*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soroush
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 561

سلام ودرود بر آقا بهنام

جاتووون واقعا خالی بود امیدوارم در کنار هم سبز و پر سود باشیم
    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط madio پست شده است View Post
      سلام و تشکر
      اینجا از فرابورس خیلی بهتره
      هنوزم به خبهمن مثبت هستید ؟
      درود

رشد خبهمن تازه شروع شده

یادتون باشه که بیشتر سود با سهامداری و داشتن دیدگاه بلند مدت به دست میاد
      گروه خودرو در یک روند صعودی شارپ وارد شده و هنوز زاه زیادی در پیش داره
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
        سلام وقت بخیر
        جناب بهنام با توجه به اینکه شما فاذر را یک سهم با رشد شارپ در نظر دارید در صورت امکان هدف و بازه زمانی سهم را بفرمایید
        با سپاس
        تارگت : 1080 تومن

بازه زمانی : 18 - 12 ماه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
          سلام بر استاد عزیز
          فاذر افزایش سرمایه دیگری در راه ندارد مثلا تا پایان سال؟ چون اگر اشتباه نکنم قرار بود 400 درصد افزایش سرمایه داشته باشد.
          دوم اینکه توی بازه دو ساله بعضی ها از قیمتهای بالای 2000 الی 3000 تومان صحبت میکنند میخواستم ببینم ایا این امکان وجود دارد؟
          سوم اینکه نظرتان در مورد نرخ دلار 2600 در بودجه سال بعد چیست؟روی چه صنایعی بیشترین تاثیر (مثبت یا منفی) رو میگذارد؟
          با تشکر و سپاس فراوان
          /.:biggrinsmiley.:/
          درود

فاذر میاتونه یه افزایش سرمایه دیگه از محل سود انباشته و آورده نقدی بده
          و البته این افزایش سرمایه اگر بخواد اجرایی بشه،در سال آینده خواهد بود

در حال حاضر تارگت فاذر 1080 تومن هست که چند وقت پیش بیان کردم
          صحبت از تارگتهای بالاتر باید با بررسی بیشتر و در زمان خودش باشه

در مورد دلار 2600 تومنی هم باید بگم که تاثیر مثبتش روی صنایع وارد کننده و شرکتهای ریالی خواهد بود
          شرکتها و صنایع پیشرو،همون مواردی هستند که در گذشته هم عرض کردم

1 - تجهیزات

2 - بانک

3 - خودرو

4 - آی تی

5 - لیزینگ

6 - بیمه

7 - حمل و نقل
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط solitaryman پست شده است View Post
            تبریک برای شروعی دوبارتون اقا بهنام تارگت 3600 تومنی فاذر بدون افزایش سرمایه هست تارگت با احتصاب افزایش سرمایه 1081 میشه .این فرضیه درسته؟
            سپاسگزارم

بله دوست عزیز

تارگتش 3600 تومن با سرمایه قبلی هست که با احتساب سرمایه جدید،دقیق میشه 1080 تومن

1080 = 3.3333 ÷ 3600
            (کوروش بزرگ)

نظر

• KEYAN5533
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 215

استاد خیر مقدم =D>
              از بازگشت شما بسیارخرسندم
              استاد ما هرچی جویا شدیم
              گفتن تشریف بردن توسایت فرابورس آسیا.استاد من فاذر رو بعلت نیاز پولی تو319خالی کرده بودم
              الان کمی پول دارم
              ورود کنم برای گین گرفتن یا موندن با سهم ؟
              راستی استاد تو این شرایط که میگن پارسان افزایش سرمایه داره به نظر شما تو افزایش سرمایه شرکت کنم یا نقد بشم نزدیک افزایش سرمایه؟
              با تشکر
              /.:blushsmiley:./

نظر

• محمد حقانی
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 447

سلام بهنام عزیز
                همیشه از راهنماییهای خوب شما بهره مند میشویم.
                با توجه به اینکه احتمالا بازار فردا در بخش بانکی - آی تی - سیمانی حداقل در ابتدا منفی خواهد بود ، خرید چه سهمی می تواند بازدهی بالاتری داشته باشد؟ وبصادر 115 تومانی یا رکیش 650تومانی و یا پیشنهاد مناسبتری دارید؟

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

بهنام جان با سلام.بسیار خوشحالم که مجددا در این تاپیک از راهنماییتون استفاده می کنم.خزامیا خگستر رشد زیادی در این مدت داشتند از نظر شما هنوز می تونند رشد کنند؟فکر می کنم خپارس گزینه ارزان و مناسبی بود که متاسفانه صف شد.با این اوصاف شما بین فاراک و خزامیا خگستر کدومشون انتخاب می کنید؟ فکر کنم فاراک هم هر لحظه آماده پرواز باشه
                  Honesty is the best policy

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
                    استاد خیر مقدم =D>
                    از بازگشت شما بسیارخرسندم
                    استاد ما هرچی جویا شدیم
                    گفتن تشریف بردن توسایت فرابورس آسیا.استاد من فاذر رو بعلت نیاز پولی تو319خالی کرده بودم
                    الان کمی پول دارم
                    ورود کنم برای گین گرفتن یا موندن با سهم ؟
                    راستی استاد تو این شرایط که میگن پارسان افزایش سرمایه داره به نظر شما تو افزایش سرمایه شرکت کنم یا نقد بشم نزدیک افزایش سرمایه؟
                    با تشکر
                    سپاسگزارم

