کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    با توجه به حادثه ی داعش روز گذشته و با توجه به اینکه در این پنج شنبه و جمعه که بازار تعطیل است عملا از زمان حادثه فاصله داریم می گیریم. و مهمتر از همه با توجه به اینکه صدا سیما به بورس هم اشاره ای داشته! و از سقوط بورس صحبت کرده! (خودم نشنیدم... خواهرم می گفت!) پس همین فردا در منفی خرید کنیم به نگر خرید خوبی می رسد و 5 تا 10 درصد سود می دهد. البته نه در هر نمادی... بلکه در نمادهایی که نشان کرده ایم و خوب افت کرده اند، مخصوصا آنهایی که حمایت می شوند. (یا همان روز حمایت شدند.)
    چند تاشون رو اگه صلاح می دانید بگید ؟ممنون

نظر

• rasam
      ستاره دار(1)
      • May 2012
      • 481

استاد نمودار جهانی روی هم میشه راهنمایی کنین ؟
      تا کجا افت میکنه به نظر خیلی افت نکردن؟

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        جناب abad عزیز میشه کتاب هایی که خوندید رو بگید تا بنده هم استفاده کنم؟
        بجز کتاب هم آیا کلاسی چیزی رفتید؟
        اگر که نه میشه بهم کمک کنید که بنده هم تو بورس اطلاعاتم بالا بره؟؟؟ چون بنده کلاس آموزشی نمیتونم برم متاسفانه
        با سلام
        جناب gholamk عزیز ، بنده برای بورس کلاسی نرفتم . در ارتباط با تکنیکال که از اینترنت کمک می گیرم که فیلم و مطلب زیاد است مثلا در سایت فراچارت.

اما به نظرم هر تریدری باید دیدگاه کلان خود را نسبت به زندگی و دنیای اقتصادی بسط دهد ، دو کتاب ذیل را حتما مطالعه کنید
        1- پدر پولدار ، پدر فقیر ، رابرت کیوساکی
        2- قانون 80/20 رابرت کچ ، ترجمه رمضانی
        درود
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
          سلام استاد ممنون از رهنمایی و گفتار عالیتون
          با این اوصاف الان دی تی چی میگه ؟
          جسارتا میگه سهام داری کن یا بفروش و اصلاح شاخص تا کجاس
          الببته از شنبه تصویه اعتبار و شب های احیا و هفته بعد عید فطر و ... رو داریم که هود به خود بازاز می ره تو رکود
          تا نظر شما چی باشه
          سلام و عرض ادب و احترام و تشکر،
          بازار از اول ماه رمضان تو رکود است... هر سال فقط قندی ها تو ماه رمضان از رکود در می آیند که آن ها هم این ماه رمضان انگار روزه گرفته اند! :d
          ==========
          حقیقتش این داده های من به روز نیست. نمی دانم چرا این تی اس ای کلاینت خراب شده شاخص ها را برایم به روز نکرده؟؟؟؟؟
          نرم افزار خودم هم شاخص ها را نمی سازد... فقط نمادهای معمولی را می سازد... برای همین، داده های من تا 1396/03/10 بیشتر نیست.
          در آن ده روز پیش با قدرت می گفته باید نقد باشید.
          یعنی پیش از آن دی تی می گفت باید نقد باشید.
          این را نگاه کنید:

(پایین ترین نشانگر دی تی است.)
          به وضوح در این دو نقطه نشانگر پیشنهاد فروش داده. یکی با قطع کردن 85 درصد و دیگری با قطع کردن 0 .
          البته اوضاع ممکن است الان دیگر مانند چند روز گذشته نباشد...
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شاخص قیمت
            ======

خوب... الان داده هایم به روز شد...

اکنون زمان خرید نیست. باید نقد ماند تا مقداری دیگر اصلاح شود.
            (البته همان طور که گفتم من خودم نمی توانم نقد بمانم و همین نقدینگی ای که دارم را هم کلی برایش نقشه کشیده ام!)

اگر نقد نیستیم چطور؟
            خوب... باید به آستانه زیان ها پایبند می بودیم و نقد می شدیم... اما اگر نقد نیستیم الان زمان خوبی برای فروش نیست. همین دی تی می تواند از همین جاها مثبت شود... از آن طرف امکانش هم هست که یک مقدار مثبت داشته باشیم و بعد دوباره ادامه ی روند کاهشی... یعنی یک همچین چیزی:

پس... برای فروش نمی توان با قدرت نگری ارائه داد. شاید بهتر باشد به تک تک نمادها نگاه کنیم... جداگانه...
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شاخص کل
              ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چند تاشون رو اگه صلاح می دانید بگید ؟ممنون
                حقیقتش من چیز خاصی را نشان نکرده ام... :"> (من چندین مدت است که وقتم کلا صرف برنامه نویسی می شود و زیاد به بازار نمی رسم...) کلی عرض کردم که اگر چیزی را مد نظر داشتیم و مانند یک کالای لوکس بودش که یک باره در این شرایط بحرانی به آن حراج خورد زمان خوبی است که شکارش کنیم... به خصوص نمادی که صف خرید شود بعد حقوقی محترم (در نقش ابر قهرمان! و ناجی!) بیاید صف فروش را حسابی جمع کند و اینها همه مصادف شود با یک حمایت خوب و یک وضعیت عالی در نشانگر ها... (مستلزم این است که آدم تمام مدت برود در کار بازارخوانی و رصد بازار...)

البته از آن عزیزی که معرف حضورتان هست چندین نماد معرفی شد (در سامانه ی خودکار برنامه نویسی شده اش.) که یکی اش همان حپارسایی بود که اینجا بررسی اش کردم... گمان کنم این حپارسا شرایطش را دارد که فردا در منفی 5 احتمالی یک سود خوب در این بازار بد به ما بدهد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  حپارسا
                  ===

این هم باز مانند سهگمت از روی پیشنهادهای دوستان بررسی کردم.

11300 ریال و 11400 ریال برای خرید خیلی خوب به نگر می رسد. که می تواند فردا این قیمت ها را ببیند.

آستانه زیان مهم دقیقا قیمت خرید است.
                  البته این هم دیروز حقوقی ای خرید نداشته!
                  از طرف دیگر مجمعش هم نزدیک است... و می خواهد افزایش سرمایه دهد... (تو را به خدا نگاه کن وضع برعکس شده! پیش تر اسم افزایش سرمایه می آمد قیمت را دو برابر می کردند! حالا نصف! بعد از بازگشایی هم با یک شکاف زیبا برایش جشن می گرفتند... این روزها باید دو دستی جیبمان را بچسبیم حقوقی محترم هنگام بزخری حق تقدم ها در حقیر کردن قیمت زیاده روی نکند! شششخخخخ :d عجب روزگاری شده!)
                  پس این هم یک گزینه ی عالی و ایده آل نیست... (ای بسا مدتی در همین قیمت ها بازی کند... ای بسا یک کوچولو به زیر قیمت عرضه اولیه :O هم سری بزند! که اگر این طور شود بنده (اگر سهامدار بشوم) به احتمال قوی خواهم فروخت.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

آرمان هم خوب است... البته آستانه زیانش مهم است... حسینا هم خوب است... اگر منفی 4 بدهند فردا خیلی خوب به نگر می رسد...
                    ولی حقیقتش عمومیت بازار رکود است!
                    این خرید ها هم همه خرید های خطری است!
                    خطر...؟ برای گرفتن چند درصد سود؟
                    ماه رمضان هنوز به نیمه اش هم نرسیده! (بازار را ولش... روزه هایی که باید بگیریم را بگو! /:.wacsmiley.:/ )
                    اعتباری ها را هم که شما یادآوری کردید...
                    در این شرایط خریدن خیـــــــــــلی خطر می شود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سیمانی ها
                      ======

ستران را گفته بودیم عالی است. این را الان گفتیم جالب نیست... ستران هم که خودش یک پا شاخص ساز است! پس چه؟
                      به احتمال قوی سناریو این گونه پیش می رود که ستران به کف می رسد و مدتی در همان کف بازی می کند تا دوستان هم آماده ی رشد شوند!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

ممنون استاد اون کلام نشون کردنت منو یاد نامزدی انداخت و یه پسر مجرد که چند نفرو نشون کرده/:.wubsmiley.:/خیلی با حال بود
                        ولی یه عزیزی میگفت اگه جهانی مس 5650 رو به بالا بشکنه روند نزولی می شکنه
                        نظر شما چیه ؟
                        شاید بشه یه چند وقتی یکی شون رو نشون کنیم/:.yead.:/

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          با سلام
                          جناب gholamk عزیز ، بنده برای بورس کلاسی نرفتم . در ارتباط با تکنیکال که از اینترنت کمک می گیرم که فیلم و مطلب زیاد است مثلا در سایت فراچارت.

اما به نظرم هر تریدری باید دیدگاه کلان خود را نسبت به زندگی و دنیای اقتصادی بسط دهد ، دو کتاب ذیل را حتما مطالعه کنید
                          1- پدر پولدار ، پدر فقیر ، رابرت کیوساکی
                          2- قانون 80/20 رابرت کچ ، ترجمه رمضانی
                          درود
                          با سلام و ارادت خدمت abad عزیز
                          از لطفتون تشکر میکنم.
                          از سایت فراچارت هم من استفاده میکنم و مطالبشون رو دنبال میکنم.
                          تو همین سایت هم تو قسمت دانلود فیلم ها که فک کنم جناب چامسکی ویدیوهایی گذاشتن البته اون صفحات اول خیلی خوب بودن مخصوصا در مورد ابرهای ایچیموکو خیلی حرف زدن که من تمام اینها رو دانلود کردم و گوش دادم. اما وقتی مطالب شما رو میبینم میفهمم که اطلاعات و تجربه شما تو بورس خیلی بالاست.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

رضا جان، سلام، ببخشید میان گفتگویتان وارد می شوم. ولی این ایچیمیکو را من مدتی بالا پایین کردم دیدم هیچ چیز خاصی ندارد و نتایجش هم دارای احتمال بالایی نیست. (حالا اگر شما احیانا الان یا در آینده ازش نتیجه ای گرفتی بگو ما هم دوباره بررسی اش کنیم.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

ممنون استاد اون کلام نشون کردنت منو یاد نامزدی انداخت و یه پسر مجرد که چند نفرو نشون کرده/:.wubsmiley.:/خیلی با حال بود
                              ولی یه عزیزی میگفت اگه جهانی مس 5650 رو به بالا بشکنه روند نزولی می شکنه
                              نظر شما چیه ؟
                              شاید بشه یه چند وقتی یکی شون رو نشون کنیم/:.yead.:/
                              مهندس شما کانال Commodities را دنبال می کنید؟ آنجا یک بنده خدایی نشسته خیلی خیلی حرفه ای اخبار مشتی می گذارد و بررسی های فوق حرفه ای انجام می دهد.
                              بگذارید همین الان #روی را در کانالش جستجو کنم:

#روی↖️ دیروز پنجشنبه 1%+ و امروز 0.3%+ افزایش قیمت دارد
                              پرمیوم این فلز در بورس شانگهای دیروز به 160$+ رسید که بالاترین سطح 3 سال گذشته بوده و ناشی از تداوم کاهش موجودی انبارها دارد... و آربیتراژ بین لندن و بورس شانگهای را افزایش داد... موجودی انبارهای LME و SHFE همچنان روندی کاهشی دارد

MetalBulletin? "Spot availability for imported zinc became tight as traders intended to conclude business on long-term contracts," ..."Downstream consumers have started dip-buying."... In-warehouse basis Shanghai zinc premiums hit a three-year high of $160 per tonne at the end of May, up almost 30% from a month ago – driven by a positive Shanghai-London ratio.
                              #روی استخراج انگوران 18%-?
                              #تغییر_هفتگی موجودی انبارهای LME و آربیتراژ بین بورس لندن و شانگهای... #روی در بهترین شرایط رشد کوتاه مدت قیمت قرار داشته و گزارش بانک مورگان استیلی آمریکا نیز موضوع را تایید میکند @Commodities
                              #روی در بورس لندن کاهش قیمت هفتگی 4.4%-? داشته، لکن پرمیوم آن در بورس شانگهای جهش 10.3%+↖️ داشته که منجر به آربیتراژ 146.8$+ در هر تن بین لندن و شانگهای گردیده و واردات به چین را تحریک نمود ... کاهش 50%-? فلز روی در انبارهای شانگهای در یکماه گذشته عامل تحریک قیمت در هفته آینده است

#روی تداوم کاهش موجودی انبارهای LME و شانگهای ناشی از کمبود کنسانتره در بازار و تعطیلی واحدهای ذوب روی به این دلیل!!! پرمیوم روی شانگهای با رشد 17%+ ماهانه در بالاترین سطح از جولای 2014 قرار دارد
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

#روی? بانک سرمایه گذاری مورگان استنلی آمریکا این هفته در گزارشی به مشتریان خود پیش بینی خود از فلز روی را افزایش داده و متوسط قیمت سال 2017 را 2758$ براورد و اعلام کرد بازار با کمبود 450 هزار تنی فلز روی روبرو است

?دنیا همچنان دچار کمبود کنسانتره بوده و واحدهای ذوب روی در چین و کره و سایر کشورها بخش هایی از ظرفیت خود را تعطیل کرده اند، که منجر به مصرف فلز روی موجود در انبارهای LME و شانگهای شده است... تولید روی چین در ماه آوریل ناشی از کمبود کنسانتره 6%-? کاهش داشته و انتظار میرود با تعطیلی و جابجایی اسملتر Zhuzhou با ظرفیت 450 هزار تن که بزرگترین تولیدکننده روی چین است، شاهد تداوم افت تولید باشیم!!

?China will see additional capacity cuts from the relocation of its largest zinc smelter – Zhuzhou Smelter Group’s 450,000-tonne-per-year facility – until a smaller 300,000-tonnes-per-year replacement opens in Shuikoshan in 2018

?موجودی امروز روی در انبارهای شانگهای تنها 78000 تن بوده که کاهش 50%-?ماهانه دارد و باعث شده تا پرمیوم روی با رشد 17%+↖️ ماهانه به 145$ برسد که بالاترین رقم از جولای 2014 است ... انباهای LME نیز حال خوشی ندارد و از موجودی روی آن در ماه گذشته 5%?کاسته شده است ?

MorganStainly? Zinc Prices are expected to respond to the extreme tightness in China’s market in Short term... while in meduim terms (2018), shortage will abate as both domestic and global mine production rise, along with smelter output! @Commodities
                                باقی اطلاعاتش قدیمی است...
                                البته من این عزیز را نمی شناسم و نمی دانم چقدر آدم صاف و صادقی است و آیا تمام اخبار را پوشش می دهد یا فقط آنهایی که دوست دارد را... به هر حال... دمش گرم که خبرهایی که می گذارد خیلی زیبا و مختصر و مفید است.

(بهترین بررسی را من می روم مجامع معدنی ها از زبان
                                آقای محمدی @};- می شنوم! رئیس جلسات است معمولا. معمولا که... یعنی تازگی ها... انصافا این قدر حرفه ای و بدون تعصب بازارها را برایت بالا پایین می کند که حال می کنی! بار آخر در مجمع فراور می گفت فراور خرید بنیادی دارد و سهام ارزشمندی است.)

خلاصه... این گونه که اخبار می گویند وضع روی توپ توپ است! حالا برویم این خبر را ببینیم می توانیم روی نمودار ها تطبیق بدهیم یا نه؟
                                (من پیشتر هم عرض کرده بودم... اگر یک خبر داشته باشیم و بعد آن را بیاوریم در کنار نمودار و ببینیم آن خبر به نمودار می خورد یا نه... این کار فووووووووق العاده می شود. اصلا ارزش بررسی نموداری را دو برابر می کند!)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X