*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
    سلام
    آخ ببخشید , انگار بی موقع مزاحم شدم .:"> باید ببخشید .... آخه یکی زنگ زده بود اورژانس سفارش داده بود :)]... اینجا کسی دچار مشکل شده ؟! :-/
    اتفاقا خیلی به موقع تشریف آوردین فعلا بیمار پی ای سی میزنه ،وی تک شد خبرتون میکنم ...... :)
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• rezaafshari110
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 347

سلام
      خانم مجری ما باید سوالتمون رو که قبلا مطرح کردیم دوباره الان بپرسیم؟
      حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
      همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
        سلام
        خانم مجری ما باید سوالتمون رو که قبلا مطرح کردیم دوباره الان بپرسیم؟
        جناب افشاری عزیز نه ...خودم پرسش دوستان رو دارم دسته بندی می کنم و می پرسم خدمت دکتر

سپاس از شما
        to continue, please follow me on my page

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

9- خوب با توضیحاتی که خودمتتون دادم ،تقریبا مشخصه که مادر من هم برام مادر بوده و هم پدر ،هم برادر و هم خواهر و ... به همین دلیل واقعا دوست داشتم خواستش عملی بشه ،اون دوران پزشک بودن یا پزشک شدن رو خانواده ها علی الخصوص مادران و باز علی الخصوص مادر من که گرایشهای مذهبی هم داشت واقعا علاقمند بود ، به همین دلیل از بچگی انقدر از ایشون شنیده بودم که بزرگ شدی ،دکتر میشی به مردم میرسی و ... که تقریبا میشه گفت زمانی که اواخر دبیرستان بودم اصلا فکر نمیکردم رشته دیگه ایی هم در عالم وجود داره ،نه ار باب اجبار بلکه یه جور دین و احساس وظیفه ....... بنابراین واقعا فکر نمیکردم بتونم شغل دیگه ایی داشته باشم
          اما سوای این مطلب ،عاشق ریاضیات و دروس وابسته به اون بودم .......

نظر

• FENCER
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 601

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
            کاش دوستان این مرد بزرگ رو مثل بنده از نزدیک می شناختن ؛ جزو معدود افرادی هستند که در زندگی ، به دوستی باهاشون به معنای حقیقی افتخار میکنم
            با دکتر باید زندگی کرد و در کنارش بود تا بلکه از بزرگیش کمی شناخت پیدا کرد
            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

10ـ والا اگه کسی دلمو آزار بده .......... :
              سئوال فوق العاده مشکلیه ،برای اینکه بخوام صادقانه جواب بدم باید به گذشته ها مراجعه کنم ببینم در این موارد چیکار میکردم ،
              ببینین یه موقع هست طرف خیلی از من بزرگتر و قویتره ،به عنوان مثال آزمون استخدامی که در تمام موارد کتبی و شفاهی نمره اولو بین 250 نفر در کتبی و بین 20 نفر در شفاهی آوردم و بعد بدون دلیل مستدلی بنده رو کنار گذاشتن ،خوب مهمترین کاری که کردم این بود که هیچ کاری نکنم ..... :-)
              افغانها یک ضرب المثل دارند میگن ، افغان زیر بار زور نمیره مگه اینکه زورش ،پر زور باشه :-)
              ادامه دارد ،مشغول تایپ .......

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

.................................................. ............................................
                فرهاد جان شما برادر منی عزیزم ،من به وجود شما افتخار میکنم و فراموش نمیکنم عامل پیشرفتم در بورس ،فرهاد عزیز بوده که امیدوارم در بخش مناسبی از سئوالات آمن عزیز بتونم حقیقت لطف شما به خودم رو برای دوستان عزیزهم شرح بدم......

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

اما اگه کسی که دلمو شکست ،مثه خودم باشه از نظر موقعیت و زور و قدرت ،باز میتونه واقعا ناخواسته و بی هدف این کارو کرده باشه ،که خوب اگه اینجوری باشه و بعد در صحبت مشخص بشه ،یا حداقل پشیمون باشه ،به سادگی میگذرم .....
                  اما اگه کسی که اینکار رو کرده از روی تعمد باشه و قصد آزار دادن داشته باشه ، خوب مشخصه ،بهش میگم ،مگه آزار داری آقا جانم :-)

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

بهترین همدم :
                    بهترین همدم ،خانوادم بوده همیشه برام ،قبل از ازدواج مادرم و بعد از ازدواج ،مادرم و همسرم .......
                    اما خوب بعضی مطالب هست که انسان نمیتونه با همسر یا مادرش مطرح کنه ،مثل بعضی مشکلات کاری ،چون باعث استرس و اضطراب خواهدشد ،اینجا خوشبختانه دوستان عزیزی دارم که فرهاد عزیزم گل سر سبدشونه .......
                    مجموعا دوست و آشنا زیاد دارم اما رفیق به تعدا انگشت شمار ولی خداوند رو شاکرم اونهایی که باهاشون رفاقت کردم تا امروز همه رفیق بودند و شفیق ......

نظر

• FENCER
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 601

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      فرهاد جان شما برادر منی عزیزم ،من به وجود شما افتخار میکنم و فراموش نمیکنم عامل پیشرفتم در بورس ،فرهاد عزیز بوده که امیدوارم در بخش مناسبی از سئوالات آمن عزیز بتونم حقیقت لطف شما به خودم رو برای دوستان عزیزهم شرح بدم......
                      بنده نوازی می فرمائی اخوی ، اونقدر در محضرت از ادب و معرفت شما نصیبم شده که
                      دیگه بحث از بازار که میشد بهتر از اون رو از دیگر دوستان شنید رقمی به حساب نمیاد
                      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

12- اما بخورد بابیماران :
                        در ارتباط با بیمار ،یه سری محدودیتهایی وجود داره که ناگزیر به رعایت هستم ،ازاونجایی که به نفع خود بیمار خواهد بود .......
                        مثلا در برخورد بابیماران بهتره ،ادب ،احترام ،مهربانی و صداقت رعایت بشه اما از صمیمیت پرهیز بشه چون صمیمیت زیاد ،بیمار رو بی اعتماد میکنه و از نظر احساسی هم پزشک رو گیر میندازه و نمیتونه تصمیم درست بگیره ،.......
                        اما بابت ویزیت آمن جان من ویزیت از شما نمیگیرم منتها بیزحمت دستور بدین یه آگهی تبلیغاتی 20×20 تو صفجه اول بزنن هر روزنامه که خودتون صلاح میدونین ،بلکه مریض درمونگاه ماهم زیاد شد :-)

نظر

• FENCER
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 601

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                          اما اگه کسی که اینکار رو کرده از روی تعمد باشه و قصد آزار دادن داشته باشه ، خوب مشخصه ،بهش میگم ،مگه آزار داری آقا جانم :-)

اگه خانوم بودن چی ؟!!!! جانش دردسرساز میشه ها
                          :d
                          شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

اگه خانوم بودن چی ؟!!!! جانش دردسرساز میشه ها
                            :d
                            فرهاد جون ،تو که منو بهتر میشناسی عزیز ،به من پیرمرد کسی کار نداره خوشبختانه .....

نظر

• FENCER
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 601

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                              12- اما برخورد بابیماران :
                              تو این مورد هم باید بیمار دکتر عزیز باشی :) کلا" با سئوال از فرزاد عزیز ، شما به 1% از شناخت خواهید رسید
                              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

دوستان عزیز و همرهان...به چند پیام بازرگانی توجه فرمایید<:-p<:-p

ادامه مصاحبه رو بعد از سه دقیقه پخش تبلیغات ادامه می دیم?@_@??@_@??@_@?

ناهید جان اون آب قندت رو بردار بیار عزیز جان:*:*
                                to continue, please follow me on my page

نظر

در حال کار...
                                X