دورهمی چند نفره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دورهمی چند نفره

خیلی باحال بود...
    می‌گفت تو شیراز قرار تجمع گذاشتند...
    پلیس رفته...
    مردم نرفتند...
    :.thumbsupsmileyanim=))

(بدتر از من... روزه بُردتشان...)

پ.ن: بردتشان پارسی درستش چگونه می‌شود؟ برده‌ات‌شان؟ برده است‌شان؟ برده‌شان؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      خیلی باحال بود...
      می‌گفت تو شیراز قرار تجمع گذاشتند...
      پلیس رفته...
      مردم نرفتند...
      :.thumbsupsmileyanim=))

اکنون پلیس‌ــه دارد نفرینشان می‌کند!
      می‌گوید خوب کاکو می‌خواستی نیای الکی ما را هم یک‌لنگه پا اینجا نمی‌کاشتی...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• siavashdabiri
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 55

هوا گرمه کاکو آدم الو میگیره...:.thumbsupsmileyanim=))
        [B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]

نظر

• siavashdabiri
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 55

خیلی دوست دارم کار بورسی بکنم.
          ولی اصلا نایش نیست.
          جالب است. برخی اوقات زورم کم می‌شود.
          مغزم نمی‌کشد.
          نمی‌دانم به خاطر روزه است؟
          یا به خاطر این که بازار خراب شده (اثر روانی)؟
          یا چه؟
          به هر روی... الان افتادم... می‌تونم همین‌جور تایپ کنم و حرف بزنم... ولی کار بورسی نه! اصلا در توان خودم نمی‌بینم...

بگذار همین‌جور بنویسم... حالا که می‌توانم بنویسم...
          دوست داشتم یک مقدار در جستار تدبیر و امید بنویسم... از اوضاع کلان اقتصادی بنویسم... به ویژه این که دولت دارد عوض می‌شود و ۱- احتمالا یک توافق نصفه‌نیمه هم که شده برای از دست نرفتن آبروی‌شان انجام دهند. (هرچند... دیگر کسی روی برگه این عزیزان شرط بندی نمی‌کند... حتی اصلاح‌طلبان به طور کلی اینها را پس زده‌اند... حتی آقای خاتمی هم احتمالا اگر بخواهد چیزی بگوید دیگر این بزرگواران را تــــَکرار نکند. بگذریم.) این یک مسئله. مسئله‌ی دیگر این که ۲- دولت بعدی به احتمال بسیار زیادی یارانه‌های پنهان را آزاد می‌کند. این خیلی می‌تواند تاثیر بگذارد. (ولی... حوصله‌ی بررسی‌اش نیست! :) ) دیگر این که... ۳- ... ولش...

اصلا حسش نیست بررسی کنم ببینم پول را باید از بازار بکشم بیرون؟ یا بگذارم همان‌جا بماند؟ یا چه؟

حتی حسب وظیفه احساس می‌کنم باید در مسابقه‌ها شرکت کنم... ولی حوصله این را هم ندارم...
          رمق سهامدار رو گرفتن
          [B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

زیر دریایی اندونزی را زدند! /:.ohno-smiley.:/
            که زده؟ :-/
            معلوم نیست! /.:biggrinsmiley.:/
            اصلا کسی نبوده که بزند! :.thumbsupsmileyanim
            منابع آگاه می‌گویند طی عملیات درگیری با دشمن فرضی این زیردریایی نابود شده! :.thumbsdownsmileyan
            بعدش هم دشمن فرضی زیردریایی را زده زیر بغلش و فرار کرده. /:.yead.:/

دستمال من زیر درخت آلبالو گم‌شده... خبر داری؟ نه نه... بی خبری؟ نه نه... پس چرا می‌گی نه نه؟... /:.happysmiley:./
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

زیر دریایی اندونزی را زدند! /:.ohno-smiley.:/
              که زده؟ :-/
              معلوم نیست! /.:biggrinsmiley.:/
              اصلا کسی نبوده که بزند! :.thumbsupsmileyanim
              منابع آگاه می‌گویند طی عملیات درگیری با دشمن فرضی این زیردریایی نابود شده! :.thumbsdownsmileyan
              بعدش هم دشمن فرضی زیردریایی را زده زیر بغلش و فرار کرده. /:.yead.:/

دستمال من زیر درخت آلبالو گم‌شده... خبر داری؟ نه نه... بی خبری؟ نه نه... پس چرا می‌گی نه نه؟... /:.happysmiley:./
              وای... این آقایی که قبلا مشکل زبان داشته و حالا یکی از بهترین صداپیشگان ایران شده... اسمش چه بود؟... همین که دریم دریم را صداپیشگی می‌کند...
              به هر روی...
              از او یک کلیپ دیدم محشر... در حد تیم‌ملی... در یک برنامه‌ی مخصوص شبکه‌های اجتماعی (با مجری‌گری شهاب حسینی) که داشت طنازی می‌کرد... در مورد همین دستمال من زیر درخت البالو گم شده... اگر شد حتما ببینید... خیلی باحال بود...

آهان نامش یادم آمد... آقای مردانی... علی مردانی اگر اشتباه نکنم...
              اینجا... پیدایش کردم.
              محمدرضا علیمردانی

محمدرضا علیمردانی شهاب حسینی دستمال من - Google Search
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تشریح برنامه ها و دیدگاههای سعید محمد
                Code:
                نکته‌های خوبی در مناظرات انتخابی گفته می‌شود که واقعا عالی است. حالا صرف نگر از این که چه شخصی دارد چه می‌گوید...
                فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم گفت: بحث امروز کشور ما بحث مدیریت است، از رئیس جمهور شما باید مدیریت بخواهید و چیز دیگری نخواهید و من در بحث مدیریت صاحب سبک، توانمند و دارای رتبه‌های بین المللی هستم.

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سعید محمد فرمانده سابق قرارگاه خاتم الانبیا در سومین جلسه از سلسله جلسات میز انتخاباتی جمهور اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل که با عنوان « تحول در حکمرانی، عدالت و کارآمدی» برگزار شد، گفت: عملکرد دولت در این چند ساله مطلوب نبوده و آن شعار های اصلی انقلاب ( عدالت و ارزش های اصیل انقلاب) با این ها فاصله داشته است.وی افزود: حضرت آقا در گام دوم تاکید دارند که فاصله زیادی بین بایدها و نبایدهاست. ایشان در فرمایشات خود، انتقال نسل مدیریتی را راهکار دانسته اند و به نوعی از عملکردهای گذشته نارضایتی داشته اند. ایشان دنبال افرادی بودند که دغدغه مردم را داشته باشند تا اینکه به دنبال منفعت خود باشند. محمد تصریح کرد: امیر المومنین در نهج‌البلاغه عنوان می کنند که دولت ها زمانی به فروپاشی می رسند که چهار شرط داشته باشند که تقریبا در جمهوری اسلامی ایران دیده می شود. شایسته سالاری رعایت نمی‌شود و حزب بازی و سیاسی بازی جایگزین آن شده است. افراد شایسته کمتر در جایگاه درست هستند و افراد غیر شایسته مسئول شده اند.

* دنبال ایجاد ظرفیت جدید برای انجام مطالبات هستیم
                وی تصریح کرد: ما از طرفی به جای پرداختن به اصول، به فروع پرداخته ایم‌؛ مثل پرداختن به مسئله دوچرخه سواری زنان به جای مسائل خانواده، یا بحث رها شدن اقتصاد مقاومتی. ما دنبال کار تحولی هستیم. از شیوه های قبلی باید فاصله بگیریم. این فقط با صداقت مسئولین قابل اجراست و ما دنبال ایجاد ظرفیت جدید برای انجام مطالبات هستیم.
                محمد در مورد بحران کسری بودجه بیان کرد: منابع داخلی و خارجی داریم که دولت لیبرال دلیل خود را برای مذاکره، بدست آوردن منابع مورد نیاز می داند. سرمایه گذاری به دلیل بالا بودن ریسک در ایران کمتر مورد استفاده کشورهای خارجی قرار می گیرد.

* نقدینگی سرگردان را باید به سمت تولید ببریم
                وی ادامه داد: راه این است که از منابع خود کشور استفاده کنیم و نقدینگی سرگردان در کشور را با حفظ اصالت سرمایه و سرمایه دار به سمت تولید جلو ببریم که نیاز به برنامه جامع و کامل دارد.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم تصریح کرد: باید سیستم بانکداری و مالی اصلاح شود و فضای سرمایه‌گذاری جدیدی را ایجاد کنیم که ریسک بازارهای کاذب بالا رود. پس ما نیاز به اصلاح قوانین و مقررات مالی داریم.محمد خاطر نشان کرد: بحث دور زدن تحریم ها هم به عنوان مُسکن در چند سال اول باید انجام شود. مثلا باید در کشور تولید ارز کنیم که چند جنبه دارد؛ یکی، دور زدن تحریم ها در فروش نفت است.
                این امکان وجود دارد که ما فروش نفت را به کشورهای نیازمند مثل چین و هند زیاد کنیم. صنایع معدنی یکی از مراکز بزرگی است که می‌تواند مواد مورد نیاز را به وسیله آن وارد کرد، که به عنوان مسکن در سال های اولیه به کشور کمک خواهد کرد.

Code:
                محمد حسین: این هدایت نقدینگی سرگردان به سوی تولید (بخوانید بورس) را من از هشت سال پیش دارم به این دولت محترم می‌گویم. در جستار تدبیر و امید. ولی یا نمی‌توانند. یا بلد نیستند. یا این که نمی‌خواهند. به خدا اگر این دو تا معزل (یعنی نقدینگی عجیب و غول پیکر و از آن ور تشنگی شدید بنگاه‌ها به نقدینگی) را به هم می‌رساندند، هم این دو معزل برطرف می‌شد و هم این که شکوفایی عالی اقتصادی به وجود می‌آمد...
                * فروش نفت علی‌رغم همه سختی ها شدنی است
                وی افزود: بعضی می گویند که تحریم ها باعث شده فروش نفت کاهش پیدا کرده و باعث ایجاد مشکلات شود. من به عنوان کسی که در کف کار بودم و می دانم، می گویم، ما نفت ونزوئلا را که نفت فوق سنگین هست و فروش آن خیلی سخت است به دلیل طلبی که داشتیم گرفتیم و آن را فروختیم و تبدیل به دلار کردیم. فروش نفت علی‌رغم همه سختی ها و ریسک هایی که دارد، شدنی است و جای نفتی که داریم می فروشیم، ما باید بتوانیم مایحتاج مورد نیاز کشور را وارد کنیم.محمد ادامه داد: بانک مرکزی آنقدر قوانین و مقررات پیچیده ای گذاشت که صادر کننده عملا بیچاره شد و صادرات را کنار گذاشت و به سمت خرید ارز و … رفت.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم تصریح کرد: این ها راهکارهایی هست که در کشورما مغفول مانده، چون ما فرمانده ی جنگ اقتصادی در کشور نداریم؛ یعنی وزارت‌خانه ها همه سعی میکنند کارشان را درست انجام دهند ولی به عنوان یک جزیره!
                وی پیرامون بحث یارانه ها گفت: درمورد یارانه ها برنامه ریزی ای که کردیم این است که نباید قطع شود، چون خیلی از مردم زیر خط فقر هستند. اما یکی از برنامه ریزی هایی که می توانیم انجام دهیم ایجاد یک دیتا بیس و یک بیگ دیتایی هست. اینکه بتوانیم هشتاد و پنج میلیون ایرانی را در آنجا به نمایش بگذاریم و تمام اطلاعات درآمدی، سرمایه ای، اموال منقول و غیر منقول آنها را در آنجا ثبت و ضبط کنیم. این خیلی به ما کمک می کند، چون ما الآن آمار دقیقی از وضعیت مردم نداریم و شفاف‌سازی هم به ضرر خیلی هاست و خیلی ها جلوگیری می کنند که این اتفاق نیفتد.وی ادامه داد: برنامه ما این است که ابتدا برویم به سمت تشکیل این مجموعه و بتوانیم وضعیت افراد را رصد بکنیم. علاوه بر آن شیوه مالیات گیری را از بنگاه ها به سمت افراد ببریم و تمامی دارایی ها و اموال را در آنجا بتوانیم رصد کنیم. همچنین برای خیلی مواد مثل بنزین این امکان وجود دارد که آن را به صورت سهمیه فردی بدهیم و افراد بتوانند آن را در بعضی فضاها معامله کنند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

* بانکها سمت هر بازاری بروند موجب اغتشاش در آن می شوند
                  محمد افزود: سیستم بانکداری ما مشکل عمده دارد. اول اینکه بانکهای ما به ماشین خلق نقدینگی تبدیل شده اند و یک بخش عمده این نقدینگی به سبب چاپ کردن پول است. دومین موضوعی که در مورد بانکها مدنظر است این است که تسهیلاتی که بانکها میدهند، آن ها را به یک بنگاه اقتصادی تبدیل کرده و عملا کار دلالی انجام می دهند. وی ادامه داد: بانکداری به بیراهه رفته و از چارچوب مورد نظر خارج شده و برگرداندن آن بسیار سخت است. مثلا بانک رسالت بانکی بود که با یک چارچوب تفکری درستی شکل گرفت و بدون اینکه بخواهد وارد فضای ربوی شود و سودهای آنچنانی از مردم بگیرد وارد فضایی شد که توانست حداقل یک مشکل را حل کند. آن هم بحث اسلامی قرض الحسنه هست. پس این نشان می دهد که اگر ما می خواستیم می شد بانکها را به سمت درستی هدایت کرد.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم ادامه داد: بانکها سمت هر بازاری بروند موجب اغتشاش در آن بازار می شوند. به خاطر نقدینگی بسیار زیادی که در آنها هست و یکی از معضلات مسکن و املاک در کشور ما همین بانکها هستند. آن تناسبی که بین سرمایه اولیه شان و میزان تسهیلات باید برقرار بشود اکثرا رعایت نمی‌شود و دچار جرائم هم می شوند. به اضافه‌ اینکه خیلی زود بانکداری خصوصی در کشور ما عملیاتی شد. و آنها هم صرفا دنبال سود خودشان هستند و اصلا دنبال توسعه ی کشور و توسعه ی زیرساختهای کشور نیستند و هیچ گونه جهت دهی هم نشدند. ما وقتی به نتیجه مطلوب می رسیم. که بتوانیم بانکها را در خدمت توسعه زیرساختها و اشتغال و تولید بیاوریم.

HTML Code:
                  اینها را به خدا خیلی‌ها می‌دانند... ولی دولت تدبیر و امید  اصلا به سوی آنها نرفت. حالا بحثش را در جستارش کردیم و نمی‌خواهم بیشتر بازش کنم... ولی... 
                  * حدود سه میلیون واحد مسکونی خالی داریم
                  محمد پیرامون مسئله مسکن خاطر نشان کرد: بحث مسکن یکی از چالش های اصلی و بزرگ کشور است و نبودش می تواند بحرانهایی ایجاد بکند. با آماری که ما گرفتیم حدود سه میلیون واحد مسکونی خالی داریم. با وضع قوانین مالیاتی ما می توانیم بخشی از اینها را طبق قوانین مالیاتی به احصا دربیاوریم. برای اینکه به چرخه عرضه برگردند و نیازها را برطرف کند. وی گفت: برای بقیه ساخت و ساز ها برنامه ریزی کردیم که طی چهار سال این ساخت و ساز ها صورت بگیرد. شیوه ای که استفاده می کنیم دو بخش است؛ یکی اینکه از تسهیلات بانکی کم بهره باید استفاده کنیم، که این پاسخگوی این حجم از ساخت و ساز نیست و بانک‌ها کشش آن را ندارند. محمد افزود: برنامه ای داریم که فضایی را درست کنیم که زمین از ما و ساخت یا تسهیلات بانکی را مردم بتوانند تامین کنند و به صورت اقساط از آنها گرفته شود و یا اینکه سرمایه‌گذاران بخش مسکن را درگیر کنیم.

HTML Code:
                  مشکل کنونی مسکن این است که... به خاطر اجرا نکردن قانون مالیات در این سال‌ها... و خیلی مشکلات دیگر... تورم همه جا را گرفته... 
                  اکنون مشکل مسکن این شده که سیمان و میلگرد گران است...
                  پایین آوردن دستوری اینها هم احمقانه است...
                  این کاری که آقای محمد هم می‌گویند... این اساسی نیست...
                  باید قیمت خانه کاهش پیدا کند... و این بار... برعکس... قیمت خانه روی قیمت سیمان تاثیر بگذارد... و بعد روی نرخ تورم (نرخ دلار)... 
                  که این خیلی سخت است... و اصلا معلوم نیست در عمل (با این ساختار اقتصادی سنتی ایران) شدنی هست یا نه؟
                  * مسکن مهر یکی از بهترین طرح های اجرایی کشور بود
                  محمد افزود: در رابطه با کاهش قیمت ها به حداقل آن ها هم کار شده و در زنجیره تولید و تامین کالای مورد نیاز مسکن خصوصا فولاد و سیمان برنامه ریزی شده است. چیزی که مردم در طرح مسکن مهر اعتراض داشتند، بحث کیفیت ساخت و زمان بندی و بحث زیر ساخت ها بود. هرچند طرح مسکن مهر یکی از بهترین طرح های اجرایی کشور بود اما این نواقص را باید سعی کنیم در طرح تکمیلی رفع کنیم.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم گفت: ما باید به شدت به سمت قوی شدن خودمان برویم و این قوی شدن هم در بعد هسته ای است که الحمدالله بحث غنی سازی ۶۰ درصد شروع شد و خود این می تواند در مذاکرات کمک کند. و در بعد توانمندی های داخلی باید قوی بشویم و این راهکار دارد. اگر این اتفاقات بیفتد ما به راحتی می توانیم مذاکره کنیم و امتیاز بگیریم. چهارچوب ها را حضرت آقا خیلی صریح عنوان نمودند و باید در همان چهارچوب ها مذاکره انجام شود.محمد در پاسخ به این سوال که طبق قانون اساسی خود را رجال سیاسی می داند یا خیر این طور پاسخ داد: قانون اساسی مصداق خاصی را در این مورد مشخص نکرده اما شورای نگهبان اخیر چارچوبی را تعریف کرده و الان در رفت و برگشت است و من نمی‌دانم تصویب می‌شود یا خیر. در این چارچوب برای نیروهای نظامی جایگاه ۶ سال سرلشکری است. اگر ملاک این مورد باشد من ۸ سال جایگاه سرلشکری و بالاتر را دارم و به عنوان یک شاخصه می‌توان عنوان کرد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

* ساختار قرارگاه را نیز با یک طرح تحولی بعد از ۳۰ سال تغییر داده‌ایم
                    محمد ادامه داد: مجموعه ای که من در آن کار کرده ام چندین وزارتخانه را در خود جا داده است و ساختار قرارگاه را نیز با یک طرح تحولی بعد از ۳۰ سال تغییر داده‌ایم و در بخش نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت و معدن، کشاورزی، مخابرات نیرو، راه و شهرسازی و حتی دریایی با نهادهای دولتی معادل سازی کردیم. عمده کارهای دولتی را در این بخش انجام داده ایم و با اکثر وزارتخانه‌ها درگیر بودیم.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم گفت: من عضو ستاد اقتصاد مقاومتی دولت با حضور ۱۲ الی ۱۳ وزیر بودم و با تحلیل مسائل و مشکلات و تصمیم‌گیری‌ها و فضای کار آشنا هستم.
                    وی ادامه داد: قرارگاه خاتم دارای حجم کار بسیار است، ولی چون به عنوان یک مجموعه رسمی شناخته شده در بخش سیاسی نبوده، این ابهام ها ایجاد می شود.وی در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال تایید شدن از سوی شورای نگهبان را دارد گفت: تا جایی که الان قانونمند و چارچوبمند است اینطور می بینم که باید تایید بشوم اما فضا سازی هایی که الان در جهت حذف وجود دارد را باید مدیریت کنیم و اینکه اقبال مردمی و عمومی هم در نظر شورای نگهبان تاثیرگذار خواهد بود. معتقدم شورای نگهبان می تواند من را تایید کند، البته همانطور که می‌دانید آرا در شورا مستقل است. هر کس باید خودش به اغنا فکری برسد و در این خصوص سعی کردیم جلساتی را با اعضای شورای نگهبان خصوصاً فقها داشته باشیم.‌محمد در پاسخ به سوال دیگری گفت: هیچ فردی در همه موضوعات تخصص ندارد. هرکس در یک موضوعی تخصص دارد، یکی حقوقدان است یکی … و فکر می کنم این مشمول همه افرادی که کاندید شده اند باشد. بعلاوه اینکه ما از نوع عملکردهایی که تا به امروز دیدیم، عملکرد های خوبی نبوده که وضعیت کشور را به این سمت برده است. نیاز به این است که افرادی به عنوان یک مجموعه خروجی محور و عملگرا و در چهارچوب گفتمان حضرت آقا حرکت کنند و مدیریت جامع را انجام بدهند.
                    تکنوکرات - فن‌سالاری
                    خوب است. دوست می‌دارم.
                    اگر واقعا دولتی بتواند فن‌سالار باشد و کارایی هم داشته باشد... این بهترین است. مطمئنا.
                    * از رئیس جمهور باید مدیریت بخواهید
                    فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم افزود: بحث امروز کشور ما بحث مدیریت است. از رئیس جمهور شما باید مدیریت بخواهید و چیز دیگری نخواهید. من در بحث مدیریت صاحب سبک، توانمند و دارای رتبه‌های بین المللی هستم. و هر چیزی را به عنوان یک پروژه میتوانیم تعریف کنیم. پروژه فقط، پروژه ساختمانی نیست. کار فرهنگی را می توانید به صورت یک پروژه فرهنگی تعریف و اجرا کنید.به شرط آنکه کسی این چهارچوب‌ها را بداند و به صورت عینی بتواند با آن برخورد و اجرا کند. فکر می کنم نقطه ضعفی که در افرادی که امروز هم آمده اند همین است.محمد در پاسخ به سوال دیگری گفت : ۳۰ سال سابقه کار جدی در سپاه دارم، منتهی ۲ یا ۳ سال است که در مجموعه هولدینگ یاس و جاهای دیگر بوده ام و این تجربه کاری باعث شده با همه ارکان کشور از جمله مجلس، دولتی‌ها و سایر اجزای حاکمیتی یک تعامل نزدیک داشته باشیم. اگر شما از این موضوعات مطلع نشدید، بخاطر این است که لزومی نبوده که اینها رسانه‌ای شود. منتهی نیازی به موضع‌گیری سیاسیِ کسی که در این حیطه کار می‌کند، نبوده است. ولی این الزاما به این معنا نیست که موضع سیاسی ندارد بلکه نیازی به مطرح کردنش نبوده است.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم در پاسخ به این سوال که اگر طرح نشود، از کجا بفهمیم و ارزیابی کنیم؟ گفت: مناظرات و تبلیغات انتخابات را برای همین گذاشته اند.وی در پاسخ به این سوال که « حتما قرارگاه خاتم با ارکان دولتی تعامل داشته اما ما برای ارزیابی چه کنیم؟» افزود: من یک سوال از شما دارم؛ دوره قبل یک فردی آمد و در چهارچوبهایی که شما گفتید، بود ولی درست عمل نکرد، پس اینها ملاک نیست.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/04/23, 01:27.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

* گیر کشور ما همین سیاسیون هستند
                      محمد در پاسخ به یکی دانشجویان که گفت « من در توانایی مدیریتی شما شکی ندارم، بحث سیاست ورزی و داشتن تحلیل را عرض می‌کنم» تاکید کرد: اتفاقا گیر کشور ما همین سیاسیون هستند. نقطه گرفتاری کشور آنجایی است که کار دست سیاسیون بیفتد.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم در پاسخ به دانشجویی که پرسید « یعنی شما خودتان را سیاسی نمی‌دانید؟» گفت: چرا من خودم را سیاسی می‌دانم اما روش کار سیاسیون برای اداره کشور جواب نمی‌دهد. کسی که بخواهد با عینک سیاسی به همه چیز نگاه کند، باعث می‌شود از اصل موضوع و حل مساله غفلت شود و وارد فضاهایی شود که انرژی کشور را بگیرد، ولی خروجی ندهد.وی در پاسخ به این سوال که « وجه تمایز شما چیست نسبت به آنها چیست؟ » افزود: اگر افراد دیگری در این چهارچوب هستند، خب در انتخابات شرکت کنند، اشکال ندارد.وی در پاسخ به این سوال که « یعنی شما خودتان را اصلح می دانید؟» اظهار داشت: در بین عزیزانی که تا به امروز مطرح شده اند، خودم را اصلح می دانم.یکی از دانشجویان در ادامه گفت: « این برنامه ای که شما گفتید، همه کاندیداها و ضرغامی و … دارند و من میخواهم از بین افراد یکی را انتخاب کنم، نقطه تمایز شما چیست؟»محمد پاسخ داد: این را شما باید بفهمید. در سابقه طرف و برنامه هایش نگاه کنید، ببینید قابلیت انجام دارد یا ندارد. از سوابق ما، اینکه در شدیدترین دوره تحریم، سخت ترین زمان عملیات کاری قرارگاه خاتم بوده است و هیچ دوره ای مثل این دوره ای که بنده در قرارگاه بودم نبوده است. بخاطر تشدید تحریم ها، تروریست تلقی کردن سپاه پاسداران، بسته شدن حسابهای ارزی و تمامی شرکت های خارج از کشور قرارگاه خاتم، عدم همکاری دولت، و…
                      وی درباره بحث تحول در قرارگاه خاتم افزود: اولا من دیدم یکسری فرمایشات حضرت آقا دارند که در دولت اجرا نمی شود، خود قرارگاه هم از نقش اصلی خودش دور می شود که نقش اصلی قرارگاه را اقتصاد مقاومتی می‌دانستم و یک ساختار پیمانکاری قرارگاه داشت و ما آمدیم یک ساختار قدیمی ۳۰ ساله را که ریشه دوانده بود درهم ریختیم و ساختار را بنابر آنچه حضرت آقا گفته بود، بازنویسی کردیم.وی ادامه داد: متناسب با هرکدام از وزرات خانه های دولت یک مجموعه ایجاد کردیم چون می خواستیم قرارگاه را از حالت پیمانکاری خارج کنیم تا نقش آفرین باشد. و ببینیم هر وزارت خانه چه کارهایی را انجام می دهد و انجام نمی دهد تا ما به آن دستگاه اجرایی کمک کنیم. و همزمان هم قریب به ۸۰۰ نفر بازنشسته در قرارگاه خاتم داشتیم و من در بدو ورودم تقلیل به ۲۰۰ نفر تقلیل دادم. و جوان ترها را در جایگاه مدیریتی کشاندیم. و تجربه بسیار خوبی بود.وی ادامه داد: وقتی شما جوانگرایی می کنید، قطعا نباید انتظار داشته باشید که کما فی السابق کار کند. قطعا یک شوکی وارد می‌شود و بعد بچه ها خودشان را پیدا می کنند. بعلاوه آنکه قریب به ۵۰۰ نفر برای جذب نیروهای کسری مجوز گرفتیم و سعی کردیم از افرادی که نخبه بودند و می شناختیم و از دانشگاه های مختلف بودند، وارد کنیم.محمد تصریح کرد: مثلا در حوزه کشاورزی مشاهده کردیم که یک خلایی وجود دارد و اینکه نیاز است یک نفری بیاید ۵۰ هزار هکتار در اختیار با ۶۰۰۰ نفر نیروی کار و این خودش یک طرح تحولی بود که باید ادامه پیدا کند. و زمین هایشان خرد شده و طرح های این چنینی را اجرا کردیم. و زارعین خرد را جمع آوری کردیم و دو شرکت تعاونی زدیم و بحث آبشان را حل کردیم و طرح های مشابه این را در استان های مختلف انجام دادیم و چون ما پول برای صنایع تبدیلی نداشتیم، با دولت همکاری کردیم.وی گفت: این یک کار، مردم نهاد بود که تولید ملی را افزایش داد. و همچنین در حوزه نفت و گاز وارد شدیم که حضرت آقا هم در این حوزه حرف داشتند، مهر خلیج فارس را که ستاره بود به عنوان پترو پالایشگاه تاسیس کردیم. پترو پالایشگاه را در آبادان تاسیس کردیم و تمام اینها را با مالکیت قرارگاه انجام دادیم و دولت علاقه ای به فعالیت در این حوزه ها نداشته است. مجموعه های بالادستی مان را تقویت کردیم و حدود ۳۰هزار دکل هایی که بی کار افتاده بودند را جمع آوری کردیم و تامین منابع مالی شان را خودمان بر عهده گرفتیم.محمد تاکید کرد: این انتخابات کارزاری است که در آن ورود کردیم و به دنبال ایده‌ها و ایده‌آل‌های خود هستیم حتی اگر به مذاق کسی خوش نیاید.

* خیلی ها دلی در ستاد ما کار می‌کنند و پول دادن ها اتهام است
                      وی تصریح کرد: خیلی ها دلی در ستاد ما کار می‌کنند و پول دادن ها اتهام است. به قدری تمرکز برای تخریب ما زیاد است که اگر یک ریال در جایی تخلفی شده بود یا پولی خرج کرده بودم، الان در صدر رسانه‌ها بود. خیلی از اطرافیان ما به خاطر مسیر کاملا یک طرفه، تبعیض آمیز و هدفمندی را داریم . شاید باور نکنید اما بسیاری از افرادی که مرا کمک می کنند بچه های حزب ‌اللهی هستند که با هزینه خود تلاش می کنند و زحمت می کشند. خیلی از کلیپ های تبلیغاتی را بدون آنکه بدانم و به صورت خودجوش می‌سازند.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم اظهار داشت: درباره قرارداد مهدی جهانگیری باید بگویم که در قرارگاه خاتم با انواع کارفرما ها از آقای زنگنه که سابقه کرسنت دارد تا آقای آخوندی کار می کنیم. تا زمانی که افراد به لحاظ حقوقی بر سر پست خود هستند ما نمی توانیم مخالفتی با همکاری با آنان داشته باشیم ضمن اینکه آقای جهانگیری برج ۶ سال ۹۸ تبرئه شدند و ما در سال ۹۹ با ایشان قرارداد بستیم‌. ایشان دو پرونده جدید داشتند که به خاطر آن به دو سال حبس محکوم شدند. یکی اینکه مجموعه زیر دستشان مبلغ ۶۰۰ هزار یورو ارز مسافرتی خریدند و با آن ماموریت رفتند که در نهایت به دو سال حبس محکوم شدند. چیزی که بیرون مطرح می شود با حکم قاضی متفاوت است.وی افزود: با همین بانک گردشگری قریب به ۱۰ سال بود که قرارداد داشتیم و مجدد فاز بعدی به ما واگذار شد، چون آن موقع قضیه کاندیداتوری من مطرح نبود. بعد از طرح مسئله کاندیداتوری من ، در طرح فولاد بناب که آورده بسیاری برای مردم دارد و سپرده های مردم در بانک گردشگری را با ارزش افزوده تبدیل می‌کند. ما خودمان در این پروژه صاحب لایسنس بودیم. این پروژه کاری روتین و در جهت منافع کشور بود آن هم با بانک بناب که زیر مجموعه‌ بانک گردشگری بود.

* اگر آقای رییسی به انتخابات ورود کنند به ایشان کمک می کنم
                      محمد تصریح کرد: ابتدا خدمت آقای رییسی رفتم تا برنامه را با ایشان تنظیم کنم. ایشان گفتند که به انتخابات ورود نمی‌کنند. حتی قبل از آنکه از قرارگاه خارج شوم دوباره از ایشان پرسیدم و گفتند که قصد ورود به انتخابات را ندارند. اگر ورود کنند به آقای رییسی کمک می کنم چون ایشان می توانند اجماع خوبی ایجاد کنند و اولویت عدم انشقاق است.وی افزود: شورای وحدت از ما دعوت کرده که برنامه خود را ارائه دهیم. دعوت شورای وحدت را قبول می کنیم، اما نحوه اجماع را نه بر اساس تحمیل اشخاص، که براساس نظرسنجی ها ی نزدیک انتخابات انجام خواهیم داد.محمد با بیان اینکه شورای ائتلاف هنوز از ما دعوت نکرده است؛ گفت: تغییر نسل مدیریتی که مورد تاکید حضرت آقا نیز بوده است، مبنای ورود ما به انتخابات بوده است. هرچند نظرات و تجربیات آقای رضایی مفید است، اما آزمودن دوباره افرادی که مردم به آن‌ها اقبال ندارند انرژی جامعه را می گیرد.

* ظریف در انتخابات آتی یار کمکی است
                      وی افزود: بخش عمده ای از همکاران خود را انتخاب کردم اما اسامی آن‌ها را اعلام نکردیم و لیست های منتشر شده صحت ندارند. تیم هایی که ما را کمک می‌کنند مشخص هستند، اما به صلاح نیست که الان اسم کابینه را معرفی کنیم. به دنبال استمزاج از دفتر هستیم اما حضرت آقا سعی می کنند، ورود نکنند.محمد گفت: در مورد رقبا نیز باید بگویم که الان آقای لاریجانی و آقای پزشکیان بیشتر مطرح است و آقای ظریف یار کمکی است. در انتخابات پیش‌رو مشارکت ان شاءالله حداقل به پنجاه درصد می رسد.انتهای پیام/
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

بُردتشون؟
                        انها را برده است
                        روزه بُرده شدن
                        ایشان را روزه برده است
                        /:.wacsmiley.:/
                        :D

من و همصحبتی اهل ریا دورم باد

از گرانان جهان رطل گران ما را بس

قصر فردوس به پاداش عمل می‌بخشند

ما که رندیم و گدا دیر مغان ما را بس

بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین

کاین اشارت ز جهان گذران ما را بس

نقد بازار جهان بنگر و آزار جهان

گر شما را نه بس این سود و زیان ما را بس

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم

دولت صحبت آن مونس جان ما را بس

حافظ از مشرب قسمت گله ناانصافیست

طبع چون آب و غزل‌های روان ما را بس

رطل گران =کنایه از پیاله و پیمانه بزرگ

حافظِ جان می گوید ، ما رندیم و متوجه شدیم می خوان سو استفاده سیاسی کنن ، گفتیم هرکی دنبال قصر و نفع و بهره برداری شخصیه خودشون برن اعتراض /.:biggrinsmiley.:/
                        بعد هم میگه ی نگاه به نقشه بازار (آب روان ، که البته فعلا راکد شده /:.ph34r-smiley.:/ ) بنداز ، بعد با ریتم میرن آدما از اونا فقط ... بخون: میره سبزی بازار و ارتش 20 میلیونی ، از اونا فقط لشگر فروشنده ها میمونه صف های میلیاردی بخون /:.negaran.:/

در ادامه به زیبایی حال هوای فعلی بازار و نقدیون که با جوال دوز سمبه میزنن به سهامدارها :.thumbsupsmileyanim ، و در ادامه میگه همین 50 درصد زیان ما رو بس ،

در ادامه میگه یار با ماست ( اشاره داره به مسولین که مدام میگن از بازار باید حمایت بشه و گفتار درمانی می کنن ) و میگه زیاده خواه نباشین همین که میگن نگرانیتون رو درک می کنیم کافیه ، حالا حتما که نباید دنبال پول و مال دنیا باشن سهامدارها ، قانع باشین به همین گفتار درمانی ها /:.yead.:/ دولت صحبت هم به زیبایی عنوان کردن ، میگه دولت نهایت بتونه صحبت کنه ! زیاد هم اذیت کنید بجای دلار 15 تومنی از دلار 8 تومنی میگه

و اینکه گله هم نکنید همینه که هست و...

* حدود سه میلیون واحد مسکونی خالی داریم
                        محمد پیرامون مسئله مسکن خاطر نشان کرد: بحث مسکن یکی از چالش های اصلی و بزرگ کشور است و نبودش می تواند بحرانهایی ایجاد بکند. با آماری که ما گرفتیم حدود سه میلیون واحد مسکونی خالی داریم. با وضع قوانین مالیاتی ما می توانیم بخشی از اینها را طبق قوانین مالیاتی به احصا دربیاوریم. برای اینکه به چرخه عرضه برگردند و نیازها را برطرف کند. وی گفت: برای بقیه ساخت و ساز ها برنامه ریزی کردیم که طی چهار سال این ساخت و ساز ها صورت بگیرد. شیوه ای که استفاده می کنیم دو بخش است؛ یکی اینکه از تسهیلات بانکی کم بهره باید استفاده کنیم، که این پاسخگوی این حجم از ساخت و ساز نیست و بانک‌ها کشش آن را ندارند. محمد افزود: برنامه ای داریم که فضایی را درست کنیم که زمین از ما و ساخت یا تسهیلات بانکی را مردم بتوانند تامین کنند و به صورت اقساط از آنها گرفته شود و یا اینکه سرمایه‌گذاران بخش مسکن را درگیر کنیم.

HTML Code:
                        مشکل کنونی مسکن این است که... به خاطر اجرا نکردن قانون مالیات در این سال‌ها... و خیلی مشکلات دیگر... تورم همه جا را گرفته... 
                        اکنون مشکل مسکن این شده که سیمان و میلگرد گران است...
                        پایین آوردن دستوری اینها هم احمقانه است...
                        این کاری که آقای محمد هم می‌گویند... این اساسی نیست...
                        باید قیمت خانه کاهش پیدا کند... و این بار... برعکس... قیمت خانه روی قیمت سیمان تاثیر بگذارد... و بعد روی نرخ تورم (نرخ دلار)... 
                        که این خیلی سخت است... و اصلا معلوم نیست در عمل (با این ساختار اقتصادی سنتی ایران) شدنی هست یا نه؟
                        * مسکن مهر یکی از بهترین طرح های اجرایی کشور بود
                        محمد افزود: در رابطه با کاهش قیمت ها به حداقل آن ها هم کار شده و در زنجیره تولید و تامین کالای مورد نیاز مسکن خصوصا فولاد و سیمان برنامه ریزی شده است. چیزی که مردم در طرح مسکن مهر اعتراض داشتند، بحث کیفیت ساخت و زمان بندی و بحث زیر ساخت ها بود. هرچند طرح مسکن مهر یکی از بهترین طرح های اجرایی کشور بود اما این نواقص را باید سعی کنیم در طرح تکمیلی رفع کنیم.فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم گفت: ما باید به شدت به سمت قوی شدن خودمان برویم و این قوی شدن هم در بعد هسته ای است که الحمدالله بحث غنی سازی ۶۰ درصد شروع شد و خود این می تواند در مذاکرات کمک کند. و در بعد توانمندی های داخلی باید قوی بشویم و این راهکار دارد. اگر این اتفاقات بیفتد ما به راحتی می توانیم مذاکره کنیم و امتیاز بگیریم. چهارچوب ها را حضرت آقا خیلی صریح عنوان نمودند و باید در همان چهارچوب ها مذاکره انجام شود.محمد در پاسخ به این سوال که طبق قانون اساسی خود را رجال سیاسی می داند یا خیر این طور پاسخ داد: قانون اساسی مصداق خاصی را در این مورد مشخص نکرده اما شورای نگهبان اخیر چارچوبی را تعریف کرده و الان در رفت و برگشت است و من نمی‌دانم تصویب می‌شود یا خیر. در این چارچوب برای نیروهای نظامی جایگاه ۶ سال سرلشکری است. اگر ملاک این مورد باشد من ۸ سال جایگاه سرلشکری و بالاتر را دارم و به عنوان یک شاخصه می‌توان عنوان کرد.

بنظرم حداقل 30-40 درصد مشکلات کشور قابل حل هست ! با همین فهم ناقص و پر اشتباه خودم

ولی مجموعه اصلی ، از عمد این مشکلات را درست کردن ، و خواسته خودشون بوده ، چیزی شبیه به سوزاندن نقدینگی در بورس مثلا ! حالا هر چقدر هم در ظاهر چیز دیگه ای بگن و بگن دنبال حل مشکلاتتون هسیم و اینا ، ولی الان در اوج رضایت و موفقیت هستند.

،

10000 سال تاریخ بشریت ، همه دنبال تولید مثل بودن ! تا شاید همین 40-50 سال پیش !
                        الان مسولین از مردم خواهش می کنند فرزند آوری کنن ، و مردم بهشون دهن کجی می کنن ! و زیر بار فرزند آوری نمی رن ، چیزی که 10000 سال خواسته مردم بوده

اینجا یک رندی و بچه زرنگی صورت گرفته ! در واقع خواسته و میل پنهان و اصلی مجموعه اصلی میگه کسی فرزند آوری نداشته باشه ، در واقع مردم دارن به خواسته نهان مسولین عمل می کنن ، اما در ظاهر فکر می کنن دارن به خواسته مسولین دهن کجی می کنن
                        این یعنی اینکه از نظر مجموعه حاکم ، 100 درصد همه چیز همین الان رو روال هست و با بهینه ترین سرعت ممکن به سمت مقصد هست

همینجور که تو مسئله بورس دیدیم مردم در آخرین مرحله همیشه وارد میشن ، یعنی جایی که مجموعه اصلی دقیقا می خواد خالی کنه ، صدا میزنه مردم درود بشرفتون بیاین اینجا ، مردم هم کاملا تحت خواست و اراده اشون هستن

کار سختی نیست تامین مسکن ، کافیه اراده کنن که مشکل مسکن حل بشه، کمتر از 6 ماه حل میشه ! چه تامین سرمایه اش چه نیروی کارش ، چه مصالحش چه زمینش
                        ولی کافیه کمی از مشکلات جامعه حل بشه ، تا 9 ماه بعد 50 درصد به جمعیت کشور اضاف بشه ! و اینو نمی خوان ( با گسترش اتوماسیون و هوش مصنوعی و سیستم های رایانه ای ، نیاز چندانی به نیروی انسانی و برده وجود نداره ، همین الان هم زیادی هسیم) (نهایت به 10-12 میلیون تهرانی نیاز باشه ، بعنوان سپر انسانی!!! )

حتی من!!!! می تونیم قیمت مسکن و کاهش قیمت مسکن ، معضل ترافیک و... در کمتر از 10 روز حل کنم !!!! ( دیگه سخت تر از انقلاب که نیست 12 بهمن تا 22 بهمن زمان برد )

ی نمونه اش مثلا !

فلان خیابون عرض 60 متر هست و ترافیکه قیمتش هم بالاس ، بسم الله ، کاهش دامنه نوسان ! چهار تا میله اول و اخر خیابون میزنی تو زمین ، عبور و مرور کنسل میشه ! اینترنت و تلفن و گاز و اب و برق قطع می کنی میگی نیاز به تعمییر داره ! ، همزمان چنتا روزنامه هم تیتر میزنن سایر مردم رو نسبت به اون محله بد می کنن و ...

چن دقیقه ! بدون اب و برق و گاز و... مگه میشه زندگی کرد ، ی قانون هم میذاری خونه ای که بیشتر از 24 ساعت خالی باشه 50 درصد قیمت ملک رو باید مالیات بده ، دوتا 48 ساعت که خالی موند مثلا ، تمام حساب های بانکی پاسپورت و... طرف رو مسدود می کنی ، میگی خونتو بفروش به دولت به نرخی که دولت تعیین میکنه ! مثلا 83 درصد زیر قیمت !

که حساب بانکیت و اینا باز بشه پاسپورتت و ووو بهت پس بدیم

طرف قبول میکنه و با رضای قلبی فریاد حلال حلالش به اسمون میره ، میگیری بولدوزر میندازی عرض خیابون رو میکنی 120 متر ، خونه های سر خیابون جدید هم مال خودته به قیمت تجاری میفروشی حالشو می بری

تنها نکته ای که داره اینه که نمیشه یهو کل شهر رو اینطوری کرد !!! چون باعث همبستگی و... میشه ، تک تک تو کوچه خالی گیر میندازی "محله ها رو" صافشون می کنی !

(مردم فقط مالک ملک و خونه ی خودشون هستن ، صاحب زیرساخت و خدمات شهری و غیره که نیستن ! ی قلعه با اون عظمت نهایت 3 ماه تو محاصره مقاومت کنه ) /:.ph34r-smiley.:/
                        تازه این ساده ترین راه حله ، میشه کمی فرهنگی تر و فرسایشی تر کار کرد ولی خوب زمان بیشتری می بره

چیزی رو هم به زور تصاحب نمیشیم ( نفی حق مالکیت و... هم نیست) ، خودشون صف فروش میگیرن و با منت املاکشون رو 80 درصد زیر قیمت می خریم

------------------
                        پ.ن: البته چون ملک و املاک و زمین و مناطق خوب کلا مال خودشون هست ، هیچوقت این اتفاق نمیوفته ( مگر اینکه قبلش به مردم واگذارش کرده باشن بعد بیان بدوشنش)
                        پ.ن2: شوخی هستا :D
                        آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/04/23, 08:52.
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• دکترزیبایی عروق
                          ستاره‌دار(9)
                          • Sep 2020
                          • 630

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                          سلام شب شما بخیر

بیماری ای که شما مبتلا شدین ویروسیه ودواهای که پزشکان تجویز می کنن اغلب آنتی بیوتیکه یعنی ضد باکتری وهیچ تاثیری درمقابله با ویروس نداره که هیچ بدترهم هست چون ما دربدنمون یکسری باکتری های مفیدداریم که برای سیستم ایمنی بدن ضروری هستن این آنتی بیوتیکهاباکتری های مفیدبدن رو از بین میبرن وباعث ضعیف شدن بدن میشن از بین داروها فقط ضددردها وتب برها مفیدن
                          ================================================== ================================================== ==
                          سعی کنین با خریدمکملهایی که میگم سیستم ایمنی بدنتون رابرای مبارزه با این بیماری قوی کنین آب میوه هایی که درطول روز استفاده میکنین کفاف مبارزه با این بیماری رونمیده چون مقدارویتامینهای مورد نیاز توش کمه
                          ================================================== ================================================== ==
                          1-کپسول امگا3روزی 2تا4عدد
                          2-کپسول فارماتون روزی یک عدد
                          3-کپسول سلن پلاس یوروویتال(سلنیوم)روزی یک عدد
                          4-کپسول زینک پلاس10میلی گرم یوروویتال روزی یک عدد
                          5-قرص زینک گلوکونات روزی یک عدد
                          6-پرل ویتامینA50000واحد روزی یک عدد
                          7-قرص جوشان ویتامین Cروزی 2عدد(1000میلی گرم)
                          8-کپسول ویتامین E400واحدروزی یک عدد
                          9-قرص ویتامینB6روزی یک عدد
                          10-پرل ویتامین D50000واحد روزی یک عدد
                          11-ویال رویال ژل یک عدد که میتونید بریزیدتو یک لیوان ویتامین ث جوشانتون وهم بزنید ومیل کنید
                          12-کپسول مولتی ویتامین تراپوتیک یک عدد
                          ================================================== ====
                          همه این ها رو بعد از وعده نهار یا غذای اصلی باهم میل کنید وحداقل 6ساعت بعد چای نخورید

نگاه به لیست بلندبالای این مواردی که گفتم نکنید حداقل به اندازه 10روز مصرف میتونید تهیه کنید البته کمی گرونه ولی برای رهایی از شر این بیماری میارزه برای افرادی چون شما که ویتامین خورنیستید ومکمل مصرف نمیکنین تا 10 روز هیچ ضرری نخواهد داشت
                          درواقع با مصرف این مواد شما سربازان خدادادی وداخل بدنتون رو برای مبارزه با این بیماری تجهیز میکنین
                          ================================================== ===================
                          درانتهای شب وموقع خواب درشرایطی که حداقل سه ساعت قبل چای میل نکردین یه کپسول هماتینیک +قرص فرفولیک به همراه یکی از قرص جوشان ویتامین c میل کنین تا بالانس زینک وآهن دربدنتون بهم نخوره
                          پس یک قرص جوشان درروز با موارد بالا موقع نهار ویک قرص جوشان با آهن موقع شب میشه روزی دوقرص جوشان
                          ================================================== ====================
                          من خودم از این روش نتیجه گرفتم وپدرم روهم که مبتلا شده بود با این روش درمان کردم چون این بیماری درمانی نداره ودراغلب مواقع از دست پزشکان کاری ساخته نیست وبه همین علت بیشترشون از دنیا میرن

باکتریایی نیست ویروسیه
                          ================================================== =========================
                          این نیز بگذرد!

موفق باشید وتندرست
                          با درود بی کران
                          امیدوارم حال خانم دکتر دریا خانم و خانواده شان خوب باشد
                          چنانچه هنوز بهبودی کامل حاصل نشده توصیه این بنده استفاده از
                          دارو های این برادر گل مان دکتر بامبو عزیز است
                          داروهای خوب و ذی قیمتی است.....
                          برای تقویت بدن...... دمت گرم
                          ایشالا شما و همه بیماران زود خوب شوند
                          [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

چطوری میشه که همه چراغ های مودم روشن باشه اما نت نداشته باشم.
                            عایا ممکنه مودمم از من کرونا گرفته باشه؟؟؟:D
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                              با سلام
                              رویا جان امیدوارم شما و خانواده گرامی هر چه زودتر سلامتی کاملتون را بدست بیارید
                              مرسی خانم موسوی عزیز
                              خدا رو شکر دو روزه هم خودم هم مادرم خیلی خوبیم.
                              بالاخره داروهای خانم دکتر مژگان زمانی کولاک کرد و حالمون و خوب کرد.
                              شیرازی های عزیز؟؟؟ امیدوارم هیجوقت کرونا نگیرید اما اگه گرفتین هیج کاری نمیخواد بکنید فقط مستقیم برید پیش خانم دکتر مژگان زمانی. مطبش روبرو بیمارستان شفا ساختمان پرند طبقه دوم هست.
                              مامانم دو روزه که فقط دعاش میکنه. میگه ایشالا خدا بهشون طول عمر بده.
                              واقعا من و مامانم و از مرگ نجات دادن. بخصوص مامانم که 50 درصد ریه اش درگیر بود و روز اخر وقتی راه میرفت میخورد زمین
                              خدا کنه باد بیاد روش گرد نشینه :x
                              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2021/04/23, 14:19.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                                سلام شب شما بخیر

بیماری ای که شما مبتلا شدین ویروسیه ودواهای که پزشکان تجویز می کنن اغلب آنتی بیوتیکه یعنی ضد باکتری وهیچ تاثیری درمقابله با ویروس نداره که هیچ بدترهم هست چون ما دربدنمون یکسری باکتری های مفیدداریم که برای سیستم ایمنی بدن ضروری هستن این آنتی بیوتیکهاباکتری های مفیدبدن رو از بین میبرن وباعث ضعیف شدن بدن میشن از بین داروها فقط ضددردها وتب برها مفیدن
                                سعی کنین با خریدمکملهایی که میگم سیستم ایمنی بدنتون رابرای مبارزه با این بیماری قوی کنین آب میوه هایی که درطول روز استفاده میکنین کفاف مبارزه با این بیماری رونمیده چون مقدارویتامینهای مورد نیاز توش کمه
                                1-کپسول امگا3روزی 2تا4عدد
                                2-کپسول فارماتون روزی یک عدد
                                3-کپسول سلن پلاس یوروویتال(سلنیوم)روزی یک عدد
                                4-کپسول زینک پلاس10میلی گرم یوروویتال روزی یک عدد
                                5-قرص زینک گلوکونات روزی یک عدد
                                6-پرل ویتامینA50000واحد روزی یک عدد
                                7-قرص جوشان ویتامین Cروزی 2عدد(1000میلی گرم)
                                8-کپسول ویتامین E400واحدروزی یک عدد
                                9-قرص ویتامینB6روزی یک عدد
                                10-پرل ویتامین D50000واحد روزی یک عدد
                                11-ویال رویال ژل یک عدد که میتونید بریزیدتو یک لیوان ویتامین ث جوشانتون وهم بزنید ومیل کنید
                                12-کپسول مولتی ویتامین تراپوتیک یک عدد
                                ================================================== ====
                                همه این ها رو بعد از وعده نهار یا غذای اصلی باهم میل کنید وحداقل 6ساعت بعد چای نخورید

نگاه به لیست بلندبالای این مواردی که گفتم نکنید حداقل به اندازه 10روز مصرف میتونید تهیه کنید البته کمی گرونه ولی برای رهایی از شر این بیماری میارزه برای افرادی چون شما که ویتامین خورنیستید ومکمل مصرف نمیکنین تا 10 روز هیچ ضرری نخواهد داشت
                                درواقع با مصرف این مواد شما سربازان خدادادی وداخل بدنتون رو برای مبارزه با این بیماری تجهیز میکنین
                                ================================================== ===================
                                درانتهای شب وموقع خواب درشرایطی که حداقل سه ساعت قبل چای میل نکردین یه کپسول هماتینیک +قرص فرفولیک به همراه یکی از قرص جوشان ویتامین c میل کنین تا بالانس زینک وآهن دربدنتون بهم نخوره
                                پس یک قرص جوشان درروز با موارد بالا موقع نهار ویک قرص جوشان با آهن موقع شب میشه روزی دوقرص جوشان
                                ================================================== ====================
                                من خودم از این روش نتیجه گرفتم وپدرم روهم که مبتلا شده بود با این روش درمان کردم چون این بیماری درمانی نداره ودراغلب مواقع از دست پزشکان کاری ساخته نیست وبه همین علت بیشترشون از دنیا میرن

باکتریایی نیست ویروسیه
                                ================================================== =========================
                                این نیز بگذرد!

موفق باشید وتندرست
                                مرسی یه دنیا جناب بامبو
                                قطعا اینهایی که گفتید عالیه
                                ولی امیدوارم دیگه لازم مون نشه.
                                خدا رو شکر دو روزه که حالمون خوبه و داروهای خانم دکتر زمانی جواب داد.
                                از چیزایی که نوشته بودین هم سه جارتاش و میخوردیم.
                                ویتامین ای 400. ویتامین سی 1000 ، زینک
                                و البته ویتامین دی که اونم ماهی یه بار باید میخوردیم که خانمه تزریقاتی توی مطب پزشک خانواده گفت الان که کرونا دارین هفته ای یه دونه بخوریم. چون واسه کلیه ضرر داره
                                البته خانم دکتر زمانی گفتن به جای ویتامین c همون آب میوه های طبیعی و بخورید. که دیگه ما خودمون و بستیم به آب هویج و آب سیب و آب پرتقال
                                از بس آب میوه گرفتم این مدت از حال رفتم :D
                                نصف مریضی من بخاطر سرپا وایسادن پای دستگاه آب میوه گیری بود:D
                                وای که چه دوران سختی بود دوران بیماری
                                خدا رو شکر که خوب شدیم.
                                تا آخر عمرم یادم نمیره کرونا به چه روزیم انداخت

نظر

در حال کار...
                                X