بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

....سید دیگه مارو تحوبل نمیگیری....خوبه فقط 3-4 ماه شده بود...این از مهرداد این از تو....هیی روزگار....اوف بر تو...کلاس موی تای میری؟....دارم فکر میکنم یواش یواش تاپیکتو منطقه بسته نظامی اعلام کنم توش یه عملیاتی انجام بدیم قهر کنی..../:.zzzzzz.:/
    ....سید اکنتور رو چطور میبینی....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....سید دیگه مارو تحوبل نمیگیری....خوبه فقط 3-4 ماه شده بود...این از مهرداد این از تو....هیی روزگار....اوف بر تو...کلاس موی تای میری؟....دارم فکر میکنم یواش یواش تاپیکتو منطقه بسته نظامی اعلام کنم توش یه عملیاتی انجام بدیم قهر کنی..../:.zzzzzz.:/
      ....سید اکنتور رو چطور میبینی....
      به به درود بر دكتر عزيز؛
      آقا منور فرمودين...

جان؟! من؟ شيب؟ بام؟ من كي تحويل نگرفتم قربان؟

من؟ شيب؟ بام؟ موي تاي؟! قد و قواره منو ديدي دكتر؟! :D من برم موي تاي كه نصف ميشم روز اول!!!

آكنتور؟ شيب؟ بام؟ خطرناكه دكتر... خيلي هم خطرناكه... تحول داره توش اتفاق ميفته اما از رفتار سهم اصلا خوشم نمياد. سهمي كه صف خريده و تا منفي 4 رنج مي كشند معلومه توش چه خبره...
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        به به درود بر دكتر عزيز؛
        آقا منور فرمودين...

جان؟! من؟ شيب؟ بام؟ من كي تحويل نگرفتم قربان؟

من؟ شيب؟ بام؟ موي تاي؟! قد و قواره منو ديدي دكتر؟! :D من برم موي تاي كه نصف ميشم روز اول!!!

آكنتور؟ شيب؟ بام؟ خطرناكه دكتر... خيلي هم خطرناكه... تحول داره توش اتفاق ميفته اما از رفتار سهم اصلا خوشم نمياد. سهمي كه صف خريده و تا منفي 4 رنج مي كشند معلومه توش چه خبره...
        ....ارادت دارم سید....بابا بالاخره یکی از اساتید مارو تحویل گرفت....سید کجایی بابا....بیا بریم خودمم تو فکرشم هر چی دودوتا چار تامیکنم این جامعه وحشت زده و بحرانی رو میبینم به این نتیجه میرسم باید رفت یه مشت و لگد پرت کردنی یاد گرفت.....قدو قوار هات بیسته...187 که خیلی اید هاله...
        ....جان من سید....خطریه....؟؟...ای وحید نامرد کرد تو پاچه من خودش خالی کنه....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....ارادت دارم سید....بابا بالاخره یکی از اساتید مارو تحویل گرفت....سید کجایی بابا....بیا بریم خودمم تو فکرشم هر چی دودوتا چار تامیکنم این جامعه وحشت زده و بحرانی رو میبینم به این نتیجه میرسم باید رفت یه مشت و لگد پرت کردنی یاد گرفت.....قدو قوار هات بیسته...187 که خیلی اید هاله...
          ....جان من سید....خطریه....؟؟...ای وحید نامرد کرد تو پاچه من خودش خالی کنه....
          :)) آمار قد منو از كجا داري آخه؟ :D
          يكي از دوستان قديميم موي تاي كار مي كنه عضو تيم ملي هم هست اما خودم اين كاره نيستم اصلا! همون شنا و فوتبال واسه ما بهتره :p

والا ميگم يه خبرايي تو سهم هست اما من خودم از شكل معاملاتش خوشم نمياد. يه روز صف خريد و فرداش صف فروش. سهم محكم اين جوري معامله نميشه

نظر

• sadra2712
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 235

سلام جناب شريعت
            بعد از مدتها سري به بورسي زدم و لازم ديدم خسته نباشيد عرض كرده و آرزوي موفقيت كنم.
            با احترام
            [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
            [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• hamid-reza
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 367

جناب شريعت زامياد را لطفا بررسي ميفرماييد......
              تنها خودرو ساز سود ساز.احتمال تعديل بگفته مدير عامل.....توليد موتور كم مصرف با شرت الماني.
              توليد خودرو در كلاس نيسان وانت با طراحي جديد

اما 4چرخش مدتيه هواست!!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط sadra2712 پست شده است View Post
                سلام جناب شريعت
                بعد از مدتها سري به بورسي زدم و لازم ديدم خسته نباشيد عرض كرده و آرزوي موفقيت كنم.
                با احترام
                درود بر دوست و همکار عزیزم؛
                منور فرمودین تاپیک رو :) متقابلا من هم آرزوی موفقیت روزافزون دارم براتون :)

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
                جناب شريعت زامياد را لطفا بررسي ميفرماييد......
                تنها خودرو ساز سود ساز.احتمال تعديل بگفته مدير عامل.....توليد موتور كم مصرف با شرت الماني.
                توليد خودرو در كلاس نيسان وانت با طراحي جديد

اما 4چرخش مدتيه هواست!!!!
                درود بر حمید-رضای عزیز؛
                کلا همه خودرویی ها از نظر عملیاتی نزدیک به نقطه سر به سر دارند فعالیت می کنند اما زامیاد از نظر سود خالص یک پله جلوتر از بقیست و کم ریسک تر. این محصول نیسان زامیاد رو ما سال ها پیش باهاش داستان هایی داشتیم تو گروه خودروسازها... هر کار می کردیم حاضر به تغییر محصولشون نبودند! خیلی خوشحال شدم این خبر رو شنیدم چون در زمان رونق کسب و کار بین خودروسازها زامیاد از همه اوضاعش خراب تر بود. اما الان خیلی اوضاع فرق کرده و قطعا فروشی نیست در این قیمت ها. البته ریسک های خاص خودش رو هم داره و باید دیدتون بلندمدت باشه تا سود خوبی از این گروه بگیرید

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

با سلام ودرود بر شما
                  به نظرتان بانک دی تا پایان سال400 را میبیند؟

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام سید ، این سبد منه ، میشه نظرتون رو در موردش بگید؟

4.PNG

خیلی سهم دارم (بخاطر اینکه هر وقت پول دستم رسیده یه سهمی خریدم و نگه داشتم و تا حالا هیچی نفروختم!) ، می خواستم کوچیکشون کنم ( مخصوصا خودرویی ها و بانکی ها رو می خواستم یکپارچه کنم) ولی هر کدوم رو که برای فروش انتخاب می کنم می بینم جای رشد داره و کلی در موردش تعریف کردن.
                    خوب هستن؟ حفظشون کنم؟
                    در کل اگه جای من بودید چی کار می کردید؟( با دید چند ماهه )
                    متشکر
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• hojabr
                      عضو جدید
                      • Apr 2012
                      • 2

سلام

لطفا" کارگزار مناسبی را برای معاملات انلاین حق تقدم معرفی کنید
                      متشکرم

نظر

• arash boursy
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 96

سلام
                        سید رو فاند اخابر مثبتی؟چارتیست ها رو موج 3 نظر دارن.:-/
                        [B][COLOR=#0000ff]
                        [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                        [COLOR=#0000ff]
                        [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛

وغدیر، پارسان و فرصت آربیتراژ حدوداً 35 درصدی...

سناریو بدبینانه: افت 20 درصدی پارسان و رشد 15 درصدی وغدیر
                          سناریو خوش بینانه: رشد 10 درصدی پارسان و 50 درصدی وغدیر!

در میان مدت یکی از این 2 سناریو اتفاق خواهد افتاد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود؛

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
                            با سلام ودرود بر شما
                            به نظرتان بانک دی تا پایان سال400 را میبیند؟
                            ممکنه ببینه دوست من اما ارزش این سهم کمتر از این حرف هاست. من باشم بیشتر از 280-300 در شرایط خوب هم با این سهم نمی مونم.

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام سید ، این سبد منه ، میشه نظرتون رو در موردش بگید؟

[ATTACH=CONFIG]644[/ATTACH]

خیلی سهم دارم (بخاطر اینکه هر وقت پول دستم رسیده یه سهمی خریدم و نگه داشتم و تا حالا هیچی نفروختم!) ، می خواستم کوچیکشون کنم ( مخصوصا خودرویی ها و بانکی ها رو می خواستم یکپارچه کنم) ولی هر کدوم رو که برای فروش انتخاب می کنم می بینم جای رشد داره و کلی در موردش تعریف کردن.
                            خوب هستن؟ حفظشون کنم؟
                            در کل اگه جای من بودید چی کار می کردید؟( با دید چند ماهه )
                            متشکر
                            ماشالله ام.اچ.جی جان! حدود سرمایتون چقدره؟ حتما نگاه می کنم نظر میدم در اسرع وقت

در اصل توسط hojabr پست شده است View Post
                            سلام

لطفا" کارگزار مناسبی را برای معاملات انلاین حق تقدم معرفی کنید
                            متشکرم
                            تجربه بنده: هرچه کارگزاری کوچکتر و بی نام و نشان تر بهتر!

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
                            سلام
                            سید رو فاند اخابر مثبتی؟چارتیست ها رو موج 3 نظر دارن.:-/
                            والا اخابر به راحتی نمیشه تحلیلش کرد اون هم تحلیلی که مطابق با موج 3 چارتیست ها دربیاد. خودم اخابر دارم بهونه هم برای رشد کم نداره اما در حال تحقیق روی وضعین محیطی و داخلی شرکت هستم ببینم به نتیجه میرسم یا خیر

نظر

• محمد حقانی
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 447

سلام آقای شریعت عزیز
                              بررسی و مشورت زیادی در زمینه سهام خودرویی داشته ام . خبهمن و سایپا در سبدم دارم و میخواهم وزن خودرویی را در سبدم به 25 درصد افزایش دهم.اگر چه شرایط بین المللی چندان مستحکم نیست. به نظر شما به ترتیب اولویت چه سهامی خریداری کنم؟
                              با سپاس

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                درود؛

وغدیر، پارسان و فرصت آربیتراژ حدوداً 35 درصدی...

سناریو بدبینانه: افت 20 درصدی پارسان و رشد 15 درصدی وغدیر
                                سناریو خوش بینانه: رشد 10 درصدی پارسان و 50 درصدی وغدیر!

در میان مدت یکی از این 2 سناریو اتفاق خواهد افتاد
                                سید جان. توصیه میکنم سراغ غدیر و پارسان نری که موی عاقل گیر شرعی داده بهشون:D (تو تاپیک فرصت خرید) ولی جدا از شوخی بنده بی سوات فکر می کنم با پی به ای حدود 8 که الان بازار بهش داده یه مقداری از رشد سود سال بعد رو که جناب شفاف سازی حساب کرده پیشخور کرده و با توجه به سابقش یه مدتی رو یا درجا بزنه یا اصلاح ملایمی داشته باشه. از طرفی اصلاحش بعیده بالای 10% باشه با توجه به نزدیکی مجمع. پس با یه انترپله کردن ما به 25% رشد غدیر راضی ایم. فدات

نظر

در حال کار...
                                X