همراه با همدم
Collapse
X
-
در اصل توسط hamdam پست شده است View Post
سلاااااااااااااااااااااااااااام دکی الکی:p
تو این دوره زمووووونه همه میرن دکی میشن/:) کم پیدا میشه رشته های تاپ مثل گیاه شناسی:->
خوبی گوگووووووولی!هنوزز داری درس میخووووونی؟چه درسی بود از تووووووو#:-s
...گمان کردی من تو این یکی دوساله عوض میشم...جان من همدم...فرق شنبلیله و هویج کوهی چیه...:d....بی معرفت این بود رسمش...اون دارو ترکیبیه رو که خواستی ناهید بهت گفت...مگه نگفته بودی صورتم جوش دراورده قد فندق خواستگار دارم به دکتر بگو یه دارو بده این بخت ما باز شه...:d>:d<...اونوقت عروسیت نباید مارو دعوت کنی...من کجام...
...اما...همدم...خارج از شوخی...جان من کارم گیره...الان پیش عهدو عیالات بودم...بهش گفتم اسمتو برات به خط میخی اخر شب میفرستم...خیلی ذوق کرد طوری که میخواست بپره گردنم که بهش گفتم....من مقیدم...ببین این سایته باز نمیشه....ببین لینکی چیزی برای دسترسی نداره...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط hamdam پست شده است View Postمهرباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااان
تو چراااااااااااااااااااااااااااااا زن نمییییییییییگیری؟
همینطوووووووریشم به خااااااطر دکی بودنت بهت زن نمیدن
قیاااااااااااااااافه ام که ...........................:-s
تیپم که ............................../:)
حداقل واسه جووووووونیت ممکنه یک فرجی بشه که اوووووووونم داری از دست مییییییدی8-|
...تیره طایفه ما مثل فرش میمونن...هر چی بیشتر پا میخورن و سنشون بالاتر میره سرحال تر میشن...انتخاب خوب البته سخته بین این سبد سیب تو باید به بهترین پیشنهاد پاسخ بدی...:d
.....بطور کلی در صنف ما پزشکا کمی تعلل بچشم میخوره ولی بعدا در مقاطع زمانی کوتاه تعدادو میبریم بالا قضیه حل...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....خودتی...ببین دارم واست...حالا منو تو تاپیک ضایع میکنی...؟؟؟...پست همه رو جواب میدی مال منو میپیچونی....ولی به ناهید گفتم...چی گفتم...گفتم ناهید....زدم وسط خال ...:d....
...گمان کردی من تو این یکی دوساله عوض میشم...جان من همدم...فرق شنبلیله و هویج کوهی چیه...:d....بی معرفت این بود رسمش...اون دارو ترکیبیه رو که خواستی ناهید بهت گفت...مگه نگفته بودی صورتم جوش دراورده قد فندق خواستگار دارم به دکتر بگو یه دارو بده این بخت ما باز شه...:d>:d<...اونوقت عروسیت نباید مارو دعوت کنی...من کجام...
...اما...همدم...خارج از شوخی...جان من کارم گیره...الان پیش عهدو عیالات بودم...بهش گفتم اسمتو برات به خط میخی اخر شب میفرستم...خیلی ذوق کرد طوری که میخواست بپره گردنم که بهش گفتم....من مقیدم...ببین این سایته باز نمیشه....ببین لینکی چیزی برای دسترسی نداره...
مهربان كليت لينك درسته!
فقط اين همدم گل گلاب 2 تا حرف آخرش رو جا انداخته!
يه سرچ توي اينترنت هم ميزدي شرمنده عيالات متحده نميشدي! D:
حالا خودت خوبي؟LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
نظر
-
در اصل توسط hamed cici 2 پست شده است View Post[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
باسلام وبا اجازه بزرگترا!!!!!!!!!!!!!!!!!
آدم واسه چی زن میگیره!؟! یعنی همسردار میشن!!
واسه اینکه وقتی غذای سوخته بهت داد بری واسه خودت ساندویچ بخری و یه پولی توی جیب ساندویچیه بریزی!!
وقتی باهاش دعوا میکنی...زد و همه ی چینی ها رو شکست...باز بری ظرف های چینی بخری...ظرف فروشی یه پولی کاسب شه!
وقتی قهر میکنه و میره خونه مامانش..یه پولی گیر تاکسی تلفنی محل بیاد!!
وقتی گریه میکنه بهش بگی: ای بابا چرا باز آبغوره میگیری!!.... بعد یهو یادت بیاد که باید واسه مامانت آبغوره میخریدی!!
وقتی یه لباس جدید توی یه مهمونی ببینه بهت بگه باید حتما براش بخری..بازم اون لباس فروشی سود میکنه!!
وقتی پشت چراغ قرمز و ثانیه ها دارن میرن و کنارت بشینه و حرف بزنه که حوصله ات سر نره!
وقتی میری سینما و فیلمش خنک و خواب آور بود یکی باشه سرت رو بذاری رو شونشُ بخوابی ( این چه عاشقانه ست هاااااااا)
وقتی مُردی یکی بیاد بالای قبرت بگه ای وااااای تاج سرم مُرد...ای وای سایه ی بالای سرم مُرد!!
یا وقتی که باهاش بری یه جای و با کسی دعوات بشه و زورش رو نداشتی بگی: فقط به خاطر اینکه خانمم اینجاست بهت چیزی نمیگم و کاریت ندارم هااااا!!
یا مثلا یکی باشه هی بره جلوی دوستاش ازتون تعریف کنه وبگه که شوهر بِله جیمبِله ،مهندسه ،مهربونه،بهم از گل کاکتوس نازک نمیگه!
اصلا آدم زن میگیره که بهش خونه بدن! آخه بعضی ها جاها به مجردها خونه نمیدن!
مثلا آدم زن میگیره که موقع تلویزیون نگاه کردن یکی باشه که هی اذیتش کنی وبزنی شبکه ای که بحث فلسفی داره نذاری اون فیلم داستانی یا برنامه آشپزی ببینه !!
نظر
-
-
در اصل توسط mrt1364 پست شده است View Post
همدم بیا روی سید خدا (مخلصیم) رو زمین نزن
روزی 10 تا پست هم کافیه!!!!!بقیش رو من میزنم
کاپیتان عزیز :x
الان آبادانی
هنوز تو فاز مجردی سیر می کنید=((
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postmrt شما هم برو با ولیت بیا خیلی غیبت داریا
من هر روز میام , یه دوری میزنم,همیشه وهمه جا آن لاین :6:
صاحب خونه را پیدا کنید :7:14 روزه اصلا این ورا نیومده :2:
ناهید خانم
دایی مهدی رو خبر می کردین این جا ,هفته قبل, یک تولدی براش می گرفتیم<:-p:dj:
نظر
-
عجب!!!!!/:)
من هر روز میام , یه دوری میزنم,همیشه وهمه جا آن لاین :6:
صاحب خونه را پیدا کنید :7:14 روزه اصلا این ورا نیومده :2:
ناهید خانم
دایی مهدی رو خبر می کردین این جا ,هفته قبل, یک تولدی براش می گرفتیم<:-p:dj:
نمی دونستم
خب پس تولدش مبارک امیدوارم که همیشه سالم وشاد و موفق باشه <:-p
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
همدم بیا روی سید خدا (مخلصیم) رو زمین نزن
روزی 10 تا پست هم کافیه!!!!!بقیش رو من میزنم
کاپیتان عزیز :x
الان آبادانی
هنوز تو فاز مجردی سیر می کنید=((
خیر من آبادان نیستم
تی رون هستم
در ضمن مجردی خیلی خوبه مخصوصا در قرن 21
به قول شما فاز میده خفن ......
شاعر میگه : دلا خو کن به تنهایی که آنهم عالمی دارد ....
پی نوشت : دیگه کی به ما زن میده بابا جون آخه ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
خر کیف یعنی سر کلاس کاردانی نشسته باشی، دونفر از جلوی در کلاس رد بشن و بگن :" نه اینجا نیست... اینا بچه های کارشناسی ارشدن "•
خر کیف یعنی کلاستو دو در کنی و همون روز استاد حضورغیاب نکنه!
خر کیف یعنی اینکه یه لپ تاپ می گیری دستت اما 2 قرون سواد نداری بهت بگن آقای مهندس!•
خر کیف یعنی راننده تاکسی باشی و دانشجوی پزشکی رو سوار کنی اونوقت وقتی می خواد پیاده شه بر حسب عادت به محیط دانشگاه بگه: مرسی آقای دکتر!
خر کیف یعنی زنگ موبایلت حسابی جلب توجه کنه!
خر کیف یعنی کسب بالاترین نمره میان ترم فقط از راه تقلب و امدادهای غیبی!
خر کیف یعنی فکر کنی کارتت تموم شده ولی در کمال ناامیدی کانکت شی و ساعتها تو اینترنت بچرخی!
خر کیف یعنی بابات قبض موبایلت رو پرداخت کنه و اصلا نپرسه که چرا اینقدر رقمش نجومی شده!
خر کیف یعنی استادت بگه نگران نباش! نمی افتی!
خر کیف یعنی با دوستات بری تریا، دوست اصفهانیت حساب کنه!
خر کیف یعنی توی یک مجلس بزرگ همه چشمشون دنبال مدل لباست باشه!
خر کیف یعنی دانشجو نباشی ولی از سایت دانشگاه، مفتکی استفاده کنی!
خر کیف یعنی پشت چراغ قرمز از ماشین بغلی یه چیزی پرت شه تو ماشینت (مثل شماره تلفن و یا حتی گوشی طرف!)
خر کیف یعنی تو دانشگاه همراه دوستت داری میری ولی پسر همکلاسیت فقط به تو سلام میکنه!
خر کیف یعنی یه جا با یه نفر همصحبت شی و رمانتیک بگه: "از قیافه تون معلومه که دانشجویین!"
خر کیف یعنی توی مهمونی باشی و یکی از خانومای باکلاس و کار درست فامیل صدات کنه: خوشگل خانوم!
خر کیف یعنی یک منشی با مدیر عامل شرکت ازدواج کنه!
خر کیف یعنی بین کلاس 12 تا 2 و کلاس 2 تا 4 خودتو به یک آدم اهل رو درواسی بچسبونی و بری باهاش ناهار بخوری!
خر کیف یعنی موقع امتحان عملی استاد بره بیرون از کلاس و در رو هم ببنده!
خر کیف یعنی هیچی نخونده باشی و همه رو از رو دست بغلیت بنویسی بعد نمره ت از اون بیشتر شه!
خر کیف یعنی استاد یک سوال قلمبه بپرسه هیچکش جز تو نتونه جواب بده!
خر کیف یعنی وقتی مهموناتون می رن بچه شون قشنگترین عروسکشو جا بذاره!
نظر
نظر