سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط rezaeghtedari پست شده است View Post
    داداش عین دوتا پستی که براتون نوشتم انتهای آن تشکر کردم ، حتما به چشم پزشک مراجعه بفرمایید ، شاید هم خیلی احساس خود بزرگ بینی میکنید ، چیزی که تو فضای مجازی زیاده تحلیل گره
    کلا من خیلی خودبزرگ بینم.شما لطف کنید از خودبزرگ بین ها سوال نفرمایید.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• farshidn
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 142

در اصل توسط rezaeghtedari پست شده است View Post
      داداش عین دوتا پستی که براتون نوشتم انتهای آن تشکر کردم ، حتما به چشم پزشک مراجعه بفرمایید ، شاید هم خیلی احساس خود بزرگ بینی میکنید ، چیزی که تو فضای مجازی زیاده تحلیل گره
      دوست عزیز
      این ادبیاتی که جنابعالی استفاده می کنید واقعاً بی شرمانه است دلیلی نیست برای تمامی سوالات، پاسخی داده شود. اینجا قراره هر کسی تحلیل روی سهم بده و در نهایت بحثهای کارشناسی صورت بگیره

نظر

• rezaeghtedari
        Banned
        • Mar 2018
        • 46

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
        دوست عزیز
        این ادبیاتی که جنابعالی استفاده می کنید واقعاً بی شرمانه است دلیلی نیست برای تمامی سوالات، پاسخی داده شود. اینجا قراره هر کسی تحلیل روی سهم بده و در نهایت بحثهای کارشناسی صورت بگیره
        بی شرم پدر ومادرته که تخم امثال تو رو انداخت خخخ ، بای بای برای همیشه ، مادر جنده

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

اینجا اولین قدم رعایت ادب است .

هیچ شخصی هم برای تحلیل به کسی بدهکار نیست .
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

از ناظر محترم سایت درخواست میشه تنها به حذف کردن اون پست که حاوی الفاظ رکیک بود اکتفا نکنه.ما اینجا ننشسته ایم که هر کسی از راه رسید بهمون توهین کنه و بعد فقط پستش حذف بشه.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2934

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              از ناظر محترم سایت درخواست میشه تنها به حذف کردن اون پست که حاوی الفاظ رکیک بود اکتفا نکنه.ما اینجا ننشسته ایم که هر کسی از راه رسید بهمون توهین کنه و بعد فقط پستش حذف بشه.
              مسدود شدند جناب اورم بورس
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• توسکا
                عضو فعال
                • Feb 2018
                • 508

با سلام به همه عزیزان

خواستم به سهم خودم از جناب orumbourse به خاطر تاپیک پر بارشون تشکر کنم. طبیعتا تاپیکی که به اعتقاد من یک تاپیک خوب تخصصی بررسی بازار با محوریت تکنیکال هست جای مباحث دوستانه علمی هست نه جای بی ادبی !
                از اینکه ایشان با سعه صدر این تاپیک را مدیریت میکنند تشکر میکنم، همچنین از اینکه گهگاهی مطالب اینجانب را تحمل میفرمایید عذرخواهی میکنم.
                امیدوارم این تاپیک پر بار با همت و درایت ایشان به خوبی پیش رود. انشاالله
                مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

من نمودار وساپا رو دید زدم از نظر من تضعیف روند نزولی در نمودار دیده میشه بگمان من دیگه اون فشار فروشی که سهم رو از 105 تا اینجا کشونده ،قدرتش بشدت کاهش یافته.
                  اینجاها 60 تا 65 تومن حمایت قویی داره یا اینجا یا 50 تا 55 تومن باید یه تحرکات مثبتی از سهم دیده بشه ولی دنبال صعودهای شارپ نباشید،هر موج مثبتی پدیدار بشه بسیار پرنوسان خواهد بود.طوریکه صف خرید امروز ممکنه با صف فروش فردا همراه باشه ولی جهت سهم رو به بالا با شیب ملایم ممکنه باشه.
                  مقاومت فوق العاده قویی در 90 تومن داره.اگر سهم موفق بشه در بلند مدت مقاومت 115 تومن رو بشکنه یعنی سهم از روند نزولی بلند مدت خارج شده.
                  .
                  .
                  .
                  خاور هم مثل وساپا قدرت روند نزولی کاهش یافته.
                  یا 61 تومن فعلی یا 55 تومن حمایت های قویی هستند و باید یه تحرکات مثبتی از سهم دیده بشه.
                  اما بگمان من هر موج صعودی میتونه بسیار پرنوسان باشه.
                  یکی از مقاومت های مهم سهم 80 تومنه.محدوده 80 تا 110 تومن پر از مقاومت می باشد شبیه میدان مین.
                  دقیقا این حرف رو برای خگستر هم چند روز قبل زدم.ببینید تا حالا دوتا برخورد با مقاومت 350 تومن داشته و اندک اصلاحی کرده ولی بگمان من خگستر از این میدان سربلند بیرون خواهد اومد.
                  وساپا هم از محدوده حمایتی دوم در 54 تومن برگشت.انتظار دارم بازهم بالا بره ولی همانطور که در بالا گفتم انتظار صعود شارپ ندارم علیرغم اینکه از 54 تومن تا 72 تومن شارپ اومده ولی من همچنان اعتقاد دارم پرنوسان بالا خواهد رفت و حداقل به 115 تومن زمانبر خواهد رسید.حد ضرر همون کف قبلی 55تومن.البته حد ضرر برای سهام 70 تومنی به نظر من بی معنیه.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    ۱۳۹۷/۰۲/۱۰ ما هم اکنون در موج 5 از درجه سیکل شاخص کل هستیم. موج 3 از 5 شروع شده ، برخی اصلاح اخیر را موج 4 می دانند ( که احتمال آن هست و در حد متوسط ) ولی احتمال ایتکه اصلاح اخیر اکستند باشه زیاد هست به نظرم و احتمالا هنوز موج 3 تمام نشده و طی حداکثر 2 ماه آینده شاخص صعودی می شود ( به شرط وضع شرایط سیاسی از این بدتر نشود که البته الان باز مثل اینکه اوضاع سوزیه خراب است و دارن ایران رو تحریک می کنند ) . موج 5 اصلی ( سیکل ) تا حدود 140 هزار شاخص را همراهی خواهد کرد.
                    امروز 97.4.6 است و این پیش بینی دقیق محقق شد.
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

فسپا هم اخیرا حجم های خرید خوبی براش اومده،توانایی بالا رفتن داره ولی کمی صبوری هم میخواد.فکر میکنم حداقل 340 تومن رو میتونه زمانبر ببینه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

حرکت اخیر وپترو هم خیلی خوب بوده ،اگر با نوسانات منفی سهم مشکلی نداشته باشید وپترو میتونه برای شما سود بده.

الان 187 تومن معامله میشه.بعید میدونم زیاد پایین بیاد ولی 170 تومن حمایت داره حد ضرر 150 تومن. اولین هدف حداقلی 250 تومن

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/06/27, 08:53.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

دو تا حمایت پیش روی ولغدر.120 تومن که امروز با اون برخورد کرد و محدوده 105 تا 110 تومن.حمایت دوم فوق العاده قویه

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

کاما گرچه الان صف فروش 2میلیونی داره ولی من فکر میکنم ممکنه بزودی جمع بشه محدوده 500 تا 480 تومن محدوده حمایبتی قویی هست

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

بنظر میاد شکربن تمایل داره یه حمله ای برای شکستن مقاومت خط روند نزولی در محدوده 500 تا 520 تومن داشته باشه.
                              آخر وقت معاملات ،آخرین روزکاری گذشته تا صف خرید در قیمت 448 تومن هم پیش رفت ولی فرصت نشد تا صف خرید قوی ببنده.بنظر میاد سهم دیگه خالی از فروشنده شده.پیش رو یه مقاومت در 470 تومن داره اون رو بشکنه میره سر وقت خط روند نزولی بلند مدت در قیمت 520 تومن .فکر میکنم 470 تومن رو بتونه بشکنه ولی اگه 520 تومن رو بشکنه احتمال اینکه به مرور زمان به 700 تومن هم برسه زیاده.
                              تا وقتی زیر 390 تومن نیومده،تحلیل بالا معتبره.

ماشالله شکربن هم خوب بالا میره،انتظار نداشتم بعد از مجمع چنین شارپ بالا بره.ماشالله

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

ذوب چقدر دیگه زور داره بالا بره؟

نظر

در حال کار...
                                X