اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #106
    واکنش فعالان صنعت خودرو به طرح تحقیق و تفحص از خودروسازان
    وقت تحقیق و تفحص از صنعت خودرو نیست

    گروه خودرو- یکشنبه همین هفته با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد تحقیق و تفحص از صنعت خودرو گفتوگو کردیم و آنها معتقد بودند انجام این تحقیق و تفحص منافاتی با وضع نابسامان فعلی خودروسازان ندارد و حتی به نفع آنها نیز هست.
    حالا به سراغ خودروسازان و قطعهسازان رفته ایم تا بدانیم واکنش آنها به طرح ناگهانی مجلسیها برای تحقیق و تفحص از صنعت خودرو چیست. آنها اگرچه موافق تحقیق و تفحص از صنعت خودرو در شرایط فعلی نیستند، اما معتقدند این موضوع حق مجلس است و حتی امکان دارد به عیان شدن «مظلومیت صنعت خودرو» بینجامد.



    ساسان قربانی دبیر انجمن قطعهسازان
    تحقیق و تفحص اولویت دهم صنعت خودرو هم نیست
    آخرین باری که با شما گفتوگو کردم، کلی از نمایندگان مجلس و پیگیریهایشان بابت حل مشکلات صنعت خودرو تعریف کردید، اما آنها به جای «حمایت»، طرح تحقیق و تفحص از خودروسازان را پیش کشیدند. فکر میکنید انجام تحقیق و تفحص از صنعت خودرو در شرایط نابسامان فعلی تولید، دردی را از این صنعت دوا خواهد کرد؟
    با این اوضاعی که خودروسازی کشور دارد، الان وقت تحقیق و تفحص و این جور کارها نیست. البته تحقیق و تفحص حق مجلس شورای اسلامی است و در اینکه نمایندگان میتوانند از نهادهای مختلف پرسش کنند، تردیدی وجود ندارد، اما الان وقتش نیست. ما اولویتهای دیگری در صنعت خودرو داریم و نمایندگان باید فعلا آنها را پیگیری کنند.
    چه اولویتهایی؟
    مساله نرخ ارز، قوانین بانک مرکزی، روشن شدن وضع مواد اولیه و آن دو هزار میلیاردی که قرار بود دولت به خودروسازان کمک کند، اولویتهای ما اینها هستند نه تحقیق و تفحص.
    اما ظاهرا اولویت مجلس تحقیق و تفحص است.
    با این اولویتهایی که گفتم، آیا اصلا تحقیق و تفحص از صنعت خودرو موضوعیت دارد؟ هر کاری را باید با توجه به شرایط زمانی و مکانی آن انجام داد و با توجه به اوضاعی که صنعت خودرو دارد، «تحقیق و تفحص» اولویت دهم هم به حساب نمیآید.
    البته مجلس ظاهرا قصد دارد در این تحقیق و تفحص به اصلی ترین مشکل قطعهسازان و خودروسازان یعنی «نحوه پرداخت مالی و نوع قراردادها» بپردازد. در واقع یکی از بندهای مهم تحقیق و تفحص موردنظر، رسیدگی به نوع برخورد خودروسازان با شما قطعهسازان است.
    درست است که یک سری اختلافنظر میان قطعهسازان و خودروسازان وجود دارد، اما نمیتوان گفت همه مشکلات از خودروسازان است، چون آنها هم با مسائل و چالشهای خاص خود درگیرند. مشکل قطعهسازان کشور، بانکها هستند، مشکل آزاد نبودن قیمت خودرو است و...، نه خودروسازان.
    بله، اما ظاهرا مجلس پیگیر این است که بداند چرا خودروسازان سرمایه خود را در مواردی غیرضروري صرف کرده و به قطعهسازان پول ندادهاند. اتفاقا یکی از بندهای مربوط به تحقیق و تفحص از صنعت خودرو، بررسی چرایی احداث سایتهای تولید خودرو در شهرستانها و خارج از کشور و سرمایهگذاری در این مورد است.
    سرمایهگذاری برای احداث سایتهای تولیدی دستور دولت بوده و حالا نمی توان به خودروسازان ایراد گرفت که چرا فلان جا سایت زدید. از طرفی، مگر مدیران آن زمان صنعت خودرو الان سر جایشان هستند که حالا مجلس میخواهد بابت احداث سایتهای تولیدی از آنها پرسش کند. من بارها تاکید کردهام که صنعت خودرو کشور پنج مشکل اساسی دارد و اگر میخواهند به این صنعت کمک کنند، باید این پنج مشکل را برطرف سازند.
    همان نرخ ارز و تورم و ...
    بله دیگر، اینها مشکلات بزرگی به شمار ميروند. دو تایش را شما گفتی و آن سه تای دیگر هم عبارتند از: عملکرد سیستم بانکی، کمبود نقدینگی و تامین مواد اولیه. مجلس اگر میخواهد به ما کمک کند، برود سراغ آن دو هزار میلیاردی که قرار بود به صنعت خودرو بدهند و ندادند. وقتی آن دو هزار میلیارد به خودروسازان پرداخت شد، آنگاه مجلس بیاید و بر پرداخت بخشی از آن به قطعهسازان نظارت کند.
    یکی از بندهای دیگر تحقیق و تفحص، بررسی دخالتهای غیرضروري خودروسازان است. ما هر چه فکر کردیم متوجه منظور مجلسیها از این پرسش نشدیم. شما فهمیدید منظور چیست؟
    والله ما هم هر چه فکر کردیم نفهمیدیم منظور از «دخالتهای غیرضروري» چیست و مجلس ميخواهد چه چیزی را بررسی کند.
    در جلسه تان با مجلسیها، وزیر صنعت هم بود. وی موضعی در قبال طرح تحقیق و تفحص نداشت؟
    آقای غضنفری هم تاکید کرد كه تحقیق و تفحص حق مجلس به حساب ميآید، اما در اوضاع فعلی صنعت خودرو، انجام آن به مصلحت نیست.
    البته به شخصه فکر ميکنم تحقیق و تفحص از صنعت خودرو فعلا منتفی و به بعد موکول شود، چون منطق این را حکم ميکند.

    احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان
    صنعت خودرو مظلوم است
    قرار بود به مجلس بروید و حکم حمایت از صنعت خودرو را بگیرید، چه اتفاقی افتاد که بحث تحقیق و تفحص به میان آمد؟
    با توضیحاتی که مدیران عامل ایران خودرو و سایپا دادند، شاید نمایندگان مجلس بابت تحقیق و تفحص کوتاه بیایند.
    اگر نیایند چه؟
    بهتر، چون تحقیق و تفحص از صنعت خودرو نوعی روشنگری در مورد این صنعت به حساب ميآید. مثلا در مورد چرایی احداث سایتهای تولیدی در شهرستانها و خارج از کشور، مشخص ميشود این سیاست و دستور دولت بوده نه خودروساز.
    فقط بحث سایتها نیست. مجلس ميخواهد در مورد برخی دیگر از مسائل مانند افزایش قیمت خودرو نیز تحقیق و تفحص کند.
    باز هم بهتر، ما استقبال ميکنیم، چون در آن صورت مظلومیت صنعت خودرو برای همه مشخص ميشود.
    کدام مظلومیت؟
    همین که اجازه ندادهاند قیمت خودروهای داخلی متناسب با هزینههای تولید رشد کند و دولت در قیمتگذاری دخالت ميکند.
    دولت که دو بار در سال جاری با افزایش قیمت خودروهای داخلی موافقت کرد.
    دولت فقط بین 18 تا 24 درصد با افزایش قیمت خودروهای داخلی موافقت به عمل آورد، حال آنکه هزینههای تولید بیش از اینها افزایش پیدا کرده است.
    خب این موضوع (افزایش هزینهها) را ميتوان به نوع مدیریت در صنعت خودرو نیز ربط داد، شاید اگر مدیران خودروساز بهتر عمل ميکردند، حالا مشکلات کمتری گریبان صنعت خودرو را ميگرفت.
    به نظر من باید از مدیران عامل صنعت خودرو تشكر كرد که در این شرایط ماندهاند و کار ميکنند. اتفاقا وزیر «صنعت، معدن و تجارت» هم در جلسه آن روز ما با مجلسیها حضور داشت و در واکنش به طرح تحقیق و تفحص از صنعت خودرو تاکید کرد که خودروسازان به خودی خود تحت فشار قرار دارند و نباید بیش از این به آنها فشار وارد آورد. آقای غضنفری گفت که وزارت صنعت به اندازه کافی خودروسازان را تحت فشار قرار داده و با این شرایط نیز از تحقیق و تفحص مجلس استقبال ميکند، هرچند که فعلا به صلاح نیست.

    داود میرخانی رشتی دبیر پیشین انجمن خودروسازان
    پولمان کجا بود که سرمایهگذاری کنیم
    با نمایندگان مجلس که صحبت کردم، یکی از موارد اعتراضشان عدم رشد بهرهوری در صنعت خودرو بود. آنها ميگویند خودروسازان نتوانستهاند در ...
    نتوانستهاند چه؟ نتوانستهاند بهرهوری کنند؟ اصلا دقيقا میدانند بهرهوری چیست، آن وقت ميخواهند در مورد آن تحقیق و تفحص کنند.
    این فقط حرف مجلس نیست، خیلی از کارشناسان معتقد به عدم بهرهوری در صنعت خودرو هستند.
    بهرهوری که ميگویند، نهایت یک تا دو درصد است نه مثلا 18 درصد. تازه این یکی دو درصد هم زمانی اتفاق ميافتد که قطعهسازان و خودروسازان ماشینآلات خود را عوض کنند و با تکنولوژی روز دنیا فعالیت انجام دهند، به این سادگیها که نیست.
    الان مثلا یکی از نقاط ضعف ما در بخش پرس قطعات است و چون ما در پرس کاری ضعیف هستیم، هزینه تولیدمان در مقایسه با کشوری مثل رومانی بالاتر و راندمان کارمان پایینتر است.
    خب چرا خودروسازان و قطعهسازان نسبت به نو کردن ماشینآلات خود در این سالها اقدام نکردهاند؟
    حرفهايي ميزنیها! اینها پول ندارند که...، آن وقت تو ميگویی سرمایهگذاری انجام بدهند و ماشینآلاتشان را نو کنند! ماشینآلات نو کردن، ارز ميخواهد، کسی به خودروسازان ارز داد که بروند نو کنند؟ یا مثلا اینکه ميخواهند در مورد سایتها تحقیق و تفحص کنند، اینها کار دولت بوده نه خودروسازان. مگر خودروساز عقلش کم است برای تولید روزی سه تا خودرو، سایت بزند؟
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #107
      یک کارشناس صنعت خودرو در گفتوگو با فارس خبر داد

      افزایش ۱۱درصدی هزینه واردات خودرو/واردات با ارز مبادلهای صرفه ندارد

      خبرگزاری فارس: یک کارشناس صنعت خودرو با اشاره به آزادسازی واردات خودرو به کشور، گفت: هزینه واردات خودرو ۱۱ درصد افزایش یافت.



      فرید زاوه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه اولویتبندی برای تخصیص ارز مبادلهای به خودروهای وارداتی هنوز نهایی نشده است، اظهار داشت: واردات خودرو با حجم موتور زیر 2500 سیسی آزاد شده اما هنوز اولویت بندی تخصیص ارز مبادلهای برای انواع خودروهای وارداتی مشخص نشده است. وی با اشاره به محاسبه ارز مبادلهای به عنوان پایه حقوق گمرکی، ادامه داد: تعرفه واردات خودرو قبلاً با احتساب ارز 1226 ، 90 درصد بود که با قانون جدید و محاسبه نرخ 2500 تومانی بابت نرخ پایه حقوق گمرکی، 50 درصد این رقم به معنی این است که تعرفه 90 درصدی از ارز 1367 تومانی محاسبه شده است. زاوه تصریح کرد: با وجود تغییر تعرفه، تغییری در 10 درصد دریافتی بابت شمارهگذاری خودرو و سه درصد مالیات بر ارزش افزوده ایجاد نشده که این مسئله هزینه واردات خودرو را افزایش میدهد.
      وی اظهار داشت: به این ترتیب هزینه واردات خودرو 11 درصد افزایش یافته است.

      * استفاده از ارز مبادلهای به صرفه نیست

      وی با بیان اینکه انتقال ارز از طریق شبکه بانکی تنها برای 2 یا سه کشور دنیا امکانپذیر است، گفت: باید ارز لازم برای واردات کالا را به حساب یک بانک طرف حساب مرکز مبادلات واریز کنیم و سپس با پرداخت هزینه جابجایی، آن را به حساب خریدار منتقل کنیم. به گفته این کارشناس صنعت خودرو، هزینه واردات برای کسانی که از کشورهای اروپایی کالا وارد میکنند افزایش یافته و با توجه به نرخ فعلی دلار در بازار آزاد، استفاده از ارز مرکز مبادلات و واردات از طریق این مرکز مقرون به صرفه نیست. وی ادامه داد: اگر دلار به ارقامی نزدیک به 4 هزار تومان برسد استفاده از مرکز مبادلات به صرفه خواهد بود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #108
        دبیر انجمن خودروسازان:

        شورای رقابت صلاحیت قیمتگذاری خودرو را ندارد



        دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: شورای رقابت اعلام کرده که به دلیل انحصاری بودن بازار خودرو تعیین قیمت آن نیز باید در این شورا صورت گیرد؛ شورای رقابت صلاحیت قیمتگذاری خودرو را ندارد.


        احمد نعمتبخش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه در بازار خودرو انحصاری وجود ندارد که شورای رقابت بخواهد در مورد آن تصمیمگیری کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 16 شرکت تولیدکننده خودروهای سواری و 10 شرکت واردکننده خودرو در کشور فعال هستند.

        دبیر انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: برخی معتقدند به دلیل تیراژ بالای تولید در دو شرکت ایران خودرو و سایپا، بازار خودروی ایران انحصاری است در این صورت باید گفت بازار خودرو در کره، فرانسه و آمریکا نیز انحصاری است زیرا بازار کره در اختیار دو برند هیوندایی و کیا، بازار فرانسه در اختیار رنو و پژو و بازار خودروی آمریکا نیز در اختیار دو شرکت جنرال موتورز و فورد است.

        نعمتبخش تصریح کرد: بنابراین مستند قانونی که شورای رقابت براساس آن بخواهد وارد بازار خودرو شده و در مورد قیمتگذاری این محصول تصمیمگیری کند، وجود ندارد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #109
          تولید خودرو افزایش یافت



          دبیر انجمن قطعهسازان ایران از افزایش تولید خودرو در دو خودروساز بزرگ کشور طی دو هفته اخیر خبر داد.


          ساسان قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در چند هفته اخیر روند پرداخت مطالبات قطعهسازان از سوی خودروسازان بهبود یافته است.

          وی با بیان اینکه به این ترتیب تولید قطعات خودرویی به تدریج در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: تحت تاثیر این موضوع تولید خودرو در ایران خودرو و سایپا نیز افزایش یافته است به گونهای که در مقایسه یا شهریورماه افزایش قابل توجهی در تولید رخ داده است.

          دبیر انجمن قطعهسازان ایران ادامه داد: صعودی شدن روند تولید خودرو در حالی است که هنوز تسهیلات دو هزار میلیارد تومانی مصوب کارگروه حمایت از تولید به خودروسازان پرداخت نشده است.

          وی افزود: بنابراین اگرچه خودروسازان سعی کردهاند با استفاده از منابع داخلی خود روند پرداخت مطالبات قطعهسازان را بهبود بخشند اما ادامه این روند در گرو پرداخت تسهیلات وعده داده شده است.

          قربانی تصریح کرد: در حال حاضر مشکلات اصلی قطعهسازان افزایش نرخ ارز، کمبود نقدینگی، رشد شدید قیمت مواد اولیه و عدم پرداخت تسهیلات بانکی است که کلید حل تمام این مشکلات نیز در اختیار نهادهایی خارج از وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #110
            طي روزهاي اخير كاهش نرخ ارز و فرا رسيدن ايام محرم و همچنين افزايش پيش فروش برخي خودروها، تعادل قيمتي را در بازار خودرو ايجاد كرده است.

            به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، كاهش نرخ ارز در روزهاي گذشته، بر بازار خودرو هم تاثير داشته و سبب كاهش نسبي قيمت محصولات شده است.


            همچنين با پيگيري وزارت صنعت و معدن در خصوص وضعيت فروش خودروها، پيش فروش برخي محصولات سايپا و ايران خودرو آغاز شده و اين امر نيز بر تعادل قيمت ها تاثير گذار بوده است.

            بر اين اساس به طور معمول هر سال در ايام محرم بازار خريد و فروش خودرو از تب و تاب مي افتد و هم اكنون در ركود نسبي به سر مي برد.

            بر اساس اين گزارش قيمت برخي محصولات پرفروش در بازار آزاد در جدول زير آمده است./س


            نام خودرو
            قيمت(تومان)
            پژو206 تيپ2
            28600000
            تندر 90 مدل E2
            25000000
            پژو 206 مدل V8
            31700000
            مگان
            59500000
            پژو 207 معمولي
            36000000
            پژو پارس
            26500000
            سايپا 111
            13700000
            تيبا
            16000000
            ليفان 630
            36000000
            ام وي ام 530
            33000000
            گريت وال
            37000000
            توجوي
            28500000


            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #111
              قيمت خودروهاي داخلي





              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #112
                واردات خودروهای کممصرف مجاز شد

                گروه خودرو – روز گذشته در حالی واردات خودروهای کم مصرف، مجاز اعلام شد که واردات دیگر خودروها همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد.
                معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران روز گذشته در گفتوگو با خبرگزاری مهر ضمن تشریح جزییات جدید از برداشتن ممنوعیت واردات برخی از کالاها عنوان کرده که تنها واردات خودروهای کممصرف مجاز است، و خودروهای لوکس و گرانقیمت در ردیف این تصمیم قرار نمیگیرند و واردات آنها کماکان ممنوع است.



                به گفته وی واردات خودروهای با حجم موتور زیر 2500 سیسی مجاز است و واردات سایر خودروها کماکان ممنوع است.
                کیومرث فتحاله کرمانشاهی همچنین تاکید کرده که در هر تصمیمگیری برای واردات با توجه به شاخصهای مدیریت واردات، منافع صادرات، توجه به منافع تولیدکننده و توجه به منافع مصرفکننده لحاظ می‎شود.
                در همین حین روز گذشته مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در حاشیه جلسه هیات وزیران تاکید کرده که خودروها به دو گروه کم مصرف و پرمصرف تقسیم میشوند، خودروهای کم مصرف با مصرف سوخت زیر دو هزار و500 سیسی در اولویت 9 قرار میگیرند و خودروهای پرمصرف بالای 2 هزار و500 سیسی در گروه 10 که ثبت سفارش آنها ممنوع است قرار گرفتهاند.
                رفع ممنوعیت واردات خودروهای کم مصرف در حالی است که معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران از این خودروها به عنوان خودروهای ارزان قیمت نام برده و دیگر خودروهای وارداتی را گرانقیمت و لوکس خوانده است. این در حالی است که حجم موتور نمیتواند مبنای ارزان بودن یک خودرو باشد؛ چرا که بسیاری از خودروسازان قدر جهان هماکنون خودروهایی به بازار عرضه میکنند که از حجم موتور پایینی برخوردارند، اما قدرت بالایی دارند و به نسبت از قیمت بالایی نیز برخوردار هستند. همچنین در حال حاضر خودروهای ارزانی در ایران یا دیگر کشورها وجود دارد که مصرف سوخت بسیار بالایی دارند.
                بنابر این به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اینکه مبنای گرانی یا ارزانی خودرویی را حجم موتور آن قرار دهیم، مبنای درستی نیست.

                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #113
                  مدیر کل دفتر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد
                  در تعیین قیمت خودرو سود 17 درصدی برای تولید در نظر میگیریم


                  گروه خودرو - نوسان قیمت خودرو در بازار و همچنین اختلاف قیمت آن نسبت به قیمت کارخانه سبب شکلگیری موج جدیدی از دلال گری در این بازار شده است، این درحالی است که هماکنون تولیدکنندگان خودرو با انبوهی از مشکلات روبهرو هستند که این امر منجر به افت تولید 46 درصدی خودرو شده است.


                  بر این اساس خبرگزاری ایرنا میزگردی با حضور شهرام میرآخورلو مدیر کل دفتر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، عباسعلی غیاثی دبیر انجمن صنفی شرکتهای خدمات پس از فروش خودرو، و محمدرضا نجفی منش عضو انجمن قطعه سازان خودرو برگزار و موضوع نوسان قیمت خودرو را با مدعوین در این نشست مطرح کرده است .در این میزگرد میرآخورلو تاکید کرده که تغییرات پیدر پی نرخ ارز و تصمیماتی که بانکها برای عدم نقل و انتقال پول گرفتند، سبب شد مشکلات در بازار بروز کند. وی در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرده که نحوه محاسبه سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در مورد قیمت خودروها به صورت هزینه و فایده است و ما هر قیمتی را که تعیین میکنیم سود 17درصدی برای تولید با مثبت و منفی 3 درصد در نظر گرفته ایم
                  وی در مورد دلایل کاهش تولید خودرو اظهار کرد: کمبود نقدینگی از جمله مسائلی است که سبب کاهش تولید شده است. میرآخورلو در ادامه با بیان اینکه اغلب خودروسازها فقط اجناس قطعه سازهای کشور را مونتاژ میکنند، در مورد کاهش تولیدات قطعه سازان نیز یادآور میشود: بدهی معوق 3 ماهه بین خودروسازان و قطعه سازان به 10 ماه افزایش یافت و بر همین اساس چون آنان نیز نقدینگی نداشتند مجبور به کاهش کارگران یا حتی بستن کارگاههای قطعهسازی شدند. میرآخورلو در ادامه با اشاره به دشمنیهای برخی کشورهای غربی در راستای اعمال تحریم کشور اظهار کرد: شرایطی که هماکنون از لحاظ اقتصادی در کشور حاکم است در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی سابقه است. اما اتفاقاتی که طی چند سال گذشته در قیمت خودرو روی داد به سبب این بود که دردوران مدیریت آقای محرابیان به مدت دو سال جلسات کمیته خودرو تشکیل نشد، تمامی فشارها روی خودروسازان ماند و آنان را ناچار به تخلفاتی کرد که منجر به پروندههای تعزیراتی شد. وی ادامه میدهد: کمیته خودرو از طریق وزارتخانه به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان داده شد، اما دیگر دیر شده بود؛ چرا که همچون یک فنر فشرده شده بود که هر لحظه ممکن بود به شدت باز شود.
                  میرآخورلو تاکید کرد :سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان بر همین اساس سعی کرد با مدیریت اقداماتی را انجام دهد تا این فنر فشرده شده به آرامی باز شود؛ چرا که اگر رهایش میکردیم این فنر جهش عظیمی میکرد. غیاثی دبیر انجمن صنفی شرکتهای خدمات پس از فروش خودرو نیز در ادامه با طرح سوالی مبنی بر اینکه سود نوسانات شدید قیمت خودرو به چه کسانی میرسد، افزود: معتقدم اگر سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان دست از اعمال فشار و تعیین نرخ بر روی خودروها بردارد، بالاخره مصرفکنندههای واقعی مشخص میشوند. هماکنون کار به جایی رسیده که برخی افراد از طریق لابیهایی که در اختیار دارند در طرحهای خرید شرکتهای خودروسازی ثبت نام میکنند و پس از تحویل خودرو آن را در بازار به قیمتهای بالا به فروش میرسانند. چرا باید افرادی با خرید خودرو از شرکتهای خودروسازی بتوانند آن را در بازار آزاد با اختلاف قیمت زیاد بفروشند و چرا این سود حاصل از اختلاف قیمت کارخانه و بازار آزاد به دست واسطهها برسد؟!
                  اگر قیمت واقعی خودرو را همان رقمی که در بازار آزاد معامله میشود فرض قرار دهیم باز معقول این است که رقم سود اضافه را کارخانههای خودروسازی بردارند تا بتوانند صرف کیفیت تولیدات کنند.

                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #114
                    پایگاه خبری Inautonews گزارش داد:

                    احتمال بازگشت پژو به ایران/وضعیت دشوار پژو در بازار اروپا



                    پایگاه خبری Inautonews گزارش داد که بزرگترین خودروساز فرانسه به دلیل مشکلات اقتصادی به وجود آمده برایش ممکن است دوباره فعالیتهایش را در ایران به حالت طبیعی بازگرداند.


                    به گزارش ایسنا، این پایگاه خبری نوشته است: در تاریخ هجدهم نوامبر سال جاری میلادی کمیسیون صنایع و معادن مجلس ایران اعلام کرد که پژو ممکن است به بازار ایران بازگردد که در صورت تحقق آن، تولید خودرو در ایران بار دیگر شاهد رشد خواهد بود.

                    اگرچه پژو هنوز به صورت رسمی به این خبر واکنش نشان نداده است اما وضعیت دشوار این خودروساز فرانسوی در بازار اروپا و همچنین موقعیت ایران به عنوان دومین بازار بزرگ پژو در جهان، بزرگترین خودروساز فرانسه را در وضعیت دشواری در مورد تصمیمگیری برای فعالیت دوباره در ایران قرار داده است.

                    این پایگاه خبری از شرکت پژو به عنوان عاملی برای صنعت خودروسازی ایران یاد کرده که در صورت بازگشت دوباره به بازار ایران میتواند صنعت خودروسازی این کشور را از کاهش تولید خارج کند.

                    پایگاه خبری Inautonews مدعی شده است تولید خودرو در ایران در ماه سپتامبر امسال 66 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش یافت. در طول نیمه نخست سال جاری شمسی نیز تولید خودرو در ایران شاهد کاهش 42 درصدی بود. ایران خودرو شریک بزرگ پژو از سال 1989 تاکنون بوده است.

                    به گزارش ایسنا، پیشتر نیز یک عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس به ایسنا گفته بود که در صورت بازگشت شرکت پژو به ایران و همکاری با شرکت ایران خودرو، میزان تولید خودرو در داخل به وضعیت قبل باز میگردد.

                    به گفته محمد بیاتیان ابراز تمایل شرکت پژو برای بازگشت به بازار خودروی ایران به این خاطر است که ایران بازار خوبی برای شرکت پژو و شرکتهای خارجی است که در ایران به شرکتهای خودروسازی داخلی سرویس میدهند.

                    اعلام آمادگی پژو برای آغاز دور جدید همکاریها با ایران خودرو در حالی است که هماکنون حدود 23 سال از اولین روزهای حضور پژو در ایران میگذرد. این شرکت فرانسوی از سال 1368 همکاری با ایران خودرو را برای تولید پژو 405 آغاز کرد؛ خودرویی که همچنان در ایران تولید میشود.

                    پس از آن پژو فعالیتهای خود در ایران را گسترش داده و دیگر محصولات تحت برند این شرکت از جمله 206، روآ و پارس در ایران تولید شد. برخی از این خودروها مانند 206 نیز به محبوبیت بالایی در بازار ایران دست یافتند.

                    این در حالی است که پژوسیتروئن، به عنوان بزرگترین خودروساز فرانسه در سال جاری میلادی با مشکلات مالی و کارگری زیادی مواجه شده به طوری که این خودروساز اعلام کرده ضمن تعطیلی یک کارخانه خود در نزدیکی پاریس هشت هزار نفر از کارگرانش را نیز اخراج خواهد کرد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • 7sin
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 214

                      #115
                      نقل قول يكي از دوستان :
                      نوشته شده توسط 1
                      سلام به همه
                      طي تماس تلفني باجناب 580288 ايشان ازبنده خواستند كه سلام گرم وصميمي ايشان را خدمت همه دوستان وخوانندگان تاپيك ابلاغ نمايم وبرسانم وپوزش به خاطر معذورت حضور درتالار به خاطرمشغوليات شغلي
                      جناب علي اي په 580288درتدارك صفر به خارج ازكشور است و به قول شما ددر ولي نه به اون منظورشما يعني خالي كردن سهم وفرار بلكه مسافرت شغلي
                      ولي گفتند جريمه بنز اواخرآذر به بازار اعلا م ميشود و بلوك پارسيانمراحل اداري واگذاري تاسازمان بورس طي شده وفروش بلوك به طور100%در يد خاور نيست ولي تمام سعي در اين است سنگ اندازيهيايي را كه شده حل كنند ولي يقين بدانيد اين بلوك اماده واگذاري وعزم راسخ ازطرف خاور شده كه واگذار شود وديگراينكه عايدي بابت جريمه بنز كه قرار است اعلام شود100تومان است

                      واين نقل قولي بود از دوست عزيزمان جناب 580288
                      انشاءا... هر چه زود ازمطالب ايشان درتالار بهره مندشويم
                      و اميد سفري خوش وبدون خطر برايشان
                      درضمن ميبينم كه اي دي ايشان هم فعال شده ومطلب زده وانشاا... بعد ازصفر و يا حين صفر صلاح ديدند در اين باره هم شايد توضيح دادند
                      اين مكالمه مربوط به حدودساعت19دوشنبه 15ابان ماه ميباشد والان انعكاس ميدهم
                      سلامت وپسود باشيد
                      باسلام خدمت همه و سهامداران عزيز وصبورخاور

                      طي تماس تلفني باجناب 580288 ازبنده خواستند عرض تسليت به مناسبت ايام محرم ودهه محرم را از طرفشان به همه بدهم.

                      وازطرف ايشان وازقولشان از همه كاربران وسهامداران عذرخواهي كرده عميقآ .
                      و عذرايشان پذيرفته است .
                      همانطور كه قبلا اعلام كرده بودم و تا مدتي ازحضور گرم ايشان درجمع صميميمان محروم هستيم .

                      كه يكي مسافرت وديگري عدم دسترسي ايشان به اينترنت ميباشد باتوجه به سبب موقعيت شغليشان.

                      وخواستند ازحضورهمه مخصوصا كاربراني كه به ايشان پيام خصوصي ارسال كرده اند ويادرتاپيك سوالي مطرح كرده اند وايشان نتوانسته جواب ايشان را به صورت شايسته
                      بدهند معذرت خواهي كرده و

                      خواستند خبر فوري ايشان رابه بازار عنوان كنم

                      طي فشارهاي
                      متعدد ايشان به مجموعه سمندوخاور مهندس زارع تن به انجام مصاحبه اي با جرايد وخبرگذاريها ورسانه هاي جمعي و..... دادند كه خبر و مصاحبه رسمي ان

                      روزدوشنبه ساعت8:30 ازطريق جرايد وخبرگذاريها ورسانه هاي جمعي به سمع ونظرهمه عزيزان خواهد رسيد

                      ومشروح مصاحبه درمورد جريمه بنز ، ملك بلواركشاورز ،و....... ميباشد

                      وخواستند كه درتاپيك خاور170 درتالاربوركس منعكس كنم بنده نميتوانم دوستان توانايي داشتند دربوركس تاپيك خاور170 نقل قول كنند ممنون ميشوم

                      عرض تسليت وپوزش بنده را هم بپذيريد اگر خواسته ها ونظرات ايشان را آنطور كه بايد وايشان ميخواستند ابراز نكردم

                      بنده هم عجله رسيدن به هيات عزاداري را دارم وفكرم كامل متوجه نوشتن نبود هم شما عزيزان ببخشيد وهم جناب580288

                      سلامت وپرسود باشيد

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #116
                        تولید خودرو افزایش یافت


                        دبیر انجمن قطعهسازان ایران از افزایش تولید خودرو در دو خودروساز بزرگ کشور طی دو هفته اخیر خبر داد.

                        ساسان قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در چند هفته اخیر روند پرداخت مطالبات قطعهسازان از سوی خودروسازان بهبود یافته است.


                        وی با بیان اینکه به این ترتیب تولید قطعات خودرویی به تدریج در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: تحت تاثیر این موضوع تولید خودرو در ایران خودرو و سایپا نیز افزایش یافته است به گونهای که در مقایسه یا شهریورماه افزایش قابل توجهی در تولید رخ داده است.


                        دبیر انجمن قطعهسازان ایران ادامه داد: صعودی شدن روند تولید خودرو در حالی است که هنوز تسهیلات دو هزار میلیارد تومانی مصوب کارگروه حمایت از تولید به خودروسازان پرداخت نشده است.


                        وی افزود: بنابراین اگرچه خودروسازان سعی کردهاند با استفاده از منابع داخلی خود روند پرداخت مطالبات قطعهسازان را بهبود بخشند اما ادامه این روند در گرو پرداخت تسهیلات وعده داده شده است.


                        قربانی تصریح کرد: در حال حاضر مشکلات اصلی قطعهسازان افزایش نرخ ارز، کمبود نقدینگی، رشد شدید قیمت مواد اولیه و عدم پرداخت تسهیلات بانکی است که کلید حل تمام این مشکلات نیز در اختیار نهادهایی خارج از وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #117
                          پرداخت تسهیلات 460 میلیارد تومانی به صنعت خودرو
                          عضو هیات مدیره انجمن قطعهسازان ایران از پرداخت تسهیلات 460 میلیارد تومانی به صنعت خودرو در هفته جاری خبر داد.


                          محمدرضا نجفیمنش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: براساس جدیدترین تصمیمات اتخاذ شده دو بانک عامل مبلغ 460 میلیارد تومان از هزار میلیارد تومان تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار را هفته جاری به خودروسازان پرداخت خواهند کرد.


                          وی با بیان اینکه با تخصیص این تسهیلات روند پرداخت مطالبات قطعهسازان از سوی خودروسازان ادامه خواهد یافت، خاطرنشان کرد: درصد بالایی از تسهیلات تخصیصی به خودروسازان، به قطعهسازان پرداخت خواهد شد تا با تامین نقدینگی و افزایش تولید قطعه روند تولید خودرو نیز به حالت عادی بازگردد.


                          عضو هیات مدیره انجمن قطعهسازان ایران ادامه داد: در کنار پرداخت تسهیلات امیدواریم که تمهیداتی نیز در زمینه تسهیل فرایند فعالیت تولیدکنندگان در حوزههای مختلف از جمله سیستم بانکی، بیمه، دارایی و تامین اجتماعی اندیشیده شود.


                          وی افزود: تا چند ماه پیش قطعهسازان میتوانستند با پرداخت 10 درصد مبلغ کل، گشایش اعتبار را انجام دهند اما در حال حاضر بانکهای عامل علاوه بر دریافت صد درصد مبلغ، 30 درصد نیز به عنوان ضمانتنامه دریافت میکنند.


                          نجفیمنش خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 90 درصد قراردادهای قطعهسازان با خودروسازان بهروز و افزایش قیمت مواد اولیه تولید قطعه در آن لحاظ شده است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #118
                            ادامه وضعیت کنونی صنعت خودرو را به انزوا خواهد کشید

                            به گزارش خبر خودرو، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، رشد صنعت خودرو را در شرایط رقابتی ممکن دانست و گفت : با فضایی که امروز صنعت خودرو در آن قرار دارند خودروسازان راه به جایی نخواهند برد.


                            سید هادی حسینی در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو، افزود : قطعا قیمت پایین ، کیفیت بالا و توزیع با شرایط ، رقابت سالم را در صنعت خودرو ایجاد خواهد کرد.


                            وی ضمن تاکید بر اینکه رقابت واقعی خودروسازان در شرایط تنوع در تولید و توزیع حاصل شده و معنی می یابد گفت : در شرایط کنونی به منظور رشد کیفیت در تولید باید نظارت ها تقویت شود ، بدین معنی که سازمان استاندارد و سایر دستگاهها نظارتی با حضور موثر و قانونی ، در افزایش کیفیت ، اصلاح تولید و حذف رانت از بازار خودرو تلاش نمایند تا مشکلات صنعت خودرو حل شود.


                            وی در همین راستا بر حمایت جدی دولت از قطعه سازان تاکید و اظهار داشت : چنانچه این اقدامات صورت نگیرد وضعیتی که هم اکنون در آن قرار داریم تغییری نخواهد یافت و در دراز مدت این شرایط به ضرر مجموعه صنعت خودرو بوده و صنعت خودرو را به انزوا خواهد کشید.


                            وی گفت : رقابت در شرایطی ایجاد می شود که چند خودروساز در تولید ، قیمت و کیفیت رقابت نمایند.


                            وی تصریح کرد : البته به منظور حفظ اشتغال موجود و مقابله با تحریم ها ، صنعت خودرو ناگزیر به ادامه وضعیت کنونی است تا فعالیت خودروسازان و زندگی مردم بر روال معمول و درست خود قرار گیرد.


                            نماینده قائم شهر و سواد کوه در خانه ملت تاکید کرد : قطعا در این شرایط روند رشد کیفیت و استاندارد ها با وجود مشکلاتی که به لحاظ تحریم ها در تولید و نقدینگی در صنعت خودرو ایجاد شده ، باید همچنان ادامه یابد .


                            حسینی همچنین ضمن تاکید بر حمایت از تولید داخل در شرایط کنونی خاطر نشان کرد : در وضعیت فعلی کشور ، باید با حمایت از تولید به تولید کنندگان کمک شود تا کیفیت محصولات داخلی افزایش یابد البته در این راستا باید از حواشی صنعت خودروسازی و واسطه ها نیز کاسته شود تا رشد صنعت خودرو حاصل گردد.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #119
                              آوار قیمت ارز بر سر خودروسازان


                              به گزارش دنیای صنعت در اوایل سال جاری کارگروه حمایت از تولید تصمیم گرفت جهت ارائه تسهیلات مالی به خودروسازها برای پرداخت بدهی هایشان به شرکت های قطعه سازی مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار آنها قرار دهد.اما دراولین اقدام بانک مرکزی در یک هزار و یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورای پول و اعتبار در تاریخ ۹۱/۰۵/۱۷ مجوز افزایش سقف اعتبار شرکت های خودروسازی ایران خودرو و سایپا نزد بانک ها را هر یک به میزان ۵۰۰ میلیارد تومان و مجموعا یک هزار میلیارد تومان کاهش داد.


                              بر اساس این گزارش علی رغم گذشت حدود دو ماه و نیم از مصوبه شورای پول و اعتبار و مشخص شدن سهام بانک پارسیان و سهام شرکت های بورسی در تملک شرکت خودروسازی سایپا به عنوان وثیقه این تسهیلات که مورد قبول بانک مرکزی نیز قرار گرفته است اما پرداخت این تسهیلات همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.


                              به اعتقاد کارشناسان، پرداخت این تسهیلات در همان زمان تصویب و قبل از نوسانات شدید ارزی ماه های اخیر می توانست بخشی از مشکلات خودروسازان را مرتفع و در کاهش فشار شرکت های قطعه سازی به خودروسازان موثر باشد اما تاخیر در اعطای آن و به وجود آمدن التهابات اخیر بازار ارز و به تبع آن در اکثر بازارها اثر واقعی و کارایی مالی تسهیلات مذکور به شدت کاهش یافته است.


                              محسن ارفعی، کارشناس اقتصادی در این باره می گوید: حتی با فرض اینکه همین امروز هم تسهیلات ۵۰۰ میلیارد تومانی به هر یک از دو خودروساز داده شود نسبت به حدود ۳ ماه قبل ارزش آن بسیار کاهش یافته است و این هم به ضرر خودروساز بود و هم قطعه ساز چراکه ۳ ماه پیش اگر این پول به دست آنها می رسید با آن می توانستند حجم بیشتری از فعالیت های صنعتی و عملیاتی انجام دهند.
                              وی افزود: در آن موقع قیمت دلار کمتر از ۱۷۰۰ تومان بود و امروز دلار حتی در مرکز مبادلات ارزی حدود ۲۵۰۰ تومان معامله می شود و با یک حساب سر انگشتی این یعنی افزایش ۴۷ درصدی قیمت دلار که می تواند به کاهش قدرت خودروساز در واردات و تامین قطعه و ماشین آلات تفسیر شود.
                              اما مشکل به همین جا ختم نمی شود، نا آگاهی برخی از مسوولان و اتخاذ مواضعی از سوی آنان نیز در تعلل و به سر انجام نرسیدن این مصوبه تاکنون موثر بوده است. احمد توکلی عضو کمیسیون برنامه بو بوجه مجلس و رئیس پیشین مرکز پژوهش های مجلس با انتقاد از مصوبه شورای پول و اعتبار آن را تورم زا و به ضرر بنگاه های تولیدی عنوان کرد.


