در اصل توسط reza90 پست شده است
View Post
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط mehrdad1 پست شده است View Postبا سلام خدمت اقا بهنام عزیز
لطف می نمایید نظرتان راجع به 2 سهم رازک و پارس دارو عرض کنید.
با تشکر فراوان
هر دو سهم در بلند مدت به اهداف بالاتری دست خواهند یافت
روندشون صعودیهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدر مورد خرید،گزینه اول من همچنان فاذر هست
در مورد مپنا هم چون صف خرید داره،پیشنهاد نمیدم
وگرنه تارگت مپنا در بلند مدت بالای 1000 تومنه و بارها در همین تاپیک پیشنهاد به خرید شده
بنیادی شیران تارگت 2550 تومنی شما رو تایید نمیکنه و بنده به قیمتهای کمتر از 3000 تومن اعتقاد ندارم
تارگت میان مدت شیران 5000 تومن خواهد بود
اگر پولتون کمتر از 20 تومنه،همه رو فاذر بخرید
اگر بالای 20 تومن هست
70% فاذر
30% شیران
این اولین پست من تو این فرومه :)
با مطالعه ای که تا الان روی پست ها داشتم، نظرات شما رو علمی و منطقی دیدم، میخوام بدونم نظرتون در مورد شکربن چیه ؟ یادمه این سهم خیلی وقت پیش ( قبل از 84 ) بالای 1500 بوده و در حال حاضر هم حجم معاملاتی خوبی داره !
من در حال حاضر دو سهم شکربن و فاذر رو دارم، البته این سهام رو از سال 84 که برای اولین بار وارد بورس شده بودم نگه داشتم و دیگه فعالیتی نداشتم تا الان که تصمیم به فعالیت بیشتر گرفتم. ( اون موقع فاذر رو 160 و شکربن رو 570 خریده بودم :)) ) و چون تعداد سهامم کم بوده، تقریباً بی خیالشون شده بودم، ولی خب همون هم الان در مجموع دو برابر شده ...
ممنون :)
نظر
-
در اصل توسط hm_fa پست شده است View Postسلام
این اولین پست من تو این فرومه :)
با مطالعه ای که تا الان روی پست ها داشتم، نظرات شما رو علمی و منطقی دیدم، میخوام بدونم نظرتون در مورد شکربن چیه ؟ یادمه این سهم خیلی وقت پیش ( قبل از 84 ) بالای 1500 بوده و در حال حاضر هم حجم معاملاتی خوبی داره !
من در حال حاضر دو سهم شکربن و فاذر رو دارم، البته این سهام رو از سال 84 که برای اولین بار وارد بورس شده بودم نگه داشتم و دیگه فعالیتی نداشتم تا الان که تصمیم به فعالیت بیشتر گرفتم. ( اون موقع فاذر رو 160 و شکربن رو 570 خریده بودم :)) ) و چون تعداد سهامم کم بوده، تقریباً بی خیالشون شده بودم، ولی خب همون هم الان در مجموع دو برابر شده ...
ممنون :)
سپاسگزارم
هر دو سهم خوب هستن،به ویژه فاذر
فاذر رو با دید حداقل میان مدت و شکربن رو با دید بلند مدت نگه دارینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
راهنمایی
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
سپاسگزارم
هر دو سهم خوب هستن،به ویژه فاذر
فاذر رو با دید حداقل میان مدت و شکربن رو با دید بلند مدت نگه دارین
لطف میکنید نظرتون رو بدونم ویا بهتر بگم من رو راهنمایی کنید؟
کگل
فارس
پارسان
فملی
در ضمن من فاذر وشرانل وشاراک وشیران وخراسان وشیراز رو هم دارم
یه مقدار شلوغ هست اگر راهنماییم کنید ممنون میشم;;)/.:blushsmiley:./
نظر
-
در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Postبا سلام خدمت استاد بزرگوار آقا بهنام
لطف میکنید نظرتون رو بدونم ویا بهتر بگم من رو راهنمایی کنید؟
کگل
فارس
پارسان
فملی
در ضمن من فاذر وشرانل وشاراک وشیران وخراسان وشیراز رو هم دارم
یه مقدار شلوغ هست اگر راهنماییم کنید ممنون میشم;;)
همون طور که خودتون گفتین،این سبد خیلی شلوغه
همچنین وزن سهام پتروشیمی در سبد شما خیلی زیاده
شما در سبدتون 6 سهم از گروه پتروشیمی دارین و از نظر من نیاز به اصلاح داره
بر این اساس پیشنهاد بنده اینه :
فارس،پارسان و شرانل رو بفروشید
از مبلغ حاصل شده 70% فاذر و 30% کنور بخرید
البته بازار فعلی و صف خریدهایی که وجود داره،دست من رو برای ارایه پیشنهاد بهتر بسته
وگرنه گزینه های زیادی رو پیشنهاد دادم که تا حالا رشد خوبی داشته اند
وپترو،کهمدا،واتی،فاراک،مپنا،فولای،کروی
خب همه اینها صف خرید هستند وگرنه بهتون پیشنهاد بهتری ارایه میدادمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
پتایر
نگاهی داریم به عملکرد 12 ماهه منتهی به 91/12/30 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 90
فروش 49% افزایش یافته
نسبت بهای تمام شده به فروش با کاهش مواجه شده
سود عملیاتی 358% افزایش یافته
هزینه های مالی 11% کاهش یافته
درآمد حاصل از سرمایه گذاریها 367% افزایش یافته
خالص درآمدهای متفرقه 98% کاهش یافته
زیان انباشته در پایان دوره 74% کاهش یافته
و در نهایت زیان 1124 ریال سال 90 به سود 1319 ریالی رسیده که نشان از افزایش 217 درصدی است
شرکت در گام اول برای امسال 730 ریال سود اعلام کرده
یه نکته منفی در گزارش اولیه امسال شرکت وجود داره
اینکه خرید مواد اولیه شرکت با فرض نرخ مبادلاتی ارز (یورو) پیش بینی شده
در صورتی که شرکت در سال 91 موفق به دریافت ارز مبادلاتی نشده
البته این مورد با فرض بدترین شرایط و نرخ امروز ارز در بازار میتونه حدود 23 تومن روی سود شرکت تاثیر منفی بذاره
اما بنده نرخ ارز (یورو) رو در میان مدت و بلند مدت کاهشی می بینم
به همین خاطر از این بابت زیاد جای نگرانی نیست
ضمن اینکه شرکت این پیش بینی رو بسیار بدبینانه اعلام کرده
با توجه به تمام شرایط و رشد فاکتورهای سودآوری،ادامه روند رو به رشد سودآوری در بلند مدت پیش بینی میشه
به این ترتیب این سهم در بلند مدت رشد بیشتری رو تجربه خواهد کردآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/07/03, 22:56.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط NEO پست شده است View Postآقا بهنام معاملات امروز فاذرو چطور بود به نظرتون؟
وقتی صف فروش هم بود،گفتم که اصلاحی در کار نخواهد بود
تنها یک سری نوسانات جزیی و مقطعی داریم
معاملات این چند روز پیش درآمدی بود برای حرکت به طرف هدف کوتاه مدتی 800 تومن
از هفته آینده سهم باید دوباره روند رو به رشد خودش رو پی بگیره
البته هدف میان مدتی فاذر،هنوز 1200 تومنه و چیزی عوض نشدهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط yadman پست شده است View Postدرود
نظر دارم با خروج از 6 سهم سرمایه گذاری که در سبدم هست به تدریج در گروه تجهبزاتی وارد شوم
نظر مشورتی شما به ترتیب الویت خروج از کدام سهم های زیر در خلال 10 روز اینده است به ترتیب اولویت خروج
وساپا/ونوصا/وصنعت/وتوسم/وبیمه/ولغدر
سپاس
هر 6 سهم در بلند مدت با رشد قیمت بیشتری مواجه خواهند شد
البته هر کدوم به اندازه پتانسیلی که داره،رشد میکنه
به جز فاذر تمامی سهام تجهیزاتی صف خرید هستند که اونم شنبه باید صف بشه
سیستم کار من جوریه که نه خودم در صف خرید قرار می گیرم و نه به کسی پیشنهاد قرار گرفتن در صف خرید رو میدمآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/07/04, 12:21.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دورد بر بهنام عزیز
چند وقتیه که نوشته های شمارو دنبال مکنم.تشکر از مطالب بسیار ارزشمند و آموزنده ای که ارائه میدی و همچنین مدیریت خوبی که رو تایپکت اعمال میکنی.
من 10تومن نقد دارم و میخوام با دید 3الی 4 ماهه خرید کنم ممنون میشم اگه منت بزاری و راهنمائیم کنی.در ضمن تعدادی فاذر هم از 370 دارم که با استفاده از مطالب شمابوده .وبابت اون هم ازت ممنونم.
نظر
-
در اصل توسط hamid57 پست شده است View Postدورد بر بهنام عزیز
چند وقتیه که نوشته های شمارو دنبال مکنم.تشکر از مطالب بسیار ارزشمند و آموزنده ای که ارائه میدی و همچنین مدیریت خوبی که رو تایپکت اعمال میکنی.
من 10تومن نقد دارم و میخوام با دید 3الی 4 ماهه خرید کنم ممنون میشم اگه منت بزاری و راهنمائیم کنی.در ضمن تعدادی فاذر هم از 370 دارم که با استفاده از مطالب شمابوده .وبابت اون هم ازت ممنونم.
با سپاس از لطف شما
پیشنهاد من به شما اینه که اون 10 تومن نقدینگی رو فاذر بخرید
بهترین سهمی که در حال حاضر میشه راحت خرید،همین فاذر هست
فقط اگر بتونونی دیدت رو از 4-3 ببری روی 6-3 ماهه،خیلی بهتره و نتیجه خوبی در بر خواهد داشت
باز هم میگم که در بلند مدت،هیچ سهامی به اندازه سهام تجهیزای رشد نخواهند کرد
دلیلش هم پتانسیلهای ویژه ای هست که سهام تجهیزاتی دارندافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر