ممنوم.به نظر شما شنبه امکان خرید بده یا صف میشه ؟ضمنن میخواستم اگه ممکنه نظرتو در رابطه با تاثیر تحریمهای جدید رو بازار رو بدونم/
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط hamid57 پست شده است View Postممنوم.به نظر شما شنبه امکان خرید بده یا صف میشه ؟ضمنن میخواستم اگه ممکنه نظرتو در رابطه با تاثیر تحریمهای جدید رو بازار رو بدونم/
به نظرم شنبه میشه خرید و شما هم بخرید
بنده چشم انداز بازار بورس رو مثبت می بینم و سرمایه گذاری در بورس رو بهتر از هر بازار دیگه ای میدونم
بازارهای موازی،هیچ کدام جذابیتی برای سرمایه گذاری ندارند
البته اینم اضافه کنم که نباید هر سهمی رو به هر قیمتی خرید
منظور بنده سرمایه گذاری در سهام مناسبه که پتانسیل بالایی برای رشد دارند
وگرنه بعضی از سهم ها از نظر من ارزش خرید ندارندافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام اقا بهنام
باز هم برات یه زحمت دارم
لطف میکنن اگر فرصت کردی یه نگاهی به شپنا بندازی
میخواستم بدونم شپنا مواد مصرفیش چیه وا ز چه محلی تامین میشه .داخلی یا واردات داره؟
محصولاتش چیه و بیشتر مصرف داخلی داره یا صادرات داره؟زیرمجموعه های شپنا رو چه طور میبینی؟نوسانات دلار و تحریمها روش چه تاثیر ی داره؟
و بقیه مسائل که در صورت لزوم خودت ذکر میکنی؟
ببخشین مدام بهت زحمت میدم
سپاس
نظر
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postسلام اقا بهنام
باز هم برات یه زحمت دارم
لطف میکنن اگر فرصت کردی یه نگاهی به شپنا بندازی
میخواستم بدونم شپنا مواد مصرفیش چیه وا ز چه محلی تامین میشه .داخلی یا واردات داره؟
محصولاتش چیه و بیشتر مصرف داخلی داره یا صادرات داره؟زیرمجموعه های شپنا رو چه طور میبینی؟نوسانات دلار و تحریمها روش چه تاثیر ی داره؟
و بقیه مسائل که در صورت لزوم خودت ذکر میکنی؟
ببخشین مدام بهت زحمت میدم
سپاس
خواهش میکنم
باید عرض کنم که مواد اولیه مصرفی شپنا عبارتند از : نفت خام سبک،بنزین سوپر و سایر موارد
اما محصولاتش عبارتند از : گاز مایع/پروپان،سوخت سبک جت،سوخت سنگین جت،وکیوم باتوم،نفتای سبک و سنگین،پلات فرمیت،نفت سفید،نفت سفید ارسالی به LAB،حلالها،گوگرد،نفت گاز،آیزوریسایکل،روغن خام،نفت کوره،هیدروژن و بنزین
محل تامین کل مواد اولیه و بازار فروش محصولات شرکت،100% داخلیه
اما ...
از همه اینها که بگذریم،بنده به هیچ عنوان روی سهام پالایشگاهی نظر مثبتی ندارم
بارها گفتم که بهترین سهام حاضر در بازار برای سرمایه گذاری،سهام تجهیزاتی هستند
و در آخر پیشنهاد من به شما اینه که اگر قصد خرید دارید،فاذر بخرید
و اگر سهامدار شپنا هستید،همین شنبه با فاذر تعویضش کنید
همیشه سعی کنید با روندهای صعودی قوی همراه باشید،در غیر این صورت بازنده خواهید بود
در دو ماه گذشته یک مقایسه ای بین سهام تجهیزاتی و پالایشگاهی داشتم و امروز نتیجه اش معلومه
در میان مدت و بلند مدت سهام پالایشگاهی در مقابل سهام تجهیزاتی هیچ حرفی برای گفتن نخواهند داشتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بهنام خان عزیز
با سلام
نمودار فاذر رو به همراه چند قیمت مهم برای سهم آپلود می کنم :
530 تومن مقاومت محکمی بوده که الگوی ab=cd بزرگ در آنجا تکمیل شده ، 580 هم مقاومت بعدی بوده که قیمت از آن هم رد شده ...
اگه به هر دلیلی قیمت زیر 600 بیاد باید منتظر 580 و سپس 550 باشیم ( سه حمایت 600 - 680 و 550 )
اما در صورت عبور از 650 اهداف بعدی به ترتیب 707 و سپس 740 تومان خواهد بود ....
با توجه به نوع روند و مثبت بودن بازار و گروه نظر شخصی ام روی 740 تومان است ....
نظر
-
در اصل توسط شهراد پست شده است View Postبهنام خان عزیز
با سلام
نمودار فاذر رو به همراه چند قیمت مهم برای سهم آپلود می کنم :
530 تومن مقاومت محکمی بوده که الگوی ab=cd بزرگ در آنجا تکمیل شده ، 580 هم مقاومت بعدی بوده که قیمت از آن هم رد شده ...
اگه به هر دلیلی قیمت زیر 600 بیاد باید منتظر 580 و سپس 550 باشیم ( سه حمایت 600 - 680 و 550 )
اما در صورت عبور از 650 اهداف بعدی به ترتیب 707 و سپس 740 تومان خواهد بود ....
با توجه به نوع روند و مثبت بودن بازار و گروه نظر شخصی ام روی 740 تومان است ....
ابتدا بابت مشارکتتون از شما سپاسگزاری میکنم
باید عرض کنم که با افت قیمت به هیچ عنوان موافق نیستم
دلیلش هم روند صعودی شارپی هست که سهام تجهیزاتی رو به پیش می بره
این روند شارپ رو من به سیل خروشانی تشبیه میکنم که در هر حالت فاذر رو به اهداف بالاتر خواهد رساند
با تیکه دوم فرمایشتون مبنی بر ادامه رشد قیمت به طور کامل موافقم
اما بنده هدف کوتاه مدتی رو 800 تومن میدونم
باید به این نکته توجه داشته باشیم که گزارش 3 ماهه میتونه شوک بسیار مثبتی برای سهم باشه و سهم رو به بالای هر مقاومتی پرتاب کنه
دقیقا مثل یک فنر فشرده شده که باعث حرکت جهشی و سریع میشه
در مجموع دو عامل مثبت و بسیار مهم در پیش روی سهم قرار داره
تعدیل مثبت و افزایش سرمایه چند صد درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشتهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط OCARINA پست شده است View Postسلام
بهنام جان نظرت در مورد ختراکچیه؟
ممنون
به طور خلاصه باید بگم که وضعیت ختراک به نسبت گذشته خیلی بهتر شده
در مقایسه عملکرد 12 ماهه سال 91 و سال 90 :
تمام فاکتورهای سودآوری روند رو به رشد دارند
زیان ناخالص تبدیل شده به سود ناخالص
زیان عملیاتی تبدیل شده به سود عملیاتی
زیان 231 ریالی تبدیل شده به سود 130 ریالی برای هر سهم
زیان انباشته،تبدیل شده به سود انباشته
در مجموع ادامه روند رو به رشد سودآوری برای امسال هم پیش بینی میشه
و همین بهبود نسبی شرایط شرکت،باعث رشد قیمت سهم در بازار خواهد شدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postسلام دوست عزیز ! نظرتون رو در مورد پسهند می فرمایید ؟
پسهند در آخرین گزارشش برای امسال 2855 ریال اعلام کرده
از این میزان سود،1936 ریال مربوط میشه به فروش زمین کارخانه که غیر عملیاتیه
در نتیجه سود معمول سهم که تکرار شونده هست میشه 919 ریال که در مقایسه با سود 508 ریالی سال گذشته،80.9% افزایش رو نشون میده
در این گزارش بهای تمام شده به شدت افزایش پیدا کرده و باعث شده که سود عملیاتی شرکت کاهش پیدا کنه
میشه گفت که شرکت جا برای تعدیلهای بعدی گذاشته و سود عملیاتی رو بدبینانه پیش بینی کرده
در مجموع میشه گفت که روند سودآوری شرکت رو به رشد هستش و برای امسال هم ادامه داره
بیشتر فاکتورهای سودآوری با افزایش روبرو شده اند
با توجه به تمام این شرایط این سهم میتونه رشد بیشتری رو تجربه کنه
البته باید به این نکته هم توجه داشت که در 17 ماه گذشته، پسهند رشد بسیار زیادی داشته
سهمی که حدود 100 تومن قیمت داشته رسیده به 1075 تومن و بیشتر پتانسیلی که برای رشد داشته،آزاد شدهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
پسهند در آخرین گزارشش برای امسال 2855 ریال اعلام کرده
از این میزان سود،1936 ریال مربوط میشه به فروش زمین کارخانه که غیر عملیاتیه
در نتیجه سود معمول سهم که تکرار شونده هست میشه 919 ریال که در مقایسه با سود 508 ریالی سال گذشته،80.9% افزایش رو نشون میده
در این گزارش بهای تمام شده به شدت افزایش پیدا کرده و باعث شده که سود عملیاتی شرکت کاهش پیدا کنه
میشه گفت که شرکت جا برای تعدیلهای بعدی گذاشته و سود عملیاتی رو بدبینانه پیش بینی کرده
در مجموع میشه گفت که روند سودآوری شرکت رو به رشد هستش و برای امسال هم ادامه داره
بیشتر فاکتورهای سودآوری با افزایش روبرو شده اند
با توجه به تمام این شرایط این سهم میتونه رشد بیشتری رو تجربه کنه
البته باید به این نکته هم توجه داشت که در 17 ماه گذشته، پسهند رشد بسیار زیادی داشته
سهمی که حدود 100 تومن قیمت داشته رسیده به 1075 تومن و بیشتر پتانسیلی که برای رشد داشته،آزاد شده
نظر
-
در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Postسلام اقا بهنام
نظرتون در مورد شرانول چیه؟ نکهداری و یا تعویض
روی شرانل مثبت نیستم و روندش رو ضعیف می بینم
بنده اگه باشم،شرانل رو با فاذر تعویض میکنم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر