پاسخ : نبض سیاست
با عقل جور در نمیاد
یا ایران باید استثمار بشه، یا باید بشه زمین سوخته که دیگه قابل استثمار نیست!
یا باید ایران تنبیه بشه، یا باید بیگناهی اش ثابت بشه که با برجام بهش فرصت اثبات بیگناهی داده اند. پس چرا تنبیه بشه؟
یا ایران شدیداً متضرر شده و نادم یا قادره که خودش رو باز ساری کنه که با برجام قادره نه تنها تمامی عقب افتادگی هاش رو جبران کنه، بلکه قادره به اقتصاد نوظهوری مثل چین تبدیل بشه، این چه جور ضرب شست نشون دادنی بود؟
بالاخره نفهمیدم، قرار بود ایران رو از پای در بیارند یا آدمش کنند؟
اگه قراره ایران بدون هزینه دادن غرب، تو خون خودش بغلته، دیگه چرا اینقدر موش و گربه بازی در آوردن؟
فعلاً گه این ایرانه داره موش و گربه بازی در میاره
اولش گفت ایرباس میگیریم و پوز عرب ها رو با سفارش ایرباس 380 زد
بعد گفت از بویینگ میخریم، ایرباس نداد هم نداد
بعد پای خودرو سازها آمد وسط و سرمایه گذاری در صنایع حمل و نقل
بعد اعلام کرد که با انتقال دانش فنی، بیایید صنعت نفت و گازمون رو در دست بگیرید
اینها همه اش که شد آینده درخشان و وجهه بین المللی برای ایران
تنبیه و دردش کجا بود؟
حالا کی سیاستمدار تره، آخوند خنگ یا آمریکای باهوش؟ یعنی فکر میکنید ایران اینقدر دیگه نفهمه که دستاورد به این بزرگی رو باطل کنه؟ خب معلومه که ایران هم زیر چنین فرصت بی بدیلی نمیزنه!
الان این شد بازی دو سر برد برای ایران
برجام رعایت بشه، به تمامی اهداف اقتصادی و به تبعش سیاسی اش خواهد رسید
برجام رعایت نشه (و قطعاً خودش زیرش نمیزنه) اثبات بی گناهیش و پیروزی خون بر شمشیر در کانون توجهات قرار میگیره
همونطور که گفتم، بر این باورم که دعوای برجام، دعوای سهم خواهی هاست و الان جمهوری خواهان هم میخوان با این ترفند فعلاً انتخابات نوامبر رو برنده بشن که به نظر من با جهت گیری های اخیر، هیلاری برنده است
در اصل توسط Rudel پست شده است
View Post
یا ایران باید استثمار بشه، یا باید بشه زمین سوخته که دیگه قابل استثمار نیست!
یا باید ایران تنبیه بشه، یا باید بیگناهی اش ثابت بشه که با برجام بهش فرصت اثبات بیگناهی داده اند. پس چرا تنبیه بشه؟
یا ایران شدیداً متضرر شده و نادم یا قادره که خودش رو باز ساری کنه که با برجام قادره نه تنها تمامی عقب افتادگی هاش رو جبران کنه، بلکه قادره به اقتصاد نوظهوری مثل چین تبدیل بشه، این چه جور ضرب شست نشون دادنی بود؟
بالاخره نفهمیدم، قرار بود ایران رو از پای در بیارند یا آدمش کنند؟
اگه قراره ایران بدون هزینه دادن غرب، تو خون خودش بغلته، دیگه چرا اینقدر موش و گربه بازی در آوردن؟
فعلاً گه این ایرانه داره موش و گربه بازی در میاره
اولش گفت ایرباس میگیریم و پوز عرب ها رو با سفارش ایرباس 380 زد
بعد گفت از بویینگ میخریم، ایرباس نداد هم نداد
بعد پای خودرو سازها آمد وسط و سرمایه گذاری در صنایع حمل و نقل
بعد اعلام کرد که با انتقال دانش فنی، بیایید صنعت نفت و گازمون رو در دست بگیرید
اینها همه اش که شد آینده درخشان و وجهه بین المللی برای ایران
تنبیه و دردش کجا بود؟
حالا کی سیاستمدار تره، آخوند خنگ یا آمریکای باهوش؟ یعنی فکر میکنید ایران اینقدر دیگه نفهمه که دستاورد به این بزرگی رو باطل کنه؟ خب معلومه که ایران هم زیر چنین فرصت بی بدیلی نمیزنه!
الان این شد بازی دو سر برد برای ایران
برجام رعایت بشه، به تمامی اهداف اقتصادی و به تبعش سیاسی اش خواهد رسید
برجام رعایت نشه (و قطعاً خودش زیرش نمیزنه) اثبات بی گناهیش و پیروزی خون بر شمشیر در کانون توجهات قرار میگیره
همونطور که گفتم، بر این باورم که دعوای برجام، دعوای سهم خواهی هاست و الان جمهوری خواهان هم میخوان با این ترفند فعلاً انتخابات نوامبر رو برنده بشن که به نظر من با جهت گیری های اخیر، هیلاری برنده است
نظر