در اصل توسط samin پست شده است
View Post
مردان برترند یا زنان
Collapse
X
-
در اصل توسط samin پست شده است View Postالبته من که نمیدونم اون پست چی بود اما صحبتم راجع به ازادی بیان شوخی بود ولی خانومها هم میدونن که واقعیت چیه و اگر ما مردا این حرفها رو هم نزنیم ( یعنی حرفها بر علیه) که دیگه دق میکنیم :d وایییییییی چه اعترافی کردم~x(to continue, please follow me on my page
نظر
-
-
در اصل توسط samin پست شده است View Postالبته من که نمیدونم اون پست چی بود اما صحبتم راجع به ازادی بیان شوخی بود ولی خانومها هم میدونن که واقعیت چیه و اگر ما مردا این حرفها رو هم نزنیم ( یعنی حرفها بر علیه) که دیگه دق میکنیم :d وایییییییی چه اعترافی کردم~x(
جوك زير به نقل از آقا بهنامه:
پسره از باباش میپرسه بابا فرق حادثه با بدبختی چیه ؟ میگه پسرم فکر کن ما رفتیم شمال یه موج بزرگ میاد مادرتو میبره تو دریا، به این میگن حادثه. حالا اگه یکی پیدا شه مادرتو نجات بده بهش میگن بدبختی........... . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postما هم به همين دليل سكوت مي كنيم و ميگيم حداقل در حرف زدن بهتون ميدون داده بشه
همه اقایون بیان تشکر کنن:d
اما بعد از شوخی من دوست داشتم تو روز زن یه تاپیک بزنم و روز زن رو به همه خانوما ی سایت تبریک بگم که حالا از این فرصت استفاده میکنم و به همتون تبریک میگم ( خانم امن و ناهید و زهره وپانی و ....) اگه تو شرکت ما بودین مدیر عاملمون به هر نفر یه نیم سکه میداد :d :(به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x
نظر
-
در اصل توسط samin پست شده است View Postشما لطف دارین همتون خدا خیرتون بده :d
همه اقایون بیان تشکر کنن:d
اما بعد از شوخی من دوست داشتم تو روز زن یه تاپیک بزنم و روز زن رو به همه خانوما ی سایت تبریک بگم که حالا از این فرصت استفاده میکنم و به همتون تبریک میگم ( خانم امن و ناهید و زهره وپانی و ....) اگه تو شرکت ما بودین مدیر عاملمون به هر نفر یه نیم سکه میداد :d :(حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postخدا رو شكر كه توي شركت شما نيسيتم چون نيم سكه براي ما مثل پول خردهto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postخدا رو شكر كه توي شركت شما نيسيتم چون نيم سكه براي ما مثل پول خردهبه جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x
نظر
-
در برتر بودن مردها هیچ شک وشبهه نیست.............
شما فکرش را کنید اگه مردها نبودن ما زنها مجبور بودیم به سختی بریم سفر.....
کی میخواست این همه ساک و چمدون را جابجا کنه...................[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
خداییش اگه مردا نبودن کی میخواست این وسایل آشپزخونه را جابجا کنه............
بعدش هم بگه عزیزم تو برو من که جابجا کردم نظافت هم میکنم............
تو نمیخواد خودت را خسته کنی.......[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
و مهمتر از همه....!!!!!
اگه مردا نبودن کی میخواست این سکه های نازنین مهریه خانومها را پرداخت کنه............
در کل من میگم مردا برتر هستند به هزار و یک دلیل!!!!!!!!!!!!!![B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
نظر