کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد من هرچی میگردم همچین چیزی توی نمودارها پیدا نمیکنم.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
خب انگار تشویقای شما جواب داد و مشکل حل شد.
تو نت که میگشتم ظاهرا این یه مشکل جهانیه و کلی راه حل عجیب غریب براش ابدا شده:d
دوستانی که این مشکل رو دارن مراحل زیر رو مو به مو انجام بدن تا مشکلشون حل بشه:
1-تاریخ ویندوز رو تنظیم کنید(به روز کنید)
2-تمام
بعلاوه اينكه تاريخ بايد بصورت 24 ساعتي باشه و نه صبح و بعدازظهر
البته بعضي از آنتي ويروس ها هم مي تونن در برقراري ارتباط با سرور گير بدن
داستان الگوهاي هارمونيك جز دروس تخصصي تحليل تكنيكاله كه ترم ها بالا بايد بر داريم
امان از اين خانم معلم :-?
اما نحوه كار در فاركس !
به نظر يكي از اساتيد كه من در محضرشون دارم درس مي خونم :-/
مي فرمايند كه ما بايد يه تحليلي در تايم هاي بالا از بازار داشته باشيم و در تايم هاي پايين تريد كنيم ( البته براي ترم هاي پايين )
در تايم هفتگي با بررسي كندل هاي شمعي ژاپني مناطق ( NBA ( No Buy Area و ( NSA ( No Sell Area رو به عنوان مناطق مهم در نمودار مشخص كنيم.
در تايم روزانه روند بازار رو از نظر قدرت و ضعف موج هاي شكل گرفته و جاري تعيين كنيم
در تايم 4 ساعته بايد به دنبال الگوي هاي قيمت از جمله الگوهاي كلاسيك و اين الگوهاي هارمونيك كه يكي از اونها گارتلي هستش رو پيدا كرده و در كنار ساير اطلاعاتي كه تونستيم براي تعيين هدف قيمت، در نمودار مشخص كنيم، در تايم هاي پايين تر تريد كنيم
فقط مواظب باش كه تريد رو بر اساس تحليل هايي كه انجام دادي در تايم هاي بالا انجام ندي كه ممكنه به مشكل بخوري
من يه تريد رو كه تحليلش در تاپيك استراتژيهاي معاملاتي گذاشتم و كاملا هم تحقق پيدا كرد رو متاسفانه جو گير شدم تو تايم 4 ساعته قبل از تاييد سيگنال انجام دادم ، جاي شما خالي نباشه حجم معامله رو هم بالا زدم در نتيجه يه چند صد دلاري ضرر كدم :D
كه البته هزينه آموزشم توسط ماركت _ سختگيرترين معلم دنيا_ بود
الگوهای هارمونیک جزو اون الگوهاست که هم تو فارکس جواب میده هم تو بورس خودمون.
ساده ترین الگوش هم 5 حالت الگوی ab= cd هست.
منتهی به عنوان تجربه شخصی خودم که دقیقا یکسال میشه که با این الگوها کار میکنم مهمتر از یافتن الگو اینه که فقط و فقط در صورت تشکیل d در نقاط prz وارد ترید بشیم و اشکال من تو 10 ماه اخیر بی توجهی به همین مساله بوده که با وجود تشکیل الگوی هارمونیک گاهی سهم حتی تا tp مورد نظر ( که تو این الگو 61.8 فیبوی ret بازوی cd هست) نمیرسید. :d
یعنی تو این الگو صرفا باید فیبوی پروجکشن بازوی ab بروی c , همپوشانی داشته باشه با فیبوی ext بازوی bc تا تشکیل نقطه prz بده.
با تشکر از زحمات اقای افشاری
توضیحاتی در مورد الگوی هارمونیک گارتلی
مثال عملی می زنم روی محبوب دلها صدرا :D
فرض رو بر این می زاریم که صدرا از 145 تومن حرکت می کنه و تا 290 تومن می ره به ابن می گیم بازوی XAبعد از این حرکت دقیقا در همین نقطه شروع می کنه به ریزش در الگوی کارتلی این ریزش می تونه از 38 درصد تا 61 درصد مسیر 145 تا 290 رو برگرده
یعنی دوباره بریزه که در این الگو مجازه از 230 تا 200 تومن بریزه ( پس چون الان بیشتر ریخته پس الگوش کارتلی نیست )
به این مسیر جدید می گیم AB البته A رو که داشتینم B هم به وجود اومد
اگر از این مناطق برگرده و تا 38 تا 88 درصد موج جدید AB رو رشد کنه که می شه حدود 230 تا 280 و متوقف بشه باز ما یه بازوی جدید داریم که اسمش می شه BC و چنانچه از همین منطقه مجددا تا 200 بریزه یه نقطه جدید می ده بهمون که بهش می گیم D
در اینجا که ما تا این لحظه نظاره گر تغییرات روند بودیم الگوی گارتلی رو می بینیم و همین موقع است که ازش می تونیم استفاده کنیم
چون با داشتن این الگو می تونیم قیمتی که سهم در اینده قرار است شود را پیش بینی کنیم
که این پیش بینی می شود رشد سهم تا 61 درصد DC و هدف دوم می شود تا 127 درضد AD
یعنی رشد اول تا حدود 260 تومن و رشد دوم می شود حدود 310
امیدوارم که توضیحات مففهوم بوده باشد
اینم یه عکس من در اوردی از صدرا ( فکر نکیند تحلیله برید بخریدا ؛ بابا این مثاله :->)
دوستان طریقه خرید وفروش رو یه یک توضیحی بدید ممنون میشم
از خانم معلم جرات نمیکنم بپرسم :d
اگر منظورتون بای و سل است
روی چارت راست کلیک می کنید و نیو اردر ( سفارش جدید )رو انتخاب می کنید کلید قرمز سل است
وقتی از کلید سل استفاده میکنیم که نظرمون روی ریزش باشه و گلید ابی بای است و وقتی ازش استفاده می کنیم که نظرمون روی رشد باشه
در اینجا دو گزیته داریم به نام sl ( همان استاپ لاس ) توقف ضرر است
یعنی عددی رو برایش تعیین می کنیم که چنانچه تحلیل یا نظر ما اشتباه بود و خلاف نظر ما حرکت کرد به این عدد که رسید معامله ما را با ضرر ببند
گزینه دیگه ای هم داریم با نام tp که عددی است که نظر ماست برای هدف قیمتی که چنانچه قیمت به اون عدد رسید پوزیشن ما با اون سود مورد نظر بسته می شود
خانم معلم من با جمله امضا شما که نوشتید هیچ قطعیتی وجود ندارد مخالم
چراکه بنده در چند پست تحلیلی از جمله فولاد، فاذر، تازگی ها یورو، و از همه مهمتر صدرا اونجایی که می گفتن پرچم شده و پشت تحلیل من 10 تا مطلب زدن که تا فلان قیمت می ره بالا نوشتم
برگشت صدرا قطعی است.
که البته بعدش نزدیک بود چاقو چاقوم کنن :d
تو کمرجان هم اگه یه بنده خدایی که نمی خوام اسم بیارم از همین بچه پولدارای خودمون، پاش نایستاده بود، کمرجان هم درست می شد.
لذا به نظر من در بازار قطعیت وجود دارد به شرطی که ما اون چیزی رو تو اندیکاتور ها و نمودار ببینیم که واقعا وجود داره نه اون چیزی که دلمون می خواد :)
با تشکر از زحمات اقای افشاری
توضیحاتی در مورد الگوی هارمونیک گارتلی
مثال عملی می زنم روی محبوب دلها صدرا :d
فرض رو بر این می زاریم که صدرا از 145 تومن حرکت می کنه و تا 290 تومن می ره به ابن می گیم بازوی xaبعد از این حرکت دقیقا در همین نقطه شروع می کنه به ریزش در الگوی کارتلی این ریزش می تونه از 38 درصد تا 61 درصد مسیر 145 تا 290 رو برگرده
یعنی دوباره بریزه که در این الگو مجازه از 230 تا 200 تومن بریزه ( پس چون الان بیشتر ریخته پس الگوش کارتلی نیست )
به این مسیر جدید می گیم ab البته a رو که داشتینم b هم به وجود اومد
اگر از این مناطق برگرده و تا 38 تا 88 درصد موج جدید ab رو رشد کنه که می شه حدود 230 تا 280 و متوقف بشه باز ما یه بازوی جدید داریم که اسمش می شه bc و چنانچه از همین منطقه مجددا تا 200 بریزه یه نقطه جدید می ده بهمون که بهش می گیم d
در اینجا که ما تا این لحظه نظاره گر تغییرات روند بودیم الگوی گارتلی رو می بینیمو همین موقع است که ازش می تونیم استفاده کنیم
چون با داشتن این الگو می تونیم قیمتی که سهم در اینده قرار است شود را پیش بینی کنیم
که این پیش بینی می شود رشد سهم تا 61 درصد dc و هدف دوم می شود تا 127 درضد ad
یعنی رشد اول تا حدود 260 تومن و رشد دوم می شود حدود 310
امیدوارم که توضیحات مففهوم بوده باشد
اینم یه عکس من در اوردی از صدرا ( فکر نکیند تحلیله برید بخریدا ؛ بابا این مثاله :->)
توضیح کاملی بود خانم زهره خانم فقط دوتا تناقض داشت که اگه اشتباه تایپی بوده لطفا اصلاح کنید که برداشت اشتباه نشه
دوم عکسش خیلی داغون بید ;)
سلام عصر بخیر
خانم زهره خانم و اقای بابای دارای عزیز از هر دوتون ممنونم ولی استاد انصافا چرا گیر دادی. منم که همینا رو گفتم:d
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
اگر منظورتون بای و سل است
روی چارت راست کلیک می کنید و نیو اردر ( سفارش جدید )رو انتخاب می کنید کلید قرمز سل است
وقتی از کلید سل استفاده میکنیم که نظرمون روی ریزش باشه و گلید ابی بای است و وقتی ازش استفاده می کنیم که نظرمون روی رشد باشه
در اینجا دو گزیته داریم به نام sl ( همان استاپ لاس ) توقف ضرر است
یعنی عددی رو برایش تعیین می کنیم که چنانچه تحلیل یا نظر ما اشتباه بود و خلاف نظر ما حرکت کرد به این عدد که رسید معامله ما را با ضرر ببند
گزینه دیگه ای هم داریم با نام tp که عددی است که نظر ماست برای هدف قیمتی که چنانچه قیمت به اون عدد رسید پوزیشن ما با اون سود مورد نظر بسته می شود
خانم تدین سلام
جسارتا بنده یک سوال داشتم
برای حد ضرر در پوزیشن ها مختلف ایا قانون خاصی وجود داره یا خیر؟
نظر