در اصل توسط آرتمیس پست شده است
View Post
مردان برترند یا زنان
Collapse
X
-
خوب معلومه!!!!!!!!
زن خوب باید همیشه موقعی که همسرش خسته از کار به خونه برمیگرده در را به روش بازکنه و با چای و میوه خستگی را ا زتنش بدر کنه و بعد.......
شروع کنه به گولمالی کردن شوهرش.............
مردها هم خدا را شکر به این سیتم خیلی خوب جواب میدن......
اصلا عادت کردن یکی ... شونن کنه!!!![B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postشما خودتو ناراحت نکن، بزار پستها بیاد من یکی یکی جواب دارم براشون.
آقا یه لطفی بکنیدد این تاپیک را مخصوص مردهای متاهل کنید که جواب بدن....
آخه هر چه باشه اونا دلسوخته و رنج کشیده هستن.......[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
.................................................. .............................................!!
.................................................. ...................... !!! *آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/06/01, 15:09.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postسلام بر دوست بزرگوار جناب حجت
آخه هر چه باشه اونا دلسوخته و رنج کشیده هستن.......به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postسلام بر دوست بزرگوار جناب حجت
آخه هر چه باشه اونا دلسوخته و رنج کشیده هستن.......لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
برنده جایزه نوبل ادبیات در زمان تقدیم جایزه خود به همسرش گفت:" این جایزه را به همسر عزیزم تقدیم می کنم که با نبودش باعث شد من بتونم این کتاب را تمام کنم " !افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postالبته ما هم پسر همون پدران متاهلیم، کافیه مادرمون بجای رفتن دنبال تجملات، ساکو دادن دست پدر، از حسن خلق پدر استفاده کرده و کارای آشپزخونه رو روی دوش ایشون انداختن و فخر فروختن؛ به ما تربیت یاد داده باشه. اونوقت اگر مجرد هم باشیم متعهدیم.
خداحفظتون کنه......
البته یادتون باشه که گفتن :" شب دراز است و قلندر بیدار"[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postخداحفظتون کنه......
البته یادتون باشه که گفتن :" شب دراز است و قلندر بیدار"
منظورم این هست، هر شخصی چه زن و چه مرد؛ وظایفی در زندگی داره. اگر درست اونها رو انجام بده نسبت به همسرش برتر هست.
یادم باشه در خصوص پرداخت مهریه، از یکی از دوستان خاطره تعریف کنم براتون.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postبهنام جان، خانومهای این سایت جای خواهر من و شما، اصلا اینها حرفا هیچی، بابا میان در سایتو تخته میکنن، نزن اینا رو.
شما هی مطلب میزنی، من و دوستان مجبوریم حذف کنیم.
خداحافظ=((افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر