*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

تمام سهام گروه تجهیزاتی صف خرید

شاخص بیش از 1200 واحد مثبت

فاذر منفی ؟؟!!

آیا میشه سهمی بر خلاف جهت گروهش حرکت کنه ؟
    آیا میشه از یک جهت و یک مسیر به دو هدف متفاوت رسید ؟
    جواب منفیه

نکته جالب حجم معاملات بسیار پایین فاذر در مقایسه با روزهای گذشته هست
    متاسفانه خیلیها عادت به صف نشینی دارند
    چند روز دیگه که سهم صف خرید سنگین شد،اونوقت یه سری تازه به فکر خرید خواهند افتاد
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid57
      عضو جدید
      • Mar 2013
      • 12

درود بهنام عزیز
      ممنون از راهنمائی که کردی .خرید انجام شد.

نظر

• karimi
        عضو جدید
        • Jun 2013
        • 13

سلام اقا بهنام
        زحمتی داشتم- چندی قبل سوالی راجع به نحوه مدیریت بر 40%اورده شخصی و 60% اورده غیر شخصی از محل اعتبار کارگزاری ها داشتم ووتوصیه های خردمندانه شما را نیز بر سوالم ملاحظه نمودم
        برداشت غیر صحیح از سوالم توسط برخی خوانندگان را نیز در اظهار نظر های پست ها دیدم
        از شما به دلیل برخورد خردمندانه سپاسگزارم وارزوی سر بلندی برایتان دارم
        و برای دامن نزدن به امور سکوت کردم واندیشیدم زمان بسیاری از سوءتفاهمات را به زیباترین حالت مدیریت میکند
        اما بعد.....
        ایا از مشورت شما در خصوص موضوع 60% که ماهیانه بایستی گردش داشته باشد با مسئولیت خودم می توانم وبهره گیری از دانش وتجربه شما می توانم استفاده کنم یا خیر؟
        اگر پاسخ مثبت است در ازای اخذ مشورت مستمر از شما وظیفه ای را باید انجام دهم؟
        اگر پاسخ منفی است سایت یا فردی که بتوانم با او مشورت نمایم را امکان معرفی دارید؟
        در مجموع اگر پاسخ مثبت باشد مزاحم روزانه شما با انجام وظیفه ای که میفرمایید و وقت می گذارید خواهم
        بود
        اگر پاسخ منفی بود وفرد دیگری که بر صداقت مشورتی او بتوانم اطمینان نسبی داشته باشم معرفی نمایید سپاسگزارم واین اخرین مرتبه اعلام سوال از جانب بنده خواهم بود خداحافظی با طرح سوال از این پست خواهم داشت
        پیشاپیش از هر پاسخی که اعلام کنید سپاسگزارم وبرای شما بهروزی وسربلندی خواهانم

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط karimi پست شده است View Post
          سلام اقا بهنام
          زحمتی داشتم- چندی قبل سوالی راجع به نحوه مدیریت بر 40%اورده شخصی و 60% اورده غیر شخصی از محل اعتبار کارگزاری ها داشتم ووتوصیه های خردمندانه شما را نیز بر سوالم ملاحظه نمودم
          برداشت غیر صحیح از سوالم توسط برخی خوانندگان را نیز در اظهار نظر های پست ها دیدم
          از شما به دلیل برخورد خردمندانه سپاسگزارم وارزوی سر بلندی برایتان دارم
          و برای دامن نزدن به امور سکوت کردم واندیشیدم زمان بسیاری از سوءتفاهمات را به زیباترین حالت مدیریت میکند
          اما بعد.....
          ایا از مشورت شما در خصوص موضوع 60% که ماهیانه بایستی گردش داشته باشد با مسئولیت خودم می توانم وبهره گیری از دانش وتجربه شما می توانم استفاده کنم یا خیر؟
          اگر پاسخ مثبت است در ازای اخذ مشورت مستمر از شما وظیفه ای را باید انجام دهم؟
          اگر پاسخ منفی است سایت یا فردی که بتوانم با او مشورت نمایم را امکان معرفی دارید؟
          در مجموع اگر پاسخ مثبت باشد مزاحم روزانه شما با انجام وظیفه ای که میفرمایید و وقت می گذارید خواهم
          بود
          اگر پاسخ منفی بود وفرد دیگری که بر صداقت مشورتی او بتوانم اطمینان نسبی داشته باشم معرفی نمایید سپاسگزارم واین اخرین مرتبه اعلام سوال از جانب بنده خواهم بود خداحافظی با طرح سوال از این پست خواهم داشت
          پیشاپیش از هر پاسخی که اعلام کنید سپاسگزارم وبرای شما بهروزی وسربلندی خواهانم
          درود
          مرتبه گذشته هم عرض کردم که پیشنهاد کوتاه مدتی برای هیچ کس نخواهم داشت
          اما اگر منظورتون از وظیفه،مشارکت دادن بنده در سود یا پرداخت درصد ثابت از سود هست،باید عرض کنم که بنده برای پول اینجا نمی نویسم
          نیازی هم به گرفتن درصد از کسی ندارم
          خدا رو شکر این قدری دارم که محتاج هیچ تنابنده ای نیستم
          من اگر دنبال گرفتن پول بودم،نمیومدم سهامی رو که حتی 1 سهمش رو هم ندارم،تحلیل کنم و وقتم رو روی اون سهم بذارم
          بنده همون جوری که از سود بردن خودم خوشحال میشم،از سود بردن دوستانم هم خوشحال میشم
          دوست عزیز،همه چی پول نیست
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• rsldvd
            عضو جدید
            • Jun 2013
            • 16

