کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این نوع مدل صحبت های شما من یاد یه بنده خدایی انداخت که همگی با مهر و خرداد و شهریور میشناسنش
امیدوارم اون طرف نباشی چون خیلی کارم باهات سخت میشه
ما هم بنا رو میزاریم بر اینکه نه اون بنده خدایی نه قمار باز و نه رودل و نه باران و ...............
دنیای مجازیه دیگه خودت اشراف داری
من میگم خانم محترم چرا بحث عوض میکنی شما هنوز تکلیفت با خودت خوب مشخص نکردی
یکی به میخ میزنی و یکی به .......
شما میگی به روحانی چه مربوط
من برعکس شما میگم هم به روحانی مربوطه و هم به احمقی نژاد و هم به هر دولت متخلف دیگه ای که
الان پشت این دولت در اومده
اگه هر کدوم از اینها دزدی نکرده بودند و مشکل گردن دولت قل نمینداختند شاهد این وضعیت نبودیم
در ضمن به نظر من هنوز هم که هنوزه تحریم باعث فشار به مردم نشده
باندهای ثروت و قدرت باعث بدبختی این مردم شدند
اصلاً فرض که من مهر و خرداد و شهریورم
فرض که من هر چی هستم که میگی
یه جا باید کات کرد و صحبت کرد؟
چرا پیشداوری؟
شاید من هم آدم شده باشم و اونی که میگی هم اگه باشم، اما عوض شده باشم؟
شاید توبه کرده باشم؟
مگه قراره هر کسی تا آخر عمرش، یه جور بمونه؟
اگر اینطور بود که این همه، انحراف و فتنه و خائن و طاغوتی و فرقان و ضد انقلاب، بعد از 35 سال از انقلاب، پیدا نمیشد. جاسوس در نمیامد در تیم مذاکره کننده، کسی رو خریداری نمیکردند که استاکس نت بندازه به جون کامپیوتر ها ....
حرف من فراتر از این تهمت هاست
دوست داری بشنوی، یا حرف خودت رو میخوای به کرسی بنشونی؟
من بدون آمادگی درام باهات بحث میکنم، اما تو مسلسلت یک قطار داره که معلومه از قبل تنظیم شده و رگباری داری پست میزنی، یک طرفه همه رو به گلوله بسته ای
آخه تو هم یه جورایی مثل رودل داری عمل میکنی، رودل فقط فرقش با تو اینه که رودل کرده، سفته، یوبسه تک تک تیراندازی میکنه، اما مال شما شله، داری تگری میزنی ... اینجا هم شده مستراح عقده گشایی ها
البته رودل رو که هول میکنی، او هم مسلسل وار، از سیمینوف، دوشکا میسازه، از حق نگذریم، اون هم تر تر زن قابلیه!!!
نکنه اینو هم قبول نداری؟
حرف حساب بزن، حرف حساب جواب بگیر
خوندی مطلب رو
از طرف رهبری است، مستند و مستدل
بدون تحریف
هستی
بسم الله
نیستی
فی امان الله
در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
بنده هیئت مذاکرهکننده را هم امین ، هم غیور ، هم شجاع و هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند.
متقاضیِ این مذاکرات آمریکاییها بودند – ما به آمریکاییها اطمینانی نداریم
دستاورد ما سوخت بیست درصد بود که طرف مقابل مات شد!
آمریکاییها فهمیدند ما بدون وابستگی میتوانیم به فنّاوری پیشرفته دست پیدا کنیم؛ ما هم با این منطق، توکّل کردیم و وارد مذاکره شدیم. بهقدر صحیح و منطقی و عقلایی حاضر به هزینه دادن هم بودیم؛ منتها ما دنبال توافق خوب بودیم. ما منظورمان از توافق خوب، توافق منصفانه و عادلانه است؛
اندکی در مذاکرات پیش رفته بودیم که زیادهخواهیهای حضرات شروع شد؛ چانهزنیها و زیادهخواهیها مذاکرات را طولانی کرد، تهدید کردند، تهدید به تحریم بیشتر، حتّی تهدید به نظامیگری؛ این تهدیدها را کردند؛ روی میز و زیر میز و این حرفهایی که شنیدهاید. هدف اینها ریشهکن کردن و از بین بردن صنعت هستهای در کشور است؛ مدیریّت کنونی آمریکا، به این توافق احتیاج دارد. اگر بتوانند به آن مقصود خودشان در اینجا برسند. این در واقع پیروزی بر انقلاب اسلامی است
ما از اوّل، منطقی وارد شدیم، ما گفتیم طرف، یک تحریم ظالمانهای را تحمیل کرده است، ما میخواهیم این تحریم برداشته بشود؛ خیلی خب، این یک بدهبستان است، حرفی نداریم که در این زمینه یک چیزی بدهیم، یک چیزی بستانیم تا تحریمها برداشته بشود؛ امّا صنعت هستهای متوقّف نباید بشود.
ما گفتیم ما محدودیّت ده سال و دوازده سال و مانند اینها را قبول نداریم. در همین مدّتِ محدودیّت هم که ما قبول میکنیم، کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز باید ادامه پیدا کند
بنده تصریح میکنم، تحریمهای اقتصادی و مالی و بانکی، چه آنچه به شورای امنیّت ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به کنگرهی آمریکا ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به دولت آمریکا ارتباط پیدا میکند، همه باید فوراً در هنگام امضای موافقتنامه لغو بشود؛
آمریکاییها در زمینهی تحریمها یک فرمول پیچیدهی چند لایهی عجیب و غریبی را مطرح میکنند که اصلاً اعماق آن معلوم نیست.
بنده بیانم بیان صریح است، تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم.
ما با موکول کردن هر اقدامی به گزارش آژانس مخالفیم. ما به آژانس بدبینیم؛ با بازرسیهای غیر متعارف هم بنده موافق نیستم؛ پرس وجوی از شخصیّتها را هم بههیچ وجه قبول ندارم و موافق نیستم؛ بازرسی از مراکز نظامی را هم نمیپذیریم
ما دنبال توافق هستیم. جدّاً دنبال این هستیم که این تحریمها لغو بشود؛ امّا درعینحال خود این تحریمها را ما فرصت میدانیم.
این تحریم موجب شد ما به خودمان برگردیم؛ این تحریم موجب شد ما به نیروی داخلی خودمان بیندیشیم، دنبال ظرفیّتهای داخلی باشیم؛ اینکه همه چیز را از بیرون وارد کنیم با پول نفت، برای یک کشوری مثل کشور ما بدترین بلیّه و بزرگترین مشکل است که متأسّفانه از قبل از انقلاب این مشکل گریبانگیر کشور ما شده و هنوز هم تا حدود زیادی ادامه دارد که بایستی این را قطع کنیم. ما در علم، در فنّاوری، در کارهای گوناگون دنبال ظرفیّتهای داخلی آمدیم!
++++++++++++++
در ضمن، من رهبری رو به سیاستمداری خیلی قبول دارم
ولی بحث اینجا، پیچش ها، پتانسیل ها، محاسبات، توانایی های بالفعل و راهبردهای کلانه
میخوام واقعیتها رو ببینی که چی شد، این شد
این پسره با مهر من میشناسم عصای موسی رو هم ببینه میره گوساله سامری رو میپرسته
اصلا فرض گرفتنشم درست نیست
یعنی یه همچین هفت خطیه ...... بگذریم......
گفتم که ازش عبور کنیم الان بحث اصلیت سر خامنه ای و تحریم هاست ؟
درست فهمیدم ؟
صاف و پوست کنده و بدون تعارف بگو ببینیم کجا گیر داری
ببینیم میتونم کاری برات بکنم یا نه
من هم گفتم، آفرین که فهمیدی که اون نیستم، این یک تفاوت بزرگه با رودل که بعد از سه ماه، هنوز به من میگه احمدی نژادی
اما توی 3 ساعت، فهمیدی که لا اقل رودل نیستم، ولی همچنان داری انگ میچسبونی
دختر خانم کیه؟
چون بحث باید معقول و محترمانه بره جلو
اول برچسب ها رو بکن، تهمت ها رو تموم کن
بعد بیا جلو
پیش داوری تعطیل
فصلی نو باز کن
فرض کن میخواهیم عین مذاکرات اتمی، تحریم ها به جد، بر طرف بشه، اما آبرو مندانه
در ضمن، سعی نکن بازی در بیاری
اگر ندیدی، دیگه شاید نبینی، چون ناظر پست ها رو پاک کرد، رودل زخم خورده ی منه و بخاطر توهین هاش، تهمت هاش، و توهماتش، پوزه اش به خاک مالیده شد. کسیکه ادعا داشت، من لایق مستراح شویی مراکزی که درش کار کرده نیستم، رفت تو مستراح عقده هاش!
نکن کاری رو که توانش رو نداری!
یعنی بازی در نیار
راست و حسینی، بیا بحث کنیم
تا بهت صاف و پوست کنده بگم چی تو چنته دارم
اما سیاست حکم میکنه، تا از در آشتی وارد نشی و عناد و پیشداوری رو نذاری کنار، گام بعدی در کار نیست
عین مذاکرات اتمی
درسته که هویت ها در این دنیای مجازی، مخدوشه، اما نمیشه بخاطر اینکه قادر به تشخیص چهره و فکر پشت نقاب نیستی، مثل تیر در تاریکی، مدام به دیگران تهمت بزنی، بلکه یکیش خورد، بگی دیدی گفتم
بعد برای خودت اعتبار درست کنی و به خودت ببالی
رک و راست، مشکل اصلی من همین کج اندیشی هاست! از این واضح تر نمیتونم بگم!!!!
پس تا اعتراف نکنی که اتهام زدی و سندی نداری بر مدعات، ادامه ی بحث، بی فایده است!!!!
نظر