در اصل توسط آرتمیس پست شده است
View Post
عکاسان بورسی آنلاین
Collapse
X
-
to continue, please follow me on my page
-
این عکس مورد علاقه منه!!!!!! اطراف بروجرد
از یه محلی در مورردش سوال کردم گفت: این درخت گیلاس براثر طوفان سالهای گذشته شکسته شده بوده!!! و حالا به لطف خدا و بارش رحمت الهی سرشاخه های این درخت خشکیده جوانه زده بودد و د رحال شکوفه زدن بود البته ناگفته نماند که کل تنه درخت توی اب بود .... به غیر از زیبایی ،این درخت پر از درس بود... درس زندگی... درس امید....
[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
آبشار زیبای تله زنگ
از دوستانی که پای پیاده روی و کوهنوردی دارن و از طبیعت بکر و غیر ماشینی لذت میبرن دعوت میکنم این سفر کم هزینه را سال آینده در برنامه خودشون داشته باشن!!آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/05/27, 17:36.[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام
آرتيميس خانم ممنونم از تمامي عكسهاي قشنگي كه گذاشتين اينجا و تحليل پيام عكسها
يه خواهشي دارم در صورت امكان لطف كنيد آدرس هم زير عكسهاتون باشه
سپاسگزارم
روستای تلهزنگ، بجز راهآهن دسترسی دیگری ندارد. به همین دلیل در روستا خودرو دیده نمیشود. قطارهای سریعالسیر و فوقالعاده در این ایستگاه توقف ندارند و ساکنین و طبیعتگردان از قطار عادی تهران- اهواز و همچنین دو قطار محلی دورود - سپیددشت و دورود - اندیمشک استفاده میکنند.(ویکی پدیا)
اگر اطلاعات تکمیلی خواستید در خدمتم!!![B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postابتکار منحصر به فرد محله لشکر آباد اهواز
ایجاد سلف سرویس های خیابانی فلافل
to continue, please follow me on my page
نظر
-
دو تا عکس از آخرین برنامه کوهنوردی ام بزارم آمن خانم نگن پس چرا کسی عکس نمی زاره.
کمان کوه استان مازندران
خانه نیما یوشیج روستای یوش
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
نظر