کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

آرمان
    ====

این را هم نگاه کنید یک گوشکوب{1} بسیار زیبا آن پایین زده!
    گمان کنم جای خیلی خوبی خرید کرده ام...

فردا هم باز یک مقدار دیگر در همین حوالی (1200 ریال) می خرم...

{1} اسم دیگرش: «مرد آویزان» را هم خیلی دوست می دارم... اسم بسیار با مسمایی است! :d از این بهتر الگوی شمع ِ «بچه ی سر راهی» است! :d دم آن کسی که نشسته از این اسم ها از خودش در کرده گرم... :d
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آموزشی - میانگین متحرک ساده
      ================

دقت کرده باشید دوباره من میانگین متحرک ساده را به نمودارهایم اضافه کردم...

اوایل جستار را نگاه کنید همیشه بود... بعد دیدم دست و پا گیر است و برش داشتم و گذاشتم در یک صفحه ی جدا... بعد کلا رنگین کمانش را گذاشتم... ولی الان دیدم به آن صفحه ی رنگین کمان زیاد نگاه نمی کنم (فقط به صضفحه ی اصلی نگاه می کنم) برای همین دوباره برش گرداندم تا جلوی چشمم باشد...

نگاه کنید در دوران صعود و نزول به خوبی بالا و زیر میانگین بوده...

الان با میانگین دست به گریبان است... گاهی می رود بالا و گاهی پایین...

این یعنی نامعلوم... یعنی نوسانی...

البته نوسان بعد از افت معنی اش خوب است!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

این هم رنگین کمان ِ آرمان:

نکته ی بدی که الان به نگرم رسید همان جایی است که در تصویر نشان داده ام. (آن محدوده ی زمانی که با دو پیکان نشان داده ام.)

بدی اش کجا است؟ اینجا است که یک سال تمام نمودار در آن وضعیت داشته تلاش می کرده که رنگین کمان را برعکس کند! یک سال یعنی خیلی!

معادلش را در نمودار معمولی هم بگذارید نشان دهم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

رتکو
          ===

خوب... الان که این را می نویسم تقریبا به کانال به صورت کامل بازگشت کرده ایم... (یک منفی دیگر بخورد می خورد به سقف کانال)

ولی آیا الان زمان بازگشت است؟ نمی دانم ولی می دانم الان زمان خرید نیست... حتی اگر یک مقدار رشد هم کرد شاید زمان فروش هم باشد! وضع نشانگر ها را ببینید!

پس همچنان در دیده بان بماند تا خبرش کنیم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کقزوی
            ===

یک سفارش خرید من در این نماد گذاشته بودم در 1350 به احتمال قوی فردا تغییرش می دهم به
            1300 ریال

1290 ریال هم می شود آستانه زیان
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/06/04, 00:08.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

عرض کرده بودم من دیگر همه ی بررسی هایم را نمی گذارم اینجا... (یعنی زمان نمی شود... مودمم هم تازگی ها بازی در می آورد و یک تصویر را برخی مواقع با زحمت بارگذاری می کنم...)

به هر حال...

می خواستم بگویم
              شپترو اگر دارید حواستان باشد... وضع نشانگر هایش خیلی خوب به نگر می رسد ولی کاذب است! خیلی خطرناک است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

شپترو
                ===

این همه تصویر گذاشتیم... بگذار تصویر این را هم بگذاریم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

توریل
                  ====

یک آستانه ی خرید دارد.

(البته من که دارم و هنوز نفروخته ام.)

اگر بتواند بیاید بالای 2222 ریال می تواند هدف دوم را بزند. (ان شاء الله)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

جناب آباد، سلام، سدور را رد کردید یا هنوز دارید؟ یک مقدار وضعش خطرناک شده ها!

البته سیمانی ها در کل خیلی عالی هستند و دقیقا دارند به موقعیت های خرید عالی می رسند که چند وقتی است داریم به آن اشاره می کنیم...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

البته سیمانی ها در کل خیلی عالی هستند و دقیقا دارند به موقعیت های خرید عالی می رسند که چند وقتی است داریم به آن اشاره می کنیم...
                      سلام بر شما
                      سدور را دارم و کاملا موافقم با شما سدور در نقطه حساسی است ، البته هنوز حمایت 101 تومان از دست نرفته ، از طرفی همانطور که شما اشاره کردید گروه سیمان در وضعیت خوبی است ، و من فکر می کنم گروه سیمان همین الان هم رشدش را شروع کرده و ان موجی که از 720 بالا آمده موج صعودی است ( هر چند که مجددا برگشت گرده تا نزدیک 722 ولی موچ صعودی است )
                      از طرفی با یک تومان کاهش سدور تقاضای زیادی ایجاد می شود و سدور کار سختی برای پایین آمدن دارد
                      البته بازیگر احتمالا تلاش کند که کاهش قیمت ایجاد کند .
                      شخصا با دید میان مدت 3 ماهه سدور را فرصت خرید می دانم ، چون پتانسیل رشد قوی در سدور می بینم. خودم هم در 101 و 100 اورد خرید داشتم در چلسه قبل ولی خرید نشد.
                      در ولغدر هم 2.5 ماه پیش همینطور بود ، و من صرفا تکنیکالی به آن نگاه نکردم الان 32 درصد رشد کرده و من هنوز در ولغدر فروشنده نیستم .
                      اخیرا سفارود را فروخته ام و ممکنه سدور و پلاسک را افزایش دهم اگر پایین تر بیاید چه بهتر آن را اشتباه بازار می دانم و از ان استفاده خواهیم کرد .درود
                      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/05, 00:24.
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

گروه سیمانی به نظر میرسه تا گزارش 3 ماهه نیاید حرکتی خاصی نداشته باشه مگر اینکه در حمایت ها واکنشی داشته باشند و درصدی مثبت بشوند !!!
                        آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/06/05, 00:33.
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          سلام بر شما
                          سدور را دارم و کاملا موافقم با شما سدور در نقطه حساسی است ، البته هنوز حمایت 101 تومان از دست نرفته ، از طرفی همانطور که شما اشاره کردید گروه سیمان در وضعیت خوبی است ، و من فکر می کنم گروه سیمان همین الان هم رشدش را شروع کرده و ان موجی که از 720 بالا آمده موج صعودی است ( هر چند که مجددا برگشت گرده تا نزدیک 722 ولی موچ صعودی است )
                          از طرفی با یک تومان کاهش سدور تقاضای زیادی ایجاد می شود و سدور کار سختی برای پایین آمدن دارد
                          البته بازیگر احتمالا تلاش کند که کاهش قیمت ایجاد کند .
                          شخصا با دید میان مدت 3 ماهه سدور را فرصت خرید می دانم ، چون پتانسیل رشد قوی در سدور می بینم. خودم هم در 101 و 100 اورد خرید داشتم در چلسه قبل ولی خرید نشد.
                          در ولغدر هم 2.5 ماه پیش همینطور بود ، و من صرفا تکنیکالی به آن نگاه نکردم الان 32 درصد رشد کرده و من هنوز در ولغدر فروشنده نیستم .
                          اخیرا سفارود را فروخته ام و ممکنه سدور و پلاسک را افزایش دهم اگر پایین تر بیاید چه بهتر آن را اشتباه بازار می دانم و از ان استفاده خواهیم کرد .درود
                          با توجه به مطالب بالا به دوستان توصیه می کنم خرید سدور را با دید میان مدت 3 ماه با قیمت های فعلی ( حدود 103 تومان و اگر پایین تر امد میانگین کم کنید ) را فرصت بدانند و در پرتفوی خود داشته باشند. من در سدور حد ضرر تعریف نمی کنم باید صبر کرد.
                          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/05, 07:43.
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

محمد حسین سلام
                            شما در سدور پیش بینی تشکیل یک کف دو قلو می کنید یا سقف دو قلو ؟؟؟
                            اگر سوالم هم مشکل داره در ضعف تکنیکال من است. درود

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام و عرض ادب؛

من در سدور پیشبینی ام «نامعلوم با خطر خیلی بالا» است.

یعنی هم احتمال کف دو قولو زیاد است و هم احتمال سقف دوقولو.

هم پاداش بالا و هم خطر بالا.

دقیقا مانند خاذین خودم.

(الان مشکل اینترنت و مودم دارم بعدا تصویر هر دو را -یعنی هم خاذین و هم سدور را- قرار می دهم.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در خاذین آستانه زیان من در 1060 ریال خورد... (در این جستار هم گفتم.) و واقعا هم گذاشتم برای فروش... ولی از آنجا که صبح خواب بودم و شب قبل گذاشتم و قیمت بالا گذاشتم (یعنی 1065 ریال که 5 ریال بالاتر از بیشترین بود) فروش نرفت.

الان هم همچنان می خواهم بفروشم. منتظرم دوباره برود بالا تا در قیمت مناسب بفروشم. دیروز تا 1040 رفت... شاید اگر تا 1070 یا همان 1060 برود بفروشمش...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X