*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیک نژاد
    عضو جدید
    • Jan 2014
    • 7

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

باسلام خدمت همه دوستای خوبم منم خواستم بنوبه خودم از راهنمایی ها و آرامشی که جناب بهنام دوستداشتنی تو این شرایط به ما دادن تشکر کنم. امروز روز مهمی برای کسب تجربه بود.آرزوی سلامتی و موفقیت دارم برای آقا بهنام عزیز و تمام دوستان گلم.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط درویش خرسند پست شده است View Post
      مصاحبه امروز مدیران اذراب جالب بود
      بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

جناب بهنام اطلاعی از روند تکمیل نیروگاه هرمزگان دارید
      من جستجوی مختصری کردم که به تاریخ کلنگ زنی اون رسیدم !

نیروگاه 500 مگاواتی گازی که اذراب مالک صد درصد اون خواهد شد
      الان ببینید برای حسینا به دلیل داشتن فقط 5 درصد نیروگاه قم که اونم هنوز نصف قسطاش رو نداده دارند چه قیمت گذاری میکنند
      نمیدونم در چه مرحله ای از تکمیل قرار داره این نیروگاه ولی با توجه جو امسال و سال اینده نیروگاه این نیروگاه در صورت تکمیل ارزش فوق العاده ای برای اذراب ایجاد میکنه
      متاسفانه اطلاعی در این مورد ندارم

اما فاذر پتانسیلهای بسیار زیادی داره که در میان مدت و بلند مدت باعث افزایش سودآوریش میشه
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

اقا بهنام نظرت در مورد گزارش مپنا چيه كه امده رو كدال؟
        ممنون
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          اقا بهنام نظرت در مورد گزارش مپنا چيه كه امده رو كدال؟
          ممنون
          این گزارش برای شرکت نصب نیرو هستش ( یکی از زیر مجموعه های مپنا )
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 770

من در این سن هر چقدر از استاد بهنام عزیزم صحبت کنم باز نتوانسته ام یک ذره از زحماتش را بیان کنم. امروز صبح 85 نفر از عزیزان در تایپیک حضور داشتند و سئوال میکردند و ایشان با متانت خاصی جواب همه را می نوشت . گفتم کاش می تواستم کمی کمک ایشان باشم.
            استاد عزیزم من تا کنون خیلی استفاده کرده ام. ممنونم. سپاسگزارم.ترا خدا این صحبت من را حمل بر چابلوسی و.. ندانید. فقط خواستم بشما عرض کنم استفاده کنید.
            اینستاگرام من :
            منتظر شما عزیزان هستم.
            www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
              من در این سن هر چقدر از استاد بهنام عزیزم صحبت کنم باز نتوانسته ام یک ذره از زحماتش را بیان کنم. امروز صبح 85 نفر از عزیزان در تایپیک حضور داشتند و سئوال میکردند و ایشان با متانت خاصی جواب همه را می نوشت . گفتم کاش می تواستم کمی کمک ایشان باشم.
              استاد عزیزم من تا کنون خیلی استفاده کرده ام. ممنونم. سپاسگزارم.ترا خدا این صحبت من را حمل بر چابلوسی و.. ندانید. فقط خواستم بشما عرض کنم استفاده کنید.
              بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم
              شما بزرگوارین

خود نوشته و نوع نگارشش،نیت نویسنده رو نشون میده
              حسن نیت شما در کلام شما نهفته هست و بنده به هیچ عنوان همچین فکری نمیکنم

ضمن اینکه شما با 63 سال سن،بزرگتر همه ما در این تاپیک هستین و احترامتون بر همه واجبه

شاد و سلامت باشید
              (کوروش بزرگ)

نظر

• alieslamian
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 95

با درود خدمت آقا بهنام

مقداری وبصادر و وبملت دارم + نقدینگی.
                نظرتون در خصوص تبدیل به وپارس رو میخوام بدونم ؟؟
                [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط alieslamian پست شده است View Post
                  با درود خدمت آقا بهنام

مقداری وبصادر و وبملت دارم + نقدینگی.
                  نظرتون در خصوص تبدیل به وپارس رو میخوام بدونم ؟؟
                  درود

در بین سهام بانکی بنده وبصادر رو خیلی می پسندم
                  ضمن اینکه قیمتش هم بسیار پایینه

در چند وقت گذشته وپارس مرتب رشد کرده و وبصادر درجا زده
                  خب این عقب ماندگی وبصادر باید جبران بشه
                  فقط نیاز به صبر و سهامداری داره
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    این گزارش برای شرکت نصب نیرو هستش ( یکی از زیر مجموعه های مپنا )
                    يعني روي مپنا فعلا اثر چنداني نداره. چون دوست دارم مپنايي كه امروز فروختم تو قيمت پايين تر باز بخرمش
                    البته فردا اگه فاذر رو تو منفي كامل بدن كل نقدينيگي رو ميدم فاذر

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                      يعني روي مپنا فعلا اثر چنداني نداره. چون دوست دارم مپنايي كه امروز فروختم تو قيمت پايين تر باز بخرمش
                      البته فردا اگه فاذر رو تو منفي كامل بدن كل نقدينيگي رو ميدم فاذر
                      این شرکت تنها یکی از زیر مجموعه های پرشمار مپنا هستش

در ضمن فاذر همین امروز هم به دلیل جو منفی بازار صف فروش شد
                      بعد شما میخوای فردا روی منفی 4% فاذر بخری ؟؟!!

بهتره اشتباه خودتون رو در مورد بهره نبردن از بازار امروز و صف های فروش،بپذیرین
                      انتظار منفی بیشتر فقط شما رو از بازار عقب میندازه

منطقی تصمیم بگیرین،نه احساسی
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• alieslamian
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 95

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        این شرکت تنها یکی از زیر مجموعه های پرشمار مپنا هستش

در ضمن فاذر همین امروز هم به دلیل جو منفی بازار صف فروش شد
                        بعد شما میخوای فردا روی منفی 4% فاذر بخری ؟؟!!

بهتره اشتباه خودتون رو در مورد بهره نبردن از بازار امروز و صف های فروش،بپذیرین
                        انتظار منفی بیشتر فقط شما رو از بازار عقب میندازه

منطقی تصمیم بگیرین،نه احساسی

با درود

یعنی با توجه به اتفاقات امروز ، شما برای فاذر در فردا منفی متصور نیستید ؟؟؟
                        [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط alieslamian پست شده است View Post
                          با درود

یعنی با توجه به اتفاقات امروز ، شما برای فاذر در فردا منفی متصور نیستید ؟؟؟
                          درود

یعنی شما هستین ؟

همین امروز هم اول تا 338 تومن بالا رفت و بعد تحت تاثیر جو منفی بازار روی 312 تومن صف فروش شد
                          از مفت که پایین تر نداریم،داریم ؟!
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• sonami2616
                            Banned
                            • Jan 2014
                            • 269

در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، مشاور اتاق بازرگانی تشدید فقر و بی‌نوایی در طبقه متوسط را هشدار داد و با اشاره به حباب وجود آمده در بورس گفت: حضور زنان خانه‌دار در بورس بیانگر این است که قیمت‌ها در بورس حباب است و به زودی می‌ترکد.

به گزارش ایسنا، بهروز هادی زنوز، مشاور اتاق بازرگانی ایران در سی و یکمین جلسه دوره هفتم هیات نمایندگان اتاق ایران با بیان این‌که نباید همه مشکلات بوجود آمده در اقتصاد را ناشی ازتحریم ها دانست اظهار کرد: اقتصاد کشور ما به شدت به نفت وابسته است و این امر موجب رانت جویی‌های غیر مولد شده است.

وی با بیان این‌که نقش و جایگاه دولت در اقتصاد به درستی تعریف نشده است، گفت: مداخله دولت در بازار کالا وسرمایه موجب عدم کارآمدی این موارد در اقتصاد کشور شده است.

به گفته مشاور اتاق بازرگانی ایران، از سال 1391 به بعد تحریم‌ها در ایران موجب تشدید بحران‌های اقتصادی شده که این موضوع هم خود ناشی از سوء تدبیر در سیاست خارجی است.

وی با تاکید بر این‌که بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از ساختارها، بخشی ناشی از نهادها، بخش دیگر مربوط به سیاست‌های اقتصادی و مابقی مرتبط به حوزه سیاست است، خاطرنشان کرد: اگر اصلاحات در این بخش‌ها صورت نگیرد مشکلات موجود در اقتصاد نه تنها برطرف نمی شود بلکه روز به روز بیشتر نیز می شود.

زنوز با اشاره به این که جزو نوادر است که همه کشورهای جهان متحد شوند که یک کشور را از بین ببرند، تصریح کرد: باید بررسی شود که تحریم ها از چه مجاری بر اقتصاد ایران تاثیرگذار بوده است. رییس کل بانک مرکزی اظهار کرده که در سال‌ آینده تورم تا 24 درصد کاهش می‌یابد ولی ما آثار و رده پایی از کاهش تحریم ها نمی بینیم.

فقر و بی‌نوایی در طبقه متوسط در حال افزایش است
                            وی با تاکید بر این‌که رفته رفته با شرایط فعلی طبقه متوسط بر اثر تورم در حال تبدیل به قشر فقیر شده‌اند گفت: فقر و بی‌نوایی در طبقه متوسط در حال تشدید است و این می‌تواند در آینده به جنبش‌های خود انگیخته اجتماعی منجر شود.

زنوز با بیان این‌که تحریم‌ها منجر به کاهش توان مالی دولت شده است، اظهار کرد: در نتیجه کاهش توان مالی دولت پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری‌ها در زیرساخت‌ها اولین قربانی بوده و به زودی شاهد افت روزافزون فعالیت‌های اقتصادی در بخش های ساختمانی و سرمایه‌گذاری‌ها خواهیم بود.

حباب بورس به زودی می‌ترکد
                            مشاور اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: سال‌ها پیش یک کارشناس اقتصادی گفته بود که اگر دیدید زنان خانه دار همه به بورس ریخته و در آنجا سرمایه‌گذاری کرده‌اند بدانید قیمت‌ها حباب است و این حباب به زودی خواهد ترکید.

وی با تاکید بر این‌که با ترکیدن حباب بورس به عمده سرمایه‌گذاران خرد آسیب جدی وارد می شود گفت: ولی آنهایی که در پشت پرده قیمت ها را دستکاری می کنند سودهای بادآورده دارند و از این جریان آسیبی نمی بینند.

در ادامه این نشست پدرام سلطانی، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به برگزاری اجلاس کمیسیون‌های اقتصادی در کیش بیان کرد: ما رفتارها و اقدامات دولت گذشته را می‌توانیم حل کنیم به شرطی که راهکارهای جدید ارائه شود.

وی با انتقاد از عملکرد برخی از فعالان بخش خصوصی در راستای انتقاد از دولت یازدهم خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ صنعت در کشور اصلاح نشود حتی با رفع تحریم‌ها و برطرف کردن موانع از سوی دولت همین مشکلات را خواهیم داشت

نظر

• sonami2616
                              Banned
                              • Jan 2014
                              • 269

آقا بهنام ببخشید این خبر رو در تاپیک قرار دادم ، نظر شما در مورد اظهارات ایشون چیه؟

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

اما من فكر ميكنم اگه فردا شاخص به 85000 واحد واكنش نشون نده و برنگرده ميشه فاذر رو پايين تر هم خريد. من امروز نيمي از قاذر ها رو بالاي 330 فروختم به نظرم فعلا با اين جو خراب بازار بشه پايين تر خريد. به هرحال ريسك كردم ولي عواقبش هم با خودم

نظر

در حال کار...
                                X