بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • he3am
    عضو جدید
    • Jun 2013
    • 3

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

يكي از سهم هايي كه خيلي پشيمون شدم از معرفي كردنش شاملا بود. وقعا گند زده شد به سهم. براي همين روي 1100 كه شلعاب مي خريدم اعلام نكردم! كلا همون اصل كه گفته بودم رو از اين به بعد كامل رعايت خواهم كرد، از معرفي شركت هاي زير 1 ميليارد سهم ديگه كاملا خداحافظي مي كنم.
    سلام یعنی شاملا روبفروشیم؟ با تشکر

نظر

• محمدی
      عضو جدید
      • Oct 2013
      • 19

چرا آقا سید؟؟؟
      حالا افق پیش روی سهم رو چطور می بینید؟

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط m.r_moradi' pid='4268' dateline='1381522205 پست شده است
        فاسمین دیلی:
        فاسمین بدون شرح:

تمام سال من بی تو...

نظر

• engmohsen
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 59

درود؛

يكي از سهم هايي كه خيلي پشيمون شدم از معرفي كردنش شاملا بود. وقعا گند زده شد به سهم. براي همين روي 1100 كه شلعاب مي خريدم اعلام نكردم! كلا همون اصل كه گفته بودم رو از اين به بعد كامل رعايت خواهم كرد، از معرفي شركت هاي زير 1 ميليارد سهم ديگه كاملا خداحافظي مي كنم.
          با سلام
          جناب شریعت بسیار بسیار تشکر می کنم از صداقت شما در بیان واقعیت ها . خود انتقادی از ویژگی های انسانهای بزرگوار می باشد انسانهایی که راه تعالی را طی می کنند.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود؛

تبديل وسپه، شاراك، خبهمن، ومعادن سبد به شلعاب...

حالا هرچي دوست دارند فروش هيدن بگذارند ببينم چي ميشه... مي مونم تا افزايش سرمايه احتمالا با سهم
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی 64
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 265

استاد شریعت نظرتون درباره تعویض خپارس و فولای با شلعاب چیه ؟
              انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

مردای عزیز / چند وقتی غیبت داشتی/ یک تحلیلی از ثغرب و تکنو بزن / ممنون ازت/

نظر

• mahdavi1
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 119

سلام جناب شریعت. نظرتون راجع به کفرا چیه؟

نظر

• pooyah62
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 42

سلام .. جناب شریعت ... شاملا 1560 خریدیم ... نظرات کارشناسی شما روی این سهم ، ما را در نگهداری یا فروش آن راهنمایی خواهد کرد .. ممنون

نظر

• کاشانیکا
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 176

درود؛

آقا سید اگر با شاملا تا حالا مانده ام به خاطر صحبتهای دلگرم کننده شما بوده است. گرچه این سهم خیلی با اعصاب آدم بازی میکنه ولی امیدوارم راه خودش را پیدا کنه. ولی اگر واقعاً امیدی بهش نیست لطفاً اعلام بفرمایید تا ازش خارج شویم. البته این را هم بگویم که هدف من از خرید این سهم نگهداری آن تا پایان سال مالی آن بوده است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر همه عزیزان؛

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
                        استاد شریعت نظرتون درباره تعویض خپارس و فولای با شلعاب چیه ؟
                        خپارس رو نگه دارید. فولای رو نظری ندارم روش اما می تونید نصفش رو با شلعاب تعویض کنید

در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Post
                        سلام جناب شریعت. نظرتون راجع به کفرا چیه؟
                        از ارزش جایگزینیش فاصله گرفته و به نظر بنده ارزش خرید نداره. فکر می کنم این سهم رکورد بیشترین رشد را از پارسال در کل بورس داشته. از 250 تا 7000 تومان!

در اصل توسط کاشانیکا پست شده است View Post
                        آقا سید اگر با شاملا تا حالا مانده ام به خاطر صحبتهای دلگرم کننده شما بوده است. گرچه این سهم خیلی با اعصاب آدم بازی میکنه ولی امیدوارم راه خودش را پیدا کنه. ولی اگر واقعاً امیدی بهش نیست لطفاً اعلام بفرمایید تا ازش خارج شویم. البته این را هم بگویم که هدف من از خرید این سهم نگهداری آن تا پایان سال مالی آن بوده است.
                        دوست عزیز بنده تکنیکالیست نیستم. بنیاد سهم رو بررسی می کنم و صبرم هم زیاده روی سهم ها. اصولا استراتژی ترید بنیادی این رو می طلبه. اگر با دید چند ماهه خریدید که قطعا زیر 2000 نفروشید. این روندها همه بازی های کوتاه مدته

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛

همون طور که اطلاع دارید بورس از سال گذشته به شرکت های زیر 20 میلیاردی و خصوصا زیر 10 میلیاردی ها بخشنامه داده که سرمایه خودشون رو به 20 میلیارد تومان (200 میلیون برگه سهم) برسونند. فلذا فرصت مناسبی در خیلی از سهم ها ایجاد شده که در مورد شرکت های بنیادی قوی این فرصت ویژه تر خواهد بود.

چند مثال خوب از این گونه سهم ها پامچال، کدما، شلعاب، قلرست، قشکر و... هستند که تنها سهمی که با حجم مناسب میشه خرید به دید افزایش سرمایه شلعابه. این شرکت کارهای ابتدایی افزایش سرمایه رو انجام داده و حتی ارزیابی دارایی ها هم صورت گرفته. ترکیب افزایش سرمایه از 3.5 تا 20 میلیارد هم احتمالا بصورت 14 میلیارد از ارزیابی دارایی ها و 2.5 میلیارد از آورده سهامداران باشه. البته همون طور که مستحضرید فرایند افزایش سرمایه ممکنه چند ماه هم طول بکشه و شاید در این طرف سال هم انجام نشه اما بحثی که هست قطعا این امر انجام خواهد شد.

ضمنا این شرکت صورت های مالیش رو در بدبینانه ترین حالت ممکنه منتشر کرده و خیلی واضحه که در 12 ماهه توانایی تعدیل قابل توجهی خواهد داشت. به نظر من گزینه مناسبی است خصوصا برای افرادی که می تونند دید میان مدتی به سهم داشته باشند.

نظر

• karimian7893
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 20

سلام سیدجان نظرت در مورد شدوص وبیمه کمنگنز چیه؟تشکر

نظر

• nudnik
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 224

درود؛

همون طور که اطلاع دارید بورس از سال گذشته به شرکت های زیر 20 میلیاردی و خصوصا زیر 10 میلیاردی ها بخشنامه داده که سرمایه خودشون رو به 20 میلیارد تومان (200 میلیون برگه سهم) برسونند. فلذا فرصت مناسبی در خیلی از سهم ها ایجاد شده که در مورد شرکت های بنیادی قوی این فرصت ویژه تر خواهد بود.

چند مثال خوب از این گونه سهم ها پامچال، کدما، شلعاب، قلرست، قشکر و... هستند که تنها سهمی که با حجم مناسب میشه خرید به دید افزایش سرمایه شلعابه. این شرکت کارهای ابتدایی افزایش سرمایه رو انجام داده و حتی ارزیابی دارایی ها هم صورت گرفته. ترکیب افزایش سرمایه از 3.5 تا 20 میلیارد هم احتمالا بصورت 14 میلیارد از ارزیابی دارایی ها و 2.5 میلیارد از آورده سهامداران باشه. البته همون طور که مستحضرید فرایند افزایش سرمایه ممکنه چند ماه هم طول بکشه و شاید در این طرف سال هم انجام نشه اما بحثی که هست قطعا این امر انجام خواهد شد.

ضمنا این شرکت صورت های مالیش رو در بدبینانه ترین حالت ممکنه منتشر کرده و خیلی واضحه که در 12 ماهه توانایی تعدیل قابل توجهی خواهد داشت. به نظر من گزینه مناسبی است خصوصا برای افرادی که می تونند دید میان مدتی به سهم داشته باشند.

پس ورود به شلعاب رو تو محدوده 1300-1400 مناسب میدونین ؟

نظر

• محمد حقانی
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 447

سلام آقای شریعت عزیز .
                                یکی از بهترین مشاوران ما در سایتهای مختلف جنابعالی هستید. انصافا بازدهی راهنمایی هایی که می کنید چشمگیر است.
                                یک سوال هم از جنابعالی دارم:با توجه به ارایه قریب الوقوع لایحه مرحله دوم هدفمندی یارانه ها به مجلس از سوی دولت آیا خرید سهامی مانند کالسیمین - فرآوری - کاما و ... را مناسب و میانگین رشد آنها را بالاتر از رشد بازار می دانید؟ کدام مورد را برای خرید در بین سهام رویی ترجیح می دهید؟
                                با تشکر و سپاس

نظر

در حال کار...
                                X