کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همین فقر تحلیل بیچاره کرده ما رو
باید با آتیش این فقر ما هم بسوزیم
البته کل گروه تجهیزاتی امروز منفی شدن!
مخالفم،امیر جان
ما سهم خودمون رو داریم و نمی فروشیم ( پس ضرری وجود نداره)
برای مثال همین صدرا
من توی چند روز گذشته،مرتب از صف فروش برداشتم
حالا بذار بیاد پایین،منم مرتب میخرم
شما اگه استراتژی درست داشته باشی،همیشه برنده ای
این جوری که من گفتم،هم از رشد سهم بهره می بری و هم از افتش
این جور موقعیتها،یک فرصت طلایی به جهت خرید هستند
حالا صبر داشته باش
آذراب همین چهارشنبه برای مجمع فوق العاده بسته میشه و به طور حتم به 1000 تومن نخواهد رسید
یه سری هم که در حال مفت فروشی هستند
اما نکته جالب بعد از مجمع و قیمت بازگشایی سهمه
این شرکت هنوز یک ریال سودشو افزایش نداده و خب به نظر من یک گزارش 6 ماهه عالی در انتظار سهمه
بازگشایی مناسب بعد از افزایش سرمایه در گرو یک تعدیل مناسب در گزارش 6 ماهه است
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام و خسته نباشید
اقا بهنام نظرت راجع به حتاید چیه؟
درود چند وقت پیش یه بحث مقایسه ای بین حتاید و توریل داشتیم
بنده هم عرض کردم که توریل در حد و اندازه حتاید نیست و گفتم که سهم تاپ و آس این گروه،حتاید هستش
اما ...
اگر توجه کنید،مشاهده می کنید که این سهم در عرض 3 هفته گذشته،بیش از 50% رشد کرده
هفته آخرشهریور حدود 400 بوده و امروز بالای 600 تومنه
درسته که روندش صعودیه و در بلند مدت بیش از این هم رشد میکنه،اما به نظر من بهتره در این قیمتها خرید نکنید
هر خیزی،یک افت هم خواهد داشت ( اون هم بعد از یک رشد شارپ و سریع)
من اگه باشم،وپترو،وبصادر یا فاذر میخرم ( چون از هر سه سهم انتظار یک رشد قیمت شارپ دارم)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
امروز وپتروهای یکی از دوستان رو فروختیم و همه رو فاذر خریدیم و تک سهم شد. واقعا با این فروشنده های فاذر باید یک عکس دست جمعیه یادگاری گرفت :) یعنی این حقوقی که 1.5 میلیون سهم رو داد بره ، چه فکری کرده واقعا؟ :)
نظر