در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر سجاد عزیز؛
قطعا کمتر رایی که قرار بود به عارف داده بشه میره به حساب کسی بجز روحانی... باید یاد بگیریم کم کم حزبی عمل کنیم و عارف عزیز هم همین کار رو کرد و منفعت حزب رو بر شخص ترجیح داد که واقعا ارزشمنده. من خودم قطعا عارف رو بیشتر قبول داشتم اما الان 100 به روحانی رای خواهم داد
جالب اینجاست که از صبح 3نفر تحریمی رو دیدم که با ائتلاف وسوسه شدند بیان رای بدن به روحانی...
این تحریمی رو خوب اومدی.:))
واقعیتش اینه که من به مدیریت روحانی بیشتر از عارف اعتقاد دارم ولی در حق عارف با اون حمایت هایی که تو مناظره ها از جبهه اصلاحات داشت ظلم شد.
چیزی که واقعا منو اذیت میکنه مدیریت ضعیف جبهه اصلاحات هست.خاتمی واقعا هم کوتاهی و هم کم کاری میکنه .حساب هاشمی جداست اون بفکر اصلاح طلبان یا جناح دیگه نیست تنها فکر اون فراجناحی عمل کردن هست.
اصلاح طلبان اگه میخواند این حمایت مردمی رو از دست ندهند بهتره خیلی با شجاعت و پرکار وارد کارزار بشند.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/11, 09:33."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
عارف به نفع کسی کناره گیری نکرد
چراکه روحانی را اصلاح طلب نمی داند ( خودروحانی هم خودرا به طور کامل اصلاح طلب نمی داند)
ولی انصافا مرد نازنینی بود عارف ونشان داد که به ارمان هایش وفادار است
ولی واضح است که طرفدارانش به روحانی نظردارند
مثلا اون کسی که قرار بود به عارف رای دهد الان به کی رای می ده ؟؟؟ مسلما گزینه ای بهتر از روحانی وجودنداردهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
کرباسچی: روحانی کاندیدای نهائی اصلاحات شد
دبیر کل حزب کارگزاران درباره نتیجه ائتلاف عارف و روحانی گفت: شورای 10 نفره مشورتی که آقای خاتمی تشکیل داده بودند اطلاعیه داده است که روحانی را به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان انتخاب کرده اند.
غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران در گفتگو با مهر در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه نتیجه ائتلاف روحانی و عارف چه شده است ، گفت: شورای 10 نفره مشورتی که آقای خاتمی تشکیل داده بودند اطلاعیه داده است که روحانی را به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان انتخاب کرده اند البته ضمن احترامی که به عارف دارم این اتفاق افتاده و آقای عارف و روحانی نیز گفته اند که تابع نظر بزرگان هستند.
وی با اشاره به حمایت آقای خاتمی از روحانی گفت: به هر حال شورای مشورتی با حضور خاتمی تشکیل می شود و در این انتخاب آقای خاتمی بی تاثیر نیست. این شورا در گذشته نیز اطلاعیه هایی در رابطه با حضور آقای هاشمی داده اند، در مجموع نظر شورا قطعی است و آقای روحانی کاندیدای نهایی است.
نظر
-
در اصل توسط میرحسین پست شده است View Postتعجب میکنم از اینکه بعضیا روحانی رو اصلاح طلب میدونن سوابق ایشان رو بررسی کنید بعد نتیجه بگیرید ......... بنده تحت هیچ شرایطی رای نمیدم
من هم با نظر شما با این که روحانی اصلاح طلب نیست موافقم،و دوست داشتم با افتخار به عارف رای بدم،واقعا این وقیحانه است که هیچ اصلاح طلب واقعی در صحنه نیست.اما چه کنیم که ذات اصلاح طلبی تغییر تدریجی اوضاع است و بنده به رای حزبی اعتقاد دارم
تا ببینیم حمایت پیرمان سید محمد خاتمی تا چه اندازه است
نظر
-
استقبال خاتمی از ائتلاف
در عرصه کنونی با توجه به مشکلات دو نفر از دوستان مانده اند که شایستگی های خود را دارند و ما هم در عین پای بندی به ایده آل ها باید واقع گرا باشیم. معتقدم تلاشی که شد و به این نتیجه رسیدیم که حتما باید ائتلاف باشد نتیجه خوبی است، زیرا امکان کمی برای ما گذاشته اند و نمی دانیم چقدر اجازه می دهند از آن استفاده کنیم. لااقل خودمان با تفرقه بدتر می کنیم و آن چه صورت گرفته نشانه تدبیر بوده است و ترجیح مسائل ملی بر گروهی و شخصی که دوستان و عزیزیان ما انجام دادند.
این که کاندیداهای محترم به این نتجیه می رسند که ائتلاف کنند و باهم باشند پیشرفت است و نشان از عقلانیت و ترجیح مسائل کلی بر فردی. امیدوارم بقیه راه را هم دوستان با موفقیت بروند و باید از تمام ظرفیت ها و امکانات استفاده شود.
در مناظره هم جناب آقای عارف و جناب آقای روحانی مواضع خوبی داشتند. از جمله سوال شد که آیا از هفت نفر دیگر استفاده می کنید؟ گفته شد که علاوه بر هفت نفر دیگر هر کسی که برنامه داشته باشد ولو رد صلاحیت هم شده است باید از او استفاده کرد. از میان این دو نفر هر کدام باشند از توان و پشتوانه همدیگر حداکثر استفاده را خواهند کرد. باید از اندیشه ها و نیروهای دیگر هم استفاده کنند. ائتلاف در این عرصه دل جامعه را شاد می کند و این دلسردی می تواند جبران شود و سبب این شود انتخابات شور بیشتری داشته باشد و ان شاءالله به نتیجه ای بهتر برسد که به نفع مردم و کشور و انقلاب است.
کسانیکه گرایش به اصلاحات و عقلانیت دارند به صحنه بیایند. امیدوارم که اجرای انتخابات به روش عقلانی و سنجیده باشد که نتیجه همان باشد که مردم می خواهند. مردمی که به صحنه می آیند هم در وجدان خود و هم نزد خدا رو سفید اند و هم ان شاء الله نتیجه انتخابات به نفع کشور و جامعه باشد و بیش از همه انقلابی که این همه برایش خون داده شده و سرمایه گذاشته شده است سود می برد و من معتقدم مردم مظلوم هستند، ولی انقلاب مظلوم تر است که ارزش های والایش گاه تحریف و از آن سوء استفاده می شود. امیدواریم نتیجه انتخابات این باشد که از تهدید ها جلوگبری کند و ارزش های انقلاب که از مهم ترین آن ها حاکمیت مردم بر سرنوشت است تحقق یابد و جایگاه ما را در عرصه جهانی بالا ببرد و مشکلات کمر شکن مردم کم شود. ان شاء الله
اگر این دور اصولگراها رئیس جمهور بشوند اعتدالیون و اصلاح طلب ها باید برای همیشه حضور در عرصه سیاست رو فراموش کنند.
نظر
-
ائتلاف جلیلی و قالیباف به هیچ وجه امکان نداره. مطمئن باشید. جلیلی کاندید دولته و آبشون با قالیباف توی یک جوی نمیره امکان نداره به نفع همدیگه انصراف بدهند.
رقابت بین روحانی و جلیلی و قالیبافه
اگر روحانی رئیس جمهور بشه بدون شک درصد بیشتر کابینه رو اصلاح طلب ها تشکیل میدنآخرین ویرایش توسط محمدیان؛ 2013/06/11, 10:16.
نظر
-
تقدیر تابش از اقدام شجاعانه عارف
نماینده اصلاحطلب مجلس تصمیم عارف به انصراف از کاندیداتوری را حاکی از بلوغ سیاسی و باورمدی چهره های ممتاز اصلاح طلب به اندیشه و رفتار خردگرایانه دانست.
آفتاب: محمدرضا تابش نماینده اردکان در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، از حضور شجاعاته و تلاش خستگی ناپذیر محمدرضا عارف در برافراشتن مجدد اصلاح طلبی در این شرایط دشوار و حساس کنونی تقدیر کرد و با ستودنی خواندن اقدام وی در پذیرش نظر جمعی اصلاح طلبان ادامه داد: ایشان در این مدت با صداقت کلام به بازآفرینی گفتمان اصلاح طلبانه در جامعه و اقشار مختلف مردم پرداخت و شور و امید را یک بار دیگر در خیل بیکران دوستداران انقلاب و اصلاحات بویژه جوانان بوجود آورد.
به گفته وی تصمیم سرنوشت ساز عارف در انصراف از کاندیداتوری نشان از عمق درک و دلسوزی و خیرخواهی وی برای مردم،کشور، انقلاب، پیشرفت و سعادت جامعه داشتته و مصداق بارز رفتار خردمندانه و اصلاح طلبانه و تقدم منافع ملت بر منافع شخصی و گروهی است که شایسته تقدیر و سپاس است.
این نماینده اصلاح طلب مجلس که این تصمیم را حاکی از بلوغ سیاسی و باورمدی چهره های ممتاز اصلاح طلبی به اندیشه و رفتار خردگرایانه میخواند، ادامه داد: تحقق شعار و خواست مردم بویژه نسل جوان کشور از آقایان دکتر عارف و دکتر روحانی برای ائتلاف، گشودن پنجرهای نو برای برون رفت کشور از بحران و گامی در مسیر ثبات و آرامشو پیشرفت بود. اقدام دکتر عارف در پذیرش این خواست تاریخی و احترام به عقل و خرد جمعی و بازخوانی افق امید در حافظه ملت ایران جاودانه خواهد بود.
تابش در پایان گفت: به حمدلله زمینه رقم زدن حماسهای بزرگ در انتخابات آتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است از هر جهت فراهم است. امید آنکه مردم شریف و با فرهنگ ایران، با حضور پای صندوقهای رای زمینه آشتی دل ها و به فراموشی سپردن اختلافها و کدورتها را فراهم سازد.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postدقت کن دوست عزیز
عارف به توصیه خاتمی کناره گیری کرد ، به نفع هیچکس نرفت کنار !
اگر روحانی این صحنه را ترک نکند در صدافتش شک میکنم.
قطعا هاشمی هم در حمایت از روحانی ظاهر نخواهد شد....
بدیهیه که به نفع کی کنار رفته و معمولا در این شرایط هیچکس حمایت کاملا مستقیم نمیکنه
نظر
-
-
[QUOTE=کاظمی;333372]در اصل توسط 123 پست شده است View Post
با شما موافقم که باید از این موقعیتها برای کلاس باارزش دموکراسی استفاده کرد..باید فضا را بیشتر باز کرد ...من هم برای همین در انتخابات شرکت می کنم ...
بجای 8 نور چشمی هم اگه می نوشتم 4 نور چشمی (قالیباف-ولایتی-جلیلی - حداد) و 4 مهره ( روحانی عارف غرضی رضایی ) برای بازی دادن مردم بهتر بود....
نظر
-
روحانی تا ساعاتی دیگر بیانیه می دهد: تشکر از عارف
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عصر ایران: اکبر ترکان در گفت و گویی با عصر ایران از انتشار قریب الوقوع بیانیه تشکر آمیز روحانی از عارف خبر داد.
در پی انصراف محمد رضا عارف از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ، اکبر ترکان قائم مقام ستاد حسن روحانی در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار عصر ایران اعلام کرد: روحانی بیانیه تشکر آمیزی صادر خواهد کرد که تا ساعاتی دیگر منتشر می شود.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر