*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

ادامه پرسش های مجری..

1- دکتر عزیز من اعتقاد دارم اگر خانم ها نبودند،مردها تا آخر عمر غار نشین باقی می ماندند،نظر شما در این زمینه چیه؟:d

2- آیا ورزش هم می کنید؟چه ورزشی؟نظرتون درباره فوتبال چیه؟ طرفدار چه تیمی هستید؟(دکتر عزیز حواستون به رنگ این نوشته باشد حتما ;;) )

3- به فرهنگ ایران اسلامی علاقه مند هستید یا ایران باستان؟
    to continue, please follow me on my page

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Sep 2025
      • 1113

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
      دکتر عزیز ممنونم ازتون تعابیر بسیار جالبی بود . بنده رو هم شرمنده کردین سپاسگذارم

اختیار دارین آقا رضا عزیز

شما از دوستان و عزیزان خوب من هستین

درود بر شما

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Sep 2025
        • 1113

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
        ادامه پرسش های مجری..

1- دکتر عزیز من اعتقاد دارم اگر خانم ها نبودند،مردها تا آخر عمر غار نشین باقی می ماندند،نظر شما در این زمینه چیه؟:d

2- آیا ورزش هم می کنید؟چه ورزشی؟نظرتون درباره فوتبال چیه؟ طرفدار چه تیمی هستید؟(دکتر عزیز حواستون به رنگ این نوشته باشد حتما ;;) )

3- به فرهنگ ایران اسلامی علاقه مند هستید یا ایران باستان؟

1- بقول دوستمون ، والا بنده بی تقصیرم

2- رشته اصلیم شنا بود که دچار آسم فعالیتی شد (در 17 سالگی ) دیگه حرفه ایی نتونستم ادامه بدم ، اما پینگ پنگ و ورزش باستانی رو هم میتونم اضافه کنم ..... خیلی فوتبال رو دوست داشتم هم بازی کردن هم تماشای فوتبال ،از 1978 طرفدار تیم آرژانیتین هستم ،نه تنها سبک بازی که رو حیاتشون رو هم دوست دارم .

3- نمیشه واقعا کامل ایران و از اسلام جدا کرد ،این اتفاق تاریخی بالاخره افتاده ،ایرادت و مشکلانی قبل از اسلام هم بر مردم ما وارد بوده و صرفا ایده آل نبودیم که اگر بودیم مغلوب نمیشدیم اما بازهم این بحث خیلی طولانیست و من بسیار اندک مایه و کم سواد ،
        در پاسخ میتونم اینجوری بگم که بدون خط کشی هر چیزی که نمایی از روح پاک انسانی باشه ما انسانهارو شیفته خودش میکنه و هرچیزی که درش رنگ و ریا موجود باشه ما انسانهارو متنفر خواهد کرد حال در هر دوره ایی میخواد باشه ......

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

و آخرین پرسش کاربران عزیز ...<:-p<:-p<:-p<:-p

به گیرنده ها خود دست نزنید و کانال رو عوض نفرمایید؛توجه شما رو به ادامه پرسش های مجری برنامه جلب می کنم..:->:->

*پرسش kh25

**آيا اشنايي با الفباي تكنيكال در حد بررسي انديكاتورها و....براي در بورس ماندن كافي است؟

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Sep 2025
            • 1113

و آخرین پرسش کاربران عزیز ...<:-p<:-p<:-p<:-p

به گیرنده ها خود دست نزنید و کانال رو عوض نفرمایید؛توجه شما رو به ادامه پرسش های مجری برنامه جلب می کنم..:->:->

*پرسش kh25

**آيا اشنايي با الفباي تكنيكال در حد بررسي انديكاتورها و....براي در بورس ماندن كافي است؟

خیر مگر اینکه بگیم ما دانش فاندامنتال قویی داریم مسلط به روانشناسی جمعی بازار هستیم ،

متاسفانه باید اطلاعات رو بالا برد ،اما کاملا این هدف قابل حصول هست و با مقداری تلاش میشه بهش رسید

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

1- چی شد رفتین سراغ فارکس؟

2- اول حسابتون چه مقدار بوده؟

3- اولین سودتون؟

4- چند بار کال مارجین شده اید؟

5- بحث مدیریت سرمایه که توی سایت می نویسید ؛خودتون هم مراعات می کنید؟

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Sep 2025
                • 1113

آمن جان با اجازتون یه سئوال برای من رسیده استئنائا اجازه میخوام پاسخ بدم ،چون احتمالا دوستمون در جریان روال نبودند ،اما از اونجا که بزرگواری کردند وو بنده رو لایق پرسش دونستند ازتون اجازه میخوام پاسخگوباشم .

با سلام خدمت سيد فرزاد عمادي عزيز مرد اخلاق فرومهاي بورسي
                در صورت امکان بفرماييد چند فرزند داريد چند سالشونه و روزانه چند ساعت وقت براشون ميزاريد .

دو دختر دارم ،دختر بزرگم یلدا نام داره و سوم راهنمایی هست و دختر کوچکم نیکا نام داره و پیش دبستانی
                معمولا مدتی که در خونه هستم ،با بچه ها مشغولم و تحلیل و بررسی بورس رو مقداری در محل کار و مقداری بعد از خوابیدن بچه ها انجام میدم

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                  آمن جان با اجازتون یه سئوال برای من رسیده استئنائا اجازه میخوام پاسخ بدم ،چون احتمالا دوستمون در جریان روال نبودند ،اما از اونجا که بزرگواری کردند وو بنده رو لایق پرسش دونستند ازتون اجازه میخوام پاسخگوباشم .

با سلام خدمت سيد فرزاد عمادي عزيز مرد اخلاق فرومهاي بورسي
                  در صورت امکان بفرماييد چند فرزند داريد چند سالشونه و روزانه چند ساعت وقت براشون ميزاريد .

دو دختر دارم ،دختر بزرگم یلدا نام داره و سوم راهنمایی هست و دختر کوچکم نیکا نام داره و پیش دبستانی
                  معمولا مدتی که در خونه هستم ،با بچه ها مشغولم و تحلیل و بررسی بورس رو مقداری در محل کار و مقداری بعد از خوابیدن بچه ها انجام میدم
                  خواهش می کنم دکتر عزیز و بزرگوار

دوستمون این سوال رو توی پیام خصوصی پرسیدند و خدمت ایشون گفتم که جزو پرسش های حریم شخصی است ؛هر طور خودتان صلاح می دونید...;)
                  اجازه ما دست شماست
                  به افتخار دکتر عزیز ...@};-@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Sep 2025
                    • 1113

1- چی شد رفتین سراغ فارکس؟

2- اول حسابتون چه مقدار بوده؟

3- اولین سودتون؟

4- چند بار کال مارجین شده اید؟

5- بحث مدیریت سرمایه که توی سایت می نویسید ؛خودتون هم مراعات می کنید؟

فارکس رو از این جهت علاقمند شدم که تکنیکال نمود بیشتری درش داره و پاک تر از بورس ایران هستش

اولین حسابم 300 دلاری بود

اولین سودم در فارکس اگه اشتباه نکن حدود 50 دلار بود

یک بار کال شدم (همین اکانتی که 300 دلاری بود و سوده 50 دلاری درش بردم) و دیگه حساب ریل باز نکردم تا تونستم اکانت دمو رو رشد بدم

اگر تنها یک نکته و فقط یک نکته رو تو ترید رعایت کنم ،مطمئن باشین اون مدیریت سرمایست .

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

6- اولین سودی که از فارکس برداشت کردین چقدر بود و چه موقع؟

7- روی چه جفت ارزهایی کار می کنید؟

8- چه مقدار سرمایه توی فارکس دارید؟

9- برداشت هاتون به چه صورتی هست؟هفتگی؟روزانه یا ....؟

10 - آیا تا کنون شده بروکری بازی در بیاره و با برداشت پولتون مشکل داشته باشه؟

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Sep 2025
                        • 1113

خواهش می کنم دکتر عزیز و بزرگوار

دوستمون این سوال رو توی پیام خصوصی پرسیدند و خدمت ایشون گفتم که جزو پرسش های حریم شخصی است ؛هر طور خودتان صلاح می دونید...;)
                        اجازه ما دست شماست
                        به افتخار دکتر عزیز ...@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                        آمن جان
                        من واقعا شرمنده ام که ندونسته در کار شما دخالت کردم ،و بسیار از لطفتون ممنونم که اجازه دادین پاسخ این پرسش در سایت بمونه هرچند مخالف قوانین بود و من بی اطلاع بودم

به افتخار آمن عزیز ...@};-@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Sep 2025
                          • 1113

6- اولین سودی که از فارکس برداشت کردین چقدر بود و چه موقع؟

7- روی چه جفت ارزهایی کار می کنید؟

8- چه مقدار سرمایه توی فارکس دارید؟

9- برداشت هاتون به چه صورتی هست؟هفتگی؟روزانه یا ....؟

10 - آیا تا کنون شده بروکری بازی در بیاره و با برداشت پولتون مشکل داشته باشه؟
                          اولین برداشتم 5000 دلار بود

جفت ارزهای اصلی و بقیه جفت ارزهایی که اسپرد زیر 5 پیپ داره البته بانضمام طلا نفت داو اس اند پی برای سوئینگ ترید و پوزیشن تریدیگ و برای اسکالپ بیشتر یورو یا پوند

در حال حاضر 20٪ از کل سرمایم

نه ترتیب خاصی ندارم برای برداشت

برای بنده نه خوشبختانه ولی برای عده ایی از دوستان چرا دوتا بروکر تا حالا این مشکل رو ایجاد کردند

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

11 -آیا به دوستانتان توصیه ورود به فارکس کردین؟ اگر از شما مشورت بخواهند توصیتون چیه؟

12- تایم فریم مورد علاقتون چیه؟در کدام تایم اردر میگذارید؟

13- روزانه بطور متوسط چند پوزیشن میگیرید؟

14- با 1000دلار سرمایه حداکثر سایز معاملاتیتون چقدره؟با حد اکثر چند پوزیشن باز؟

15- چه توصیه ای به تازه واردین برای موفقیت در فارکس دارین؟

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Sep 2025
                              • 1113

11 -آیا به دوستانتان توصیه ورود به فارکس کردین؟ اگر از شما مشورت بخواهند توصیتون چیه؟

12- تایم فریم مورد علاقتون چیه؟در کدام تایم اردر میگذارید؟

13- روزانه بطور متوسط چند پوزیشن میگیرید؟

14- با 1000دلار سرمایه حداکثر سایز معاملاتیتون چقدره؟با حد اکثر چند پوزیشن باز؟

15- چه توصیه ای به تازه واردین برای موفقیت در فارکس دارین؟

خیر تا امروز مشوق مستقیم نبودم اما اگه کسی مشورت خواسته تاکید موکد کردم تا نتونسته حداقل برای دوبار در دمو یک حیا 5000 دلاری رو بار عایت مدیریت سرمایه 15000 دلار کنه اقدام به باز کردن حساب ریل نکنه چون هیچ معجزه ایی متاسفانه اتفاق نخواهد افتاد

والا عرض کردم من سه جور استراتژی دارم که هر کدو متفاوته ،اما در استراتژی که خودم طراحی کردم تایم اصلی روزانه و تایم اردر یک ساعتست .

بازهم بستگی داره بخوام از کدوم استراتژی استفاده کنم اما استراتژی که خودم طراحی کردم شاید هفته ای 3 یا 4 پوزیشن یا حتی کمتر ....

بستگی به استاپ لاس داره آمن عزیز ،اگه استاپ مثلا 60 پیپ فاصل داشته باشه و من هم در نقش سوینگ تریدر باشم با 3٪ ریسک ،پس میزان سرمایه در معرض خطرم 30 دلار خواهد شد که با 0.05 لات میتوان پوزیشن گرفت.

اول استراتزی مناسب با روحیات که بک تست و فوروارد تست شده باشه بعد مدیریت سرمایه و بعد روانشناسی ترید رو فرابگیرند و سپس وارد بشند والا متاسفانه اتفاقات خوبی قابل پیش بینی نخواهد بود

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

16- بزرگترین شکاری که کردین بر حسب پیپ ؟برحسب دلار؟

17- کدام کتاب بیشتر روی شما تاثیر گذاشت؟

18- چند تن از تریدرهای حرفه ای جهان را می شناسید؟نام چند نفرشون رو بفرمائید؟

19- سبک کدام تریدر را بیشتر می پسندید؟

20- آیا برای یادگیری تو کلاسهای فارکس هم شرکت کردین؟

21- آیا سیگنال هم میفروشید؟ یا رایگان در اختیار دیگران قرار می دهید؟

22- روند نزولی و روند صعودی از دید شما چگونه تعریف میشود؟ یعنی برای تشخیص روند بازار از چگونه اقدام می کنید؟

نظر

در حال کار...
                                X