نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    اولا آمریکا با اکثریت قاطع 14 رای مثبت و یک رای ممتنع ایران رو تحریم کرد پس باز هم میتونه همه دنیا رو با خودش همراه کنه ما شالله حکومت ایارن هم همیشه یک فرصت ناب به حریف میده برای تحریم مجدد

دوما این تحریکاتی که ایران تو خلیج فارس کرد تا پای آمریکا رو برای درگیری باز کنه برای همون مقاصد پیروزی خون بر شمشیر بود که آمریکا یان اجازه و فرصت رو به اینها نداد گفتم که قبلا خویشتن داری می کنند

شکار زخمی شده و خون اش در حال تحلیل رفتنه برای چی بیایند جلو تا گازشون بگیره!
    با عقل جور در نمیاد

یا ایران باید استثمار بشه، یا باید بشه زمین سوخته که دیگه قابل استثمار نیست!

یا باید ایران تنبیه بشه، یا باید بیگناهی اش ثابت بشه که با برجام بهش فرصت اثبات بیگناهی داده اند. پس چرا تنبیه بشه؟

یا ایران شدیداً متضرر شده و نادم یا قادره که خودش رو باز ساری کنه که با برجام قادره نه تنها تمامی عقب افتادگی هاش رو جبران کنه، بلکه قادره به اقتصاد نوظهوری مثل چین تبدیل بشه، این چه جور ضرب شست نشون دادنی بود؟

بالاخره نفهمیدم، قرار بود ایران رو از پای در بیارند یا آدمش کنند؟

اگه قراره ایران بدون هزینه دادن غرب، تو خون خودش بغلته، دیگه چرا اینقدر موش و گربه بازی در آوردن؟

فعلاً گه این ایرانه داره موش و گربه بازی در میاره

اولش گفت ایرباس میگیریم و پوز عرب ها رو با سفارش ایرباس 380 زد

بعد گفت از بویینگ میخریم، ایرباس نداد هم نداد

بعد پای خودرو سازها آمد وسط و سرمایه گذاری در صنایع حمل و نقل

بعد اعلام کرد که با انتقال دانش فنی، بیایید صنعت نفت و گازمون رو در دست بگیرید

اینها همه اش که شد آینده درخشان و وجهه بین المللی برای ایران

تنبیه و دردش کجا بود؟

حالا کی سیاستمدار تره، آخوند خنگ یا آمریکای باهوش؟ یعنی فکر میکنید ایران اینقدر دیگه نفهمه که دستاورد به این بزرگی رو باطل کنه؟ خب معلومه که ایران هم زیر چنین فرصت بی بدیلی نمیزنه!

الان این شد بازی دو سر برد برای ایران

برجام رعایت بشه، به تمامی اهداف اقتصادی و به تبعش سیاسی اش خواهد رسید

برجام رعایت نشه (و قطعاً خودش زیرش نمیزنه) اثبات بی گناهیش و پیروزی خون بر شمشیر در کانون توجهات قرار میگیره

همونطور که گفتم، بر این باورم که دعوای برجام، دعوای سهم خواهی هاست و الان جمهوری خواهان هم میخوان با این ترفند فعلاً انتخابات نوامبر رو برنده بشن که به نظر من با جهت گیری های اخیر، هیلاری برنده است
    آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 17:56.
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

تا الان هیچ شرکت نفت و گازی با ایران قرارداد نبسته همه اش صرفا تفاهم نامه بوده و هیچ کدوم حاضر به سرمایه گزاری نیستن

خودروسازی نه صنعت استراتژیکی هست نه خطری برای منافع اعراب یا آمریکا داره ماشین پر خرج فرانسوی میاد تولید میشه به قیمت خون بابای مردم ایارن و بازار بسیار پر موهبت لوازم یدکی بسیار گران ماشین فرانسوی و وابستگی بیشتر

تویوتا اومد یا هیوندایی حرف من باطل میشه

ایران ده هزار تا ایرباس هم بخره تا سرمایه گزار خارجی نیاد پشیزی ارزش نداره چطور برداشت می کنید که پوز اعراب زده میشه بهترین خطوط هوایی رو دارند مسافر با دلار میره اونجا خرج می کنه سرمایه می بره اینجا کی اومده هیچکس

وجهه بین المللی مثبت موقعی پیش میاد که تغییرات بیشتری در رفتار ایران پیش بیاد هنوز هیچ بانک معتبر اروپایی حاضر نشده حتی یک مورد تراکنش سوئیفت با اینها انجام بده

ایران برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی به نفت بالای 70-80 دلار و جذب سرمایه حداقل 50-60 میلیارد دلاری داره

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

تا الان هیچ شرکت نفت و گازی با ایران قرارداد نبسته همه اش صرفا تفاهم نامه بوده و هیچ کدوم حاضر به سرمایه گزاری نیستن

خودروسازی نه صنعت استراتژیکی هست نه خطری برای منافع اعراب یا آمریکا داره ماشین پر خرج فرانسوی میاد تولید میشه به قیمت خون بابای مردم ایارن و بازار بسیار پر موهبت لوازم یدکی بسیار گران ماشین فرانسوی و وابستگی بیشتر

تویوتا اومد یا هیوندایی حرف من باطل میشه

ایران ده هزار تا ایرباس هم بخره تا سرمایه گزار خارجی نیاد پشیزی ارزش نداره چطور برداشت می کنید که پوز اعراب زده میشه بهترین خطوط هوایی رو دارند مسافر با دلار میره اونجا خرج می کنه سرمایه می بره اینجا کی اومده هیچکس

وجهه بین المللی مثبت موقعی پیش میاد که تغییرات بیشتری در رفتار ایران پیش بیاد هنوز هیچ بانک معتبر اروپایی حاضر نشده حتی یک مورد تراکنش سوئیفت با اینها انجام بده

دوست خوب و آگاه

دارم میگم که برجام شده پیرهن عثمون

دنیا 13- 12 ساله بازیهای ایران رو نظاره گره، 13- 12 ماه دیگه هم روش

35 - 36 ساله که از ناحیه آمریکا تحریمیم، یکسال دیگه هم روش

خودتون بهتر میدونید که سرمایه ترسوست، پس چطور تو این فضای پر تنش که موافقان و مخالفان سفت و سختی داره و نتیجه واقعاً نا معلومه، پا بذاره

50-50 که نشد ریسک

همه اش صرفا تفاهم نامه بوده
        نکنه اهمیت پاراف رو دست کم میگیرید

داشتن یک سند، یک امضای نصف و نیمه پشت یک کاغذ سیگار، هیچ دست کمی از یک قرار داد چند صد صفحه ای نداره، اگر واقعاً طرفین دلشون رضا باشه

پوز اعراب هم وقتی زده میشه که بپذیریم همه اینها یک پلن بوده به مقصد برجام (که از شواهد امر چنین بر میاد) وگرنه اعراب چرا باید از برجام احساس خط بکنند؟ (که حسابی ترسیده اند)

پس باید تا معلوم شدن نتیجه انتخابات آمریکا و بعد ایران صبر کرد! اونوقته که تمامی این تفاهم نامه ها و قول و قرار ها، ثبت محضری میشه! وقتی از حالت 50-50 در آمد ریسک سرمایه گذاری و شد معقول و باب میل سرمایه گذار که بدونه تو این بلبشو، یک به دو گیرش میاد
        آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 18:46.

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

شرایط ایران بحرانی هست این طوری نیست که زمان زیادی داشته باشه که شما می گویید چند سال دیگه هم روش
          ایران درگیر جنگنه با اقتصاد فلج و تولید خوابیده

شکار زخمی تا ابد خون نداره از پا خواهد افتاد، این تحریمی هم که الان هستیم به هیچ وجه مشابه قبل از سال 91 نیست تمامی منافذ بسته شده

وقتی در همسایگی شما جنگ هست شما تا اهم به طبع اون دچار بحران های عمیق تر میشید خصوصا وقتی پول هم ندارید

دولت مقتدری سر کار نیست رسما با بقیه نظام درگیری داره کشمکش بین نیروهای یک نظام سر آغاز فروپاشی هست

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

شرایط ایران بحرانی هست این طوری نیست که زمان زیادی داشته باشه که شما می گویید چند سال دیگه هم روش
            ایران درگیر جنگنه با اقتصاد فلج و تولید خوابیده

شکار زخمی تا ابد خون نداره از پا خواهد افتاد، این تحریمی هم که الان هستیم به هیچ وجه مشابه قبل از سال 91 نیست تمامی منافذ بسته شده

وقتی در همسایگی شما جنگ هست شما تا اهم به طبع اون دچار بحران های عمیق تر میشید خصوصا وقتی پول هم ندارید
            حرف شما کاملاً درسته، ایران زمان زیادی نداره اما من نگفتم چند سال دیگه، بلکه گفتم بین 4 تا 12 ماه و خب، تا 4-5 ماه راهی نمونده

باید تا معلوم شدن نتیجه انتخابات آمریکا و بعد ایران صبر کرد!
            دقیق ترش، 19 آبان 95، تکلیف انتخابات آمریکا روشن شده و اگر تا اون موقع اتفاقی برای برجام نیافته، میریم تا خرداد 96 یعنی کمتر از 12 ماه دیگه

و این جنگی هم که توش هستیم، باز مربوطه به جناح مخالف و مُصِر (که خودش رو تو سوریه پیروز نشون بده و از تک و تا نندازه) که اگر هیلاری برنده بشه، از شدتش کاسته خواهد شد!

از 19 آبان به بعد، قضیه صورت دیگه ای پیدا میکنه، تمامی تلاش ها به این معطوف میشه که انتخابات 96، برنده ای غیر از جناح حاضر داشته باشه. چون به این نتیجه رسیدیم که ایران هیچگاه زیر برجام نمیزنه، مخصوصاً اگر برنده یک دموکرات باشه!

پس چرا رقیبمون بخور بخور کنه؟

به نظر من، اگر برجام تا 19 آبان دوام آورد، میشه به برد اعتدالیون هم امید داشت، چون با همین حربه فیش های حقوق، دولت مجبوره که یک خونه تکونی اساسی بکنه و خب، بقیه اش رو شما بهتر از من میدونید. قربانی اول همین قالیباف خودمونه، دومیش شریعتمداریه که فیشش رو شده بالای 180 میلیون ماهی میگیره و بسیاری دیگه.

نکته مهم توی فیش های حقوقی و زلزله های پس از رسواییش اینه که، مهم نیست کی از جناح روحانی میریزه، مهم اینه که کی از جناح مخالف سوخت میشه. برای همین میگم هر کی پشت این جریان فیش های حقوق بوده، یک نابغه تمام عیاره!!! فقط یک احتمال وجود داره که با توجه به هزینه 88، بعیده تکرار بشه (ریزش شدید عقیدتی و عدم توانایی تحمل یک بحران دیگه)، اما احتمالش همچنان باقی است. بشره و هزار جور اما و اگر و احتمال و هیچ چیزی قطعی نیست!
            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 18:47.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

فرضیات شما چند تا اما و اگر حسابی توش داره

اولش کل نظام حاکم یکدست نیست مراکز قدرتی که در سپاه و جاهای دیگه شکل گرفتن حاضر به دست کشیدن از منافع گروهی جهت بهبود اقتصاد نیستند

هدف مشخص اینه که دولت روحانی موفق نشه دولت روحانی حتی در صورت برنده شدن نمی تونه این گروه ها رو کنترل کنه ، جنگ قدرت نیاز به پول زیاد و قدرت و حمایت داره کسی حاضر نیست همچین هزینه ای بده

وقتی سیستم فاسده و جلوی اصلاح مقاومت می کنه رشد اقتصادی هم نخواهیم داشت سید محمد خاتمی یک حرف جالبی زد یه زمانی گفت آزادی مقدمه اقتصاد امنیت و رشد و خلاصه همه چیزه وقتی قرار نیست آزادی باشه تمام فرضیات شما برای بهبود شرایط به سرانجام نمیرسه به همین راحتی

وقتی رهبر میگه برید دنبال اقتصاد مقاومتی و جلوی ورود شرکتهای آمریکایی رو می گیره هدفش جلوگیری از رشد اقتصادی و قدرت گرفتن گروهایی هست که زیر نظر خودش نیستند

از بعد از خاتمی سیاست رهبر جلوگیری از قوی بودن دولت هست این ره به ترکستان هست دلیلی برای بهبود با این سیاست احمقانه اینها نمی بینم نظر شخصی است

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

فرضیات شما چند تا اما و اگر حسابی توش داره

اولش کل نظام حاکم یکدست نیست مراکز قدرتی که در سپاه و جاهای دیگه شکل گرفتن حاضر به دست کشیدن از منافع گروهی جهت بهبود اقتصاد نیستند

هدف مشخص اینه که دولت روحانی موفق نشه دولت روحانی حتی در صورت برنده شدن نمی تونه این گروه ها رو کنترل کنه ، جنگ قدرت نیاز به پول زیاد و قدرت و حمایت داره کسی حاضر نیست همچین هزینه ای بده

وقتی سیستم فاسده و جلوی اصلاح مقاومت می کنه رشد اقتصادی هم نخواهیم داشت سید محمد خاتمی یک حرف جالبی زد یه زمانی گفت آزادی مقدمه اقتصاد امنیت و رشد و خلاصه همه چیزه وقتی قرار نیست آزادی باشه تمام فرضیات شما برای بهبود شرایط به سرانجام نمیرسه به همین راحتی
                پس باید صبر کرد و دید

بنده هم همین رو میخواستم بدونم دیگه!

ما باید یا بگیم که با یک رژیم دست نشانده مواجهیم، یا یک رژیم حق گو و حق طلب

تمامی اتهام ها علیه ایران اینه که از انقلابش بگیر تا الان، با چراغ سبز بزرگان همراه بوده. اما دقیقاً در بزنگاه برجام، عکسش به همگان داره اثبات میشه!

یعنی اگر ختم به خیر بشه، معلوم میشه ما یک رژیم کاملاً مردمی داشته ایم، با سنگ اندازی های خصمانه و حسودانه دشمنان قدرت طلب

یا اگر همه چیز بهم بخوره و معلوم بشه که از کدوم ناحیه بوده، پس تمامی اتهام ها درست بوده و ما عروسکی هستیم در دست عروسک گردانهای حرفه ای

و بعد همه چیز باطل میشه، یعنی حقی نبوده که خونی بپاش داده باشیم که بر شمشیری پیروز بشه، به همین راحتی (البته بعد از 38 سال ولی از دو به شک در میاییم)

هدف من هم همین بود، فهم و درک واقعیت و رسیدن به حقیقت

حالا به نظر شما، کسی چنین ریسکی میکنه که هم آبروش بره و هم هستی اش؟؟؟ یعنی این تو بمیری، از همون نوع 78و 84 و 88 خواهد بود؟

یعنی حماقتی در حد انگلیس و خروج از اروپا و آغاز قطعی از دست دادن تمامی اعتبارات و معلوم شدن قطعی حق و باطل

نظرات من هم inspirational هست
                آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 19:02.

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

هیچ وقت یک نظام مردمی بدون آزادی کامل مردم شکل نمی گیره اگر شما احساس آزادی در اندیشه و رفتار و حق انتخاب سرنوشت برای خودتون و اطرافیان می کنید یعنی نظام مردمیه در غیر این صورت مردمی نیست

اگر شما احساس می کنید بدون اعتقاد یا وابستگی فکری به نظام می تونید آزادانه تجارت کنید شرکت بزنید استخدام بشید می تونید ادعا کنید حکومت حق گو و حق طلب هست ولی من فکر نمی کنم شما حتی حق انتخاب نام فرزندتون رو هم داشته باشید تو این مملکت در این حد جامعه بسته هست . کتاب اسامی مجاز ثبت احوال رو دیدی؟
                  رهبر شما هیچ وقت تا بحال مصاحبه نداشته در کدوم کشور مردمی رهبرش به هیچ سوالی پاسخ نمیدهد و متکلم وحده هست؟

شما حتی حق انتخاب تلویزیونی که می خواهید تماشا کنید رو ندارید، حق مطالعه آزادنه هر سایتی رو هم ندارید و پر تیراژ ترین روزنامه تون به حکم قاضی مرتضوی تا ابد بسته میشه و پر رای ترین ريس جمهورتون ممنوع الخروج و ممنوع التصویر هست چطوری مردمی است؟!

نظر

• Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

هیچ وقت یک نظام مردمی بدون آزادی کامل مردم شکل نمی گیره اگر شما احساس آزادی در اندیشه و رفتار و حق انتخاب سرنوشت برای خودتون و اطرافیان می کنید یعنی نظام مردمیه در غیر این صورت مردمی نیست

اگر شما احساس می کنید بدون اعتقاد یا وابستگی فکری به نظام می تونید آزادانه تجارت کنید شرکت بزنید استخدام بشید می تونید ادعا کنید حکومت حق گو و حق طلب هست ولی من فکر نمی کنم شما حتی حق انتخاب نام فرزندتون رو هم داشته باشید تو این مملکت در این حد جامعه بسته هست . کتاب اسامی مجاز ثبت احوال رو دیدی؟
                    رهبر شما هیچ وقت تا بحال مصاحبه نداشته در کدوم کشور مردمی رهبرش به هیچ سوالی پاسخ نمیدهد و متکلم وحده هست؟

شما حتی حق انتخاب تلویزیونی که می خواهید تماشا کنید رو ندارید، حق مطالعه آزادنه هر سایتی رو هم ندارید و پر تیراژ ترین روزنامه تون به حکم قاضی مرتضوی تا ابد بسته میشه و پر رای ترین ريس جمهورتون ممنوع الخروج و ممنوع التصویر هست چطوری مردمی است؟!
                    این هم کاملاً درسته و بحثی درش نیست

اما این دیدگاه شما، دیدگاهی ایدئولوژیکه و در برابر ایدئولوژی مقابل باید بررسی بشه

این ایده شماست، ایده مقابل چی میگه؟ شما با یک تئوکرات طرف هستید و تئوکرات همه چیز رو میندازه گردن یکی دیگه، شما میتونید خلافش رو ثابت کنید؟

ولی شما مگه سیستمی مردم سالار میشناسید؟

سطوح نظارتی فرق داره، اما همه تحت فشار نظارتها هستیم! از بیگ برادر بگیر تا رسوایی سورویانس بوش که لو رفت، افتضاح از اون بالاتر؟

مفهوم آزادی یک مفهوم مناقشه آمیزه و تعریف قطعی و واضحی نداره! یک مفهوم پویا و دو طرفه و چند وجهی است! هر کسی تفسیر خودش رو داره و اتفاق نظری نیست!

اتفاق نظر روی امنیته و بعد آزادی

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

حرف من ایدئولوژیک نیست مطلقا هیچ ردی از ائدوئولوژی توش نمی بینید مشخصات کاملا بدیهی یک جامعه آزاد رو گفتم

آزادی تعریف واضحی داره این که شما نتونی در رسانه شخص اول مملکت رو نقد کنید مطلقا بدون هیچ بحث ایدئولوژیکی به شما نشان میده آزادی ندارید و سیستمی هم که آزادی نداره نمی تونه مردمی باشه
                      امکان نداره شما در جوامع غربی ريس جمهور رو مسخره کنید برید دادگاه

ولی در قانون ایران توهم این طوری است؟ روزنامه توسعه چون به جای واژه مقام معظم رهبری نوشت مقام رهبری کلا توقیف شد و تو حکمش هم اومده دیگه این ارتباطش با ایدئولوژی نیست

رهبر ایران فقط یک بار اون هم دو سه سال پیش گفت اشتباه کردم و اون هم بحث دو بچه کافیست رو گفت که اشتباه کردم!!!

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

حرف من ایدئولوژیک نیست مطلقا هیچ ردی از ائدوئولوژی توش نمی بینید مشخصات کاملا بدیهی یک جامعه آزاد رو گفتم

آزادی تعریف واضحی داره این که شما نتونی در رسانه شخص اول مملکت رو نقد کنید مطلقا بدون هیچ بحث ایدئولوژیکی به شما نشان میده آزادی ندارید و سیستمی هم که آزادی نداره نمی تونه مردمی باشه
                        امکان نداره شما در جوامع غربی ريس جمهور رو مسخره کنید برید دادگاه

ولی در قانون ایران توهم این طوری است؟ روزنامه توسعه چون به جای واژه مقام معظم رهبری نوشت مقام رهبری کلا توقیف شد و تو حکمش هم اومده دیگه این ارتباطش با ایدئولوژی نیست
                        حقیقتش بیشتر از این نمیخوام مصدع اوقات بشم، چون کار بیخ پیدا میکنه (یعنی وقتش نیست) و من هم قصد اثبات چیزی رو ندارم. همینقدر هم وقت گذاشتید و بنده رو روشن فرمودید، بسیار قدر دان شما هستم و سپاسگزار

ما تو سیاست به حقایق حتی کاری نداریم، به وقایع کار داریم

میخواهیم ببینیم چی میشه، کاری نداریم کی درست میگه! ایران مدام میگفت ما دنبال بمب اتم نبودیم، غرب هم از موضع خودش کوتاه نیامد. آخرش اما منتهی به برجام شد. یعنی هر کسی به حق و حرف خودش قناعت کرد و رضایت داد. مهم رسیدن به توافق بود، حالا هر کی هر چی دلش میخواد بگه!

درست گویی بر میگرده به مرحله بعدی که با توجه به برد کلام، کی میتونه تا کی و تا کجا پیش بره!

درست مثل تقابل نژاد پرستی (ناسیونالیسم) و جهانی اندیشیدن (دگر دوستی)، اینجاست که پای اعتقادات میاد وسط و انرژی و استدلال خودش رو میطلبه (که میشه همون ایدئولوژی)

پس بنده صلاحیت اینو ندارم که وارد فاز توضیح چیزی بشم که ازش بیخبرم و باید یک تئوکرات با شما وارد بحث بشه و شما رو قانع کنه

من فقط منظورم این بود که همه چیز رو نباید از منظر خودمون نگاه کنیم و برای همین هم با شما مشورت کردم، چون دیدم اطلاعات وسیع و دقیقی دارید، در حالیکه من فقط خبر در اختیار دارم و البته واکنش مردم (دیدگاهی حقیقت جویانه) در برابر وقایع (اخبار بدون تفسیر)

باقیش بر میگرده به ایدئولوژی هر کس که الان مد نظر من نیست
                        آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/11, 19:36.

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

به گزارش وب‌سایت خبرآنلاین محمدرضا باهنر روز دوشنبه، ۲۱ تیر، در نشستی از رسانه‌ها خواست که «فضا را انتخاباتی نکنند» و اعلام کرد که جامعه اسلامی مهندسین و جبهه پیروان خط امام و رهبری از دی ماه موضوع انتخابات ریاست جمهوری آینده را بررسی می‌کنند.

وی درباره احتمال حمایت اصولگرایان از حسن روحانی گفت: «ما برای اینکه از آقای روحانی حمایت کنیم یا خیر، شرط مهمی داریم. باید ببینیم در ماه‌های آتی عملکرد دولت چگونه است».

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                            این متن رو 2 بار بخون

در گفت و گو با سلیمی نمین مطرح شد

چرایی اعلام مرگ مسعود رجوی توسط مقام سابق عربستانی

متاسفانه درمورد جریان سازمان منافقین هم غربی ها تا کنون امتیازات زیادی از ما گرفته اند. این در حالی است که آمریکایی ها و فرانسوی ها در این بازی بسیار سود برده اند. مثلا زمانی آمریکایی ها دست منافقین را باز می گذاشتند تا آنها وارد سازمان ملل شوند و مسائلی را برای ایران ایجاد کنند

کد خبر: ۶۰۵۱۰۲

تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۰ 11 July 2016

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با ارائه راهکاری برای مقابله حمایت غربی ها از گروهک های تروریستی بویژه سازمان منافقین و داعش، گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با این بازی غربی ها باید گروه های مخالف فعال در آمریکا، انگلیس و فرانسه را شناسایی و علاوه بر حمایت از آنها، این موضوع را رسما اعلام کند.

عباس سلیمی نمین در گفت و گو با خبرنگار تابناک درباره حمایت دولت های غربی از گروهک منافقین و برگزاری اجلاس اخیر این گروهک در پاریس، اظهار کرد: سرمایه گذاری غرب نسبت به گروه های تروریستی یک بحث اساسی است که متاسفانه ما در این زمینه همواره از غرب بازی خورده ایم.

وی افزود: بازی خوردن ما در این موضوع نظیر دادستان ما و گروهک منافقین است؛ یعنی آنها بارها منافقین را در قبال اخذ امتیازاتی به ما فروخته اند و تصمیمات مقطعی درباره آنها اتخاذ کرده اند. ما بر اساس همین تصمیمات مقطعی و معامله ای که با غرب داشته ایم، مساله گروهک منافقین را پایان یافته تلقی کرده ایم، اما پس از اندک زمانی مشاهده کرده ایم که آنها به نقطه اول باز گشته اند.

وی رویکرد غرب در قبال مساله داعش را همچون سایر مواضع آنها در موضوع برخورد با گروهک های تروریستی خواند و ادامه داد: اگر نبود هوشیاری رهبر مظعم انقلاب و اگر ایشان هدف غربی ها را از پیگیری مساله داعش افشا نمی کردند، قطعا دولت فریب آنها را خورده بود و وارد بازی ای می شد که هر دو سوی آن در اختیار غربی ها بود.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: آنها جریانات تروریستی را راه اندازی می کنند تا بوسیله آن یا دولتی را ساقط کنند و یا بر اساس وجود آن جریان تروریستی وارد معامله گری با کشورهایی بشوند که توان ساقط کردن آنها را ندارند، این بازی ای است که در هر دو سر آن غربی ها و هدایت کنندگان و پشتیبانان جریانات تروریستی برنده هستند.

وی یادآورشد: متاسفانه درمورد جریان سازمان منافقین هم غربی ها تا کنون امتیازات زیادی از ما گرفته اند. این در حالی است که آمریکایی ها و فرانسوی ها در این بازی بسیار سود برده اند. مثلا زمانی آمریکایی ها دست منافقین را باز می گذاشتند تا آنها وارد سازمان ملل شوند و مسائلی را برای ایران ایجاد کنند و ما برای جلوگیری از اینگونه اقدامات به قدرتی مراجعه می کردیم که خود حامی منافقین بودند. بر این اساس آنها مدتی منافقین را در لیست گروه های تروریستی قرار دادند و باز در اقدامی قابل تامل آنها را از این لیست خارج کردند.

سلیمی نمین اضافه کرد: یا در جایی دیگر فرانسوی ها با فراهم کردن برخی امکانات زمینه برگزاری گردهمایی ها و برنامه های منافقین را فراهم می کند، آنها از این کار اهدافی دارند تا با توجه به فضای جمهوری اسلامی ایران به ابزار این گروهک مستمسک شوند، لذا ما نباید وارد بازی غرب بشویم، بلکه در مقابل بازی مشابهی را با آنها آغاز کنیم.

وی در توضیح اینکه چگونه می شود در مقابل حمایت غرب از برخی گروهک های تروریستی بازی مشابهی را آغاز کرد، عنوان کرد: به عنوان مثال گروهی در انگلیس با عنوان IRA (ارتش جمهوری‌خواه ایرلند) فعالیت می کند که برای آنها حکم یک گروه تروریستی را دارد، ما می توانیم در اقدامی مشابه نظیر آنچه غربی ها انجام می دهند، یک موضع حمایت گونه نسبت به IRA (ارتش جمهوری‌خواه ایرلند) داشته باشیم. هرچند که بسیاری از انفجارها در لندن توسط خود دستگاه اطلاعاتی انگلیس انجام می شود.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران افزود: در مورد آمریکا هم شرایط به همین شکل است و برخی گروه ها وجود دارند که در مخالفت با هیات حاکمه و دولت آمریکا فعالیت می کنند، جمهوری اسلامی ایران برای مقابله به مثل کردن با بازی غرب در قبال مساله تروریسم، باید با حمایت از این گروه ها این بازی را وارونه کرده و موضوع را هم رسما اعلام کند.

به گفته سلیمی نمین، اگر جمهوری اسلامی ایران همچنان وارد بازی مورد نظر غرب در خصوص مساله تروریسم بشود، قطعا بازنده خواهد بود. ما باید متوجه باشیم، مکانیزمی که غرب توانسته چهره خود را بر اساس آن موجه نشان بدهد در صورتی که کارهای تروریستی و اقدامات غیر انسانی گروهک های تروریستی تماما تحت نظر و با حمایت آنها انجام می شود، بسیار مهم و قابل توجه است؛ چراکه آنها از این طریق اهداف خود را به صورت نیابتی دنبال کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه غرب هرگز به صورت مستقیم وارد انجام کارهای تروریستی و غیر انسانی نمی شود، مگر مساله خیلی خاص باشد، گفت: بر همین اساس است که آنها می توانند به شکل همزمان هم از ابزار تروریست استفاده کنند و هم از حقوق بشر.

این کارشناس سیاسی تاکید کرد: ما باید جریانات استقلال طلب در کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه را پیدا کنیم و رسما اعلام کنیم که از آنها حمایت می کنیم. از این طریق می توانیم به بازی آنها علیه ملت ایران پایان بدهیم؛ چراکه آنها نزدیک 40 سال است بازی منافقین را با ما دنبال کرده و بر این اساس امتیازاتی از ما گرفته اند.

سلیمی نمین گفت: در مورد داعش همین رویه را از سوی غربی ها شاهدیم، اگر چه این گروهک را تشکیل داده و به حمایت مالی و تسلیحاتی از آن مشغولند، اما از آن اعلام برائت می کنند و حتی وارد مبارزه با آن می شوند. آنها همزمان با دو ابزار متضاد کار می کنند، به همین دلیل نمی توان این دیپلماسی غرب را به خوبی شناخت؛ لذا به کار بردن عنوان " شیطان" برای آنها درست ترین لفظ است. پس باید شناخت بیشتری نسبت به ساختار رژیم های غربی داشت و به صورت مشابه با آنها برخورد کرد.

وی تحلیل خود را درباره اعلام خبر مرگ مسعود رجوی از سوی رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی سعودی، اینگونه بیان کرد: به احتمال زیاد مسعود رجوی مرده، اما غربی برای سرپا نگه داشتن تشکیلات منافقین تلاش کرده اند که خبر مرگ او را مخفی نگه دارند؛ چون اکثر کارشناسان معتقد بودند بعد از مرگ رجوی این تشکیلات فرو می پاشد.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بیان کرد: به نظر می رسد دستگاه های اطلاعاتی غربی امروز احساسشان این است که توانسته اند سازمان منافقین را را به گونه حمایت کنند که بعد از مرگ مسعود رجوی هم ادامه حیات بدهد. این مساله مهمی است که تروریستی با سابقه چندین ساله که دستش به خون انسان های بی گناه و مظلوم زیادی آلوده هست، چندین سال است مرده، اما دستگاه های اطلاعاتی غربی برای رسیدن به اهداف خود این خبر را مخفی نگه داشته اند.

وی با بیان اینکه امروز سازمان منافقین برای غربی ها و حتی اسرائیلی ها اگرچه از لحاظ فعالیت عملیاتی ناکارآمد است، اما از حیث فعالیت اطلاعاتی بسیار مهم است، گفت: امروز آمریکایی ها که در ایران نمی توانند فعالیت داشته باشند و شرایط برای تحرک انگلیسی ها هم بسیار سخت است، از این رو فعالیت اطلاعاتی منافقین در ایران برای آنها بسیار با اهمیت است. به همین دلیل تلاش کرده اند که با مخفی نگه داشتن مرگ مسعود رجوی گروهک منافقین را سرپا نگه دارند.
                            باور کردنی نیست کاربر تحلیلگری به نام tom cruise دو سال پیش عین یک پیشگو اون همه اخبار و تحلیل کاملا درست از اینده خاورمیانه و ایران برای ما اینجا می نوشت و بعضی ها با ازار دادنش اون رو از فروم بورسی بیرون کردند جای اون مرد خالی هست...

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

تعداد مدیرانی که حقوق های بالای 15 میلیون تومانی می گرفته اند، 950 نفر است که مجموع دریافتی همه این مدیران، یک بیستم کل پول هایی نیست که همه ساله به اسم فرهنگ بین دستگاه ها و نهادها و موسسات مختلف پخش می شود.
                              عصر ایران؛ جعفر محمدی - در هفته های اخیر، موضوع فیش های حقوقی برخی مدیران سوژه داغ رسانه ها و محافل سیاسی و مردمی شده است. مردم از این که تعدادی از مدیران حقوق های چند ده میلیون تومانی از بودجه عمومی می گرفته اند، ناراحت هستند.

رهبر انقلاب این وضعیت را "هجوم به ارزش ها" خواندند و تصریح کردند که حتی اگر دریافت ها قانونی بوده است، این مدیران عزل شوند.

رئیس جمهور هم قول داده است که هم با این افراد برخورد کند، هم مبالغ پرداختی را از آنان بازپس بگیرد و هم تدابیری برای جلوگیری از تکرار این روند در آینده داشت باشد.

....
                              اگر فلان مدیر به خاطر 300 - 200 میلیون تومانی که در یک سال گرفته است و باید پس دهد و حتی عزل شود، جا دارد که دهها موسسه و بنیاد و نهاد که چند هزار میلیارد تومان تحت عنوان فعالیت های فرهنگی دریافت می کنند و کارنامه و بازدهی شان نیز برای مردم ناشناخته است، باید به این پرسش بحق پاسخ دهند که میلیاردها تومانی که می گیرند را چه می کنند و خروجی شان برای جامعه چیست؟

به عنوان مثال مردم حق دارند بپرسند مرکز موضوع شناسی احکام چیست و کجاست که سالانه باید قریب به 2 میلیارد تومان بودجه بگیرد و در ازای این رقم، چه باری از دوش جامعه بر می دارد؟

یا باید مشخص شود که جامعه المصطفی العالمیه که سالانه از این مردم 256 میلیارد تومان می گیرد، دقیقاً حلّال کدام بخش از مشکلات جامعه است؟

یا موسسه آموزشی امام خمینی(ره) در قم، چرا باید 28 میلیارد تومان در سال بگیرد؟! بنیاد حکمت اسلامی صدرا، دقیقاً چه می کند که سالی 4 میلیارد و 300 میلیون تومان پول می خواهد؟
                              نشر آثار امام خمینی(ره)، چقدر خرج دارد که هر سال باید بیشتر از 16 میلیارد تومان به موسسه ای تحت این عنوان بدهند؟
                              موسسات و بنیادهای متعددی مانند بصیرت، مرکز نشر معارف اسلامی در جهان، مهدی موعود(عج)، امام رضا(ع)، تسنیم نور، دارالحدیث، پرتو ثقلین،،سعدی، دعبل خزاعی و ... دقیقاً چه عملکردی دارند که باید میلیاردها تومان به آنها بدهند؟

چرا باید هیأت رزمندگان اسلام 1 میلیارد و 155 میلیون تومان بودجه بگیرد؟ مگر به هیأت های در ایران بودجه دولتی می دهند و اساساً مگر برگزاری مراسم های هیأتی که در درازنای تاریخ تشیع، به صورت مردمی برگزار شده، باید با بودجه دولتی صورت گیرد؟!

البته این اتهام را وارد نمی کنیم که این ها کاری نمی کنند، بلکه سؤال اینجاست که اولاً چرا باید از بودجه عمومی باید برای برخی نهادها که گاه متعلق به اشخاص حقیقی نیز هستند، پول بدهند؟

ثانیاً آنها در برابر این پول های میلیاردی که می گیرند، واقعاً چه می کنند؟ نگاهی به عملکرد برخی از این موسسات نشان می دهد که به جز کارهایی مانند برگزاری همایش و انتشار کتاب، کار خاص دیگری نمی کنند و اگر همین امروز تعطیل شوند، هیچ ثلمه ای به اسلام و مسلمین وارد نمی شود.

آیا رواست که هر شخص متنفذی موسسه ای درست کند و بعد با تعریف اهداف بزرگ و پرطمطراق و ای بسا استفاده از عناوین مقدسه، در بودجه عمومی کشور سهیم شود و سال به سال نیز پول بیشتری بگیرد؟!

ثالثاً حتی اگر معتقد باشیم که برخی از این تشکلات باید بودجه دولتی بگیرند - که بعضاً باید بگیرند - آیا باید رقم های نجومی به آنها اختصاص داد؟! آیا کارکردی که بسیاری از اینان دارند، با بودجه ای که به آنان داده می شود، همخوانی دارد؟ این کجای عدالت است که فلان موسسه، که عمده ترین کارش این است که در سال یک همایش برگزار کند، باید از جیب مردمی که بسیاری شان نان شب ندارند، باید صدها میلیون تومان پول بگیرد؟

اگر باید ساز و کاری برای جلوگیری از پرداخت حقوق های نامتعارف به برخی مدیران تمیهد شود - که باید هم بشود - به طریق اولی، بودجه ای که تحت عنوان فرهنگ به برخی نهادها و موسسات بعضاً خصوصی پرداخت می شود، باید بازنگری مجدد شود. در این بازنگری باید بودجه گیرانی که بود و نبودشان فرقی به حال جامعه ندارد و نیزهمه بودجه گیران خصوصی حذف شوند.
                              همچنین باید درباره بقیه به طور سختگیرانه بررسی شود که آیا کاری که می کنند در برابر بودجه شان می ارزد؟ اگر پاسخ مثبت باشد که چه بهتر ولی اگر کار اندک، کلیشه ای یا کم اثر دارند، بودجه شان باید تقلیل یابد.

برای این که رقم نجومی این پول ها مشخص شود، تنها به ذکر این نکته بسنده می کنیم که بودجه ای که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت می کند، تنها یک ششم کل بودجه فرهنگی کشور که 6 هزار میلیارد تومان است را دریافت می کند.

همان‌گونه که بعد از ماجرای فیش های حقوقی، برخی مدیران اقدام به انتشار فیش های خود کردند، از نهادها ، موسسات و بنیادهایی که به اسم فعالیت های فرهنگی، میلیاردها تومان پول از بیت المال می گیرند، انتظار می رود، به طور شفاف و صریح، هم نام موسسان و مدیران شان را اعلام کنند و هم محل هزینه‌کرد بودجه هایشان را در رسانه ها اعلام کنند و پاسخگو باشند.

پایان سخن این که طبق اعلام مقامات رسمی، تعداد مدیرانی که حقوق های بالای 15 میلیون تومانی می گرفته اند، 950 نفر است که مجموع دریافتی همه این مدیران، یک بیستم کل پول هایی نیست که همه ساله به اسم فرهنگ بین دستگاه ها و نهادها و موسسات مختلف پخش می شود.
                              اگر آن "مهم" است، این، "مهم تر" است. دغدغه بیت المال داشتن، نباید در یک موضوع منحصر بماند.

این ترکش فیش های حقوقی است که کمانه کرده به سمت بقیه. حالا اسمش هر چی میخواد باشه، اما من اسمش رو میذارم دوره ی گذار به تجارت جهانی

همه اینها در راستای تثبیت برجامه. بقیه اش فیلمه. چوب رو برداشته اند گربه دزده حساب کار خودش رو بکنه و بفهمه، اون ممه رو لولو برد.

تو خبر قبلی هم دیدیم که طیف اصولگرا هم با دست پس زده با پا پیش کشیده که از روحانی حمایت میکنیم، مشروط به اینکه اقتصاد سر و سامان بگیره!

نتیجه، سال 96 جناح روحانی برنده کارزار خواهد شد

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                باور کردنی نیست کاربر تحلیلگری به نام tom cruise دو سال پیش عین یک پیشگو اون همه اخبار و تحلیل کاملا درست از اینده خاورمیانه و ایران برای ما اینجا می نوشت و بعضی ها با ازار دادنش اون رو از فروم بورسی بیرون کردند جای اون مرد خالی هست...
                                سلام

دارم صفحات این تاپیک رو مرور میکنم، هنوز نظرات ایشون رو مطالعه نکرده ام

امکانش هست بفرمایید ایشون در مورد داعش نظرشون چی بوده؟

خودم معتقدم که داعش مخلوق آمریکاست (احتمالاً اسراییل هم دست داره، اما نکته اینجاست که آمریکا نمیاد بخاطر اسراییل منفور، دست به اقدامی اینچنینی زده باشه و هدفش بسیار بزرگتر از این حرفهاست)

نظر

در حال کار...
                                X