درود بهنام جان آقا امروز موفق شدم فاذر و خصدرا اضافه کنم الان سبد من خصدرا فاذر و وپترو شد و فکر کنم الان دیگه نیازی نباشه هر روز جوش بازار را بزنم نظرت چیه برادر؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postاره مرسی :.thumbsupsmileyanim
قیمت برام مهم نیست میخواهم بدونم یک مرتبه چه اتفاقی افتاد؟
لطف بفرمایید پاسخی بدهید ممنون میشم؟
این نکته خیلی مهمیه که قیمت سهم بدون انجام معامله،بالا اومد
پیشنهاد میکنم به این نکات توجه کنی و دنبال چرا و چگونه نباشیافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط farzam468 پست شده است View Postدرود بهنام جان آقا امروز موفق شدم فاذر و خصدرا اضافه کنم الان سبد من خصدرا فاذر و وپترو شد و فکر کنم الان دیگه نیازی نباشه هر روز جوش بازار را بزنم نظرت چیه برادر؟
خریدهای بسیار خوبی داشتین
به ویژه روی صدرا
با سرمایه گذاری روی این سه سهم،اصل سرمایه شما در کمترین زمان ممکن برخواهد گشت
در بحث سرمایه گذاری و مدیریت مالی،ما یک فاکتوری داریم،به نام دوره بازگشت سرمایه که فاکتوری مهم در انتخاب از بین طرخهای مختلف سرمایه گذاری هستش
دوره بازگشت سرمایه شما از یک دوره چند ماهه،فراتر نخواهد رفت
پس با خیالی آسوده به کارهای روزانه خودتون بپردازیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postشما میتونین تاپیکو و وصندوق رو به جای دو سهم به یک سهم تبدیل کنین ( یعنی یا فاذر بخرین و یا وبصادر)
اما نظر من اینه که سهمی مثل وبصادر باید در قسمت بلند مدت سبد باشه و سنگینی وزن فاذر در سبد باید به چشم بیاد
بر همین اساس نظر خودتون و پیشنهاد من بهترین راهه
یعنی از 20% مربوط به تاپیکو و وصندوق 10% رو به فاذر و 10% رو به وبصادر اختصاص بدین
این بهترین نوع چینشی هست که سبد شما میتونه داشته باشه
با سلام و عرض ادب
با این لحظه وصندوق رو به فاذر تبدیل کردم و تاپیکو هم فروخته شد ، با توجه به شرایط فعلی بازار نظرتون در مورد خرید وبصادر یا فاذر، کدومش مناسبر هست؟
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postسلام بهنام جان
به نظر شما فاذر بعد از افزایش سرمایه و بازگشایی ، تا چه قیمتی برسه اجازه ورود میده که بشه اضافه کرد؟ چون قیمت به نظرم میاد زیر 250 تومن هنگام بازگشایی ، حجم تقاضا احتمالا براش خیلی بالا بره. نظر شما چیست؟
با تشکر
250 ؟؟!!
شما فکر کردی اگه قرار باشه که 250 باز بشه،ارزش خرید هم داره ؟!
اگر مطمئن هستی که 250 باز میشه،اصلا چرا نگهش داشتی ؟
چرا نمیفروشی و 250 دوباره جایگزین کنی ؟
امتحانش مجانیه
همین فردا که به احتمال زیاد مثبت هم هست،بفروش تا نتیجه اش رو ببینیافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط poya59 پست شده است View Postبا سلام
بهنام خان معملات نماد صدرا رو چطور میشه دید
ممنون
درود
از این لینک معاملات رو دنبال کنین
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...18736941376687افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط moein2803 پست شده است View Postجناب بهنام
با سلام و عرض ادب
با این لحظه وصندوق رو به فاذر تبدیل کردم و تاپیکو هم فروخته شد ، با توجه به شرایط فعلی بازار نظرتون در مورد خرید وبصادر یا فاذر، کدومش مناسبر هست؟
اگر ریسک پذیر هستین،فاذر بخرین
اگر به دنبال رعایت اصول تشکیل سبد هستین،وبصادر بخرید
هر دو هم منفیه و داره مفت معامله میشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
250 ؟؟!!
شما فکر کردی اگه قرار باشه که 250 باز بشه،ارزش خرید هم داره ؟!
اگر مطمئن هستی که 250 باز میشه،اصلا چرا نگهش داشتی ؟
چرا نمیفروشی و 250 دوباره جایگزین کنی ؟
امتحانش مجانیه
همین فردا که به احتمال زیاد مثبت هم هست،بفروش تا نتیجه اش رو ببینی
من از 680 با فاذر هستم و فقط اضافه میکنم فاذر و خصدرا . این دو سهم را فکر میکنم ندارم. چه برسه به اینکه بخوام بفروشم. :)
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postسلام
گرامی این فاذر به نظرت چند روز بسته بمونه؟
مشخص نمیکنه
ولی بعید میدونم خیلی بسته بمونه
به نظرم نهایت 20-15 روز بسته باشه
مهم این نیست که چقدر بسته میمونه
مهم اینه که با چه قیمتی باز میشه و ادامه روندش به چه صورته
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postببخشید. عدد رو اشتباه نوشتم. زیر 400 باید صحیح باشه با توجه به افزایش سرمایه 2.5 برابری اگه سهم روی 900 بسته بشود و با فرض اینکه هیچ اتفاقی در روز بازگشایی و زمان قبلش نیفته که بعید می دونم . اشتباه هست تصحیح کنید.
دست از این رفتارهای متناقض و زشتت بردار
تحمل منم حدی داره
این قدر به شعور دیگران توهین نکن
توی تالار بورس از صدرای n تومنی و فاذر طلایی دم میزنی،بعد اینجا یه جور دیگه مینویسی
من توی این بازار استخون خورد کردم
14 سال وقت و زندگیمو گذاشتم به پای بورس
انواع و اقسام آدمها رو دیدم
پست طرف رو ببینیم می فهمم چی تو چنته داره و چند مرده حلاجه
یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم
بیخیال این تاپیک بشوافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر