کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نگاهی داریم به عملکرد 6 ماهه منتهی به 91/12/30 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 90
فروش 77.7% افزایش یافته
نسبت بهای تمام شده به فروش با کاهش مواجه شده
سود عملیاتی 367.8% افزایش یافته
هزینه های مالی 65.7% کاهش یافته
سود عملیاتی هر سهم 267.4% افزایش یافته ( با در نظر گرفتن افزایش سرمایه 100 درصدی)
و در نهایت سود ساخته شده هر سهم از 276 ریال به 699 ریال رسیده که نشان از افزایش 153 درصدی دارد
با اعمال افزایش سرمایه شرکت این رشد سودآوری از 153% به 306% خواهد رسید
اگر عملکرد سال گذشته رو به امسال تعمیم بدیم برای دوره 12 ماهه به سود 4761 ریالی خواهیم رسید
اما با توجه به رشد تمام فاکتورهای سودآوری و همچنین عملکرد بسیار خوب شرکت در دوره 3 ماهه،سود شرکت در بدبینانه ترین حالت تا 5000 ریال قابلیت افزایش داره
تارگت سهم در بلند مدت : 3000 تومن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
بهنام خان عزیز
با سلام
نمودار فاذر رو به همراه چند قیمت مهم برای سهم آپلود می کنم :
530 تومن مقاومت محکمی بوده که الگوی ab=cd بزرگ در آنجا تکمیل شده ، 580 هم مقاومت بعدی بوده که قیمت از آن هم رد شده ...
اگه به هر دلیلی قیمت زیر 600 بیاد باید منتظر 580 و سپس 550 باشیم ( سه حمایت 600 - 680 و 550 )
اما در صورت عبور از 650 اهداف بعدی به ترتیب 707 و سپس 740 تومان خواهد بود ....
با توجه به نوع روند و مثبت بودن بازار و گروه نظر شخصی ام روی 740 تومان است ....
شهراد عزیز
فکر میکنم که این پست رو برای بنده بالا آوردین
باید خدمتتون عرض کنم که بنده در تحلیل سهمی مثل فاذر به هیچ عنوان به تحلیل تکنیکال اتکا نمیکنم
این نوع تحلیل در بازار ما ضعفهای فراوانی داره
اگر خواستین،مورد به مورد با دلیل به شما ثابت میکنم
با خیلی از بچه های تکنیکالیست هم دوست هستم
ولی اینو میگم که این نوع تحلیل روی آذراب یا صدرا به هیچ عنوان جواب نمیده
حالا این گفته رو من ثابت میکنم
به نظر شما چرا سهمی که داشت بالای 570 تومن و مثبت معامله میشد به یکباره روی 557 صف فروش شد ؟
چرا توی بازار مثبت که هر سهم داغونی صف خریده،فاذر منفیه ؟
دوست عزیز
بهتره منطقی با قضیه برخورد کنیم
روز شنبه شاخص بیش از 1500 واحد مثبت بود
حتی سهم لواشک سازی هم صف خرید داشت
چرا آذراب منفی بود ؟
نگین تکنیکی بود که به هیچ عنوان نمی پذیرم
معاملات سهم خودش گویاست
بنده همینجا که سهم منفیه به شما یه قولی میدم
اگر آذراب در زمان تعیین شده که عرض کردم به قیمت 1200 تومن نرسید و سودش به شدت افزایش پیدا نکرد،دیگه در مورد آذراب نظر نمیدم
روی این سهم تنها روانشناسی بازار جواب میده و بس
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
سلام بر بهنام عزیز
آقا این همه سهم خوب حیف نیست من هم یک سهم غیر مناسب معرفی کنم شرکت سایپا آذین برای 92 با اعلام فروش 200 میلیارد تومانی روبرواست
این درحالی است که در سال 91 با فروش 124 میلیارد تومان سود ناخالص 17 میلیاردی و سود عملیاتی 12.5 میلیارد تومانی ساخته است
حال اگر در سال 92 حدود 200 میلیارد تومان بفروشد بر اساس 91 به سود ناخالص حداقل 24 میلیاردی و سود عملیاتی حداقل 20 میلیاردی می رسیم که با توجه به هزینه مالی 13 میلیاردی به سود 70 تومان به ازا هر سهم میرسیم
قیمت الان 85 تومان
واقعا جوک است اگر تحریم ها کم شود و دلار تثبیت سود بسیار زیادتر افزایش خواهد یافت
حداقل قیمت این سهم برای 92 حدود 400 تومان است
اما بازار خواب است
شهراد عزیز
فکر میکنم که این پست رو برای بنده بالا آوردین
باید خدمتتون عرض کنم که بنده در تحلیل سهمی مثل فاذر به هیچ عنوان به تحلیل تکنیکال اتکا نمیکنم
این نوع تحلیل در بازار ما ضعفهای فراوانی داره
اگر خواستین،مورد به مورد با دلیل به شما ثابت میکنم
با خیلی از بچه های تکنیکالیست هم دوست هستم
ولی اینو میگم که این نوع تحلیل روی آذراب یا صدرا به هیچ عنوان جواب نمیده
حالا این گفته رو من ثابت میکنم
به نظر شما چرا سهمی که داشت بالای 570 تومن و مثبت معامله میشد به یکباره روی 557 صف فروش شد ؟
چرا توی بازار مثبت که هر سهم داغونی صف خریده،فاذر منفیه ؟
دوست عزیز
بهتره منطقی با قضیه برخورد کنیم
روز شنبه شاخص بیش از 1500 واحد مثبت بود
حتی سهم لواشک سازی هم صف خرید داشت
چرا آذراب منفی بود ؟
نگین تکنیکی بود که به هیچ عنوان نمی پذیرم
معاملات سهم خودش گویاست
بنده همینجا که سهم منفیه به شما یه قولی میدم
اگر آذراب در زمان تعیین شده که عرض کردم به قیمت 1200 تومن نرسید و سودش به شدت افزایش پیدا نکرد،دیگه در مورد آذراب نظر نمیدم
روی این سهم تنها روانشناسی بازار جواب میده و بس
با سلام
بهنام عزیز
برای من بهترین و جالبترین چیز اینه که اهداف تکنیکالی جواب بدهند ؛ من بیشتر از اینکه از سود حاصل از معامله لذت ببرم از این تشخیصها و فرآیند کسب سود لذا میبرم ...
روی سخنم با شما بود اما نه در جهت اثبات چیزی ...
بالاخره بایستی بحثهای تکنیکال و سیو سود و روانشناسی بازار رو باید در نظر گرفت .... مثلا دلار هم از 1100 رفت تا 3800 ... اما مگه یکضرب رفت ؟!! خیر ...
من شخصا سهمی مثل فاذر رو می پسندم و نگاه ویژه ای بهش دارم اما سعی میکنم در نقطه مناسب وارد بشوم و اعلام هم خواهم کرد ....
اما تمام هدف من استفاده درست از زمان است ....
چرا باید در زمانی که میشه مثلا روی وانصار یا وبملت کلی سود کرد سرمایه را در سهمهایی مثل فاذر یا قندیها که کوتاه مدتشون معلوم بود نزولیه معطل کرد و آنهم با اندکی استرس ناشی از نزول و ضرر از اصل ...
سالها قبل سعی می کردم ببینم کی زیر مجموعه کیه و اگه اون بالا بره این چی میشه و ... و .....
بعد اومدم روی تکنیکال صرف ولی الان یک تغییر رویه داده ام : اول بررسی روانشناسی بازار و سرمایه های ورودی ؛ بعد شاخص کل ؛ سپس گروهها و سر گروهها و در نهایت خود سهمها با نیم نگاهی به تکنیکال و قیمتهای کلیدی آنها
تمام هدف من شناخت بهتر این بازار و سپس سود ساختن و سود رساندن به دوستان است... برای شما آرزوی موفقیت دارم
با سلام
بهنام عزیز
برای من بهترین و جالبترین چیز اینه که اهداف تکنیکالی جواب بدهند ؛ من بیشتر از اینکه از سود حاصل از معامله لذت ببرم از این تشخیصها و فرآیند کسب سود لذا میبرم ...
روی سخنم با شما بود اما نه در جهت اثبات چیزی ...
بالاخره بایستی بحثهای تکنیکال و سیو سود و روانشناسی بازار رو باید در نظر گرفت .... مثلا دلار هم از 1100 رفت تا 3800 ... اما مگه یکضرب رفت ؟!! خیر ...
من شخصا سهمی مثل فاذر رو می پسندم و نگاه ویژه ای بهش دارم اما سعی میکنم در نقطه مناسب وارد بشوم و اعلام هم خواهم کرد ....
اما تمام هدف من استفاده درست از زمان است ....
چرا باید در زمانی که میشه مثلا روی وانصار یا وبملت کلی سود کرد سرمایه را در سهمهایی مثل فاذر یا قندیها که کوتاه مدتشون معلوم بود نزولیه معطل کرد و آنهم با اندکی استرس ناشی از نزول و ضرر از اصل ...