                              این در حالیست که تسهیلات مورد نظر با رعایت ضوابط مصوبه از محل منابع داخلی بانک های عامل پرداخت خواهد شد و این مصوبه به معنای اعطای خط اعتباری از طرف بانک مرکزی نبوده و از طرف دیگر یکی از شرایط این تسهیلات آن است که حداقل ۶۰ درصد آن با نظارت وزیر صنعت، معدن و تجارت صرف پرداخت مطالبات قطعه سازان طرف قرارداد شرکت های ایران خودرو و سایپا شود لذا هیچ مناسبتی برای تورم زایی آن وجود ندارد.


                              بر اساس آخرین آمار در پایان شش ماهه نخست امسال تولید خودرو و حدود ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته و کارشناسان این کاهش میزان تولید خودرو را عامل اصلی برهم خوردن عرضه و تقاضا در بازار و آن را دلیل اصلی افزایش شکاف قیمت کارخانه ای خودرو و قیمت بازار را ارزیابی می کنند.


                              به هر حال تاخیر در اعطای تسهیلات فوق از یک طرف و کاهش ارزش واقعی آن در کنار سود ۳۶ درصدی این تسهیلات از سوی دیگر باعث شده است تا کارشناسان نسبت به اثر بخش بودن آن برای شرکتهای خودروساز ابراز تردید کنند و فروش برخی دارائی ها و به کار گیری سایر ابزارهای مالی را به جای پیگیری دریافت تسهیلات فوق پیشنهاد کنند.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #120
                                سلطان واردات خودرو به کشور را بشناسید!


                                روز گذشته خبرگزاری مهر جدولی از خودروهای وارداتی را که برای وارداتشان از ارز مرجع استفاده شده بود را منتشر کرد. این فهرست که توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان منتشر شده بود، ارز مرجع برای ده خودروی وارداتی آن هم از یک برند خرج شده بود. قیمت مصوب جدید این خودروها از ۴۰ میلیون تومان آغازشده و تا ۱۹۶ میلیون تومان نیز می رسد.

                                تنها برند خودرویی که نامش به عنوان استفاده کننده از ارز مرجع فاش شده است، هیوندای است. ۱۰ مدل این برند کره ای توانستند برای حضور در خیابان های ایران ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی را ( با توجه به گرانی ارز) مالک شوند. اما واردکننده اصلی هیوندای چه کسی است؟

                                واردکننده اصلی هیوندای کسی است که از او به عنوان سلطان واردات خودرو به کشور یاد می شود؛ چرا که تعداد هیونداهای وارداتی بیش از دیگر برندهای خودرویی است.

                                “گرامی” ها، خاندان فعال اقتصادی هستند که واردات خودرو را به کشور در دست خود گرفته اند. نمایندگی رسمی هیوندا تحت نام “آسان موتور” و کیا به نام “کیا موتورز” در دست افراد خاندان گرامی است. آنها یک نفر نیستند بلکه چند نفر از اعضای یک خاندان هستند که توانستند لقب سلطان واردات را به نام خود بزنند. البته آنها به تازگی توانستند نمایندگی خودروی چینی “جیلی” را که قرار است با نام جیلران در ایران فعالیت کند، به دست آورند.

                                نمایندگی های هیوندای و کیا، سرآغاز فعالیت سلطان واردات خودرو نبوده است. آنها با واردات میتسوبیشی در اوایل دهه ۱۳۷۰ و کوماتسو نیز خاطراتی دارند.

                                ظاهرا پدربزرگ گرامی ها از همان ابتدا تاجری بنام در حوزه چای و برخی مواد غذایی بوده است. با اینکه واردات خودرو فعالیت اصلی این روزهای گرامی هاست اما ظاهرا آنها با حفظ سنت اجدادی خود در تجارت چای و مواد غذایی در لوای برند معروف “گلستان” مشغول هستند. اما این روزها واردات خودرو است که آنها را معروف کرده است.

                                ماموتی ها رقیب گرامی ها!
                                « گرامی ها » البته به لحاظ – بزرگی – هنوز هم پایین تر از خاندان « فردوس » که شرکت ماموت را مدیریت می کنند، قرار دارند، اما به هر حال رقیبی گردن کلفت برای « ماموتی ها » هستند!

                                علاوه بر استفاده از ارز مرجع برای واردات برخی از هیونداهای کره ای، خاندان گرامی در حالی مرد شماره یک واردات خودرو شده است که بسیاری از خودروهای خارجی بازار خود در ایران را از دست داده اند و عملا هیچ وارداتی به ایران ندارند.

                                بی ام و یکی از آنهاست که عملا وارداتش متوقف شده است. همچنین مرسدس بنز که در حال حاضر به طور رسمی هیچگونه وارداتی به ایران ندارد. همچنین گفته شده که ارز مرجعی که باید برای واردات دارو صرف می شد ظاهرا در راه ورود خودروهای لوکس خارجی ثروتمندان صرف شده است. آن هم در شرایطی که بسیاری از واردکنندگان و فعالان اقتصادی برای تهیه ارز ارزان تر با مشکلات روبرو هستند.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X