با نقدینگیتون فاذر بخرید
                    پارسان رو هم به فاذر تبدیل کنین

تا فاذر داره فرصت ورود میده باید بهره برد
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                      سلام بهنام عزیز
                      همیشه از راهنماییهای خوب شما بهره مند میشویم.
                      با توجه به اینکه احتمالا بازار فردا در بخش بانکی - آی تی - سیمانی حداقل در ابتدا منفی خواهد بود ، خرید چه سهمی می تواند بازدهی بالاتری داشته باشد؟ وبصادر 115 تومانی یا رکیش 650تومانی و یا پیشنهاد مناسبتری دارید؟
                      درود

اولین گزینه از نظر بنده فاذر هست

دی و وبصادر هم خیلی خوب هستند
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                        بهنام جان با سلام.بسیار خوشحالم که مجددا در این تاپیک از راهنماییتون استفاده می کنم.خزامیا خگستر رشد زیادی در این مدت داشتند از نظر شما هنوز می تونند رشد کنند؟فکر می کنم خپارس گزینه ارزان و مناسبی بود که متاسفانه صف شد.با این اوصاف شما بین فاراک و خزامیا خگستر کدومشون انتخاب می کنید؟ فکر کنم فاراک هم هر لحظه آماده پرواز باشه
                        درود
                        سپاسگزارم

باز هم تکرار میکنم
                        فاذر
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

بهنام عزیز با تشکر از پاسختون.راستش با علم به با ارزش بودن فاذر ، تمایل ندارم وزنش را بیش از این در سبد زیاد کنم.با این شراط ، توصیه به خرید کدمیک از سهام می کنید؟
                          Honesty is the best policy

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            بهنام عزیز با تشکر از پاسختون.راستش با علم به با ارزش بودن فاذر ، تمایل ندارم وزنش را بیش از این در سبد زیاد کنم.با این شراط ، توصیه به خرید کدمیک از سهام می کنید؟
                            وبصادر بخرید
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• هدهد
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 134

استاد بهنام عزیز درود و سپاس بسیار از تمامی زحمات بی منت شما و تبریک جهت روشن نمودن مجدد سایت وزین بورسی با حضور خود ، البته بیشتر مطالب اخیر شما در سایت فرابورس را دنبال می کردم و با توصیه شما درصد قابل توجهی از سبدم را فاذر تشکیل داده که واقعاً از بابت آن سپاسگزارم و تحلیلهای زیبا و اطمینان بالای شما به فاذر موجب شد که تقریباً یک ماهی با سهم بمانم و هیچوقت از نتیجه پایانی هراس نداشته باشم . درخواست دارم درخصوص تعویض با فاذر یا نگهداری سایر سهام سبد شامل شراز ، فاسمین ، وپست و درصورت بازگشایی غبشهر مرا از راهنمایی ارزنده تان بهره مند سازید . همیشه موفق ، تندرست و پرسود باشید.
                              موفقیت از آن کسانی نیست که هرگز دچار ناکامی نشده اند، بلکه متعلق به کسانی است که هرگز برای ازسرگرفتن مبارزه، بیم و هراسی ندارند. هانری کپ

نظر

• amir2007dkn
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 340

سلام بهنام جان خوشحالم که برگشتی وبی اغراق یکی از صادق ترین وبی منت ترین راهنما ها در بورس هستی سبدم به شرح زیر
                                فولاد 449 تومان تعداد 50000و شپنا 3500 تعداد3000 که خیلی عقب انداختنم اگر صلاح میدونی جابجا کنم بقیه سبد پکرمان میانگین 868 تعداد 26000تا-وتوسم 225تعداد100000-باما 1089تعداد 25000 امروزم با سیگنال شما 200000 تا دی تو منفی کامل و ومعادن 980تومان 3000و فاذر 3500تا البته میخواستم 35000تا بردارم که اشتباهی یه صفر کم زدم 337تومان
                                راستش به جز پکرمان و باما و این اخریا با سیگنال امروز شما که خودم خریدم متاسفانه بقیه سهام واونهایی هم که فروختم با ضرر که با قیمت بالا خریداری شده بود و از صف خرید همه رو شاگردم که توی کارگزاری مسول معاملات هست خریده فکر میکردم خق مربیگری به گردنش دارم و داره بهم حال میده ولی بعداً یکی از بستگانو توی همون کارگزاری تو قسمت حسابداری کار میکرد دیدم گفت سهمهایی که گروهی میخریدند خوباشو در قیمتهای پایین خودشون و همکاران برمیداشتند بقیه رو به منو امثال من میدادن خدا رو شکر معاملات گروهی جمع شد وگرنه الان باید کلی ضرر میدادم خوشحالم با شما و دیگر دوستان اشنا شدم اگر ممکنه بفرمایید فردا چی بخرم و چیو بفروشم یه 12 تومن دیگه موجودی هست

نظر

در حال کار...
                                X