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            تمام سهام گروه تجهیزاتی صف خرید

شاخص بیش از 1200 واحد مثبت

فاذر منفی ؟؟!!

آیا میشه سهمی بر خلاف جهت گروهش حرکت کنه ؟
            آیا میشه از یک جهت و یک مسیر به دو هدف متفاوت رسید ؟
            جواب منفیه

نکته جالب حجم معاملات بسیار پایین فاذر در مقایسه با روزهای گذشته هست
            متاسفانه خیلیها عادت به صف نشینی دارند
            چند روز دیگه که سهم صف خرید سنگین شد،اونوقت یه سری تازه به فکر خرید خواهند افتاد

با سلام
            با عرض احترام
            با تشکر مجددددد وبسیار امروز باز هم خیلی مختصر فاذر اضافه شد......
            وسبد تجهیزاتی ها سنگین تر
            ممنون بهنام عزیز
            دوست .. برادر ... استاد... ;;) >:D

نظر

• karimi
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 13

سلام اقا بهنام
              از پاسخ شما سپاسگزارم
              قصد بی ادبی به شخصیت شما نداشتم منظورم از وظیفه یک موضوع کلی بود نه موضوع صرفا مادی
              همانطور که به درستی اعلام داشتید ارتباطات هستی در عمر کوتاه ا/1000000000000000000000000
              انسان ها همچون نمادی از کوه یخی در اقیانوس هاست که فقط کمنر از 1/100 ان در خارج از سطح اب قابل مشاهده بصورت مادی است والباقی قابل مشاهده نیست وبعبارتی مادی نیست
              عرض بنده از وظیفه کل کوه یخی بود نه فقط 1/1000000000000000000000000000000000000
              قابل مشاهده ان بصورت قالب رویت ومادی ان
              به هر حال وظیفه دارم از شما بابت همه چبز تشکر کنم پاسخ شما رانیز دریافت کردم ودرک میکنم

موفق وسربلند باشید
              ومطمنم دیر یا زود همه به عمق نگاه شما که در این عمر کوتاه ما انسانها همه چیز مادیات نیست پی خواهند برد
              وظیفه دارم در پایان از شما به خاطر همه چیز که ذکر ان نیازی نیست تشکر کنم

نظر

• paiezan
                عضو فعال
                • May 2012
                • 317

سلام اقا بهنام و عرض ادب
                بهنام زمان هرزمان فرصت کردی نظرت رو درباره کسرا بگی ممنون میشم .
                سپاس فراوان

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                  سلام اقا بهنام و عرض ادب
                  بهنام زمان هرزمان فرصت کردی نظرت رو درباره کسرا بگی ممنون میشم .
                  سپاس فراوان
                  درود بر paiezan عزیز
                  نگاهی به گزارش 12 ماهه شرکت داشتم
                  تمام فاکتورهای سودآوری با افزایش روبرو شده اند
                  افزایش 153 درصدی سود عملیاتی
                  افزایش 204 درصدی سود انباشته در پایان دوره
                  افزایش 187 درصدی سود هر سهم
                  در یک کلام میشه گفت که عملکرد شرکت عالی بوده
                  نقطه ضعف شرکت اینه که محل تامین 90% از مواد اولیه مصرفیش،خارجیه
                  اما عملکرد شرکت این قدر خوب بوده که بشه از این یک مورد گذشت

سود 2403 ریالی فعلی قابلیت افزایشش خیلی بالاست
                  همین توانی که شرکت در سود سازی داره باعث شده که پی بر ای بالای 10 بگیره
                  رشد قیمت سهم در میان مدت و بلند مدت حتمی است

نکته مهم اینکه : کسرا یک سهم کوچیکه و باید حد سرمایه گذاری در اون رعایت بشه
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• audi
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 46

درود
                    مرتبه گذشته هم عرض کردم که پیشنهاد کوتاه مدتی برای هیچ کس نخواهم داشت
                    اما اگر منظورتون از وظیفه،مشارکت دادن بنده در سود یا پرداخت درصد ثابت از سود هست،باید عرض کنم که بنده برای پول اینجا نمی نویسم
                    نیازی هم به گرفتن درصد از کسی ندارم
                    خدا رو شکر این قدری دارم که محتاج هیچ تنابنده ای نیستم
                    من اگر دنبال گرفتن پول بودم،نمیومدم سهامی رو که حتی 1 سهمش رو هم ندارم،تحلیل کنم و وقتم رو روی اون سهم بذارم
                    بنده همون جوری که از سود بردن خودم خوشحال میشم،از سود بردن دوستانم هم خوشحال میشم
                    دوست عزیز،همه چی پول نیست

بهنام جان ممنون از لطفت ممنون
                    خیلی باحالی

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 317

درود بر paiezan عزیز
                      نگاهی به گزارش 12 ماهه شرکت داشتم
                      تمام فاکتورهای سودآوری با افزایش روبرو شده اند
                      افزایش 153 درصدی سود عملیاتی
                      افزایش 204 درصدی سود انباشته در پایان دوره
                      افزایش 187 درصدی سود هر سهم
                      در یک کلام میشه گفت که عملکرد شرکت عالی بوده
                      نقطه ضعف شرکت اینه که محل تامین 90% از مواد اولیه مصرفیش،خارجیه
                      اما عملکرد شرکت این قدر خوب بوده که بشه از این یک مورد گذشت

سود 2403 ریالی فعلی قابلیت افزایشش خیلی بالاست
                      همین توانی که شرکت در سود سازی داره باعث شده که پی بر ای بالای 10 بگیره
                      رشد قیمت سهم در میان مدت و بلند مدت حتمی است

نکته مهم اینکه : کسرا یک سهم کوچیکه و باید حد سرمایه گذاری در اون رعایت بشه
                      مرسی بهنام جان خیلی زحمت کشیدی.
                      ممنون

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

معاملات امروز فاذر،فرصت خرید هستش

با دید میان مدت خریدار باشید
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• بابی فیشر
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 5

سلام بهنام جان
                          4 میل نقد دارم میخوام یه ماهه خرید کنم بنظرت همش رو فاذر بخرم
                          54 درصد سبدم فاذره البته با دید 3-6 ماهه
                          ولی این 4 میل رو میخوام یه ماهه بخرم بنظرت چی بخرم مناسبه؟
                          [CENTER][COLOR=#0000ff][B]آدم‎های لاغر با [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]«رژیم»[/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B] مخالفند[/B][/COLOR][B][COLOR=#0000ff]; درست مثل من[/COLOR][/B]
                          [/CENTER]

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط بابی فیشر پست شده است View Post
                            سلام بهنام جان
                            4 میل نقد دارم میخوام یه ماهه خرید کنم بنظرت همش رو فاذر بخرم
                            54 درصد سبدم فاذره البته با دید 3-6 ماهه
                            ولی این 4 میل رو میخوام یه ماهه بخرم بنظرت چی بخرم مناسبه؟
                            درود
                            در این بازار مثبت،سهمی بهتر و مفت تر از آذراب پیدا نمیشه
                            اما ...
                            بنده پیشنهاد خرید 1 ماهه نمیدم
                            نظر بنده همون چیزیه که قبلا هم گفتم
                            خرید با دید میان مدت و تارگت 1200 تومنی

حالا اینکه شما بخوای یه ماهه بخری،اون دیگه بستگی به نظر و ریسک پذیری خودت داره

شما اگه سرمایه ات n تومن هم باشه،من یه پرتفوی مناسب بهت معرفی میکنم

اما حتی برای 1 تومن ناقابل هم پیشنهاد کوتاه مدتی نمیدم
                            سیستم کاری من در این نوع بازار این جوریه
                            در بازار صعودی نباید نوسان گرفت،چون اشتباهه
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• مهدی999
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 189

جناب بهنام سلام
                              به نظر شما بازار به سمت استراحت و ماه رمضان نرفته و موقع اصلاح قیمتها باشه؟ توصیه شما برا این دوره سهامداری است یا خروج موقت و ورود در موقع دیگر؟ با تشکر از راهنمائیت.
                              [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                                جناب بهنام سلام
                                به نظر شما بازار به سمت استراحت و ماه رمضان نرفته و موقع اصلاح قیمتها باشه؟ توصیه شما برا این دوره سهامداری است یا خروج موقت و ورود در موقع دیگر؟ با تشکر از راهنمائیت.
                                درود
                                بازار در این چند وقته رشد بسیار زیادی داشته
                                خب طبیعیه که ما باید یک توقف و استراحت حداقل چند روزه داشته باشیم
                                اما این توقف فرصت خروج از بازار نیست
                                اینجا باید سهم های تاپ رو در قیمتهای منفی خرید (مثل فاذر و خرید از صف فروش)

اما اینکه ما بریم سراغ سهمی که قیمتش 10 برابر شده و باز هم بخریم،از اساس اشتباهه
                                مگر اینکه روی اون شرکت شناخت داشته باشیم و بدونیم که باز پتانسیل داره

در مجموع پیشنهاد من به شما اینه :

سهام تاپ و دارای پتانسیل بالا رو بخرید و سهامداری کنید
                                از هر گونه معاملات احساسی و بدوت پشتوانه تحلیلی،خودداری کنید
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X