نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
    شاعر میگه

دلا نزد کسی بنشین
    که او از دل خبر دارد

به زیر آن درختی رو
    که او گل های تر دارد

در این بازار مکاران
    مرو هر سو چو بی کاران

به دکان کسی بنشین
    که در دکان، شکر دارد

بعد میگه

ترازو گر نداری! پس
    ترا زو ره زند هر کس

یکی قلبی بیاراید
    تو پنداری که زر دارد

این همه زور میزنید که فقط نگید اشتباه کردم، من که همون اولش گفتم، به عذر خواهی کسی نیاز ندارم، دیگه چرا اینقدر فسفر میسوزنید؟

الان این دوست من کیه؟

بعد میگی از خودت خیلی مطمئنی! خب چرا نباشم وقتی میدونم خطایی نکرده ام، مگه کسی به خودش شک داره، از محاسبه میترسه؟ کارنامه دادم، رویت شد؟

الان شما چی رو رویت کردید، کجای نحوه ی برخورد بنده ایراد داره، کجاش راستگویی و صداقت و شفافیت هویدا نیست؟

این کجاش خیال منه؟

مولوی گفته:

بنال ای بلبل دستان
    که ناله ی مستان

میان صخره و خارا
    اثر دارد، اثر دارد

فعلاً که ناله های منِ مست و خراب، هیچ اثری در دلهای نرم و پاک، وجدان های بیدا، مودب و انسانهای آزاد اندیش و صادق و غریبه نواز و مهمان دوست - هیچ اثری نکرد هیچ - لحظه به لحظه به پرونده ی قطور اتهامات بنده، داره اضافه میشه

بلبل زبونی هام که شد عقده ی حقارت و جلب توجه

دو کیلومتر اتهام و توهین شنیدم، که بچه های صادق و راستگو، بگن بعد از الف، میشه ب

اما جواب چی بود؟

اگه بگیم ب، بعدش میشه پ، و ت ............................... باید تا ی بریم

بابا، کی میره این همه راه رو!؟؟؟؟

ب...ا ش تو صورت مسئله، خودش حل میشه، میره پی کارش

بعد اینطوری میخواهید مملکت رو از دست نا اهلان و بی خردان و دزدان نجات دهید، با این ایدئولوژی بند تنبونی که کشش همین الان هم در رفته؟

نه خداییش، اینجا همه مدعی صداقت و ادب و انسانیت و تحمل و درایت هستند، اما کسی حاضر نیست، اشتباهات خودش رو بپذیره و سعی در ماستمالی کردن خطاهاش داره، خطاهایی که اصلا ارزش مباحثه هم نداره، اما وقی پای غیرت و حمیت میاد، لج و لجبازی میشه، چه انتظار داریم از کودکان 10 ساله که پافشاری رو اشتباهاتشون میکنند؟

فقط اون راستگویی رو نشون بده که کج گویی، من دیگه بحثی با شما ندارم! حَلّه؟

آفرین و مرسی
    حالا الان من باید چیزی بگم؟
    من میگم ول کن بزرگوار
    خودش حل میشه
    اینجایی هارو دوست خودت بدون
    درسته اختلاف عقیده و سلیقه است ولی دشمن نیستیم
    از نظر من ... تو روح همه سیاستمداران که این روزهارو برای ما بوجود آوردند
    البته اگه اینکارو نکرده بودند نمیتونستند اینقدر مستمر از مال این مملکت ببرن

نظر

• Inspired
      عضو فعال
      • May 2016
      • 494

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      دوستان تمام کنید این بحث های بی فایده را حیف اعصاب نیست
      دوست محترم، براتون ارزش قائلم، چون حق شماست

اما این بحث ها اصلا بی فایده نیست

لااقل، معنای آزادی بیان رو باید درک کنیم

بعد معنای مسئولیت داشتن در برابر این آزادی رو بپذیریم

به بنده بی احترامی شده و دارم از خودم دفاع میکنم

آیا به نظر شما، اشتباه میکنم؟

باید ببخشم؟ چرا؟

انگار کسی متوجه نیست، که مسئله بخشش من نیست، بلکه صحبت از اسلحه ای قویست بنام منطق و قضاوت، که دست هر نا اهلی بیافته، نابودگره!

چرا کسیکه از حداقل های شعور اجتماعی و سیاسی برخوردار نیست، چرا کسی که تخصص تو زمینه ای نداره، به راحتی به دیگری توهین میکنه و نادان خطابش میکنه؟

آیا این به نظر شما، بحث بی فایده و کم اهمیتیه؟

یعنی به نظر شما،
      ما موضوعی بالاتر از حرمت نفس داریم که اینجا به راحتی آب خوردن، لگد مالش میکنند و برای خودشون، نوشابه هم باز میکنند؟

یعنی الان اعصاب کی خورده، میشه شما تشخیصتون رو اعلام کنید!

اعصاب من که خورد نیست!

بقیه رو نمیدونم، اگه راست میگن، بلاک کنند دیگه، چطور میشه از توی بلاک لیست، پست های منو دید و بعد براشون بصورت کنایی جوابیه نوشت. این صداقته دیگه؟ نه!

ما قرار شد اینجا تبادل نظر کنیم یا ترور شخصیتی و توهین؟

نبض سیاست، یعنی خالی کردن عقده های شخصی و فحاشی و غرض ورزی؟
      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Inspired
        عضو فعال
        • May 2016
        • 494

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        حالا الان من باید چیزی بگم؟
        من میگم ول کن بزرگوار
        خودش حل میشه
        اینجایی هارو دوست خودت بدون
        درسته اختلاف عقیده و سلیقه است ولی دشمن نیستیم
        از نظر من ... تو روح همه سیاستمداران که این روزهارو برای ما بوجود آوردند
        البته اگه اینکارو نکرده بودند نمیتونستند اینقدر مستمر از مال این مملکت ببرن

شما اتهام مجدد وارد کردید

اگه میخواهید حل بشه، باید اثبات کنید که بنده راستگو نیستم. به همین سادگی. این اتهام کمی نیست که دیگری رو به دروغ گو بودن متهم کنید، فقط از روی تفکر! در حالیکه حداقل 100 پست تو همین تاپیک از من موجوده و خود شما جزء اولیم کسانی بودید که به من خوش آمد گفتید!

نمیشه که با دست پس زد، با پا پیش کشید

نفاق یعنی چی؟ یعنی همین دیگه!

از یه طرف بگی بی خیال، بعد زیر جلکی یه سوکی بزنی بگی من نبودم، دستم بود، تقصیر آستینم بود!

خب این معناش همین توهین به شعور دیگریست دیگه!

هیچ میدونستید تا الان نزدیک 630 دین ثبت شده داریم

بعد این دیگه چطور اختلاف سلیقه و عقیده ایست!

این اسمش خودخواهی صرفه، مگه میشه، مگه داریم، 630 دین مختلف!

بعد شما، حتی نمیخواهید بپذیرید اشتباه کرده اید، کلی آب قاطیش میکنید تا زهرش گرفته بشه، اونوقت از دست سیاستمداران مینالید؟

سیاستمدار هم از دست امثال ما میناله که حرف حساب حالیشون نیست!

فرافکنی که کاری نداره

اگه واقعاً خواهان حل شدن مسائل هستید، باید آستین ها رو بالا بزنید و پاتون رو بکنید تو کفش مسئولیت، بعد ببینید چند مرده حلاجید

پس من نه به بزرگوار گفتن شما کاری دارم

نه به ول کن گفتنتون، چون اصلاً با هم، همخوانی نداره و صداقت توش هویدا نیست. فراموش نکنید، بنده علم کلام خونده ام و تو این زمینه تبحر دارم، پس با من نمیتونید بازی کلمات راه بندازید

فقط اثبات کنید که چرا بنده شفاف و راستگو نیستم، در حالیکه از اکثریت مطلق کاربرای اینجا بیشتر مشخصات داده ام، حتی اطلاعات شخصی و آماری داده ام، از سن گرفته، میزان تحصیلات و گرایش ها و محل سکونت، هر چند قدری گسترده، اما از اونایی که حتی معلوم نیست کجا زندگی میکنند، شفافتره لا اقل

امضا، آواتار و آیدی ام، خود گویای ایدئولوژی و طرز تفکر منه، اون هم بعد از زدن بیش از صد پست مطول و بقول دوستمون جناب B A R A N، اطناب در گفتار و زیاده گویی. پس من بیش از اندازه و بیشتر از کوپن هم حرف زده ام دیگه. چطور قابل تشخیص نیستم که چه هدفی پشت این پست های صد من یه غازه بقول برخی اینجا؟؟؟؟؟؟

دیگه چی کار باید میکردم و نکردم و شما بنده رو به دروغگویی متهم کردید؟
        آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/02, 11:42.

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

کسی که در مورد اسم کاربران فضولی و تفتیش عقاید می کند قطعا آدم مریض و ناسالمی هست

کسی که میگه در این مورد صحبت نکنید در مورد فلان چیزی که من دوست دارم حرف بزنید یک دیکتاتور کوچک با عقده های درونی است

توهین می کند ولی این قدر مرادنگی نداره که مسئولیت بپذیره و مظلوم نمایی هم می کند این گار بقیه هم ضریب هوشی و درکشون به اندازه خودش پایینه

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

شما اتهام مجدد وارد کردید

اگه میخواهید حل بشه، باید اثبات کنید که بنده راستگو نیستم. به همین سادگی. این اتهام کسی نیست که دیگری رو به دروغ گو بودن متهم کنید، فقط از روی تفکر! در حالیکه حداقل 100 پست تو همین تاپیک از من موجوده و خود شما جزء اولیم کسانی بودید که به من خوش آمد گفتید!

نمیشه که با دست پس زد، با پا پیش کشید

نفاق یعنی چی؟ یعنی همین دیگه!

از یه طرف بگی بی خیال، بعد زیر جلکی یه سوکی بزنی بگی من نبودم، دستم بود، تقصیر آستینم بود!

خب این معناش همین توهین به شعور دیگریست دیگه!

هیچ میدونستید تا الان نزدیک 630 دین ثبت شده داریم

بعد این دیگه چطور اختلاف سلیقه و عقیده ایست!

این اسمش خودخواهی صرفه، مگه میشه، مگه داریم، 630 دین مختلف!

بعد شما، حتی نمیخواهید بپذیرید اشتباه کرده اید، کلی آب قاطیش میکنید تا زهرش گرفته بشه، اونوقت از دست سیاستمداران مینالید؟

سیاستمدار هم از دست امثال ما میناله که حرف حساب حالیشون نیست!

فرافکنی که کاری نداره

اگه واقعاً خواهان حل شدن مسائل هستید، باید آستین ها رو بالا بزنید و پاتون رو بکنید تو کفش مسئولیت، بعد ببینید چند مرده حلاجید

پس من نه به بزرگوار گفتن شما کاری دارم

نه به ول کن گفتنتون، چون اصلاً با هم، همخوانی نداره و صداقت توش هویدا نیست. فراموش نکنید، بنده علم کلام خونده ام و تو این زمینه تبحر دارم، پس با من نمیتونید بازی کلمات راه بندازید

فقط اثبات کنید که چرا بنده شفاف و راستگو نیستم، در حالیکه از اکثریت مطلق کاربرای اینجا، حتی اطلاعات شخصی و آماری داده ام، از سن گرفته، میزان تحصیلات و گرایش ها و محل سکونت، هر چند قدری گسترده، اما از اونایی که حتی معلوم نیست کجا زندگی میکنند، شفافتره لا اقل

امضا، آواتار و آیدی ام، خود گویای ایدئولوژی و طرز تفکر منه، اون هم بعد از زدن بیش از صد پست مطول و بقول دوستمون جناب B A R A N، اطناب در گفتار و زیاده گویی. پس من بیش از اندازه و بیشتر از کوپن هم حرف زده ام دیگه. چطور قابل تشخیص نیستم که چه هدفی پشت این پست های صد من یه غازه بقول برخی اینجا؟؟؟؟؟؟

دیگه چی کار باید میکردم و نکردم و شما بنده رو به دروغگویی متهم کردید؟
            من میگم بگذر
            در جریان بازار باش
            هنوز هم به شما خیر مقدم میگم
            ولی در خصوص سیاستمداران هنوز فکرم همینه
            من خیلی بد باشم
            به خودم و خانوادم لطمه میزنم
            ولی اونا اگه بد باشند که هستند به همه لطمه میزنند
            آقا از زندگیت لذت ببر
            من دیروز ذوب خریدم الان دارم حال میکنم

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

ترامپ: ممکن است در انتخابات دستکاری شود
              دونالد ترامپ در گردهمایی طرفداران خود در ایالت اوهایو گفت: "باید رودربایستی را کنار بگذارم، نگران آن هستم که در انتخابات دستکاری شود."

پیشتر، راجر استون، یکی از دوستان قدیمی آقای ترامپ نیز گفته بود: "فکر می‌کنم که با تقلب گسترده در مورد اراده رای‌دهندگان روبرو هستیم و اولین چیزی که ترامپ باید بکند، این است که به صراحت در مورد آن سخن بگوید." وی در توضیح گفت: "مثلا باید بگوید که اگر امروز ما در فلوریدا پیشتاز باشیم و نظرسنجی‌ها این را نشان دهد، اما در فلوریدا پیروز نشویم، می‌دانیم که تقلب شده، و اگر در انتخابات تقلب شود، نتیجه آن مشروعیت ندارد، برنده انتخابات مشروعیت ندارد، ما با یک بحران قانون اساسی مواجه می‌شویم، نافرمانی گسترده مدنی بروز خواهد کرد و دولت دیگر دولت نخواهد بود."

در حالیکه نظرسنجی‌ها از پیشتاز بودن هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات حکایت دارد، مشخص نیست که انگیزه آقای ترامپ از مطرح کردن چنین اتهامی چه بوده است.

@BBCPersian

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                کسی که در مورد اسم کاربران فضولی و تفتیش عقاید می کند قطعا آدم مریض و ناسالمی هست

کسی که میگه در این مورد صحبت نکنید در مورد فلان چیزی که من دوست دارم حرف بزنید یک دیکتاتور کوچک با عقده های درونی است

توهین می کند ولی این قدر مرادنگی نداره که مسئولیت بپذیره و مظلوم نمایی هم می کند این گار بقیه هم ضریب هوشی و درکشون به اندازه خودش پایینه

اینو کسی باید بگه که معنی کلمات رو میدونه و درک کرده و فرق بین ایدئولوژی و نظر شخصی رو هضم کرده!

شما که صلاحیتش رو نشون دادید ندارید،

چون فرق بین ایدئولوژی و نظر شخصی رو نمیدونید!

اینجاست که باید مهر خاموشی بر دهان یاوه گویان کوبید! با استدلال که کسی که روال منطقی نداره گفته هاش و سایکوزه، نمیشه با کسی بحث کرد

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

من میگم بگذر
                  در جریان بازار باش
                  هنوز هم به شما خیر مقدم میگم
                  ولی در خصوص سیاستمداران هنوز فکرم همینه
                  من خیلی بد باشم
                  به خودم و خانوادم لطمه میزنم
                  ولی اونا اگه بد باشند که هستند به همه لطمه میزنند
                  آقا از زندگیت لذت ببر
                  من دیروز ذوب خریدم الان دارم حال میکنم

دیدی حالا نمیخوای واقعیت رو بپذیری

سخنرانی موقوف، یعنی افاضات، اضافات

پس ادعای شفافیت و راستگویی هم نکن. چون به شعور بنده، توهین میشه!

شما وضوحاً هیچ دلیلی بر دروغگویی و عدم شفافیت بنده ندارید

به همین سادگی و این رو هم با ضرس قاطع میگم، چون مقدماتتون بسیار ضعیف بود

حالا بیا صد هزار بار بگو، بزرگوار و ببخشید و بگذر و خیر مقدم بگو،از نظر من با توجه به این سوابقی که نشون دادید، عین نفاق و دور رویی است

اما برای کسی که برای دوستی آمده در جمعی، سر سوزن صداقت، خیلی با ارزش تر از میلیون ها دلار سوده

من هم میگم گور بابای بازار و سود و ذوب

درخت دوستی بنشان که کام دل ببار آرد

نه برو تو بازاری که با تحمیق و دستکاری، موجب زیان و ضرر عده ی بسیاری میشه و

باعث دشمنی ها، که رنج بی شمار آرد

اما این چه ربطی به اتهام هایی که زدید به بنده داشت؟

این ایدئولوژی شماست که میگه چی بده و چی خوب!

چرا میزنید به صحرای کربلا و به سیاستمدار چی کار داریم این وسط؟

یعنی اقرار از ته دل به اشتباه، اینقدر تلخ و دردناکه!؟

5 مرحله ی برون رفت از غم و اندوه، به این قراره

1- انکار
                  2- عصبانیت
                  3- تعامل
                  4- افسردگی
                  5- پذیرش

بگرد ببین کجای این درخت قرار گرفته ای

اینجوری میخواهید دوست پیدا کنید، با انکارش؟ با انکار توهین هایی که بهش کردید و همین الان باز و چند باره تکرار کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قسم حضرت عباس رو باور کنم، یا تشکر پای پست های توهین آمیزتون رو؟؟؟؟؟؟؟

این هم سندش

• Rudel

عضو فعالتاریخ عضویتفروردین ۱۳۹۳ارسال1,717تشکر4,647تشکر شده 7,414 بار در 1,663 ارسال

• 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Rudel از ایشان تشکر کرده اند:
                  معنای صداقت و نهال دشمنی برکندن رو هم فهمیدم
                  آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/08/02, 11:28.

نظر

• Francis
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 328

چه لذتی میبری دوست عزیز از مداقه کردن تو احوال مردم

از اسم یکی شروع کردی. اولش فقط و فقط ایشون رو شایسته بحث میدونستی! بعد یهو تبدیل شد به بزرگترین دشمن شما...

رسیدی به تناقضات اسم و آواتار اون یکی. این یکی زیاد راه نداد ولش کردی

چسبیدی به لایکها. که کی چرا پای فلان پست لایک زده. تفتیش و تفتیش و تفتیش

میشه اسمش رو هم گذاشت کنجکاوی البته، بستگی داره کدوم ور داستان باشی!

بعد هم به تو چه ربطی داره و سخنرانی موقوف!

بعد ادعای صداقت و این حرفها...

یادمه اولین بار که به یکی از پستهای شما جواب دادم از اصطلاح
                    جنبش سطل آشغال یا سطل آشغال آتیش زدن استفاده کرده بودی، گفتم فقط یک نفر تو این فروم این اصطلاح رو استفاده میکنه و شما شدی نفر دوم!!!

از قضا همون یک نفر هم خیلی رو لایکها حساس هست و -جدا از اینکه همیشه حرص میخورد چرا با وجود اینهمه انرژی گذاشتن پستهاش رو لایک نمیکنن!- هر کسی که پای پستی لایک زده باشه رو دوست گرمابه و گلستان طرف حساب میکنه و - علاوه بر محتویات پست که معلوم نیست آیا لایک کننده کامل باهاش موافق بوده یا نه - هر چیز دیگه ای هم که دوست داره به پای منویات و ایدئولوژی و تفکرات اون قربانی مینویسه.

انقدر این شباهت تعجب برانگیز بود که گفتنش رو خالی از لطف ندیدم.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

دوست محترم، براتون ارزش قائلم، چون حق شماست

اما این بحث ها اصلا بی فایده نیست

لااقل، معنای آزادی بیان رو باید درک کنیم

بعد معنای مسئولیت داشتن در برابر این آزادی رو بپذیریم

به بنده بی احترامی شده و دارم از خودم دفاع میکنم

آیا به نظر شما، اشتباه میکنم؟

باید ببخشم؟ چرا؟

انگار کسی متوجه نیست، که مسئله بخشش من نیست، بلکه صحبت از اسلحه ای قویست بنام منطق و قضاوت، که دست هر نا اهلی بیافته، نابودگره!

چرا کسیکه از حداقل های شعور اجتماعی و سیاسی برخوردار نیست، چرا کسی که تخصص تو زمینه ای نداره، به راحتی به دیگری توهین میکنه و نادان خطابش میکنه؟

آیا این به نظر شما، بحث بی فایده و کم اهمیتیه؟

یعنی به نظر شما،
                      ما موضوعی بالاتر از حرمت نفس داریم که اینجا به راحتی آب خوردن، لگد مالش میکنند و برای خودشون، نوشابه هم باز میکنند؟

یعنی الان اعصاب کی خورده، میشه شما تشخیصتون رو اعلام کنید!

اعصاب من که خورد نیست!

بقیه رو نمیدونم، اگه راست میگن، بلاک کنند دیگه، چطور میشه از توی بلاک لیست، پست های منو دید و بعد براشون بصورت کنایی جوابیه نوشت. این صداقته دیگه؟ نه!

ما قرار شد اینجا تبادل نظر کنیم یا ترور شخصیتی و توهین؟

نبض سیاست، یعنی خالی کردن عقده های شخصی و فحاشی و غرض ورزی؟
                      دوست عزیز توصیه من کلی بود و برای همه بزرگواران ،،، به نظرم آزادی ، عدالت ، بخشش ، و .... از منظر های مختلف قابل بحث هست مثلا باید دل بزرگی داشته باشی تا بتونی ببخشی ،،، مشکلی که معضل جهانی است و تاریخی .... توهین به هر شکلی درست نیست هر کسی توهین کند اول خودش رو ناراحت کرده .......
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

اینو کسی باید بگه که معنی کلمات رو میدونه و درک کرده و فرق بین ایدئولوژی و نظر شخصی رو هضم کرده!

شما که صلاحیتش رو نشون دادید ندارید،

چون فرق بین ایدئولوژی و نظر شخصی رو نمیدونید!

اینجاست که باید مهر خاموشی بر دهان یاوه گویان کوبید! با استدلال که کسی که روال منطقی نداره گفته هاش و سایکوزه، نمیشه با کسی بحث کرد
                        سوالی دارم آیا هر ایدئولوژی نهایتا نظر شخصی یا اشخاص نیست ؟؟؟
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

گفتم که این آدم اصلا معنی این لغات رو نمیدونه و صرفا لفاظی می کنه برای این که نشون بده چیزی هم بلده

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

دیدی حالا نمیخوای واقعیت رو بپذیری

سخنرانی موقوف، یعنی افاضات، اضافات

پس ادعای شفافیت و راستگویی هم نکن. چون به شعور بنده، توهین میشه!

شما وضوحاً هیچ دلیلی بر دروغگویی و عدم شفافیت بنده ندارید

به همین سادگی و این رو هم با ضرس قاطع میگم، چون مقدماتتون بسیار ضعیف بود

حالا بیا صد هزار بار بگو، بزرگوار و ببخشید و بگذر و خیر مقدم بگو،از نظر من با توجه به این سوابقی که نشون دادید، عین نفاق و دور رویی است

اما برای کسی که برای دوستی آمده در جمعی، سر سوزن صداقت، خیلی با ارزش تر از میلیون ها دلار سوده

من هم میگم گور بابای بازار و سود و ذوب

درخت دوستی بنشان که کام دل ببار آرد

نه برو تو بازاری که با تحمیق و دستکاری، موجب زیان و ضرر عده ی بسیاری میشه و

باعث دشمنی ها، که رنج بی شمار آرد

اما این چه ربطی به اتهام هایی که زدید به بنده داشت؟

این ایدئولوژی شماست که میگه چی بده و چی خوب!

چرا میزنید به صحرای کربلا و به سیاستمدار چی کار داریم این وسط؟

یعنی اقرار از ته دل به اشتباه، اینقدر تلخ و دردناکه!؟

5 مرحله ی برون رفت از غم و اندوه، به این قراره

1- انکار
                            2- عصبانیت
                            3- تعامل
                            4- افسردگی
                            5- پذیرش

بگرد ببین کجای این درخت قرار گرفته ای

اینجوری میخواهید دوست پیدا کنید، با انکارش؟ با انکار توهین هایی که بهش کردید و همین الان باز و چند باره تکرار کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قسم حضرت عباس رو باور کنم، یا تشکر پای پست های توهین آمیزتون رو؟؟؟؟؟؟؟

این هم سندش

معنای صداقت و نهال دشمنی برکندن رو هم فهمیدم

من همه چیرو با هم میخام
                            هم دوستی شما
                            هم صحبتهای دوستان
                            هم بحثهای بازاری
                            هم اقتصادی
                            هم سیاسی
                            و از لابلای اینها تو همه زمینه ای استفاده میکنم
                            لایک رو هم لایق همه میدونم
                            به هر حال خود دانی
                            یعنی اگه از نظرت بر نگردی چیکار میکنی؟
                            میری از گروه؟
                            تو هم فحش مینویسی؟
                            البته مرتب داری مینویسی
                            /.:biggrinsmiley.:/
                            ولی اینطوری فکر نکن
                            الان چند نفر دارن اینو بهت میگند؟
                            خوب حتما برات احترام قائل هستند
                            اگر خودت نمیتونی با خودت کنار بیای دنبال محرک خارجی نگرد

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

این هم کاملاً درسته و بحثی درش نیست

اما این دیدگاه شما، دیدگاهی ایدئولوژیکه و در برابر ایدئولوژی مقابل باید بررسی بشه

این ایده شماست، ایده مقابل چی میگه؟ شما با یک تئوکرات طرف هستید و تئوکرات همه چیز رو میندازه گردن یکی دیگه، شما میتونید خلافش رو ثابت کنید؟

ولی شما مگه سیستمی مردم سالار میشناسید؟

سطوح نظارتی فرق داره، اما همه تحت فشار نظارتها هستیم! از بیگ برادر بگیر تا رسوایی سورویانس بوش که لو رفت، افتضاح از اون بالاتر؟

مفهوم آزادی یک مفهوم مناقشه آمیزه و تعریف قطعی و واضحی نداره! یک مفهوم پویا و دو طرفه و چند وجهی است! هر کسی تفسیر خودش رو داره و اتفاق نظری نیست!

اتفاق نظر روی امنیته و بعد آزادی
                              حرف من ایدئولوژیک نیست مطلقا هیچ ردی از ائدوئولوژی توش نمی بینید مشخصات کاملا بدیهی یک جامعه آزاد رو گفتم

آزادی تعریف واضحی داره این که شما نتونی در رسانه شخص اول مملکت رو نقد کنید مطلقا بدون هیچ بحث ایدئولوژیکی به شما نشان میده آزادی ندارید و سیستمی هم که آزادی نداره نمی تونه مردمی باشه
                              امکان نداره شما در جوامع غربی ريس جمهور رو مسخره کنید برید دادگاه

ولی در قانون ایران توهم این طوری است؟ روزنامه توسعه چون به جای واژه مقام معظم رهبری نوشت مقام رهبری کلا توقیف شد و تو حکمش هم اومده دیگه این ارتباطش با ایدئولوژی نیست

رهبر ایران فقط یک بار اون هم دو سه سال پیش گفت اشتباه کردم و اون هم بحث دو بچه کافیست رو گفت که اشتباه کردم!!!
                              حقیقتش بیشتر از این نمیخوام مصدع اوقات بشم، چون کار بیخ پیدا میکنه (یعنی وقتش نیست) و من هم قصد اثبات چیزی رو ندارم. همینقدر هم وقت گذاشتید و بنده رو روشن فرمودید، بسیار قدر دان شما هستم و سپاسگزار

ما تو سیاست به حقایق حتی کاری نداریم، به وقایع کار داریم

میخواهیم ببینیم چی میشه، کاری نداریم کی درست میگه! ایران مدام میگفت ما دنبال بمب اتم نبودیم، غرب هم از موضع خودش کوتاه نیامد. آخرش اما منتهی به برجام شد. یعنی هر کسی به حق و حرف خودش قناعت کرد و رضایت داد. مهم رسیدن به توافق بود، حالا هر کی هر چی دلش میخواد بگه!

درست گویی بر میگرده به مرحله بعدی که با توجه به برد کلام، کی میتونه تا کی و تا کجا پیش بره!

درست مثل تقابل نژاد پرستی (ناسیونالیسم) و جهانی اندیشیدن (دگر دوستی)، اینجاست که پای اعتقادات میاد وسط و انرژی و استدلال خودش رو میطلبه (که میشه همون ایدئولوژی)

پس بنده صلاحیت اینو ندارم که وارد فاز توضیح چیزی بشم که ازش بیخبرم و باید یک تئوکرات با شما وارد بحث بشه و شما رو قانع کنه

من فقط منظورم این بود که همه چیز رو نباید از منظر خودمون نگاه کنیم و برای همین هم با شما مشورت کردم، چون دیدم اطلاعات وسیع و دقیقی دارید، در حالیکه من فقط خبر در اختیار دارم و البته واکنش مردم (دیدگاهی حقیقت جویانه) در برابر وقایع (اخبار بدون تفسیر)

باقیش بر میگرده به ایدئولوژی هر کس که الان مد نظر من نیست

درود بر شما، دقیقاً درسته و شما جرات کردید، بلاف و القای ذهنی (به غلط اندازی عمدی) منو جواب بدید!

چرا بلاف؟

چون هیچ کس جرات نکنه جواب سوتی به این واضحی رو بده که هیچ، حتی جرات کنه مطرح کنه واقعاً ایدئولوژی به چه معناست!
                              با وجودیکه با من دشمن هستند و از هر لغزشی تونستند، سو استفاده کردند (برای اثبات بیشعوری بنده)، اما بعد از چندین پست و بولد کردن این تناقض ظاهری و تابلو در معنی، تازه بلبل زبونیشون گل کرد و جرات پیدا کردند و شروع کردند به لغز خوندن!
                              چرا؟

چون عادت به تایید شدن از طرف دیگران دارند و از عدم یا کمبود اعتماد به نفس رنج میبرند که خودش در وهله ی اول، ناشی از کم دانی و نا آگاهی است!

حالا فقط چند نمونه از مکاتبات و سئوال و جوابهام رو با ایشون به عنوان سند میارم، تا متوجه بشید که اتفاقاً، دیدم طرفم تو باغ نیست و هنوز بین حوزه های عقیدتی، تفاوت و تمیز قائل نیست، مودبانه خودم و کشیدم کنار و زدم به کوچه ی علی چپ. در حالیکه علت اصلی اینجا بود که فهمیدم ایشون اصولاً تو حوزه ی سیاست، صلاحیتی که مد نظرمه نداره و به گمراهی کشیده میشم. اما همچنان معتقدم که از سواد نظامی و مهندسی خوبی برخورداره، چون که خودم نظامی نیستم و از مهندسی، البته اینجا نفت و گاز، چیزی نمیدونم. وگرنه با رشته های مهندسی متعارف، آشنایی خوبی دارم و خودمم هم یه جورایی تو کامپیوتر، پاور یوزر میدونم!

به این قسمت دقت کنید

میخواهیم ببینیم چی میشه، کاری نداریم کی درست میگه! ایران مدام میگفت ما دنبال بمب اتم نبودیم، غرب هم از موضع خودش کوتاه نیامد. آخرش اما منتهی به برجام شد. یعنی هر کسی به حق و حرف خودش قناعت کرد و رضایت داد. مهم رسیدن به توافق بود، حالا هر کی هر چی دلش میخواد بگه!

درست گویی بر میگرده به مرحله بعدی که با توجه به برد کلام، کی میتونه تا کی و تا کجا پیش بره!

درست مثل تقابل نژاد پرستی (ناسیونالیسم) و جهانی اندیشیدن (دگر دوستی)، اینجاست که پای اعتقادات میاد وسط و انرژی و استدلال خودش رو میطلبه (که میشه همون ایدئولوژی)

پس بنده صلاحیت اینو ندارم که وارد فاز توضیح چیزی بشم که ازش بیخبرم و باید یک تئوکرات با شما وارد بحث بشه و شما رو قانع کنه

من فقط منظورم این بود که همه چیز رو نباید از منظر خودمون نگاه کنیم و برای همین هم با شما مشورت کردم، چون دیدم اطلاعات وسیع و دقیقی دارید، در حالیکه من فقط خبر در اختیار دارم و البته واکنش مردم (دیدگاهی حقیقت جویانه) در برابر وقایع (اخبار بدون تفسیر)

و به ابتدای پست دقت کنید

حقیقتش بیشتر از این نمیخوام مصدع اوقات بشم، چون کار بیخ پیدا میکنه (یعنی وقتش نیست)
                              آیا به وضوح، از ادامه ی بحث ایدئولوژیک، جلوگیری نکردم؟ یعنی رفتن به لایه های زیرین عقاید شخصی؟

در حالیکه کل ماجرا، بر میگرده به اظهار نظر کردن و اظهار نظر کردن چیزی نیست، جز سیستم اعتقادی هر فردی!

و من همون اول، تفکیک قائل شدم بین تحلیل سیاسی و تحلیل عقیدتی!

در حقیقت هیچ تحلیل سیاسی، منفک از تحلیل عقیدتی نیست، بلکه فقط نخواستم جانبداری کرده باشم و بیشتر مد نظر من، پی بردن به منطق سیستم فکری هدف بوده!

پس به محض اینکه پای نظر شخصی یا همون ایدئولوژی میاد وسط، پای حق و باطل هم وسط آمده و دقیقاً، مشکل از همینجا شروع میشه.

یعنی تحلیل بجای واقعیت گرایانه، به سطح ایدئولوژیک و شخصی تنزل پیدا میکنه!

در حالیکه یک تحلیل گر، باید اول از همه، خودش، احساساتش و عقایدش رو از تحلیل جدا کنه و به خوب و بد کاری نداشته باشه، بلکه باید از منطق هدف آگاه باشه، یعنی به خوبی، ایدئولوژیش رو بشناسه!

حالا، منی که خداشناس نیستم و با یک نظام تئوکرات طرف هستم، چطور میخوام باهاش مقابله کنم؟

مگر نه اینکه نظر شخصی، همون ایدئولوژی است، و نگر اینکه تئوکراسی هم، همون ایدئولوژی است، همونطور که کمونیسم و امپریالیسم و قسعلیهذا، پس اصولاً باید با تمامی این مکاتب به خوبی آشنا باشم، درکشون بکنم، بعد برم به سراغ حلاجی و تجزیه و تحلیلشون!

غیر از اینه؟

بعد یهو این وسط، میام یه پست میزنم که اصلاً ربطی به هیچ کدوم از این مسائل نداره، میخوام ایدئولوژی خودم رو به یک ایدئولوژی غالب و سوار بر کار، قالب کنم و برتری بدم.

پس این یک جنگ عقیدتی- سیاسی میشه!

حالا چرا ایشون فرمودند که نظرشون شخصی نیست! آیا به این معنا نیست که اصولاً معنای حرفی که میزنند رو نمیدونند؟؟؟؟؟

ما مگه غیر از نظر شخصی خودمون، میتونیم تو بحث ها از نظرات دیگران، سخنی به وسط بیاریم؟ مگه وام گرفتن از مکاتب، به همین سادگی هاست و الکیه!؟

هر جاش رو دوست داریم ،اوکی و هرجاش رو دوست نداریم، نوکی!

پس شما یا باید یک ایدئولوگ قابل باشید که نظریاتش قابلیت مقابله با سایر ایده ها رو داره، یا خاموش باشید و صداتون هم در نیاد، چون قادر به دفاع از نظریه ی خودتون حتی ندارید، چه برسه به اینکه بخواهید اون رو به عامه و جمعیت بیشتری، عرضه کنید!

آیا کسی که حرف زدن بلد نیست، میتونه تو حوزه ی کلام، یعنی سیاست که مهارت در استفاده از واژگان و رسوندن مفاهیم و القا کردن خواسته است، نظر بده؟؟؟؟؟

نظر بده، این نظر چه ارزشی داره؟

و حال به این قسمت ها دقت کنید

حرف من ایدئولوژیک نیست مطلقا هیچ ردی از ائدوئولوژی توش نمی بینید مشخصات کاملا بدیهی یک جامعه آزاد رو گفتم

آزادی تعریف واضحی داره این که شما نتونی در رسانه شخص اول مملکت رو نقد کنید مطلقا بدون هیچ بحث ایدئولوژیکی به شما نشان میده آزادی ندارید و سیستمی هم که آزادی نداره نمی تونه مردمی باشه

بالاخره نظر شخصی است یا ایدئولوژیکه

به این سوتی چی میگن؟

مگه خود تعریف آزدای، یک تعریف ایدئولوژیک محسوب نمیشه؟

آخه چرا مجبوریم تو هر جایی که به ما ربط داره و نداره، سرک بکشیم و دماغمون رو بکنیم اون تو، ببینیم چه خبره!

خب بعضی وقتها اینجور دماغ سوخته هم میشیم دیگه!!!!!

اما حالا به اینجا دقت کنید

در پست بعدی، به جهت مطول شدن

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

این هم از شروع بحث های توهین آمیز و برای اینکه حوصله کسی سر نره، خلاصه وار میارم و میشه با رفتن روی لینک، جزییات بیشتری رو دید تا خلافش ثابت بشه

هنوز جامعه ما به درک مسايل ابتدایی هم نرسیده که یک زندانی به صرف اعتقادش حقوق انسانی اش قطع نمیشه
                                متاسفانه اکثر ماها درک صحیحی از نیازها و اصول اولیه اجتماعی نداریم
                                این که ایرانی ها اکثرا مسائل پیش پا افتاده رو نمی فهمند و براش دلسوزی نمی کنند ولی در ابعاد کلان صاحب ایده های محیر العقول کارشناسی هستند نشون میده هنوز خیلی کار داریم
                                جوامع پیشرفته از همون نیازهای اولیه شروع کردن به این درجه از شعور رسیدن ما هنوز این مسیر رو طی نکردیم
                                گر به دولت برسی مست نگردی مردی
                                گر به ذلت برسی پست نگردی مردی
                                اهل عالم همه بازیچه دست هوسند
                                گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

بدرالدین جاجرمی

جایی هم از سیستمی نام نبرده، فقط گفته دست از هوسبازی بردار، حله! این هوس، هر چیزی میتونه باشه!
                                از این
                                ابتدایی تر دیگه نمیتونست شاعر ایده اش رو بیان کنه

دقیقا موافقم معینی
                                ما اینجا کارمون بورس هست و اگر گریزی به سیاست می زنیم به عنوان یک مولفه مهم در پیش بینی آینده مملکت و تاثیر اون در سرمایه گزاری مون هست
                                سلام

ای کاش اینگونه نمی تاختید

من با تاپیک جناب سامان آشنا شدم و از طریق تالار بورس، گذرم به این تالار افتاد

نزدیک 3 ساله که تو بورس وارد شده ام و راهکارهای متفاوتی رو بکار بسته ام و هنوز به راه حل جامعی برای معاملاتم نرسیده ام

در این میان اما، مهمترین فاکتور رو تو موفقیت، اشراف به مسایل سیاسی دریافتم، برای همین، وزن سیاست رو در اقتصاد و زندگی، بسیار بسیار وزین میدونم و قابل مداقه و وقت گذاری برای فراگیری بهتر

برای همین تاپیک *سامان* رو زیر و رو کردم، یهو دیدم مسیر ایشون هم از حسابکشی، رسید به رانت گرایی و اخبار و خب، تو همون تاپیک نظرم رو نوشتم

بعد دقت کردم که تاپیک نبض سیاست، وقتی قابل مشاهده است که وارد میشی و جالبتر اون که، یک باگ سیستمی، اجازه میداد که توش پست بزنم، در حالیکه تو تاپیک عمومی این اجازه رو نمیداد. با کنجکاوی رفتم مطالب تاپیک رو بررسی کردم، جذب برخی پست ها شدم و برام بسیار جالب بود نظرات دوستان

الان هم به سرعت نزدیک 200 صفحه ی تاپیک رو مرور کردم و سئوالاتی برام پیش آمد

حالا شما بفرمایید، خود شما تو زندگی هدف خاصی ندارید؟ معلومه همه دنبال هدف خاصی هستند.

اولش هم گفتم، من سواد سیاسی ندارم (اطلاعاتم خیلی کمه)، اما سواد تحلیلی در حد وسع و شعور خودم دارم و بیشتر دنبال تناقضات توی صورت مسئله میگردم تا به کنه ماجرا پی ببرم!

سئوالاتی که پرسیده ام، دقیقاً تو همین راستا بود، اما خب، بسیاری از سئوالاتم رو در خلال مرور اجمالی تاپیک، پاسخ گرفتم و نیازی به گرفتن وقت دیگران ندیدم.

الان هم دعوایی نیست، سئوالاتی پرسیده ام در خلال 20-30 تا پست اخیرم که هر کی دوست داشت بنده رو روشن کنه و هر کی هم تمایل نداشت، بیخیال بشه!

اما من علائقم اینهاست اگه دوست دارید بدونید. روانشناسی، تاریخ، لاجیک و زبان شناسی. سیاست هم زیر شاخه ی علوم انسانی است و اهمیتش بر هیچ کس پوشیده نیست. اقتصاد همچنین و برای موفقیت در بورس، باید تا حد امکان فرا گرفت. پس بنده یک طلبه هستم برای یافتن حقایق! همین

حالا شما به بنده شک دارید، خب حق دارید، تازه واردم و ناآشنا به ساز و کار این تالار، اما ناآشنا به ساز و کار این دنیا نیستم!

جالبه بدونید بنده با اکثر نظرات جناب Rudel هم موافق هستم، فقط نظراتم با ایشون، هم پوشانی کامل نداره. مثلا ایشون به نظر من داره سیاست رو با پرفکشنیسم، مخلوط میکنه، در حالیکه نبض سیاست به زعم من یعنی درک واقعیت و نه قضاوت حقیقت!

پس انشالله عینک بد بینی و تردید رو بردارید و به قضایا از زاویه ی دیگری نگاه کنید

در ضمن، به شدت اهل چالش و بحث هستم، در عین حال، منطق گرا و قابل مجاب شدن، فقط به سادگی نمیشه ذهن کنجکاو بنده رو خر کرد و مجاب. دلیلشم واضح، اطلاعات کمی دارم درباره مسایل سیاسی، و تو سیاست هم به کسی نمیشه اعتماد کرد، پس باید با کندی رفت جلو تا حقایق بر شما روشن بشه، زیرا اعتماد، فرزند زمانه!!! (و البته تجربه، که میانبری است بر اعتماد پذیری سریعتر، که البته، تجربه هم بر میگرده به مرور گذشته و خواندن تاریخ)

ارادتمند
                                Inspired
                                سلام جناب Rudel

(راستی معنای دقیق آیدی شما چیست؟)

بنده خودم رو قدری معرفی کردم در حد کفاف، و عرض کردم که با شما تو اکثر موارد هم جهت و موافق هستم، فقط درصد پوشش یکسان نیست! مخصوصاً سر مسایل حقوقی و حقیقی که نشات گرفته از ایدئولوژی است.

چند سئوالی ازتون پرسیدم، به دلیل داشتن اطلاعات وسیع فنی و استراتژیکی شما از خود بروز داده اید، اما جوابی نیامد و با این پست، فکر کنم علت رو فهمیدم و شما دچار شک شده اید که هدف من چیه از طرح این سئوالات!

هدفم رو هم که واضح نوشتم و دقیقاً اون هم در رستای هدف شما و اکثر دوستانه، تاثیر گذاری در سرمایه گذاریم

اگه دوست داشتید، بنده رو سرفراز کنید و از تعداد علامت سئوالاتم بکاهید

بنده برای مشورت آمده ام و نظراتم رو هم صریح میدم، ولی این به معنای پذیرش کامل نظرات نیست. فقط لحاظ کردن اون تو ملاحظات خودمه

این هم مختصری دیگه از خودم جهت آشنایی بیشتر

ارادتمند
                                Inspired
                                جناب Inspired اشتباه برداشت کردید من به شما نتاختم فقط می خواستم یادآوری کنم ما اینجا سیاست مدار نیستیم بورس بازیم ممکنه برداشت های سیاسی ما پر از اشکالات باشه

سیاست مدار نیستیم در اینجا برداشت های شخصی خودمون رو می نویسیم بعضی مواقع

نام کابری من یک اسم آلمانی است که از خلبان های جنگی المان در جنگ جهانی دوم هست و سوای از تفکرات سیاسی اش از جهت نظامی مورد علاقه من هست بنده قبلا نظامی بوده ام
                                اسمشو دموکراسی یا هر چیز دیگری که دوست دارید بگذارید وقتی یک انسانی حقوق اولیه بشر در موردش رعایت نمیشه و جامعه ای از حقوق اون دفاع نمی کنه و حساسیت نشون نمیده و میگه هر کی خربزه میخوره پای لرزش می شینه اون جامعه سالم نیست و حالش خیلی خرابه.
                                خیلی از مسائل پیش پا افتاده در میون ما ایارنی ها هیچ حساسیتی بر نمی انگیزه ولی در جوامع با فرهنگ سر اون جان ها داده شده

خب، همینجا تفاوت دیدگاه ها آشکار میشه

شما باید ایدئولوژی خودتون رو روشن کنید، بعد به قضاوت سیستم ها بپردازید

من از دیدگاه یک فعال سیاسی نظر دادم. در سیاست، هر کسی وارد گود بشه، یعنی پیه همه چیز رو به تنش مالیده.

بعد گفتم، با یک تئوکرات طرف هستیم که میدونیم قدرت هم دستشه. حالا من این وسط چیکاره حسنم؟

شما قبل از اینکه از قوای قهریه استفاده کنید، باید با قوای عقلیه برید به جنگ یک تئوکرات. هر وقت برنده شدید، اون وقت صحبت از حقوق بشر زدن هم رواست.

حالا موافق یا مخالف بودن کسی چه کمکی به حال کسی که تصمیمش رو گرفته میکنه؟ ایشون وارد بازی ای شده که تهش رو میدونسته. آیا غیر از اینه؟
                                باباجان، من توجیهم، آیا آقا گربهه هم توجیهه؟

قرار شد سعی کنیم تو کله طرف رو بخونیم، از سر خودمون که خبر داریم!

تکنیکی هم که به مسئله نگاه کنیم، میگن آسه برو آسه بیا تا گربه شاخت نزنه! تو جنگ و دعوا و دشمنی، حلوا که خیر نمیکنند! یعنی حرفی که من دارم میزنم، اینقدر عجیبه؟

من میگم هر کسی مسئول اعمال و رفتار خودشه. شما راه مبارزه رو پیش گرفته ای، به من چه؟ مگه توان من با شما یکیست؟ مگه اهداف من با شما یکیست؟ مگه اصول من با شما یکیست؟ (بطور کلی دارم عرض میکنم)
                                دوست من، بنده تخصصم بازی با کلمات و الفاظه

اسطوره شناسی رو دارم میخونم و در اسطوره ها، شما با دنیای کنایات،نشانه ها، رمزها و طلسم ها سر و کار دارید که همگی حقند

دیو سیاه اینجا همون سیاسته. در قدیم به کارهای نشدنی و محال میگفتن طرف میره به جنگ دیو سیاه. دیو سیاه دیگه به حقانیت شما کاری نداره، مثل داعش. جنگ با داعش هم به توان شما برمیگرده که در خودتون ببینید آیا میتونید پیروز بشید یا نه. خون بر شمشیر پیروزه یا نه رو کاری ندارم، اما به مصاف دیو سیاه رفتن، امکانات خاص خودش رو میطلبه!
                                چرا شما راحت صحبت نمیکنید؟
                                مگه حرفتون حق نیست؟
                                تو پست قبلی که جواب رودل رو دادید اینقدر در لفافه صحبت کردید که درک اصل مطلبتون رو هم مشکل میسازه
                                قرار نیست که برای هر پست پازل بسازیم
                                رودل رو من دوست دارم چون به راحتی حرفش رو میزنه
                                تام کروز هم همینطور بود
                                اگر کسی دنبال حقیقت باشه و بفهمه تو مغز طرفی که می خواد از سیاست اش سر در بیاره چی می گذره اول باید طرف رو خوب و کامل بشناسه و چهارچوب منافع اش رو هم بشناسه بر مبنای اون می تونه از مشاهدات و قرائن و اقداماتش پی به سیاستش ببره

مثلا من همون پستی که در مورد داستان ایران و برجام و اسرائیل و کره شمالی و خط قرمز جنگ نوشتم از دیدگاه عقل خودم یا منطق یک جامعه لیبرالی ننوشتم از دیدگاه آخوندهای حاکم نوشتم

اگر می خواهید بفهمید برجام چی میشه اول باید آمریکا رو بشناسید دوم آخوندها رو

ولی اگر امریکا رو شناخته باشید هیچ وقت به دشمن ایدئولوژیکش رحم نمی کنه و تا نابودی کاملش میره ( سیاست آمریکا که در 200 سال گذشته بهش وفادار بوده و عمل کرده در کتاب خاطرات چرچیل هم این قضیه به نقل از روزولت اومده )حتی باهاش صلح هم نمی کنه مگر این که طرف مقابل ایدئولوژی اش رو تغییر داده باشه

آ باریکلا

حرف من هم همین بود. سر در آوردن از این رفت و آمدها و نتیجه غایی. اون پست شما منو واداشت که مزاحمتون بشم

مرسی و 100 آفرین

+++++++++++++++++

به امضام دقت کنید، برای شما زدم

به آواتار دقت کنید، برای همه زدم
                                این که ما جلوی کاربر مورد نظر شما زیاد پست زدیم به دلیل سیل و هجمه تبلیغات کاذب به نفع جریان مخرب احمدی نژاد بود که روند حرکت اون آقا باعث تحریم و این مصیبت ها شده

و گرنه دل و دماغ بحث های آزار دهنده سیاسی برای کسی نمونده چون به حد کافی جامعه سیاست زده هست
                                اما تاکتیک من با شما فرق داره. من با دشمن مدارا میکنم، وقتی زورم نرسه، نه اینکه وقتی میشه با فوت حریف رو خاک کرد، بیاییم با بمب اتم از میدون بدرش کنیم!

مثلا

هر سطل آشغال مواجه میشه با خیانت انحلال سازمان برنامه و بودجه
                                و هر پاکدستی، با کــــش ســــه هـــــزار میلیاردی

حالا چرا خیانت

چون برنامه و بودجه، درب خزانه بود. چرایی، کجایی و تعداد هزینه ها .... وقتی شما کنتور نذاری سر راه مصرفت، معلوم نمیشه کی 3 هزار میلیارد تومان رفته تو پاچت!

سند از این واضح تر؟

بعد من در مورد آینده پرسیده بودم، اینکه از این به بعد چه خواهد شد.

همچنین، اگر هم به گذشته رجوع کردم، بخاطر اینه که هنوز اثرات گذشته در حال و آینده، به قوت خودش باقیه!

من از فیش های حقوقی پرسیدم، کسی کنجکاو نشد.
                                از هیلاری و ترامپ نوشتم، کسی محل نذاشت،
                                از انتخابات 96 نوشتم، به نظر کسی تو بورس تاثیر نداره
                                از اقدامات آمریکا در منزوی سازی عربستان نوشتم، کک کسی هم نگزید.
                                از فانوس دریایی یک کیلومتری برجام تو قلب خاورمیانه (و نه چراغ سبز کم رنگ) با قدرت خورشید (نمیدونم چند تریلیون لومن)، شاخک کسی رو تحریک نکرد!

بعد از خانم نرگس محمدی نوشته شد، همه ابراز همدردی کردند و بورس به هم ریخت و کله پا شد و تاثیر گذاشت!

حالا پست های من مرتبط بوده با این تاپیک و اهدافش؟

یا پست های .....

هدف من که مشخصه! اما هدف بقیه؟
                                در اصل توسط Rudel پست شده است
                                من مثل شما جوان و پر حوصله نیستم این همه تایپ کنم ولی شما تاریخچه این تاپیک و تاپیک کقایسه عملکرد محمود و حسن کلید و تاپیک جنگ کره شمالی و تاثیر اون بر ایران رو بخونید متوجه میشید که اولا پیش زمینه تبلیغی حکومت در مردم این قدر قوی هست که اکثریت با نقد خود ایران و بیان واقعیت ها و ضعف هاش مشکل دارند و در دومین گام نقد کننده رو خائن منافق نوکر خارجی آویزان پاسپورت اروپا می دونن
                                آدم با کسی بحث می کنه که اولا دانش بحث کردن رو داشته باشه دوما عقلانیت لازم برای درک و تمییز مسائل رو داشته باشه از این شاخه به اون شاخه نپره و در صورتی که با یک واقعیت مواجه شد تعصب نورزه و اعتراف به احتمال درست بودن نه صرفا پذیرش قطعی قضیه رو داشته باشه
                                در مورد فیش حقوقی برجام انتخابات سه ساله بحث هر روزه بوده اینجا کسی نمیاد دوباره با شما این بحث ها رو تکرار کنه همه حرفها گفته شده

بحث نرگس محمدی بحث وقایع روز هست بحث برجام کهنه هست وقتی من نتونم در مورد حقوق سیاسی انسانی اجتماعی یک فعال داخل کشورم کسی رو قانع کنم بیام در مورد ترامپ صحبت کنم که 99 درصد ایارنی ها اصلا نمی دونن این کی هست و چطور بالا اومده؟

اصلا چرا باید در مورد ترامپ صحبت کنیم وقتی خودمون در اینجا با شعور تر از ترامپ بسیار کم داریم حالا ایرانی های زیادی دچار این توهم هستند و ترامپ رو مسخره می کنند این گار مثلا احمدی نژاد یا روحانی از ترامپ عاقل تر هستند:D

ایرانی ها به جای بررسی مشکلات خودشون دائم در حال رصد کره زمین هستند الان همه مثلا راه افتادن در مورد خشونت پلیس آمریکا قلم فرسائی می کنند در حالی در کشور خودمون بالای 4000 میلیارد تومن بدهی معوقه دیه کشته شدگان تصادفی در اثر تیر اندازی توسط نیروی انتظامی هست
                                در مورد خانم محمدی صرفا هدف این بود که مسائل بیسیک نباید بهشون بی توجهی بشه چون اهمیتشون خیلی بالاست بی احساس بودن یا درک اجتماعی حضرت عالی مطرح نبوده و نیست

.....

مسئله بیسیک از نظر کی؟ شما؟ یا ایران؟ یا جهان؟
                                مسئله بیسیک از نظر ایران و جهان، آلودگی هوا، گرمایش زمین و کمبود آبه. بعد تزاید نسل و نبود آموزش کافی در مناطق محروم!

اگر هرم مازلو رو هم بیس قرار بدیم، باز مسئله حقوق زنان یا آزادی اقلیت ها، جز مسایل درجه 2 و 3 حتی تلقی میشه، اما ما با موارد حاد تر و مهمتری چون بیکاری، مسکن و تغذیه سالم دست به گریبان هستیم!

آیا تمسک به مسایل کم اهمیت و اون ها رو با اهمیت جلوه دادن، مصداق بارز بزرگنمایی و مظلوم نمایی و در نهایت تحریک اذهان و غلیان احساسات نیست؟

ببینید، باز داریم وارد مسایل ایدئولوژیک میشیم و من اصلا قصدم مچ گیری نیست که اگر بود، میتونستم کلید کنم به فراموشکاری اسم موکلتون (که بهش توجه کرده اید و یادی ازش کرده اید تا فراموش نشه، منظور همون خانم محمدی کیه؟)

چرا ال ان جی رو بولد نکنیم که 70 درصد آلودگی رو کمتر میکنه و به همین میزان هزینه های حمل و نقل اقتصادی رو پایین میاره! پس منابع بیشتری آزاد میشه برای تخصیص به مسایل با اولویت بعدی!

چرا تو حوزه تخصصی خودمون، دست به روشنگری نزنیم و بپردازیم به حوزه هایی که ازش سر رشته نداریم، مثل دموکراسی و تئوکراسی؟

آیا اعتراض کور کردن، عاقلانه و هوشمندانه و نشان از درک و اهمیت مسایل اجتماعی است، یا افشا گری هایی از جنس حقوق های نجومی و روشن ساختن ابعاد فاجعه هایی مثل انحلال سازمان برنامه و بودجه و کلید کردن روی اختلاس های نجومی و حق خواهی هایی اینچنینی که متاثر بر سرنوشت یک مملکته و حق عام؟؟؟

نمیخوام قضیه رو کش بدم، تا همینجاش هم زیاده روی کرده ام و بیشتر از اینش میره تو مایه های کل کل از جنس مینوی

نکته زیاده، همین اشارت کافی است
                                خیلی جالبه شما دوست نداری در مورد حقوق اولیه بشر تو مملکت خودمون صحبت کنیم بیایئم در مورد رمزنگاری و کریپتو گرافی صحبت کنیم یا ال ان جی؟

نخیر دوست عزیز ما ترجیح میدیم در مورد حقوق اولیه انسانی پایمال شده مون صحبت کنیم ال ان جی و سیستم انیگما برای ما نون نمیشه

انگلیس 500 ساله مذهب سیاسی رو گذاشته کنار ما به اون کار داریم

ما به این کار خواهیم داشت که یک زندانی حق داره با وکیلش خانواده اش در تماس باشه

قطع دست و پای مجرم حیوانی است

دار زدن با جرثقیل در ملا عام جنایت هست

کسی به ال ان جی اهمیت نمیده تا زمانی که مسائل بیسیک حقوق بشری که عقل سلیم اونها رو می پذیره مهجور قرار گرفته
                                اوکی، حق با شما! من تسلیم!

با چه سلاحی میخواهید برید به مصاف دیو سیاه؟

خود انگلیس که نسخه اش پیچیده شد. یعنی متوجه آغاز سیر قهقرایی منشا بسیاری از انشقاقات و انحرافات فرهنگی و دینی در دنیا نشدید؟

واقعاً اینایی که میگید و ادعا دارید، شعار های تو خالی نیست؟
                                در اصل توسط Rudel پست شده است
                                از همون اول معلوم بود که هدف به انحراف کشیدن تاپیک و جلوگیری از انتقاد به حکومت فاسد ایران هست
                                خوب گویا برادرای نوکر جمهوری اسلامی همیشه از راه فحش وارد نمی شوند بعضیاشون هم از طریق مظلوم نمایی وارد می شند یا طبق سنت بچه های فارس نیوز و هادیان سیاسی سپاهی از طریق داستان سرایی در مورد بد و اخ بودن غرب وارد می شن این کلک ها قدیمی شده پسر جون با گنده های شما بزرگ شدیم شما که عددی نیستین /:.yead.:/
                                مهندس جان، باور کن در مورد من اشتباه میکنی

من واقعاً از اطلاعات زیاد و تخصصی شما لذت بردم وقتی میخوندمشون، اما خب، وقتی دیدم 100 صفحه ی تاپیک شده آتیش زدن سطل آشغال، بعد هم متهم شدم به بیشعوریِ سیاسی و عدم درک اهمیت فعالیت های اجتماعی و مدنی و حقوق بشری و بی احساسی، شما جای من بودید، چه میکردید؟

شما به شعور (هم سیاسی و هم اجتماعی) من توهین کردید! در حالیکه من از شما سئوالاتی پرسیدم که خیلی ساده میتونستید جواب ندید! دیگه چرا افترا میزنید؟

چند بار گفتم که قصدم روشن شدن حقایقه و میخوام بفهمم پشت پرده چی میگذره و مهیا باشم، اما اتفاقاً این شما بودید که دارید مظلوم نمایی میکنید!

ما تو کف هرم نیازها، اسیر داریم، شما دارید از نوک هرم شاکی میتراشید!

این تاپیک واقعاً هدف داشت که من بخوام به انحراف بکشمش؟

پست های منو یک به یک بخونید، حتی اگر یک کلمه ی نامربوط با نبض سیاست و اخبار مرتبط اقتصادی توش دیدید، حق با شماست! پست هایی که مورد هجمه قرار گرفتم رو البته حذف کنید، پست های روشنگرانه رو میگم.

چند بار گفتم بحث ایدئولوژیک ندارم؟

شما چی کار کردید؟

وقتی شما زور میگید و بنده هم مسلح هستم، آیا حماقت نیست مثل ماست بایستم و از شما کتک بخورم؟

شما نظامی بودید و اهمیت سلاح و تاکتیک رو تو جنگ میدونید.

وقتی من با صلح وارد شده ام و به من چنگ و دندان نشون داده میشه، چه باید کرد؟

من سلاحم قلممه. مگه غیر از کلام حق از قلم من ساری و جاری شده که بنده رو به مظلوم نمایی و انحراف متهم میکنید؟

......من خودم زخم خورده همین سیستم هستم. اما فراموش کردید، با دیو سیاه، چگونه میشه مقابله کرد؟ با دست خالی؟ بدون تاکتیک؟

خب فرق شما با همون زورگویان فاسدی که ازشون شکایت دارید چیه؟ شما هم دارید حق رو ناحق میکنید و به من افترا میزنید؟ بدون اینکه حتی متوجه حرفهای من بشید و تفاوتها رو درک کنید! چرا، چون دایی جان ناپلئونی دارید به قضیه نگاه میکنید و فکر میکنید هر کی ذره ای با شما زاویه ی فکری داشت، پس دشمنه!

اما اینطور نیست!

من تو بسیاری از جنبه های فکری شما، موافق هستم، با نحوه ی ابرازشون مشکل دارم و گفتم اتفاقاً شاید بتونم کمکی هم بکنم، نه فقط کمک بگیرم!

قدری انصاف داشته باشید و همه رو دشمن نبینید. سعی کنید طرف مقابلتون رو درک کنید. اینه رمز موفقیت!

چشم ها رو باید شست

موفق می شوید

اگر جور دیگری تلاش کنید
                                صرفاً جهت یک مرور اجمالی برای قضاوت

به وضوح معلومه که به عقاید کسی کاری نداشتم و بحث رو از حالت شخصی بیرون کشیده بودم

اما، خب، نظر شخصی خواستن، در عین ایدئولوژیک بودن، لزوماً به معنای تفتیش عقاید نیست، بلکه خیلی ساده، یعنی مشورت خواستن

ولی وقتی بحث سیاست گذاری میامد وسط، دنبال راه حل بودم نه سنگ اندازی و غرض ورزی، یعنی باز فرا جناحی عمل کردم، نه نظر شخصی و ایدئولوژیک خودم رو

مثل قضیه ی آلودگی هوا، سی ان جی و ال ان جی، که ایشون مدعی بودند متخصص اند تو این زمینه و در فازهای پارس جنوبی، حماسه ها آفریده اند

پاسخ کینه آمیز ایشون رو هم دقت کنید

وقت خوش و ممنون از اینکه حوصله میکنید و این بقول توهین کنندگان، چرندیات رو از یک بیسواد به زعم ایشان، بررسی میفرمایید

البته اگر علاقمند به یافتن حقیقت هستید در اینجا، با سیر در وقایع

وگرنه

عیسی به دین خود، موسی به دین خود

یعنی همون ایدئولوژی و نداشتن بحث شخصی

نظر

در حال کار...
                                X