اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #91
    دبیر انجمن خودروسازان از هجوم دلالان به یک خودروساز خبر داد



    دبیر انجمن خودروسازان ایران از هجوم و تجمع حدود 70 نفری تعدادی از دلالان و واسطههای خرید و فروش خودرو در یک خودروساز و اعمال فشار و تهدید آنها برای دریافت خودرو خبر داد.


    احمد نعمتبخش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: به دلیل اختلاف بین قیمت کارخانه و بازار خودرو، دلالان و واسطهها مانند اختاپوسی بر شبکههای فروش خودروسازان چنگ انداخته و خودروهای عرضه شده را خریداری میکنند.

    وی با بیان اینکه نمونه روشن این موضوع حضور هماهنگ و برنامهریزی شده حدود 60،70 نفر از این افراد در سیستم فروش یک خودروساز است، خاطرنشان کرد: اگرچه پس از برگزاری جلسه کمیته قیمتگذاری خودرو در دوازدهم مهر ماه قرار شد خودروهای ثبتنامی تا قبل از این تاریخ به قیمت قبلی تحویل خریداران شود اما در کنار آن یک خودروساز تصمیم داشت پیشنهادی را مبنی بر پرداخت سود مشارکت و سود تاخیر در ازای تحویل خودرو به قیمت روز به سازمان حمایت ارائه کند.

    دبیر انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: در همین شرایط حدود 60،70 نفر از دلالانی که موعد تحویل خودروی آنها قبل از دوازدهم مهرماه بود به طور هماهنگ و برنامهریزی شده در محل یک خودروساز حضور یافته و با تهدید و اعمال فشار خودروها را دریافت کردند.

    وی افزود: این در حالی است که اگر خریداران این خودروها مردم عادی بوده و از نقاط مختلف شهر این خودرو را خریداری کرده بودند امکان نداشت که 60،70 نفر آنها در یک روز و ساعت معین برای دریافت خودرو در محل این خودروساز حاضر شوند.

    نعمتبخش با بیان اینکه این موضوع ثابت میکند با توجه به اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار، دلالان و واسطهها به خریداران اصلی خودروهای عرضه شده تبدیل شدهاند، تصریح کرد: در این شرایط باید زمینههای رانتخواری دلالان از بین برود که راهکار آن نیز واقعی شدن قیمت خودرو است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #92
      نعمتی به ایسنا خبر داد:

      ایران خودرو با فروش بلوکی سهام بانک پارسیان موافقت کرد


      » سرویس: سياسي - مجلس
      کد خبر: 91082919149
      دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۶




      نماینده مردم اسدآباد گفت: نظام بانکی برای پرداخت تسهیلات بانکی به خودروسازان شرط فروش بانک پارسیان را مطرح کرده است و مدیرعامل ایران خودرو با این شرط موافقت کرده است.

      بهروز نعمتی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: قیمتها، تولید، فروش، صف خرید، وابستگی به نظام بانکی، توقف ثبتنامها از جمله محورهای متقاضیان تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی با مدیران عامل ایران خودرو و سایپا بود که پس از بحث و بررسی فراوان کمیسیون صنایع با 13 رای در برابر 11 رای تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی را به تصویب رساند.

      این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، شرط پرداخت تسهیلات هزار میلیارد تومانی نظام بانکی به خودروسازان را فروش بانک پارسیان عنوان کرد و افزود: مدیرعامل ایرانخودرو از آمادگی این شرکت برای فروش سهام بانک پارسیان در بورس سخن گفت ولی در عین حال اعلام کرد فراهم نبودن زمینه عرضه بلوکی سهام مانع از این کار است، نجمالدین درخواست کرد شرایط عرضه بلوکی سهام بانک پارسیان توسط ایران خودرو در بورس فراهم شود.

      نماینده مردم اسدآباد گفت: مدیران عامل این دو خودروسازی بزرگ بیش از 6 بار با اعضای کمیسیونهای صنایع و معادن و پیگیری و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی جلسات مشترک داشتهاند، از این رو تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی با محوریت ایران خودرو و سایپا انجام میشود.

      وی با اشاره به سخنان مدیران سایپا و ایرانخودرو گفت: مدیران این دو شرکت خودروساز یادآوری کردند که نظام بانکی از گذشته هزار میلیارد تومان نقدینگی به صورت تسهیلات بانکی در اختیارشان قرار دادهاند ولی این مبلغ به کلی قطع شده است، آنان نابسامانیهای بازار خودروی کشور را ناشی از این موضوع دانسته و تاکید کردند که با قطع تسهیلات بانکی عمل به تعهدات در قبال مشتریان و قطعهسازان سخت شده است.


      نعمتی با اشاره به آمار کاهش تولید خودرو به روایت مدیران عامل سایپا و ایرانخودرو و نمایندگان مجلس گفت: مدیران عامل ایران خودرو و سایپا قطع تسهیلات بانکی را موجب کاهش 20 تا 30 درصدی تولید خودرو عنوان کردند ولی اعتقاد اعضای کمیسیون صنایع و معادن میزان کاهش تولید خودرو بیش از 40 درصد
      است.

      این عضو کمیسیون صنایع و معادن از قصد مدیرعامل ایران خودرو برای داخلیسازی کامل خوردوی 206 و شکستن قیمت آزاد و کارخانهای این خودرو سخن گفت.

      نماینده مردم اسدآباد با اشاره به توضیحات مدیران عامل ایران خودرو و سایپا درباره دلیل شکاف قیمت خودرو در بازار آزاد گفت: مدیران عامل سایپا و ایران خودرو اعلام کردند پیش فروش خودرو در حال انجام است ولی دلالان خودرو با سوءاستفاده از مجموع شرایط بر شکاف قیمت کارخانه و بازار آزاد دامن میزنند.

      وی گفت: در این جلسه گفته شد شکاف قیمت در بازار خودروهای مختلف بین 3 تا 5 میلیون تومان است، اعضاء تاکید داشتند نحوه توزیع خودروهای تولیدی باید از طریق نمایندگیهای مجاز فروش در سراسر کشور انجام شود تا شکاف قیمتها به حداقل برسد.


      انتهای پیام

      کد خبرنگار: 90089

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #93
        افزایش تولید خودرو در کشور با بازگشت پژو به ایران

        یک عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس گفت که در صورت بازگشت شرکت پژو به ایران و همکاری با شرکت ایران خودرو، میزان تولید خودرو در داخل به وضعیت قبل باز میگردد.

        سیدمحمد بیاتیان در گفتوگو باخبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: ابراز تمایل شرکت پژو برای بازگشت به بازار خودروی ایران به این خاطر است که ایران بازار خوبی برای شرکت پژو و شرکتهای خارجی است که در ایران به شرکتهای خودروسازی داخلی سرویس میدهند.

        وی با رد احتمال تاثیرگذاری در قیمت خودرو با ورود پژو به ایران یادآور شد: ارزی که در حال حاضر برای واردات صنایع مرتبط با صنعت خودروسازی استفاده میشود ارز مبادلاتی است و دیگر از ارز مرجع برای این کار استفاده نمیشود لذا قیمتها بالا رفته است. ضمن اینکه بیشتر افزایش قیمت از قبل مشکلات داخلی بین شرکتهای خودروساز و شرکتهایی است که مواد اولیه ارائه میکنند و این بحث خیلی به تحریمها مربوط نیست.

        این عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس اضافه کرد: بنابراین بازگشت شرکت پژو به ایران خیلی تفاوتی در قیمت خودرو ایجاد نمیکند اما انشاءالله تولید را افزایش خواهد داد زیرا در صورت آمدن پژو به ایران، قطعات و مواد اولیهای که برای تولید خودرو مورد نیاز است کاملا مهیا خواهد بود.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • يگانه
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 616

          #94
          فردا احتمالا بالای 100 میل برای خودرو صف میزارن

          نظر

          • 13661366
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 243

            #95
            در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
            فردا احتمالا بالای 100 میل برای خودرو صف میزارن
            یادش بخیر رالی قبلی خودرو. سهمی که نزدیک 110 تومن با گره شده بود رو کسی نمیخرید و بیکباره........... ولی اندفعه علاوه بر بلوک پارسیان : 1: افت شدید دلار 2: احتمال مذاکرات مثبت در اذر ماه 3: روند رو به بهبود تولیدات شرکت و................
            هنوز پول بازار به این گروه شیفت نکرده و بنظرم در اینده ای نزدیک وقتی این اتفاق بیفته حجم مبنا دادن این گروه بخاطر بیش از اندازه افت این گروه دچار مشکل میشه.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #96
              انجمن قطعه سازان: ابراز علاقه پژو برای بازگشت به ایران


              پس از اینکه محمدرضا نجفیمنش دبیر انجمن قطعه سازان ایران خبر از تمایل پژو برای آغاز مجدد همکاری با ایران خبر داد، یک عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس ابراز امیدواری کرده که «در صورت بازگشت شرکت پژو به ایران و همکاری با شرکت ایران خودرو، میزان تولید خودرو در داخل به وضعیت قبل باز میگردد».

              آقای نجفیمنش روز یکشنبه، ۲۸ آبان ماه در گفتوگو با ایسنا گفت که پژو برای همکاری با ایران خودرو اعلام آمادگی کرده البته به شرطی که بتواند پول قطعات ارسالی به ایران را دریافت کند.

              وی در ادامه اظهار داشت که قطع ارسال قطعه به ایران در چند ماه اخیر تاثیرات منفی بر شرکت پژو داشته است.

              گروه «پی. اس.ای» فرانسه، شرکت سازنده خودروهای پژو و سیتروئن از سال ۱۳۶۸ همکاری با شرکت ایران خودرو را آغاز کرد و ایران به دومین بازار بزرگ این غول خودروسازی فرانسوی تبدیل شده بود.

              اما این شرکت از ماه فوریه سال جاری اعلام کرد که بخاطر «تحریمهای بینالمللی و دشواری در معاملات مالی با ایران» مجبور به توقف همکاری با ایران شده است. موضوعی که به فاصله چند ماه باعث افزایش ناگهانی قیمت انواع محصولات این شرکت مانند پژو ۴۰۵، پژو ۲۰۷ و پژو ۲۰۷ اوتومات در بازار ایران شد.

              محمد بیاتیان عضو کمیسیون صنایع مجلس نیز روز دوشنبه، ۲۹ آبان ماه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران گفت که ابراز تمایل شرکت پژو برای بازگشت به بازار خودروی ایران به این خاطر است که ایران بازار خوبی برای شرکت پژو و شرکتهای خارجی است که در ایران به شرکتهای خودروسازی داخلی سرویس میدهند.

              هنوز شرکت پژو رسما خبرهای منتشر شده در ایران را تایید نکرده، اما بر اساس گزارش رسمی گروه «پی اسای پژو سیتروئن»، که دومین شرکت بزرگ خودروسازی اروپا است، این گروه به خاطر قطع همکاری با ایران «دچار زیان هنگفتی» شده است.

              سایت رسمی این شرکت فرانسوی ۲۴ اکتبر، ماه گذشته، گزارشی از عملکرد خود منتشر کرد که بر اساس آن، درآمد گروه «پی. اس.ای» در سه ماه سوم سال جاری میلادی نزدیک به چهار درصد نسبت به دور موافق سال گذشته کاهش یافته و به ۱۲ میلیارد و ۹۳۰ میلیون یورو رسیده است. این گزارش توقف فروش خودروهای مونتاژ نشده به ایران، را یکی از عوامل اصلی کاهش درآمد خود عنوان کرده است.

              شرکت پژو پیشتر اعلام کرده بود که به خاطر مشکلات مالی مجبور شده است که تصمیم به اخراج ۸۰۰۰ کارگر خود بگیرد، اگرچه این تصمیم را عملی نکرده و درباره این موضوع با دولت فرانسه در حال مذاکره است.


              قیمت خودرو کماکان بالا خواهد بود

              خبرگزاری ایسنا ۱۹ مهرماه سال جاری بر اساس گزارشهای رسمی، خبر از کاهش ۶۶ درصدی تولید خودرو در ایران خبر داد. این خبرگزاری اعلام کرد که آمار رسمی حاکی از آن است که تولید خودرو در شهریورماه سال جاری، نسبت به شهریورماه سال گذشته، ۶۶ درصد و تولید خودرو در ششماه سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۲ درصد کاهش یافته است.

              به دنبال اعمال تحریمهای شدید بینالمللی علیه ایران، شرکتهای خودروسازیای چون فیات، جنرال موتورز (شریک تجاری پژو) و شرکت پژو که دارای بازار مهمی در ایران هستند، ارسال قطعات به ایران را متوقف کردند. هیوندای و تویوتا نیز به همکاری با ایران پایان دادهاند.

              خبرگزاری ایلنا در شهریور سال جاری گزارش داد که قیمت انواع خودرو نسبت به ابتدای سال جاری خورشیدی به طور متوسط تا ۳۵ درصد افزایش یافته است. ماه گذشته نیز ایران خودرو قیمت محصولات خود را تا ۱۰ درصد و سایپا تا ۲۰ درصد افزایش داد.

              آقای بیاتیان به هر حال با رد احتمال تاثیرگذاری در قیمت خودرو با ورود پژو به ایران یادآور شد: ارزی که در حال حاضر برای واردات صنایع مرتبط با صنعت خودروسازی استفاده میشود ارز مبادلاتی است و دیگر از ارز مرجع برای این کار استفاده نمیشود لذا قیمتها بالا رفته است. ضمن اینکه بیشتر افزایش قیمت از قبل مشکلات داخلی بین شرکتهای خودروساز و شرکتهایی است که مواد اولیه ارائه میکنند و این بحث خیلی به تحریمها مربوط نیست.

              این عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس اضافه کرد: بنابراین بازگشت شرکت پژو به ایران خیلی تفاوتی در قیمت خودرو ایجاد نمیکند اما تولید را افزایش خواهد داد زیرا در صورت آمدن پژو به ایران، قطعات و مواد اولیهای که برای تولید خودرو مورد نیاز است کاملا مهیا خواهد بود.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #97
                بانک ها عامل رکود صنعت خودوسازی هستند


                اکونیوز: عضو هیأت مدیره انجمن قطعه سازان ایران معتقد است اگر صنایع خودرو سازی و صنایع وابسته به ظرفیت اسمی خود برسند و افزایش تیراژ را تجربه کنند ، قیمت خودر و به طرز فاحشی کاهش می یابد.


                به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،" فرهاد به نیا " در گفتگو با خبرنگار اکونیوزبا اشاره به روند مطلوب کاهش قیمت فولاد در بازار ، عنوان کرد : تصمیم گیری های صورت گرفته در خصوص ارز آثار مثبتی در پی داشته است که کاهش قیمت مواد اولیه صنعت قطعه سازی ازاین جمله است.


                وی در ادامه در پاسخ به سوال اکونیوز مبنی بر اینکه 80درصد صنعت خودروسازی مربوط به بخش قطعه سازی است و باید شاهد کاهش قیمت خودرو با توجه به کاهش قطعات مواد اولیه باشیم ، گفت : قیمت فروش محصولات فولادی قطعه سازان هنوز از قیمت 970تومان مصوبه سال 89 پیروی می کند در حالی که قیمت فولاد در سه ماه گذشته به 3هزار تومان و ظرف 10روز اخیر به 2هزار تومان رسید که همانطور که مشخص است نرخی که در صنعت ما استفاده می شود با نرخ بازار اختلاف 100درصدی دارد،درواقع هر زمان که این تغییر قیمت در صنایع هم لحاظ شود شاهد کاهش قیمت خواهیم بود.


                عضو هیأت مدیره انجمن قطعه سازان ایران در خصوص مشکلات بانکی حوزه خود ، تصریح کرد : بعد از مشکلات ارزی ، مسائل و محدودیت های بانکی بزرگترین مشکل صنعت قطعه سازی هستند چراکه بانک ها با انقباضی عمل کردن سبب بروز مشکلات نقدینگی در صنعت شده اند.


                به نیا به شرایط گشایش ال سی سال های قبل اشاره کرد و افزود : در گذشته با 10درصد از کل اعتبار ال سی درخواستی می توانستیم نسبت به گشایش ال سی اقدام کنیم اما در سال های اخیر جهش مشکلات بانکی به حدی بوده است که بانک ها برای گشایش ال سی های داخلی وصایق های ملکی معادل 130 درصد از ارزش ال سی را طلب می کنند و و اضح است که قطعه سازان اگر دارای چنین املاکی بودند می توانستند از فروش این املاک مشکلات نقدینگی خود را برطرف نمایند.
                وی همچنین در مورد ال سی های خارجی هم اضافه کرد: علاوه براینکه 130درصد ارزش این نوع ال سی را نقدا دریافت میکنند ، بلکه تولیدکنندگان را وادار میکنند تنها از 4 تا 5 کشور ارز خود را تامین کنند ، در صورتی که واردکننده بخواهد کالای مورد نیاز خود را از کشوری غیر از این چند کشور تعیین شده ، وارد کند باید به میزان 7 تا 25 درصد بهره مجدد بابت انتقال (ترانسفر) از کشور تامین کننده ارز به کشور تامین کننده کالا پرداخت می شود.


                وی از دیگر مشکلات بانکی سد راه صنعت قطعه سازان به مشکلات بدهی معوق این واحدها اشاره کرد و ادامه داد : بانک ها به جای تمدید مهلت پرداخت ، از پرداخت اعتبارات جدید هم جلوگیری می کنند و این مسئله یعنی رکود در تولید و تعطیلی و یا تغییر کاربری واحد تولیدی که به همراه خود کاهش تولید را به همراه دارد.


                عضو هیأت مدیره انجمن قطعه سازان ایران این مشکلات بانکی را سبب ساز سقوط سریعتر صنعت خودرو سازی دانست و تصریح کرد: در پی کاهش تیراژ خودرو ، قیمت خودرو افزایش یافته و به همین دلیل شاهد اختلاف این چنینی قیمت خودرو از تولید تا بازار هستیم .


                وی در ادامه به مشکلات دیگر این صنعت اشاره کرد و عنوان کرد: 51درصد از واحدهای تولیدی این صنعت با کاهش ظرفیت روبرو هستند که مجبور به تعدیل نیرو شده اند و از 860تولید کننده ، 114 مورد آن تعطیل شده یا تغییر کاربری داده اند.


                به نیا در پاسخ به سوال اکونیوز در رابطه با اینکه افزایش قیمت مواد اولیه افزایش قیمت خودرو را تا به این حد توجیه نمی کند ، اظهار داشت : ورودی صنعت خودرو ارز ، مواد اولیه ، دستمزد ، سوخت و حامل های انرژی است که نسبت به سال گذشته به ترتیب 3 برابر ، 5/2برابر ، 20درصد و 3برابر افزایش داشته است در حالی که قیمت خودرو 18 درصد افزایش را نشان می دهد.


                به نیا در پایان خاطر نشان کرد: بعد از صنعت نفت کشور ، صنعت خودرو سازی بزرگترین صنعت کشور از لحاظ گردش نقدینگی است که وضعیت فعلی برای کشور مناسب نیست و این مسائل به ضرر تولید ناخالص ملی است.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #98
                  مشکلات صنعت خودرو با تحقیق و تفحص حل نمیشود




                  عضو هیات مدیره انجمن قطعهسازان ایران اظهار کرد: در شرایط فعلی تحقیق و تفحص از صنعت خودرو دردی از این صنعت دوا نخواهد کرد.


                  محمدرضا نجفیمنش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خاطرنشان کرد: اگرچه تحقیق و تفحص حق قانونی مجلس است اما باید توجه کرد که مشکلات فعلی صنعت خودرو در حیطه وظایف و اختیارات خودروسازان و حتی مسوولان صنعتی کشور نیست.

                  وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکلات اصلی صنعت خودرو تامین ارز، نقدینگی و مواد اولیه داخلی و خارجی است که درباره تمام این مشکلات در نهادهای دیگری چون بانک مرکزی تصمیمگیری میشود.


                  عضو هیات مدیره انجمن قطعهسازان ایران ادامه داد: بنابراین در این شرایط از نمایندگان مجلس میخواهیم که بر حل این مشکلات که موجب کاهش تولید خودرو شده است تمرکز کنند.

                  وی افزود: انتظار خودروسازان و قطعهسازان این است که نمایندگان مجلس وقت و توان خود را صرف حل این مشکلات کنند زیرا در شرایط فعلی صرف این وقت و توان برای تحقیق و تفحص از صنعت خودرو هیچ دردی را از این صنعت دوا نخواهد کرد.

                  نجفیمنش تصریح کرد: در سالهای اخیر دو بار تحقیق و تفحص از صنعت خودرو صورت گرفته اما عملا هیچ دستاوردی از این تحقیق و تفحصها نصیب صنعت خودرو نشده است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #99
                    مشاور عالی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت وگو با پانا:
                    تولید 70 درصد خودروهای داخلی با ایربگ/ تمامی خودروها از سال 92 با ایربگ تولید میشود

                    خبرگزاری پانا : مشاور عالی وزیر صنعت ،معدن و تجارت گفت : 70درصد تولیدات خودروسازان مجهز به ای بی اس و ایربگ است و کارگروه خودرو به منظور حداکثر سازی استفاده از ظرفیت های داخلی یک بار دیگر مهلت خودروسازان را تمدید کرد.


                    محمود دودانگه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا با بیان اینکه سرمایه گذاری داخلی برای نصب ایربگ قادر به پوشش تمامی تولیدات خودروسازان به ایربگ نیست ، اظهار کرد: سرمایه گذاری لازم برای اینکه تجهیزات نصب ایربگ به صورت داخلی انجام شود صورت گرفته و کار تولید نیز آغاز شده است اما در شرایط کنونی قادر به پوشش تمامی تولیدات شرکت های خودروسازی نیست.

                    مشاور عالی وزیر صنعت ،معدن و تجارت بیان کرد: تولید ایربگ در مراحل ابتدایی است و به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت های تولید داخلی مقررشده تا مجددا فرصتی چند ماهه به خودروسازان داده شود.

                    تمدید فرصت خودروسازان برای افزایش تولید ایربگ داخلی است

                    وی افزود: از ابتدای سال آینده تمامی تولیدات شرکت های خودرساز داخلی مجهز به ایربگ و ای بی اس خواهد شد و باید گفت در حال حاضر بیش از 70درصد تولیدات با نصب این تجهیزات به بازار ارایه می شود و در فرصت زمانی اخذ شده این خودروسازان تلاش خود را برای تجهیز تمامی تولیدات به ایربگ و ای بی اس انجام خواهند داد.

                    مشاور عالی وزیر صنعت ،معدن و تجارت بیان کرد: به دلیل آنکه امکان سرمایه گذاری از مجاری خارجی برای تجهیز این تولیدات وجود نداشت از ظرفیت های تولید داخلی استفاده شده و سرمایه گذاری مناسبی در این زمینه صورت گرفته است.

                    دودانگه خاطرنشان کرد: این سرمایه گذاری برای عملیاتی شدن نیاز به فرصت زمانی دیگری بود که با تصمیم دولت و کارگروه خودرو این مهلت یک بار دیگر برای خودروسازان تمدید شد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • hossein sh
                      ستاره دار(1)
                      • Mar 2012
                      • 688

                      #100
                      فارس تازه ترین مصوبه شورای رقابت را منتشر کرد

                      شورای رقابت: افزایش قیمت اخیر خودرو فاقد وجاهت قانونی است

                      خبرگزاری فارس:درپی مواضع دیروز رئیس شورای رقابت درمورد قیمت گذاری محصولات خودرویی،مصوبه این شورا هم منتشر و طی آن اعلام شد افزایش بهای اخیر در بازار خودرو فاقد وجاهت قانونی است.

                      در پی اعلام مواضع جدید شواری رقابت در مورد قیمت گذاری محصولات خودرو که جمشید پژویان رئیس این شورا دیروز در گفت وگویی با خبرنگار اقتصادی فارس مطرح کرد، مصوبه این مواضع اعلام شد.

                      براساس این گزارش،در جلسه 28 آبان شورای رقابت که صد و سی و یکمین این شورا و با دستور بررسی افزایش قیمت بلیط هواپیمایی،ادامه بررسی دستورالعمل تعیین قیمت بلیط مترو و افزایش بهای خودروهای داخلی بود، تصویب شد :" مستنداً به بند 5 ماده 58 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی نظر به اینکه مرجع صلاحیتدار برای تصویب دستورالعمل قیمت در بازار انحصاری خودروی داخلی شورای رقابت است، شورا افزایش بهای اخیر در بازار یادشده را فاقد وجاهت قانونی دانست."

                      پژویان دیروز به فارس اعلام کرد: شورای رقابت به این نتیجه رسید که فضای بازار خودرو از درجه انحصار بالایی برخوردار است. بعد از این نتیجه مصوب شد که از این پس قیمتگذاری انواع محصولات خودرو توسط هر نهاد و سازمانی غیرقانونی است.به این ترتیب هیچ سازمان و ارگانی حتی سازمان حمایت از تولید و مصرف کنندگان حق تعیین قیمتگذاری محصولات خودرو را ندارد.

                      وی در واکنش به این سؤال که با این اوصاف نحوه قیمتگذاری محصولات خودرو با چه مکانیزمی تعیین خواهد شد توضیح داده بود: در این رابطه شرکتهای خودرو ساز میتوانند پیشنهادات خود را به این شورا ارائه دهند تا بعد از بررسیهای لازم شورای رقابت نظر خود را اعلام کرده و قیمتها را تعیین کند.

                      انتهای پیام/م

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #101
                        رانت یک هزار میلیاردی در بازار خودرو؛

                        جنجال مجلس با خودروسازان بر سر چیست؟

                        درحالی غولهای خودروسازهمچنان برای دریافت وام تلاش میکنند که رانت موجود دراین بازارتنهادرشش ماه ابتدایی سال بیش ازیک هزارمیلیاردتومان است واین رانت راتنهاکسانی برداشت کرده اند که از زمان پیش فروش خودرو باخبربوده اند

                        به گزارش سرویس اقتصادی پارس نیوز؛ در حال حاضر شرکت های خودروسازی داخلی با مشکلات متعددی در زمینه تولید محصول روبرو هستند؛ اما این مساله تنها یک روی سکه تولید خودرو در کشور است، به نحوی که مصرف کنندگان نیز نه از قیمت و نه از کیفیت محصولات تولیدی رضایت ندارند،


                        اما در این میان شرکت های خودروسازی همواره چشم به دست دولت داشته و خواهان حمایت های بیشتر دولت از خود هستند و مدیران این شرکت ها معتقدند که با توجه به مشکلات بوجود آمده در این صنعت، دولت باید از آن ها حمایت کرده و به قول معروف هوای آن ها را داشته باشد، در صورتی که کارشناسان امر نظر دیگری داشته و عقیده دارند که صنعت خودروسازی کشور باید روی پای خود ایستاده و بتواند برای جبران هزینه هایش درآمد زایی کند، سوالی که در اینجا به ذهن می رسد این است آیا با شرایط موجود و در حالیکه در تحریم های اقتصادی به سر می بریم، این امکان برای شرکت های بزرگ خودروسازی داخلی وجود دارد یا خیر؟

                        شواهد موجود نشان می دهد که صنعت خودروسازی که اگر بشود نام «صنعت» را به آن اطلاق کرد در سال های اخیر چه در شرایط عادی و چه در شرایط بحران چشم به کمک های دولت داشته و خواهان حمایت های بیشتر از جانب دولتمردان هستند، در صورتیکه بر همگان واضح و مبرهن است که خودروهای ساخت داخل نه تنها از نظر کیفیت قابل رقابت با مشابه خارجی نیستند، بلکه قیمت آن ها نیز از همین رویه پیروی می کند، تا جای که می توان برخی خودروهای ساخت داخل را در خارج از مرزها با قیمتی باور نکردنی و کمتر از نصف قیمت داخلی این محصولات را خریداری کرد، حالا چه عاملی باعث شده تا با وجود فروش بالا و نیز رانت هایی که در پیش فروش محصولات ایجاد شده، باز هم شرکت های خودروسازی محتاج کمک های دولت بوده و همانند اژدهایی پر اشتها طمع بلعیدن سرمایه های مردم و دولت را داشته باشند؟

                        با وجود مسایل و مشکلاتی که در شبه صنعت خودروسازی کشور وجود دارد، اما طی 6 ماهه ابتدای امسال دو خودروساز بزرگ کشور حدود یک هزار میلیارد تومان یعنی معادل همان تسهیلات بانکی که قرار بود به آن ها پرداخت شود، دچار ضرر و زیان شده اند و از طرفی هم دلالان و واسطه ها به همین اندازه و یا بیشتر در این بازه زمانی سودهای کلانی به جیب زده اند، آیا با مسایلی که در بالا مطرح شد باز هم اعطای تسهیلات به خودروسازان و حمایت دولت از آن ها ضروری است؟


                        احمد نعمت بخش، دبیر انجمن خودروسازان چندی پیش از رانت یک هزار میلیارد تومانی بازار خودرو در شش ماه ابتدایی سال خبر داد. به گفته وی اختلاف نرخ بازار و نرخ کارخانه تولیدی، سبب شده رانت بزرگی در جیب کسانی وارد شود که از زمان پیش فروش باخبرند.


                        سوال اینجاست که به جز خودروسازان چه کسانی از زمان پیش فروش ها باخبرند؟ و رانت این بازار را چه کسانی به برداشته اند؟


                        دولت موظف به پرداخت تسهیلات به خودروسازان است
                        عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی پارس نیوز، با انتقاد نسبت به پرداخت نشدن تسهیلات یکهزار میلیارد تومانی از سوی دولت به دو خودروساز کشور، گفت: بر اساس مصوبه مجلس و کمیسیون صنایع و معادن، دولت موظف است تا نسبت به پرداخت تسهیلات به خودروسازان اقدام کرده و زمینه های آن را نیز فراهم کند.


                        موید حسینی صدر با انتقاد نسبت به ارایه تسهیلات بانکی به خودروسازان، افزود: در حال حاضر خودروسازان با مشکلات متعددی از قبیل بدهی های بالا به قطعه سازان و همین طور پایین بودن سطح کیفی محصولات مواجه اند که ارایه تسهیلات بانکی می بایست مقطعی بوده و فقط جهت خروج از بحران به کار گرفته شود.


                        نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: شرکت های خودروسازی باید در کنار حمایت های دولت، با مدیریت صحیح و کارآمد نسبت به ارتقای سطح کیفی محصولات اقدام کرده و رضایت مشتری را در این زمینه جلب کنند.


                        وی اظهارداشت: شرکت های خودروسازی کشور در حال حاضر بازار خوبی در داخل داشته و درآمدهای مناسبی از این راه کسب می کنند که می بایست این درآمدها مدیریت شده تا نیازمند تسهیلات بانکی و کمک دولت نباشند.

                        این نماینده مجلس نهم در ادامه با بیان این که قیمت تمام شده خودرو در کشور بسیار بالاست، افزود: بالا بودن سود تسهیلات، دستمزد کارگران و حامل های انرژی موجب افزایش هزینه های تولید خودرو شده و حتی صادرات را فاقد توجیه کرده است.


                        وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مباحث، ایمنی خودروهاست که همواره از خودروسازها خواسته شده تا ایمنی محصولات خود را افزایش دهند و حداقلهایی را رعایت کرده و فناوری محصولات را بالا ببرند.


                        نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس، افزود: با حمایت هایی که مجلس از تولید کنندگان خودرو خواهد داشت وهمچنین تلاشی که خودروسازان در این زمینه دارند بر افزایش کیفیت و کاهش قیمت خودرو تاکید شده تا خودروسازان کشور به جایگاه مناسبی در این راستا دست یابند.


                        حسینی صدر، تأکید کرد: بر اساس قانون ارتقا کیفی خودرو که بیش از یک سال از تصویب و ابلاغ آن میگذرد،شرکت های خودروسازی باید هر ۶ماه یک بار گزارش کارکرد و عملکرد ارائه دهند.


                        عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان یادآور شد: کمیسیون صنایع و معادن باید به طور جدی تر به مباحث کنترل و نظارت بر کیفیت خودرو های تولیدی و تناسب این مقوله با قیمت خودروها نظارت داشته خواهد داشت.

                        این نوع نگاه به وضعیت خودروسازان زمانی کارساز است که خودروسازان توان تامین مالی را نداشته باشند در حالی که بر اساس گزارش های منتشر شده، هر یک از دو غول خودروسازا کشور حجم بالایی از سهام شرکتهای دیگر را در اختیار دارند، به عنوان مثال ایران خودرو به تنهایی یک هزار و 500 میلیارد تومان از سهام بانک پارسیان را در اختیار دارد و بیمه پارسیان نیز بخش بزرگی از سهام خود را در دست ایران خودرو می بیند؛ با این وجود خودروسازان ترجیح می دهند فروش کمتری داشته باشند و فشار وام گرفتن را بر دولت اعمال کنند اما منابع سرمایه ای خود را نقد نکنند.

                        حمایت از خودروسازان باید به یک دوره زمانی خاص محدود شود

                        الله وردی دهقانی؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر این که بالاخره یک روزی قیمت گذاری خودرو آزاد خواهد شد گفت: اگر مدام بخواهیم به خودروسازان نقدینگی تزریق کنیم و آنها با همان کیفیت وبا همان قیمت بخواهند خودروتحویل مردم دهند نمی شود ،از این رو باید حمایت از خودروسازان محدود به یک دوره زمانی باشد.


                        دهقانی با تاکید بربهره گیری خودروسازان از فن آوری های نوین و ارتباط تنگاتنگ با مراکز علمی و دانشگاهی افزود: اگر می خواهیم شرکتهای خودروسازی به روز باشند و رشد کنند باید حمایتهایمان برای مدت زمان محدودی باشد و این طور نباشد که هروقت بحث آزاد سازی واردات خودرو مطرح می شود تهدید برای تولید و اشتغال باشد.


                        نماینده مردم ورزقان درمجلس شورای اسلامی کاهش هزینه های تولید و افزایش کیفیت خودروهای داخلی به منظور رقابت با محصولات مشابه خارجی اظهارداشت: اگر مدام بخواهیم به خودروسازان نقدینگی تزریق کنیم و آنها با همان کیفیت و با همان قیمت بخواهند خودروتحویل مردم دهند نمی شود از این رو باید حمایت از خودروسازان محدود به یک دوره زمانی باشد.


                        وی با بیان اینکه خودروسازان تکلیفشان مشخص نیست که یک شرکت مردمی و خصوصی هستند یا دولتی گفت: خودروسازان یک بازار ویژه و انحصاری در اختیار دارند و احساس حاشیه امن می کنند از این رو برای افزایش کیفیت و کاهش قیمت هم اقدام نمی کنند.


                        عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به دلایل گرانی خودرو اشاره کرد و گفت: بحث گرانی مربوط به تحریم ها نیست جو روانی است و گرانی هایی که از ابتدای سال در کشور اتفاق افتاده باعث شده خودروسازان قیمت محصولاتشان را افزایش دهند.


                        افزایش قیمت خودرو متناسب با کیفیت باشد

                        عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید تا به امروز بیش از یک گزارش از اجرای قانون ارتقاء کیفی به دست کمیسیون نرسیده است گفت: کمیسیون صنایع و معادن باید به طور جدی تر به مباحث کنترل و نظارت بر کیفیت خودرو های تولیدی و تناسب این مقوله با قیمت خودروها نظارت داشته باشد.


                        حمیدرضا فولادگر، افزود: با انتقاد از عدم همکاری شرکت های خودروسازی و بی توجهی آنها در خصوص اجرای این مصوبه و قانون ارتقا کیفی خودرو تاکید کرد: در جلسات کمیسیون بارها دراین خصوص و ارائه تسهیلات به خودروسازان و قطعه سازان بحث شده است اما متاسفانه نظارت و پیگیری جدی در خصوص کیفیت خودروها و لزوم تناسب قیمت آنها با کیفیت وجود ندارد.


                        رییس کمیسیون پیگیری و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی با تاکید بر این که مجلس باید به طور جدیتری بر مقوله کیفیت خودرو ها نظارت داشته باشد، گفت: کمیسیون صنایع و معادن باید به طور جدی تر به مباحث کنترل و نظارت بر کیفیت خودرو های تولیدی و تناسب این مقوله با قیمت خودروها نظارت داشته باشد.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #102
                          کاهش تعرفه واردات خودرو به 49.5 درصد!

                          با در نظر گرفتن تازه ترین تصمیم دولت می توان نتیجه گرفت که تعرفه واردات خودرو که تاکنون ۹۰ درصد بود از این پس به ۴۹.۵ درصد کاهش خواهد یافت. البته مشخص نیست تکلیف کالاهایی که تعرفه آنها چهار درصد است چه خواهد شد. چرا که طبق قانون تعرفه هیچ کالایی به جز مواد استثنایی زیر چهار درصد نیست و اگر قرار بر اجرای قانون فوق باشد تعرفه این کالاها باید به دو درصد کاهش یابد که چنین موردی در قانون پیش بینی نشده است.
                          براساس تازهترین تصمیم دولت تعرفه واردات کالاهای لوکس ۴۵ درصد کاهش می یابد.

                          به گزارش ایسنا، در حالی از ابتدای آذر ماه امسال نرخ ارز مرجع در گمرک برای محاسبه عوارض کالاهای وارداتی به نرخ ارز مبادلهای تغییر خواهد کرد که قرار شده به منظور جبران این مابه التفاوت تعرفه واردات همه کالاها به جز اقلام اساسی و دارو که در اولویتهای اول و دوم قرار دارند ۴۵ درصد کاهش یابد.

                          رییس کل گمرک ایران با بیان اینکه کاهش ۴۵ درصدی تعرفه اولویتهای ۳ تا ۱۰ از ابتدای آذر ماه امسال عملیاتی میشود افزود: این کاهش تعرفه شامل همه کالاها از جمله خودرو نیز میشود.

                          تصمیم اخیر بدون برگزاری جلسه کمیسیون ماده یک برای تعیین تعرفه جدید گرفته شده است.

                          از سوی دیگر با وجودی که هنوز تکلیف مربوط به ممنوعیت واردات کالاهایی که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان اقلام لوکس معرفی شده مشخص نشده است این اقلام نیز براساس تصمیم تازه دولت مشمول کاهش تعرفه وارداتی شدهاند.

                          از جمله اقلامی که بحث توقف ثبت سفارش واردات آنها و همچنین ممنوعیت واردات آن ها مطرح شده میتوان به خودرو، لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه اشاره کرد که البته با توجه به نبود مشابه تولید داخلی آن ها بعید به نظر میرسد واردات برخی از این اقلام مانند گوشی ممنوع شود.

                          با در نظر گرفتن تازه ترین تصمیم دولت می توان نتیجه گرفت که تعرفه واردات خودرو که تاکنون ۹۰ درصد بود از این پس به ۴۹.۵ درصد کاهش خواهد یافت. البته مشخص نیست تکلیف کالاهایی که تعرفه آنها چهار درصد است چه خواهد شد. چرا که طبق قانون تعرفه هیچ کالایی به جز مواد استثنایی زیر چهار درصد نیست و اگر قرار بر اجرای قانون فوق باشد تعرفه این کالاها باید به دو درصد کاهش یابد که چنین موردی در قانون پیش بینی نشده است.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • 7sin
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 214

                            #103
                            11:44 | 1391/08/30

                            مدیرعامل ایران خودرودیزل:
                            سن فرسودگی خودروهای تجاری باید کاهش یابد
                            پرشین خودرو: مدیرعامل ایران خودرودیزل گفت: ایران خودرودیزل هم اکنون با حدود یک سوم ظرفیت تولید خود کار میکند.
                            به گزارش «پرشین خودرو»، هاشم یکه زارع اظهار داشت: بر اساس مصوبه دولت سن فرسودگی کامیون 25 سال، اتوبوس درون شهری 10 سال و اتوبوس برون شهری و مینی بوس 15 سال است که بر اساس این تعریف هم اکنون حدود 240 هزار دستگاه خودرو فعال در ناوگان تجاری فرسوده محسوب می شود.
                            مدیرعامل ایران خودرو دیزل با بیان اینکه میزان مصرف سوخت خودروهای تجاری فرسوده سالانه معادل دو میلیارد دلار بیشتر از حد استاندارد آن است، خاطرنشان کرد: در این شرایط روند نوسازی ناوگان تجاری فرسوده نیز به دلیل عدم تامین منابع مالی به کندی پیش میرود.
                            مدیر عامل ایران خودرو دیزل در خصوص کاهش سن فرسودگی خودروهای تجاری و سنگین گفت: هم اکنون مشکل ناوگان تجاری و سنگین کاهش سن فرسودگی نیست، بنابراین اگر بالای سنی که بر اساس مصوبه دولت اعلام شده است، نوسازی خودروها صورت گیرد پس از آن زمان می توان در خصوص کاهش سن فرسودگی خودروهای تجاری و سنگین نیز تجدید نظر شود.
                            یکه زارع نوسازی خودروهای فرسوده سنگین و تجاری را در کشور ضروری اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه هر ساله منابع مالی ناشی از مصرف بالای سوخت در این بخش درحال هدر رفت است بنابراین تلاش در جهت نوسازی خودروهای فرسوده سنگین اقدام خوبی در جهت حفظ منابع خواهد بود .
                            وی همچنین از آمادگی ایران خودرو دیزل نسبت به حضور در طرح نوسازی خودروهای فرسوده تجاری خبر داد و اظهار داشت: بر اساس آمار اعلام شده، ظرفیت نوسازی خودروهای فرسوده تجاری و سنگین در کشور سالیانه حداقل 30 هزار دستگاه است که در این راستا ایران خودرو دیزل برای حداقل 20 هزار دستگاه اعلام آمادگی نموده است.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #104
                              غضنفری اعلام کرد:
                              بازگشت تولید خودرو بهحالت عادی؛ بهزودی/ کاهش قیمت بازاری خودرو در راه است
                              وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه به زودی روند تولید خودرو به حالت گذشته برمیگردد، از قول خودروسازان وعده داد که بهزودی قیمت خودرو در حاشیه بازار کاهش یابد.
                              به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی غضنفری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خودروسازان به خاطر تحولات بین المللی کاهشی 50 درصدی در تولید داشتند، گفت: با این حال، آنها توانسته اند بر این شرایط غلبه کنند و به زودی روند تولید به حالت گذشته برمیگردد.

