*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط madio پست شده است View Post
    سلام
    تحلیلهات فوق العادس،
    در مورد فاذر تا کی بسته میشه برا افزایش سرمایه و این افزایش چند درصده؟
    سبد من در حال حاضر فولای و پکرمان و بصادر هست،پیشنهاد میکنید منتظر نقدینگی بمونم یا
    همینا رو تبدیل به فاذر کنم؟
    درود
    سپاسگزارم
    شما لطف دارین

فاذر در پایان معاملات فردا برای برگزاری مجمع فوق العاده،متوقف میشه

میزانش هم 233.33 % هست که تمامش از محل تجدید ارزیابی داراییها هست و رایگانه

فولای که بسته هست

ولی پکرمان رو با فاذر تعویض کنید
    همچنین وبصادر رو هم نگه دارید چون اون هم امروز برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته متوقف میشه ( 152% از تجدید ارزیابی داراییها و 14% از سود انباشته)

افزایش سرمایه وبصادر هم رایگانه
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 2124

نماد :فاذر
      خرید حقیقی 2.221 M 70.7
      %
      خرید حقوقی 160,000 5.0
      %
      خرید گروهی 758,962 24.1
      %
      فروش حقیقی 1.751 M 55.7
      %
      فروش حقوقی 1.389 M 44.2
      %
      خریدار 391 فروشنده 111
      حقیقی 377 107
      حقوقی 3 4
      گروهی 11
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• moein2803
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 51

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        درود

اگر ریسک پذیر هستین،فاذر بخرین
        اگر به دنبال رعایت اصول تشکیل سبد هستین،وبصادر بخرید
        هر دو هم منفیه و داره مفت معامله میشه
        همه رو به فاذر تبدیل کردم
        سپاسگزارم

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

بسیار ممنون از پاسختون . به نظرتون با توجه به افزایش سرمایه وبصادر و فاذر ، قیمت بازگشایی این 2 سهم از نظر شما چند است؟
          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

سلام و درود
            نظرت چیه همه اتی دماوند رو بدم جاش فاذر بردارم؟

نظر

• motenaweb
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 226

دوست عزیز
              دست از این رفتارهای متناقض و زشتت بردار

تحمل منم حدی داره
              این قدر به شعور دیگران توهین نکن

توی تالار بورس از صدرای n تومنی و فاذر طلایی دم میزنی،بعد اینجا یه جور دیگه مینویسی

من توی این بازار استخون خورد کردم
              14 سال وقت و زندگیمو گذاشتم به پای بورس

انواع و اقسام آدمها رو دیدم

پست طرف رو ببینیم می فهمم چی تو چنته داره و چند مرده حلاجه

یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم

بیخیال این تاپیک بشو
              بهنام جان
              عجیبه از شما که در برابر یک سوال معمولی، اینقدر واکنش عجیب نشون بدی؟!؟! من بیش از 1 میلیون سهم فاذر و خصدرا ظرف یک ماه گذشته برای خودم و دوستان در قیمت های مختلف خریدم. معلومه که همه جا از قدرت فوق العاده صدرا و فاذر به دوستان و کاربرا میگم. اون هم بخاطر لطف وراهنمایی های فوق العاده شما هست. هیچ تناقضی بین حرف و رفتار من وجود ندارد رفیق. من و پدرم در آذرآب مهندس بودیم.کار کردیم. میشناسم این شرکت رو و پتانسیل هایش رو و به لطف راهنمایی شما ، دوماه هست که برای خود و اطرافیان فاذر خریداری کردم و دیروز هم خریدیم . اخیرا هم وبصادر اضافه کردم. اون وقت شما میگی من متناقض هستم روی صدرا و فاذر ؟؟!
              اگه من یا دوستان دیگر در نوشتن پست ،منظور خودمون رو خوب نمیتونیم برسونیم ، این دلیل بر این نیست که سهمی رو خراب کنیم. اون هم فاذر و صدرا که موفقیتش ، اظهر من الشمس هست در بلند مدت.
              ما همچنان شاگرد شمایین و افتخار میکنیم.

