*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FENCER
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 601

در اصل توسط holy پست شده است View Post
    فرهاد جون ،تو که منو بهتر میشناسی عزیز ،به من پیرمرد کسی کار نداره خوشبختانه .....
    داش فرزاد شمام منو میشناسی ، بعضا" اینجوری میشم >:) که نهایتا" دندونام اینجوری میشه :d
    شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• ناهید
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 1419

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
      دوستان عزیز و همرهان...به چند پیام بازرگانی توجه فرمایید

ادامه مصاحبه رو بعد از سه دقیقه پخش تبلیغات ادامه می دیم

ناهید جان اون آب قندت رو بردار بیار عزیز جان
      آمن جونم خسته نباشی عوامل پشت صحته آماده باش هستن :d
      دکتر عزیز واقعا" شما هم خسته نباشید و بسیاربه خود می بالم که در این سایت درخدمت شما هستم
      حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• mohammad.
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 129

خب دکتر جان , قرار نشد اطلاعات غلط بدی !!!
        شما میگید متولد 1350 هستید ..... در صورتیکه تاریخ عضویت شما در سایت 1348 هست !!!!!! :-/ اگه قبول ندارید مدرک رو کنم ( مدارکش هم موجود است ;) )
        در ضمن هر وقت اون سی پی آیتون تک زد بنده رو بی خبر نذارید ... دوستان لطف کردند و یه دونه هواپیما جهت اعزام سریعتر به درمانگاه حاضر کردند . #:-s
        [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

الان ساعت از 12 نیمه شب هم گذشته
          و ما هنوز ادامه میدیم تاپیک صندلی داغ رو با حضور دکتر holy عزیز;;);;);;);;);;);;)

پرسش های جناب باربد

13- اگر روزی زمان به گذشته باز گردد چه کارهایی را دوباره انجام نمیدهید؟

14- ایا دوست دارید فرزندتان چون شما شود ؟

15- اگر اجازه بر اورده شدن یک ارزو را داشته باشید
          (بدون لحاظ کردن جو سایت )چه ارزویی میکردید ؟

16 - شاید روزی نوه من هم از نوه شما بپرسد ،علم بهتر است یا ثروت؟
          to continue, please follow me on my page

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
            آمن جونم خسته نباشی عوامل پشت صحته آماده باش هستن :d
            دکتر عزیز واقعا" شما هم خسته نباشید و بسیاربه خود می بالم که در این سایت درخدمت شما هستم
            این از سعادت بندست ناهید جان که با واسطه سایت تونستم در خدمت شما با این همه لطف و بزگواریتون ،آمن عزیز،علیرضا عزیز و دوست عزیزم کاپیتان نمو عزیز و تک تک دوستان باشم (عذرخواهی میکنم که نمیتونم تمام دوستان رو نام ببرم اما همه در سایت عزیزان من هستند چه دوستان قدیمی یا عزیزان جدید )
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
              خب دکتر جان , قرار نشد اطلاعات غلط بدی !!!
              شما میگید متولد 1350 هستید ..... در صورتیکه تاریخ عضویت شما در سایت 1348 هست !!!!!! :-/ اگه قبول ندارید مدرک رو کنم ( مدارکش هم موجود است ;) )
              در ضمن هر وقت اون سی پی آیتون تک زد بنده رو بی خبر نذارید ... دوستان لطف کردند و یه دونه هواپیما جهت اعزام سریعتر به درمانگاه حاضر کردند . #:-s
              مثلی هست میگه پیری و هزار عیب و علت ،بزارین به اون حساب
              شما فعلا دستگاه شوک رو آماده بفرمایین ........ :-) :-)

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

اما ،باربد عزیز :
                1- سعی میکنم تمرکزم رو فقط بر یک کار بزارم ،تو زندگی دنبال یادگیری خیلی مطالب و علوم رفتم ،از ادبیات و فلسفه تا ریاضیات و برنامه نویسی و ... اما امروز حساب میکنم اگه تمام این زمانها رو جمع میکردم و فقط دنبال یکی از این علائق میرفتم ،شاید بهتر بود .......

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

باربد عزیز:
                  2- دقیق نتونستم متوجه فرمایشتون بشم ،اگه منظور رشته تحصیلیه ،خیر ،کسی که پزشک میشه حداقل در ایران یعنی با استراحت و لذت باید خداحافظی کنه ،
                  اما اگه از بابت اخلاقی میفرمایین ،بازهم نه ،چون دوست دارم سهل گیر تر از من باشه .....
                  اما اگه مورد دیگه ایی مدنظر دارین بفرمایین بیشتر توضیح بدم

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

باربد عزیز :
                    اگه یک آرزوم برآورده میشد ،باور بفرمایین ،دوست داشتم این توان رو داشتم کاری کنم تا همه رو خوشبخت ببینم ......
                    اما در ارتباط با بهتر بودن علم یا ثروت باید عرض کنم ،زیبایی کار اینه بتونیم جفتش رو در کنار هم داشته باشیم .......

نظر

• rezaafshari110
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 347

سلام دکتر جان
                      اقا باربد الان تشریف ندارند. شاید منظورشون در مورد ترید بوده؟
                      حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                      همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

پرسش جناب عقل نهفته

من هر چقدر به مریض های خود می گویم عزیزان من سیگار نکشید به مضرات واسیب ان به قلب وعروق وسلامتی کلی بدن و....کاری ندارم این رنگ دندان هایتان را زرد می کند درست است که با یه جرمگیری وبروساژومقداری ناقابل مانی حلش می کنم ولی ماهم گناه داریم با ماسک دوبله وسوبله هم امکان کار بروی دندان ندارم( تازه اگر بوی پیاز وسبزی که برای بدن لازم هست وسر ظهر بهراه ناهار صرف کردید رایه جورایی تحمل کنم)افاقه نمی کند می گویند تو بهتر می دانی یا دکتر هولی هم استاد هستند هم مدیر هم پزشک هرچه می گویم اون دکتر هولی نیست که سیگار می کشد اواتار ایشان هست تازه اونهم دارد فیلم بازی می کند !!قبول نمی کنند ایا امکان دارد اون قسمت اواتارتان را شطرنجی کنیم؟زیاده عرضی نیست باقی بقایت/جانم فدایت
                        to continue, please follow me on my page

نظر

• mohammad.
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 129

با عرض پوزش به دلیل شوخی های بی جا . باید عرض کنم که باید از خدمت دوستان و بالاخص جناب دکتر عماد مرخص بشم . دکتر جان اول از همه شما رو به خدا میسپارم و بعد از اون هم از عزیزان پشت صحنه تقاضا دارم که هوای دکتر رو داشته باشند . ;)
                          [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• موج سوار
                            ستاره دار (1)
                            • May 2011
                            • 327

ببخشید خانم آمن گرامی فکر میکنید نوبت به سوال بنده میرسه؟ اگر میرسه ما درصف منتظر بمانیم همچنان
                            در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                            در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                            در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                            خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                              سلام دکتر جان
                              اقا باربد الان تشریف ندارند. شاید منظورشون در مورد ترید بوده؟

ممنونم جناب افشاری عزیز

بله از این دید ،دوست دارم ،شباهتی به من داشته باشه ،البته نه از این بابت که خدایی نکرده عرض کنم مثلا دوتا خط رونمودارمیتونم بکشم ،بلکه از این بابت که دوران سخت زیادی رو علی الخصوص در فارکس گذروندم و الان بدون استرس ترید میکنم و این ترید با آرامش و بدون استرس به نظرم موهبت بزرگیه ،ابتدا خداوند رو شاکرم و سپس از خداوند میخوام این موهیت رو به تمام عزیزانم در سایت بورسی و در کنارش فرزندانم عنایت کنه .......

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
                                با عرض پوزش به دلیل شوخی های بی جا . باید عرض کنم که باید از خدمت دوستان و بالاخص جناب دکتر عماد مرخص بشم . دکتر جان اول از همه شما رو به خدا میسپارم و بعد از اون هم از عزیزان پشت صحنه تقاضا دارم که هوای دکتر رو داشته باشند . ;)
                                درود بر شما دوست عزیز ،از مصاحبت شما لذت بردم و خوشحال شدم که در خدمتتون بودم و از سفارشتون به دوستاهم سپاسگزارم
                                روز و روزگار برشما عزیز خوش باد

نظر

در حال کار...
                                X