نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    شما مثل این که اصلا بدون خوندن پست طرف جفت پا می پری من گفتم این نظام رو قبول ندارم از صدر تا ذیل اصلا اعتقاد مذهبی هم ندارم در انتخابات هم به روحانی رای ندادم اصلا شرکت نکردم ولی شرف داره به مموتی شما همین و مدیرانش رو هم 15-16 میدم از 20 تنها نظری که من در مورد روحانی دادم همین بوده هیچ تمجیدی نکردم ازش

کروبی که آدم نیست اصلا ولی یادتون باشه نماینده امام راحلتون بوده نشان از بینش خیلی خیلی عمیق امام امت داشته /:.yead.:/

موسوی تنها آدم در این نظام بود که گشنگی نمی مورد چون مهندس با سوادی بود ولی آدم ایدئولوژیکی هست که بی اشکال نیست ولی حتی یک فساد نتونستند بهش ببندن چون برعکس بقیه دزد نبود

خانم شما در هیچ صنعتی یک بیل برای مملکت نزدی نمیدونی خدماتی که خاتمی به صنعت ایران کرد چقدر زیاده با نفت ده دلاری مملکتی رو اداره کرد که مموتی شما با 110 دلار گند زد توش

در حقیقت مموتی دقیقا در جهت منافع اسرائیل و آمریکا بیشترین درآمد ایران رو پودر کرد و زمینه ساز تحریم شد

بنده به خاطر شغلم بیش از 150 تا شرکت و کارخونه داخلی و خارجی رو رفتم بازدید کردم هم ایرانی ها هم خارجی ها از دوران خاتمی به نیکی یاد می کنند همشون از دم به مموتی فحش میدن

همین شما صد بار این زنگنه بدبخت رو مسخره کردی الان به هیچ کدوم از پیمانکارای شرکت نفت پول نداره بده فاز 12، 15-16، 17-18 رو افتتاح کرده فاز 20-21 شهریور سال بعد وارد مدار خط گاز سراسری میشه مموتی شما حتی ک پالایشگاه رو نساخت حتی یک دونه من اینجا شاهد زنده هستم اگه ساخته بود بنده هم مرض نداشتم بگم نساخته شما که استاد جستجو در اینترنت هستی یه پالایشگاه پیدا کن تو هشت سال مموتی شروع و به پایان رسیده باشه حتی چهل درصد هم تحویل گرفته باشه صد در صد آماده تحویل داده باشه کافیه لازم نیست تو هشت سال خودش شروع شده باشه عمرا پیدا کنی

پالایشگاه ستاره خلیج رو که برادر مموتی گند زد داد به سپاه رو داره جمع و جور می کنه دوستان دلال بنزین موتلفه هم حذف خواهند شد

مجتمع ایران ال ان جی رو که مموتی داد به رییس ستاد انتخاباتش تو کاشان رو داره از اون نیروهای بی سر و پا پاکسازی می کنه درآمد همون برای ایران سالی 12 میلیارد دلاره. خلاصه دارن می شورن آثار اون میمون ایران ویران کن رو اون هم با جیب خالی
    جناب rudel

به نظر شما و با استناد به پست زیر

نوشته اصلی توسط Rudel
    میگن مدیر مالی داعش کشته‌شده فک کن، داعش مدیر مالی داره؛ بعد احمدی‌نژاد، سازمان برنامه و بودجه مملکت ۷۰ میلیونیُ تعطیل کرد.

آیا میشه دلیل اتخاذ سیاستهای احمدی نژادی، حماقت باشه؟

مخصوصاً قرمزش کردم تا کسی نتونه زیرش بزنه که این اتفاق نیافتاد

یعنی، این بحران عمدی که ایجاد کرد، تهش میخواست چی بشه؟
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

صیغه یکی از کثیف ترین تجارت های فحشا است که توسط ملایان محترم شرعی هم شده رسما این تجارت فحشا رو در انحصار خودشون گرفتن و تبلیغ هم می کنند عبادته

شما در صیغه یک مبلغی رو برای یک زمان مشخص به یک خانم پیشنهاد میدی بعد به عربی می گی قبلت؟
      خوب شما به یک زن خیابانی هم قرار بگذاری همین ها رو انجام میدی فقط فارسی میگی قبول می کنی؟

حالا فرقش رو هیچ مرجع تقلیدی هم نمی تونه جواب بده چون فرقی نداره/:.nono.:/
      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      منظورت از ملاها همین هایی نیستند که بیشترین طرفداری را از اونها میکنی !؟ هاشمی و خاتمی و روحانی !!!

یا همون شیخ فتنه که هر بلایی دلش میخواست سر همسران شهدا آورد !!!
      این دو تا پست محشرند

به اطلاعات دقیق کاربر مینوی دقت شود ... خیلی باحال بود. ایول ... اصلاً هم مو لا درزش نمیره که خودجوش داره عمل میکنه

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

همین قرارگاه خاتم درسته پالایشگاه ساز نیست ولی تو سدسازی و پل سازی تجربه خوبی داره

داشت یک آبگیر می ساخت تو ساحل خلیج فارس برای همین ایران ال ان جی فرایند پیشروی در اب دریا خیلی کند پیش میرفت چون کار سختیه این مدیر احمدی نژاد اونجا برگشت گفت چه کاریه خاک برداری زنگ میزنیم از طریق رییس جمهور به نیروی هوایی بیان بمباران کنند اونجا عمیق شه عین حقیقته باید خون گریه کرد
        خود بچه های قرارگاه هم مغزشون هنگ کرده بود
        در مورد ال ان جی میشه بفرمایید چه کارهایی صورت گرفته؟

چرا ما به سوختهای پاکی مثل گاز حالا چه سی ان جی و چه ال ان جی، سوئیچ نمیکنیم؟

گاز که خیلی خیلی بهتره از بنزین و مشکل آلودگی هم برطرف میشه و قیمتش هم که تقریباً یک سوم بنزینه؟

واقعاً چرا به گاز طبیعی بها داده نشده در بخش حمل و نقل ؟؟؟؟

نظر

• Inspired
          عضو فعال
          • May 2016
          • 494

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
          قسمتی ازسخنرانی دکتر احمد دشتمرد استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران در انجمن جامعه شناسی ایران»

اگر ما مي گوييم زماني كه پارس ها تمدن و دين داشتند، اعراب دختران خود را زنده به گور مي كردند،
          قطعا صد سال ديگر اعراب مي گويند زماني كه ما ميزبان جام جهاني بوديم ايراني ها دخترانشان را به استاديوم راه نمي دادند...!!!!
          گفتیم : اقتصاد

گفتند : باید اسلامی شود.
          گفتیم : فرهنگ
          گفتند : باید اسلامی شود.
          گفتیم : اخلاق
          گفتند : مگر اخلاق غیر اسلامی هم داریم؟!
          گفتیم : علوم انسانی
          گفتند : انسانی چیست؟ بگو اسلامی.
          گفتیم : روابط زن و مرد
          گفتند : ای بابا..! چه معنی دارد این روابط؟!
          گفتیم : وجدان
          گفتند : اسلام.
          گفتیم : ...........
          گفتند : اسلام... اسلام... گذشت و گذشت...
          چیزی نگفتیم، فقط رفتیم مغازه مرغ بخریم، دیدیم نمی توانیم،
          گفتند : چه ربطی دارد به اسلام..؟!
          رفتیم روزنامه خریدیم و مشغول خواندن خبرهای رانت خواری و اختلاس بودیم که به ناگاه آمدند و روزنامه را از دستمان گرفتند و گفتند : به اسلام چه مربوط..؟!
          نگاهی به دور و برمان انداختیم، روان های پریشان دیدیم و مردهای چشم چران،
          گفتند : اینها تهاجم فرهنگی ست؛
          و ما از خودمان پرسیدیم : پس این تهاجم فرهنگی کنندگان چرا خودشان اینقدر چشم چران نیستند؟!
          خواستیم ویزای عربستان بگیریم، برویم آنجا از خود خدا بپرسیم، گفتند : عربستان ضد اسلامی، دیگر به ما اسلامی ها ویزا نمی دهد!
          خلاصه کمی سرمان گیج رفت و یک لحظه فکر کردیم دچار هپروت اسلامی شده ایم، دوباره به خود آمدیم و دیوان حافظ را گشودیم دیدیم گفته:
          « گر مسلمانی از این است که حافظ دارد/
          وای اگر از پس امروز بود فردايي »
          .
          .
          اگر بدانید کرایه هرالاغ درامامزاده داوود ساعتی 20 هزار تومان،

وحق التدریس یک استادیاردانشگاه ساعتی 10 هزار تومان،

ویارانه هر ایرانی در یک ماه برابر کرایه 2 ساعت یک الاغ است..! خودتان پیدا کنید که الاغ واقعی کیست..؟
          كمي بيانديشيم:
          ١- يك رئيس جمهور (آمريكا) به وزير امور خارجه كشورمان احترام گذاشته و با او دست داده است
          ٢- يك وزير امورخارجه (عربستان) با بي شرمي به رئيس جمهوري كشورمان اهانت كرده است.
          عده اي اين دومي را ول كرده اند و به اولي معترضند..؟
          مسخ و حماقت حد و مرز ندارد ...!!!???
          فستیوال آبجوخوری در آلمان هفت میلیون مست بودن هیچکی زیر دست وپا له نشد..!
          در جمهوري اسلامي با اوباما نميشه دست داد اما مادر چاوز رو ميشه بغل كرد. نمي دونم چرا گفتم مادر چاوز، هوس قهوه كردم..؟
          ﻧﮕﺎﻫﯽ ﻣﺨﺘﺼﺮ ﺑﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﻋﺮﺍﺏ
          ۱ - ﺑﺮﯾﺪﻥ ﺳﺮ ﺣﺴﯿﻦ ﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ ﻧﺰﺩ
          ﻋﺒﯿﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﯾﺎﺩ
          ۲ - ﺳﭙﺲ ﺑﺮﯾﺪﻥ ﺳﺮ ﻋﺒﯿﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ
          ﻧﺰﺩ ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺛﻘﻔﯽ
          ۳ - ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺳﺮ ﻣﺨﺘﺎﺭ ﺛﻘﻔﯽ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ ﻧﺰﺩ
          ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﺑﯿﺮ
          ۴ - ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺳﺮ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺯﺑﯿﺮ ﻭ ﺑﺮﺩﻥ ﺁﻥ
          ﻧﺰﺩ ﻋﺒﺪﺍﻟﻤﻠﮏ ﻣﺮﻭﺍﻥ
          ﺗﻮﺿﯿﺢ : ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﻪ " ﺭﮊﯾﻢ ﺻﻬﯿﻮﻧﯿﺴﺘﯽ ﻭﺟﻮﺩ
          ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ " ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ
          ﻭ ﻧﻪ " ﺩﺍﻋﺶ !..

آیا میدانید در حال حاضر کم ارزش ترین پول دنیا را کدام کشور دارد ؟

کشوری که دومین منابع گاز و نفت جهان را دارد.
          کشوری که یک ششم از ذخایر سنگهای قیمتی جهان را دارد.
          کشوری که بهترین فرش جهان را دارد.
          کشوری که بهترین خاویار جهان را صادر میکند.
          کشوری که بهترین پسته جهان را دارد.
          کشوری که یکی از بهترین تولید کنندگان زعفران است.
          کشوری که ۱۰ درصد از آثار باستانی و تاریخی ثبت شده در یونسکو را دارد.

کشوری که تنوع طبیعی بی نظیرش باعث شده با یکساعت پرواز از مناطق سرد با 20 درجه زیر صفر (شرایط اسکی روی برف) به مناطق گرم با دمای 35 درجه (شرایط اسکی روی آب) دسترسی داشته باشد.

کشوری که درآمد زیادی از اماکن دینی دارد.
          کشوری که یکی از مرغوبترین برنج های جهان دارد.
          کشوری که یکی از بهترین چای های دنیا را دارد.
          کشوری که به دلیل تنوع ذخایر معدنی به بهشت معدن شناسان مشهور است.
          و مهمتر از تمام اینها... همان کشوری که سالانه 150 تا 180 هزار نفر تحصیلکرده از آن به خارج فرار میکنند
          این کشور صاحب کم ارزش ترین پول دنیا است ! چه کشور آشنایی
          صرفاً جهت تذکار

گذشته ها گذشته، اما چه جوری؟

راستی از جناب رنانی هم باید پرسید، چنین مکانی رو چطور میشه سوزوند؟ عاقلانه هم هست؟
          آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/12, 11:54.

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

Click image for larger version

Name:	ht.png
Views:	1
Size:	134.5 KB
ID:	1511508

نتیجه نظر سنجی ها درباره انتخابات 2016 آمریکا تا کنون

42% هیلاری
            40% ترامپ

بر اساس نظر سنجی نیویورک تایمز

Click image for larger version

Name:	0d13ea47-1ea3-4565-a33d-536174204a0e_400.jpg
Views:	1
Size:	13.8 KB
ID:	1511509

44% هیلاری
            38% ترامپ

بر اساس نظر سنجی میانگین ملی

نظر سنجی هافینگتون پست

Clinton 44.8%

Trump 40.1%

Undecided 9.9%

Other 5.2%
            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/12, 12:06.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در پی ادامه اعتصاب غذای نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی در اعتراض به عدم امکان مکالمه تلفنی با فرزندانش، عذرا بازرگان مادر نرگس محمدی در نامه‌ای از حسن روحانی خواست که وضعیت دخترش را پیگیری کند.

