نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
    نعمت زاده راست گفته...مردم ضد انقلاب هستند...اگر انقلاب یعنی کسی را 6 سال حبس خانگی کنند بدون محاکمه...اگر انقلاب یعنی سرکوب و کشتار مردم...مردم ضد انقلاب هستند...در ضمن بنده طرفدار روحانی نیستم...شما هم دو ریال اوردی تو بورس شده 1 ریال...همش تقصیر روحانی و تیمش نیست...قیمت نفت اومده پایین و اقتصاد رفته تو رکود...
    نعمت زاده در مورد حبس خانگی نگفته ! در مورد اونهایی که خودرو ایرانی نمی خرند گفته !

نخریدن خودرو ایرانی ربطی به حبس خانگی ندارد !

اتفاقا اونهایی که در این دولت 2 ریال آورده اند در بورس و شده 1 ریال ! بیشتر در میان دوستان و همفکران شما هستند !

بنده بارها گفتم که از بازار خارج شدم ! مقداری صدرا و پلوله دارم که به قیمت پایین خریده ام و زیانی نکرده ام !

اما خلیی از دوستان شما اینجا به اعتراف خودشان نقره داغ شده اند ! توسط دولت روحانی !

چرا زمانیکه قیمت نفت بالا میرفت و قیمت کالاهای اساسی هم در دنیا بالا میرفت و در داخل کشور هم گران میشد ! همه چیز تقصیر احمدی نژاد بود !!!؟؟

اما الان که قیمت نفت و بنزین و گاز و کالاهای اساسی مثل گندم و ... در دنیا همگی کاهش داشته ! و در داخل ایران بالا میرود !!! و گران می شود ! همش تقصیر روحانی نیست !!!؟؟؟

تا کی با فرار از واقعیت خودتان را گول میزنید ؟؟؟

نظر

• omidvar
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 796

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
      عمل سنجش اقتصادی - سیاسی- و رفاهی زندگی مردم این دولت با دولت قبل باید ملاک 8 سال باشه تا بتوانیم واقعا مقایسه دقیقی داشته باشیم بعد از گذشت 8 سال ببینیم دولت تدبیر و امید باعث رفاهی اقتصادی و سیاسی شده یا دولت احمودی نژاد بعد بیایم قضاوت کنیم و منم منم کنیم که تنوانستیم خوب تشخص دهیم !!!
      سالی که نکوست از بهارش پیداست بزک نمیر بهار میاد
      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        جالبه که اروپا به سرعت اعتراض کرد ! اما دولت بی تدبیر ایران هنوز داره بررسی میکنه !!!

مثل روز روشن هست که این از تحریم هم حتی بدتر هست !!!

به قول یکی از مدیران صندوق ها ، احتمالا همین هیاتهای الکی که این چند وقت می آمدند و میرفتند ! هم دیگر نمی آیند !
        اگر واقعا بررسی می کنه که یعنی تدبیر. قرار نیست سریع جواب تند رو های اون طرف داده بشه
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          اگر واقعا بررسی می کنه که یعنی تدبیر. قرار نیست سریع جواب تند رو های اون طرف داده بشه
          یعنی اروپا بی تدبیری کرده زود اعتراض کرده !؟؟؟

بررسی چیزی که واضح هست و معطل کردن تا تصویب شدنش میشه تدبیر !؟

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

نعمت زاده در مورد حبس خانگی نگفته ! در مورد اونهایی که خودرو ایرانی نمی خرند گفته !

اتفاقا اونهایی که در این دولت 2 ریال آورده اند در بورس و شده 1 ریال ! بیشتر در میان دوستان و همفکران شما هستند !

بنده بارها گفتم که از بازار خارج شدم ! مقداری صدرا و پلوله دارم که به قیمت پایین خریده ام و زیانی نکرده ام !

اما خلیی از دوستان شما اینجا به اعتراف خودشان نقره داغ شده اند ! توسط دولت روحانی !

چرا زمانیکه قیمت نفت بالا میرفت و قیمت کالاهای اساسی هم در دنیا بالا میرفت و در داخل کشور هم گران میشد ! همه چیز تقصیر احمدی نژاد بود !!!؟؟

اما الان که قیمت نفت و بنزین و گاز و کالاهای اساسی مثل گندم و ... در دنیا همگی کاهش داشته ! و در داخل ایران بالا میرود !!! و گران می شود ! همش تقصیر روحانی نیست !!!؟؟؟

خودت هم میدونی...همه هم میدونند...مموت را رییس جمهورش کردند که بمب هسته ای بسازند...نتونستند...زورشون نرسید...کسی هم از واقعیت فرار نمیکنه...اصلا بحث اقتصادی هم بنده مطرح نکردم...شما دارید بحث اقتصادی مطرح میکنید...طرفداری کردی از مموت که گفته مردم (ویا بقول خودتان کسایی که به اموال عمومی اسیب زدند) خس و خاشاک هستند..منم خوابت را دادم ..گفتم غلط کرده که گفته...

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

مگه ایران تو سازمان تجارت جهانیه بیاد قیمت ها رو فیکس کنه با دنیا؟؟؟!!!(باز تاکیید میکنم در کلاس های اموزشی شرکت کنید..چون الفبای اولیه اقتصاد هم نمیدانید)

اگه تو اروپا تورمی بود جنسی هم بالا میرفت اونا نفت 140 دلاری اتیش نمیزدن بعد بیان وام ها کلان بدن به دورو بریاشون!!

دیگه یه بچه 4 ساله هم میدونه این بابا چه بلایی سر مملکت اورده!!فقط من نمیدونم چقدر داره میماسه داری ماله میکشی رو کارای این ادم!!!

تمام استدلال که میاری همش از روی کینه و به درد نخوره!!فقط و فقط حاضر جوابی من که چیزی تو این دلایل نمیبینم!!(شاید چشم بصیرت میخاد)

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

یعنی اروپا بی تدبیری کرده زود اعتراض کرده !؟؟؟

بررسی چیزی که واضح هست و معطل کردن تا تصویب شدنش میشه تدبیر !؟
                شما اروپا و کشورهای توسعه یافته را با ایران مقایسه نکنید آنها سناریو های مختلفی را برای شرایط مختلف دارند و احتمالا قبل می تونه این مخالفت و این اعتراض هماهنگ شده باشه ، بنابراین نباید بصورت ساده به قضایا نگاه کرد. ضمنا فعالیت پر تلاش شما جای تشکر داره من عضو جدید هستم و تلاش خواهم کرد که به غنی شدن بحث کمک کنم بیایید سیاست داشته باشیم تا سیاست زده
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  خودت هم میدونی...همه هم میدونند...مموت را رییس جمهورش کردند که بمب هسته ای بسازند...نتونستند...زورشون نرسید...کسی هم از واقعیت فرار نمیکنه...اصلا بحث اقتصادی هم بنده مطرح نکردم...شما دارید بحث اقتصادی مطرح میکنید...طرفداری کردی از مموت که گفته مردم (ویا بقول خودتان کسایی که به اموال عمومی اسیب زدند) خس و خاشاک هستند..منم خوابت را دادم ..گفتم غلط کرده که گفته...
                  اولا که بارها همین روحانی گفته ما بمب اتم نداشتیم و نمی خواهیم !

حالا اینکه شما میگید احمدی نژاد را برای ساختن بمب آوردند ! حرف دیگری است !

شما و برخی دوستان که صرفا ! با شخص احمدی نژاد مشکل دارید، تلاش می کنید همواره هر چیزی از دید شما منفی است و بد است به احمدی نژاد نسبت دهید !

که این خودش فرار از واقعیت هست !

گزارش اخیر آژانس هم که رسما میگه زمانی که شبهه بوده در فعالیت مربوط به سال 2003 و قبل از اون هست ! یعنی زمانی که همین روحانی ! مسئول پرونده هسته ای بوده ! و دولت خاتمی سر کار بوده !!!

همون زمانی که اون نماینده اصلاح طلب اصفهان ! در زمان خاتمی چند تا مصاحبه کرد و جار و جنجال راه انداخت که اینها دارند بمب می سازند و .... !

اون زمانها هیچ خبری از احمدی نژاد در فضای سیاسی و تصمیم گیری کشور نبوده !

در مورد جواب دادنتون هم که مدعی هستید به من دادید، به من جوابی ندادید ! به احمدی نژاد دادید ! همون موقع بهش جواب میدادی !

من گفتم اگر مدعی مردم هستی بقیه هم دارند توهین می کنند به مردم ! چرا جواب آنها را نمی دهی ! میگی اونها اگر فحش میدن به مردم درسته ! حقشونه !

مثل جناب خوشبخت، که میگه هاشمی اگر دزده دمش گرم ! اگر کلاه گذاشته سر ما دمش گرم ! اما احمدی نژاد .... !

با این نظرات معلوم میشه که دغدغه مردم و دزدی و اقتصاد و بورس و... این چیزها نیست !

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    الزاما که نباید حتما سهام بخرند ایران کشوری بزرگ و دارای جذابیت های شگرفی است مثلا در حوزهای عمرانی، کشاورزی ، پزشکی، ساختمان، نفت و گاز، حمل و نقل و ..... قبول است مشکلاتی داریم مثل همان قوانین که اشاره کرده اید یک مورد بزرگتر من اشاره کنم مثلا در نماز می خوانیم به نام خداوند بخشنده و مهربان ، سپاس می گویم خدای همه عالم را و سپس تاکید می شود که خدا بخشنده و مهربان است. حالا سوال: ما چقدر بخشنده بوده ایم؟ اگر خداوند ، خدای همه است، جرا با دنیا تعامل نداشته باشیم؟ چرا این همه دشنام ؟ چرا... ............... با دوستان مروت با دشمنان مدارا

کسی نمیگه با دنیا تعامل نداشته باشیم، تعامل داشته باشیم اما باج ندیم !

نوشتید این همه دشنام چرا !؟

از برخی دوستان و اعضای اینجا بپرسید ! پست بدون توهین و تحقیر و فحاشی کم پیدا میشه ازشون ! متاسفانه !

با دوستان مروت با دشمنان مدارا !

این هم به دوستان خودتون و بر خی طرفداران دولت ! که البته مدعی اند طرفدار دولت نیستند در بحث ها ! بگید لطفا !

هر چند که خود دولت و روحانی و وزرا هم به این چیزها عمل نمی کنند !

یک اعتراض ساده و انتقاد را تحمل نمی کنند ! چه برسد به مروت و مدارا !

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

فاز جنایی مملکت

[ مصطفی خدایگان -طنز نویس ]-یک جمله‌ای در فیلم‌های جنایی بود که از اوان کودکی همیشه دوست داشتم آن ‌را به یک متهم ردیف اول بگویم: «هر چی بگی توی دادگاه علیه خودت استفاده میشه!»
                      البته در همان اوان، این جمله را در بازی‌ها بسیار به‌کار می‌بردم اما خیلی دلم می‌خواست در یک صحنه‌ واقعی و به یک متهم واقعی
                      این جمله را بگویم. تا اینکه چرخ گردون چرخید و چرخید و چرخید و آوان کودکی ما تمام شد و نوجوانی هم تمام شد و جوان که شدیم، آوان ریاست احمدی‌نژاد شروع شد و هشت سال بعد موقعیتی که از دوران طفولیت به دنبالش بودم فراهم آمد. گویی احمدی‌نژاد و دار و دسته‌اش از رویای من خبر داشتند؛ اصلاً انگار آمده بودند تا این موقعیت را برای من فراهم کنند! حالا چند صباحی از پایان دوران احمدی‌نژاد - و پایان دوران جوانی ما- گذشته و به لطف برخی از دوستان ایشان، در این یکی دو سال، آن‌قدر دادگاه و اخبار بگیر و ببند و محاکمه‌ برخی از مسئولین دولت سابق زیاد شده که عینهو فیلم‌های جنایی شده است؛ آن‌هم از این
                      سریال‌های چند قسمتی! یعنی اگر هر چند ماه یک بار نشنویم یا نخوانیم که یک مسئول سابق به اتهام اختلاس یا رانت‌خواری یا رانت‌دهی دستگیر شده است باید به خودمان شک کنیم. آدم که این صحنه‌ها را می‌بیند یاد فیلم دارودسته‌های نیویورکی و پدرخوانده یک و دو و سه می‌افتد!
                      اما برگردیم سراغ رویای کودک درون اینجانب؛ اخیراً جناب ب.ز در سلسله دادگاه‌های بی‌پایانش که روی فیلم‌سازانِ سریال‌های ترکیه‌ای را سفید کرده، حرف‌هایی می‌زند که به‌شدت موقعیتِ مورد نظر من را فراهم آورده است. مثلاً می‌گوید دفتر کار بنده دو برابر صحن دادگاه است. یا می‌گوید منشی من بنز سوار می‌شود. یا اینکه چندهزار میلیارد نقدینگی شخصی دارد. من مانده‌ام مسئولان چطور می‌توانند زبان خود را نگه‌دارند و آن جمله‌ معروف را نگویند؟! من که در این چند ماه از بس این جمله را گفتم تبدیل به یک موجودِ «خودپلیس‌پندار»
                      شده‌ام! به هر حال فاز جنایی این روزهابرای مردم هیچ چیز نداشته باشد لااقل برای کودکان و کودکانِ درون آدم بزرگ‌ها فرصت‌هایی را فراهم می‌کند تا اتفاقات فیلم‌های جنایی را به‌طور ملموس تجربه کنند. وانگهی مقدار زیادی جوک و لطیفه از برکت این پرونده‌های فساد و دادگاه‌های مفاسد اقتصادی نصیب جوک‌سازان و مردم جوک‌پرور ایران‌زمین شده است که خود جای بسی تقدیر و تشکر دارد. خالی مباد تلگرام از سوژه‌های داغ وطنی!
                      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

عاقبت اصلاحات و مدارا با پسرعموهای داعش این شد که گفتن خاتمی شیعه نیست دیگه ببینید مردم عادی در نظرشون خونشون مباح

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

روحانی و طرفدارانش رو در انتخابات 94 میبینیم که مردم به خاک سیاه نشسته امروز چطور جواب این همه حقه بازی و موزی گری اینها را با یک نه اساسی میدهند

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                            روحانی و طرفدارانش رو در انتخابات 94 میبینیم که مردم به خاک سیاه نشسته امروز چطور جواب این همه حقه بازی و موزی گری اینها را با یک نه اساسی میدهند
                            توجه بفرمایید این مردم همونهایی هستن که صف نفت و گاز و روغن وای میستن با ضرر در بورس یه اقلیت پنج درصدی از آرا این برادرا که استاد پای صندوق کشیدن ملت هستند کم نمیشه
                            اینها همون طور که مردم رو به خرید خودرو داغون وادار کردن پای صندوق می کشن

نظر

• omidvar
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 796

اولا که بارها همین روحانی گفته ما بمب اتم نداشتیم و نمی خواهیم !

حالا اینکه شما میگید احمدی نژاد را برای ساختن بمب آوردند ! حرف دیگری است !

شما و برخی دوستان که صرفا ! با شخص احمدی نژاد مشکل دارید، تلاش می کنید همواره هر چیزی از دید شما منفی است و بد است به احمدی نژاد نسبت دهید !

که این خودش فرار از واقعیت هست !

گزارش اخیر آژانس هم که رسما میگه زمانی که شبهه بوده در فعالیت مربوط به سال 2003 و قبل از اون هست ! یعنی زمانی که همین روحانی ! مسئول پرونده هسته ای بوده ! و دولت خاتمی سر کار بوده !!!

همون زمانی که اون نماینده اصلاح طلب اصفهان ! در زمان خاتمی چند تا مصاحبه کرد و جار و جنجال راه انداخت که اینها دارند بمب می سازند و .... !

اون زمانها هیچ خبری از احمدی نژاد در فضای سیاسی و تصمیم گیری کشور نبوده !

در مورد جواب دادنتون هم که مدعی هستید به من دادید، به من جوابی ندادید ! به احمدی نژاد دادید ! همون موقع بهش جواب میدادی !

من گفتم اگر مدعی مردم هستی بقیه هم دارند توهین می کنند به مردم ! چرا جواب آنها را نمی دهی ! میگی اونها اگر فحش میدن به مردم درسته ! حقشونه !

مثل جناب خوشبخت، که میگه هاشمی اگر دزده دمش گرم ! اگر کلاه گذاشته سر ما دمش گرم ! اما احمدی نژاد .... !

با این نظرات معلوم میشه که دغدغه مردم و دزدی و اقتصاد و بورس و... این چیزها نیست !
                              سرکار خانوم میناوی یه شیر زن تمامی
                              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

دوستان...هرم بالا ..هرم اگاهی (consciousness pyramid)است..در این هرم سطح اگاهی افراد نشان داده شده است...کسایی که سطح اگاهیشون فقط در حد نیازهای فیزیولوژیکی خلاصه میشه(پایین ترین طبقه هرم)...مثل خوردن و اشامیدن و نیازهای جنسی....و یا کسایی که مسایل دیگری را نیز در حیطه اگاهی خود دارند...وقتی فردی مدام از گران شدن قیمت ها و ارزان بودن قیمت ها در ادوار گذشته و یا سطح رفاه و از این قسم مطالب صحبت به میان میاره اصلا در ان حد اگاهی نیست که بشود با ان بحث کرد ...چون حتی در حد ابتدایی بویی از مسایلی مثل فرهنگ و ادب و یا احترام متقابل به همنوع و یا حتی ازادی بیان نبرده...هیچگاه در قضاوتهاش اینها براش اهمیتی نداره...البته من نمیگم رفاه چیز بدی است...اصلا...اتفاقا باید رفاه اقتصادی باشد تا زمینه ای برای رشد و تعالی به طبقات بالای هرم فراهم شود
                                نتیجه بگیریم وقت صرف اگاه کردن کسی که اصلا در حیطه اگاهی نیست نکنیم... سطح نیاز این افراد صرفا فیزیولوژیکی است و انتطاری از انها نمیرود...
                                عذر میخوام از دوستان خوبم که در این تاپیک مطلب غیر سیاسی زدم.
                                آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2015/12/15, 23:10.

نظر

در حال کار...
                                X