تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاظمی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 331

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر شما؛

میشه معنی نخبه رو از دید خودتون تعریف کنید؟
    درود برسید عزیز

خداوکیلی نه میخوام سیاه نمایی کنم نه میخوام کسی رو دلسرد کنم ..قطعا هم در انتخابات شرکت میکنم چون به امید زنده ام ...

تعریف کلاسیک نخبه هم نه بکار من میاد نه بکار هیچ کس دیگه ..خداییش اصلا تعریفشو ازبر هم نیستم ...
    ولی
    میدونم نخبه نباید حتما پسر باجناق بزرگم باشه(قالیباف)
    میدونم نخبه نباید حتما پدر عروسم باشه(حداد)
    میدونم نخبه نباید حتما پدر دامادم باشه(حداد )
    میدونم نخبه نباید حتما باجناق محصولی باشه ( محصولی با ثروت تقریبی بیش از 560 تریلیارد تومان یکی از میلیاردرهای جهان است ) (ولایتی)

تا دلت هم بخواد می تونم ازدواجهای کثیف سیاسی برای محدود کردن قدرت در بین دوستان رو برات بنویسم چه راستی و چه چپی ...

به خدا داغ دلم تازه میشه وقتی میبینم رئیس 2 تا از 3 قوه -برادران اعظم اون این آن - هستن . بابا مگه توی این مملکت قحطی آدم اومده ..اصلا بیان دی ان ای بابای این لاریجانی ها رو ببرن رویان برای تولید رییس وروسا ...

داغ دلم تازه میشه وقتی میبینم این حداد میاد خودشو چهره فرهنگی می دونه وباد به قب قب میندازه و سه دهه کتاب اجتماعی سال سوم ابتدایی (داستانهای معروف خانواده اقای هاشمی )این آقا که دارای کمترین ارزش اموزشی هست رو بخورد منو وامثال منو شما و بچه هامون میدن ...به یه بنده خدایی گفتم مگه نمی دونن این کتاب هیچ ارزشی نداره پس چرا عوض نم کنن ...می گفت بابا امتیاز کتاب انحصاری دست داماد قرائتی بود تا پارسال نمی شد عوض کرد ..از امسال میخوان عوضش کنن ...

اونوقت امثال شفیعی کدکنی ها که سعدی زنده زمانه هستن صداشون خفه بشه و گوشه نشین باشن و سرنوشتشون هم که معلومه مثل امثال زندهیاد حسن احمد گیوی بهترین شاگرد استاد بدیعالزمان فروزانفر که حدود 50 روز پیش در گمنامی فوت کرد وبه قول خوذش حدود 70 هزار دانشجو داشت...

داغ دلم تازه میشه وقتی امثال ولایتی میاد از تاریخ صحبت می کنه ولی
    اونوقت استاد مسلم تاریخ معاصر ایران عبدالحسین زرین کوب غریبانه وصرفا بدلیل داشتن کروات مجبور به سکوت وگوشه نشینی میشه و 10 - 15 سال پیش دارفانی رو وداع میگه...

داغ دلم تازه میشه وقتی یه عده مثلا دکتر میان میشن وزیر بهداشت ما اونوقت امثال پروفسور صمیعی ها وصادقی ها در حسرت خدمت می مونن ..((حدود 10 سال پیش بطور تصادفی افتخار نصیبم شد با پرفسور صمیعی لب مرز ترکمنستان برخورد داشتم ...باورت نمیشه با همکار ژاپنیش اومده بود برای شناسایی داروهای گیاهی توی اون بیابون برهوت... دوستم بهش گفت چرا بیشتر ایران نیستین تا اینجا خدمت کنین .. گفت میگن تا اینو داری (اشاره به کرواتش کرد) بدرد ما نمی خوری ..

و دهها وبلکه صدها نخبه دیگه که شما بهتر از من میشناسیشون...میبخشید که سرت رو بدرد اوردم...

یاد یه آهنگ از حبیب افتادم ...ترانه سرا شفیعی کدکنی

در این زمانه بی های و هوی لال پرست
    خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست

چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را
    برای این همه ناباور خیال پرست؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی
    چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
    به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

رسیده ام به کمالی که جز اناالحق نیست
    کمال دار را برای من کمال پرست

هنوز زنده ام و زنده بودنم خاری ست
    به چشم تنگی نا مردم زوال پرست
    تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط sadegh215 پست شده است View Post
      فکر می کنم منظورم را بد رسوندم یا شما متن را کامل مطالعه نفرموده اید . اتفاقا اصل حرفم این است که قالیباف به مراتب خطرناکتر از حتی جلیلیست. من نمی گویم میانه روست من می گویم قالیباف موجب وحدت در حاکمیت میشه و حاکمیت یک دست کره شمالی اسلامی را به وجود می آورد ، و تحریم تشدید می شود و اختلاس های بی سر و صدا زیاد می شود و دست نظامیان بیش از پیش در سیاست و اقتصاد باز می شود و ...
      درود بر صادق عزیز؛
      با بخش زیادی از صحبت هات کاملا موافقم اما! درسته که جلیلی رو بازی می کنه و قالیباف احتمالا واقعیتش با ظاهرش متفاوت خواهد بود و خطرناک اما! این رو بازی کردن جلیلی هم دیگه خیلی افراطیه... امروز صبح یکی از همکلاسی هام رفته بود ستاد حداد (اگر خودش صلاح بدونه میتونه تایید کنه چون عضو سایت هست) می گفت حتی افراد تندرویی مثل زاکانی هم یه مقدار واهمه داشتند از تندروی جلیلی! به گفته خودش "بعضی از این بچه بسیجی ها کی می خوان سر عقل بیان" تز احتمالی جلیلی جنگ جنگ تا پیروزی یا شهادته! من حتی احتمال ناچیز وقوع جنگ خساراتش رو بیشتر از همه خسارات احتمالی قالیباف میبینم!
      هرچند قالیباف واقعا زیاد رای داره! امروز فهمیدم رای 1-2 استان جنوبی و شرقی کلا با قالیبافه... تنها ستاد فعال هم که تو تهران مال قالیبافه! مردم عادی که گذرا از خیابون حرفاشون رو گوش میدی اسم قالیباف زیاد به گوش می خوره! به نظرم یک پای فینال قالیبافه اما اصلا دوست ندارم پای دیگر جلیلی باشه...

عارف هم نمی دونم چش شده! امروز از ستادش گفته شده ما با قلیباف نزدیک تریم تا روحانی!! واقعا بی سیاست عمل می کنند... خاتمی باید نقش پررنگ تری ایفا کنه...

اما در مورد رای های خاموش! که فکر می کنند اونها خیلی روشن فکر هستند و ماها نمی فهمیم منظور و علت تحریمشون رو! نه عزیزان می فهمیم! با پوست و گوشت هم می فهمیم! اما به نظرم الان اصلا زمان مناسبی برای قهر کردن و ژست های سیاسی گرفتن و منتظر یک منجی بودن نیست! به قول دکتر زیبا کلام راه های دیگر ظاهرش خیلی شیکه اما...
      بی خیال... احتمال اینکه یک تحریمی با حرف های ما رایش برگرده تقریبا صفره...
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کاظمی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 331

[QUOTE=گل آقا;333374]در پی انتشار اخبار قریب الوقع بودن کناره گیری عارف؛

رخی ستادهای عارف به نفع قالیباف کنارخواهند رفت
        یکی از مسئولان ستاد تبلیغاتی عارف گفت: ما آقای روحانی را یک راست سنتی می دانیم و متاسفانه این باعث خجالت ماست که بعد از این همه سال می بینیم که طیف راست سنتی به جریان اصلاحات حاکم شده است و تصمیمات توسط آنها گرفته می شود.
        یکی از مسئولان ستادهای تبلیغاتی و انتخاباتی محمدرضا عارف که نخواست اسمش فاش شود در گفت و گو با شبکه اطلاع رساني دانا، گفت: در صورت کناره گیری رسمی محمدرضا عارف از انتخابات بخشی از ستادهای عارف به نفع قالیباف کنارخواهند رفت؛ چرا که ما حسن روحانی جزو اصلاح طلبان نمیدانیم .

ایشون راست میگه ...جالبه بدونین همین شیخ به اصطلاح اصلاح طلب امروزی یکی از دو موسس فراکسیون حزب اله در مجلس هست که بعدها به فراکسیون اصولگرایان تغییر نام پیدا کرد ... عارف صادق ترین در بین 8 نفره ...

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
          درود برسید عزیز

خداوکیلی نه میخوام سیاه نمایی کنم نه میخوام کسی رو دلسرد کنم ..قطعا هم در انتخابات شرکت میکنم چون به امید زنده ام ...

تعریف کلاسیک نخبه هم نه بکار من میاد نه بکار هیچ کس دیگه ..خداییش اصلا تعریفشو ازبر هم نیستم ...
          [/COLOR]
          کاظمی جان عزیز تر از جان! خوب منظور من هم اونی بود که اسمش رو الان نیاوردی! ببینید بحثم اینه که همه رو به یک چوب نزنیم! دکتر عارف از نظر من یک نخبه کامله البته در شرایط فعلی برای ریاست جمهوری مناسبش نمی دونم
          در مورد امید کاملا حرف درسته.. حرف همه ماهایی که با این همه ناملایمات باز هم مصرانه رای می دهیم همین امیده...

راجع به حبیب (که توبه کرده و برگشته!) به جز این اهنگش یک آهنگ دیگش رو هم خیلی دوست دارم... به نام "مرگ قو"
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• آواچی
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 337

....رای ما دکتر حسن روحانی
            آخرین ویرایش توسط آواچی؛ 2013/06/10, 22:18.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

امروز من منتظر خبر ائتلاف روحانی و عارف بودم،حالا فرقی نمیکرد اقای روحانی بنفع عارف کنار بروند یا جناب عارف بنفع روحانی مهم این بود که یک کاندیدا میموند و هواداران اصلاحات روی یک کاندیدا زوم میکردند ولی درکمال تعجب امروز خبر اومد که کاندیدای ریاست جمهوری اصلاح طلبان جناب روحانی می باشد خبری که بیش از اینکه منو خوشحال کند متعجب کرد. پس ائتلاف کو؟مگه عارف اصلاح طلب نبود؟چرا کاندیدای اصلاح طلبان روحانی شد؟
              من شخصا جناب روحانی رو بیشتر لایق رییس جمهوری میدونم تا عارف رو، ولی این عارف بود که بیشترین حمایت رو از اصلاح طلبان تو مناظره ها داشت از اول هم خودش رو اصلاح طلب میدونست در حالیکه روحانی تا اونجاییکه من اطلاع دارم خودش رو مستقل و یا متمایل به جناح راست میباشد.
              با اوضاع امروز بنظر من نشانه های دودستگی تو جبهه اصلاحات دیده شد،این اتفاق خوبی در استانه انتخابات نیست.
              تمامی اینها برمیگرده به مدیریت ضعیف خاتمی و هاشمی و سکوتهای طولانی رهبران اصلاح طلبان.
              با این اوصاف که اگر عارف به نفع روحانی کنار نرود(که اینجور بوش میاد)بخواهیم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم فقط شانس روحانی میمونه به دور دوم انتخابات، اونم بنظر من حاکمیت علاقه ای به کشیدن به دور دوم انتخابات نداره اینو میشه از زمان محدود تبلیغات فهمید.زیاد دوست ندارند این هیاهو طولانی باشه پس یه جوریی تو همین جمعه کار رو تموم میکنند.
              یه جورایی حس میکنم که نفری که ازش میترسم رییس جمهور میشه کسیکه هم نظامیه هم شهرداره و داره قالی با نقش صندلی ریاست جمهوری میبافه!
              معمولا حس من خیلی کم خطا میکنه ،حس خوبی نسبت به این جناب ندارم....
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                کاظمی جان عزیز تر از جان! خوب منظور من هم اونی بود که اسمش رو الان نیاوردی! ببینید بحثم اینه که همه رو به یک چوب نزنیم! دکتر عارف از نظر من یک نخبه کامله البته در شرایط فعلی برای ریاست جمهوری مناسبش نمی دونم
                در مورد امید کاملا حرف درسته.. حرف همه ماهایی که با این همه ناملایمات باز هم مصرانه رای می دهیم همین امیده...

راجع به حبیب (که توبه کرده و برگشته!) به جز این اهنگش یک آهنگ دیگش رو هم خیلی دوست دارم... به نام "مرگ قو"

می خوامت سید ...عاشق اون علامت تعجبتم...
                بله مرگ قو ...آخرین کار حبیب قبل از آمدن به ایران .. دلیل نامگذاری به این نام هم شاید این باشه:

قو بهمراه شامپانزه و فیل یکی از سه حیوانیه که زمان مرگ خودشون رو میدونن و در لحظه مرگ همنوعانشون عکس العمل نشون میدن..

در افسانههای قدیمی آمده که قو در طول عمر هیچ صدایی تولید نمیکند و تنها در نزدیکی لحظات مرگ، به گوشهای دنج پناه برده و آوازی زیبا به عنوان اختتامیه عمر عاشقانه خود میخواند که با اتمام آواز جانش را از دست میدهد. در اسطورههای قدیمی ذکر شده که قو در لحظات مرگ به محل اولین جفتگیری خود مراجعت کرده و آواز سر میدهد. اصطلاح “آواز قو” به معنی آخرین کار باشکوه یک فرد یا یک مجموعه برگرفته از همین افسانهها است.

نظر

• کاظمی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 331

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  امروز من منتظر خبر ائتلاف روحانی و عارف بودم،حالا فرقی نمیکرد اقای روحانی بنفع عارف کنار بروند یا جناب عارف بنفع روحانی مهم این بود که یک کاندیدا میموند و هواداران اصلاحات روی یک کاندیدا زوم میکردند ولی درکمال تعجب امروز خبر اومد که کاندیدای ریاست جمهوری اصلاح طلبان جناب روحانی می باشد خبری که بیش از اینکه منو خوشحال کند متعجب کرد. پس ائتلاف کو؟مگه عارف اصلاح طلب نبود؟چرا کاندیدای اصلاح طلبان روحانی شد؟
                  من شخصا جناب روحانی رو بیشتر لایق رییس جمهوری میدونم تا عارف رو، ولی این عارف بود که بیشترین حمایت رو از اصلاح طلبان تو مناظره ها داشت از اول هم خودش رو اصلاح طلب میدونست در حالیکه روحانی تا اونجاییکه من اطلاع دارم خودش رو مستقل و یا متمایل به جناح راست میباشد.
                  با اوضاع امروز بنظر من نشانه های دودستگی تو جبهه اصلاحات دیده شد،این اتفاق خوبی در استانه انتخابات نیست.
                  تمامی اینها برمیگرده به مدیریت ضعیف خاتمی و هاشمی و سکوتهای طولانی رهبران اصلاح طلبان.
                  با این اوصاف که اگر عارف به نفع روحانی کنار نرود(که اینجور بوش میاد)بخواهیم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم فقط شانس روحانی میمونه به دور دوم انتخابات، اونم بنظر من حاکمیت علاقه ای به کشیدن به دور دوم انتخابات نداره اینو میشه از زمان محدود تبلیغات فهمید.زیاد دوست ندارند این هیاهو طولانی باشه پس یه جوریی تو همین جمعه کار رو تموم میکنند.
                  یه جورایی حس میکنم که نفری که ازش میترسم رییس جمهور میشه کسیکه هم نظامیه هم شهرداره و داره قالی با نقش صندلی ریاست جمهوری میبافه!
                  معمولا حس من خیلی کم خطا میکنه ،حس خوبی نسبت به این جناب ندارم
                  ....

متاسفانه یا خوشبختانه حق با شماست ...قالیباف ریس حجهور بعدیست ...
                  استانهای شرقی کشور مطلقا رای قالیباف حرف اول رو میزنه ... دلمون به تهران خوش بود که یکی از اقوام ساکن تهران دیروز صحبت از ارای بالای شهردار می کرد... دور دوم در صورت عدم ائتلاف چپی ها عملا میشه کشک ..!!!!
                  کشک رو اوردم تا اون کشکی که مدیریت محترم قاپیدن رو همپوشانی کنه ...;)

نظر

• محمدیان
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 89

متاسفانه ائتلاف انجام نشد و دودستگی بوجود اومد.
                    امروز در مراسمی بودم و نظر خیلی ها رو راجع به کاندید مورد نظرشون پرسیدم خیلی ها که دور پیش به موسوی رای داده بودند میگفتند فقط در صورت ائتلاف و حمایت علنی خاتمی و هاشمی به کاندید مورد ائتلاف رای میدهیم و در غیر این صورت به کسی رای نمی دهیم. افرادی هم که رای میدادن بیشترشون طرفدار قالیباف بودند. احتمال زیاد قالیباف و جلیلی به دور دوم میروند.
                    متاسفم. آقای قالیباف رئیس جمهور بعدیه.

تنها امیدی که باقی میمونه اینه که آقای خاتمی به صورت علنی حمایت همه جانبه از آقای روحانی بکنند.
                    آخرین ویرایش توسط محمدیان؛ 2013/06/10, 23:10.

نظر

• hajebram
                      عضو جدید
                      • Jun 2013
                      • 8

به نظر من بهترین گزینه توی این وضعیت آقای روحانیه
                      ما الان به کسی نیاز داریم که ارامش رو به کشور بیار و رابطش با همه خوب باشه نه مثل بعضی ها تکرو باشه و بگم بگم راه بندازه
                      روحانی حرف خوبی زد .گفت همه باهم دست بدست بدیم کشور رو درست کنیم
                      تنها کسی که میتونه بحث هسته ای رو درست کنه ایشونه
                      درود بر روحانی

نظر

• alijavid
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 231

اگر قرار بر عدم اعلام حمایت از سوی آقایان خاتمی و رفسنجانی باشه بهتره مملکت برای اصولگراها باشه و چشم به زوال هر چه بیشتر تظام داشت تا پیشرفت. واقعا از خط اصلی انقلاب منحرف شدیم بسیار عجیب!!!

نظر

• کاظمی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 331

حضور سرزده آیت الله هاشمی رفسنجانی در برنامه انتخاباتی عارف و احتمال افزایش فشارها به عارف برای کناره گیری از اتتخابات.

به گزارش خبرنگار سیاسی "ندای انقلاب"، آیت الله هاشمی رفسنجانی دقایقی پیش به صورت سرزده در برنامه انتخاباتی محمدرضا عارف حاضر شد.

به دنبال اعلام حمایت شورای مشورتی 40 نفره سیدمحمد خاتمی از حسن روحانی که وی را کاندیدای مورد حمایت اصلاح طلبان معرفی کردند؛ احتمال می رود که آیت الله هاشمی رفسنجانی با حضور در برنامه انتخاباتی عارف درصدد مجاب کردن وی برای کناره گیری به نفع روحانی باشد.

این در حالی است که عارف بارها در سخنانش بر قطعی بودن حضورش در انتخابات تاکید کرده و گفته است تا آخر در صحنه انتخابات باقی خواهد ماند.[/B]

نظر

• m912s
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 26

من یک معلم هستم
                            به دکتر روحانی رای میدهم
                            برای برون رفت از وضع نابسامان موجود انتخابی به غیر از دولت تدبیر وامید نیست
                            [B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#0000FF"][CENTER][B]صبور باش و تنها و سربزیر و سخت[/B][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

واقعا اگر آقایان روحانی و عارف ائتلاف نکنن کار سخت میشه،خیلی از اصلاح طلب ها به عارف رای میدن و این رای رو میشکنه
                              رای خود من عارف

نظر

• محمدیان
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 89

هر چند که دیگه امید زیادی به نتیجه انتخابات ندارم اما همون یک رای رو هم تقدیم روحانی میکنم. شاید بخت و اقبال یار شد و روحانی تونست دور دوم بره

نظر

در حال کار...
                                X