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                بسیار ممنون از پاسختون . به نظرتون با توجه به افزایش سرمایه وبصادر و فاذر ، قیمت بازگشایی این 2 سهم از نظر شما چند است؟
                خواهش میکنم
                وبصادر به احتمال فراوان حدود 100 تومن باز خواهد شد ( حداقل)

اما فاذر بستگی به خیلی موارد داره،به ویژه گزارش 6 ماهه سهم که میتونه بازگشایی متفاوتی برای این سهم رقم بزنه

اما کف بازگشایی رو با توجه به قیمت امروزش 1000 تومن میدونم
                اگه تبدیلش کنین میشه حدود 333 تومن

بازم میگم که کف بازگشایی این عدد هست
                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/08, 12:12.
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                  سلام و درود
                  نظرت چیه همه اتی دماوند رو بدم جاش فاذر بردارم؟
                  درود
                  اگر ریسک پذیر هستی این کار رو انجام بده
                  ولی چون 50% سبدت واتی هست،نظر من اینه که یه مقدار وپترو و وبصادر هم بردار

البته میشه 60 تا 70 درصدش رو فاذر بخری
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• sarmaiedar
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 32

سلام
                    یک سوال دارم از خدمتتون
                    از نظر ریسک و بازده و زمان چه فرقی می کند اگر به جای وپترو یا هر شرکت سرمایه گذاری دیگر، پرتفوی آن شرکت را بخریم؟
                    [CENTER][SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#008000]«وجود است که مشهود ماست»[/COLOR][/FONT][/SIZE]
                    [/CENTER]

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 2124

به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت هاي بانك صادرات ايران جهت تشكيل جلسه هيات مديره به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه، كشتيراني جمهوري اسلامي ايران جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و لبنيات كالبر جهت برگزاري مجمع عمومي فوق العاده به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه، متوقف خواهند شد. مديريت بازار

نظر

• motenaweb
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 226

خواهش میکنم
                        وبصادر به احتمال فراوان حدود 100 تومن باز خواهد شد ( حداقل)

اما فاذر بستگی به خیلی موارد داره،به ویژه گزارش 6 ماهه سهم که میتونه بازگشایی متفاوتی برای این سهم رقم بزنه

اما کف بازگشایی رو با توجه به قیمت امروزش 1000 تومن میدونم
                        اگه تبدیلش کنین میشه حدود 333 تومن
                        (بنده هم منظورم از زیر 400 ، این رقم بود و گویا منظورم روخوب نرسوندم در پست قبلی که شما به بنده حمله کردی !! )

بازم میگم که کف بازگشایی این عدد هست

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

همیشه نظر جمع برای من مهم بوده و هست و خواهد بود

دوستانی که موافق هستند تا آیدی motenaweb دیگه توی این تاپیک چیزی ننویسه،لطف کنند و یک تشکر زیر این پست بزنند

بینهایت سپاسگزارم
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• motenaweb
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 226

همیشه نظر جمع برای من مهم بوده و هست و خواهد بود

دوستانی که موافق هستند تا آیدی motenaweb دیگه توی این تاپیک چیزی ننویسه،لطف کنند و یک تشکر زیر این پست بزنند

بینهایت سپاسگزارم
                            دوست عزیز
                            من نمیدونم تحصیلات و سن شما چقدر است و آیا جز 14 سال سابقه کار بورسی ، سابقه ای در تولید و صنعت و تحقیق دارید یا خیر. من 3 ماه پیش هم به شما توصیه کردم ، اینقدر سریع واکنش نشون نده به پست هایی که کاربران می نویسند و اشتباهات املایی و تصورات مختلف ان ها را دال بر بی سوادی و حماقت و کج فهمی ان ها نزار. حوصله شما زیاد هست ، از پاسخ های شما مشخص هست ، بنابراین
                            الکی تلقین کم حوصلگی به خودت نزن و برداشت خودت را به دیگران نیاز نیست تحمیل کنی. من که لنگ این تاپیک نیستم و نبوده ام که شما بخوای بر خلاف شخصیت والایی که از شما انتظار میره ، کار احساسی انجام بدی. اگه شما با پست ادم شناسی ، بنده نیز با لحن صحبت متوجه میشوم که طرف با چه هنجارهای رفتاری درگیر هست.
                            چون در تاپیک عمومی مطلب زدین ، پاسخ مکتوب به تصورات و برداشت های شما زدم که مطلع باشید. تلفن و ادرس هم نیاز باشه به شما خواهم داد حضوری صحبت کنیم.
                            در قرن بیست و یکم و دهکده جهانی ، جاذبه داشته باش ، نه دافعه و انرژی مثبت باش.
                            شاد باشی

نظر

• moein2803
                              عضو عادی
                              • Sep 2013
                              • 51

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                              دوست عزیز
                              من نمیدونم تحصیلات و سن شما چقدر است و آیا جز 14 سال سابقه کار بورسی ، سابقه ای در تولید و صنعت و تحقیق دارید یا خیر. من 3 ماه پیش هم به شما توصیه کردم ، اینقدر سریع واکنش نشون نده به پست هایی که کاربران می نویسند و اشتباهات املایی و تصورات مختلف ان ها را دال بر بی سوادی و حماقت و کج فهمی ان ها نزار. حوصله شما زیاد هست ، از پاسخ های شما مشخص هست ، بنابراین
                              الکی تلقین کم حوصلگی به خودت نزن و برداشت خودت را به دیگران نیاز نیست تحمیل کنی. من که لنگ این تاپیک نیستم و نبوده ام که شما بخوای بر خلاف شخصیت والایی که از شما انتظار میره ، کار احساسی انجام بدی. اگه شما با پست ادم شناسی ، بنده نیز با لحن صحبت متوجه میشوم که طرف با چه هنجارهای روانشناسی درگیر هست.
                              چون در تاپیک عمومی مطلب زدین ، پاسخ مکتوب به تصورات و برداشت های شما زدم که مطلع باشید. تلفن و ادرس هم نیاز باشه به شما خواهم داد حضوری صحبت کنیم.
                              شاد باشی
                              دوست عزیز
                              اونچه ما ایرانیها خیلی بهش نیازمندیم فرهنگ گفتگو و تحمل همدیگه هست

من تمام مطالب این تاپیک رو خوندم برداشتم اینه که متاسفانه سنگ بنای صحبت های شما و جناب بهنام با دلخوری گذاشته شده
                              امیدوارم این نکته یادتون نره که ایشون دانش تحلیلی خودشون رو مکتوب کردند و هر کدوم از ما می تونیم ازش استفاده بکنیم یا نکنیم
                              بازار هم بالا و پایین زیاد داره و شما باید خیلی صبر داشته باشی نه اینکه هر بار شرایط انتخابتون رو بررسی کنید که چی می شه یا چی نمی شه
                              باید به سهمی که انتخاب کردی اعتقاد داشته باشی و اون رو درست انتخاب کنی
                              لحن پرسش بسیار مهم هست زیرا در فضای متنی ما نه ارتباط صدایی داریم نه ارتباط حرکتی یعنی نزدیک به 50 درصد ارتباط ناقص هست

نظر

• motenaweb
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 226

در اصل توسط moein2803 پست شده است View Post
                                دوست عزیز
                                اونچه ما ایرانیها خیلی بهش نیازمندیم فرهنگ گفتگو و تحمل همدیگه هست

من تمام مطالب این تاپیک رو خوندم برداشتم اینه که متاسفانه سنگ بنای صحبت های شما و جناب بهنام با دلخوری گذاشته شده
                                امیدوارم این نکته یادتون نره که ایشون دانش تحلیلی خودشون رو مکتوب کردند و هر کدوم از ما می تونیم ازش استفاده بکنیم یا نکنیم
                                بازار هم بالا و پایین زیاد داره و شما باید خیلی صبر داشته باشی نه اینکه هر بار شرایط انتخابتون رو بررسی کنید که چی می شه یا چی نمی شه
                                باید به سهمی که انتخاب کردی اعتقاد داشته باشی و اون رو درست انتخاب کنی
                                لحن پرسش بسیار مهم هست زیرا در فضای متنی ما نه ارتباط صدایی داریم نه ارتباط حرکتی یعنی نزدیک به 50 درصد ارتباط ناقص هست
                                معین عزیز
                                از نظر شما متشکرم. حرف شما کاملا درست است. اقا بهنام با اینکه همیشه به بنده لطف داشته اند ، اما از یک برداشت نادرست روی چند تا پست ، نگاه منفی دارن روی ای دی بنده و نوشته های من. من پست هایی که میزنم اینجا بعضا درباره سهام های مختلف ، سوال هایی است که از طرف دوستانم که اینترنت باز نیستند می پرسم و به ان ها منتقل میکنم. و گرنه من که فاذر و خصدرا و مقداری وبصادر دارم ، با توجه به اینکه پولی که نیاز نداشتم رو به این کار اختصاص دادم ، بیکار نیستم که بیام هی درباره یک سهم بپرسم. اعتقاد داریم به تجهیزاتی ها و نظر و رفتارم ثابت است.
                                به قول شما ، فرهنگ تحمل همدیگه تو ایران واقعا داغونه. حتی بین فرهیختگان. امیدوارم همان طور که بورس بازی ، فرهنگ صبر رو به ما ها آموخته ، فرهنگ تحمل و اعتدال هم بیاموزه.
                                ممنون از راهنمایی شما

نظر

در حال کار...
                                X