سالها قبل سعی می کردم ببینم کی زیر مجموعه کیه و اگه اون بالا بره این چی میشه و ... و .....
بعد اومدم روی تکنیکال صرف ولی الان یک تغییر رویه داده ام : اول بررسی روانشناسی بازار و سرمایه های ورودی ؛ بعد شاخص کل ؛ سپس گروهها و سر گروهها و در نهایت خود سهمها با نیم نگاهی به تکنیکال و قیمتهای کلیدی آنها
تمام هدف من شناخت بهتر این بازار و سپس سود ساختن و سود رساندن به دوستان است... برای شما آرزوی موفقیت دارم
درود
شهراد عزیز
شما میگین نزول آذراب معلوم بود
ولی پاسخی به پرسشهای من ندادین
یعنی توی بازاری که هر سهم ریز و درشتی مثبت و صف خرید بود،تنها فاذر تکنیکی عمل کرد و اصلاح شد ؟؟!!
خب پس تکلیف روندها چی میشه ؟
یعنی روند فاذر با روند فاراک یا مپنا یا صدرا فرق داره ؟
من یه پرسش ساده دارم
فرض کنید دو نفر از تهران به سمت تبریز حرکت میکنند
یکی با سواری میره
یکی با قطار
آیا مقصدشون متفاوته ؟
آیا میشه در راه رسیدن به تبریز از بندر عباس سردرآورد ؟
فقط دو چیز متفاوته
اون هم زمان رسیدن به مقصد و سرعت هر کدوم هست
درسته که تکنیکالیست نیستم
ولی توی این 14 سالی که با بورس آشنا شدم،خیلی چیزها یاد گرفتم که نه توی هیچ کتابی نوشته شده و نه توی هیچ کلاس آموزشی،گفته میشه
در این بازار این قدر فراز و نشیب دیدم که نه با دیدن یه صف خرید هورا میکشم و نه با دیدن یک صف فروش،زانوی غم بغل میگیرم
نگاهی داریم به عملکرد 3 ماهه منتهی به 92/3/31 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 91
فروش 40% کاهش یافته
نسبت بهای تمام شده به فروش،افزایش یافته
خالص سایر درآمدهای عملیاتی به شدت افزایش یافته که در یکی از بندهای گزارش بهش اشاره شده
ب( مبلغ 795 ميليارد ریال در سرفصل ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي شامل 450 ميليارد ریال فروش ارز 3 ماهه اول و پيش بيني مبلغ 332 ميليارد ریال سود تسعير ارز براي 9 ماهه پاياني سال(با نرخ تسعير ارز 000 ر 30 ریال) مي باشد. لازم به ذکر است شرکت در اطلاعيه قبلي، از اين بابت سودي پيش بيني ننموده بود.
سود عملیاتی با 20% افزایش مواجه شده
هزینه های مالی 30% افزایش یافته
خالص درآمدهای متفرقه 73% کاهش یافته
سود انباشته در پایان دوره 37% کاهش یافته
و در نهایت سود ساخته شده هر سهم از 535 ریال به 469 ریال رسیده که نشان از کاهش 12 درصدی است
همچنین محل تامین 100% مواد اولیه مصرفی شرکت داخلی و 52% بازار فروش شرکت خارجی است
در مقایسه با دوره گذشته،صادرات شرکت 19% کاهش یافته
البته این گزارش تا حد زیادی بدبینانه هست
ولی عملکرد شرکت به هیچ عنوان جالب توجه نیست
به همین جهت،بنده این سهم رو خیلی مناسب سرمایه گذاری نمی بینم
از گروه پتروشیمی،شیران،شاراک و شخارک،گزینه های بسیار بهتری برای سرمایه گذاری هستند
بهنام عزیز
سلام
ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون
اینکه دراین عکس هم مشخص کردم ، تفاوت سود عملیاتی هر سهم با سود هر سهم پس از کسر مالیات چیه ؟ و چرا عدد سود عملیاتی کمتره ؟ http://uploadax.com/images/37161890349562873526.jpg
ممنون از راهنماییهای شما
بهنام عزیز
سلام
ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون
اینکه دراین عکس هم مشخص کردم ، تفاوت سود عملیاتی هر سهم با سود هر سهم پس از کسر مالیات چیه ؟ و چرا عدد سود عملیاتی کمتره ؟ http://uploadax.com/images/37161890349562873526.jpg
ممنون از راهنماییهای شما
درود
خواهش میکنم
سود عملیاتی یعنی سودی که به عملیات اصلی شرکت مربوط میشه (تکرار شونده و معمول)
برای مثال یک شرکت تولیدی رو فرض میگیریم که سه نوع محصول A , B , C رو تولید میکنه
خب ما برای تولید این محصولات یه سری هزینه های مستقیم داریم (مواد اولیه،دستمزد کارگران خط تولید و ... )
یه سری هزینه غیر مستقیم داریم ( آب،برق، گاز و ...)
با کسر کردن این هزینه ها از مبلغ فروش محصولات شرکت،میرسیم به سود عملیاتی
حالا ممکنه شرکت یه زمیتنی داشته که فروخته (سود غیر عملیاتی)
یا حالات دیگه مثل خالص سایر درآمدها (فروش ضایعات)
وقتی که این فاکتورها به سود عملیاتی اضافه میشه،میرسیم که سوذد هزر سهم قبل از کسر مالیات
و در نهایت با کسر مالیات،میرسیم به سود خالص هر سهم پس از کسر مالیات
(کوروش بزرگ)
خیلی خوب و عالی
حالا یه عکس دیگه میزارم که سود عملیاتیش بیشتر از سود هر سهم پس از کسر مالیاته
آیا علت اینکه پس از کسر مالیات سود کم شده یعنی اینکه شرکت بدهی ، چیزی داشته که کم شده
خیلی ممنون
خیلی خوب و عالی
حالا یه عکس دیگه میزارم که سود عملیاتیش بیشتر از سود هر سهم پس از کسر مالیاته
آیا علت اینکه پس از کسر مالیات سود کم شده یعنی اینکه شرکت بدهی ، چیزی داشته که کم شده
خیلی ممنون
ماهیت بدهی با سود و زیان متفاوته
بدهی جزو حسابهای اصلی هستش
اما درآمد و هزینه حساب موقته و اصلی نیست
این عکس رو میشه این طور تفسیر کرد :
برای مثال شرکت تولیدی بوده و در جایی سرمایه گذاری کرده
اما این سرمایه گذاری با کاهش ارزش مواجه شده
در نتیجه شرکت مجبور میشه که ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاری بگیره و سودش رو کاهش بده (توجه کنید که ماهیت سرمایه گذاری برای این شرکت،غیر عملیاتیه)
یا اینکه برای مثال شرکت با جریمه ای مواجه میشه که به سطح کیفی پایین محصولاتش مربوط میشه
باز اینجا ما کاهش سود رو داریم
نگاهی داریم به عملکرد 3 ماهه منتهی به 92/3/31 و مقایسه آن با دوره مشابه سال 91
فروش 40% کاهش یافته
نسبت بهای تمام شده به فروش،افزایش یافته
خالص سایر درآمدهای عملیاتی به شدت افزایش یافته که در یکی از بندهای گزارش بهش اشاره شده
ب( مبلغ 795 ميليارد ریال در سرفصل ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي شامل 450 ميليارد ریال فروش ارز 3 ماهه اول و پيش بيني مبلغ 332 ميليارد ریال سود تسعير ارز براي 9 ماهه پاياني سال(با نرخ تسعير ارز 000 ر 30 ریال) مي باشد. لازم به ذکر است شرکت در اطلاعيه قبلي، از اين بابت سودي پيش بيني ننموده بود.
سود عملیاتی با 20% افزایش مواجه شده
هزینه های مالی 30% افزایش یافته
خالص درآمدهای متفرقه 73% کاهش یافته
سود انباشته در پایان دوره 37% کاهش یافته
و در نهایت سود ساخته شده هر سهم از 535 ریال به 469 ریال رسیده که نشان از کاهش 12 درصدی است
همچنین محل تامین 100% مواد اولیه مصرفی شرکت داخلی و 52% بازار فروش شرکت خارجی است
در مقایسه با دوره گذشته،صادرات شرکت 19% کاهش یافته
البته این گزارش تا حد زیادی بدبینانه هست
ولی عملکرد شرکت به هیچ عنوان جالب توجه نیست
به همین جهت،بنده این سهم رو خیلی مناسب سرمایه گذاری نمی بینم
از گروه پتروشیمی،شیران،شاراک و شخارک،گزینه های بسیار بهتری برای سرمایه گذاری هستند
جناب بهنام من تازه در حال یادگیری صورت های مالی هستم....
میشه لطف بفرمائید و بیان کنید که این دو بند رو از کجا اوردید... همچنین محل تامین 100% مواد اولیه مصرفی شرکت داخلی و 52% بازار فروش شرکت خارجی است
در مقایسه با دوره گذشته،صادرات شرکت 19% کاهش یافتهممنون از لطف شما
نظر