عذرا بازرگان، در بخشی از نامه آورده: "آقای روحانی! در این سرزمین مادر بودن جرم بزرگی است. چرا که دخترم در اعتراض به انکار مادرانگی خود و هم‌بندانش حتی از غذا خوردن هم دست کشیده است. کدام قانون و کدام شرع و دین اجازه می‌دهد در سرزمینی زنان و مادران را به زندان افکنند و از شنیدن صدای فرزندانشان محروم کنند؟"

خانم بازرگان با تأکید بر اینکه بیش از دو هفته از اعتصاب غذای خانم محمدی می گذرد، در این نامه نوشت: "از شما می‌خواهم به عنوان رئیس جمهور این کشور که پاسدار قانون و اخلاق و بالطبع دین در این کشور هستید، پی‌گیر برآورده شدن در خواست دختر من شوید تا اعتصاب غذایش را پایان دهد. من به‌عنوان یک شهروند ایرانی و یک مادر از شما توقع دارم تا به این مسئله رسیدگی فرمایید تا مبادا جان فرزند عزیز من بیش از این در معرض خطر قرار گیرد."

@bbcpersian

مملکتی که رحیمی دزد از زندان میره مرخصی بلند مدت یک فعال مدنی ساده 16 سال زندانی میشه و حق دیدن که هیچ حق مکالمه تلفنی با فرزندش رو نداره
              اون یارویی که که خودشو سرور مسلمین جهان میدونه این قدر شرف نداره که دو کودک خردسال رو هم با این روش شکنجه می کنه
              آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2016/07/12, 15:46.

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

در پی ادامه اعتصاب غذای نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی در اعتراض به عدم امکان مکالمه تلفنی با فرزندانش، عذرا بازرگان مادر نرگس محمدی در نامه‌ای از حسن روحانی خواست که وضعیت دخترش را پیگیری کند.

عذرا بازرگان، در بخشی از نامه آورده: "آقای روحانی! در این سرزمین مادر بودن جرم بزرگی است. چرا که دخترم در اعتراض به انکار مادرانگی خود و هم‌بندانش حتی از غذا خوردن هم دست کشیده است. کدام قانون و کدام شرع و دین اجازه می‌دهد در سرزمینی زنان و مادران را به زندان افکنند و از شنیدن صدای فرزندانشان محروم کنند؟"

خانم بازرگان با تأکید بر اینکه بیش از دو هفته از اعتصاب غذای خانم محمدی می گذرد، در این نامه نوشت: "از شما می‌خواهم به عنوان رئیس جمهور این کشور که پاسدار قانون و اخلاق و بالطبع دین در این کشور هستید، پی‌گیر برآورده شدن در خواست دختر من شوید تا اعتصاب غذایش را پایان دهد. من به‌عنوان یک شهروند ایرانی و یک مادر از شما توقع دارم تا به این مسئله رسیدگی فرمایید تا مبادا جان فرزند عزیز من بیش از این در معرض خطر قرار گیرد."

@bbcpersian

مملکتی که رحیمی دزد از زندان میره مرخصی بلند مدت یک فعال مدنی ساده 16 سال زندانی میشه و حق دیدن که هیچ حق مکالمه تلفنی با فرزندش رو نداره
                اون یارویی که که خودشو سرور مسلمین جهان میدونه این قدر شرف نداره که دو کودک خردسال رو هم با این روش شکنجه می کنه
                جناب Rudel سلام

تقریباً 200 صفحه ی اخیر این تاپیک رو یک مرور سریع کردم و نکات جالبی دستگیرم شد. دستتون درد نکنه و خسته نباشید

اما از منظر هوش اجتماعی و به تبعش سیاسی، متاسفانه خود شما دچار یک نوع سو تفاهم هستید. نمونه اش همین پستی که ریکوت کرده ام درباره ی نرگس محمدی که بنوعی شاید مضمون همدردی باهاش داشته اید (بخاطر نقل خبر)

پست های زیادی آماده کرده بودم که از شما نظرخواهی کنم و جزئیات بیشتری رو کنکاش کنم، اما تقابل شما با کاربر مینوی برام جای تردید گذاشت که آیا با کسی که تمایزی بین مسائیل ایدئولوژیک و استراتژیک قائل نمیشه اکثر اوقات، چگونه میشه به بینش درست رسید؟!

وقتی ما دیدگاه های سیاسیمون آلوده به مسائل حق طلبانه (ایدئولوژیک) میشه، آیا قضاوت صحیحی میشه انتظار داشت از روند اوضاع؟ یعنی قادر خواهیم بود سیر منطقی اتفاقات رو پیگیری کنیم؟

مثلا نظر من رو درباره خبر فوق بخونید، خیلی ساده و بدون احساس میگم، هر که خربزه خورد، پای لرزش هم نشیند. این یک نظر شخصی است و ایدئولوژیک. اما وقتی از دیدگاه کلان تری به مسئله نگاه بشه، به این نکته میرسیم که راه پیروزی بر شمشیر، دادن خون نیست!

و دقیقاً به همین خاطر از شما پرسیدم که، برجام حاصل یک برنامه ریزی قبلی بوده (با توجه به سیر اتمی شدن ایران و به قول خودتون بازی خوردن ایرانی ها در مورد عبدالقدیر خان) یا یک کشاکش تمام عیار در صحنه سیاسی و ناشی از حق گویی و حق طلبی یک ملت بر سر حقوق حقه، من جمله دسترسی به انرژی صلح آمیز هسته ای؟

مثلا از شما پرسیدم، آیا واقعاً سیاستمداران ما رو احمق فرض میکنید، در حالیکه خودتون به نکته ای از دوران محمود اشاره کردید که نشان از دقت وافر یک تحلیل گر سیاسی است. مسئله انحلال سازمان برنامه بودجه!
                نوشته اصلی توسط Rudel
                میگن مدیر مالی داعش کشته‌شده فک کن، داعش مدیر مالی داره؛ بعد احمدی‌نژاد، سازمان برنامه و بودجه مملکت ۷۰ میلیونیُ تعطیل کرد.

و بعد شاهد این هستم که فردی با این دقت بالای تشخیصی، یکسال و اندی داره با یک احمدی نژادی، کل کل میکنه!

و این از نظر من تناقض بزرگ و سنگینی است! بعبارتی، حاکی از غلبه ی قلیان احساسات بر تصمیم گیری های منطقی است که ناشی از دیدگاه های ایدئولوژیکه! مثل نگاه به آزادی، بدون در نظر گرفتن سایر عواقب، منجمله امنیت! و فتوی صادر کردن عام، بدون در نظر گرفتن موارد خاص!

به هر جهت، قصدم از ابراز اینها این بود که بگم، بحث فعالیت سیاسی با تحلیل سیاسی متفاوته و نبض سیاست یعنی اینکه تمامی خبرها و اتفاقات از زیر انگشتان و چشمان شما رد بشه و با توجه به ضربانش، تشخیص بدی که بیمار چه حال و روزی داره، تا حدی حدس بزنی برای چی به این حال و روز افتاده و با گرفتن شرح حال، چه اتفاقی برای بیمار خواهد افتاد و حال چه توصیه ای باید بهش کرد تا بعنوان یک کارشناس، دچار مشکلات حادتر نشه، نه اینکه بیمار آدم خوبیه یا بدیه و باید براش دلسوزی کرد!

از خوندن 200 صفحه ی اخیر تاپیک واقعاً لذت بردم، اما سیرش طوری بود که ترجیح میدم سکوت کنم و ناظر باشم و به اخبار روز بپردازم

موفق باشید

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

برنی سندرز حمایت رسمی خودش رو از هیلاری اعلام کرد

پیشتر هم اوباما گفته بود که از هیلاری صالحتر برای پست ریاست جمهوری نمی بینم

هر دو اینها، به نوعی، نماینده اقلیتی مظلوم در دنیا هستند، یعنی سیاهپوستان و یهودیان، پس طرفداران پارادوکسیکال زیادی رو بخودشون جذب خواهند کرد، حمایت همیشگی و دلسوزانه از مظلومین و ضعفا (فمنیست ها)

به اینها اضافه کنید که انگلیس هم اوضاعش بهم ریخت و افتضاحی تاریخی رو رقم زد، یعنی نفی انسانیت و گرفتن حالت تدافعی درون مرزی و الان هم یک زن زمام امور رو بدست گرفته، یعنی جنسیتی کلاسیک مصالحه گر (نه همیشه البته، بلکه بصورت جنرال)

ترامپ هم که داره تبلیغات نژاد پرستانه میکنه و تقریباً تمامی مشاهیر و سلبریتی ها ازش اعلام برائت کرده اند و نفرت خودشون رو ابراز داشته اند. برخی حتی گفته اند اگر ترامپ برنده بشه، خاک آمریکا رو ترک خواهند کرد!

با این پیش فرض ها، آیا کسی شکی داره که حق بر باطل اینجا پیروز نشه؟

تا اینجای کار هم 45 به 40 هیلاری تو نظر سنجی ها جلوست و رای های خاموش هم 15 درصده که 10 درصدشون هنوز تصمیم نگرفته اند چی کار میخوان بکنند و 5 درصد هم شاید برای اعتراض هم شده، بخوان به نماینده مستقلی اگر شرکت کنه، رای بدن!

حالا کی برنده میشه؟ جمهوری خواه کلاسیک جنگ طلب یا دموکراتهای کلاسیک صلح جو؟ یعنی دنیا هوس یک جنگ جهانی دیگه کرده و 70 سال گذشته رو به بوته فراموشی سپرده؟

نظر

• B A R A N
                    عضو فعال
                    • Mar 2015
                    • 677

در اصل توسط Rudel پست شده است
                    در مقصر بودن اسلام لحظه ای تردید نکنید انسانها به خودی خود لوح های نانوشته ای هستند که فرهنگ و دین و باورها اونها رو به این شکل در میاره

اسلام درش تبعیض و برده داری به صورت حکم شرعی است و هنوز هم برده داری در اسلام حلاله و حتی یک مرجع تقلید یا مفتی پیدا نمی کنید که بگه برده داری ممنوعه
                    با سلام جناب Rudel
                    علم ژنتیک به خصوص امروزه میگه که بسیاری از صفات فنوتیپی(ظاهری) و رفتاری انسان محصوله ژنوتیپشه(یعنی ژنومی که از پدر و مادر و پدربزرگ و ...به اون به ارث رسیده)حتی صفاتی مثله عصبانیت و وسواس و ترس و استرس داشتن و...
                    بنابراین انسان تازه متولد شده یک لوح سفید نیست ولی محیط(آب و هوا-جامعه-دین-و...) در بروز یا عدم بروز این صفات بسیار موثره

آلبر ماله -جلد 4
                    اسلام از این جهت که شریعتی سهل و آسان است از سایر ادیان متمایز شده و به سرعت انتشار یافته است.
                    از این گذشته طباع جنگاور و سلحشور بی اندازه به این مذهب راغب اند ،
                    زیرا به موجب احکام آن در دنیا یه خود غنیمت می دهند و در آخرت وعده ی بهشتی

اخیرا داعش ۳ هزار زن و کودک را که بعنوان غنیمت جنگی -از دشمن- گرفته به عنوان برده از طریق واتس آپ و تلگرام به مزایده گذاشته.
                    بوکو حرام هم که در آفریقا در این زمینه یعنی ربودن زنان و دختران و بعد فروش انها بعنوان برده ،ید طولایی داره
                    در جنگ ایران و عراق هم که،عراقی ها بعد از ورود به خاک ایران، زنان ایرانی را به عنوان غنیمت و اشیاء می دانستند و متاسفانه هر کاری که می خواستند با انها می کردند
                    و...

.

.

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post

دوستان...هرم بالا ..هرم اگاهی (consciousness pyramid)است..در این هرم سطح اگاهی افراد نشان داده شده است...کسایی که سطح اگاهیشون فقط در حد نیازهای فیزیولوژیکی خلاصه میشه(پایین ترین طبقه هرم)...مثل خوردن و اشامیدن و نیازهای جنسی....و یا کسایی که مسایل دیگری را نیز در حیطه اگاهی خود دارند...وقتی فردی مدام از گران شدن قیمت ها و ارزان بودن قیمت ها در ادوار گذشته و یا سطح رفاه و از این قسم مطالب صحبت به میان میاره اصلا در ان حد اگاهی نیست که بشود با ان بحث کرد ...چون حتی در حد ابتدایی بویی از مسایلی مثل فرهنگ و ادب و یا احترام متقابل به همنوع و یا حتی ازادی بیان نبرده...هیچگاه در قضاوتهاش اینها براش اهمیتی نداره...البته من نمیگم رفاه چیز بدی است...اصلا...اتفاقا باید رفاه اقتصادی باشد تا زمینه ای برای رشد و تعالی به طبقات بالای هرم فراهم شود
                      نتیجه بگیریم وقت صرف اگاه کردن کسی که اصلا در حیطه اگاهی نیست نکنیم... سطح نیاز این افراد صرفا فیزیولوژیکی است و انتطاری از انها نمیرود...
                      عذر میخوام از دوستان خوبم که در این تاپیک مطلب غیر سیاسی زدم.
                      جناب باران سلام

به نظرم شما در این زمینه صاحب نظر باشید

فرصت کردم دارم یه مرور مختصر دیگه به پست های اخیر خودم میکنم، دیدم توضیحی که دوستمون داده اند قدری ثقیل و نامعقول و نامربوط به نظر میاد و داستان چیز دیگری است

یه سرچ مختصری کردم و داستان رو متفاوت دیدم

شما نظری در این باره دارید؟ بیشتر میخواد ارتباط لایه های ذهن (فیدبک گیری ها) رو توضیح بده تا آگاهی و شعور افراد رو! البته دارم مطالعاتم رو دنبال میکنم ولی دست به نقد گفتم از شما هم کمک بگیرم

مرسی
                      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/12, 23:19.

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

هنوز جامعه ما به درک مسايل ابتدایی هم نرسیده که یک زندانی به صرف اعتقادش حقوق انسانی اش قطع نمیشه
                        متاسفانه اکثر ماها درک صحیحی از نیازها و اصول اولیه اجتماعی نداریم
                        این که ایرانی ها اکثرا مسائل پیش پا افتاده رو نمی فهمند و براش دلسوزی نمی کنند ولی در ابعاد کلان صاحب ایده های محیر العقول کارشناسی هستند نشون میده هنوز خیلی کار داریم
                        جوامع پیشرفته از همون نیازهای اولیه شروع کردن به این درجه از شعور رسیدن ما هنوز این مسیر رو طی نکردیم

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

گر به دولت برسی مست نگردی مردی
                          گر به ذلت برسی پست نگردی مردی
                          اهل عالم همه بازیچه دست هوسند
                          گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

بدرالدین جاجرمی

جایی هم از سیستمی نام نبرده، فقط گفته دست از هوسبازی بردار، حله! این هوس، هر چیزی میتونه باشه!
                          از این
                          ابتدایی تر دیگه نمیتونست شاعر ایده اش رو بیان کنه

هنوز جامعه ما به درک مسايل ابتدایی هم نرسیده که یک زندانی به صرف اعتقادش حقوق انسانی اش قطع نمیشه
                          متاسفانه اکثر ماها درک صحیحی از نیازها و اصول اولیه اجتماعی نداریم
                          این که ایرانی ها اکثرا مسائل پیش پا افتاده رو نمی فهمند و براش دلسوزی نمی کنند ولی در ابعاد کلان صاحب ایده های محیر العقول کارشناسی هستند نشون میده هنوز خیلی کار داریم
                          جوامع پیشرفته از همون نیازهای اولیه شروع کردن به این درجه از شعور رسیدن ما هنوز این مسیر رو طی نکردیم
                          در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                          با سلام جناب Rudel
                          علم ژنتیک به خصوص امروزه میگه که بسیاری از صفات فنوتیپی(ظاهری) و رفتاری انسان محصوله ژنوتیپشه(یعنی ژنومی که از پدر و مادر و پدربزرگ و ...به اون به ارث رسیده)حتی صفاتی مثله عصبانیت و وسواس و ترس و استرس داشتن و...
                          بنابراین انسان تازه متولد شده یک لوح سفید نیست ولی محیط(آب و هوا-جامعه-دین-و...) در بروز یا عدم بروز این صفات بسیار موثره

آلبر ماله -جلد 4
                          اسلام از این جهت که شریعتی سهل و آسان است از سایر ادیان متمایز شده و به سرعت انتشار یافته است.
                          از این گذشته طباع جنگاور و سلحشور بی اندازه به این مذهب راغب اند ،
                          زیرا به موجب احکام آن در دنیا یه خود غنیمت می دهند و در آخرت وعده ی بهشتی

اخیرا داعش ۳ هزار زن و کودک را که بعنوان غنیمت جنگی -از دشمن- گرفته به عنوان برده از طریق واتس آپ و تلگرام به مزایده گذاشته.
                          بوکو حرام هم که در آفریقا در این زمینه یعنی ربودن زنان و دختران و بعد فروش انها بعنوان برده ،ید طولایی داره
                          در جنگ ایران و عراق هم که،عراقی ها بعد از ورود به خاک ایران، زنان ایرانی را به عنوان غنیمت و اشیاء می دانستند و متاسفانه هر کاری که می خواستند با انها می کردند
                          و...

.
                          آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/13, 00:16.

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                            گر به دولت برسی مست نگردی مردی
                            گر به ذلت برسی پست نگردی مردی
                            اهل عالم همه بازیچه دست هوسند
                            گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

بدرالدین جاجرمی

جایی هم از سیستمی نام نبرده، فقط گفته دست از هوسبازی بردار، حله! این هوس، هر چیزی میتونه باشه!
                            از این
                            ابتدایی تر دیگه نمیتونست شاعر ایده اش رو بیان کنه

سلام
                            شما که به دنبال بحث آزاد هستید و تاریخچه نوشتاری افراد رو مرور می کنید قصدتون چیست؟
                            ارائه یک ساختار و سازمان برای بحث های سیاسی؟
                            اینجا سیاست بازی در بورس شاید بیشتر مطرح باشد تا سیاست صرف
                            البته دوستان ممکنه فراتر از اینها بروند ولی فکر نمیکنم قصد و غرضی در کار باشد
                            ولی شما از زمانی که ثبت نام کردید به دنبال هدف خاصی هستید
                            اگر اشتباه میکنم بگید

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

دقیقا موافقم معینی
                              ما اینجا کارمون بورس هست و اگر گریزی به سیاست می زنیم به عنوان یک مولفه مهم در پیش بینی آینده مملکت و تاثیر اون در سرمایه گزاری مون هست

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

سلام
                                شما که به دنبال بحث آزاد هستید و تاریخچه نوشتاری افراد رو مرور می کنید قصدتون چیست؟
                                ارائه یک ساختار و سازمان برای بحث های سیاسی؟
                                اینجا سیاست بازی در بورس شاید بیشتر مطرح باشد تا سیاست صرف
                                البته دوستان ممکنه فراتر از اینها بروند ولی فکر نمیکنم قصد و غرضی در کار باشد
                                ولی شما از زمانی که ثبت نام کردید به دنبال هدف خاصی هستید
                                اگر اشتباه میکنم بگید
                                دقیقا موافقم معینی
                                ما اینجا کارمون بورس هست و اگر گریزی به سیاست می زنیم به عنوان یک مولفه مهم در پیش بینی آینده مملکت و تاثیر اون در سرمایه گزاری مون هست
                                سلام

ای کاش اینگونه نمی تاختید

من با تاپیک جناب سامان آشنا شدم و از طریق تالار بورس، گذرم به این تالار افتاد

نزدیک 3 ساله که تو بورس وارد شده ام و راهکارهای متفاوتی رو بکار بسته ام و هنوز به راه حل جامعی برای معاملاتم نرسیده ام

در این میان اما، مهمترین فاکتور رو تو موفقیت، اشراف به مسایل سیاسی دریافتم، برای همین، وزن سیاست رو در اقتصاد و زندگی، بسیار بسیار وزین میدونم و قابل مداقه و وقت گذاری برای فراگیری بهتر

برای همین تاپیک *سامان* رو زیر و رو کردم، یهو دیدم مسیر ایشون هم از حسابکشی، رسید به رانت گرایی و اخبار و خب، تو همون تاپیک نظرم رو نوشتم

بعد دقت کردم که تاپیک نبض سیاست، وقتی قابل مشاهده است که وارد میشی و جالبتر اون که، یک باگ سیستمی، اجازه میداد که توش پست بزنم، در حالیکه تو تاپیک عمومی این اجازه رو نمیداد. با کنجکاوی رفتم مطالب تاپیک رو بررسی کردم، جذب برخی پست ها شدم و برام بسیار جالب بود نظرات دوستان

الان هم به سرعت نزدیک 200 صفحه ی تاپیک رو مرور کردم و سئوالاتی برام پیش آمد

حالا شما بفرمایید، خود شما تو زندگی هدف خاصی ندارید؟ معلومه همه دنبال هدف خاصی هستند.

اولش هم گفتم، من سواد سیاسی ندارم (اطلاعاتم خیلی کمه)، اما سواد تحلیلی در حد وسع و شعور خودم دارم و بیشتر دنبال تناقضات توی صورت مسئله میگردم تا به کنه ماجرا پی ببرم!

سئوالاتی که پرسیده ام، دقیقاً تو همین راستا بود، اما خب، بسیاری از سئوالاتم رو در خلال مرور اجمالی تاپیک، پاسخ گرفتم و نیازی به گرفتن وقت دیگران ندیدم.

الان هم دعوایی نیست، سئوالاتی پرسیده ام در خلال 20-30 تا پست اخیرم که هر کی دوست داشت بنده رو روشن کنه و هر کی هم تمایل نداشت، بیخیال بشه!

اما من علائقم اینهاست اگه دوست دارید بدونید. روانشناسی، تاریخ، لاجیک و زبان شناسی. سیاست هم زیر شاخه ی علوم انسانی است و اهمیتش بر هیچ کس پوشیده نیست. اقتصاد همچنین و برای موفقیت در بورس، باید تا حد امکان فرا گرفت. پس بنده یک طلبه هستم برای یافتن حقایق! همین

حالا شما به بنده شک دارید، خب حق دارید، تازه واردم و ناآشنا به ساز و کار این تالار، اما ناآشنا به ساز و کار این دنیا نیستم!

جالبه بدونید بنده با اکثر نظرات جناب Rudel هم موافق هستم، فقط نظراتم با ایشون، هم پوشانی کامل نداره. مثلا ایشون به نظر من داره سیاست رو با پرفکشنیسم، مخلوط میکنه، در حالیکه نبض سیاست به زعم من یعنی درک واقعیت و نه قضاوت حقیقت!

پس انشالله عینک بد بینی و تردید رو بردارید و به قضایا از زاویه ی دیگری نگاه کنید

در ضمن، به شدت اهل چالش و بحث هستم، در عین حال، منطق گرا و قابل مجاب شدن، فقط به سادگی نمیشه ذهن کنجکاو بنده رو خر کرد و مجاب. دلیلشم واضح، اطلاعات کمی دارم درباره مسایل سیاسی، و تو سیاست هم به کسی نمیشه اعتماد کرد، پس باید با کندی رفت جلو تا حقایق بر شما روشن بشه، زیرا اعتماد، فرزند زمانه!!! (و البته تجربه، که میانبری است بر اعتماد پذیری سریعتر، که البته، تجربه هم بر میگرده به مرور گذشته و خواندن تاریخ)

ارادتمند
                                Inspired

نظر

در حال کار...
                                X