درود بربهنام عزیز خرید خصدرای من 256 است ایا صلاح می دانی در روزهای آینده میانگینم را پایین بیاورم؟ در چند مرحله در منفی خرید کنم؟بنظرت سهم تا چه قیمتی می تواند پایین بیاید؟
*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*
Collapse
X
-
در اصل توسط poya59 پست شده است View Postبهنام خان با سلام
وبصادر با اینکه افزایش 153 درصدی از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها را در پیش دارد
چرا چند روزی است که با 4 درصد منفی به پایان می رسد . به نظر شما حرکت سهم عجیب نیست
افزایش سرمایه وبصادر به میزان 1525 از محل تجدید ارزیابی داراییها و 14% از محل سود انباشته هست
در ضمن بعد از تایید افزایش سرمایه اش،تنها امروز منفی بوده
قیمت سهم ملاک نیست
شما اگر یه نگاهی به حجم و نوع معاملات روزهای گذشته داشته باشین،به ارزش این سهم پی خواهید بردافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط farzam468 پست شده است View Postدرود بربهنام عزیز خرید خصدرای من 256 است ایا صلاح می دانی در روزهای آینده میانگینم را پایین بیاورم؟ در چند مرحله در منفی خرید کنم؟بنظرت سهم تا چه قیمتی می تواند پایین بیاید؟
موافقم،اما به یک شرط
این سهم رو تنها با دید بلند مدت بخرین ( حداقل یک ساله)
به نظر من این سهم نه حمایت داره و نه مقاومت
بهترین حالت خرید این سهم هم خرید از صف فروش هستشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
آقا بهنام یه مشورت می خواستم ازتون
سبد من:
30% شکربن متوسط 530 تومن
20%شبندر متوسط 900 تومن
8% سایر پالایشگاهیا
4% غبشهر 4100
8%وصندوق 515
3%رتاپ 720
7% توسعه و عمران کرمان 370
9%جم 1490
8% پتروشیمی کرمانشاه870
3%پتروشیمی شیراز950
می خوام سبدمو خلوت کنم میشه کمک کنید؟
نظر
-
در مورد سهام شرکت توسعه و عمران کرمان حدود 5 ماه قبل این سهمو 90 تومن بعد 100 روز 350 فروخنم سود خوبی کردم بعد تا 416 رفت بالا سپس تا 270 اومد پایین دوباره شروع به صعود کرد بدون اطلاعات رو 370 وارد شدم الانم همین حدوداست فقط شنیدم یه تعدیل خوبی داره که امکان داره سهم تا 550 بره بالا.بیشتر سهام شرکت توسعه عمران که نمادش کرمان هست تو نیروگاه کرمان سرمایه گذاری شده فک کردم خوبه بخرم اما الان یکم دو دل هستم.
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود
موافقم،اما به یک شرط
این سهم رو تنها با دید بلند مدت بخرین ( حداقل یک ساله)
به نظر من این سهم نه حمایت داره و نه مقاومت
بهترین حالت خرید این سهم هم خرید از صف فروش هستش
بهنام جان
میدونم که پاسخ شما به صدرایی ها ، فقط صبر است. اما میخواستم تحلیل شما رو بدونم درباره اینکه چرا سهامدار عمده میخواد با صف فروش میلیونی ، قیمت سهم را مدام پایین بیاره و علاقه ای به افزایش سرمایه n درصدی مانند فاذر و امثالهم نداره؟ چه ضرری میکنه که این کار را مدام به تاخیر میندازه؟ به نظر میاد مقاومت سهامدار خرد هم با این بازی ها بیشتر شده و فروشنده نیستند :) چون هر چقدر پایین بیاد ، خریدار بیشتر میشه و افزایش شناوری و داستان های بعدی
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postآقا بهنام یه مشورت می خواستم ازتون
سبد من:
30% شکربن متوسط 530 تومن
20%شبندر متوسط 900 تومن
8% سایر پالایشگاهیا
4% غبشهر 4100
8%وصندوق 515
3%رتاپ 720
7% توسعه و عمران کرمان 370
9%جم 1490
8% پتروشیمی کرمانشاه870
3%پتروشیمی شیراز950
می خوام سبدمو خلوت کنم میشه کمک کنید؟در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postدر مورد سهام شرکت توسعه و عمران کرمان حدود 5 ماه قبل این سهمو 90 تومن بعد 100 روز 350 فروخنم سود خوبی کردم بعد تا 416 رفت بالا سپس تا 270 اومد پایین دوباره شروع به صعود کرد بدون اطلاعات رو 370 وارد شدم الانم همین حدوداست فقط شنیدم یه تعدیل خوبی داره که امکان داره سهم تا 550 بره بالا.بیشتر سهام شرکت توسعه عمران که نمادش کرمان هست تو نیروگاه کرمان سرمایه گذاری شده فک کردم خوبه بخرم اما الان یکم دو دل هستم.
پیشنهاد من اینه :
شکربن و وصندوق رو نگه دارین
بقیه رو تمام و کمال بفروشین و به این ترتیب سرمایه گذاری کنید :
1 - وبصادر 40%
2 - رانفور 30%
3 - پارسیان ( بیمه پارسیان) 30%
اگر وپترو صف خرید نباشه،میتونین اون رو جایگزین پارسیان کنینافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postبهنام جان
میدونم که پاسخ شما به صدرایی ها ، فقط صبر است. اما میخواستم تحلیل شما رو بدونم درباره اینکه چرا سهامدار عمده میخواد با صف فروش میلیونی ، قیمت سهم را مدام پایین بیاره و علاقه ای به افزایش سرمایه n درصدی مانند فاذر و امثالهم نداره؟ چه ضرری میکنه که این کار را مدام به تاخیر میندازه؟ به نظر میاد مقاومت سهامدار خرد هم با این بازی ها بیشتر شده و فروشنده نیستند :) چون هر چقدر پایین بیاد ، خریدار بیشتر میشه و افزایش شناوری و داستان های بعدی
وقتی به سهمی اعتقاد داری،نگهش دار تا به نتیجه برسه
من ترجیح میدم وقتم روی روی بقیه سهم ها بذارم تا به نتیجه مطلوب برسم،چون تکلیفم با صدرا روشنه
در مورد صدرا چه فکر کنی،چه فکر نکنی،باید صبر کنی
پس چه بهتر که تمرکزت رو ببری روی سایر سهم ها و سایر معاملات
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط vatovato پست شده است View Postآقا بهنام
نظرتون در مورد خرید وپارس چیه؟
خودم صادراتو دارم و می خوام تو افزایش سرمایش شرکت کنم
اما شما یک سهم بانکی دارین و بهتره در صنایع دیگه سرمایه گذار یکنین
اگر سبدتون رو کامل بنویسین،بهتر میتونم راهنمایی کنمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postهمون طور که گفتم،من صبرم زیاده و این سهم رو برای بلند مدت نگه میدارم
وقتی به سهمی اعتقاد داری،نگهش دار تا به نتیجه برسه
من ترجیح میدم وقتم روی روی بقیه سهم ها بذارم تا به نتیجه مطلوب برسم،چون تکلیفم با صدرا روشنه
در مورد صدرا چه فکر کنی،چه فکر نکنی،باید صبر کنی
پس چه بهتر که تمرکزت رو ببری روی سایر سهم ها و سایر معاملات
فرهنگ بورس به آماتوری مثل من دو چیز را یاد داد : فرهنگ صبر کردن و فرهنگ نگاه بلند مدت که این دوره زمونه بین ایرانی ها نایاب است :)
پیروز باشی بهنام خان
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postآقا بهنام اگه یکی 10 میلیون داشته باشه یکی 100 میلیون و یکی 1 میلیارد.شکل سبد این افراد در واقع شکل سرمایه گذاری این افراد و %سهم تو سبدشون مشابه خواهد بود؟یعنی باید تفاوتی باشه یا نه
فکر میکنم که اوایل سال بود
سهم مشابه ممکنه انتخاب بشه
اما نوع چینش بسیار متفاوت خواهد بود
توجه داشته باشید که بازدهی 20% برای این مبالغ بسیار متفاوت خواهد بود
باید بین ریسک و بازده و میزان سرمایه گذاری،توازن برقرار باشه
وقتی مبلغ سرمایه گذاری بالا میره،باید انتظارات منطقی باشه،باید ریسک منطقی باشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر