کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام جان، خانومهای این سایت جای خواهر من و شما، اصلا اینها حرفا هیچی، بابا میان در سایتو تخته میکنن، نزن اینا رو.
شما هی مطلب میزنی، من و دوستان مجبوریم حذف کنیم.
آقای حجت مطالبشون تکراری بود که حذف کردم.....من یکی که سرم درد نمی کنه برای این حرفا........ببخشید که به این صراحت گفتم...
دوستان هم اگه می خوان مطلب بنویسین....مطالب سطح پایین ننوسید(ولو به شوخی باشه....این داره جو سایت رو به هم می زنه ).....یعنی برای خودتون ارزش قائل باشید.....وگرنه همه می دونیم که زن و مرد بدون هم نمی تونن زندگی کنن
زبون اونی که گفت شما مطلب نزن لال، کاش قوانین اجازه میداد تا .....
بگذریم. مطلب بزن، گیر هم بده، اما یه چیزی بنویس که مشکل نداشته باشه.
شوخی کردم قربان ناراحت نشین :d:d@};-@};-
در ضمن پست 202 ویرایش شد
ولی در کل فکر کنم بهتر باشه فعلا تو این تاپیک دیگه پست نزنم چون ممکنه باعث دلخوری بشه
البته اگه من چیزی نوشتم رو حساب شوخی و کل کل کردن بوده@};-@};-@};-@};-@};-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
براي اينكه اين تاپيك پربارتر شود بعضي مطالب كتاب "زنان و مردان با هم برابرند ؟ اصلا چنين نيست ." را نقل مي كنم :
براي زن شوخ طبعي به اين معني نيست كه لطيفه بگويد . معني اش اين است كه بايد به لطيفه هاي او بخنديد .
زن به راحتي مي تواند چند كار را با هم انجام دهد مثلا حين راه رفتن رژ بزند ولي اگر با مردي كه دارد مطالعه مي كند حرف بزني عصباني مي شود .
زن جزئي نگر است و مرد كلي نگر
زنها زبان آوران خوبي هستند ولي براي مردها حرف زدن سخته
زنها با زبان بدن حرف مي زنند
نقشه خواني مردها قويتر است
زن تحت فشار بدون فكر حرف مي زند و مرد تحت فشار بدون فكر عمل مي كند براي همين 90 درصد زندانيان مرد و 90 درصد مراجعان به روانپزشك زن هستند .
زن از راه گوش تحريك مي شود و مرد از راه چشم
[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
اين درگيريها چه لزومي داره. زن و مرد هر دو بنده خدا هستند و برتري در عقل و هوش و تقوا و توانايي هاي هر فرد است. اما از لحاظ فيزيكي و مسئوليت پذيري اين دو جنس تفاوتهايي دارند كه كسي منكرش نيست. هركسي سر جاي خودش عزيز است.
نظر