نميدونم چشماي من مشكل داره يا اينجا عكسي نيس؟ :d
عکاسان بورسی آنلاین
Collapse
X
-
LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
-
آمن خان
اگه عسكاي جاهاي ديگه رو هم بذاريد خيلي خوبه
مثل همون روستاي ايگل يا جاهاي ديگه
راستي از حيوانات و پرندگان عكس نميگيريد؟LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
نظر
-
تاپیک عکاسی رو داریم روز به روز فعال تر می کنیم.....همه دوستان دعوت ان.......خونه خودتون.........تشریف بیارید;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
عکاسی از باغ شاهزاده
باغ شازده (شاهزاده) یکی از زیباترین باغهای تاریخی ایران محسوب میشود. این باغ در حدود ۴ کیلومتری شهر ماهان در کرمان و در دامنه کوههای تیگران واقع شده و مربوط به اواخر دوره قاجاریه است.
این عکسا رو بهمن گرفتم....اغلب عکسایی که از باغ شازده وجود داره توی بهار عکاسی شده اما به محض ورود ما به کرمان بارون که هیچی،تصور کنید توی یه شهر کویری هی خدا جون برف باروند...
روز خوبی بود........خیلی
اینم عکس عبدالحمید میرزا ناصرالدوله حاکم کرمان که باغ شازده به دستور اون ساخته شده...از روی عکس...عکاسی کردم..;)آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/04/27, 00:30.to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط hamed cici 2 پست شده است View Postآمن خان
اگه عسكاي جاهاي ديگه رو هم بذاريد خيلي خوبه
مثل همون روستاي ايگل يا جاهاي ديگه
راستي از حيوانات و پرندگان عكس نميگيريد؟
جناب hamed cici حتما .........اگه شما هم عکسایی در این زمینه یا موضوعات دیگه دارید...لطف کنین بزارین.....
یه موضوع دیگه .....این قضه "خان" چیه؟؟!
البته من به شخصه چون طایفه مادریم جزو خان و کدخدا بودن احساس بدی ندارم........اما از اینکه روحیه ام از این بیشتر پسرونه تر نشه..... خدمت شما گفتم.......:Dto continue, please follow me on my page
نظر
-
سلام دوستان عزیز
بعد از ایجاد تاپیک "شما بگید من چیکار کنم؟" به پیشنهاد کاربران عزیز قرار شد که مباحث بخش آزاد به صورت هفته و یا بیشتر در بخش بورسی نمایش داده شود تا تاپیک ها به مرور معرفی و مخاطبان خود را پیدا کنند.......از شما دوستان هم می خوام عکسایی که خودتون گرفتین رو حتما توی این تاپیک بزارید
:)to continue, please follow me on my page
نظر
-
-
-
آمن عزیز
این همه عکس قشنگ از همه جاهای ایران عزیزمون میذاری ولی من عکسی از شهرمون(اصفهان)ندیدم:d
بازم تشکروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postامن جان عكسها رو چطور ميشه گذاشت؟من هم عكس هاي خوبي دارم مي خوام بزارم. البته خودم گرفتمto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postامن جان عكسها رو چطور ميشه گذاشت؟من هم عكس هاي خوبي دارم مي خوام بزارم. البته خودم گرفتمto continue, please follow me on my page
نظر
نظر