بعد از چند هفته كه تعداد فروشنده بيشتر از خريدار بوده و نشون دهنده خريد توسط سهامدار عمده بوده امرو بطور بي سابقه اي تعداد خريدار خيلي بيشتر از فروشنده بوده و اين يعني اي سهامداره عمده .......
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postبعد از چند هفته كه تعداد فروشنده بيشتر از خريدار بوده و نشون دهنده خريد توسط سهامدار عمده بوده امرو بطور بي سابقه اي تعداد خريدار خيلي بيشتر از فروشنده بوده و اين يعني اي سهامداره عمده .......
ديروزجابجايي در مثبت كامل انجام مي شد امروز در منفي كامل
نظر
-
-
با اجازه حضرات و اساتید بورس
به نظرم در پی خبر حمله احتمالی آمریکا به سوریه ، حداقل تا هفته اینده شاخص کل مرتب منفی خواهد بود. شاید بد نباشه کل سهام رو عرضه کنیم و در قیمت پایین تر اواخر شهریور بیایم تو سهم دوباره. احتمال حمله بسیار ضعیف است اما همین مسائل روی شاخص کل و سهام شرکت های تاثیر منفی گذاشته.
آقا بهنام نظر شما برای خالی کردن و خرید سنگین فاذر روی 700 و وپترو روی 180 چیست؟
باتشکر
نظر
-
خيلي از سهام روي قيمتهاي منفي پايين تر از قيمت فردا فروخته شد. بعيد ميدونم از قيمت هاي كم امروز ديگه خبري باشه تا فردا. به نظرم شاخص فردا متعادل به سمت مثبت پيش ميره. چون حقوقي ها به سهام رحم نكردن و همشو خريدن.
شايد هم اين خبر محكي بود بر بازار تا آماتورهاريي كه تازه وارد بازار شدن بي خيال اين بورس بشن و بورس محكمتر پيش بره.
اگرچه خودم هم از ضرر نگرانم ولي حدس ميزنم روند صعودي است. خيلي ها هم تو سود بودن كه سهماشونو فروختن با همين تحليل شما ولي اينطور نيست
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postبا اجازه حضرات و اساتید بورس
به نظرم در پی خبر حمله احتمالی آمریکا به سوریه ، حداقل تا هفته اینده شاخص کل مرتب منفی خواهد بود. شاید بد نباشه کل سهام رو عرضه کنیم و در قیمت پایین تر اواخر شهریور بیایم تو سهم دوباره. احتمال حمله بسیار ضعیف است اما همین مسائل روی شاخص کل و سهام شرکت های تاثیر منفی گذاشته.
آقا بهنام نظر شما برای خالی کردن و خرید سنگین فاذر روی 700 و وپترو روی 180 چیست؟
باتشکرتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
باتشکر
دوست عزیز لطف بفرمایید نظرتون را راجع به خرید فاذر 150 تومانی بفرمایید
همه گیج شدن و استرس دارن تو این خرابشده شما هم شدی مثل alireza51 در تاپیک واتی
نظر
-
باتشکر
یه چیزی رو همیشه یادت باشه
هیچ وقت توی بورس،خودتو خیلی زرنگ فرض نکن که بدجور رکب میخوری
اگر خرید و فروش توی بورس به همین سادگی بود که بگیم فاذر رو روی 800 میفروشم و 700 میخرم که الآن همه توی بورس پولدار بودن
این پست شما نشان از حرکت شتاب زده و احساسیه و هیچ اثری از تحلیل در اون دیده نمیشه
اگر حرف من رو قبول نداری،میتونی امتحان کنی تا ببینی چی میشه
من میخرم و شما بفروش
بعد از چند وقت نتیجه مشخص میشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدوست گرامی
یه چیزی رو همیشه یادت باشه
هیچ وقت توی بورس،خودتو خیلی زرنگ فرض نکن که بدجور رکب میخوری
اگر خرید و فروش توی بورس به همین سادگی بود که بگیم فاذر رو روی 800 میفروشم و 700 میخرم که الآن همه توی بورس پولدار بودن
این پست شما نشان از حرکت شتاب زده و احساسیه و هیچ اثری از تحلیل در اون دیده نمیشه
اگر حرف من رو قبول نداری،میتونی امتحان کنی تا ببینی چی میشه
من میخرم و شما بفروش
بعد از چند وقت نتیجه مشخص میشه
ما اگه شما رو قبول نداشتیم که الان 20 هزار تا فاذر و 100 هزار تا وپترو نداشتیم و چند میلیون برای صف خرید خصدرا توحساب کارگزاری بلوکه نکرده بودیم که برادر :) قبولت داریم حسابی. بازار پایین بیاد ، فقط اضافه میکنیم.
اونی هم که نوشتم تحلیل فنی نبود. تحلیل یه آادم آماتور بود که یه سری مسائل روگفت تا اساتید نظر بدن. من هم حرف شما را 100 درصد قبول دارم که فاذر و وپترو ، اینقدر پشتوانه دارن که شاید حمله آمریکا به ایران هم تاثیری در روند مثبت آن نداشته باشه. ما همیشه از تحلیل های شما استفاده میکنیم و خواهیم کرد.
هنوز هم معتقدم ، برای فاذر و خصدرا ، حاجت هیج استخاره نیست .
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postخيلي از سهام روي قيمتهاي منفي پايين تر از قيمت فردا فروخته شد. بعيد ميدونم از قيمت هاي كم امروز ديگه خبري باشه تا فردا. به نظرم شاخص فردا متعادل به سمت مثبت پيش ميره. چون حقوقي ها به سهام رحم نكردن و همشو خريدن.
شايد هم اين خبر محكي بود بر بازار تا آماتورهاريي كه تازه وارد بازار شدن بي خيال اين بورس بشن و بورس محكمتر پيش بره.
اگرچه خودم هم از ضرر نگرانم ولي حدس ميزنم روند صعودي است. خيلي ها هم تو سود بودن كه سهماشونو فروختن با همين تحليل شما ولي اينطور نيست
ما فاذری ها و وپترویی ها ، تا 2 سال دیگه فقط اضافه میکنیم :) فروشنده نیستیم .
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postآقا بهنام جان
ما اگه شما رو قبول نداشتیم که الان 20 هزار تا فاذر و 100 هزار تا وپترو نداشتیم و چند میلیون برای صف خرید خصدرا توحساب کارگزاری بلوکه نکرده بودیم که برادر :) قبولت داریم حسابی. بازار پایین بیاد ، فقط اضافه میکنیم.
اونی هم که نوشتم تحلیل فنی نبود. تحلیل یه آادم آماتور بود که یه سری مسائل روگفت تا اساتید نظر بدن. من هم حرف شما را 100 درصد قبول دارم که فاذر و وپترو ، اینقدر پشتوانه دارن که شاید حمله آمریکا به ایران هم تاثیری در روند مثبت آن نداشته باشه. ما همیشه از تحلیل های شما استفاده میکنیم و خواهیم کرد.
هنوز هم معتقدم ، برای فاذر و خصدرا ، حاجت هیج استخاره نیست .
شما میتونی هر نظری داشته باشی
ولی خواستم بدونی که توی بورس همیشه 2+2 مساوی با 4 نمیشه و همیشه شرایط اون جور که ما دوست داریم و پیش خودمون حساب می کنیم،پیش نمیره
بازار امروز پایین اومد و منم پیشنهاد به خرید دادم
اشتباه بعدی شما همین نگه داشتن نقدینگی برای صدراست
اومدیم و صدرا یه ماه دیگه هم باز نشد
اومدیم و با صف باز شد
اونوقت سود فاذر رو هم مفت از دست میدیافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبحث قبول داشتن و قبول نداشتن نیست
شما میتونی هر نظری داشته باشی
ولی خواستم بدونی که توی بورس همیشه 2+2 مساوی با 4 نمیشه و همیشه شرایط اون جور که ما دوست داریم و پیش خودمون حساب می کنیم،پیش نمیره
بازار امروز پایین اومد و منم پیشنهاد به خرید دادم
اشتباه بعدی شما همین نگه داشتن نقدینگی برای صدراست
اومدیم و صدرا یه ماه دیگه هم باز نشد
اومدیم و با صف باز شد
اونوقت سود فاذر رو هم مفت از دست میدی
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postخيلي از سهام روي قيمتهاي منفي پايين تر از قيمت فردا فروخته شد. بعيد ميدونم از قيمت هاي كم امروز ديگه خبري باشه تا فردا. به نظرم شاخص فردا متعادل به سمت مثبت پيش ميره. چون حقوقي ها به سهام رحم نكردن و همشو خريدن.
صحبت های دوستانی مثل شما نشان از تجربه عالیست من پارسال تو بورس نبودم اما به قول معروف : نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم
پارسال مسایلی از این قبیل سود خوبی نصیب خیلی ها کرد امروز در اکثر نمادهای بنیادی حجم خوبی معامله شد دقیقا خریداران امروز افراد با تجربه و فروشندگان افراد مبتدی بودند خب تا این فرصت ها نباشه که بورس بورس نیست.
نمی خوام بگم نگران نیستم اما مطمینم جنگی در کار نیست.
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postصحیح هست. خوشبختانه کارگزار پول را در حساب انلاینم بلوکه کرده بود ومن هم همش رو به فاذر تبدیل کردم پس از چند روز :) دقیقا حرف شما ، برداشت خودم بود.
نمیدونم فقط من در نوشته های شما تناقض می بینم یا بقیه هم می بینن
اول میگی بریم بفروشیم و پایین تر بخریم
بعد میگی یه مقدار پول برای صدرا نگه داشتی و 20 تا فاذر داری
بعد میگی که کارگزارت همه پولت رو فاذر خریده
من به طور معمول چیزی نمیگم و میگذرم
ولی حواسم هست که کی چی میگه
ساکت بودن دلیل بر نا آگاهی نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
اینم پست شما در تاپیک فاذر و در پاسخ به felfel عزیز
در اصل توسط felfel پست شده است View Postامروز بازار بسیار احساسی برخورد کرد کمتر از 20 روز کاری خبر افزایش سرمایه اذراب بصورت رسمی اعلام خواهد شد ضمن اینکه معامله بلوکی اذراب نیز در پیشه نوسانگیری در این سهم اصلا کار عاقلان نیست و احتمال ضرر خیلی بیشتر از سود کردن هست اخبار مثبت این سهم بمراتب بیشتر از خبر منفی هست 10%نوسانگیری مساوی 100% زیان در میان مدت این موارد فقط جهت اطلاع رسانی هست خود دانیددر اصل توسط motenaweb پست شده است View Postآقا حرفت طلا هست :) این 1.5 میلیون فروشنده ای که امروز روی 790 فاذر رو مفت دادن رفت ، چه سهم ارزنده دیگه ای روجایگزین کردن؟ به ما هم بگن لطفا :)
امیدوارم فردا باز فرصت خرید باشه :) فاذر - فاذر - فاذر :)
اینم پستی که توی این تاپیک نوشتی
باتشکر
خودت ببین که حرفهات به هم میخوره ؟!
از این رفتارت اصلا خوشم نمیاد
ولی نمیخوام بحث رو کش بدم
ما رو به خیر و شما رو به سلامت
دیگه در پاسخ شما حتی یک کلمه هم نخواهم نوشتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر