اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

    #151
    شرط غضنفری عملی نشد/افت کیفیت خودروها در آبان ماه


    با وجود تأکید وزیر صنعت بر لزوم افزایش کیفیت خودروهای تولید داخل به عنوان شرط افزایش قیمت این خودروها، طبق ارزیابیهای رسمی، کیفیت خودروهای داخلی در آبان ماه افت داشت.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با وجود اینکه پس از افزایش قیمت خودروهای داخلی، وزیر صنعت این اقدام را در جهت افزایش کیفیت خودروهای داخلی اعلام کرد و حفظ این اقدام را نیازمند بهبود کیفی خودروها دانست ولی آخرین ارزیابی سطح کیفی خودروهای داخلی نشان دهنده افزایش نمره منفی کیفیت این تولیدات و افت کیفی خودروها است.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #152
      بازار خودرو همچنان در نوسان

      به گزارش خبرنگار مهر، عطش مردم برای سرمایهگذاریهای زودبازده در بازار هر روز بیشتر و بیشتر میشود و تنها کافی است جرقهای در بازار زده شود تا عدهای از مردم که سرمایههای اندکی دارند، به سمت بازار هجوم برده و تلاش کنند تا کالایی را که ظاهرا قیمت آن کمتر از حد معمول است، خریداری کرده و برای سود هرچند کوچک خود، وارد میدان شوند.


      نمونه آن نیز بازار سکه، دلار و به تازگی خودرو است. البته خودروسازان هم راهش را یاد گرفتهاند که چطور در شرایط فعلی، بخشی از نقدینگی خود را جبران کنند، چراکه دیگر امیدی به تامین مالی از سمت دولت ندارند و وعدههای میلیاردی که به آنها برای پرداخت داده شده، هنوز بعد از گذشت مدتها عملیاتی نشده است.


      توسل خودروسازان به روشهای تامین مالی خرد


      چند ماه پیش بود که محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیسجمهوری اعلام کرد که قرار است 2 هزار میلیارد تومان به خودروسازان اختصاص یابد تا شاید بتوانند بخشی از بدهی خود به قطعهسازان را جبران کرده و راهی برای تولید قطعه بیشتر آن هم در شرایط تحریم که بسیاری از خودروسازان صاحب نام، دیگر مراودهای با ایران ندارند، باز کنند.


      اما نه تنها این پول پرداخت نشد، بلکه شرایط تولید روز به روز بدتر هم شد، بنابراین خودروسازان معمولا به سادهترین راه که بالا بردن قیمت و درخواست از دولت برای مصوب کردن افزایش قیمت بود، پناه میآورند. اکنون هم که تصمیم گرفتهاند که پیش فروش محصولات خود را آغاز کنند و شرایطی را فراهم آورند که علاوه بر اینکه مردم خرید داشته باشند، بخشی از نقدینگی مورد نیاز آنها نیز جبران شود.


      عطش مردم برای سود در بازار خودرو


      گزارشات میدانی مهر نشانگر این است که مردم هم اکنونه بازار خودرو را برای سرمایه گذاری خرد خود مناسب دیدهاند و وارد شدهاند. وضعیت پیش فروش برخی از خودروها این را به خوبی نشان میدهد؛ به خصوص خودروهایی که قیمتگذاری آنها در اختیار دولت نیست و اگرچه داخلی هستند، اما مطابق با مصوبه کمیته خودرو، قرار نیست دولت در قیمتگذاری آنها نقش داشته باشد.


      این در شرایطی است که در روزهای گذشته که برخی از انواع خودروهای داخلی با افزایش قیمت مواجه بودهاند، عطش مردم برای پیش‎خرید آنها بیشتر شده است و برخی از این اقلام، حتی پیشفروششان بر روی سایت و ثبتنام برای خرید آنها که تحویل نیز معمولا به سه ماهه دوم سال بعد موکول شده است، بیش از دو ساعت نیز به درازا نکشید.


      بر همین اساس مردم امیدوار هستند که بتوانند سودی را از این پیشخریدها نصیب خود کنند، چراکه تجربه نشان داده است که حتی حوالههای خودرو نیز که در دست مردم قرار دارد، با گذشت چند ماه بعد از ثبتنام با قیمت بالاتری از سوی برخی دلاالان خریداری میشود. همین جذابیت کافی است تا مردم را به سمت سرمایهگذاری خرد در بازار خودرو هدایت کند.


      قیمت انواع خودرو داخلی در بازار آزاد


      گزارشات میدانی مهر حاکی از این است که پراید 131sl در بازار آزاد 11 میلیون و 540 هزار تومان، پراید 132sl در بازار 11 میلیون و 660 هزار تومان، تیبا 15 میلیون و 430 هزار تومان و پراید 141 sx نیز 11 میلیون و 330 هزار تومان است.


      همچنین در بازار پژو 206 تیپ 2 معادل 26 میلیون و 500 هزار تومان، پژو صندوق دار وی 8 نیز معادل 27 میلیون و 300 هزار تومان، پژو 207 صفر نیز 40 میلیون و 900 هزار تومان قیمتگذاری شده است.


      در همین حال، هم اکنون پژو پارس صفر دوگانه سوز 26 میلیون و 500 تومان در بازار به فروش می رسد و تندر 90 ای2 نیز 23 میلیون و 500 تومان در بازار قیمتگذاری شده است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #153
        دولت به جای تخصیص ارز واردات خودرو نظام تعرفه را فعال کند

        نایب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ممنوعیت واردات خودرو اثرات منفی در جامعه بر جا می گذارد، گفت: دولت باید به جای ایجاد تغییر در نظام تخصیص ارز برای واردات خودرو، نظام تعرفه را فعال کند زیرا دستکاری در تخصیص ارز مشکلات جدی را به وجود می آورد.


        محمدرضا پورابراهیمی داورانی اظهار داشت: درباره واردات خودرو اول باید این موضوع ارزیابی شود که خودرو تا چه اندازه کالای اساسی و ضروری به حساب می آید و در صورت تخصیص ارز چه بخش هایی از جامعه از خودروهای خارجی استفاده می کنند.


        نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: در یک نگاه کلان تر باید ارتباط واردات خودرو با حوزه تولید داخل نیز بررسی شود و اثرات ممنوعیت و محدودیت واردات بر خودروسازان داخلی مورد ارزیابی قرار بگیرد.


        وی با بیان اینکه واردات خودروهای لوکس خارجی با قیمت بسیار بالا هیچ توجیهی ندارد، تصریح کرد: دولت باید به جای ایجاد تغییر در نظام تخصیص ارز برای واردات خودرو، نظام تعرفه را فعال کند زیرا دستکاری در تخصیص ارز مشکلات جدی را به وجود می آورد.


        این نماینده مردم در مجلس نهم تأکید کرد: فعال سازی نظام تعرفه برای واردات خودرو عملاً یک نوع خود کنترلی به وجود می آورد و میزان تقاضا برای خودروهای خارجی را کاهش می دهد.


        پورابراهیمی داورانی با تأکید بر اینکه ممنوعیت و محدودیت واردات خودرو اثرات روانی منفی در جامعه دارد، یادآور شد: این موضوع موجب می شود که تولیدکنندگان داخلی توجه کمتری به کیفیت تولیدات خود داشته باشند که در نهایت به ضرر مصرف کننده نهایی است اما با فعال سازی نظام تعرفه ضمن اینکه محدودیتی برای واردات ایجاد نمی شود، قیمت نیز به تعادل می رسد.


        نایب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه محدودیت واردات خودرو با هدف افزایش توان واحدهای تولیدی و ارتقاء کیفیت خودروهای داخل اقدام مثبتی است، گفت: البته اگر ممنوعیت واردات خودرو در جهت ایجاد انحصار برای خودروسازان داخلی باشد، در نهایت به ضرر صنعت خودرو و مردم خواهد بود.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #154
          در گروه خودرویی، در حالی که برخی از شرکتهای این گروه از جمله ایران خودرو همچنان گزارش 6ماهه خود را اعلام نکردهاند، خبرگزاری ایرنا به نقل از شهرام میرآخورلو مدیر کل دفتر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نوشت: برای واردکنندگان خودرو نیز حداقل سود 15 درصد در نظر گرفته شده است.

          اغلب خودروسازان فقط تولیدات قطعه سازان کشور را مونتاژ میکنند و سود اصلی باید به قطعه سازان تعلق گیرد و اگر ضرری هم در تولید خودرو اتفاق میافتد، به قطعه سازان تحمیل میشود. به گفته وی، بدهی معوقه سه ماهه خودروسازان به قطعه سازان به بیش از 10 ماه افزایش یافته که باعث توقف تولید قطعهسازان شده است.

          میرآخورلو گفت: فعالان حوزه خودرو به طور مداوم درخواست افزایش قیمت دارند و این امر در صورتی قابل قبول است که تولیدکنندگان و واردکنندگان برای سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اسناد قابل قبولی را ارائه دهند که متاسفانه کمتر شاهد این قضیه هستیم.

          وی در واکنش به این موضوع که قطعه سازان خواهان افزایش قیمت خودرو برای دریافت طلب خود هستند، خاطرنشان کرد: دلایل کاهش تولید کارگاههای قطعهسازی خودرو براساس مستندات موجود هیچ ارتباطی با عملکرد این سازمان ندارد و نرخهای اعلام شده از سازمان حمایت بر اساس سود است.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #155
            قیمت خودرو سقوط کرد!



            به دنبال روند کاهشی قیمت خودرو در چند هفته اخیر، قیمت بیشتر خودروهای پرتیراژ داخلی مجددا در حد قابل ملاحظهای کاهش یافت.


            به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حال حاضر در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خودروی سایپا 111 به قیمت حدود 13 میلیون تومان عرضه میشود. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 11 میلیون و 780 هزار تومان تعیین شده است.

            قیمت سایپا sl 131 نیز دوباره کاهش و به حدود 11 میلیون و 600 هزار تومان و sx 131 نیز به حدود 12 میلیون و 900 هزار تومان رسیده است. البته قیمت رسمی sl 131 معادل 11 میلیون و 540 هزار تومان و sx 131 نیز 11 میلیون و 940 هزار تومان تعیین شده است.

            قیمت تیبا نیز همچنان در حدود 15 میلیون و 500 هزار تومان است. البته قیمت رسمی این خودرو اندکی کمتر و 15 میلیون و 430 هزار تومان تعیین شده است. قیمت تندر 90 مدل e2 پارس خودرو نیز با کاهش قابل توجه به حدود 25 میلیون تومان رسیده است. البته قیمت رسمی این خودرو 21 میلیون و 50 هزار تومان تعیین شده است.

            مگان 2000 با دنده اتوماتیک نیز با کاهش قیمتی دوباره به قیمت حدود 56 میلیون و 500 هزار تومان عرضه میشود. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 44 میلیون و 660 هزار تومان تعیین شده است. قیمت ماکسیما نیز حدود 88 میلیون تومان است. البته قیمت رسمی این خودرو 64 میلیون و 500 هزار تومان تعیین شده است.

            در گروه محصولات ایران خودرو نیز خودروی پژو 206 در نمایندگیهای فروش موجود نیست. قیمت پژو 206 صندوقدار اما کاهش قابل توجهی داشته و در مدل v9 این خودرو به حدود 39 میلیون و 500 هزار تومان و مدل v8 نیز حدود 28 میلیون و 800 هزار تومان به فروش میرسد. البته قیمت رسمی مدل v9 حدود 26 میلیون و 370 هزار تومان و مدل v8 نیز 22 میلیون و 690 هزار تومان است.

            تندر 90 ایران خودرو اما سقوط قیمتی شدیدتری را تجربه کرده و قیمت آن در مدل e1 به حدود 20 میلیون و 900 هزار تومان و مدل e2 نیز 23 میلیون و 300 هزار تومان کاهش یافته است. این در حالی است که قیمت رسمی تندر 90 e1 ایران خودرو معادل 18 میلیون و 900 هزار تومان و مدل e2 نیز 21 میلیون تومان تعیین شده است.

            قیمت پژو 405 نیز با کاهش قابل توجهی به حدود 19 میلیون تومان رسیده است. البته قیمت مصوب این خودرو 15 میلیون و 580 هزار تومان است. قیمت پژو پارس سال نیز با کاهش شدیدی همراه بوده و به حدود 24 میلیون و 600 هزار تومان رسیده است. قیمت رسمی این خودرو حدود 23 میلیون تومان تعیین شده است.


            سمند ef7 نیز در حالی به قیمت حدود 21 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد که قیمت رسمی آن حدود 21 میلیون تومان است.

            قیمتهای یاد شده نسبی بوده و با توجه به نوسان عرضه از سوی خودروسازان و برخی ضعفهای نظارتی، این قیمتها در نمایندگیهای فروش مختلف اندکی متفاوت است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #156
              افزايش 2.5 برابري قيمت قطعات توليد خودرو

              علي قويدل در گفت و گو با موج، با بيان اين مطلب گفت: به دليل افزايش شديد قيمت مواد اوليه و كاهش نقدينگي شركت ها، خطوط توليد قطعه سازان با خطر تعطيلي مواجه شده است.

              وي با اشاره به مشكلات ايجاد شده براي شركت هاي قطعه سازي در تامين ارز مورد نياز براي واردات مواد اوليه توليد، اظهار داشت: با توجه به اينكه دولت ارز مرجع 1226 توماني را در اختيار قطعه سازان قرار نداده، اين شركت ها مجبور به واردات مواد اوليه با استفاده از ارز آزاد شده اند كه اين اقدام، هزينه هاي تمام شده شركت ها را افزايش داده است.

              قويدل که شرکت متبوعش توليدكننده دريچه هوا و واتر پمپ خودرو است، ادامه داد: قطعه سازان در واردات مواد اوليه علاوه بر مشكلات تامين ارز، با تصميمات نادرست داخلي هم مواجه هستند كه موجب بروز مشكلات فراواني براي آن ها شده است.

              معاون پارت صنعت كاربراتور ايران، بيان كرد: از ابتداي سال جاري با مشكل تامين نقدينگي مواجه هستيم و شركت هاي توليدكننده خودرو هم به علت كمبودها نتوانسته اند طلب هاي قطعه سازان را به صورت قابل قبولي پرداخت كنند.

              وي يادآور شد: هم اكنون به دليل مشكل نقدينگي و افزايش هزينه توليد، حدود 40 درصد از ظرفيت توليدي ما فعال بوده و مابقي آن با تعطيلي روبرو است و ما مجبور به تعديل نيرو شده ايم.

              قويدل اضافه کرد: ما به لحاظ فناوري در سطح بالايي هستيم اما مشكلات ارزي و تامين مواد اوليه ما را دچار مشكل كرده و افزايش قيمت نيز داشته ايم زيرا قطعات ما حدود 11 يورو ارزبري دارد و هر اتفاقي كه براي قيمت ارز بيافتد، مستقيم بر قيمت توليدات تاثير مي گذارد.

              اين فعال صنعت قطعه سازي در پايان خاطرنشان کرد: شركت هاي قطعه سازي به علت طلب انباشته بانك ها و سودهاي بانكي كلان، تمامي درآمدهاي خود را بايد به بانك ها بپردازند به گونه اي كه به نظر مي رسد آن ها براي بانك ها كار مي كنند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #157
                شرط رییس سازمان حمایت برای افزایش قیمت خودرو

                تقوی: هنوز در بررسی کارشناسی چیز جدیدی دریافت نکردیم


                بازرگانی - رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت که در زمینه افزایش قیمت خودرو ما بازه زمانی را در افزایش قیمت خودرو مورد توجه قرار می دهیم.
                رييس سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان گفت : هربنگاه اقتصادي مي تواند بر اساس عوامل افزايش قيمت تمام شده از جمله تورم ، تغييرات نرخ ارز و بورس و نرخ جهاني و مسائل قانوني و ضوابط متقاضي افزايش قيمت باشد اما ما در سازمان حمايت مستندات را مورد توجه قرار مي دهيم.
                به گزارش خبرآنلاین سيد جواد تقوي همچنين در زمينه افزايش قيمت خودرو افزود: ما بازه زماني را در افزايش قيمت خودرو مورد توجه قرار مي دهيم اما براي درخواستهاي مجدد افزايش قيمت ، خودروسازان حتما بايد اسناد خود را ارائه كنند و در كارگروههاي مربوط بحث شود و اگر تاييديه بگيرد براي تصميمات آتي مورد توجه قرار مي گيرد.


                وي تصريح كرد: هنوز در بررسي كارشناسي چيز جديدي را دريافت نكرديم.


                وي تاكيد كرد: معيار افزايش قيمت با توجه به نوع كالا و خدمت متفاوت است و اگر كالايي سهم ارز بري بالايي دارد و ضريب وابستگي به وارداتش بالاست ، نرخ جهاني و تغييرات نرخ ارز در آن فوق العاده تاثير گذار است.


                وي ادامه داد: اما اگر كالايي در داخل توليد مي شود بيشتر هزينه حمل و نقل و مواد اوليه وهزينه هاي بالاسري و.. در قيمت تمام شده آن تاثير گذار است كه در اينجا صحبت از قيمت نهايي و سود عمده و خرده اي است كه ما در چارچوب ضوابط قانوني به آن مي دهيم.


                تقوي همچنين اظهار كرد: بايد بين گراني و تغييرات منطقي قيمت و تخلف اقتصادي تفاوتي قائل شويم چراكه در تخلف شخص يا بنگاه متخلف علاوه بر همه اينها مي خواهد سود بيشتري ببرد كه سازمان حمايت حتما برخورد شديدي با آْنها خواهد كرد.


                وي خودروهاي لوكس را با حجم موتور بيش از 2400 سي سي توصيف كرد و گفت : تصميم گيري در حوزه خودرو بيشتر در كميته خودرو و حوزه سياستگذاري عالي آن اتفاق مي افتد اما تفاوتي بين خودروهاي لوكس و خودروهايي كه دهك هاي پايين جامعه استفاده مي كنند قائل هستيم و شايد از اين به بعد ارز بري خودروهاي لوكس با محدوديتهاي بيشتري روبرو شود و براي اين بخش دقت بيشتري در محاسبات داريم.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #158
                  مقصر اصلي گراني خودرو کيست

                  کمبود عرضه خودرو در بازار يا افزايش نرخ ارز


                  علي رغم کاهش قيمت خودرو در دو ماه گذشته و نزديک شدن نرخ اين کالاي مصرفي به قيمت هاي مصوب سازمان حمايت از مصرف کنندگان و توليد کنندگان خودرو سازان بر اين باورند که براي تداوم کاهش قيمت خودرو نيازمند حمايت جدي دولت هستند اما......
                  به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران،نعمتبخش دبیر انجمن خودروسازان ایران در گفتگوی ویژه خبری با بیان مطلب بالا گفت: دلیل عمده افزایش قیمت خودرو به خاطر نرخگذاری دولت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان بود که موجب شد خودرو از یک کالای مصرفی به یک کالای سرمایهای در اذهان عمومی مردم تبدیل شود.


                  وی افزود: در چند ماه گذشته به ویژه از اواخر سال 90 به خاطر نوسان نرخ ارز و افزایش قیمت مواد اولیه هزینههای تولید خودرو در کشور نیز افزایش یافت، اما در این مقطع بود که دولت با وارد شدن به بازار این کالای مصرفی بیش از 2 الی 3 درصد اجازه افزایش قیمت را به خودروسازان نداد.


                  نعمتبخش با اشاره به اینکه در چنین شرایطی بود که با پایین نگه داشتن قیمت خودرو مردم ترجیح دادند سرمایههای سرگردان خود را در مسیر خرید و فروش خودرو قرار دهند اظهار داشت:این مسئله سبب بالا رفتن تقاضا در بازار خودرو شد که در نتیجه آن قیمت خودرو افزایش یافت.


                  برپایه این گزارش شفیعی معاون مهندسی گروه سایپا نیز با تایید اظهارات دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: بیثباتی در بازار علت اصلی افزایش قیمت خودرو بود، چرا که مردم احساس کردند با خرید خودرو میتوانند تا حدی از کاهش ارزش سرمایههای مالی خود جلوگیری کنند.


                  وی افزود: در این مقطع بود که مردم تصور میکردند برای حفظ ارزش پول خود باید کالا بخرند و در این شرایط چه کالایی بهتر از خودرو میباشد.


                  این گزارش میافزاید؛ عبدالله بابایی معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو نیز با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش قیمت خودرو بالا رفتن نرخ مواد اولیه تولید خودرو بود اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون قیمت انواع مواد اولیه تولید خودرو اعم از فولاد، مواد پلیمری و ... بیش از 300 الی 400 درصد افزایش قیمت داشته است.


                  وی افزود: با بالا رفتن هزینههای تمام شده تولید خودرو چارهای جز افزایش این کالای مصرفی برای تولیدکننده باقی نمیماند.


                  بابایی ادامه داد: در چنین شرایطی بود که سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با ورود به قیمتگذاری خودرو زمینه جذب سرمایههای سرگردان مردم را به این بازار فراهم کرد و از طرف دیگر تولیدکننده خودرو که نمیتوانست متناسب با افزایش هزینههای تولید قیمت خودروی ساخته شده را بالا ببرد با کمبود نقدینگی شدید روبرو شد.


                  درهمین ارتباط نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان ایران نیز با بیان اینکه در شرایط فعلی بهترین راهکار برای کاهش قیمت خودرو و نیز واقعی کردن نرخ ، آن است که دست دلالها از این بازار کوتاه شود اظهار داشت: بایستی فروش خودرو در بازار در حاشیه باقی بماند تا سود حاصل از آن نصیب تولیدکنندگان خودرو شود.


                  معاون مهندسی گروه سایپا نیز با اشاره به اینکه در طول سالهای گذشته دست واسطهها از بازار خودرو کوتاه بوده اظهار داشت: از ابتدای سال 90 با ورود دلالان و واسطهها به بازار خودرو این کالا که سالیان سال در نزد مردم کالای مصرفی بود به یک کالای سرمایهای تبدیل شد.


                  وی افزود: اگر قیمتگذاری در بازار خودرو آزاد شود تولیدکننده خودرو با فروختن آن در حاشیه بازار زمینه واقعی کردن نرخها را فراهم آورده و دست واسطهها را از این بازار مصرفی کوتاه می کند.


                  معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو نیز با اشاره به اقدامات انجام شده در چند ماه گذشته برای کاهش قیمت خودرو گفت: از جمله کارهایی که برای پایین آوردن نرخ خودرو در کشور انجام شده فروش سهمیهبندی خودرو به نمایندگیها،فروش خودرو براساس کد ملی افراد است.


                  وی افزود: البته این کار موجب شکسته شدن نرخها تا حدودی در بازار خودرو شد که البته براساس این مدل فروش خودروسازان در حال حاضر روی هر خودرو 3 الی 4 میلیون تومان ضرر میدهند.


                  وی ادامه داد: اگر این روال ادامه داشته باشد وضعیت قطعهسازان و خودروسازان در کشور با مشکل جدی روبرو خواهد شد.


                  نعمت بخش نیز با اشاره به وعده اعطای تسهیلات بانکی به خودرو سازان گفت: در حال حاضر آنقدر که تولیدکنندگان داخلی از مشکلات و تحریمهای داخلی رنج میبرند از تحریم خارجی متضرر نمیشوند.


                  وی ادامه داد: قرار بود براساس وعده مسئولین بانک مرکزی تسهیلاتی را در اختیار قطعهسازان و خودروسازان ارائه دهد که تاکنون در این ارتباط یک ریال هم به تولیدکننده خودرو در کشور داده نشده است.


                  شفیعی معاون مهندسی گروه سایپا نیز با اشاره به حل ریشهای مشکلات بازار خودرو اظهار داشت: باید برای حل مشکلات نرخ خودرو به سمت واقعی کردن قیمت برویم تا هم تولیدکننده داخلی دچار مشکل نشود و هم خودرو ساز بداند برای جذب مشتری باید با بهینه کردن تولید هزینههای ساخت خودرو در کشور را کاهش دهد.


                  وی ادامه داد: حمایت از تامین نقدینگی و پرداخت یارانه به تولیدکنندگان خودرو از جمله روشهای کوتاه مدت برای تنظیم بازار خودرو است و روشهای بلندمدت برای تثبیت قیمت خودرو در کشور شامل متولوژی بازرگانی و تغییر روشهای مهندسی در کشور است.


                  شفیعی ادامه داد: البته اجرای روشهای بلند مدت سه الی پنج سال زمان خواهد برد.


                  برپایه این گزارش بابایی معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو نیز با اظهار امیدواری از وضعیت رو به بهبود تولید خودرو در کشور گفت: شرایط تحریم موجب شده به طور مثال خودروی 206 که تا قبل از شرایط تحریم با وابستگی تولید میشد هم اکنون بدون وابستگی به واردات قطعات از خارج از کشور در حال تولید باشد.


                  وی ادامه داد: باید به این موضوع توجه داشت که چالشی که در دو ماه گذشته در بازار خودرو به وجود آمده از طرف خودروساز داخلی نبوده بلکه این شرایط به سبب عدم حمایت گروهها و سازمانهای مالی اعتباری داخلی ایجاد شده است.


                  وی گفت: قرار بود به صنعت خودروسازی کشور 3700 میلیارد تومان وام تخصیص یابد که تا کنون این وعده از سوی مسئولین عملی نشده است.


                  دبیر انجمن خودروسازان ایران نیز با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا دولت برای خودرو تعیین قیمت نمیکند اظهار داشت: سازمان حمایت از مصرفکنندگان در خصوص افزایش قیمت خودرو اعلام کرده است که چون خودرو کالایی حساس است باید افزایش قیمت آن در چند مرحله صورت گیرد و این در حالی است که قیمت مواد اولیه تولید خودرو ظرف چند روز با درصدهای بالا روی داده است.


                  وی افزود: به طور مثال ظرف چند روز مس از کیلویی 6 هزار تومان به کیلویی 24 هزار تومان افزایش پیدا کرده است؛ همچنین یک حلقه تایر از قیمت 32 هزار تومان به بالای 100 هزار تومان رسیده است.


                  وی با تاکید بر اینکه دولت برای تثبیت و کاهش قیمت خودرو بایستی شرایط کاهش هزینههای تولید در کشور را برای تولیدکننده داخلی فراهم سازد اظهار داشت: به طور مثال فولاد مبارکه میتواند با کاهش حاشیه سود خود مواد اولیه مورد نیاز صنعت خودروسازان را با قیمتی پایینتر به تولیدکننده وطنی از جمله قطعه سازان ارائه دهد.


                  وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری خودروساز داخلی بیش از 2 هزار میلیارد تومان زیان دیده است که تاکنون دولت و کلیه سازمانهای مالی و اعتباری برای جبران این خسارت گامی برنداشتند.


                  وی ادامه داد: به طور مثال قرار بود به خودروساز داخلی ارز مبادلهای داده شود که این وعده مسئولین تا امروز عملی نشده است.


                  شفیعی معاون مهندسی گروه سایپا نیز با اشاره به تامین حقوق تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خودرو در آن واحد اظهار داشت: بایستی شرایطی فراهم شود تا هم تولیدکننده، سهامدار و تامینکنندگان قطعات خودرو از حاشیه سود محصولات خود راضی باشند و هم مردم که مصرفکنندگان نهایی خودرو در کشور میباشند قدرت خرید خود را در این بازار حفظ کنند.


                  معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو در پایان خواستار کاهش قیمت مواد اولیه تولید خودرو شد و گفت: اگر مواد اولیه ساخت خودرو در کشور که خوشبختانه در داخل تولید میشود با قیمت پایین در اختیار تولیدکننده قرار گیرد به طور قطع قیمت نهایی تولید خودرو نیز در کشور کاهش پیدا خواهد کرد.


                  وی ادامه داد: در چنین شرایطی است که متناسب با هزینههای تولید قیمت واقعی خودرو تعیین میشود و دیگر نیازی به دخالت دولت در قیمتگذاری خودرو نخواهد بود.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #159
                    تصویرماشین دو میلیارد تومانی در کشورمان

                    پس از آنکه خبر از ورود اتومبیل های سه میلیاردی و شش میلیاردی در رسانه ها منتشر شد، امروز عکسی از یک اتومببل دو میلیاردی در رسانه ها انتشار یافت.


                    تمایل برای خرید ماشین های خارجی گرانقیمت چند سالی است به یکی از مباحث رسانه ای تبدیل شده است، بطوری که چندی پیش فرانس پرس نوشت: ثروتنمدان ایرانی بیش از ۳۶۰ هزار دلار برای خودروهای آخرین مدل میپردازند.

                    یک فروشنده خودرو در تهران گفت: این خریداران برای این خودروها پیش پرداخت میپردازند که معمولا ۲ تا ۳ برابر بیش از میزان پرداختی در خارج از ایران است. در سال گذشته حدود ۵۶۳ دستگاه مدل مختلف پورشه به ارزش ۵۰ میلیون دلار پیش از پرداخت مالیات واردات در ایران فروخته شده است.



                    براساس آمار گمرک ایران در سال گذشته ۵۶۳ دستگاه انواع خودروهای پورشه به ارزش بیش از ۴۹٫۸ میلیون دلار وارد ایران شد.


                    خودروهای پورشه عمدتا از امارات وارد ایران شدند. تعداد بسیاری محدودی از این خودرو نیز از طریق بحرین، اتریش و آلمان وارد ایران شدند.

                    مدلهای وارداتی پورشه به ایران شامل پانامرا، کاین، باکستر، کررا و کیمن میشوند.

                    پورشه برنامه خود را برای سال جاری واردات ۸۰۰ دستگاه از خودروهایش به ایران اعلام کرده بود.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #160
                      قيمت يك خودروي داخلي ۱۰۳ میلیون شد!



                      گروه اقتصادي: در حالی که قیمت بیشتر خودروهای داخلی در حد قابل ملاحظهای کاهش یافته است اما قیمت برخی محصولات پارس خودرو برای دومین بار در حدود یک ماهه اخیر مجددا افزایش یافت.

                      به گزارش ایسنا، در حالی که حدود یک ماه پیش قیمت تیانا hight به ۹۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان افزایش یافته بود اما قیمت جدید این خودرو با رشد حدودا ۹ میلیون تومانی معادل ۱۰۹ میلیون تومان تعیین شده است.
                      همچنین خودروی ماکسیما نیز که قیمت آن حدود یک ماه پیش به ۷۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان افزایش یافته بود مجددا گران شده و قیمت آن با حدود هشت میلیون تومان افزایش به ۸۵ میلیون تومان رسیده است.
                      سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قیمت تیانا mid را نیز معادل ۱۰۳ میلیون تومان اعلام کرده است.
                      افزایش قیمت دوباره برخی محصولات پارس خودرو در طول یک ماه اخیر در حالی است که بیشتر خودروهای داخلی کاهش قیمت قابل توجهی را در این مدت تجربه کردهاند.
                      چند روز پیش نیز وزیر صنعت، معدن و تجارت بر مدیریت عرضه از سوی خودروسازان و کاهش قیمت خودرو تاکید کرده بود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #161
                        افزایش تقاضای خودرو، کاذب و به علت حضور دلالان است

                        به گزارش خبرخودرو ،معاون مهندسی گروه صنعتی سایپا با بیان اینکه نوسانات قیمت ارز موجب هجوم پول های سرگردان به بخش خودرو شده است گفت: افزایش تقاضای خودرو، کاذب و به علت حضور دلالان در خرید خودروهای تولید کارخانه ها بود.

                        اقای مرتضی شفیعی افزود : با توجه به پاسخگو نبودن شرکت ها به تقاضا ،قیمت خودرو بالا رفت و قدرت خرید مردم نیز کاهش یافت.

                        وی افزود: این در صورتی است که شرکتهای ایران خودرو و سایپا ظرفیت تولید یک و نیم میلیون خودرو در سال ایجاد کرده اند.

                        شفیعی گفت: شرایط کنونی با ثبات نیست و اتفاقی در تنظیم عرضه و تقاضا ایجاد رخ نداده است.

                        وی افزود: ملاحظات بازرگانی، ایجاد سرمایه گذاری و تامین ارز مناسب، ملزومات ثبات بازار خودرو است.

                        معاون مهندسی گروه صنعتی سایپا گفت: افزایش بهای ارز برابر با افزایش صادرات است و خودروسازان می توانند با صادرات نقدینگی خود را تامین کنند.

                        وی افزود: برخی مشکلات مقطعی و براساس تحریم ها و نقل و انتقالات ارز و باز کردن ال سی است.

                        شفیعی گفت: دو اتفاق خوب، بسیار بد روی داد یعنی نرخ ارز تغییر کرد و یارانه ها حذف شد که هر دو برای تولید کننده خوب بود اما این اتفاقات با شوک روی داد و بازار غیرقابل کنترل شد.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #162
                          همدلي سیما با خودروسازان



                          گروه خودرو - برنامه گفتوگوی ویژه شبکه دو سیما پنج شنبه شب گذشته میزبان نمایندگان صنعت خودرو شد تا فرصتی مناسب برای بیان مشکلات خودروسازان پیش بیاید و آنها باز هم از اوضاع نابسامان خود بگویند و بر سیاستهای دولت خرده بگیرند.



                          در این برنامه که دبیر انجمن خودروسازان ، معاون مهندسی سایپا و مدیرفروش و بازاریابی ایران خودرو میهمان آن بودند، باز هم همان حرفهای تکراری خودروسازان از زبان میهمانان جاری شد تا مشخص شود اوضاع صنعت خودرو همچنان بر مدار قبلی میچرخد و آب از آب تکان نخورده است.

                          هرچند میهمانان برنامه عنوان کردند با پرداخت حجم کمی از طلب قطعهسازان، تولید خودرو تکانی کوچک خورده است، اما از اظهاراتشان مشخص بود که اوضاع تولید هنوز هم وخیم است و آنها همچنان چشم انتظار کمک دولت مانده اند.

                          در برنامه پنجشنبه شب، باز هم صحبت از وام دو هزار میلیاردی به میان آمد، وامی که معاون اول رییسجمهور اردیبهشتماه امسال تصویبش کرد، اما بانک مرکزی با وجود گذشت هفت ماه از این مصوبه، ریالی به خودروسازان نداده است.

                          در کنار این موضوع، بحث سختگیریهای داخلی بر صنعت خودرو هم برای چندمین بار از زبان فعالان این صنعت شنیده شد و آنها دوباره تاکید کردند تحریمهای داخلی بیش از تحریمهای خارجی بر روند فعالیتشان تاثیر منفی گذاشته است.

                          اما نکته عجیب برنامه پنجشنبه سیما، همنوایی این برنامه با خودروسازان بود، به نحوی که در طول گفتوگوی حدودا 45 دقیقهای مجری و میهمانان، کمتر پرسش چالشی و منتقدانهای پرسیده شد، یعنی چیزی متفاوت با رفتارهای اخیر صدا و سیما در مقابل صنعت خودرو.

                          در جایی از برنامه حتی مجری با شور و شعف خاصی از میهمانان خود خواست تا از «ابتکار» و «هنر مدیریت» خود بگویند و اینکه چگونه توانسته اند بازار خودرو را طی دو سه هفته اخیر کنترل کرده و قیمتها را پایین بیاورند.

                          این رفتار در حالی بود که صدا و سیما بارها در برنامههای خود طی سال جاری و حتی پیش تر از آن، از صنعت خودرو شدیدترین انتقادها را کرده و گاهی حتی از دایره انصاف نیز خارج شده است.

                          حال دلیل چرخش اخیر جام جمیها در برابر جاده مخصوصیها چیست، پرسشی است که باید از خود آنها پرسید.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #163
                            آمار تجارت هشت ماهه امسال در صنعت و بازار خودرو کشور اعلام شد

                            شش هزار دلار، قیمت پایه خودروهای صادراتی



                            گروه خودرو - آمار تجارت هشت ماهه صنعت و بازار خودرو کشور در حالی اعلام شد که طبق آن، هم «صادرات» خودرو در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته و هم «واردات» رشد را تجربه کرده است.

                            طبق آمار رسمی گمرک ایران، در هشت ماه امسال 27 هزار و 472 دستگاه انواع خودرو وارد کشور شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6/9 درصد رشد را به خود میبیند. این رشد 6/9 درصدی البته به «تعداد» خودروهای وارداتی مربوط میشود، به اين معنا که در مقایسه با هشت ماه سال گذشته، تعداد خودروهای وارداتی افزایشی 6/9 درصدی داشته است.




                            این در شرایطی است که آمار نشان میدهد حجم واردات خودرو به کشور از لحاظ ارزش مالی 18 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد را به خود میبیند. در هشت ماه سال گذشته ارزش خودروهای وارداتی به کشور 525 میلیون دلار بوده و این رقم در هشت ماه امسال به 623 میلیون دلار رسیده است. این رشد 18 درصدی ارزش مالی خودروهای وارداتی، علاوه بر اینکه با افزایش تعداد واردات خودرو ارتباط دارد، احتمالا به افزایش قیمت پایه خودروهای خارجی و همچنین واردات خودروهایی جدید که قیمت پایه بالایی دارند نیز مربوط میشود. اگر نگاهی به خودروهای خارجی تازه وارد کشور طی سالجاری بیندازیم، متوجه میشوم حضور محصولاتی مانند «آلفارومئو» و «مازراتی» که جزو لوکسهای گران قیمت به شمار میروند، وزن قیمتی واردات خودرو را بالا برده است.

                            ورود چنین خودروهای لوکسی صدای خودروسازان و قطعهسازان داخلی را نیز درآورد، زیرا آنها معتقد بودند و هنوز هم بخشي از ارزی که باید صرف تولید میشده، برای واردات خودرو هزینه شده است، آن هم در سالی که قرار بود از تولید داخل حمایت شود. به اعتقاد فعالان صنعت خودرو، ارز در حالی صرف واردات شده که خودروسازان و قطعهسازان با مشکلات فراوانی طی سالجاری روبهرو بوده و دولت و به طور خاص
                            «بانک مرکزی»، حمایتهای لازم از جمله اختصاص ارز مرجع به تولید را انجام نداده است. البته وزارت «صنعت، معدن و تجارت» این اتهام را که ارز تولید صرف واردات خودروهای لوکس شده است رد کرده و گفته اختصاص ارز به واردکنندگان روندی قانونی را داشته و واردات حق تولید را نخورده است.

                            به گفته وزیر «صنعت، معدن و تجارت»، آن زمان که ارز مرجع در اختیار واردکنندگان قرار گرفته، کشور مشکل ارزی حالا و چند ماه اخیر را نداشته است، بنابراین نمیتوان ادعای خودروسازان مبنی بر اختصاص ارز تولید به واردات را پذیرفت.

                            با وجود توضیحات وزیر صنعت، فعالان صنعت خودرو هنوز هم از واردات خودروهای لوکس انتقاد کرده و معتقدند دولت به واردکنندگان ارز مرجع داده، حال آنکه باید این ارز را صرف تولید میکرد.

                            اما در لیست خودروهای وارداتی به کشور طی هشت ماه امسال، علاوه بر لوکسهایی مانند «آلفارومئو» و «مازراتی» و «بنز»، محصولات دیگری نیز به چشم میآیند که برخی پیشتر هم در بازار ایران حضور داشته اند و برخی به تازگی میهمان آن شدهاند. طبق این لیست، هیوندایی موتورز کره در هشت ماه امسال محصولاتی مانند «جنسیس»، «وراکروز»، «سانتافه»، «i30» و «IX35» را به ایران صادر کرده است. هموطنش کیاموتورز نیز به صادرات خودروهایی مانند «سراتو»، «اپتیما»، «کادنزا» و «سورنتو» ادامه داده تا در کنار هیوندایی همچنان بازار خودروهای خارجی ایران را به دست داشته باشند.

                            هیوندایی و کیا چند سالی است که سلطان بازار خودروهای خارجی کشور شدهاند و اگرچه گاهی با کش و قوسهایی روبهرو بودهاند، اما به هر حال تداوم حضور آنها حفظ شده است. حتی در مقاطع زمانی که ثبت سفارش و واردات خودرو با مشکلاتی روبهرو بوده و برخی واردکنندگان موفق به ثبت سفارش نشدهاند، دوقلوهای کرهای به هر نحوی که شده گلیمشان را از آب بیرون کشیده و کم و بیش قلمرو خود را در بازار ایران حفظ کردهاند.
                            از هیوندایی و کیا که بگذریم، تویوتای ژاپن نیز توانسته در هشت ماه امسال صادرات خود را به بازار خودرو ایران تداوم ببخشد، اما همچنان باید زیر سایه رقبای کرهایاش روزگار بگذراند.
                            از جمله محصولاتی که تویوتا دربازه زمانی موردنظر میهمان ایران کرده میتوان به «پرادو»، «اف جی کروز»، «لندکروز» و «اوریون» اشاره کرد، خودروهایی که بالای 100 و 200 میلیون تومان در بازار قیمت دارند.

                            اما دیگر خودروساز آسیایی که طی هشت ماه امسال خودرو به ایران صادر کرده، «سانگ یانگ» نام دارد و نام «رکستون» و «کایرون» در لیست محصولات وارد شده این شرکت به کشور به چشم میآید. همچنین در بین خودروسازان اروپایی که خودرو به ایران صادر کردهاند، باید به «بنز» اشاره کرد که محصولاتی گران قیمت را روانه کشور کرده است. «E350»، «E300»، «SL350» و «CLS500» از جمله خودروهای وارد شده بنز به بازار ایران محسوب میشوند.

                            دیگر خودروساز آلمانی؛ یعنی «پورشه» نیز خودروهای گران قیمتی مانند «کاین» و «پانامرا» را روانه بازار خودرو ایران کرده است. در بین محصولات بیامو نیز نام «X6» به چشم میآید که خودرویی گران قیمت به حساب میآید.
                            ورود این خودروها به کشور در حالی است که قانون اخیر وزارت «صنعت، معدن و تجارت» مبنی بر ممنوعیت واردات خودروهای دارای حجم موتور بالای 2500 سی سی، پای برخی از آنها را از بازار ایران خواهد برید، زیرا حجم موتورشان بالای 2500 سی سی است. به عنوان مثال، خودروهایی مانند «پورشه کاین»، «پرادو»، «جنسیس»، «بنز E350»، «سانگ یانگ رکستون» و «سورنتو» به دلیل حجم موتور بالای 2500 سی سی نمیتوانند از این پس ثبت سفارش و وارد کشور شوند. البته با توجه به تصمیمات خلق الساعهای که در وزارت «صنعت، معدن و تجارت» گرفته میشود، هیچ بعید نیست قانون فعلی تغییر کرده و سختتر یا سادهتر شود.

                            دولت در کنار این تصمیم، تعرفه واردات خودرو را نیز به حدود 50 درصد رسانده و با توجه به آن انتظار میرود واردات خودرو از این ناحیه رشد کند، اما مشکل اینجاست که ظاهرا سایت ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت فعلا بسته و واردات خودرو عملا متوقف است.

                            وارداتیها از کجا آمدند؟

                            از 27 هزار و 472 دستگاه خودروی سواری واردشده به کشور در هشت ماه امسال، 13هزار و 981 دستگاه به ارزش 371 میلیون و 794 هزار دلار از مبدا امارات متحده عربی، 8 هزار و 926 دستگاه به ارزش 154 میلیون و 217 هزار دلار از مبدا جمهوری کره، هزار و 346 دستگاه به ارزش 15 میلیون و 33 هزار دلار از مبدا چین و 3 هزار و 219 دستگاه به ارزش 81 میلیون و 543 هزار دلار از مبدا سایر کشورها میهمان بازار ایران شدهاند.
                            طبق آمار گمرک ایران، میانگین قیمت هر خودروی سواری در هشت ماه امسال 22 هزار و 663 دلار (نزدیک به 3/8 برابر هر خودروی سواری صادراتی) بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با افزایش 1/6 درصدی مواجه شده است.
                            البته گمرک ایران در حالی میانگین قیمت هر خودروی وارداتی در نیمه اول امسال را بیش از 22 هزار دلار اعلام کرده که همین خودروها در نمایندگیهای مجاز در ایران از 40 تا 640 میلیون تومان قیمتگذاری شدهاند.

                            قیمت پایه خودروهای صادراتی

                            اما نگاهی نیز به آمار صادرات خودروسازان کشور بیندازیم و ببینیم آنها در هشت ماه امسال چه کارنامهای را در این مورد از خود به جا گذاشته اند.
                            طبق آمار گمرک ایران، در هشت ماه امسال 38 هزار و 792 خودرو از کشور صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 29 هزار و 277 دستگاه رشد را نشان میدهد. این همچنین بدان معناست که صادرات خودرو کشور در هشت ماه امسال ارزشی 230 میلیون دلاری داشته که نسبت به 50 هزار دلار مدت مشابه سال قبل رشدی قابل توجه را به خود میبیند.

                            این رشد در حالی به دست آمده است که «عراق» بازار اصلی خودروهای صادراتی ایران بوده و از 38 هزار و 792 خودروی صادراتی در 8 ماه سالجاری، 38 هزار و 301 خودرو به ارزش 226 میلیون و 604 هزار دلار به این کشور رفته است.

                            از جمع خودروهای باقیمانده نیز 184 دستگاه به ارزش یک میلیون و 272 هزار دلار به اوکراین رفته و 106 دستگاه خودرو به ارزش 814 هزار دلار نیز به آذربایجان رفته و سایر کشورها نیز میزبان 201 خودرو ایرانی به ارزش یک میلیون و 402 هزار دلار بودهاند. با این حساب باید همسایه غربی ایران را
                            اصلیترین و به نوعی تنهاترین بازار خودروهای صادراتی کشور دانست. به عبارت بهتر، خودروسازان داخلی اگرچه توانستهاند رشد خوبی در صادرات خودرو نسبت به سال گذشته داشته باشند، اما در تنوع بازار موفق عمل نکرده و این موضوع میتواند بعدها برای شان دردسر شود، مگر آنکه میخ خود را محکمتر از سایر خودروسازان در عراق بکوبند. بیشترین خودرو صادراتی کشور در هشت ماه امسال «پراید» است، هرچند نام محصولاتی مثل تندر-90 نیز در لیست صادراتیها به چشم میآید.

                            اما یکی از مسائلی که همواره در بحث صادرات خودرو مورد توجه مشتریان ایرانی قرار میگیرد، قیمت خودروهای صادراتی است. البته گمرک ایران در آمار کلی خود قیمت میانگین خودروهای داخلی را اعلام میکند، اما همین قیمت نیز میتواند مبنای قضاوت آنها در مورد رفتار قیمتی خودروسازان کشور در داخل و خارج باشد.

                            طبق آمار اعلامی از سوی گمرک، میانگین هر دستگاه خودرو صادراتی کشور در هشت ماهه امسال حدود شش هزار دلار (پنج هزار و 931 دلار) بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشدی 3/13 درصدی را نشان میدهد. این موضوع از ارزانتر بودن خودروهای ایرانی در خارج از کشور حکایت میکند که البته خودروسازان برای این ارزان فروشی خود دلیل دارند.

                            به گفته آنها، یکی از دلایل ارزانتر بودن خودروهای ایرانی در خارج از کشور، تثبیت جایگاه صادراتی است و آنها میخواهند در جنگ قیمتی خودروسازان مغلوب نشوند. به اعتقاد خودروسازان، یکی از فاکتورهای مهم در تثبیت بازارهای صادراتی، قیمت کمتر است بنابراین باید برای حفظ بازارهای موجود تا حد امکان خودروها را ارزان عرضه کرد.

                            با این حال مشتریان ایرانی چندان نسبت به ارزانتر بودن خودروهای کشور در بازار خارج، قانع نشده و معتقدند در بازار داخل نیز قیمتها باید پایینتر از چیزی که هم اکنون هست، باشند. این در شرایطی است که خودروسازان نه تنها این موضوع را قبول ندارند، بلکه پی در پی خواستار افزایش قیمت نیز میشوند و میگویند چون هزینههای تولیدشان رشد کرده، قیمت محصولات تولیدی نیز بايد بالا برود.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #164
                              تداوم افت قیمت خودرو



                              ایسنا - در هفتهای که گذشت قیمت بیشتر خودروهای پرتیراژ داخلی کاهش یافت و با افزایش تولید خودرو احتمال کاهش بیشتر قیمتها هم وجود دارد.

                              در این هفته در محصولات گروه خودروسازی سایپا خودروی سایپا 111 به قیمت حدود 13 میلیون و 400 هزار تومان عرضه میشد. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 11 میلیون و 780 هزار تومان است.



                              قیمت سایپا sl 131 نیز با کاهش زیادی به حدود 11 میلیون و 700 هزار تومان و sx 131 نیز به حدود 12 میلیون و 900 هزار تومان رسید.

                              البته قیمت رسمی sl 131 معادل 11 میلیون و 540 هزار تومان و sx 131 نیز 11 میلیون و 940 هزار تومان تعیین شده است.

                              در این هفته تیبا نیز به قیمت حدود 15 میلیون و 550 هزار تومان عرضه میشد. البته قیمت رسمی این خودرو اندکی کمتر و 15 میلیون و 430 هزار تومان است. تندر 90 مدل e2 پارس خودرو نیز به قیمت حدود 25 میلیون تومان به فروش میرسید. البته قیمت رسمی این خودرو 21 میلیون و 50 هزار تومان است.

                              قیمت مگان 2000 اتومات نیز با کاهش قابلتوجهی به حدود 57 میلیون تومان رسید.

                              البته قیمت رسمی این خودرو 44 میلیون و 660 هزار تومان تعیین شده است.

                              ماکسیما نیز در حالی به قیمت حدود 89 میلیون تومان عرضه میشد که قیمت رسمی این خودرو 64 میلیون و 500 هزار تومان است.
                              در هفته گذشته در گروه محصولات ایران خودرو نیز خودروی پژو 206 در نمایندگیهای فروش موجود نبود.

                              قیمت پژو 206 صندوقدار، اما کاهش یافته و در مدل v9 این خودرو به حدود 39 میلیون و 700 هزار تومان و مدل v8 نیز حدود 28 میلیون و 700 هزار تومان رسید.

                              این در حالی است که قیمت رسمی مدل v9 حدود 26 میلیون و 370 هزار تومان و مدل v8 نیز 22 میلیون و 690 هزار تومان است.

                              در این هفته قیمت تندر 90 ایران خودرو نیز با کاهش قابل توجه در مدل e1 آن به حدود 21 میلیون تومان و مدل e2 نیز 23 میلیون و 300 هزار تومان رسید. این در حالی است که قیمت رسمی تندر 90 e1 ایران خودرو معادل 18 میلیون و 900 هزار تومان و مدل e2 نیز 21 میلیون تومان تعیین شده است.

                              پژو 405 نیز به قیمت حدود 19 میلیون تومان به فروش میرسید.

                              البته قیمت مصوب این خودرو 15 میلیون و 580 هزار تومان تعیین شده است.

                              قیمت پژو پارس سال نیز با کاهشی دوباره به حدود 23 میلیون و 300 هزار تومان رسید.

                              البته قیمت رسمی این خودرو حدود 23 میلیون تومان تعیین شده است.

                              سمند ef7 نیز در حالی به قیمت حدود 21 میلیون و 400 هزار تومان عرضه میشد که قیمت رسمی این خودرو حدود 21 میلیون تومان است.

                              قیمتهای یاد شده نسبی بوده و با توجه به نوسان عرضه از سوی خودروسازان و برخی ضعفهای نظارتی، این قیمتها با درصدی از نوسان و تفاوت در نمایندگیهای فروش مختلف همراه است.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #165
                                کاهش ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی قیمت خودرو در بازار


                                کرمانشاه نیوز : با ادامه روند کاهش جزئی قیمت خودرو در بازار، طی روزهای اخیر قیمت برخی محصولات بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان کاهش یافت.



                                به گزارش کرمانشاه نیوز به نقل از فارس، رکود موجود در بازار خودرو باعث کاهش جزئی قیمت برخی خودروها شد.

                                تندر 90 مدل e1 پارس خودرو از جمله خودروهایی است که طی روزهای اخیر با کاهش قیمت 500 هزار تومانی همراه بوده و در حال حاضر 25 میلیون تومان معامله میشود.

                                قیمت مگان نیز با کاهش 500 هزار تومانی به 58 میلیون تومان رسیده است.

                                قیمت پژو 206 تیپ 2 و پژو 206 صندوقدار مدل v20 نیز با افت 500 هزار تومانی همراه شده و در حال حاضر این خودروها 27 میلیون تومان خرید و فروش میشوند.

                                در مورد پژو پارس نیز میتوان به کاهش 300 هزار تومانی قیمت این خودرو اشاره کرد که در حال حاضر 25 میلیون و 200 هزار تومان به خریداران عرضه میشود.

                                قیمت تندر 90 مدل e1 ایران خودرو نیز با کاهش 200 هزار تومانی به 21 میلیون و 300 هزار تومان رسیده و در مورد تندر 90 مدل e2 ایران خودرو نیز میتوان به کاهش قیمت 200 هزار تومانی و عرضه این خودرو به قیمت 23 میلیون و 800 هزار تومان در بازار اشاره کرد.

                                در عین حال قیمت سوزوکی گرند ویتارا نیز با کاهش یک میلیون تومانی به 91 میلیون تومان رسیده است.

                                در مقابل، قیمت تیانا تولید پارس خودرو با افزایش یک میلیون تومانی به 119 میلیون تومان رسیده است.

                                در مورد خودروهای خارجی نیز میتوان به کاهش یک میلیون تومانی قیمت مزدا 3 و عرضه این خودرو با قیمت 90 میلیون تومان اشاره کرد. قیمت هیوندای i30 نیز با کاهش دو میلیون تومانی به 83 میلیون تومان رسیده است.

                                در مقابل، هیوندایی جنسیس رشد قیمت 5 میلیون تومانی را تجربه کرده و در حال حاضر 170 میلیون تومان در بازار معامله میشود.

                                قیمت هر دستگاه پرادو چهار در نیز در حال حاضر در بازار 260 میلیون تومان است این در حالی است که قیمت این محصول از سوی شرکت ایرتویا به صورت غیرقانونی به 187 میلیون و 900 هزار تومان افزایش یافته است.

                                همچنین شرکت ایرتویا قیمت پرادو دو در را بدون مجوز سازمان حمایت به 159 میلیون و 500 هزار تومان افزایش داده که در حال حاضر این خودرو در بازار 160 میلیون تومان معامله میشود.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X