آن آشنا شوند.

      وی گفت: یکی از مهمترین موضوعاتی که برای دولت حائز اهمیت است موضوع آب است چرا که گفته می‌شود یکی از بحران‌های آینده موضوع آب است که اگر چه موضوع آب به نوعی با محیط زیست در ارتباط است ولی به طور مستقیم یا غیر مستقیم به وزارت جهاد کشاورزی مربوط می‌شود.

      وی بیان داشت:‌ چند اتفاق باید در مورد مسئله آب ایجاد شود، یکی هماهنگی بین سیاست‌های وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی است و این یک ضرورت بسیار جدی است که میزانی که ما از آب تجدید‌پذیر استفاده می‌‌کنیم، ممکن است آینده کشور را به خطر بیندازد.

      معاون اول رئیس جمهور افزود: این میزان که از آب زیرزمینی کشور برداشت می‌شود باید حتماً‌ در مورد آن فکر شود و این دولت عمق مسئله را در مورد وضعیت آب به خوبی درک کرده است و معتقدیم که هم وزارت نیرو و هم وزارت جهاد کشاورزی باید به این مسئله به خوبی بپردازند.

      جهانگیری بیان داشت: کشور ایران با یک تمدن بزرگ و چند هزار ساله نباید اجازه دهد که با مشکل آب روبه‌رو شود و باید با اقدامات مناسب جلوی هرگونه تهدیدی را از ناحیه آب بگیریم.

      وی افزود: اگر چه موضوع کشاورزی و توسعه آن بسیار حائز اهمیت است، اما نباید اجازه دهیم تا منابع پایدار کشور از جمله آب و خاک به خطر بیفتد.

      وی افزود:‌ بنابر این وزارت جهاد کشاورزی در کنار توسعه کشاورزی باید خطوط قرمز که همان منابع پایدار است را حفظ کند.

      وی یکی از مسائل دیگر که آن را مهم عنوان کرد و گفت: باید دستاوردهای جدید و تکنولوژ‌ی‌های جدید در بخش کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.

      وی افزود: البته قابل قبول است که ما در بخش کشاورزی بیش از 4 میلیون بهره‌بردار داریم و باید آموزش‌های لازم به آنها در مورد استفاده از تکنولوژی‌ لازم داده شود و شاید گفته شود که آموزش دادن به کشاورزان کار سختی است، اما نمی‌توان نسبت به استفاده از تکنولوژی‌های نوین در کشاورزی هم بی‌توجه بود.

      معان اول رئیس جمهور گفت: همچنین یکی از موضوعات دیگری که باید در کشاورزی مورد توجه قرار گیرد، افزایش بهره‌وری است و این موضوع مکرر در وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت حهاد کشاورزی بیان شده است و البته وزارت جهاد کشاورزی برای تمام بندهای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از جمله بهره‌وری طرح‌های خوبی ارائه داده، اما به نتیجه رسیدن آن بحث مهمی است.

      وی افزود: بهره‌وری نیروی انسانی یکی از مسائلی است که تنها بر عهده وزارت جهاد نیست.

      http://nasimonline.ir/detail/News/1046295/181
      قابل توجه اونهایی که به این دولت بی تدبیر ! هنوز امیدوار هستن !

      میگه فکر نمی کردیم که نفت بره زیر 60 دلار !!!!

      برای اینکه اون موقع که بودجه 94 رو می بستید اغلب کارشناسان و موسسات بین المللی گفتن نفت پایین تر میره !

      اما نوبخت سخنگوی راستگویان ! به دروغ مدعی شد که ما استعلام کردیم از موسسات بین المللی گفتن نفت میاد روی 70-80 دلار !!!

      و تو بودجه 70 دلار گرفتید !!!

      فقط ببینید به کی امیدوار هستید !

      البته این نفت ارزان واقعا نعمتی است برای دولت بی تدبیر ! چون نفت گران سم است !!!

      میگه با نفت زیر 40 دلار سخت میشه اداره کرد !!!! حداقلش اینه که سم نداره !!

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #2253
        پاسخ : نبض سیاست

        نسل احمدی‌نژاد‌‌‌‌‌‌‌ از نسل سحر قريشی بهتر نبوده است!



        رسول بهروش

        بيشتر از يك هفته است كه يك بند‌‌‌‌‌‌‌‌ به سحر قريشي حمله مي‌شود‌‌‌‌‌‌‌‌. اين بازيگر زن سينماي ايران د‌‌‌‌‌‌‌‌ر گفت‌وگو با رضا رشيد‌‌‌‌‌‌‌‌پور، برخي از چهره‌هاي مطرح هنري و اجتماعي را نشناخت تا حالا انبوه منتقد‌‌‌‌‌‌‌‌ان به سمت او يورش ببرند‌‌‌‌‌‌‌‌ و از خجالتش د‌‌‌‌‌‌‌‌ر بيايند‌‌‌‌‌‌‌‌. چند‌‌‌‌‌‌‌‌ي پيش ناآگاهي و اشتباهات عجيب برخي از افراد‌‌‌‌‌‌‌‌ عاد‌‌‌‌‌‌‌‌ي شركت‌كنند‌‌‌‌‌‌‌‌ه د‌‌‌‌‌‌‌‌ر مسابقه «ستاره‌ها» باعث شد‌‌‌‌‌‌‌‌ به نسل جد‌‌‌‌‌‌‌‌يد‌‌‌‌‌‌‌‌ ايرانيان انگ بي‌سواد‌‌‌‌‌‌‌‌ي بخورد‌‌‌‌‌‌‌‌ و حالا اين فضا با اتفاقاتي كه براي قريشي رخ د‌‌‌‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌‌‌‌ه تشد‌‌‌‌‌‌‌‌يد‌‌‌‌‌‌‌‌ هم شد‌‌‌‌‌‌‌‌ه است. د‌‌‌‌‌‌‌‌ر همين چند‌‌‌‌‌‌‌‌ روز هزاران نفر د‌‌‌‌‌‌‌‌ر فضاي مجازي با ارسال پست‌هاي آتشين نسل جد‌‌‌‌‌‌‌‌يد‌‌‌‌‌‌‌‌ مرد‌‌‌‌‌‌‌‌م ايران را سطحي و توخالي معرفي كرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌اند‌‌‌‌‌‌‌‌ و جالب اينكه خيلي از اين پست‌ها هزاران لايك و كامنت موافق هم گرفته‌اند‌‌‌‌‌‌‌‌. حالا معلوم نيست با وجود‌‌‌‌‌‌‌‌ اين چند‌‌‌‌‌‌‌‌ ميليون نفري كه خود‌‌‌‌‌‌‌‌شان را باسواد‌‌‌‌‌‌‌‌ و جامع‌الاطراف مي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌انند‌‌‌‌‌‌‌‌ و به هر بهانه‌اي د‌‌‌‌‌‌‌‌ر فيس‌بوك و اينستاگرام بقيه را متهم مي‌كنند‌‌‌‌‌‌‌‌، چرا ما بايد‌‌‌‌‌‌‌‌ نگران باشيم؟ خب وقتي اين همه نظرد‌‌‌‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌‌‌‌ه و نقد‌‌‌‌‌‌‌‌كنند‌‌‌‌‌‌‌‌ه هميشه د‌‌‌‌‌‌‌‌ر صحنه د‌‌‌‌‌‌‌‌اريم كه همه چيز را مي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌انند‌‌‌‌‌‌‌‌، چه اشكالي د‌‌‌‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌‌‌‌ كه چهارتا كم‌سواد‌‌‌‌‌‌‌‌ مثل سحر قريشي هم د‌‌‌‌‌‌‌‌ر اين مملكت زند‌‌‌‌‌‌‌‌گي كنند‌‌‌‌‌‌‌‌؟ باور كنيد‌‌‌‌‌‌‌‌ اگر زير سايه اين همه علامه فيس‌بوكي و بوعلي‌سيناي مجازي چند‌‌‌‌‌‌‌‌ آد‌‌‌‌‌‌‌‌م جاهل و كم‌مايه هم نفس بكشند‌‌‌‌‌‌‌‌، اتفاق خاصي رخ نمي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌‌‌‌!
        مثل هر ستاره د‌‌‌‌‌‌‌‌يگري مي‌شود‌‌‌‌‌‌‌‌ از سحر قريشي هم انتقاد‌‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌‌، اما چه بهتر كه چنين نقد‌‌‌‌‌‌‌‌هايي بيشتر متوجه فعاليت حرفه‌اي او باشد‌‌‌‌‌‌‌‌. مثلا اگر گمان مي‌كنيم او بازيگر خوبي نيست يا شيوه ورود‌‌‌‌‌‌‌‌ش به سينما غيراستاند‌‌‌‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌‌‌‌ بود‌‌‌‌‌‌‌‌ه و بيش از حد‌‌‌‌‌‌‌‌ به جنبه‌هاي ظاهري اتكا د‌‌‌‌‌‌‌‌اشته
        (كه احتمالا همين‌طور هم هست) بهتر است براي به چالش كشيد‌‌‌‌‌‌‌‌ن وي سراغ همين موارد‌‌‌‌‌‌‌‌ منطقي و اصولي برويم، وگرنه هيچ بازيگري نوشته ند‌‌‌‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌‌‌‌ه كه حتما مد‌‌‌‌‌‌‌‌یرکل آژانس بین المللی‌انرژی اتمي‌را بشناسد‌‌‌‌‌‌‌‌ و او را د‌‌‌‌‌‌‌‌نبال كند‌‌‌‌‌‌‌‌. مسلما بهتر بود‌‌‌‌‌‌‌‌ سحر قريشي حد‌‌‌‌‌‌‌‌اقل رئيس سازمان صد‌‌‌‌‌‌‌‌اوسيما يا كارگرد‌‌‌‌‌‌‌‌ان پد‌‌‌‌‌‌‌‌رخواند‌‌‌‌‌‌‌‌ه را به جا مي‌آورد‌‌‌‌‌‌‌‌، اما انتقاد‌‌‌‌‌‌‌‌ات امروز هم بيش از حد‌‌‌‌‌‌‌‌ بي‌رحمانه و انتقامجويانه به نظر مي‌رسند‌‌‌‌‌‌‌‌.
        از همه بد‌‌‌‌‌‌‌‌تر اينكه مثلا اشتباه يا كم‌آگاهي يكي مثل قريشي به سرعت به يك نسل تعميم د‌‌‌‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌‌‌‌ه مي‌شود‌‌‌‌‌‌‌‌. به‌طور كلي نتيجه‌گيري‌هاي فوري و حكم صاد‌‌‌‌‌‌‌‌ر كرد‌‌‌‌‌‌‌‌ن‌هاي قطعي و شتابزد‌‌‌‌‌‌‌‌ه تبد‌‌‌‌‌‌‌‌يل به يكي از خصوصيات رفتاري ما ايراني‌ها شد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و انگار راه گريزي از آن ند‌‌‌‌‌‌‌‌اريم. د‌‌‌‌‌‌‌‌ر همين غائله اخير طوري د‌‌‌‌‌‌‌‌ر مورد‌‌‌‌‌‌‌‌ نمايند‌‌‌‌‌‌‌‌گي سحر قريشي از يك نسل بي‌سواد‌‌‌‌‌‌‌‌ ايراني حرف زد‌‌‌‌‌‌‌‌ه مي‌شود‌‌‌‌‌‌‌‌ كه انگار محصولات نسل‌هاي قبلي، همه رو سفيد‌‌‌‌‌‌‌‌ و سربلند‌‌‌‌‌‌‌‌ بيرون آمد‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌اند‌‌‌‌‌‌‌‌. هنوز فراموش نكرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌ايم رئيس د‌‌‌‌‌‌‌‌ولت پيشين چطور انگلستان را جزيره‌اي كوچك د‌‌‌‌‌‌‌‌ر غرب آفريقا مي‌ناميد‌‌‌‌‌‌‌‌ و فهم منتقد‌‌‌‌‌‌‌‌ان رفتارهاي پوپوليستي‌اش را پايين‌تر از «بزغاله» مي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌انست. سحر قريشي خوشبختانه قد‌‌‌‌‌‌‌‌رت اجرايي ند‌‌‌‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌‌‌‌ و نمي‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌ براي مرد‌‌‌‌‌‌‌‌م تصميم بگيرد‌‌‌‌‌‌‌‌، اما محمود‌‌‌‌‌‌‌‌ احمد‌‌‌‌‌‌‌‌ي‌نژاد‌‌‌‌‌‌‌‌ كه اتفاقا فارغ‌التحصيل د‌‌‌‌‌‌‌‌انشگاه علم‌وصنعت د‌‌‌‌‌‌‌‌ر د‌‌‌‌‌‌‌‌هه 60 بود‌‌‌‌‌‌‌‌، هشت سال براي اين مرد‌‌‌‌‌‌‌‌م تصميمات حياتي گرفت. او كه رسما د‌‌‌‌‌‌‌‌ر مصاحبه‌اش گفته بود‌‌‌‌‌‌‌‌: «خد‌‌‌‌‌‌‌‌ا را شکرگزارم که سررشته‌ای از علم اقتصاد‌‌‌‌‌‌‌‌ ند‌‌‌‌‌‌‌‌ارم» بر مبناي پيش‌بيني‌هاي ماند‌‌‌‌‌‌‌‌گارش د‌‌‌‌‌‌‌‌ر مورد‌‌‌‌‌‌‌‌ قيمت نفت و د‌‌‌‌‌‌‌‌لار برنامه‌هايي براي اين مرد‌‌‌‌‌‌‌‌م ريخت كه حالا حالاها بايد‌‌‌‌‌‌‌‌ تاوانش را بد‌‌‌‌‌‌‌‌هيم! مي‌گويند‌‌‌‌‌‌‌‌ چون سحر قريشي بازيگر است، بايد‌‌‌‌‌‌‌‌ فلان كارگرد‌‌‌‌‌‌‌‌ان مشهور بين‌المللي را حتما بشناسد‌‌‌‌‌‌‌‌. شايد‌‌‌‌‌‌‌‌ حرف‌شان بيراه نباشد‌‌‌‌‌‌‌ اما فراموش نكنيم نفر اول ورزش اين مملكت د‌‌‌‌‌‌‌‌ر سال‌هاي نه‌چند‌‌‌‌‌‌‌‌ان د‌‌‌‌‌‌‌‌ور، يكي مثل محمد‌‌‌‌‌‌‌‌ علي‌آباد‌‌‌‌‌‌‌‌ي بود‌‌‌‌‌‌‌‌ كه نامجومطلق را هم‌د‌‌‌‌‌‌‌‌وره اسماعيل مطر مي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌انست و يك تيم فوتبال را با 12 نفر ارنج مي‌كرد‌‌‌‌‌‌‌‌. اتفاقا او هم يكي از محصولات نسل طلايي قد‌‌‌‌‌‌‌‌يم بود‌‌‌‌‌‌‌‌؛ از همان‌ها كه ظاهرا همه چيز را بلد‌‌‌‌‌‌‌‌ند‌‌‌‌‌‌‌‌، اما نفهميد‌‌‌‌‌‌‌‌يم چطور شد‌‌‌‌‌‌‌‌ وقتي به عنوان نمايند‌‌‌‌‌‌‌‌ه ايران بر رأس اوپك تكيه زد‌‌‌‌‌‌‌‌، جلوي آن همه د‌‌‌‌‌‌‌‌وربين متن انگليسي را از راست به چپ خواند‌‌‌‌‌‌‌‌! اگر سحر قريشي «کاپولا» را نمي‌شناسد‌‌‌‌‌‌‌‌، حد‌‌‌‌‌‌‌‌اقلش اين است كه او د‌‌‌‌‌‌‌‌ر معاونت سينمايي وزارت ارشاد‌‌‌‌‌‌‌‌ پست ند‌‌‌‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌‌‌‌. ما اما تا همين چند‌‌‌‌‌‌‌‌ ماه پيش يكي مثل فرهاد‌‌‌‌‌‌‌‌ مجيد‌‌‌‌‌‌‌‌ي را د‌‌‌‌‌‌‌‌ر عضويت كميته فني فد‌‌‌‌‌‌‌‌راسيون فوتبال د‌‌‌‌‌‌‌‌اشتيم كه حتي عليرضا جهانبخش را نمي‌شناخت!
        كي قرار است از اين موج‌هاي الكي و احساسي فاصله بگيريم؟ د‌‌‌‌‌‌‌‌ر همان مسابقه معروف هفته كه فرد‌‌‌‌‌‌‌‌وسي‌پور به خاطر به زبان آورد‌‌‌‌‌‌‌‌ن اسم كامل «پله» حيرت و تحسين منوچهر نوذري را برانگيخت، سوال ساد‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌اي د‌‌‌‌‌‌‌‌ر مورد‌‌‌‌‌‌‌‌ سوغات خراسان وجود‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌اشت كه عاد‌‌‌‌‌‌‌‌ل نمي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌انست جوابش «زعفران» است. هيچ اتفاقي هم نيفتاد‌‌‌‌‌‌‌‌. او د‌‌‌‌‌‌‌‌ر حوزه‌اي كه د‌‌‌‌‌‌‌‌وست د‌‌‌‌‌‌‌‌اشت به يك نابغه تمام عيار تبد‌‌‌‌‌‌‌‌يل شد‌‌‌‌‌‌‌‌ و حالا 18سال است كه به مرد‌‌‌‌‌‌‌‌م ايران خد‌‌‌‌‌‌‌‌مت مي‌كند‌‌‌‌‌‌‌‌. نسل امروز ممكن است باسواد‌‌‌‌‌‌‌‌تر يا بي‌سواد‌‌‌‌‌‌‌‌تر از نسل‌هاي قبلي باشد‌‌‌‌‌‌‌‌؛ راه پي برد‌‌‌‌‌‌‌‌ن به اين مسئله اما تحقيق و پژوهش د‌‌‌‌‌‌‌‌قيق و علمي است، نه استناد‌‌‌‌‌‌‌‌هاي سهل‌انگارانه به يك مصاحبه يا مسابقه! هرچند‌‌‌‌‌‌‌‌ امروز معناي كلي «سواد‌‌‌‌‌‌‌‌» د‌‌‌‌‌‌‌‌ر سطح جهان د‌‌‌‌‌‌‌‌ر حال تغيير است و سيستم‌هاي مد‌‌‌‌‌‌‌‌رن آموزش و پرورش د‌‌‌‌‌‌‌‌ر د‌‌‌‌‌‌‌‌نيا سعي مي‌كنند‌‌‌‌‌‌‌‌ به جاي گنجاند‌‌‌‌‌‌‌‌ن مشتي اطلاعات عمومي و محفوظات بيهود‌‌‌‌‌‌‌‌ه د‌‌‌‌‌‌‌‌ر ذهن بچه‌ها، مهارت‌هاي زند‌‌‌‌‌‌‌‌گي را ياد‌‌‌‌‌‌‌‌شان بد‌‌‌‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌‌‌‌ و به آنها بياموزند‌‌‌‌‌‌‌‌ چطور مي‌توانند‌‌‌‌‌‌‌‌ آد‌‌‌‌‌‌‌‌م‌هاي بهتري باشند‌‌‌‌‌‌‌‌. آنچه امروز ما بايد‌‌‌‌‌‌‌‌ نگرانش باشيم، اتفاقا همين مورد‌‌‌‌‌‌‌‌ آخر است؛ راستي د‌‌‌‌‌‌‌‌ر آزمون انسانيت و رهايي از كينه و عقد‌‌‌‌‌‌‌‌ه چقد‌‌‌‌‌‌‌‌ر به خود‌‌‌‌‌‌‌‌مان نمره قبولي مي‌د‌‌‌‌‌‌‌‌هيم؟


