در اصل توسط rojan پست شده است
View Post
مشاعره
Collapse
X
-
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postدر دایرهای که آمد و رفتن ماست / او را نه بدایت نه نهایت پیداست
کس می نزند دمی در این معنی راست / کاین آمدن از کجا و رفتن بکجاست
***افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postمی خوردن و شاد بودن آیین منست / فارغ بودن ز کفر و دین دین منست
گفتم به عروس دهر کابین تو چیست / گفتا دل خرم تو کابین منستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postجناب بهنام
شرمنده روده بزرگه روده کوچیکه خورد
دارم از گشنگی می میرم من برم ناهار بخورم بفرمایید ناهار
ممنون شب بر شما خوش
من دیگه کم کم باید برم صبحانه بخورم :d
روز خوبی داشته باشینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Post«دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر// کز دیـو و دد ملولم و انسانم آرزوست// گفتند یافت مینشود جستهایم ما// گفت آن که یافت مینشود آنم آرزوست»افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postدل بردی از من به یغما ای ترک غارتگر من / دیدی چه آورده ای ای دوست از دست د ل بر سر منافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر