**** افسانه تامکت ****
Collapse
X
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postخود شمخانی گفت بنی صدر دنبال پیروزی در جنگ بود منتها نمی خواست به پاسدارها باج بدهد در حالی که همین پیروزی خرمشهر مدیون زحمات نیروی هوایی و هوانیر،ز و نیروهای زرهی ارتش با آن حرکت مبتکرانه بود اینها جوری نشان می دهند که این گار سپاه به تنهایی این شهر رو آزاد کرد. تاریخ نشون داد که باید جلوی سپاه گرفته می شد که این افتضاح امروز در عرصه سیاست و قدرت و اقتصاد رخ نمی داد
سرانش کشته شده بودن
ارتش اگر ارتش بود انقد مملکت دست سپاه نبودهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
http://www.aparat.com/v/lQUyj
جنگنده فرانسوی داسو رافائل
طراحی این هواپیما به طرح مشترک نیروی هوایی و دریایی فرانسه در اواخر دهه ۱۹۷۰ به همراه چهار کشور دیگر اروپایی آلمان، بریتانیا، ایتالیا و اسپانیا برای ساخت یک جنگنده چابک باز میگردد. اختلافات در مورد تقسیم کار و قابلیتهای این هواپیما موجب شد تا فرانسویها از این طرح جدا شده و طراحی هواپیمای جداگانهای را بر اساس دستاوردهای این طرح آغاز کنند. نخستین پیشنمونه رافال در سال ۱۹۸۶ پرواز کرد اما کاهش بودجه پروژه در پایان جنگ سرد به تأخیر زیاد در اتمام این پروژه منجر شد و نهایتا این جنگنده در سال ۲۰۰۰ در نیروی هوایی و نیروی دریایی فرانسه عملیاتی شد. طرح چهار کشور دیگر نیز به ساخت یوروفایتر تایفون انجامید که شباهت ظاهری قابل توجهی با رافال دارد.
رافال جنگندهای کاملاً ملی است که از یک بدنهٔ پروازی کاملا جدید با طراحی فرانسوی و نیروی محرکه، اویونیک، و سلاحهای فرانسوی استفاده میکند. با توجه به اندازه نه چندان بزرگ نیروهای مسلح فرانسه تنها راه برای اقتصادی کردن این پروژه این بود که جایگزینی برای تمام جنگندههای موجود این ارتش باشد؛ یعنی از جنگندههای باستانی ووت اف-۸ کروسادر نیروی دریایی گرفته تا هواپیماهای تجسسی استراتژیک میراژ آیویپی و همینطور جنگندههای چندمنظورهٔ میراژ ۲۰۰۰ و میراژ اف-۱ و جنگنده ضربتی سپکت جگوار همگی در نهایت با رافال جایگزین شوند. در نتیجه این برنامه به یک پروژه بسیار پرخرج تبدیل شد که مجبور بود با پروژههای بزرگ دیگر ارتش فرانسه مثل ناو هواپیمابر اتمی شارل دوگل ِ نیروی دریایی و هلیکوپتر تایگر ِ نیروی زمینی برای تخصیص بودجه مناسب رقابت کند و تکمیل آن با تاخیر فراوانی همراه بود.
داسو رافال در سه مدل اصلی C، تمرینی دوسرنشینه B و ناونشین M ساخته شده است. رافال مثل نزدیکترین همتای خود یوروفایتر، جت جنگندهای با بال دلتا، کانارد و بدون دم است اما از یوروفایتر کوچکتر و سبکتر است. این جنگنده با توجه به اندازه کوچکش قادر است بدون داشتن بال تاشو بر روی ناوهای هواپیمابر حمل شود. رافال با وجود اندازه کوچک توانایی حمل میزان سنگینی مهمات را دارد. وزن خالی مدل سی آن ۹٬۵۰۰ کیلوگرم و وزن مدل ناونشین ۱۰٬۱۹۶ کیلو است اما قادر است با حداکثر ۲۲٬۲۰۰ کیلو وزن از زمین برخیزد. ضمن اینکه شرکت داسو امیدوار است این میزان را تا حدود ۲۵ تن ارتقا دهد. در واقع رافال بدون مهمات و سوخت حدود یک و نیم تن از اف-۱۶سی سبکتر است اما میتواند با چهارونیم تن وزن بیشتر از زمین برخیزد. این توانایی باعث میشود تا رافال بتواند ۹ و نیم تن انواع بمب و موشک یا سوخت خارجی و ۴٬۷۰۰ کیلوگرم سوخت داخلی را حمل کند. این جت بالمثلثی با دو مخزن سوخت خارجی رهاشونده قادر است عملیاتهای ضربتی در عمق ۱۸۵۲ کیلومتری خاک دشمن را حتی با داشتن موشکهای سنگین هوابهسطح و موشکهای هوابههوا به انجام رساند.[۱]
رافال به نسل چهار + جنگندهها تعلق دارد یعنی جتی است که بر اساس اصول جنگندههای نسل چهارم طراحی شده اما برخی مشخصات جنگندههای نسل پنجم را (که تنها نمونه فعال آن اف-۲۲ راپتور است) در خود دارد. این جت فرانسوی از دو موتور توربوفن Snecma M88-2 استفاده میکند که هر یک بدون استفاده از پسسوز ۵۰.۴۲ کیلونیوتن نیروی گشتاوری و با روشن کردن پسسوز موتور ۷۵.۶۲ کیلونیوتن گشتاوری دارند. حداکثر سرعت آن ۲ ماخ است و توانایی ابرپیمایش (حرکت با سرعت مافوق صوت بدون پسسوز) را دارد.
مساحت بال هواپیما ۴۶.۵ متر، بارگیری بال آن ۳۰۶ کیلوگرم بر متر مربع، و طول آن ۱۵.۳ متر است و به یک توپ مسلسل ۳۰ میلیمتری جیات 30/719B با ۱۲۵ گلوله مجهز است. نسبت قدرت به وزن هواپیما در مدل ام با سوخت داخلی کامل و چهار موشک هوابههوای MBDA MICA به رقم ۰.۹۸۸ میرسد. سقف پروازی این هواپیما ۱۸٬۲۹۰ متر است و فشار جی بین ۹ تا -۳.۲ را تحمل میکند. رافال میتواند در یک ثانیه تا ۳۰ درجه چرخش ناگهانی داشته باشد و سرعت غلت زدن آن ۲۷۰ درجه در یک ثانیه است. اویونیک هواپیما ساخت شرکت تالس است و از یک رادار آرایه فازی غیرفعال، سیستم جنگ الکترونیک SPECTRA و یک سیستم جستجو و پیگیری امواج فروسرخ تشکیل میشود.
فرانسه هماکنون تنها کاربر این جنگنده است و از آن در جنگ افغانستان و طرح پرواز ممنوع لیبی استفاده کردهاست.
هند نیروی هوایی هند در ژانویه سال ۲۰۱۲ قرارداد خرید ۱۲۶ فروند داسو رافال را به ارزش ۱۰٬۴ میلیارد دلار نهایی کرده که ۱۸ فروند آن در سال ۲۰۱۵ به این کشور تحویل داده خواهد شد و بقیه در این کشور تولید میشوند. رقبای این جنگنده در رقابت تعیین جنگنده چندمنظوره جدید نیروی هوایی هند اف-۱۶ و اف-۱۸ سوپرهورنت آمریکایی، میگ-۳۵ روسی، یاس-۳۹ گریپن سوئدی و یوروفایتر تایفون بودند که در نهایت رافال بالاتر از نزدیکترین رقیب خود یوروفایتر به عنوان برنده این رقابت انتخاب شد. اختلاف در مورد شیوه تولید تحت لیسانس هواپیما در داخل هند باعث تاخیر در اجرای این قرارداد شدهاست. شرکت داسو حاضر نشد مسئولیت هواپیماهایی که در هند تولید میشوند را بپذیرد و خواستار آن است که دو قرارداد جداگانه برای هواپیماهایی که در فرانسه و هند ساخته میشوند، بسته شود. در سال ۲۰۱۵ هند درخواست کرده که ۳۶ فروند رافال توسط داسو در فرانسه ساخته شده و تا دو سال دیگر به این کشور تحویل داده شود.
مصر مصر دومین کشوری است که این جنگنده را خریداری کردهاست. در فوریه ۲۰۱۵ مصریها ۲۴ فروند رافال را به عنوان بخشی از یک قرارداد بزرگ سفارش دادند که شامل یک ناوچه چندمنظوره FREMM و تعدادی از انواع موشکها میشد به ارزش کلی ۵.۹ میلیارد دلار سفارش دادند.
قطر وزارت دفاع فرانسه در ۳۰ آوریل ۲۰۱۵ اعلام کرد که قطر نیز ۲۴ فروند رافال را به همراه تعدادی موشک امبیدیای در قراردادی به ارزش ۶.۳ میلیارد یورو سفارش دادهاست.[۲] نیروی هوایی قطر این هواپیما را برای جایگزینی جنگندههای میراژ-۲۰۰۰-۵ خود انتخاب کرده که از پیشرفتهترین مدلهای میراژ است و به تازگی هم خریداری کرده بود. آنها رافال را پس از مقایسه با اف-۳۵، اف-۱۸ سوپرهورنت، اف-۱۵ ایگل و یوروفایتر تایفون انتخاب کردند.
نیروی هوایی امارات نیز به خرید نوع ارتقایافتهای از رافال با رادار و موتور قدرتمندتر و موشکهای هوابههوای پیشرفتهتر علاقمندی نشان دادهاست و در حال بررسی این هواپیما و مقایسه آن با یوروفایتر و اف-۱۸ سوپرهورنت است. کانادا، لیبی، برزیل و کویت هم از دیگر کشورهایی هستند که احتمال خرید رافال توسط آنها مطرح شده است.
نیروی هوایی کره جنوبی، سنگاپور و سوئیس نیز به بررسی این جنگنده پرداختند اما در نهایت کره و سنگاپور اف-۱۵ ایگل و سوئیس جنگنده سوئدی یاس-۳۹ گریپن را به جای آن انتخاب کردند.
نظر
-
-
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
روند توسعه
پس از پایان جنگ جهانی دوم، ایالات متحده به منظور کمک به تشخیص توانایی های اتحاد جماهیر شوروی به شناسایی بهتر از طریق جاسوسی هوایی تمایل داشت.
در سالهای دهه ۱۹۵۰ میلادی، بهترین اطلاعاتی که دولت آمریکا از داخل اتحاد جماهیر شوروی در دست داشت محدود به عکس هایی بود که توسط نیروی هوایی آلمان در طول جنگ از سرزمین شوروی گرفته شده بود. این عکس ها عمدتاً از نواحی غربی سرزمین شوروی که در غرب کوه های اورال واقع هستند گرفته شده بود. پس از سال ۱۹۵۰ دفاع هوایی شوروی به شدت تمام هواپیماهای نزدیک به مرزهای شوروی را مورد حمله قرار می داد. تمامی هواپیماهای جاسوسی موجود در آن زمان نیز بمب افکن های اولیه ای بودند که برای شناسایی و جاسوسی تغییر کاربرد داده شده بودند: مانند بوئینگ RB-47 . این هواپیماها در مقابل توپخانه های ضد هوایی، موشکهای ضد هوایی و هواپیماهای جنگنده شوروی آسیب پذیر بودند.
لاشه های سرنگون شده ها
لاشه ها و برخی از قطعات باقیمانده از انواع گوناگون سرنگون شده این هواپیما در موزه های چندین کشور به نمایش در آمده است که از جمله این کشورها می توان به چین ، کوبا و روسیه اشاره کرد:
چین
لاشه یکی از این هواپیماها به شماره 56-6691 در شهر پکن در موزه نظامی انقلاب مردم چین، به نمایش در آمده است. البته این لاشه دوباره مونتاژ شده است.[۲] این هواپیما در تاریخ ۱۰ ژانویه سال ۱۹۶۵ در جنوب غربی پکن توسط یک موشک اس-۷۵ دوینا سرنگون شده است.
این هواپیما در اختیار نیروی هوایی تایوان بوده و خلبان آن جک چانگ لی یی نام داشته است. پس از سرنگونی این هواپیما، جک چانگ زنده مانده و دستگیر می شود و در نهایت در تاریخ ۱۰ نوامبر ۱۹۸۲ آزاد می شود.[۳]
کوبا
برخی از قطعات یکی از این هواپیماها به شماره 56-6676 در سه موزه مختلف در کوبا به نمایش گذاشته شده است. این هواپیما به ایالات متحده آمریکا تعلق داشته و خلبان آن سرگرد رودولف اندرسون نام داشته است. این هواپیما در جریان بحران موشکی کوبا و بر فراز خاک کوبا در ۲۷ اکتبر ۱۹۶۲ به وسیله موشکهای اس-۷۵ دوینا ساقط و خلبان آن کشته می شود.
روسیه
لاشه یکی از این هواپیماها به شماره 56-6693 در موزه نظامی شهر مسکو به نمایش گذاشته شده است. این لاشه متعلق به هواپیمایی است که در تاریخ اول می ۱۹۶۰ توسط یک موشک اس-۷۵ دوینا در استان سوردلوفسک روسیه سرنگون شد. البته خلبان این هواپیما به نام فرانسیس گری پاورز زنده مانده و توسط نیروهای شوروی دستگیر و پس از مدتی آزاد می شود.[۴]
-----------------
پس رهگیری و قفل رادای روی این جنگنده کار شاخی نیست با s200 ..........ولی زدنش /:.yead.:/
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
http://www.aparat.com/v/CSe6y
تک تیرانداز آرش+لحظه شلیک
http://www.aparat.com/v/fqMTd
کاربرد تک تیرانداز آرش علیه داعش+کشتن تروریست های داعش
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
از دهه 70 میلادی روس ها توانایی رهگیری و هدف قرار دادنش رو به بدست آورده بودن. این هواپیما از 1955 در خدمت ارتش آمریکاست یعنی 60 ساله.
تنها ویژگی یو 2 پرواز در ارتفاع بالا بود که با ورود به خدمت موشک سام2 و سرنگونی چند فروند ان در چین ، شوروی و کوبا این برتری از بین رفت. با وجود این یو 2 در زمان خودش هم سطح مقطعی کمی داشت و تلاش شد در مدلهای بعد سطح مقطعی و جنگ الکترونیک ان ارتقا یابد ولی از سال 1962 به بعد هرگز به صورت مستقیم بر فراز خاک شوروی ویا چین پرواز نکرد اگرچه دوربینهای ان از برد بیش از 150 کیلومتری با دقت چند متر تصویر برداری میکردند ولی از ان سال به بعد یو2 تنها در نزدیکی مرزهای شوروی پرواز میکرد و تلاش میکرد با کمک سامانه های دوربرد خود از شوروی اطلاعات جمع کند. حادثه سرنگونی یک یو2 بر فراز شوروی انقدر بر روی امریکا تاثیر گذاشت که هرگز حاظر نشدند حتی یک بار هم شده برای بار دوم یو2 و یا اس ار 71 را بر فراز مناطق مهم شوروی بفرستند
این که گفته چین و روسیه توانایی شناسایی و رهگیری این هواپیما رو ندارن کاملا نادرسته. در زمان خورشچف در شوروی به این توانایی رسیده بودن یعنی بیش از 50 ساله. بسیاری از رادارهای هشدار هوایی ایران در خیلی مواقع اف-15 ایگل رو هم تشخیص نمیدن چه برسه به U2 ولی اگر هم تشخیص داده باشند این قدر بزرگ نمایی نداره چون هواپیماهای جاسوسی موجود خیلی پیشرفته تر از U2 هستند.
ارتفاع پروازی ثبت شده از U2 تا 88 هزار پایی هم بوده.
این که همچین مکالمه ای انجام شده کسی نمی تونه کانفرم کنه مگر این که طرف آمریکایی صحه گذاری کنه ولی با توجه به کذاب بودن مدیران داخلی ضریب عدم اطمینان رو این جور ادعاهایی خیلی بالاست چون برای مثال معمولا نیروهای نظامی توانایی خودشون رو در این جور زمینه ها خصوصا افشا نمی کنند کما این که آمریکا تا سالها نفهمید شوروی میتونه U2 را رهگیری کنه و همچنان در خاک شوروی نفوذ می کرد.
خلاصه این که اولا این هواپیما رادار گریز نیست بر خلاف ادعای اسماعیلی و همون زمانی که این خبر منتشر شد خیلی از کارشناسان نظامی ایشون رو مسخره کردن در رسانه های اون ور
دوما حداقل چهار مورد سرنگونی در چین کوبا و شوروی داشته اون هم 50 سال پیش
سوما بعد از حادثه 1962 این هواپیما وارد هیچ کشوری نمیشه بلکه از ارتفاع خیلی بالا با دوربین هایی که داره از داخل کشورها عکس برداری می کنه
آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2015/06/09, 07:19.
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
کلا جامعه ما در برخورد با مسائل نظامی احساسی توام با عرق میهنی مخصوص به خود صحبت می کنه. مثلا همین اف-14 بسیار دوست داشتنی خرید اشتباه شاه بود چون هم هر فروند 4 برابر اف-15 بود از نضر قیمتی و مولتی رول هم نبود و پیچیدگی موتور و متحرک بودن بالها همه از پیچیدگی های مکانیکی و افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری حکایت می کنه و به گفته معاونت عملیات نیروی هوایی در زمان شاه، 30 درصد توان عملیاتی نیروی هوایی برای انتقال خلبانان به گردان اف-14 کاهش پیدا کرد
تجهیزات فانتوم و اف-15 همشون مال کارخونه مکدانل داگلاس بودن لذا آزمایشگاه های نیروی هوایی تغییر خاصی لازم نداشتن همینجایی که الان پدافند خاتم هست آزمایشگاه های نیروی هوایی بود. ولی به خاطر اف-14 هم آموزش نفرات نیاز بود هم تاسیسات جدید و اخرش هم نتونستن وارد خاک عراق بشن ولی با اف-15 می شد عراق رو شخم زد. 80 تا اف-14 معادل 270 فروند اف-15 پول دادیمآخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2015/06/09, 08:37.
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
برای 175 غواص شهید ...
سرباز آخر
دیر آمدی اِی جانِ عاشق...بی چتر و بارانی از این باد
اِی تکه تکه روحِ معصوم...اِی تار و پودِ رفته از یاد
دیر آمدی تا قد کشیدم...با خاطراتی از تو در سر
دیر آمدی از باد و باران...دیر آمدی سربازِ آخر
پنهان شدی در خاک شاید...خاک از تنِ تو جان بگیرد
تا دشت تنها باشد و ابر...دلشوره باران بگیرد
امروز دستِ آشنایی...بیرون کشید از عمقِ خاکت
کم کم به یادِ خاک آمد...انگشتر و مُهر و پلاکت
در شهر می*پیچد دوباره...بوی گلاب و اشک و شیون
تا شیشه عطرِ تنت را...از خاک بیرون می*کِشم من
این ریشه*های مانده در خاک...دلشوره* طوفان ندارند
پایانِ این افسانه*ها کو...افسانه*ها پایان ندارند»
شاعر و ترانه*سرا :
عبدالجبار کاکایی
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
مرثیه ایی جدید از عملیات کربلای 4
کربلای چهار در دوران هشت ساله دفاع مقدس مرثیه کاملی است از شهادت جوانان حسینی این مرز و بوم که در راه تعهد
به ارزشهای انقلابی و اسلامی و التزام به ولایت امام عشق ، جان خود را نثار کردند تا تخیلات دشمن در تجاوز و دسترسی
به وطن عزیز را به کابوسی تلخ مبدل سازند . جوانانی که تحولات منطقه ای این روزها بخوبی نقش بی بدیل آنها در صیانت
از سرزمین و دفاع از اصول را یادآوری می کند تا تلنگری باشد برای ما که امنیت امروز و سرافرازی کشور و بازیگری ایران در
معادلات منطقه ای و بین المللی نیازمند حرکت در مسیر الی الله و تقدیم جان بوده است .در یادآوری و بازبینی عملیات کربلای
چهار باید گفت این عملیات با هدف تصرف ابوالخصیب و تهدید شرق بصره و با هدف بزرگتری در آینده همچون قطع ارتباط عراق
به خلیج فارس و ایجاد مانع در صادرات نفت این کشور طراحی شده بود . عملیاتی که قرار بود با استعداد نیروی رزمی بیش از
1000 گردان صورت بگیرد و نهایتا با 300 گردان و هدایت چهار قرارگاه نوح، کربلا، قدس و نجف با رمز محمد رسول الله (ص) در
تاریخ 3/10/1365 در محور ابوالخصیب آغاز شد. متاسفانه با آگاهی دشمن از عملیات و لو رفتن طرح عملیات ،دشمن با حجم
انبوهی از آتش سازمان نیروهای خط شکن را از بین برد و عملا عملیات ما از کنترل و هدایت فرماندهی خارج شد. گرچه به نقل
از کارشناسان جنگ برای نخستین بار خط دشمن در شلمچه شکسته شد و نیروها از جزایر ام الرصاص و ام البابی عبور کردند
ولی تحمل خسارات به نیروهای پشتیبان و از بین رفتن قایقها و ..از یکسو و عدم توفیق در خط مقدم ، لزوم حفظ قوا و جلوگیری
از تلفات بیشتر و و عملیاتهای آینده همچون کربلای 5 که یکی از افتخارات تاریخ جنگ است ، از ادامه نبرد صرفنظر شد .در این
عملیات تراژدی جانسوزی رقم خورد که با نام عملیات همخوانی داشت ،کربلایی بنام کربلای 4. کربلایی که شهادت سردارانش
حکایت مجزایی است و مفقود الاثر شدنشان حکایت دیگر . پس از سالها هنوز پایانی بر مفقود الاثرهای کربلای معاصر نیست و
شاید بخشی از 6000 هزار شهید مفقودالاثر باقی مانده مربوط به همین عملیات کربلای چهار است .مرثیه جدید کربلای چهار اما
با تفحص شهدای غواص دست بسته سروده شد .مرثیه ای جانسوزتر با سرداران به اسارت گرفته شده ای از یگانهای 41 ثارالله
علیهالسلام ، 14 امام حسین ، 25 کربلا و 7 ولی عصر کهدر عین مجروحیت و یا سلامت کامل در اقدامی جنایتکارانه زنده به گور
شدند .شهدایی که با دست بسته نیز راهنما و هدایتگر جامعه شدند تا بار دیگر غفلت و خواب زدگی را بزدایند . 26 خرداد تشیع
غواص های آسمانی است . شهدایی که آمدند تا مرثیه خوان دیگری برای کربلای چهار باشند و یادآور روزگاران عرصه جهاد و شهادت
که یکرنگی ها و از خودگذشتگی ها در آن موج می زد . امید که از این کلیشه شرمندگی شهدا خارج شویم و به مرز آمادگی برسیم .
شهدا آماده ایم .
برگرفته از :
پایگاه اطلاع رسانی کمال زارعییاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
تبریک و تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت دکتر چمران عزیز
لحظه شهادت دکتر چمران + فیلم
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
وصیت نامه شهید سید جلیل میری ورکی
نخستین شهید غواص شناسایی شده
چند روز پیش هویت پیکر مطهر یکی از 175 شهید غواص و خطشکن که در عملیات کربلای 4 به شهادت رسیدهاند و پیکر آنها با دستان بسته بعد از
گذشت 29 سال از شهادتشان در یک گور دستهجمعی در ابوفلوس تفحص شد، احراز هویت شد.
شهید سید جلیل میری ورکی فرزند سید قاسم یکی از خطشکنان عملیات کربلای 4 بود که در منطقه امالرصاص به شهادت رسیده است.
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
به بهانه سالگرد شهادت شهید عباس دوران
عباس دوران به سال 1329 در شیراز متولد شد.
شهید دوران با آغاز جنگ تحمیلی خدمت خود را در پست افسر خلبان شكاری و معاونت عملیات فرماندهی پایگاه سوم شكاری نفتی شهید
نوژه ادامه داد و در طول سالهای دفاع مقدس بیش از یك صد سورتی پرواز جنگ انجام داد.
به گزارش مشرق؛ دوران در تاریخ 7/9/1359 اسلكه «الامیه» و «البكر» را غرق كرد و در عملیات فتح*المبین نیز حماسه آفرید.
در تاریخ 20/4/1361 برای انجام مأموریت حاضر شد و هدف موردنظر او ناامن كردن بغداد از انجام كنفرانس سران كشورهای غیرمتعهد بغداد بود.
اما هنگام عملیات اصابت موشك عراقی باعث شد، هواپیما آتش بگیرد، دوران به طرف پالایشگاه الدوره پرواز كرد و تمام بمب ها را بر روی پالایشگاه
فرو ریخت، قسمت عقب هواپیما در آتش می سوخت.
كاظمیان، همراهش با چتر نجات به بیرون پرید اما دوران به سمت هتل سران ممالك غیرمتعهد پرواز كرد. او در آخرین لحظات با یك عملیات استشهادی
هواپیما را به ساختمان هتل كوبید.
سردار دلاور ایران اسلامی در روز سی ام تیر سال 1361 به شهادت رسید.
سرانجام بعد از بیست سال تنها قطعه ای از استخوان پا به همراه تكه ای از پوتین عباس دروان به میهن بازگشت و روز دهم مردادماه
سال 1381 خانواده آن را در شیراز به خاك سپردند.
روحش شاد ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
پاسخ : **** افسانه تامکت ****
سلام کاپیتان
چقدر کم مطلب میزنی...
یه بنده خدایی گفت بعد از اینکه میراژ دادن ب عراق اوضاع اسمون به نفع اونا شد...اگه وقت داشتی ی مقایسه بین قابلیتهاب میراژ با هواپیماهای خودمون بکن و سابقه تقابلشون
با تشکر
نظر
نظر