        قانون
        آخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2015/12/20, 01:21.
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

          #2254
          پاسخ : نبض سیاست

          در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          قابل توجه اونهایی که به این دولت بی تدبیر ! هنوز امیدوار هستن !

          میگه فکر نمی کردیم که نفت بره زیر 60 دلار !!!!

          برای اینکه اون موقع که بودجه 94 رو می بستید اغلب کارشناسان و موسسات بین المللی گفتن نفت پایین تر میره !

          اما نوبخت سخنگوی راستگویان ! به دروغ مدعی شد که ما استعلام کردیم از موسسات بین المللی گفتن نفت میاد روی 70-80 دلار !!!

          و تو بودجه 70 دلار گرفتید !!!

          فقط ببینید به کی امیدوار هستید !

          البته این نفت ارزان واقعا نعمتی است برای دولت بی تدبیر ! چون نفت گران سم است !!!

          میگه با نفت زیر 40 دلار سخت میشه اداره کرد !!!! حداقلش اینه که سم نداره !!



          این امید واری در سال 95 از 2 حالت واقعی خارج نیست که مردم ایران با آن مواجه میشوند تا کنون که بهانه رفع تحریم ها بوده و کاهش قیمت نفت هم میتواند بهانه باشه نه به اندازی که بگویند که کاهش قیمت نفت و خربکاری دولت گذشته باعث شده که ما نتوانیم به وعده های اقتصادی خود عمل کنیم از مردم می خواهیم دوباره به این دولت اعتماد کرده !!!

          یک اینکه واقعا تحریم ها لغو میشه در عمل در سال 95 و آثار رفع تحریم ها باید خود را در زندگی مردم و بخش تولید و صنعت نمایان کندو از این رکود عمیق خارج بشویم تا مشکلات مردم و کشور بالای 50 درصد حل بشه

          دوم اینکه اگر واقعا در عمل با رفع تحریم ها تغییری در اوضاع اقتصادی کشور و رفع رکود تولید و راحتی مردم حاصل نشه حتی شده 50 درصد مشکلات از بین نره و فقط بهانه کاهش قیمت نفت و خربکاری دولت گذشته باشه مردم خودشان با واقعیت کنار خواهند امد و این سراب را کنار خواهند زد در سال 96
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

          نظر

          • Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

            #2255
            پاسخ : نبض سیاست

            پیش بینی نیومدن نفت زیر 60 دلار از مدیران گاگول ایرانی هیچ بعید نیست مگه اون مموتی هم مهندس نبود پیش بینی کرده بود محاله اوباما رئیس جمهور بشه
            پیشگو داشت میومد علف ها رو بو می کرد می گفت اینجا چاه نفته :D:D

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #2256
              پاسخ : نبض سیاست

              در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
              پیش بینی نیومدن نفت زیر 60 دلار از مدیران گاگول ایرانی هیچ بعید نیست مگه اون مموتی هم مهندس نبود پیش بینی کرده بود محاله اوباما رئیس جمهور بشه
              پیشگو داشت میومد علف ها رو بو می کرد می گفت اینجا چاه نفته :D:D
              اونوقت شما خودت به همین گاگول ها! (به قول خودت) امیدواری !!!

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

                #2257
                پاسخ : نبض سیاست

                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                آلودگی هوا مدارس پایتخت را تعطیل کرد

                تکلیف خودروهای آلاینده وارداتی چه می‌شود؟



                در بحبوحه تشدید آلودگی هوا که باعث تعطیلی مهدکودک‌ها و مدارس پایتخت شده، تخلف صورت گرفته در واردات خودروهای آلاینده نیز افشا شده است.

                به گزارش خبرنگار ایسنا، طبق قانون استاندارد آلایندگی اجباری خودروهای وارداتی معادل استاندارد یورو 5 تعیین شده و خودروهای خارجی برای ورود به کشور باید دارای این سطح از استاندارد باشند.

                با این‌که تا پیش از این تصور می‌شد که این استاندارد رعایت می‌شود اما نتایج تست صورت گرفته بر روی یکی از خودروهای خارجی وارد شده به کشور از تخلف واردات خودروهایی با استاندارد آلایندگی پایین‌تر از استانداردهای اجباری، پرده برداشت.

                در این زمینه نتایج تست آلایندگی صورت گرفته روی یک دستگاه خودروی کره‌ای مدل 2015، نشان می‌دهد که این خودرو حتی استاندارد آلایندگی یورو 4 را هم پاس نمی‌کند و استاندارد آلایندگی آن یورو 3 است، در حالی‌که طبق قانون، استاندارد آلایندگی خودروهای وارداتی باید یورو 5 باشد.

                اعلام این موضوع واکنش کارشناسان را به دنبال داشته است به‌گونه‌ای که عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی واردات خودروهای آلاینده را ناشی از وجود فساد در روند واردات خودرو به کشور می‌داند. امرالله امینی اظهار می‌کند:" در حوزه واردات خودرو فساد وجود دارد که از نمونه‌های آن واردات خودرو با استانداردهای آلایندگی پایین‌تر از استاندارد اجباری کشور است".

                وی خاطرنشان می‌کند:" واردکنندگان با جان مردم بازی می‌کنند و خودروهایی با استاندارد آلایندگی پایین‌تر وارد می‌کنند. در روند واردات خودرو به کشور تخلفات دیگری نیز صورت می‌گیرد".

                عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نیز با اشاره به ورود خودروهای خارجی با استاندارد آلایندگی یورو 3 به کشور، نسبت به تاثیرات مخرب این خودروها بر آلودگی هوا و سلامتی شهروندان هشدار می‌دهد.

                شهرام آزادی اظهار می‌کند:" از نظر فنی میزان آلایندگی در خودروهای با استاندارد آلایندگی یورو 3 به مراتب بیشتر از میزان آلایندگی خودروهای با استاندارد یورو 5 است به‌گونه‌ای که میزان آلایندگی گازهای مضرر CO، HC و NOX در خودروهای با استاندارد یورو 3 دو برابر خودروهای یورو 5 است".

                به گفته این کارشناس صنعت خودرو، در استاندارد آلایندگی یورو 5 برخی دیگر از آلاینده‌ها مانند میزان ذرات معلق خروجی از خودرو و همچنین آلایندگی هیدروکربن‌های غیر متان، اندازه‌گیری شده و تحت کنترل است در حالیکه در استاندارد آلایندگی یورو 3، میزان این آلاینده‌ها اصلا بررسی نشده و خارج از کنترل است.

                افشا شدن موضوع واردات غیر قانونی خودروهای آلاینده به کشور در حالی است که سازمان‌های مسوول واکنشی در این زمینه نداشته‌اند. در این شرایط مشخص نیست مسوولیت واردات غیر قانونی خودرو به کشور با کیست و مهمتر از آن تکلیف خودروهای آلاینده وارد شده به کشور چه خواهد شد؟! در این میان این مهدکودک‌ها و مدارس پایتخت هستند که به دلیل تشدید آلودگی هوا تعطیل شده‌اند.

                http://isna.ir/fa/news/94092916742/%...B4%D9%88%D8%AF
                تا وقتی دولت قبل سر کار بود میگفتن بنزین های پتروشیمی استاندارد نیست ! آلودگی هوا به خاطر اونه !

                رفتن طرح های بنزین سازی رو تعطیل کردن و بدتر از اون بنزینی که تولید میشد رو وارد کردن !!!

                حالا که دیگه بهانه بنزین تولید داخل رو ندارن با پررویی میگن خودروهای وارداتی آلاینده هستن !!!

                حالا فرض کنیم خودروهای وارداتی آلاینده باشن اصلا ! شما 80-90 درصد بازار خودروی کشورت داخلی هست یا نه ؟؟؟؟

                اون 80-90 درصد آلودگی ایجاد نمیکنن ؟؟؟ اینهمه آلودگی فقط برای همین 10-20 درصد خودروهای خارجی وارداتی هست !؟؟؟؟

                سازمان محیط زیست فقط سیاسی کاری میکند در دولت بی تدبیر ! مثل زمان اصلاحات !

                اگر همین طرح فروش خودرو با وام 25 میلیونی در زمان دولت قبل بود، همین ابتکار و دار و دسته اش چنان بوق های رسانه ای و تبلیغاتی شان هوار می کشید ! که وای محیط زیست فنا شد ! آلودگی مردم رو خفه کرد و ..... !

                اما حالا لال شده اند ! و می گویند خودروهای وارداتی آلاینده هستند !!!

                نظر

                • ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

                  #2258
                  پاسخ : نبض سیاست

                  کی گفته قضیه بنزین آلوده تموم شده است
                  همون گروهی که قبلا بنزین الوده میفروختند هنوز هم میفروشند
                  این الودگی هنوز از بنزین آلوده است
                  و در ایران فقط توسط یک گروه در حال واردات است
                  جالبی اینکه فقط شرایط الودگی ایران با چین همشکل و همجنس می باشد
                  و همزمان
                  اینجور چیزها با حرف پاک نمی شود

                  نظر

                  • گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

                    #2259
                    پاسخ : نبض سیاست

                    در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    پیش بینی نیومدن نفت زیر 60 دلار از مدیران گاگول ایرانی هیچ بعید نیست مگه اون مموتی هم مهندس نبود پیش بینی کرده بود محاله اوباما رئیس جمهور بشه
                    پیشگو داشت میومد علف ها رو بو می کرد می گفت اینجا چاه نفته :D:D
                    احمدی نژاد د ربرنامه زنده تلویزیونی با مجری حیدری , گفتند نوسانات دلار بین 1 تا 2 درصد است که معقول است (دلار تقریبا 980 تومان بود!) و بعد در جایی دیگر در همان برنامه گفتند دیگر نفت زیر 100 دلار نخواهد آمد !!!
                    در آن برنامه خیلی شادبود و با دمش گردو میشکست !
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

                      #2260
                      پاسخ : نبض سیاست

                      در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                      احمدی نژاد د ربرنامه زنده تلویزیونی با مجری حیدری , گفتند نوسانات دلار بین 1 تا 2 درصد است که معقول است (دلار تقریبا 980 تومان بود!) و بعد در جایی دیگر در همان برنامه گفتند دیگر نفت زیر 100 دلار نخواهد آمد !!!
                      در آن برنامه خیلی شادبود و با دمش گردو میشکست !
                      نفت بعد از احمدی نژاد هم در همان محدوده 100 دلار بود !

                      تا زمانیکه چرخش ! قهرمانانه و باج دهی دولت بی تدبیر به غرب شروع شد !

                      بعد از اون بود که نفت افتاد ! اگر همان شرایط قبلی می بود قیمت به این شدتی که پس از توافق قرن ! شاهد سقوطش بودیم و همچنان ادامه دارد تغییر نمیکرد !


                      حالا این نظر احمدی نژاد مربوط به آن زمان و شرایط آن زمان بود !

                      نظر امثال نوبخت و جهانگیری چی که همه دنیا می گفتند قیمت روبه کاهش است !! اینها گفتند 70-80 دلار !

                      و حالا هم می گویند فکر نمیکردیم زیر 60 دلار برود !!!

                      همه دنیا تقریبا پیش بینی کردند که کاهش قیمت در راه است ! مدعیان تدبیر و ژنرالهای توخالی ! که شما به آنها امید بسته اید می گویند فکرش را نمی کردیم !!!

                      نظر

                      • گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

                        #2261
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        نفت بعد از احمدی نژاد هم در همان محدوده 100 دلار بود !

                        تا زمانیکه چرخش ! قهرمانانه و باج دهی دولت بی تدبیر به غرب شروع شد !

                        بعد از اون بود که نفت افتاد ! اگر همان شرایط قبلی می بود قیمت به این شدتی که پس از توافق قرن ! شاهد سقوطش بودیم و همچنان ادامه دارد تغییر نمیکرد !


                        حالا این نظر احمدی نژاد مربوط به آن زمان و شرایط آن زمان بود !

                        نظر امثال نوبخت و جهانگیری چی که همه دنیا می گفتند قیمت روبه کاهش است !! اینها گفتند 70-80 دلار !

                        و حالا هم می گویند فکر نمیکردیم زیر 60 دلار برود !!!

                        همه دنیا تقریبا پیش بینی کردند که کاهش قیمت در راه است ! مدعیان تدبیر و ژنرالهای توخالی ! که شما به آنها امید بسته اید می گویند فکرش را نمی کردیم !!!
                        چه عجب پست ما را هم نقل قول کردی ;) ...هر چند که پست من در جواب کاربر دیگری بود و دو موضوع را در آن مطرح کردم ...یکی دلار و دیگری نفت ;)
                        در مورد دلار هم یک توضیحی میفرمودید مستفیض میشدیم :)
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                        نظر

                        • گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

                          #2262
                          پاسخ : نبض سیاست

                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          محاکمه دولت پاکدستان و عوامل روی کار آمدن آنها در واقع محاکمه نادانی و خائنین است !
                          زمینه ظهور چنین دادگاهی رویکرد جدیدی میطلبد , در واقع تغییر به عقلانیت میتواند چنین پیامدی داشته باشد !
                          آیا شما چنین تغییری در برایند ریز گفتار و رفتار ملتی را مشاهده میکنید ...
                          من به شخصه چنین چیزی مشاهده نمیکنم , ...مردم ایران یک نوع ارادت ویژه و همزادپنداری با نادانی میکنند و در ریز گفتار و اعمالشان مشاهده میشود...اینطور است که محاکمه چنین شخص خائنی نیز اگر صورت گیرد سمبلیک است و از دل آگاهی بیرون نیامده است ...مجددا مشابه چنین شخصی با شعارهای مشابه هاله نور بدور خود و پول برکت امام زمان و غیره ... به قدرت خواهد رسید و روز از نو روزی از نو !
                          مردم ایران عاشق دروغ و رویا هستند , دولت احمدی نژاد نیز خلاف خواسته ملت رفتار نکرد ...دروغ را میفروخت و واقعیت را میخرید(همان غارت و خالی کردن کشور).


                          در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                          سلام بر گیلان گرامی
                          بر سراسر نوشتار شما یک بدبینی عظیمی سایه افکنده که شاید همین سایه باعث میشود که کور سوهایی از امید و روشنایی را نبینید.
                          در مقام تحلیل انتخابات نیستم ولی همین مردم اگر اندک نشانه ای در ازادی انتخاب بیابند بد انتخاب نمیکنند.
                          از استثناها که بگذریم. فرایندی که در انتخاب 92 رخ داد مگر فردی مثل جلیلی حضور نداشت که تفکر احمدی نژاد را نمایندگی میکرد؟ و ملاحظه کردید نتیجه آن غیر از آنچه شد که در 84 رخ داده بود.
                          در همان 84 هم اگر اجازه ورود افراد دیگری را میدادند چه بسا این فلاکت و بدبختی نصیب مردم و کشور نمیشد.
                          الان هم به نظرم مردم به خوبی خطرات قطبی شدن شدید جامعه را حس کرده اند لذا از هرگونه راه کم خطر و مسالمت جویانه استقبال میکنند. تا بلکه انحصار موجود را به ملایمت کنار بزنند.
                          مردم به خوبی دریافته اند که وقتی پول و سلاح و دروغ در کنار هم قرار میگیرند کار ساده ای نیست مقابله با آن.
                          تفاوت خروجی تحلیل من و شما احتمالا برمیگردد به داده هایی که به سیستم داده ایم ,
                          داده ها و ورودی سیستم بنده همانطور که اشاره داشتم ریز کردار و گفتار مردم است , و بنده تغییری که مشاهده نکرده م بلکه بدتر هم شده است !!!
                          .

                          بطورمثال زنده حدود 4 تا 5 سال پیش بنده در فروم ها مدعی بودم 99 تا 100 درصد مردم ایران از طریق دزدی امرار معاش و روزگار میگذرانندبرخی خودشان میدانند و برخی متوجه نیستند و در جو گروه قرار گرفته اند (با آمارهایی این ادعا را میکردم) , آن زمان اشخاصی مانند جناب حاج مخبر الدوله (که در همین سایت بورسی نیز فعالند) رگ گردن کلفت کردند که آی توهین میکنی و از این دست حرفهایی که هیچ شعوری درش موجود نبود و چندین نفر دیگر مانند خانم فروزانی و جناب محمد - پ و دیگران هم شاهدند ...و الانه دیگر دزدی فردی و گروهی و سیستمی به عنوان امری بدیهی و رایج در اجتماع پذیرفته شده است(در هر صنف و حرفه ایی) ...و اگرازخاطرات آنروزها بیان کنم اشخاصی مانند حاج مخبرالدوله سوراخ موش خریدار میشوند و قایم میشوند ....
                          .
                          اینطور است که احتمال قوی نوع نگاه به موضوع و مشاهدات بنده با شما متفاوت است و در نتیجه خروجی هم تغییر خواهد کرد .
                          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/12/20, 10:22.
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                          نظر

                          • گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

                            #2263
                            پاسخ : نبض سیاست

                            در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                            بطورمثال زنده حدود 4 تا 5 سال پیش بنده در فروم ها مدعی بودم 99 تا 100 درصد مردم ایران از طریق دزدی امرار معاش و روزگار میگذرانندبرخی خودشان میدانند و برخی متوجه نیستند و در جو گروه قرار گرفته اند (با آمارهایی این ادعا را میکردم) , آن زمان اشخاصی مانند جناب حاج مخبر الدوله (که در همین سایت بورسی نیز فعالند) رگ گردن کلفت کردند که آی توهین میکنی و از این دست حرفهایی که هیچ شعوری درش موجود نبود و چندین نفر دیگر مانند خانم فروزانی و جناب محمد - پ و دیگران هم شاهدند ...و الانه دیگر دزدی فردی و گروهی و سیستمی به عنوان امری بدیهی و رایج در اجتماع پذیرفته شده است(در هر صنف و حرفه ایی) ...و اگرازخاطرات آنروزها بیان کنم اشخاصی مانند حاج مخبرالدوله سوراخ موش خریدار میشوند و قایم میشوند ....
                            .
                            صحبت از خاطرات شد و فرداشب هم یلداست بی مناسبت نمیباشد یک خاطره تعریف کنم ...
                            در همان ایام بنده در فروم ها اغلب و بدفعات مینوشتم مردم ایران قدر ناشناس هستند و قدر این روزهای خوش را نمیدانند (قدیمی ها یادشان است ) , و در ضمیر ناخودآگاه خودم انتظار یک BIG BANG را میکشیدم ...تا اینکه از جراحی بزرگ اقتصادی و قانون هدفمندی یارانه ها توسط احمدینژاد رونمایی شد, ...باز هم دوریالیم کامل نیفتاده بود ...
                            آن موقع در شمال کشور زندگی میکردم در پرداخت اول یارانه ها همسایه مان را که محلی همانجا بود دیدم گفت : رحمت بر احمدی نژاد با پول یارانه ها رفتم پول قبض گاز و آب و برق عقب مانده و جدید را دادم و مصرفم مجانی برایم درآمد !...(البته به سرعت چندین برابر پول یارانه را در خرید مایحتاج روزانه وخرج دو جوانی که دانشجو بودند از حلقومش کشیدند بیرون و تنها گرانی بی سابقه برایش ماند و رحمت بر احمدی نژاد به سرعت جایش را به نفرین و فحش شبانه روزی خانوادگی بر احمدی نژاد جایش را عوض کرد )
                            کمی از مضرات طرح با ایشان صحبت کردم و زمانی که حرفی برای گفتن نداشت گفت فوقش اهل و عیال را برمیدارم میبرم ییلاق(در بالای کوهستان) و آنجا زندگی را مثل پدرانمان ادامه میدهم ...
                            همان روز در فروم بورکس نوشتم که دیگر کار مردم ایران تمام است !!! و روزهای خوش به سر آمد
                            BIG BANG اتفاق افتاده بود و بنده که در کار سکه بودم به سرعت از حول و حوش 300 هزارتومان بالا رفت و رفت و رفت و البته دلار و بورس و تورم و هرچه دم دست و دور دست بود بالا و بالا تر میرفت و متاسفانه شد آنچه نبایستی میشد ...حتی خود من که بدبین ترین شخص بودم چنین اتفاقی برایم دور از ذهن مینمود ...اما در کمال تعجب همگان اتفاق افتاد !!!
                            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/12/20, 11:40.
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                            نظر

                            • Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

                              #2264
                              پاسخ : نبض سیاست

                              در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                              تفاوت خروجی تحلیل من و شما احتمالا برمیگردد به داده هایی که به سیستم داده ایم ,
                              داده ها و ورودی سیستم بنده همانطور که اشاره داشتم ریز کردار و گفتار مردم است , و بنده تغییری که مشاهده نکرده م بلکه بدتر هم شده است !!!
                              .

                              بطورمثال زنده حدود 4 تا 5 سال پیش بنده در فروم ها مدعی بودم 99 تا 100 درصد مردم ایران از طریق دزدی امرار معاش و روزگار میگذرانندبرخی خودشان میدانند و برخی متوجه نیستند و در جو گروه قرار گرفته اند (با آمارهایی این ادعا را میکردم) , آن زمان اشخاصی مانند جناب حاج مخبر الدوله (که در همین سایت بورسی نیز فعالند) رگ گردن کلفت کردند که آی توهین میکنی و از این دست حرفهایی که هیچ شعوری درش موجود نبود و چندین نفر دیگر مانند خانم فروزانی و جناب محمد - پ و دیگران هم شاهدند ...و الانه دیگر دزدی فردی و گروهی و سیستمی به عنوان امری بدیهی و رایج در اجتماع پذیرفته شده است(در هر صنف و حرفه ایی) ...و اگرازخاطرات آنروزها بیان کنم اشخاصی مانند حاج مخبرالدوله سوراخ موش خریدار میشوند و قایم میشوند ....
                              .
                              اینطور است که احتمال قوی نوع نگاه به موضوع و مشاهدات بنده با شما متفاوت است و در نتیجه خروجی هم تغییر خواهد کرد .

                              به هر حال منکر مثال واضح بنده نشدید مبنی بر انتخاب درست مردم ایران در صورت وجود فرصت. و از این بابت متشکرم
                              حالا برسیم به دزدی. سعی میکنم فقط همین دزدی را مثال بزنم و از دیگر موضوعات پرهیز کنم
                              در نگاه سیستمی به دزدی، شما سهم زیادی برای رفتار فرد قائل هستید. و از نوشتاهایتان بر میاید که انسان ایرانی زمینه بیشتری نسبت به انسان غربی یا انسان زیست یافته در کشور توسعه یافته، در تمایل به دزدی دارد.
                              نشانه هایی هم برایش بر میشمارید.
                              حالا اگر هم بر نشمارید کم نیستند شواهد از 3000 میلیار تا ب ز تا معاون و مشاور و تا ...... و حتی دله دزدی هایی مثل سرانه کار پایین در ادارات دولتی و .....
                              ولی به این اشاره نمیکنید که در کشور توسعه یافته مکانیزم درستی برای پیشگیری و برخورد با دزدی طراحی شده. و واقعا سیستم سالم و کارایی که طراحی و اجرا میشود را نمشود منکر شد و سهم کمی هم برایش نمیتوان قائل گردید.
                              احتمالا بارها و بارها شنیده اید که همین انسان ایرانی وقتی در قالب و فرم سیستم توسعه یافته ی غربی قرار میگیرد ضمن پذیرش پیش فرضهای آنها رفتارش در بروز تخلف و دزدی به شدت کاهش میابد
                              فکر میکنم در این موضوع با بنده هم عقیده باشید و نیاز به ارائه مثال نباشد.

                              اما برگردیم به داخل ایران و مقوله ی دزدی
                              شما ملاحظه بفرمایید سیستم قضایی ما مکانیزمش چقدر ناکارآمد است برای پیشگیری و نه برخورد
                              در دولت عدالت پیشه هم دیدید که رویکرد نازل تفکر سیستمی چه بر سر سلامت اجرایی آورد.
                              در دولت گذشته کار به جایی رسید که وقتی یک تخلف حدود 200 میلیونی را از نهادهای ناظر پیگیر میشدید، با وقاهت درچشمانت نگاه میکردند و میگفتند کمتر از میلیارد را مطرح نکنید.
                              یعنی سیستمی که محمود احمدی نژاد در این مملکت ساری و جاری کرد افزایش کف دزدی بود از ارقام صد میلیون تومان به یک میلیارد تومان به بالا. حالا بعضی فکر میکنند که با انحراف اذهان به مسکن مهر و یارانه و چهار تا طرح پوپولیستی میتوانند جامعه را از بحث های ریشه ای انحراف دولت هزاره سوم منحرف کنند.
                              خب با چنین رویکردی فکر میکنید این روحیه دزدی بست و گسترش نیابد. شما ممکن است بگویید این سیستم از ریشه های ایدولوژیک نظام نشات میگیرد و به این و آن دولت نیست ولی عرض بنده این است که اولا نهادی مثل دولت و خصوصا روسای آن نقش غیر قابل انکاری در ترویج یک رویکرد حداقل در بدنه ی تاثیر گذار دولت و نهادها و سازمانهای مرتبط دارند و دوم اینکه بخش زیادی از رفتار انسان ایرانی در مواجهه با موضوع دزدی نشات گرفته از عدم وجود سیستمی کارا در پیشگیری و برخورد است تا خود کارکتر انسان ایرانی
                              وقتی نرخ دزدی رو به تزاید گذاشت و از طرفی فلاکت و بدبختی مردم بیشتر و بیشتر شد مطابق همه گزاره های اجتماعی نمیشود انتظاری غیر از بروز بیشتر بزه در جامعه داشت.

                              نظر

                              • گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

                                #2265
                                پاسخ : نبض سیاست

                                در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                                به هر حال منکر مثال واضح بنده نشدید مبنی بر انتخاب درست مردم ایران در صورت وجود فرصت. و از این بابت متشکرم
                                حالا برسیم به دزدی. سعی میکنم فقط همین دزدی را مثال بزنم و از دیگر موضوعات پرهیز کنم
                                در نگاه سیستمی به دزدی، شما سهم زیادی برای رفتار فرد قائل هستید. و از نوشتاهایتان بر میاید که انسان ایرانی زمینه بیشتری نسبت به انسان غربی یا انسان زیست یافته در کشور توسعه یافته، در تمایل به دزدی دارد.
                                نشانه هایی هم برایش بر میشمارید.
                                حالا اگر هم بر نشمارید کم نیستند شواهد از 3000 میلیار تا ب ز تا معاون و مشاور و تا ...... و حتی دله دزدی هایی مثل سرانه کار پایین در ادارات دولتی و .....
                                ولی به این اشاره نمیکنید که در کشور توسعه یافته مکانیزم درستی برای پیشگیری و برخورد با دزدی طراحی شده. و واقعا سیستم سالم و کارایی که طراحی و اجرا میشود را نمشود منکر شد و سهم کمی هم برایش نمیتوان قائل گردید.
                                احتمالا بارها و بارها شنیده اید که همین انسان ایرانی وقتی در قالب و فرم سیستم توسعه یافته ی غربی قرار میگیرد ضمن پذیرش پیش فرضهای آنها رفتارش در بروز تخلف و دزدی به شدت کاهش میابد
                                فکر میکنم در این موضوع با بنده هم عقیده باشید و نیاز به ارائه مثال نباشد.

                                اما برگردیم به داخل ایران و مقوله ی دزدی
                                شما ملاحظه بفرمایید سیستم قضایی ما مکانیزمش چقدر ناکارآمد است برای پیشگیری و نه برخورد
                                در دولت عدالت پیشه هم دیدید که رویکرد نازل تفکر سیستمی چه بر سر سلامت اجرایی آورد.
                                در دولت گذشته کار به جایی رسید که وقتی یک تخلف حدود 200 میلیونی را از نهادهای ناظر پیگیر میشدید، با وقاهت درچشمانت نگاه میکردند و میگفتند کمتر از میلیارد را مطرح نکنید.
                                یعنی سیستمی که محمود احمدی نژاد در این مملکت ساری و جاری کرد افزایش کف دزدی بود از ارقام صد میلیون تومان به یک میلیارد تومان به بالا. حالا بعضی فکر میکنند که با انحراف اذهان به مسکن مهر و یارانه و چهار تا طرح پوپولیستی میتوانند جامعه را از بحث های ریشه ای انحراف دولت هزاره سوم منحرف کنند.
                                خب با چنین رویکردی فکر میکنید این روحیه دزدی بست و گسترش نیابد. شما ممکن است بگویید این سیستم از ریشه های ایدولوژیک نظام نشات میگیرد و به این و آن دولت نیست ولی عرض بنده این است که اولا نهادی مثل دولت و خصوصا روسای آن نقش غیر قابل انکاری در ترویج یک رویکرد حداقل در بدنه ی تاثیر گذار دولت و نهادها و سازمانهای مرتبط دارند و دوم اینکه بخش زیادی از رفتار انسان ایرانی در مواجهه با موضوع دزدی نشات گرفته از عدم وجود سیستمی کارا در پیشگیری و برخورد است تا خود کارکتر انسان ایرانی
                                وقتی نرخ دزدی رو به تزاید گذاشت و از طرفی فلاکت و بدبختی مردم بیشتر و بیشتر شد مطابق همه گزاره های اجتماعی نمیشود انتظاری غیر از بروز بیشتر بزه در جامعه داشت.
                                دزدی و از آن بدتر دروغ معلول میباشند و خروجی و نتیجه نهایی یک سیستم است , با سرکوب آنها از بین نخواهند رفت !
                                علتها چیز دیگری است ,... در احساس و کمی عقب تر به عقاید و باور ها برمیگردد که عملکردش دزدی و دروغ میشود...تغییری در باور و عقاید رخ ندهد نمیتوان انتظار داشت که احساس و در نهایت عملکرد اصلاح شود...
                                عقاید و باور فرد و خانواده به عنوان هسته های اولیه یک اجتماع پرورش دهنده دولتمردان میباشد و آنها نیز خدمات و سرویس به همان فرد و اجتماع میدهند , ...اگر این بده بستان وارد یک چرخه معیوب گردد همچنان بر مدار باطل میچرخد و گویی رهایی از این چرخه غیر ممکن مینماید ...
                                دولتمردان و سیاسیون بر اساس خواست و نظر ملتهایشان به ایشان سرویس و خدمات میدهند نه بیشتر و نه کمتر, چرا که در دل همان خانواده ها تربیت شده اند و به قدرت رسیده اند و از زیر و بم اخلاقیات عمومی باخبرند ...دولتمردان وارداتی نیستند که با واردات جنس خوب بشود تغییری در داخل ایجاد کرد...
                                من چند بار هم گفته م , درست است که اسم احمدینژاد میاید اغلب مردم پیف و پوف میکنند , اما از نگاهی بالا به موضوع بنگریم احمدینژاد آینه ایی است روبروی ملت ایران و دقیقا برایند رفتار و افکار ملت ایران در ایشان به خوبی نمایان است , چرا که اگر به جز این بود ابدا به قدرت نمیرسید(چه با تقلب چه بی تقلب ) و یا اشخاص مشابه ایشان که هم اکنون نیز بیشمارند و از دل خانواده های ایرانی به قدرت رسیده اند ,...
                                در مورد رفتار ایرانی ها در خارج , سیستمهای قوی و کارآمد که بنیانش بر اساس عقل و شعور است و تکامل یافته , باورهای غیر معقول و غیر منطقی را حذف میکند و یا به مرور اصلاح میکند( هر چند که اغلب خرده خلافکاران کشورهای پیشرو از افغان و کلمبیا و ایران و کشورهای مشابه میباشند)...
                                .
                                یک خاطره بامزه بگم از ریز کردار و افکار که مجموعش میشود اخلاقیات عمومی ...
                                چند ماه پیش در یک جمعی که اغلب جوان و بروز بودند صحبت از این دست مسائل بود, طبق معمول بنده منتقد صندوق صدقات بودم و پول جمع آوری شده در صندوقها را ناشی خودخواهی فردی و نادانی عمومی اجتماع دانستم که بی دردسر سرازیر جیب گشاد عده ایی دانا میشود, و تنها نهادی است که پرسنلش به مردم احترام میگذارند و تکریم میکنند ;)...
                                یکی از جوانها که در جمع بود گفت من کاملا با نظر شما موافقم و روش دیگری برای این کار دارم , ... منهم با ذوق گفتم شما چه میکنید ؟! ایشان گفت من هر روز صبح که با ماشین به سر کار میروم شیشه ماشین را میکشم پائین و هر مبلغ که مد نظرم باشد از لای شیشه به باد بیرون میسپارم و عقیده دارم باد به دست نیازمندش خواهد رساند ....... دیگر بنده کم مانده بود سرم را بکوبم دیوار !!!
                                میدانید چه میخواهم بگویم , ؟!
                                خمیر مایه یکی است ...نادانی عمومی است ,و در اشکال متنوع مشاهده میشود و به نظر من سواری گرفتن از این باورها کار چندان دشواری نیست .
                                آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/12/20, 13:31.
                                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                                نظر

                                در حال کار...
                                X