در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
خداوکیلی نه میخوام سیاه نمایی کنم نه میخوام کسی رو دلسرد کنم ..قطعا هم در انتخابات شرکت میکنم چون به امید زنده ام ...
تعریف کلاسیک نخبه هم نه بکار من میاد نه بکار هیچ کس دیگه ..خداییش اصلا تعریفشو ازبر هم نیستم ...
ولی
میدونم نخبه نباید حتما پسر باجناق بزرگم باشه(قالیباف)
میدونم نخبه نباید حتما پدر عروسم باشه(حداد)
میدونم نخبه نباید حتما پدر دامادم باشه(حداد )
میدونم نخبه نباید حتما باجناق محصولی باشه ( محصولی با ثروت تقریبی بیش از 560 تریلیارد تومان یکی از میلیاردرهای جهان است ) (ولایتی)
تا دلت هم بخواد می تونم ازدواجهای کثیف سیاسی برای محدود کردن قدرت در بین دوستان رو برات بنویسم چه راستی و چه چپی ...
به خدا داغ دلم تازه میشه وقتی میبینم رئیس 2 تا از 3 قوه -برادران اعظم اون این آن - هستن . بابا مگه توی این مملکت قحطی آدم اومده ..اصلا بیان دی ان ای بابای این لاریجانی ها رو ببرن رویان برای تولید رییس وروسا ...
داغ دلم تازه میشه وقتی میبینم این حداد میاد خودشو چهره فرهنگی می دونه وباد به قب قب میندازه و سه دهه کتاب اجتماعی سال سوم ابتدایی (داستانهای معروف خانواده اقای هاشمی )این آقا که دارای کمترین ارزش اموزشی هست رو بخورد منو وامثال منو شما و بچه هامون میدن ...به یه بنده خدایی گفتم مگه نمی دونن این کتاب هیچ ارزشی نداره پس چرا عوض نم کنن ...می گفت بابا امتیاز کتاب انحصاری دست داماد قرائتی بود تا پارسال نمی شد عوض کرد ..از امسال میخوان عوضش کنن ...
اونوقت امثال شفیعی کدکنی ها که سعدی زنده زمانه هستن صداشون خفه بشه و گوشه نشین باشن و سرنوشتشون هم که معلومه مثل امثال زندهیاد حسن احمد گیوی بهترین شاگرد استاد بدیعالزمان فروزانفر که حدود 50 روز پیش در گمنامی فوت کرد وبه قول خوذش حدود 70 هزار دانشجو داشت...
داغ دلم تازه میشه وقتی امثال ولایتی میاد از تاریخ صحبت می کنه ولی
اونوقت استاد مسلم تاریخ معاصر ایران عبدالحسین زرین کوب غریبانه وصرفا بدلیل داشتن کروات مجبور به سکوت وگوشه نشینی میشه و 10 - 15 سال پیش دارفانی رو وداع میگه...
داغ دلم تازه میشه وقتی یه عده مثلا دکتر میان میشن وزیر بهداشت ما اونوقت امثال پروفسور صمیعی ها وصادقی ها در حسرت خدمت می مونن ..((حدود 10 سال پیش بطور تصادفی افتخار نصیبم شد با پرفسور صمیعی لب مرز ترکمنستان برخورد داشتم ...باورت نمیشه با همکار ژاپنیش اومده بود برای شناسایی داروهای گیاهی توی اون بیابون برهوت... دوستم بهش گفت چرا بیشتر ایران نیستین تا اینجا خدمت کنین .. گفت میگن تا اینو داری (اشاره به کرواتش کرد) بدرد ما نمی خوری ..
و دهها وبلکه صدها نخبه دیگه که شما بهتر از من میشناسیشون...میبخشید که سرت رو بدرد اوردم...
یاد یه آهنگ از حبیب افتادم ...ترانه سرا شفیعی کدکنی
در این زمانه بی های و هوی لال پرست
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را
برای این همه ناباور خیال پرست؟
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علفهای باغ کال پرست
رسیده ام به کمالی که جز اناالحق نیست
کمال دار را برای من کمال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاری ست