                              وزیر صنعت از برگزاری جلسات متعدد با خودروسازان خبر داد و اظهارداشت: در حال حاضر آنطور که خودروسازان میگویند قطعاتی که امکان تهیهاش از خارج نبود در داخل تولید شده است و همچنین خودروسازان توانستهاند بخشی از مشکلات مربوط به تسهیلات بانکی را برطرف کنند.

                              غضنفری از قول خودروسازان وعده داد که به زودی با افزایش تولید و کاهش قیمت بازار، شرایط بهتری بر بازار خودرو حاکم شود.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

                                #105
                                شورای رقابت دیروز در گزارشی افزایش اخیر قیمت خودرو را فاقد وجاهت قانونی دانست.


                                به گزارش خبرگزاري فارس، در جلسه 28 آبان شورای رقابت که صد و سی و یکمین جلسه این شورا و با دستور بررسی افزایش قیمت بلیت هواپیما، ادامه بررسی دستورالعمل تعیین قیمت بلیت مترو و افزایش بهای خودروهای داخلی بود، تصویب شد: «مستندا به بند 5 ماده 58 قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی نظر به اینکه مرجع صلاحیتدار برای تصویب دستورالعمل قیمت در بازار انحصاری خودروی داخلی شورای رقابت است، شورا افزایش بهای اخیر در بازار یادشده را فاقد وجاهت قانونی دانست.»


                                در این گروه يك نماینده مجلس گفت: نظام بانکی برای پرداخت تسهیلات بانکی به خودروسازان شرط فروش بانک پارسیان را مطرح کرده است و مدیرعامل ایران خودرو با این شرط موافقت کرده است. بهروز نعمتی در گفتوگو با ایسنا، گفت: قیمتها، تولید، فروش، صف خرید، وابستگی به نظام بانکی و توقف ثبتنامها از جمله محورهای گفتوگوي متقاضیان تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی با مدیران عامل ایران خودرو و سایپا بود که پس از بحث و بررسی فراوان کمیسیون صنایع با 13 رای در برابر 11 رای تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی را به تصویب رساند.



                                این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، شرط پرداخت تسهیلات هزار میلیارد تومانی نظام بانکی به خودروسازان را فروش بانک پارسیان عنوان کرد و افزود: مدیرعامل ایرانخودرو از آمادگی این شرکت برای فروش سهام بانک پارسیان در بورس سخن گفت، ولی در عین حال اعلام کرد: فراهم نبودن زمینه عرضه بلوکی سهام مانع از این کار است، نجمالدین درخواست کرد شرایط عرضه بلوکی سهام بانک پارسیان توسط ایران خودرو در بورس فراهم شود. نماینده مردم اسدآباد گفت: مدیران عامل این دو خودروسازی بزرگ بیش از 6 بار با اعضای کمیسیونهای صنایع و معادن و پیگیری و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی جلسات مشترک داشتهاند، از این رو تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی با محوریت ایران خودرو و سایپا انجام میشود.



                                وی با اشاره به سخنان مدیران سایپا و ایرانخودرو گفت: مدیران این دو شرکت خودروساز یادآوری کردند که نظام بانکی از گذشته هزار میلیارد تومان نقدینگی به صورت تسهیلات بانکی در اختیارشان قرار دادهاند، ولی این مبلغ به کلی قطع شده است، آنان نابسامانیهای بازار خودروی کشور را ناشی از این موضوع دانسته و تاکید کردهاند که با قطع تسهیلات بانکی عمل به تعهدات در قبال مشتریان و قطعهسازان سخت شده است. نعمتی با اشاره به آمار کاهش تولید خودرو به روایت مدیران عامل سایپا و ایرانخودرو و نمایندگان مجلس گفت: مدیران عامل ایران خودرو و سایپا قطع تسهیلات بانکی را موجب کاهش 20 تا 30 درصدی تولید خودرو عنوان کردند، ولی اعتقاد اعضای کمیسیون صنایع و معادن میزان کاهش تولید خودرو بیش از 40 درصداست.



                                این عضو کمیسیون صنایع و معادن از قصد مدیرعامل ایران خودرو برای داخلیسازی کامل خودروی پژو 206 و شکستن قیمت آزاد و کارخانهای این خودرو سخن گفت. نماینده مردم اسدآباد با اشاره به توضیحات مدیران عامل ایران خودرو و سایپا درباره دلیل شکاف قیمت خودرو در بازار آزاد گفت: مدیران عامل سایپا و ایران خودرو اعلام کردند پیش فروش خودرو در حال انجام است، ولی دلالان خودرو با سوءاستفاده از مجموع شرایط بر شکاف قیمت کارخانه و بازار آزاد دامن میزنند. وی گفت: در این جلسه گفته شد شکاف قیمت در بازار خودروهای مختلف بین 3 تا 5 میلیون تومان است، اعضا تاکید داشتند نحوه توزیع خودروهای تولیدی باید از طریق نمایندگیهای مجاز فروش در سراسر کشور انجام شود تا شکاف قیمتها به حداقل برسد.
                                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X