کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان
ببخشید که اینجا این سوال را میکنم
من تازه کد بورسی گرفتم و دارم 5 میلیون وام میگیرم
از دوستان میخوام که راهنماییم بکنین که ایا این پول را در یکی از صندوق ها قرار بدهم بهتر است یا اینکه خودم وارد شوم
استاد بهنام شما هم راهنماییم بکنین
ممنونم
درود بر شما استاد بهنام عزیز تا حالا که من هر بار به حرف شما گوش کردم نه تنها ضرر نکردم بلکه سودهای خیلی خوبی هم کردم نمیدونم چرا بعضیا صبر ندارن واقعا.باور کنید بنده به شخصه بخاطر شما میام این سایت تو اون زمانی که شما بدلایلی مدتی غایب بودید اصلا سر نزدم.خوبیه این سایت و سایت های مشابه اینه که صفحات قدیمی رو هم نگه میداره دوستان میتونن برن از صفحات اول شروع کنن و تحلیل های شما رو ببینن و با تارگت ها مقایسه کنن.البته شما نیازی به تایید تازه واردان ندارید سالهاست که تایید شدید.شب خوبی داشته باشید.
بهنام عزیز
پست شما حسابی ذهنمو درگیر کرده دنبال پست اعتراضبم که مبگشتم کسی نبود و نگرانم که نکنه پست بنده باعث این تصمیم شما شده..........اخه چرا یهو چنین تصمیمی گرفته یشه؟؟؟؟؟؟؟
خود من بارها گفتم در فاذر و فولای بالای 150 درصد توی سودم و علتش فقط و فقط تاکید های شما بود وگرنه طبق عادتم باید با 20-30 درصد سود خارج می شدم و واسه خودم سرخوش می بودم..
پیشنهاد های اخیر هم که دیگه اشاره کردن دوستان........دی، وپترو، خبهمن و و و
کاش واسه خودم کسی بودم و اسم و رسمی داشتم تا با خواهشم تاپیک به روال قبل بر میگشت...
بهنام جان، درود
این جا هر کسی که به تاپیکت سر میزنه، مطمئنا دوستت داره و به تحلیل هات ایمان داره، همه ی ما با رهنمایی های خوبت در سود هستیم. خود من با مپنا دارم پرواز می کنم... فاذر هم تازگی ها در سبدم ریختم و تنها سهمی هست که با این که هنوز پروازش شروع نشده، اما خیالم ازش راحته! خلاصه این که همه دوستت داریم، از دست ما ناراحت نباش
بهنام عزیز
پست شما حسابی ذهنمو درگیر کرده دنبال پست اعتراضبم که مبگشتم کسی نبود و نگرانم که نکنه پست بنده باعث این تصمیم شما شده..........اخه چرا یهو چنین تصمیمی گرفته یشه؟؟؟؟؟؟؟
خود من بارها گفتم در فاذر و فولای بالای 150 درصد توی سودم و علتش فقط و فقط تاکید های شما بود وگرنه طبق عادتم باید با 20-30 درصد سود خارج می شدم و واسه خودم سرخوش می بودم..
پیشنهاد های اخیر هم که دیگه اشاره کردن دوستان........دی، وپترو، خبهمن و و و
کاش واسه خودم کسی بودم و اسم و رسمی داشتم تا با خواهشم تاپیک به روال قبل بر میگشت...
دوست گرامی
شما از دوستان بنده هستین
اجازه بدین خیلی ساده و روان بنویسم
روال قبلی تاپیک این بود که بنده پیشنهاد خرید و فروش سهام مختلف رو هم ارایه میدادم
اما نتیجه این روال کاری چی بود ؟
شما حاضرین اعصاب خودتون رو به خاطر هیچ و پوچ خورد کنین ؟
یعنی بنده بیام وقتم رو بذارم و سهمی رو تحلیل کنم
بعد در قیمتهای منفی و پایین پیشنهاد به خرید اون سهم بدم و به دیگران سود برسونم
اما بعدش که سهم یه مقدار درجا میزنه،توهین و متلک بشنوم ؟؟!!
این انصافه ؟
درسته ؟
متاسفانه همیشه یه سری کاربر طلبکار پیدا میشن
اگه سهمشون رشد کنه،یه تشکر خشک و خالی هم ازت نمیکنن و میگن خودشون خریدن یا بازار مثبت بوده
اما اگه یه مدت سهمشون درجا بزنه و یا چهارتا منفی بخوره،ازت طلبکارت میشن
ببخشید که این جوری میگم
خب مگه من دیوانه ام ؟
وقتم رو بذارم
انرژی بذارم
تجربه چندین ساله خودم در بازار بورس رو به صورت رایگان در این تاپیک عرضه کنم
بعدم هر حرفی و سخنی رو بشنوم ؟؟!!
که چی بشه ؟
که مثلا به من بگن استاددددددددددددددد یا بازدید این تاپیک و تعداد تشکرم بیشتر بشه
به نظر شما ارزش داره ؟
هیچ گاه به خاطر جمع کردن تشکر مطلب ننوشتم
اصلا از همون اول هم اشتباه کردم که اومدم و سهم و سبد معرفی کردم
به قول معروف : سری که درد نمیکنه،دستمال نمی بندن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
بهنام خان من به شما حق میدم ... واقعا" بی منت ، وقت ، بزرگترین سرمایه تون را صرف میکنید تا دوستان هم از اطلاعاتتون بهره ببرند ....
دوستان هم به نظر استاد با معرفی نکردن سهم کنار بیان برای اینکه خودشون راحتتر باشن و احترام به نظر ایشون بگذارید ...
ولی استاد خریدهای خودتون را اینجا اعلام کنید یا بهترین سهمها را از دید خودتون اینجا بیان کنید .... مطمئن باشید دوستان دعاگویتان هستند /:.Heart.:/
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
با سلام و ارادت
حرف شما کاملا درسته ولی به نظر شما این که یه انسان این توانایی و البته سخاوت رو داشته باشه که بدون هیچ چشمداشتی دیگران را راهنمایی کنه و باعث سود رسوندن به اونها بشه چه قدر ارزش داره؟؟
حضور شما در خصوصا در ساعات معاملاتی خیلی ها از جمله من رو دلگرم میکرد نوع تحلیل شما جنس متفاوتی داشت ندیدم تا حالا حقوقی یا حقیقی رو مقصر بالا رفتن یا پایین اومدن سهمی کنید تحلیا های شما کاملا مستدل و بدور از هیجان بود البته این نوع تحلیل در بازار هیجانی ما ممکنه مورد انتقاد افراد هیجانی باشه ولی در نهایت این نگاه و تحلیل موفق خواهد بود .
البته در هر نوع راهنمایی و مشورتی مسئولیت نهایی به عهده تصمیم گیرنده و عمل کننده است نه شما که راهنمایی کردید
باز هم از شما ممنونم و هرگز لطف شما رو فراموش نمی کنم
براتون ارزوی سلامتی و سربلندی دارم
نظر