نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

پاسخ : نبض سیاست

روسیه: نشست کمیسیون مشترک برجام سه‌شنبه آینده در وین برگزار می‌شود

مقامات روسیه می‌گویند که نشست بعدی کمیسیون مشترک توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی، موسوم به برجام، روز سه‌شنبه ۲۹ تیر در شهر وین برگزار می‌شود.

خبرگزاری روسی ایتارتاس، روز پنج‌شنبه، ۲۴ تیر، اظهارات ولادیمیر ورونکوف، نماینده دائم روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در این باره را بازتاب داده است که می‌گوید در این نشست مسئله ذخیره مازاد اورانیوم غنی‌شده ایران و آب سنگین به بحث و مذاکره گذاشته می‌شود.

گزارش پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که اوایل خرداد ماه منتشر شد عنوان می‌کرد که ایران به تعهدات خود در برجام پایبند بوده. این گزارش می‌گفت که ایران حدود ۴۸ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده خود را رقیق یا تبدیل به سوخت کرده است.

با این حال نماینده روسیه در این آژانس می‌گوید که هنوز مسئله مازاد اورانیوم غنی‌شده ایران کامل حل نشده است. طبق برجام، ایران باید ذخیره اورانیوم غنی‌شده خود را زیر ۳۰۰ کیلوگرم نگه دارد. اما از سخنان ولادیمیر ورونکوف چنین برمی‌آید که هنوز ذخایر ایران بیشتر از حد مجاز است.
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

The 8 Different Kinds of Intelligence

If you think your IQ reveals the extent of your mental capabilities, you're selling yourself short, says this Harvard psychologist

ااگه فکر میکنی IQ شما، قابلیت های ذهنی شما رو نشون میده، باید بگم که خودتون رو ارزون فروخته اید .... اینو اسپرغم نمیگه، یک روانشناس دانشگاه هاروارد میگه
      How smart are you
      شما چقدر با هوشید؟
      Your answer to that question probably depends pretty heavily on your grades in school or, if you've ever taken one, the results of an IQ test. But are those a fair basis to assess a person's mental capabilities
      شاید فکر کنید نمرات درسی و دانشگاهی جواب قاطع و قانع کننده ای باشه، اما اینها معیار مناسبی برای تخمین قابلیت های فردی و ذهنی نیست!

بقیه اش تو این لینک

تیتر وار

1- هوش منطقی (ریاضی)
      2- هوش زبانی
      3- هوش موسیقایی
      4- هوش فضایی (درک محیط پیرامون، ابعاد و فاصله ها)
      5- هوش جنبشی (ورزش و نیروهای بدنی)
      6- هوش بین انسانی و ارتباطی
      7- هوش فردی (خود شناسی)
      8- هوش طبیعت شناسی (درک ارتباط بین موجودات در طبیعت)

اینها نظرات خلاصه وار این روانشناس دانشگاه هاروارده

برخی حتی معتقدند هوش به 11 نوع هم میشه تقسیم بندی کرد

مثلا هوش موسیقایی، میتونه بره تو زیر شاخه ی هوش هنری و همونطور که هوش فضایی داریم و یک مهندس معمار یا نقاش یا مجسمه ساز رو متفاوت از دیگران میکنه، هوش های تجسمی (خیالپردازانه، یه چیزی تو مایه های دالّی و پیکاسو) رو میشه بهش اضافه کرد. یا هوش روحانی و معنوی از زیر شاخه های هوش فردی، مثل حس ششم و الخ
      آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/15, 11:48.

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

خوشحالی پسرعموهای شیعه داعش از کشتار بی گناهان توسط تروریست های مسلمان در فرانسه

کامنت ها سطح شعور پایین و خطرناک رو اثبات می کنه

نظر

• Francis
          عضو فعال
          • Jan 2016
          • 328

دوست عزیز Inspired

این تاپیک برای این درست شد که بحثهای بورسی بچه ها میکشید به دعواهای سیاسی. اینجا کسی نمیخواد به پشت پرده مسایل سیاسی اشراف پیدا کنه. کسی نمیخواد به جنگ آقا غوله بره. اگر هم بخواد بره قرار نیست بشینه باهاش استدلال کنه.

اگر صفحات این تاپیک شده سطل آشغال آتیش زدن، عموم دوستان علاقه ای به پرداختن به این موضوعات ندارن و فقط یک نفر هست که همه رو فریب خورده میدونه و از این اصطلاح استفاده میکنه و شما هم دومیش هستی؛ طبیعتاً وقتی یه حرف مفتی رو میان مطرح میکنن دیگران واکنش نشون میدن.

بزنم به تخته شما با 44 سال سن خیلی فرصت داری برای گشتن و مطلب پیدا کردن و انعکاسش اینجا. ایشالا اگه یک مقدار از روشنگری تو این تاپیک بی هدف کم کنی و بیشتر به مطالعه اهمیت بدی میتونی طی یه هفته بجای دو صفحه صد صفحه بخونی و زودتر به پشت پرده ها پی ببری.

نظر

• Inspired
            عضو فعال
            • May 2016
            • 494

در اصل توسط مدیر نظارت پست شده است View Post
            درود

کاربران گرامی،

تقاضا میشود اخبار رسمی پیرامون اوضاع سیاسی کشور و جهان را در این تاپیک درج فرمایید.

ضمنأ یادآور میشود علی رغم اهتمام مدیریت انجمن بورسی نسبت به بازتاب تمامی دیدگاهها، درج نظراتی که حاوی توهین، تهمت و اسائه ادب به اشخاص حقیقی و حقوقی باشند و یا هدفشان اخلال در وحدت ملی و ايجاد اختلاف مابين اقشار جامعه و سیاه نمایی های مغرضانه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران باشد میسر نمی باشد.

با سپاس ..
            صرفاً جهت یاد آوریِ اهدافِ تاسیسِ این تاپیک

و وقتی CRITERIA ها پر شد، مجبوری واکنش نشون بدی

چند تا هینت دادم، تا دوستان متوجه بشن دارند زور الکی میزنن، اما خب، هم متهم شدم به بیسوادی، هم به شعور سیاسی و اجتماعیم بی احترامی شد، هم بهم گفتی جوونِ بیکار، در حالیکه 10 سال از لحاظ سنی از شما گوینده ای که دیگران رو به دایی جان ناپلئون بودم متهم میکنه مدام، مسن تر هستم - هر چند سن و سال، شعور نمیاره - و دست آخر هم رو آوردند به هتاکی و وصل کردن من به نوکری رژیمی فاسد، البته به زعم فضلای دانشی که معترف هم هستند که سیاستمدار نیستند

من نمیدونم اسم این همه سوتی رو میشه گذاشت بصیرت یا ...

ولی فقط یک چیز رو خوب روش تعمق کنید

اسم یک جانی و متجاوز جنگ جهانی دوم رو که خون خیلی ها به گردنشه، رو خودمون میذاریم، با خودمون این ور اون ور میکنیم که از یاد نره، بعد یه سوتی وحشتاک میدیم و میگوییم، خانم محمدی کیه؟

خانم محمدی همونیه که سنگش رو به سینه میزنیم (عین علی اصغر) و به من بخاطرش گفته شد بیشعور سیاسی و بی تفاوت احساسی... اما در کمتر از یک روز، اسم موکل (تسخیری) فراموش شد

اسم این خطاهای فاحش رو چی میذارید؟

اما من بهش میگم، وقتی بدیهیات رو نمی بینی، صحبت از شعور پایین دیگران کردن .....

من کارم با این همه پستی که علیه من زده شد و تمامش دروغ و توهم و افتراست و بی احترامی، تموم شد، برید با همون خانم مینوی سر سطل آشغال بحث کنید، که فکر کنم ایشون هم دیگه تمایلی به بحث نداره با شمایان، این مفاخران دانش و سیاست (که البته سیاستمدار نیستند، دوست هم ندارند از مسایل پشت پرده با خبر بشن، اما مدام دنبال شایعه و دروغ پراکنی و رانت هستند و بیکار هم نیستند)، که کل بندازه

گود بای اوری بادی

راستی، خانم مینوی کی بود؟

من تریلی، تریلی، سند ریختم اینجا، تازه میگن لیلی زن بود یا مرد

بنازم به این همه هوش و درایت

نظر

• Inspired
              عضو فعال
              • May 2016
              • 494

جناب فانوس

یک انسان بالغ سالم، عقل داره، انصاف داره، تخصص داره، مهربانه و به خاطر نفس نقص ذاتی پویایی دانش و تجربیات و تغییرات مربوطه، باید اهل مشورت هم باشه

شما در مورد هوش پرسیدید، بقدر کفایت توضیح داده شد، چون تازه دیروز متوجه شدم شما سنتون از من هم خیلی بیشتره و اینهایی که من نوشتم، جهت آموزش و تعلیم نیست، بلکه فقط صرفاً جهت یادآوری و مرور کردنه و کسی که دنبال هدفی میره، بایست اول مجهز به تمامی این خصیصه ها بشه، سپس گام بذاره به مسیر منتهی به شکست آقا غوله، یعنی کسب هدف

مسیر هدف هم اینجوری تعبیه شده، بعنوان یک نورم

1- هدف گذاری، که اکثراً بر این عقیده هستند که باید کشف استعداد بشی و به چیزی که بیشتر علاقه داری بپردازی، زیرا همه ی حرف، مشاغل و کلاً حوزه های علم، کمابیش مثل هم جذابند و در فرایند تشخیص هوش ها دریافتیم، کسی که فرضاً هوش کینتیک بالایی داره و تشخیص داده شده، چرا بره دنبال ریاضیات یا سیاست، خب میره فوتبالیست میشه و یا والیبال یا هر رشته ورزشی دیگه که باز باید ببینه بهش علاقه ای داره یا نه و البته این هم قطعی نیست، بلکه باید مشاوره تخصصی بگیره

2- مرحله بعدی، برنامه ریزیه برای هدف تعیین شده که از چه مسیرهایی بریم که باز بر میگرده به توانایی هامون، یعنی قوای ذهنی، جسمی، مالی، اجتماعی، قانون، مزایا، محیط و ...

3- حالا باید پاشنه ها رو ور کشید، آستین بالا زد و کار و تلاش رو چاشنی برنامه کرد، حرکت

4- مرحله دانش اندوزی و کسب تجربه، با توجه به شروع و حرکت در مسیر

5- مشورت، برای کوتاه کردن مسیر و صرفه جویی در هزینه ها که الان میرن بخاطرش دانشگاه، چون میانبریه برای رسیدن به هدف غایی، اگر چنین رشته ای موجود باشه البته، وگرنه باید مشاورین دیگه ای پیدا کنه، مثلاً رشته علوم سیاسی رو میتونه تو همین تاپیک های بورسی زیر نظر اساتید بنام و مشهوری چون .... بگذرونه

6- تو این مرحله فقط تلاش و پشت کاره که شما رو به شیب منتهی به فلات آرامش و ساحل امن میرسونه، پس صبر و شکیبایی باید

7- دست آخر، تبریک، شما به تخصص لازم رسیده اید که پشتش، 30-40 سال زحمت خوابیده، اما این خروجی، با رعایت تمامی این مقدمات و موخرات، ممکن و میسوره، عین غنی سازی اورانیوم، تا انرژی نهایی آزاد بشه

پس

1- دانستن (دانشجو شدن)
              2- بکار بستن (کار آموز شدن)
              3- تلاش (کسب تخصص)
              4- حل مشکلات (مهارت)
              5- خلق (هنرمندی)

به این میگن سلسه مراتب کسب مهارت

برای غول کشی هم، باید مثل جک غول کش رفتار کنی، یعنی تمامی CRITERIA هات پر بشه، تا بشی ELIGIBLE برای پیروزی

اما اگر ترازو نداشته باشی، هر چی تو کاسه ات بذارند، باید قبول کنی

به هر دیگی که می‌جوشد میاور کاسه و منشین
              که هر دیگی که می‌جوشد درون چیزی دگر دارد

یعنی شما واقعاً منتظری، خروجیش برای شما باشه؟

حالا شما نتونی بری سر دیگ (پشت پرده) چطور میخوای بفهمی جلوت کله پاچه ی گوسفند گذاشته اند، یا گوشت الاغ؟

نه واقعاً چی پیش خودمون فکر کرده ایم، طرف 30-40 ساله تو لایه لایه های سیاست، استخون خورد کرده، بعد ما میاییم کارنامه اش رو به چالش میکشیم و میگیم غلط کرده! جالبه تازه بهش داریم کولی هم میدیم، باز میگیم بیشعوره و بیسواد!

من نمیدانم، تو میدانی؟

به نظرت چیزی تکبر و غرور میتونه سد راه آگاهیمون باشه برای درک موضوعات

بزرگترین دشمن دانایی، جهل نیست، توهم دانشمند بودنه! (استیون هاوکینگ)

اثر دانینگ - کروگر هم یه مطالعه بکن، چون خیلی کردیت پیدا کرده، البته فعلاً

پس فعلاً
              آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/15, 14:45.

نظر

• fanos
                ستاره دار(1)
                • Jul 2013
                • 209

سلام
                اسیرغم اجازه بده بااین جمله خطابت کنم چون ندانم پس نیستم
                من همه مطالب شما ودوستان دیگر سعی میکنم به دقت مطالعه کنم تا به دانشم اضافه بشه بقول کاسبا دوقرون گیرومن بیاد یا در بحثی شرکت نمیکنم اگر هم شرکت کنم ازخودم مایه میزارم تحمل شنیدن همه صداها را هم دارم متسفانه عده ای کمی چون توان بحث ندارن ازطرف همه میخواد بحثی نشه چون باب میلش نیست سخن حکومتهاد دیکتاتور یا بامنی یابرمن دردلی کوتاه
                بحث هوشو که پیش کشیدم میخواستم هم فضا عوض بشه هم دیگران شرکت کنن اما نشد حتمن دلایل خواص خوشونو دارن من از روی تجربه شما از روی دانشت همدیگر درک میکنیم
                عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

فوری؛
                  وقوع کودتای بزرگ نظامی در ترکیه + ویدیو

نخستین تصاویر منتشر شده از این عملیات بزرگ ارتش ترکیه که هنوز ماهیت قطعی آن مشخص نیست، پرواز جنگنده‌های ترکیه را در ارتفاع پایین نشان می‌دهد که بیشتر برای کارکرد رعب آفرینی دارد.

کد خبر: ۶۰۶۲۲۵

تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۶ 15 July 2016

با استقرار گسترده نیروهای نظامی ترکیه در آنکارا پایتخت این کشور، مسدود ساختن تمامی خطوط ارتباطی به پایتخت ترکیه، کودتایی بزرگ در این کشور رقم خورد.

به گزارش «تابناک»؛ بر اساس تصاویری که تاکنون منتشر شده، علاوه بر سیل سربازان به پایتخت ترکیه، تانک‌ها نیز برخی مسیرهای اصلی آنکارا را مسدود کرده‌اند و یک کودتای بزرگ را رقم زده‌اند. ارتش همزمان با مسدود کردن همه راه‌های زمینی و هوایی دسترسی به پایتخت ترکیه، عملیات خلع سلاح بخشی از پلیس ترکیه را سرعت بخشیده است.

نخستین تصاویر منتشر شده از این عملیات بزرگ ارتش ترکیه که هنوز ماهیت قطعی آن مشخص نیست، پرواز جنگنده‌های ترکیه را در ارتفاع پایین نشان می‌دهد که بیشتر برای کارکرد رعب آفرینی دارد.

نخست وزیر ترکیه هم اکنون در گفت وگو با شبکه تلویزیونی ان تی وی از یک شبه کودتا در ترکیه از سوی برخی عوامل ارتش سخن گفت، مردم ترکیه را به آرامش دعوت کرد و این‌گونه اقدامات را علیه دموکراسی خواند. همزمان با این موضع‌گیری‌ها، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه از سوی نیروهای امنیتی این کشور به نقطه‌ای امن منتقل شده است.

مدخل پل «بوسپوروس» در استانبول، رسانه‌های بین‌المللی از شنیده شدن صدای تیراندازی خبر داده‌اند.

شبکه‌های اجتماعی که ظرفیت سازماندهی مقابله عمومی را در مقابل اقداماتی شبیه به کودتای نظامی را داشته، اکنون در ترکیه مسدود شده‌‍‌اند. گزارش‌هایی درباره قطع خطوط تلفن همراه در ترکیه حکایت دارد.

همچنین مسیر دستیابی به فرودگاه آنکارا مسدوده شده و برخی گزارش‌ها از تعطیلی فرودگاه حکایت دارد.

1:01- ارتش ترکیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد این کشور را به دست گرفته است.

1:02- برخی گزارش‌ها از شلیک هلیکوپتر های ارتش به ساختمان های امنیتی در آنکارا حکایت دارد.

1:05- تلویزیون ترکیه و فرودگاه استانبول سقوط کرد.

html5: Unsupported video

دانلود
                  آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2016/07/16, 00:48.

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

Valkyrie اگه این فیلم رو دیده باشید دقیقا داره تکرار میشه ولی در نه در مقابل هیتلر بلکه در مقابل اردوغان فاشیست

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

درود بی کران به دکتر رنانی که مثل روز پیش بینی کرده بود و داره اتفاق می فتنه خاورمیانه سرزمین سوخته

خیلی لذت بخشه آدم می بینه همچین نخبگانی هستند که وقایع رو تشخیص می دهند اون هم ده سال قبل از اتفاق افتادن

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

مردم ترکیه ریختن جلوی تانکها رو گرفتن و سربازها رو بازداشت کردن

تمامی احزاب مخالف دولت هم کودتا رو محکوم کردن

بعضی جوانها جلوی تانکها دراز کشیدن

جامعه ترکیه از این جهت یک بلوغی رو از خودش نشون میده که شاید حتی تا پنجاه سال دیگه در کشور ما ایجاد نشده باشه

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

به نظر میرسه این کودتا کار خود اردوغانه
                          اینطوری با خیلی ها میتونه تسویه حساب کنه
                          خیلی جاهارو میبنده
                          درست میشه شبیه ایران

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                            به نظر میرسه این کودتا کار خود اردوغانه
                            اینطوری با خیلی ها میتونه تسویه حساب کنه
                            خیلی جاهارو میبنده
                            درست میشه شبیه ایران
                            جناب معنی بسیار عزیز چرا ماها همیشه میگیم کار کار خودشونه؟

همین کودتا حداقل ده میلیارد دلار کم کم ضرر به اقتصاد ترکیه است

مجلس طرفدار اردوغان دیشب سه بار بمباران هوایی شده

42 افسر پلیس کشته شدند

کودتاچی مشاور فرمانده ارتش بوده که خود فرمانده ارتش رو هم گروگان گرفته بودن

اردوغان خارج از کشور بوده اونها هم فرصت رو مناسب دونستن فکر نمی کردن اردوغان برگرده و سریع از مردم بخواد بریزن تو خیابون

مردم ریختن سربازا رو دستگیر کردن مردم شجاعی داشته پلیس هم با ارتش به تیر اندازی متقابل پرداخته

حداقل یک هلی کوپتر سرنگون شده گفتن هر جنگنده ای رو هوا باشه میزنیم نمیان ارتش خودشون رو نابود کنند این همه هزینه بدن برای تسویه حساب سیاسی

حداقل من بعید میدونم اردوغان این قدر خودکامه باشه

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

ساقط کردن هلیکوپتر عوامل کودتا'

یک هلیکوپتر عوامل کودتا که به ایستگاه ماهواره‌ای دولت ترکیه، ترک‌ست، آتش گشوده بود، ساقط شده است.

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                                جناب معنی بسیار عزیز چرا ماها همیشه میگیم کار کار خودشونه؟

همین کودتا حداقل ده میلیارد دلار کم کم ضرر به اقتصاد ترکیه است

مجلس طرفدار اردوغان دیشب سه بار بمباران هوایی شده

42 افسر پلیس کشته شدند

کودتاچی مشاور فرمانده ارتش بوده که خود فرمانده ارتش رو هم گروگان گرفته بودن

اردوغان خارج از کشور بوده اونها هم فرصت رو مناسب دونستن فکر نمی کردن اردوغان برگرده و سریع از مردم بخواد بریزن تو خیابون

مردم ریختن سربازا رو دستگیر کردن مردم شجاعی داشته پلیس هم با ارتش به تیر اندازی متقابل پرداخته

حداقل یک هلی کوپتر سرنگون شده گفتن هر جنگنده ای رو هوا باشه میزنیم نمیان ارتش خودشون رو نابود کنند این همه هزینه بدن برای تسویه حساب سیاسی

حداقل من بعید میدونم اردوغان این قدر خودکامه باشه
                                ارادت دارم
                                من از دیشب تماما خبرارو دنبال کردم
                                دیشب الجزیره و بی بی سی عربی از اول تا آخرش فقط و فقط داشت صحبتهای اردوغان رو پخش میکرد
                                trt رو اول کودتا چی ها گرفتن ولی نبستنش
                                فقط اطلاعیه خوندن و رفتند
                                بعد همین شبکه میره سراغ اردوغان و دو ساعت با اردوغان از طریق اسکایپ صحبت میکنه
                                فکر نمیکنم کودتا اینطوری باشه

نظر

در حال کار...
                                X